Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
GR-tol elbucsuzva de leirom most hogy par ev mulva vissza tudjam idezni ha kell.Tudom sokaknal o a foellenseg ( amellett hogy minden szaros egy kicsit )
A csapat szurkoloinak nem szabad elfelejteni hogy az egyszem Shanny edzo utan aki megmutatta hogy az O keret ugyan nem bajnokeselyes de boven hasznalhato es Flacco szerepe is idealis balance-ban es igy jol is nezett ki, utana az O teljes csod, teljes. Annyira beallt a dolog hogy kozel a nullarol kellett volna indulnunk 2019-ben. GR es LJ es amit egymasnak koszonhettek az ugyan 1.5 evig volt csodalatos es utana mar tulteljesito ezt mar 2018-ban megfordult.
A sok felhozott peldara hogy egy evig jo utana kiismerik, csak annyit hogy 4 ev utan a "csoda DC" PO meccsen egy Huntley-val meg mindig nem tudta megfogni a futast, (csak sajnos az O-t igen amihez semmije nem volt GR-nak ). Pedig Huntley mar nem a Dual threat, hanem max mobilis, de amikor az LB lefutotta akkor latszott hogy mar az alapja a jatekanak sincs meg).
Fal nelkul es elkapok nelkul, fegyverek nelkul senkinek nem megy. Sem Burrow, sem TB12, sem Mahomes... nem azert kiralyok mert relative jobban megy mint a tobbinek.
A taktikarol es annak a hosszarol ne is beszeljunk, mert a browns a csoda kerettel, Vasas BB utolso eve, Miami idei, Miami wildcat, RPO-s sasok........sorolhatnam vegtelensegig ahol az egy ev a maximum de inkabb kevesebb a megoldas.
A legjobb csapatok ahol top QB van a rengeteg pozitiv dolog miatt ezen top QB es raepitett remek O jatekosokbol allnak. A D-eik meg ezen remek O-ek adta alapot hasznaljak ki. Ez a cica D nem felelmetes mint magaban allo D, de az O legtobbszor belekenyszeriti az ellenfeleket egy mederbe es onnan hatekonyak. Ez nem bantas hanem ertelmes eroforras elosztas.
Alapvetoen egy csapat a 49 log ki. Ott a sema es a D tudatosan eros, de nincs topQB. Viszont itt Shany a lenyeg es a helyzete. Neki az elso dolga Juscsak leigazolasa volt, egy FB nagyon "dragan" mert egyszeruen a semajaba osszesegeben egy borzasztoan hatekony fegyver es netto ertelemben nagyon olcso penzert. Amit o jatszik ahhoz lehetne egy top QB es meg jobb lenne de nem az az alapja a csapat mukodesenek, Viszont igy marad az egyeb jatekosokra viszont az valogatott. Kittle szerintem a legjobb TE, de a lenyeg Kelce Andrews es masok hiaba remekek ha a taktikai reszen Andrews tized olyan hatekony lenne Shanynek. CMC-Debo....aa hagyom ezt ok megbeszelik hogy es miert jatszanak igy. GR nem osszehasonlithato Shanyvel es ez igaz sokakra es a kulonbseg nem is itt a leglenyegesebb, Shany tudja azt nezni hogy mi kell es meg is kapja hogy az O tovabb mukodjon magas szinten. GR-nek meg ami csont leesik, az is a kukabol ( a tragedia hogy raadasul vegetarianus etterem kukajabol probaljuk a csontot megtalalnI ). En nagyon szeretem a Shany fele jatekot en orultem Kubiaknak is nalunk. Lehet le is irom az oregtol a jatekot es annak fejlodeset es az "utodok" tenykedeseit ahol csavartak rajta az adott keretekbol bezarulva a Rams-49 kulonbsegeivel, de ket dolog kiemelheto az ifj Shany 49-e nem szarbol epit varat es az osszehasonlitas JH es GR-al mindkettonel nyerne, de mig jatekhivokent nem annyival GR felett ( egyszeruen a kulonbseg nagyja az eroforras mennyisege es minosege ) mint JH felett annak meghatarozasaban hogy akarok nyerni a csapattal. A tragedia a ravens szempontjabol itt van. A masik hogy Rams-49 osszehasonlitas sokkal erdekesebb de a lenyeg az eltero beszerezheto kulcsjatekosok miatt mashogyan kell "jatszania" de meg mindig celtudatosan igazol hoza.
Sajnos a ravens es LJ es GR szempontjabol a FO nalunk pocsek munkat vegez es ez osszefugg GR-al is mint ok es okozat is. Nem veletlen milyen csapatoknal kell GR, a kaoszba erkezik, szar alapokra a keretben egy korlatos de futoQB-hoz es hoz jopar jo evet 3-4 minimum. Termeszetesen emberunk is korlatos es ezert nem fog elorelepni es lehet rajta nyavalyogni de ez nem NFL atlag hanem boven felette es csak a legjobbaknak jon ossze o meg a szarjaival egyutt megismetelte immaron ketszer. .
Nalunk miota itt van az O leepuloben van keretileg, az elvaras egyre inkabb turelmetlenebbul SB mely run. A FO jatekdontnokei meg mindig a D-ben keresik a valaszt.
