Baltimore Ravens
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
kb. 100-ból 100 szaki a bengalst írja, 1.22-es az odds rájuk, ránk 4.55.Komolyan el tudod kepzelni hogy ezzel a felallasal 10 meccsbol 4-t meg tudnank nyerni? Oriasi mazlival, sok hulyeseggel a tuloldalon es nalunk mindenki tokeletes munkat vegez akkor egyszer. De inkabb igy irom, ezzel a csapattal nem kaphatnak ki a cicak. LJ-vel lenne 40%-unk.
szerintem ennyire nem rossz a helyzet, én 40%-ot adnék magunknak, 60-at a bengalsnak, az odds is egy kicsit el van számolva , ilyenkor érdemes a meglepetésre fogadni.
gedam
A D 10 pont alatt kell tartsa a cicakat, ami meredek. Let's see. Ha tudnank hogy LJ visszater akkor kiimadkozhatnank ezt a szerencset, de ha nem akkor csak elrontjuk a PO-t.
Andy, Binjimen, Isabella, VictorEz a 4 teletabi.
Ki ebbol a k.-tojas?
Benjamin anyja aki nem tud betuzni
Ki ebbol a lany?
Binjimen-re jon par szavazat mert a trukkos megoldasnak velik
Ez hany ember?
Ezek sportolok vagy lego barbie szereplok vagy alsoruhanemu nevek VS-tol
Ezek keresztnevek vagy vezeteknevek?
Ha szerencsere Huntley vezeti oket akkor melyik ez a sport vagy sutikeszito verseny?
Mar van megoldasom egy drag Queen verseny kozbeni fekete erdo torta reszfeladattal es Huntley kihirdeti a gyoztest kozuluk akinek az utleveleben levo neve: P.I. Staker
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
szerintem ennyire nem rossz a helyzet, én 40%-ot adnék magunknak, 60-at a bengalsnak, az odds is egy kicsit el van számolva , ilyenkor érdemes a meglepetésre fogadni.
Ki ebbol a k.-tojas?
Benjamin anyja aki nem tud betuzni
Ki ebbol a lany?
Binjimen-re jon par szavazat mert a trukkos megoldasnak velik
Ez hany ember?
Ezek sportolok vagy lego barbie szereplok vagy alsoruhanemu nevek VS-tol
Ezek keresztnevek vagy vezeteknevek?
Ha szerencsere Huntley vezeti oket akkor melyik ez a sport vagy sutikeszito verseny?
Mar van megoldasom egy drag Queen verseny kozbeni fekete erdo torta reszfeladattal es Huntley kihirdeti a gyoztest kozuluk akinek az utleveleben levo neve: P.I. Staker
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
The Ravens have signed DB Ar’Darius Washington from the practice squad to the active roster and placed WR Tylan Wallace on IR.
— Field Yates (@FieldYates) January 14, 2023
The team also elevated WR Andy Isabella and WR Binjimen Victor from the practice squad for tomorrow’s game against the Bengals.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Andrews-t kiveszem. Rajta lesz a legjobb vedo. Egy S single high, nehogy baj legyen. Amennyi WR all fel annyi DB, ha 2 akkor 2 ha 4 akkor 4. A tobbi NT. Fuss ha tudsz. Nem tudsz, de konnyu lenne tuldobni. Nekunk konnyu? Nem. Vegyuk sikerul, de hiaba ovatosak kell jopar 1st down hogy Tucker rughasson. Hanyszor tudjuk egymas utan ezt kivitelezni. Ahogy 2 es 8 lesz gyakorlatilag drive veget jelenti de kettobol mar szinte biztos. Ez milyen terhet rak mar az 1and 10 jatekunkra. Mit csinalnatok? Dobnatok? Ezekkel a szarokkal? Megint hanyszor fog sikerulni egymas utan?
Futni 8 NT ellen?
Termeszetesen nem NT lesz fent de legalabb egy szammal nagyobbak.
