Baltimore Ravens
Eszetekbe jut a 2 évvel ezelőtti Bills elleni PO meccs? 10-3 volt a Billsnek és az ellenfél vörös zónájában valahogy ott is sikerült labdát veszíteni és az ellenél return TD-t csinált és ha jól emlékszem az volt a végeredmény is 17-3 oda.....Ma mit ad Isten megint sikerült öngólt rúgni....
Nem vagyok OC, de ha a roman nagymester tudja hogy 2 yardra vagy és nem 1-re, akkor pont hogy nem a 60kilós GOAT fog beugrani az endzoneba...
A védelmet sajnálom hogy az O miatt megint itt ér véget a rájátszás, rajtuk nem múlt meccs. A végén megint megvolt a Benny Hill show > van 1,5 perced erre hagyod hogy 40 másodperc lepörögjön és 20 yardra vagy (2 yardról nem sikerült 2 alkalommal se bevinni a TD-t (első félidő vége + fumble = return TD)) erre ott próbálunk TD-t szerezni, no comment. Dobbins hihetetlen jó volt, remélem kap egy értelmes irányítót.
Azért az NFL igazolta hogy Doug Pederson és Daboll miért volt úgy beharangozva, sikerült egy "rossz" csapatból ütőképes gárdát faragni.
Egy kérdés: Van e az első körben egy jó QB? Megérne 3 első kört hogy egy olcsó QB legyen és maradna pénz igazolásokra? vagy térkalács Lamar kell? Van realitás ilyen felmozgásra?
köszi
Valahogy annyira mindenki minket nyomott esélyesnek, hogy nagyon tartottam a meccstől és be is jött a félelmem, valamiért a North nem ízlik Burrownak
De amit lehetett csere QB val azt megtettétek.
értem én, hogy nem akartunk időt hagyni nekik, de basszameg red zone-ban minden bajunk van hetek óta, erre hagyják futni az órát, hogy még véletlen se tudjunk futni
kriminális
17-17 utan tenyleg 24-17 nek kellett jonnie csak... 😅👿
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Ravens RB J.K. Dobbins said the offense never should’ve been been in the position where it needed a QB sneak.
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) January 16, 2023
“I didn’t get a single carry” in the red zone.
He adds: “I should be the guy” down close to the goal. He is pissed. pic.twitter.com/ZNJIYunNRa
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Marlon Humphrey defended Lamar Jackson, estimating he’s at 50 to 60 percent. Humphrey said Jackson has been limping around the facility. He also said he hopes re-sign Jackson.
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) January 16, 2023
J.K. Dobbins said he’s tired of not getting the ball, tired of being held back. Said Huntley should have never been in that position on sneak. And then he added, “If we would’ve had Lamar, we would’ve won, too.”
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) January 16, 2023
Az a helyzet hogy annak ellenére hogy mi nyertünk úgy érzem nekem is illik gratulálni. Mert kihoztátok a meccsből a maximumot, mi egy bravúr játékkal nyertünk illetve a második fi D-ünk jól működött. Nem volt dúrva játék a szoros meccs ellenére. Ami viszont föleg második fiben O oldalon láttam az fájt. Jövőre találkozunk.En mar gratulaltam az eredmenykovetoben, a kritikai pontokat nem sorolnam nalatok, megteszitek majd magatok de abban egyetertunk hogy Mahomes ellen oveket meghuzni, kulonben keves lesz ami egy Huntley vezenyelte csapat ellen meg eppen hogy eleg volt. A serulteknek jobbulast!
WhoDey83
Welcome To The Jungle
Az elkurt qb sneak 17-17 nel nem fert bele. Az int se hianyzott.