Amikor AB 16 cm-es benyulasa miatt lemaradtunk a PO-rol ( semmi ertelme nem lett volna bejutni mert nem voltunk PO csapat ) jott a D megerositese ne igy legyen jovore.
A cicak elleni 4 and vegtelen megcsinalasa utan ( lsd fent ) jott a D.
2019 utan a rengeteg hibabol kivettuk hogy Henry ellen kell epiteni es jojjenek a DT-ILB megoldasok, nem az OL, fegyver LJ-nek meg veletlenul sem
Utana mar a katasztrofa OL ellenere a 3. evre raktuk ossze, de cserebe mint ha osszefuggne az elkaposzemelyzetunk ligaalja de a D epitese a KC-Cicak-Bills ellen gozerovel folyik. Ertelmetlenul mert a cicak a meccs elotti egyhetes gyakorlassal 2 kezdo OL jatekos kiesesevel es atmentek rajtunk mint gyereken a higany.
Iden amig volt LJ a meccsek 90%-ban ket labdabirtoklas el lett erve az O reszerol pedig csak a fal lett rendbe teve. A passzjatekunk iden fejlodott GR reszerol de lehet mondani meg mindig nem eleget, nem jo, sot szar es ez is fog megmaradni, a felelmetes keret nem. Persze ne almodjon AJBrown fele igazolasrol csak azert mert a drafton nem kap senkit, hisz egyedul a duplajat keresi mint az osszes elkaponk egyutt ( eszkuszom fel vannak cimkezve a mezeik hogy tudjak hogy ok az elkapok ).
Remelem mi is a 49 sorsara jutunk hogy relative rovid szopas GR utan latszani fog a feny az alagut vegen es remek dolgokra leszunk kepesek ha nem leszunk serultek.
| Sajnos en ezt nem az OC cseretol varom hogy megvaltozzon hanem JH elkuldesetol. Es a liga peldai azt mutatjak hogy GR sikeret nem erik el nem hogy a megujulas konnyen es gyorsan es meg nagyobb sikerekkel jarjon |
több mint 2 éve
Hosszu holtideny lesz ez. 😤😒
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
istenem mintha minket olvastam volna Roman idejében 😀Emlékszem az a 49ers sokkal esélyesebbnek volt megítélve tőlünk, pár hónapja csináltam egy stat elemzést összehasonlítva a mi helyzetünkkel jelenleg. Roman rendszere, hosszabb távon csak elit játékosokkal mehet tovább, bár szerintem az a 49ers elkapó fronton is több volt egy sima átlagnál.
a faszi 1-2 évre oké, aztán full leolvadás.
lásd 9er - Ravens SB. egyszer nem futtatta Gore 1-yardról a végén.
pedig nagyot mentetek, meg is lehetett volna.
petey
Szerintem ha valaki akkor Te pontosan tudod mennyi a különbség egy running game coordinator meg egy O guru között a jelenlegi edzőtök megnézve. 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
“When you have something good, you don't play with it. You don't take chances losing it. You don't neglect it. When you have something good, you pour into it. You appreciate it. Because when you take care of something good, that good thing takes care of you too."Lamar Jackson
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
istenem mintha minket olvastam volna Roman idejében 😀a faszi 1-2 évre oké, aztán full leolvadás.
lásd 9er - Ravens SB. egyszer nem futtatta Gore 1-yardról a végén.
pedig nagyot mentetek, meg is lehetett volna.
több mint 2 éve
Azért ez is érdekes hogy Lamar miért nem volt ott a csapattal. Meg az is hogy a hivatalos honlap miért vette le az erre vonatkozó kérdést és választ.Tyler Huntley was asked after the game last night about his communication with Lamar and not having him on the sidelines. Note that the question and his response we’re both scrubbed from the Ravens media website. 🤔
twitter.com/rsrlombardi/status/1615000860534378497
Jó lenne most már tisztábban latni ebben a kérdésben. De fèlek csak a kodosites fog menni továbbra is. Nekem egyre inkább az az érzésem hogy azért van hirzarlat és megy a bullshit, hogy a csere pozíciója a csapatnak ne romoljon.
több mint 2 éve
Megnéztem én is.Amikor a faluk allapota mar a szar elemekbol allt akkor megallt a tudomany mert tamadtuk ezeket a gyenge lancszemeket. Elozo ket evunk teljes kepe volt minusz a kivalo elkapobrigad. Azt es ezt sem a D-ek nyertek hanem az otvar fal elbukta. Es csak halkan a kezdo is mar gyengitett valtozat volt es ahhoz nem tudtunk hozzaszagolni sem ( meg a fumble-t elokeszito 3and16 is egy olyan sackbol jott ahol Oweh nyomta az egyik cseret es annak a lababan bukott el Burrow, amugy szeleteltek minket mint a szalamit.
Összességében nehéz a szakmai stábra rosszat mondani: kiválóan felkészítették a csapatot.