Nyerhetunk ettol mert ennek ellenere tudhatunk futni ( akkor is minden egyes elemenek az osszes pillanatban nekunk kell kedvezni a meccsen hogy legyen eselyunk )
Ha valakivel van eselyunk az GR es a fal laba. JK-Gus egy eletem egy halalom mentalitassal kell fusson.
Egyszeruen egy kicsit se tartanek a ravenstol ha a cicak helyeben lennek, de nem ronthatjak el es mar lattunk ilyet csapatoktol hogy elveszitenek meccset amit nem szabadna. Ha nyerunk megnezem ( ha azt mondjatok erdemes volt )
inkább megnézem a bengals oldaláról a meccset: ha nem megy nekik a futás, nem jönnek nagy játékok screenekből, akkor szenvedni fognak. csoporton belül nem villogott burrow idén és mi is rég voltunk már ennyire egészségesek. persze ez is távol van az ideálistól. ne adjuk el a labdát, vegyük el a futást és a gyilkos screeneket, gus és jk kihord lábon 200yardot és nyerünk.Yes. A magam kiegeszitese:
gedam
Minden Tucker lotavolsagon beluli 4 & inchek felettit ra kell loni.
Minden 3 & hosszunal Huntley ne kockaztasson suru cov-be dobni, es a sacket is kerulje, inkabb dobja ki a LOS on tulra oldalt, hogy aztan Tucker... Es fussunk. Fussunk. Es a 4 embereseket neha cifrazzuk meg blitzekkel de ne vigyuk tulzasba. Es vigyazzunk a blokkolok moge passzolt futo screenekre is.
www.thescore.com/nfl/news/2546144
watkins nagyot megy 😀 tudja, hogy következő szezonban úgyse lesz már itt
Nem értem miért panaszkodsz a megfogalmazáson, legalább nem azt írták, hogy gőzerővel pihenteti a sérült térdét 😊Couple takeaways from Lamar Jackson's statement:
— Sarah Ellison (@sgellison) January 12, 2023
1) He's not playing Sunday
2) A grade 2/3 sprain shows he's not a "slacker" in treatments; it's legit still unstable & swollen
3) Absence is due to injury; not contract hold-out
4) Transparency is refreshing
Get well, Lamar.
Egy ilyen pontokba szedett nyilatkozat mennyivel jobb (beletorodo, de idegeket kisimito) mint az alabbi:
- Lamar gozerovel azon dolgozik hogy meggyogyuljon.
Gozerovel dolgozik a rehabilitaciojan. (Ezek az FO-tol) Hat hogy hangzik mar ez? 😄 Mikent lehetett volna meg balfaszabbul fogalmazni? Pl:
Erejet megfeszitve gyogyul. Sosem latott munkat beletesz a terde kimelesebe. Bevettek a fogalmazasgatlot?
.
A lenyeg megis a 3.pontba szedett kijelentes. A hianyzasa a serulese miatt van, nem szerzodes kikenyszerites miatt. Elfogadom. Bar ez jelentheti azt is hogy Tolunk mar nem akar semmit. Meglatjuk.
RedFive
akkor módosítom Mayfieldre és egy győzelemre 😊Thibodaux 2 hete szétverte a bordáit, most épp nem ér rá (tudom, csak vicc volt 😊 )A colts már úgyis az offseason-t tölti, Nick nem ér rá egy SB runra? 😀Couple takeaways from Lamar Jackson's statement:
2) A grade 2/3 sprain shows he's not a "slacker" in treatments; it's legit still unstable & swollen
Get well, Lamar.
RedFive
btw a 4. pontot kifejezetten lájkolnám
Snagal
Baba Yaga
Thibodaux 2 hete szétverte a bordáit, most épp nem ér rá (tudom, csak vicc volt 😊 )A colts már úgyis az offseason-t tölti, Nick nem ér rá egy SB runra? 😀Couple takeaways from Lamar Jackson's statement:
Get well, Lamar.