Sajnalom ha neked ez jon le hogy a Semmire nem jo QB-k es a WR-k nulla fenyegetese miatt a futas megallitasra koncetralnek es leirom hogy igy szegyen lenne kikapni ettol a ravens O-tol. Nalunk pontosan egy! ember tud konzisztensen elkapni. Addig amig pont ma valaki a tobbi kozul be nem bizonyitja hogy o is tudja raadasul mindezt a faszom QB-kal addig bizony eroforrast tolok a futas megallitasara.annak azért örülök, hogy oldalakon bizonygatod, hogy greg roman elgondolása miért bukta.Es?szerintem ha soronként nézzük a matchupokat, sok helyen verjük a bengalst a fal nálam mind védő, mind támadóoldalon jobb.Nalam ez a csoda kategoria, de ugy legyen.simán el tudom képzelni, igen. 20 pont alatt, környékén kell tartani, nem 10. láttam az előző meccset és azt fociban megnyertük, pontokban nem. persze lehet azt gondolni, hogy a nagy előny birtokában lazázott a bengals, de a tavalyi meccsek és a szándék inkább arra utalt, a végig pályán tartott kezdők, hogy alázni akartak ők idén is. szóval igen, ebben a felállásban 10-ből 4* (jó 3,5*) nyerni tudnánk. ne csak a mennyiséget számold mindig, a minőséget is nézd. most megmutatja majd a fal és az o, hogy hiába tudja a bengals, hogy futás jön, erőből lenyomjuk a torkukon a bogyót.kb. 100-ból 100 szaki a bengalst írja, 1.22-es az odds rájuk, ránk 4.55.Komolyan el tudod kepzelni hogy ezzel a felallasal 10 meccsbol 4-t meg tudnank nyerni? Oriasi mazlival, sok hulyeseggel a tuloldalon es nalunk mindenki tokeletes munkat vegez akkor egyszer. De inkabb igy irom, ezzel a csapattal nem kaphatnak ki a cicak. LJ-vel lenne 40%-unk.
szerintem ennyire nem rossz a helyzet, én 40%-ot adnék magunknak, 60-at a bengalsnak, az odds is egy kicsit el van számolva , ilyenkor érdemes a meglepetésre fogadni.
gedam
A D 10 pont alatt kell tartsa a cicakat, ami meredek. Let's see. Ha tudnank hogy LJ visszater akkor kiimadkozhatnank ezt a szerencset, de ha nem akkor csak elrontjuk a PO-t.
no
gedam
no
gedam
akkor kiforditom a belest csak hogy egyrol beszeljunk.
amennyi elkapot kuldunk fel azt meccselik a DB jatekosokkal. Inkabb hatranyban vagyunk mint sem.
A maradek Ricard-JOliver-barmelyik futonk amikor passz ellen kell ellenuk vedekezni akkor azt egy kis tulzassal irtam ide hogy egy NT megoldja. Termeszetesen nem, de a lenyeg hogy tomeget novelek mondjuk egy DE, ILB aki nem jo coverben de futas ellen jo. A futasunk igy nehezebb es ugyan elonyben vagyunk alapvetoen passznal match-up szinten de nem tudjuk kihasznalni varhatoan. Ha igen valtanak. Vagy egyszeruen a plusz futas elleni embert behozzak a passzvedekezesuk karara es fogadnak hogy nem tudja a falunk-Huntley-elkapoink megoldani. En ezt csinalnam. Ritkan megegnek, de mennyi 1st down-t vartok Huntley-tol dobva egymas utan?
A RZ-rol ne is beszeljunk mert amikor elfogy a terulet akkor kellene a minoseg es nekunk abbol nincs semelyik szekcioban. S mindig hatul melyen es Andrews varialva duplazva, csapdazva, az alap a mezonyben.
Drukkolok es osszejohet de az alaptetelemnel maradnek. Nekunk minden szinten hiba nelkul kell jatszani ( ez meg ossze is johet, bar ritka ) es a cicaknak meg "hulyen" ( ez nem a mi kezunkben van bar ez a legnagyobb eselyunk )
A jatek kedveert ha 1 and 10 utan ha 8 yard felett marad mennyi 1st downt tudunk csinalni? Mit fogunk hivni erre az otvar keretre 1 and 10-re. Passzt? Futast es innentol jon a feloldalassagunk es annak kihivasai. Szerinted lenyomjuk a torkukon es en is remenykedem, de akkor GR vagy zseni es maradni fog vagy a cicak lesznek a "nem normalisak". elvarni egyiket sem lehet csak bizakodni.