Úgy gondoltam, akkor van esélyünk egy erősebb csapat ellen, ha labdákat szerzünk és nem hibázunk. Nos, a harmadik negyedre a Bengals fölé nőttünk, és a gyengébben játszó csapat azért tudott nyerni, mert mi követtük el a hibákat. Ez így fáj.
A D ugyanazt hozta, mint az év egészét nézve, de a meccseken is sokszor: fogalmatlan kezdés (az elején minden drive-ból yardnyelés, kivéve a Bengals labdavesztése). De a D koordinátorunknak valószínűleg a game plan a gyengéje, azt viszont jól igazítja, mert utána jó volt a D.
Az O-ban nincs ennyi, de ha már ott voltunk az egy yardon, ez azért így nagyon fáj. De csóri Huntleynak valószínűleg még jobban.
Ez a csapat kb. ennyire jó, ennyit tud.
lucio
Jovore a D kotheti a gatyat mert ez keves vagy minden jo csapatot rabeszelunk hogy a falukban legyen negy csere es gyakorlas nelkul.
több mint 2 éve
lucio
329
Megnéztem én is.Összességében nehéz a szakmai stábra rosszat mondani: kiválóan felkészítették a csapatot.
Úgy gondoltam, akkor van esélyünk egy erősebb csapat ellen, ha labdákat szerzünk és nem hibázunk. Nos, a harmadik negyedre a Bengals fölé nőttünk, és a gyengébben játszó csapat azért tudott nyerni, mert mi követtük el a hibákat. Ez így fáj.
A D ugyanazt hozta, mint az év egészét nézve, de a meccseken is sokszor: fogalmatlan kezdés (az elején minden drive-ból yardnyelés, kivéve a Bengals labdavesztése). De a D koordinátorunknak valószínűleg a game plan a gyengéje, azt viszont jól igazítja, mert utána jó volt a D.
Az O-ban nincs ennyi, de ha már ott voltunk az egy yardon, ez azért így nagyon fáj. De csóri Huntleynak valószínűleg még jobban.
Ez a csapat kb. ennyire jó, ennyit tud.
több mint 2 éve
nekem meg pont az ellenkezoje jutot tegnap eszembe, h inkabb a kozep-hatsomezony backup qbk kozul. teszem hozza nem is lesz jobb tarcsi iranyito a csapatban amig GR + LJ van, mert futo iranyito kell, nem fognak egy pocket qb-t idehozniHuntley meg masodiranyitonak is gyenge. Ha Lamar marad, akkor is kell hozni moge egy kozepes qb-t.Szerintem Huntley top3 backup QB. Azért olyat várni a backup QBtól, hogy lehozzon egy playoff meccset nem kis feladat. Plusz itt Romant kell kibaszni.
RedFive
tenorx
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Huntley meg masodiranyitonak is gyenge. Ha Lamar marad, akkor is kell hozni moge egy kozepes qb-t.Szerintem Huntley top3 backup QB. Azért olyat várni a backup QBtól, hogy lehozzon egy playoff meccset nem kis feladat. Plusz itt Romant kell kibaszni.
RedFive
több mint 2 éve
Alapvetően szerintem büszkék lehetünk az esti teljesítményre. Egy nem túl éles csere QB-val csak egy buta hiba választott el minket a győzelemtől, egy olyan meccsen ahol elvileg esélyünk sem kellett volna, hogy legyen.A legfontosabbat elfelejtettem az offseason kívánságlistámról:
A D-re részemről egy-két apróságot leszámítva nem lehet panasz. Az AFC egyik top3as csapatát 17ponton tartották, kemények és fizikálisak voltak. Nekem továbbra is Queen a fájó pont és csak remélni tudom, hogy Smith rá gyakorolt hatását nem fordítjuk félre és eltüntetjük amint lehet. Most még talán kapunk is érte valami szotyit.
Roman-nak felőlem továbbra is sok sikert csak ne nálunk, de érdekes, hogy pont egy olyan meccs után fogunk (remélhetőleg) elköszönni tőle ahol egy borzasztó keretből kihozta amit senki nem látott benne.
Dobbins-t valóban lehetett volna még jobban bevonni, de nem ezen múlt. A goal line szituációt pedig szerintem nem lehet Roman nyakába varrni: az a play működött, Huntley-t betolta a fal, az inkább az ő ostoba, rutintalanságára írható hibája, hogy azt hitte 2 yard hosszú a keze... Ha nem nyújtja előre az egy TD, 1 mp-el később. És a bengalsnak egy ilyen buta hiba után is őrült szerencse kellett, hogy egy DE(!!) úgy találta a labdát a kezébe, hogy azt még vissza is tudta vinni.
Pont akkora mázli volt, mint az nekünk, hogy az endzone-ban a meccs végén egy elkapónkhoz pottyan le a laszti... az más kérdés, hogy ez Proché volt, ezt bármelyik normálisabb keretben lévő WR3 simán felszedi és megy az OT vagy 2pontos.
Roman helyett inkább Haribó időmenedzselése emelhető ki negatívumként.
Inkább azért bosszantó ez az egész, mert tényleg megnyerhettük volna a meccset és egy hihetetlen buta, szerencsétlen megmozduláson múlt.