RedFive
Snagal
A colts már úgyis az offseason-t tölti, Nick nem ér rá egy SB runra? 😀Couple takeaways from Lamar Jackson's statement:
Get well, Lamar.
RedFive
Szerkesztette: Snagal
Couple takeaways from Lamar Jackson's statement:
Get well, Lamar.
Egy ilyen pontokba szedett nyilatkozat mennyivel jobb (beletorodo, de idegeket kisimito) mint az alabbi:
- Lamar gozerovel azon dolgozik hogy meggyogyuljon.
Gozerovel dolgozik a rehabilitaciojan. (Ezek az FO-tol) Hat hogy hangzik mar ez? 😄 Mikent lehetett volna meg balfaszabbul fogalmazni? Pl:
Erejet megfeszitve gyogyul. Sosem latott munkat beletesz a terde kimelesebe. Bevettek a fogalmazasgatlot?
.
A lenyeg megis a 3.pontba szedett kijelentes. A hianyzasa a serulese miatt van, nem szerzodes kikenyszerites miatt. Elfogadom. Bar ez jelentheti azt is hogy Tolunk mar nem akar semmit. Meglatjuk.
Szerkesztette: RedFive
Én nem is erre gondolok, mert ebben egyetértek, és amennyire bíztam EDC-ben most egyre inkább tűnik úgy, hogy egyelőre nagyon mellé nyúl nem csak a pickeket illetően de még a pozíciókat illetően is sajnos.Az mondjuk fura, hogy LJ oldaláról mindent pletykénak vélsz (jogosan, hiszen nem tudjuk mi igaz és mi nem), de ugyan ez EDC oldaláról a pletyka is tény?edc-t nem pletykák alapján ekézem, hanem tények alapján: akiket hozott a csapathoz, ahogy az o-t draftokkal és igazolásokkal próbálta meg felépíteni, vagy nem próbálta, ahogy a hangsúlyokat rossz helyre rakta és oda is rosszakat igazolt, azok tények. az idei movejai nagyon rendben vannak, ha jó áron elbizniszeli lj-t adok rá neki egy gm of the yeart, de azt, hogy lj-t elherdálta soha nem bocsátom meg. lehetett volna egy értelmes qb-nk, a frencsi történetében először, de nem lett. az sb ablakot ozzie szélesre tárta lamarral, edc meg évről-évre hajtotta be. javított és jó irányba indult, de akkor is elment 4 év és lamart kukázta.
Miért legitim pletykák alapján az egyik tagot utálni de a másikat nem?
Mondom ezt úgy, hogy előbb látnám, hogy EDC távozik a csapattól mint LJ...
Szerintem te is túlságosan végletekben gondolkozol, mint a "haterek" akikre pikkelsz.
Snagal
gedam
De az, hogy edc pletykált, hogy azt majd szivárogtassák és ezzel rontsa LJ renoméját, vagy akár nyomásalá helyezze a közvélemény az ugyanolan konteo, mint hogy Lamar vajon csak sumákol-e a sérüléssel és inkább csa ürügy.
Én a magam részéről ezt a következőképpen látom / fordítom magamban (aztán ezt oda teszed ahova jónak érzed): én Ravens drukker vagyok, és annak örülnék ha a csapat előre haladna. Nyilván leszenk játékosok akiket jobban megszeretek, míg másoknak könnyebben integetek ha lelépnek.
És innen nézve a jelen helyzet (LJ szerződése és minden sallang ami ekörül zajlik) az, hogy ez egy üzleti tranzakció, rengeteg pénzről, ahol mindenki a maga módján igyekszik dörzsölten játszani. Nekem nincsenek illúzióim, hogy attól még hogy EDC öltönyben van, nem csak ő az egyetlen fifikás salesmen ebben a tranzakcióban. LJ ugyanúgy próbálja magát pozícionálni (hogy ki csinálja ezt jobban, vagy "szimpatikusabban" az már részlet kérdés).