A masik oldalrol nem is akarok irni de hiaba jobb a falunk egyszeruen a felfogas lesz a kerdes es barmelyik esetben rajuk tennek. Vagy maguk elott tartja az elkapokat a sec es akkor apro passzokkal de haladnak, nincs YAC es nagy jatek ( ezt nekunk is kerulni kell mert kiherelne minket teljesen ). Vagy kockaztatunk de annak mindketto veglete nagy jatek lehetoseget adja. De szerintem nem igy kezdunk, az egyetlen eselyunk ha szoros marad sokaig.
no
gedam
GR mit tud itt kitalalni hogy Huntley 6bol 5szor oda tudja dobni ugy hogy a labda elorefele szall legalabb 5 yardot es azt a faszomjoskak el is tudjak kapni es a fal pont nem akkor enged. Futni meg ahogy leirtam oriasi ellenszelben kell sok yardos atlaggal kulonben visszaugrunk az elso pontra. En pont a falunk lababan es ennek a kihasznalasaban bizom egyedul O oldalon es remenykedem egy ihletett passzjatekban valaki es a QB reszerol mert akkor az altalam felvazolt nem mukodhetne ennyire szelsosegesen.
Es ez csak a mi O-unk, minden tenyezo ellnunk szol. A D ha nem tudja a falaknal az "elonyt " ervenyesiteni Burrow reggelire megesz minket az elkapoival. .......stb
Lattunk mar kutyan Budavasart. Remenykedjunk hatha megint aranykuvaszert lehet tallert kapni
annak azért örülök, hogy oldalakon bizonygatod, hogy greg roman elgondolása miért bukta.Es?szerintem ha soronként nézzük a matchupokat, sok helyen verjük a bengalst a fal nálam mind védő, mind támadóoldalon jobb.Nalam ez a csoda kategoria, de ugy legyen.simán el tudom képzelni, igen. 20 pont alatt, környékén kell tartani, nem 10. láttam az előző meccset és azt fociban megnyertük, pontokban nem. persze lehet azt gondolni, hogy a nagy előny birtokában lazázott a bengals, de a tavalyi meccsek és a szándék inkább arra utalt, a végig pályán tartott kezdők, hogy alázni akartak ők idén is. szóval igen, ebben a felállásban 10-ből 4* (jó 3,5*) nyerni tudnánk. ne csak a mennyiséget számold mindig, a minőséget is nézd. most megmutatja majd a fal és az o, hogy hiába tudja a bengals, hogy futás jön, erőből lenyomjuk a torkukon a bogyót.kb. 100-ból 100 szaki a bengalst írja, 1.22-es az odds rájuk, ránk 4.55.Komolyan el tudod kepzelni hogy ezzel a felallasal 10 meccsbol 4-t meg tudnank nyerni? Oriasi mazlival, sok hulyeseggel a tuloldalon es nalunk mindenki tokeletes munkat vegez akkor egyszer. De inkabb igy irom, ezzel a csapattal nem kaphatnak ki a cicak. LJ-vel lenne 40%-unk.
szerintem ennyire nem rossz a helyzet, én 40%-ot adnék magunknak, 60-at a bengalsnak, az odds is egy kicsit el van számolva , ilyenkor érdemes a meglepetésre fogadni.
gedam
A D 10 pont alatt kell tartsa a cicakat, ami meredek. Let's see. Ha tudnank hogy LJ visszater akkor kiimadkozhatnank ezt a szerencset, de ha nem akkor csak elrontjuk a PO-t.
no
gedam
no
gedam
amennyi elkapot kuldunk fel azt meccselik a DB jatekosokkal. Inkabb hatranyban vagyunk mint sem.