A szezonig a következőket szeretném látni:
- Haribó felelősségét kirakni az asztalra (maradjon vagy limitálják, vagy valamit kezdjenek vele, hogy a régi önamagát megtalálja mert ez nagy gáz volt, de bízom benne, hogy ez a LJ kontraktus körüli feszkó miatt volt)
- LJ szerződése (remélhetőleg mindkét fél részéről egy racionális megállapodással)
- Roman megfelelő pótlása
- LJ-nek egy top WR az FA-ról és egy top WR prospect a draftról + fal
Innentől meg hajrá Jax és egy "floridai" SB!
Snagal
- az egészségügyi teammel máglyára
több mint 2 éve
ja, ami mindfuck, hogy Ricardnak egyszerűen nem bírja senki normálisan megdobni a labdát egy FB passznál, pedig továbbra is tartom, hogy többször kéne bevonni őt is, nem csak Dobbins.Hatalmas kihagyott ziccer szegény, és többnyire nem az ő hibája, hanem valamiért nem képesek normálisan eltalálni (pedig nem kicsi 😀 )
edit: ja és QB sneak helyett sem értem miért nem látok néha FB futást
Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
Alapvetően szerintem büszkék lehetünk az esti teljesítményre. Egy nem túl éles csere QB-val csak egy buta hiba választott el minket a győzelemtől, egy olyan meccsen ahol elvileg esélyünk sem kellett volna, hogy legyen.A D-re részemről egy-két apróságot leszámítva nem lehet panasz. Az AFC egyik top3as csapatát 17ponton tartották, kemények és fizikálisak voltak. Nekem továbbra is Queen a fájó pont és csak remélni tudom, hogy Smith rá gyakorolt hatását nem fordítjuk félre és eltüntetjük amint lehet. Most még talán kapunk is érte valami szotyit.
Roman-nak felőlem továbbra is sok sikert csak ne nálunk, de érdekes, hogy pont egy olyan meccs után fogunk (remélhetőleg) elköszönni tőle ahol egy borzasztó keretből kihozta amit senki nem látott benne.
Dobbins-t valóban lehetett volna még jobban bevonni, de nem ezen múlt. A goal line szituációt pedig szerintem nem lehet Roman nyakába varrni: az a play működött, Huntley-t betolta a fal, az inkább az ő ostoba, rutintalanságára írható hibája, hogy azt hitte 2 yard hosszú a keze... Ha nem nyújtja előre az egy TD, 1 mp-el később. És a bengalsnak egy ilyen buta hiba után is őrült szerencse kellett, hogy egy DE(!!) úgy találta a labdát a kezébe, hogy azt még vissza is tudta vinni.
Pont akkora mázli volt, mint az nekünk, hogy az endzone-ban a meccs végén egy elkapónkhoz pottyan le a laszti... az más kérdés, hogy ez Proché volt, ezt bármelyik normálisabb keretben lévő WR3 simán felszedi és megy az OT vagy 2pontos.
Roman helyett inkább Haribó időmenedzselése emelhető ki negatívumként.
Inkább azért bosszantó ez az egész, mert tényleg megnyerhettük volna a meccset és egy hihetetlen buta, szerencsétlen megmozduláson múlt.
A szezonig a következőket szeretném látni:
- Haribó felelősségét kirakni az asztalra (maradjon vagy limitálják, vagy valamit kezdjenek vele, hogy a régi önamagát megtalálja mert ez nagy gáz volt, de bízom benne, hogy ez a LJ kontraktus körüli feszkó miatt volt)
- LJ szerződése (remélhetőleg mindkét fél részéről egy racionális megállapodással)
- Roman megfelelő pótlása
- LJ-nek egy top WR az FA-ról és egy top WR prospect a draftról + fal
Innentől meg hajrá Jax és egy "floridai" SB!
több mint 2 éve
A checkdown-ra alkalmas mindenki, de az egy halott jatek es idonkent jon belole par nagy durranas. volt ilyen Gus-nak is a meccsen, de ez nem taktikai elem, hanem veszteseg mentes a check down. Amikor jo passzjatekban akkor fegyver az illeto, de az nem abbol all hogy el tudja kapni a labdat. A taktikai ertelemben vett hasonlitas a CMC-Juscsak ( nem nezem meg hogy betuzi a nevet ) a JK-Ricard. Nalunk nem irsz rajuk passzjatekot, odaat igen. Milyen vedok ( testfelepites kell hogy passz es futas ellen is le legyenek vedve ), ellenunk? pffNem mindenki Alvin Kamara. Számomra a checkdown egy RB-től tökéletes, erre Dobbins alkalmas lehet és a meccsen is - yardos passzból hozott ki 20 yardosat.Azóta az a játék van a fejemben, felálltak az Eagles goal line formációba és megörültem, hogy betolják.Mire gondolsz mert mint elkapo a TD volt a legjobb mozdulatsor tole, ami azert nem egy elkapo futo csucsteljesitmenye, azon kivul volt neki egy ugyan passzoltnak szamito, de gyakorlatilag mint futo dolgozott sokkal egyszerubb "kornyezetben". Pont mint Duve, mezonyben labdaval a kezeben veszelyes, de nem mint elkapo.