Ez szerintem teljesen rendben van (nyilván egy alapvetően etikus szintig, de szerintem NYÍLTAN és KÖZVETLENÜL ezt egyik fél sem lépte át az én megítélésem szerint), és boxolják le a deal részleteit, és ha megvan akkor majd úgyis megy tovább az élet.
Az, hogy addig az infó vákumban mindenféle teóriákon pörgünk az még részemről nem haterkedés, csak az emberek próbálnak racionális magyarázatot a kialakult helyzetre (ahogy látod, valaki LJ mellett érzi inkább az igazságot, más EDC igazát tartja jogosnak, én pl. 3 variációt képviselek és az EÜ stábot látnám legszivesebben a pokol tüzén ha sorrendet kell állítanom és utána jönne az FO többi része 😀 ).
Gedam en becsullek es tisztellek de tulerzekeny vagy, ami a gyuloletdetektorod illeti az meg egyszeruen selejtes, hajitsd ki a picsaba. Igy a szurke 50 arnyalata nalad mind fekete. Nagyon fekete meg kurvara fekete meg mely fekete, nincs ertelme.redfive hozzászólásából süt a gyűlölet és semmi tárgyilagosság nincs benne. amikor lj nem jelent meg a találkozón, akkor meg azért ment a prüszkölés. a tapsikolás és a gyűlölködés között van fokozat. én nem szeretném, ha bárki is tapsikolna lj-nek, de a fanbasetől elvárnám, hogy ne legyen gonosz és rosszindulatú vele szemben. ez az egész sztori inkább róluk látlelet, mint lj-ről.Nyilvan ha mindenben azt szeretned latni h a tokeletes LJnek nem tapsol vki akkor hibaztatja es utaljatehát mebben is lj a hibás, a csávó már csak olyan, mint a zsidók a 30-as, 40-es években vagy gyurcsány itthon. lamar az nfl gyurcsánya.Igen de ez is az amit irtunk ha "csak" ennyi, ezt a posztot mar elobb meg kellett volna tennie, ha mas nem azert h odaszurjon EDC cseretervenek(amennyiben van ilyen). Ezert sem lenne rossz egy ugynok h ezekben segitse, anyam engem is nehezen terelgetnie a twitteren 😊Lamar injury update-jét megírta:így volt igaz a 250 millió dolláros hír is, mint az 1-3 hét alatt gyógyuló pcl. pcl csak nem az, dollár csak nem úgy és nem annyi. én még emlékszem erre a bejegyzésre:
remains unstable. I’m still in good spirits, as I continue with treatments on the road to recovery. I wish I could be out there with my guys more than anything but I can’t give a 100% of myself to my guys and fans I’m still hopeful we still have a chance. 💜💜
— Lamar Jackson (@Lj_era8) January 12, 2023
iktriad
QB Lamar Jackson fires back at fans on Twitter, saying he has not been offered a $250 million contract by the Baltimore Ravens 😳 pic.twitter.com/ZMjBkSYBot
— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) August 29, 2022
edc szépen mentette a renoméját ezzel a szivárogtatással. most meg érthető a sérülés bagatellizálása, mert el akarja bizniszelni lamart, sérülten meg nehezebb és -1 első kör.
gedam
Morfil
nyilván a csapat szólt neki, hogy ne tweetteljen az állapotáról, meg bíztak benne hátha visszatér 😊
gedam
Morfil
gedam
En a jozan szkeptikus Lamar fan es szkeptikusabb Ravens FO fan archetipusa vagyok. Olyan detektorral ami azonnal veszvillog ha simlisseget erez. Gyulolom (ha mar vmit) a manipulaciot es egymas kicselezeset ott ahol pont a legteljesebb egyuttmukodesre lenne szukseg. A bennem rejlo minimalis naivitas meg probalja elhitetni magammal hogy ez pusztan a nagykozonsegnek szol es az oszintet azert nem halljuk/olvassuk mert minden erdekelt fel bizik meg egy megegyezesben ami utan majd jol el lehet jatszani, hogy ez nem is volt olyan komoly hirig am!