A maradek Ricard-JOliver-barmelyik futonk amikor passz ellen kell ellenuk vedekezni akkor azt egy kis tulzassal irtam ide hogy egy NT megoldja. Termeszetesen nem, de a lenyeg hogy tomeget novelek mondjuk egy DE, ILB aki nem jo coverben de futas ellen jo. A futasunk igy nehezebb es ugyan elonyben vagyunk alapvetoen passznal match-up szinten de nem tudjuk kihasznalni varhatoan. Ha igen valtanak. Vagy egyszeruen a plusz futas elleni embert behozzak a passzvedekezesuk karara es fogadnak hogy nem tudja a falunk-Huntley-elkapoink megoldani. En ezt csinalnam. Ritkan megegnek, de mennyi 1st down-t vartok Huntley-tol dobva egymas utan?
A RZ-rol ne is beszeljunk mert amikor elfogy a terulet akkor kellene a minoseg es nekunk abbol nincs semelyik szekcioban. S mindig hatul melyen es Andrews varialva duplazva, csapdazva, az alap a mezonyben.
Drukkolok es osszejohet de az alaptetelemnel maradnek. Nekunk minden szinten hiba nelkul kell jatszani ( ez meg ossze is johet, bar ritka ) es a cicaknak meg "hulyen" ( ez nem a mi kezunkben van bar ez a legnagyobb eselyunk )
A jatek kedveert ha 1 and 10 utan ha 8 yard felett marad mennyi 1st downt tudunk csinalni? Mit fogunk hivni erre az otvar keretre 1 and 10-re. Passzt? Futast es innentol jon a feloldalassagunk es annak kihivasai. Szerinted lenyomjuk a torkukon es en is remenykedem, de akkor GR vagy zseni es maradni fog vagy a cicak lesznek a "nem normalisak". elvarni egyiket sem lehet csak bizakodni.
A masik oldalrol nem is akarok irni de hiaba jobb a falunk egyszeruen a felfogas lesz a kerdes es barmelyik esetben rajuk tennek. Vagy maguk elott tartja az elkapokat a sec es akkor apro passzokkal de haladnak, nincs YAC es nagy jatek ( ezt nekunk is kerulni kell mert kiherelne minket teljesen ). Vagy kockaztatunk de annak mindketto veglete nagy jatek lehetoseget adja. De szerintem nem igy kezdunk, az egyetlen eselyunk ha szoros marad sokaig.
no
Es?szerintem ha soronként nézzük a matchupokat, sok helyen verjük a bengalst a fal nálam mind védő, mind támadóoldalon jobb.Nalam ez a csoda kategoria, de ugy legyen.simán el tudom képzelni, igen. 20 pont alatt, környékén kell tartani, nem 10. láttam az előző meccset és azt fociban megnyertük, pontokban nem. persze lehet azt gondolni, hogy a nagy előny birtokában lazázott a bengals, de a tavalyi meccsek és a szándék inkább arra utalt, a végig pályán tartott kezdők, hogy alázni akartak ők idén is. szóval igen, ebben a felállásban 10-ből 4* (jó 3,5*) nyerni tudnánk. ne csak a mennyiséget számold mindig, a minőséget is nézd. most megmutatja majd a fal és az o, hogy hiába tudja a bengals, hogy futás jön, erőből lenyomjuk a torkukon a bogyót.kb. 100-ból 100 szaki a bengalst írja, 1.22-es az odds rájuk, ránk 4.55.Komolyan el tudod kepzelni hogy ezzel a felallasal 10 meccsbol 4-t meg tudnank nyerni? Oriasi mazlival, sok hulyeseggel a tuloldalon es nalunk mindenki tokeletes munkat vegez akkor egyszer. De inkabb igy irom, ezzel a csapattal nem kaphatnak ki a cicak. LJ-vel lenne 40%-unk.