Erre bazdmeg, ez másfél-2 yardról ezt hívta erre.
Roman elintézte, hogy ez a play maradjon meg bennem az évre biztos.
Utolsó drivenál az óra menedzselése szörnyű volt. Elsőre megdobják Andrewst rövidre aki kilép, elhittem van esély, aztán megint agyfasz JH részéről is.
Dobbins mellőzése a második félidőben érthetetlen. Huntley megmutatta, hogy Dobbins passzban is használható.
KeyG
no
KeyG
több mint 2 éve
Melyiket?Attekertemazért gyorselemzésedben elegánsan kihagytad a red zone jatekhivast , HArbo is selejt de GR is
A hiba nelkuli meccsunk ahogy varhato volt nem jott ossze, de azert ennyit sem vartam.
1.negyed
Huntley es az INT. Ez tipikus szar QB hibaja Tole nem varhato tobb, de a jatek ott volt csak keson es rossz helyre dobta Andrewsnak es a vedok ahogy varhato volt ora koncentraltak. A hivas megint nagyon jo volt, hiaba a vedok letszamfolenye hatul a 2 elkaponk egy egynezesbol egy olvasasos kulccsal es mindketto jatekosunknak volt eselye. Persze Andrews-hoz keson es rossz helyre dobta, de Hill szabadon. De marha nehez volt olvasnia azt az egy vedot. Rovid palya es annyi.
Itt megjegyzem hogy a cicak nem ugy jottek ki ahogy en tettem volna. Passzjateknal amig csak a fal fele volt gagyi nem igazan tudtunk nyomni allandoan es igy a 3 kiserletbol megoldottak ( RZ elsore nem ment ). Itt visszaterek a regi bubajra, semmifele fantasztikus utvonalak, semmi oriasi ujitas, semmi kreativitas nem kell nekik. Egyszeruen az elkapoik tehetsegere jatszanak amire a ravens ugy jott ki ahogy irtam, maguk elott tartva a nagy jatek elkerulese vegett es termeszetesen tisztelve oket a kezdo tavolsag ehhez "nagynak" kellett lenni. Nem volt ighazan YAC, bar parszor azt a plusz egy ket yardot hoztak igy is amikor kellett. Folyamatos haladas volt toluk, viszont a D oldalon a cicak kijottek ahogy szoktak es nem alltak ra a futasra amit mi kihasznaltunk ott ahol a meccs elejen is varhato volt a szelen. Kesobb valtott a DC de eleve szar elkepzeles volt tole.
A D-unk gyakorlatilag nem tudta megallitani es kepzeljetek el ha a fala nem serul le. Nyomas nelkul 950 yardot passzolt volna Burrow a nyomas meg a fal serulesebol jott. Az elso negyed utolso jatekat kell megnezni hogy mennyit er a ketto ILB es Chase kaliber a palyan egy toketlen es fasz DC-vel. mire kellett a ketto ILB, Burrow aki egy top QB es adunk neki egy DB 25 yardos luftot Chase-n es egy 5 yardosat egy ILB-vel akik nem tudtak elosztani a futot egymast kozt Queen-el. 1 and 19 es rohogve 12 yard jon belole, nem kell olvasnia semmit. De a kovetkezo jatek a TD-nal az egyik ILB-nk mindenkeppen fasz. De az biztos hogy Queen utana gyenge jatekot mutat be, zonazasnal meg mindig olvas gondolkodik reagal. Chase ellen nem eleg jo.
A Cica D az elso felidoben pocsek volt, hulye felfogasban rosszul jatszva es a ravenst nem figyelembe veve jatszottak. 2and hosszuakat siman hoztunk ket route-s jatekokkal. Ez lehetne pozitivum a ravensnek de ez sajnos a cicak jovoltabol sikerult, viszont erobol elnyuomni az ellenfelet egy yardert az meg mindig nem megy egesz meccsen szenvedtunk vele es vegul a szezon igy zarult hogy erre alkalmatlanok voltunk egesz evben.
Osszesegeben nalunk az O a cicak hulyesegebol de megkapotuk a lehetoseget. Nem tudtak a futast fogni, vagy a DC a "bele tud nyulni" a meccsbe renomejat erositette, igy jottem volna ki ahogy irtam is es ezen kivul a masik oriasi hibat is elkovettek hogy a keves passzjatekunknal engedtek a nagy jatekot es imhol a TD passz.
A D-unk meg papiron megfogta az O-ket? Papiron talan. De folyamatosan szetdobtak de amikor mar a fal elviselhetetlen volt akkor nem. A jovore nezve ez nem a recept mert nem tudtuk megallitani oket. Meg egy labjegyzet a nem fantasztikus route-ok miatt halad a cica O gepezet, Burrow szar fal mogott hiaba jobb mint az atlag es hiaba van elkepesztoen eros elkapo egysege, amogott nem tud nyerni.
JH-rol nem is irok, biztos kijon hogy ezert is GR a hibas a vegen mert kitepte a kezebol az orat. GR ki lesz rugva, mar minden jatekos beszolt hogy nem eleget van hasznalva es jol is van igy.