edc-t nem pletykák alapján ekézem, hanem tények alapján: akiket hozott a csapathoz, ahogy az o-t draftokkal és igazolásokkal próbálta meg felépíteni, vagy nem próbálta, ahogy a hangsúlyokat rossz helyre rakta és oda is rosszakat igazolt, azok tények. az idei movejai nagyon rendben vannak, ha jó áron elbizniszeli lj-t adok rá neki egy gm of the yeart, de azt, hogy lj-t elherdálta soha nem bocsátom meg. lehetett volna egy értelmes qb-nk, a frencsi történetében először, de nem lett. az sb ablakot ozzie szélesre tárta lamarral, edc meg évről-évre hajtotta be. javított és jó irányba indult, de akkor is elment 4 év és lamart kukázta.Az mondjuk fura, hogy LJ oldaláról mindent pletykénak vélsz (jogosan, hiszen nem tudjuk mi igaz és mi nem), de ugyan ez EDC oldaláról a pletyka is tény?Lamar injury update-jét megírta:így volt igaz a 250 millió dolláros hír is, mint az 1-3 hét alatt gyógyuló pcl. pcl csak nem az, dollár csak nem úgy és nem annyi. én még emlékszem erre a bejegyzésre:
remains unstable. I’m still in good spirits, as I continue with treatments on the road to recovery. I wish I could be out there with my guys more than anything but I can’t give a 100% of myself to my guys and fans I’m still hopeful we still have a chance. 💜💜
iktriad
QB Lamar Jackson fires back at fans on Twitter, saying he has not been offered a $250 million contract by the Baltimore Ravens 😳 pic.twitter.com/ZMjBkSYBot
edc szépen mentette a renoméját ezzel a szivárogtatással. most meg érthető a sérülés bagatellizálása, mert el akarja bizniszelni lamart, sérülten meg nehezebb és -1 első kör.
gedam
Szerintem te is túlságosan végletekben gondolkozol, mint a "haterek" akikre pikkelsz.
Snagal
Szerkesztette: gedam
Az mondjuk fura, hogy LJ oldaláról mindent pletykénak vélsz (jogosan, hiszen nem tudjuk mi igaz és mi nem), de ugyan ez EDC oldaláról a pletyka is tény?Lamar injury update-jét megírta:így volt igaz a 250 millió dolláros hír is, mint az 1-3 hét alatt gyógyuló pcl. pcl csak nem az, dollár csak nem úgy és nem annyi. én még emlékszem erre a bejegyzésre:
iktriad
gedam
Szerkesztette: Snagal
Gedam, egy kérdésem van feléd.ez egy kiszivárogtatott félinformáció, amit senki sem erősített meg, lj egyenesen cáfolt, amit ti tényként kezeltek. ez nem tény, ez egy szám, olyan, mint a pcl, aminek különböző fokozatai vannak. lj térdében a szalag félig szakadt, az a kettes fokozat, ha jól értelmezem. a tárgyslásról annyit tudunk, amennyit edc a saját védelme érdekében scheftinek vagy valakinek elpletyizett. ez a hír fordította a fanbase egy részét lj ellen. lehet, hogy volt ilyen, meg lehet, hogy a ravens ajánlata volt gyenge. garantáltat én senkinek nem adnék, ezt akkor is írtam, most is ezt gondolom. de mint mondtam lj-t megkérdezték és azt mondta nem kért ilyet. alul belinkeltem ezt.
Szerinted LJ-től korrekt a 250 milliós garantált fizetési kérés?
KeyG
Szerkesztette: gedam
Szerinted LJ-től korrekt a 250 milliós garantált fizetési kérés?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!