gedam
no
gedam
no
gedam
szerintem ha soronként nézzük a matchupokat, sok helyen verjük a bengalst a fal nálam mind védő, mind támadóoldalon jobb.Nalam ez a csoda kategoria, de ugy legyen.simán el tudom képzelni, igen. 20 pont alatt, környékén kell tartani, nem 10. láttam az előző meccset és azt fociban megnyertük, pontokban nem. persze lehet azt gondolni, hogy a nagy előny birtokában lazázott a bengals, de a tavalyi meccsek és a szándék inkább arra utalt, a végig pályán tartott kezdők, hogy alázni akartak ők idén is. szóval igen, ebben a felállásban 10-ből 4* (jó 3,5*) nyerni tudnánk. ne csak a mennyiséget számold mindig, a minőséget is nézd. most megmutatja majd a fal és az o, hogy hiába tudja a bengals, hogy futás jön, erőből lenyomjuk a torkukon a bogyót.kb. 100-ból 100 szaki a bengalst írja, 1.22-es az odds rájuk, ránk 4.55.Komolyan el tudod kepzelni hogy ezzel a felallasal 10 meccsbol 4-t meg tudnank nyerni? Oriasi mazlival, sok hulyeseggel a tuloldalon es nalunk mindenki tokeletes munkat vegez akkor egyszer. De inkabb igy irom, ezzel a csapattal nem kaphatnak ki a cicak. LJ-vel lenne 40%-unk.
gedam
no
gedam
no
Szerkesztette: gedam
Egyetértek, ha már LJ nélkül vagyunk, hosszútávon a magasabb Pick jobb lenne.kb. 100-ból 100 szaki a bengalst írja, 1.22-es az odds rájuk, ránk 4.55.Komolyan el tudod kepzelni hogy ezzel a felallasal 10 meccsbol 4-t meg tudnank nyerni? Oriasi mazlival, sok hulyeseggel a tuloldalon es nalunk mindenki tokeletes munkat vegez akkor egyszer. De inkabb igy irom, ezzel a csapattal nem kaphatnak ki a cicak. LJ-vel lenne 40%-unk.
gedam
no
Nalam ez a csoda kategoria, de ugy legyen.simán el tudom képzelni, igen. 20 pont alatt, környékén kell tartani, nem 10. láttam az előző meccset és azt fociban megnyertük, pontokban nem. persze lehet azt gondolni, hogy a nagy előny birtokában lazázott a bengals, de a tavalyi meccsek és a szándék inkább arra utalt, a végig pályán tartott kezdők, hogy alázni akartak ők idén is. szóval igen, ebben a felállásban 10-ből 4* (jó 3,5*) nyerni tudnánk. ne csak a mennyiséget számold mindig, a minőséget is nézd. most megmutatja majd a fal és az o, hogy hiába tudja a bengals, hogy futás jön, erőből lenyomjuk a torkukon a bogyót.kb. 100-ból 100 szaki a bengalst írja, 1.22-es az odds rájuk, ránk 4.55.Komolyan el tudod kepzelni hogy ezzel a felallasal 10 meccsbol 4-t meg tudnank nyerni? Oriasi mazlival, sok hulyeseggel a tuloldalon es nalunk mindenki tokeletes munkat vegez akkor egyszer. De inkabb igy irom, ezzel a csapattal nem kaphatnak ki a cicak. LJ-vel lenne 40%-unk.
gedam
no
gedam
Amit viszont belekalkulaltam hogy a Cicak nem lesznek hulyek.
En realista vagyok, es ugy is nyerhetunk mert ha a szerencse es minden egyeb tenyezo miatt ugy alakul hogy hiaba nem lesznek hulyek a cica oldalon hogy vegul kockaztatniuk kell.
Odaig eljutok hogy Izabella elkapja a labdat de a TD-t nem mert a masik S biztositani fog ( ez nalam a nem kockaztatok jatek ). A 1st down meg remek ebbol de kell meg 6 a FG-ig.