Jol neztunk ki hajtottunk ami alap, nem gyotortek meg nagyon koszonhetoen a faluknak es a DC-juknek. De ebbol a meccsbol azt sem lehet mondani hogy jovore ne ok lennenk az eselyesebbek, ezt LJ-vel hiaba nyertuk volna meg nagy valoszinuseggel.
Sajnalom hogy megserultek, drukkolok nekik.
ennek az evnek is vege kar hogy LJ megserult mert igy rovid lett a szezonom. | Egy picit tartottam tole ha nyerunk akkor Huntley kapott volna eggy 15m/ev szerzodest es a drafttoket LJ-ert meg meg 3 D es egy elkapora koltottuk volna. |
no
Morfil
amugy nem akarok kihagyni semmit es nem irtam hogy GR jo volt. Egyszeruen pont azt irtam hogy a cica DC volt pocsek.
De ahogy itt olvasgatom a cica D volt jo es a ravens D volt jo. nalam a ravens D nem volt jo, de jott nekik a sok seruleses szerencse, a cica D kifejezetten pocsek volt foleg ha figyelembe veszuk a hugy O keretet, a hugy QB-t es GR-t. .
amig nem halt le a faluk addig
6.5 perc 54 y FG
6 perc 60y TD (rovid palya )
Fumble, ebbol punt lett volna maximum
7 perc 83y TD
tenyleg dominalt a D-unk 17 pont
A nyomorult O-unk ugyanez pepitaban
INT
10 perc 75 y TD
2.5 perc 40y FG ( rovid )
2.5perc 81y TD
es utana a 80 yardos Fumble TD
A D-unk amig csak felig serult falu Cica O-t nem tudta megfogni, de jol hangzik osszesegeben a 17 pont, de a jovore nezve nem, mert nem tudtuk oket megfogni amig le nem rohadtak teljesen. de remelem Mekit elviszik HC-nak mert milyen fantasztikus munkat vegzett itt es egesz evben.
Az O tulteljesitett de itt is hazugsag lenne a mi erdemunknek betudni, egyszeruen a cicak szarok voltak es egy kicsit minosegibb jatekosokkal, edzovel, OC-val, vagy QB barmelyikevel ezt a meccset megnyerjuk az adott korulmenyek mellet. Ha nem rohadnak le akkor nem.
több mint 2 éve
Nem mindenki Alvin Kamara. Számomra a checkdown egy RB-től tökéletes, erre Dobbins alkalmas lehet és a meccsen is - yardos passzból hozott ki 20 yardosat.Azóta az a játék van a fejemben, felálltak az Eagles goal line formációba és megörültem, hogy betolják.Mire gondolsz mert mint elkapo a TD volt a legjobb mozdulatsor tole, ami azert nem egy elkapo futo csucsteljesitmenye, azon kivul volt neki egy ugyan passzoltnak szamito, de gyakorlatilag mint futo dolgozott sokkal egyszerubb "kornyezetben". Pont mint Duve, mezonyben labdaval a kezeben veszelyes, de nem mint elkapo.
Utolsó drivenál az óra menedzselése szörnyű volt. Elsőre megdobják Andrewst rövidre aki kilép, elhittem van esély, aztán megint agyfasz JH részéről is.
Dobbins mellőzése a második félidőben érthetetlen. Huntley megmutatta, hogy Dobbins passzban is használható.
KeyG
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Attekertemazért gyorselemzésedben elegánsan kihagytad a red zone jatekhivast , HArbo is selejt de GR is
A hiba nelkuli meccsunk ahogy varhato volt nem jott ossze, de azert ennyit sem vartam.
1.negyed
Huntley es az INT. Ez tipikus szar QB hibaja Tole nem varhato tobb, de a jatek ott volt csak keson es rossz helyre dobta Andrewsnak es a vedok ahogy varhato volt ora koncentraltak. A hivas megint nagyon jo volt, hiaba a vedok letszamfolenye hatul a 2 elkaponk egy egynezesbol egy olvasasos kulccsal es mindketto jatekosunknak volt eselye. Persze Andrews-hoz keson es rossz helyre dobta, de Hill szabadon. De marha nehez volt olvasnia azt az egy vedot. Rovid palya es annyi.
Itt megjegyzem hogy a cicak nem ugy jottek ki ahogy en tettem volna. Passzjateknal amig csak a fal fele volt gagyi nem igazan tudtunk nyomni allandoan es igy a 3 kiserletbol megoldottak ( RZ elsore nem ment ). Itt visszaterek a regi bubajra, semmifele fantasztikus utvonalak, semmi oriasi ujitas, semmi kreativitas nem kell nekik. Egyszeruen az elkapoik tehetsegere jatszanak amire a ravens ugy jott ki ahogy irtam, maguk elott tartva a nagy jatek elkerulese vegett es termeszetesen tisztelve oket a kezdo tavolsag ehhez "nagynak" kellett lenni. Nem volt ighazan YAC, bar parszor azt a plusz egy ket yardot hoztak igy is amikor kellett. Folyamatos haladas volt toluk, viszont a D oldalon a cicak kijottek ahogy szoktak es nem alltak ra a futasra amit mi kihasznaltunk ott ahol a meccs elejen is varhato volt a szelen. Kesobb valtott a DC de eleve szar elkepzeles volt tole.
A D-unk gyakorlatilag nem tudta megallitani es kepzeljetek el ha a fala nem serul le. Nyomas nelkul 950 yardot passzolt volna Burrow a nyomas meg a fal serulesebol jott. Az elso negyed utolso jatekat kell megnezni hogy mennyit er a ketto ILB es Chase kaliber a palyan egy toketlen es fasz DC-vel. mire kellett a ketto ILB, Burrow aki egy top QB es adunk neki egy DB 25 yardos luftot Chase-n es egy 5 yardosat egy ILB-vel akik nem tudtak elosztani a futot egymast kozt Queen-el. 1 and 19 es rohogve 12 yard jon belole, nem kell olvasnia semmit. De a kovetkezo jatek a TD-nal az egyik ILB-nk mindenkeppen fasz. De az biztos hogy Queen utana gyenge jatekot mutat be, zonazasnal meg mindig olvas gondolkodik reagal. Chase ellen nem eleg jo.
A Cica D az elso felidoben pocsek volt, hulye felfogasban rosszul jatszva es a ravenst nem figyelembe veve jatszottak. 2and hosszuakat siman hoztunk ket route-s jatekokkal. Ez lehetne pozitivum a ravensnek de ez sajnos a cicak jovoltabol sikerult, viszont erobol elnyuomni az ellenfelet egy yardert az meg mindig nem megy egesz meccsen szenvedtunk vele es vegul a szezon igy zarult hogy erre alkalmatlanok voltunk egesz evben.
Osszesegeben nalunk az O a cicak hulyesegebol de megkapotuk a lehetoseget. Nem tudtak a futast fogni, vagy a DC a "bele tud nyulni" a meccsbe renomejat erositette, igy jottem volna ki ahogy irtam is es ezen kivul a masik oriasi hibat is elkovettek hogy a keves passzjatekunknal engedtek a nagy jatekot es imhol a TD passz.
A D-unk meg papiron megfogta az O-ket? Papiron talan. De folyamatosan szetdobtak de amikor mar a fal elviselhetetlen volt akkor nem. A jovore nezve ez nem a recept mert nem tudtuk megallitani oket. Meg egy labjegyzet a nem fantasztikus route-ok miatt halad a cica O gepezet, Burrow szar fal mogott hiaba jobb mint az atlag es hiaba van elkepesztoen eros elkapo egysege, amogott nem tud nyerni.
JH-rol nem is irok, biztos kijon hogy ezert is GR a hibas a vegen mert kitepte a kezebol az orat. GR ki lesz rugva, mar minden jatekos beszolt hogy nem eleget van hasznalva es jol is van igy.
Jol neztunk ki hajtottunk ami alap, nem gyotortek meg nagyon koszonhetoen a faluknak es a DC-juknek. De ebbol a meccsbol azt sem lehet mondani hogy jovore ne ok lennenk az eselyesebbek, ezt LJ-vel hiaba nyertuk volna meg nagy valoszinuseggel.
ennek az evnek is vege kar hogy LJ megserult mert igy rovid lett a szezonom. | Egy picit tartottam tole ha nyerunk akkor Huntley kapott volna eggy 15m/ev szerzodest es a drafttoket LJ-ert meg meg 3 D es egy elkapora koltottuk volna. |
no
több mint 2 éve
Azóta az a játék van a fejemben, felálltak az Eagles goal line formációba és megörültem, hogy betolják.Mire gondolsz mert mint elkapo a TD volt a legjobb mozdulatsor tole, ami azert nem egy elkapo futo csucsteljesitmenye, azon kivul volt neki egy ugyan passzoltnak szamito, de gyakorlatilag mint futo dolgozott sokkal egyszerubb "kornyezetben". Pont mint Duve, mezonyben labdaval a kezeben veszelyes, de nem mint elkapo.
KeyG
több mint 2 éve
A Dt nagyon nem lehet ekezni bar azert szokasos queen, pass rush, peters stb erthetetlen dolgok megvoltak de abszolut nem rajtuk mult (illetve en tovabbra se ertem h Humphrey eleg magasra van datalva semleges oldalakon de a meccseinken kritikus 2 v 3 es hosszukkal nagyon sokszor megegetik a wr1-k)Kettes bicikli csovaz karral nehez komolyan venni 😊
O reszrol kijott a szokasos h nincs olyan wr aki tud elkapna contested catchet dpit csinalni stb. playhivasok sztem nem voltak tobbsegeben nagyon szarok de a mindent eldonto red zone szokasos GR faszsag volt.
A bosszanto az egezsben h ez a szokasos coaching -azzal osszefuggesben levo idiotasagok + a szar O personel miatt ment el amelyek mar tavaly is megvoltak. Hiaba eselytelenek voltunk ,megis a kezunkben volt a w de ment a chokerkedes.