Ha mi at tudjuk futni a cicakat ugy hogy Huntley all oda az ket dologbol fog allni az egyik GR es az OL labanak a zsenije a masik a cicak faszsaga. De en vagyok a cicaknal akkor nincs az szitu hogy a ravens tudjon futni, ami termeszetesen nem nullazas hanem 80%-ban 3yard a max----> drive vege 90%-ban. Nincs rovid palya mert konzervativan jatszanek hisz a ravens O elveri sajat magat ahogy a fenti szazalekok kiadjak.
A remeny a nemreg beszelgetett fantasztikus edzok mint JH es Tomlin akinel ki lehet jelenteni hogy szopott Tebow-tol a levegoben, a Jagstol foldon. A cicak is beleszaladhatnak ebbe, de sajnos a masik hulye nalunk van mert JH iden nem volt jo mikor donteni kellett. De egyszer osszejohet valahogy, almodozom vagy sem ketszer meg ugysem latom.
20 pontot ezzel az állománnyal nagyon nehezen csinálunk. Leginkább sehogy. Itt D és ST csoda kell a versenyben maradáshoz is.pedig most jöttem vissza az időgépemmel 20-17-re nyerünk.
The #Ravens haven’t named a starting QB, but all signs point to them playing both Tyler Huntley and Anthony Brown at QB in their playoff game vs. the #Bengals, sources say.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 15, 2023
My story on Baltimore’s QB intrigue: https://t.co/BEbXJfpeic
alig várjuk
rkstzz
The #Ravens haven’t named a starting QB, but all signs point to them playing both Tyler Huntley and Anthony Brown at QB in their playoff game vs. the #Bengals, sources say.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 15, 2023
My story on Baltimore’s QB intrigue: https://t.co/BEbXJfpeic
alig várjuk
Szerkesztette: rkstzz
simán el tudom képzelni, igen. 20 pont alatt, környékén kell tartani, nem 10. láttam az előző meccset és azt fociban megnyertük, pontokban nem. persze lehet azt gondolni, hogy a nagy előny birtokában lazázott a bengals, de a tavalyi meccsek és a szándék inkább arra utalt, a végig pályán tartott kezdők, hogy alázni akartak ők idén is. szóval igen, ebben a felállásban 10-ből 4* (jó 3,5*) nyerni tudnánk. ne csak a mennyiséget számold mindig, a minőséget is nézd. most megmutatja majd a fal és az o, hogy hiába tudja a bengals, hogy futás jön, erőből lenyomjuk a torkukon a bogyót.kb. 100-ból 100 szaki a bengalst írja, 1.22-es az odds rájuk, ránk 4.55.Komolyan el tudod kepzelni hogy ezzel a felallasal 10 meccsbol 4-t meg tudnank nyerni? Oriasi mazlival, sok hulyeseggel a tuloldalon es nalunk mindenki tokeletes munkat vegez akkor egyszer. De inkabb igy irom, ezzel a csapattal nem kaphatnak ki a cicak. LJ-vel lenne 40%-unk.
gedam
no
Szerkesztette: gedam
Figyu, a Scy-Fi forgatokonyvirok meg dogoljenek ehen? ☺ Hat nem latod ahogy a nem letezo passzfenyegetesunk miatt a cicak feltoljak a boxba az egyik safetyt futas ellen es/vagy blitzelni es a helyen tamadt urben Isabella nyulcipot vesz, Huntley felbassza neki a bogyot es illa berek nadak erek TD? A Marcusok egy egy int-et szereznek, Marlo punchol, Hill visszahord, Ojabo stripsack-el. Fantazialj koma, jobbara mi is azt tesszuk. Mer' miert ne? 😉kb. 100-ból 100 szaki a bengalst írja, 1.22-es az odds rájuk, ránk 4.55.Komolyan el tudod kepzelni hogy ezzel a felallasal 10 meccsbol 4-t meg tudnank nyerni? Oriasi mazlival, sok hulyeseggel a tuloldalon es nalunk mindenki tokeletes munkat vegez akkor egyszer. De inkabb igy irom, ezzel a csapattal nem kaphatnak ki a cicak. LJ-vel lenne 40%-unk.
gedam
no