+1: abszolut nem a birokon mult es nem csak a Ravens meccsre vonatkozik de az h mai napig ilyen technikai hatterel ennyi seged biroval meg mindig nem.sikerul konzisztensen donteni foleg playoff meccseken az vicc (pl ezen a meccsen Peters kapott zaszlot pofazasra 2p mulva Chase beleflexszel az arcaba az meg semmi)
Morfil
több mint 2 éve
AttekertemA hiba nelkuli meccsunk ahogy varhato volt nem jott ossze, de azert ennyit sem vartam.
1.negyed
több mint 2 éve
Greg Roman szépen elintézte a védelem egész meccsen nyújtott fantasztikus teljesítményét hogy 17 ponton tartotta az ellent.Megint mi volt ez a hívás te jó ég , Dobbins lazán megfutotta volna, én a helyében a mecs után felmentem volna hozzá , és úgy elvertem volna mint szódás a lovát.
több mint 2 éve
Azóta az a játék van a fejemben, felálltak az Eagles goal line formációba és megörültem, hogy betolják.Erre bazdmeg, ez másfél-2 yardról ezt hívta erre.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Gratulálok a Bengalsnak elsőként! Kihasználták a bénázásainkat, ezért megérdemelt sikert arattak.ha tényleg nem 1 kalap pikkért cserélik LJ-t nem fog a Ravens olyan magasan huzni h ertelmes Qbt huzzanak (és még csere esetén sem mert tuti nem tradel fel EDC 3 1korért pl). Minden huzavonát elméletet félrerakva fogalmam nincs h minden évben év végére lesérülő QB-t mennyiért érdemes ár érték arányban megtartani )(amit értlemszerűen LJ is aláír), de ha nem mi, valaki kitömi azt majd kiderül h skill - sérülékenység meddig volt a RAvens hibája és hol vannak az ö korlátai)
Eszetekbe jut a 2 évvel ezelőtti Bills elleni PO meccs? 10-3 volt a Billsnek és az ellenfél vörös zónájában valahogy ott is sikerült labdát veszíteni és az ellenél return TD-t csinált és ha jól emlékszem az volt a végeredmény is 17-3 oda.....Ma mit ad Isten megint sikerült öngólt rúgni....
Nem vagyok OC, de ha a roman nagymester tudja hogy 2 yardra vagy és nem 1-re, akkor pont hogy nem a 60kilós GOAT fog beugrani az endzoneba...
A védelmet sajnálom hogy az O miatt megint itt ér véget a rájátszás, rajtuk nem múlt meccs. A végén megint megvolt a Benny Hill show > van 1,5 perced erre hagyod hogy 40 másodperc lepörögjön és 20 yardra vagy (2 yardról nem sikerült 2 alkalommal se bevinni a TD-t (első félidő vége + fumble = return TD)) erre ott próbálunk TD-t szerezni, no comment. Dobbins hihetetlen jó volt, remélem kap egy értelmes irányítót.
Azért az NFL igazolta hogy Doug Pederson és Daboll miért volt úgy beharangozva, sikerült egy "rossz" csapatból ütőképes gárdát faragni.
Egy kérdés: Van e az első körben egy jó QB? Megérne 3 első kört hogy egy olcsó QB legyen és maradna pénz igazolásokra? vagy térkalács Lamar kell? Van realitás ilyen felmozgásra?
köszi
Pool94
több mint 2 éve
A Dt nagyon nem lehet ekezni bar azert szokasos queen, pass rush, peters stb erthetetlen dolgok megvoltak de abszolut nem rajtuk mult (illetve en tovabbra se ertem h Humphrey eleg magasra van datalva semleges oldalakon de a meccseinken kritikus 2 v 3 es hosszukkal nagyon sokszor megegetik a wr1-k)O reszrol kijott a szokasos h nincs olyan wr aki tud elkapna contested catchet dpit csinalni stb. playhivasok sztem nem voltak tobbsegeben nagyon szarok de a mindent eldonto red zone szokasos GR faszsag volt.
A bosszanto az egezsben h ez a szokasos coaching -azzal osszefuggesben levo idiotasagok + a szar O personel miatt ment el amelyek mar tavaly is megvoltak. Hiaba eselytelenek voltunk ,megis a kezunkben volt a w de ment a chokerkedes.
+1: abszolut nem a birokon mult es nem csak a Ravens meccsre vonatkozik de az h mai napig ilyen technikai hatterel ennyi seged biroval meg mindig nem.sikerul konzisztensen donteni foleg playoff meccseken az vicc (pl ezen a meccsen Peters kapott zaszlot pofazasra 2p mulva Chase beleflexszel az arcaba az meg semmi)
több mint 2 éve
Sziasztok! Nagyon fájdalmas, nehéz szülés volt ez számunkra!
Gratulálok a kányáknak, egy nyíltsisakos, férfias meccs volt. Le a kalappal a csapatotok előtt is!
Nem adtátok olcsón magatokat, és valjuk meg, olyan gyenge volt az O-nk (ennyire jó volt a D-tek?), hogy nem érdemeltetek vereséget! Szívesen elnéztem volna a hollókat is a főcsoport döntőig, ha úgy jött volna ki a wc hogy csak ott találkoztunk volna!
Van itt mire építeni! A következő szezonban találkozunk!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...