Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
KerdesNekem az első és egyetlen mezem Suggs-é volt.
vegyuk hogy az elso mezeteket vennetek kinek a neve lenne rajta
no
A mostaniból Tucker, Andrews jelenleg, Roquan Marlon és Marcus talán.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
ja, én ezt egy lehetséges opciónak vettem. De valamiért azt érzem benne, hogy nem véletlenül "lebegteti" a dolgot. Szerintem LJ szerződésétől fogg függeni, hogy lesz-e még egy év vagy visszavonul.Számomra a nyilatkozata egyértelmű és szerződése van jövőre még.Campbell úgy fest visszatér utolsó évére még. LJ, Peters és Powers maradt a fontosabb FA-k közül.Campbellről van valami hivatalos infó? Én csak a meccs utáni nyolatkozatát olvastam, hogy van rá esély, hogy visszatér.
Powerst meg kell fizetni, Peters ha olcsón marad marad, ha nem nem.
LJ meg az offseason kérdése lesz.
KeyG
Az alpján én azt gondolnám meg várja mi lesz a csapattal (különösen LJ -vel), mivel rebuild alatt lévő csaőatba nem biztos hogy van értelme még egy szezont beletolni.
Ha marad Jackson akkro viszont jó lenne már csak miatta is egy SB run. Campbellnek kijárna a gyűrű, remélem nem jár úgy mint SSSr.
Snagal
KeyG
több mint 2 éve
KerdesRészemről nem meghatározható sorrendben: Andrews, Tucker és Ricard jönne szóba az aktív játékosok közül.
no
több mint 2 éve
KerdesRay Lewis és Ed Reed után? 😀
no
több mint 2 éve
Számomra a nyilatkozata egyértelmű és szerződése van jövőre még.Campbell úgy fest visszatér utolsó évére még. LJ, Peters és Powers maradt a fontosabb FA-k közül.Campbellről van valami hivatalos infó? Én csak a meccs utáni nyolatkozatát olvastam, hogy van rá esély, hogy visszatér.
KeyG
Az alpján én azt gondolnám meg várja mi lesz a csapattal (különösen LJ -vel), mivel rebuild alatt lévő csaőatba nem biztos hogy van értelme még egy szezont beletolni.
Ha marad Jackson akkro viszont jó lenne már csak miatta is egy SB run. Campbellnek kijárna a gyűrű, remélem nem jár úgy mint SSSr.
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Számomra a nyilatkozata egyértelmű és szerződése van jövőre még.Campbell úgy fest visszatér utolsó évére még. LJ, Peters és Powers maradt a fontosabb FA-k közül.Campbellről van valami hivatalos infó? Én csak a meccs utáni nyolatkozatát olvastam, hogy van rá esély, hogy visszatér.
KeyG
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Campbell úgy fest visszatér utolsó évére még. LJ, Peters és Powers maradt a fontosabb FA-k közül.Campbellről van valami hivatalos infó? Én csak a meccs utáni nyolatkozatát olvastam, hogy van rá esély, hogy visszatér.
KeyG
több mint 2 éve
Campbell úgy fest visszatér utolsó évére még. LJ, Peters és Powers maradt a fontosabb FA-k közül. Powerst meg kell fizetni, Peters ha olcsón marad marad, ha nem nem.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Egy jatekost irok ide neked: JudonNagyon irritál továbbá a Ravens D felszopása. Vagy túlértékeljük egyénileg a játékosokat - ekkor ezt helyre kéne tenni a holtszezonban, leszámolva az illúziókkal. Vagy nem értékeljük túl, de akkor a D tudásához mit tesz hozzá a koordinátor. Érzem a munkáját, nem arról van szó....csak nekem az kevés, hogy ha ez egy jó alapanyag, akkor a fél szezonban ementáli a D, a szezon egészét tekintve a vereségek kb. mindegyikénél TD-t kap a meccs végén, hogy a Wild Card meccsen a 2. félidőre érkezik meg.Nagyon sokszor gondolkodom, hogy vajon tényleg az állomány a gyenge és EDC ennyi playert benézett vagy nem tudjuk kiaknázni amit tudnak.
Nekem jelzés értékű az is, hogy egy LB érkezése milyen hatást váltott ki - nem biztos, hogy a játéktudást kell értékelnünk...ebből a D-ből továbbra is hiányzik a "gyilkos ösztön", hiányoznak az igazi playmakerek, ugyanakkor kétségtelenül megvannak a magas színvonalon teljesíteni tudók. De ezt valahogy elegyíteni kellene. A koordinátort meg elővenném azért, mi a szart csinál egész héten, mert sorozatban rossz a game plan (vagy: szarok a játékosok?)
lucio
Papíron bitang nevek vannak a sec-ben, és nagyon komoly veteránok, csupa ígéretes újonccal mégis inkonzisztens teljesítmény.
Egyre erősebb a gyanúm, hogy egy Oweh más csapatban már egy top védő lenne.
Az inkonzisztencia ráadásul afelé mutat nekem, hogy van bennük tehetség, csak hol kijön hol nem.
Mc-nek rookie éve volt ami felmentés lehet, de jövőre ennél sokkal stabilabb teljesítmény kéne hogy ne húzzam a szám.
(remélhetőleg Houston és Campbell marad még Ojaboval kiegészülve ha nincs értékelhető passrush akkor kuka a DC, de tekintettel arra, hogy ezek mind Haribó haverjai voltak, 3 év alatt 3 kordinator bukik el, az nekem elég lenne tulajként, hogy újáépítsem az edzői gárdát).
Snagal
O kivalo az allatorvosi lonak.
Hulyeseget csinalt vele Wink? Szerintem nem es fasntasztikusan jatszotta meg amit kertek itt tole, ettol az is latszott hogy nagyon jo lesz hagyomanyosabb szerepben is csak a statisztikai lolapja nem volt lenyugozo, de az meg nem szamit a passzjatek egyik legnagyobb alapja volt. A baj az volt mind neki es Winknek is hogy egyedul volt mint Andrews most.
Mint mikor G Weah amikor kozepso vedot jatszott a valogatottban
Oweh-t meg fejleszteni kellene de az nem a DC dolga, a fizikai felepitese es gyorsasaga miatt lett valasztva de az nincs jol kihasznalva es amikor visszalep passznal az meg.....
De jovore a D-t mar szetszedem es remeljuk pozitiv dolgokrol kell irnom. Iden nem lenne sok belole
több mint 2 éve
Ez ket resz.Ahogy irtam GR-nak boven vannak hibai, sajnos nem sajnos nem jutottunk odaig el igazan amikor o lett volna a legnagyobb hatraltato ero, azzal egyutt igy is hozzatette a magaet.Érdekes, hogy Shanahant hoztad példának, de közben kiemeled, hogy tudatosan építi a keretet és meg is kapja... Erről beszéltem Roman kapcsán mint az egyik kritika, hogy nem tud érdeket érvényesíteni. Ez nekem továbbra is kardinális, hogy nem kifogás, hogy nem ő a GM... ha hagyta, hogy a saját csapategységét így elhanyagolják akkor ő is hülye volt, hogy ezt végignézte, tudván, hogy ő sem tudja majd lemosni magáról a sikertelenséget.
GR-rol tolem ennyi. Cheerio
no
A másik probléma szintén áll, amit többen is kiemelnek: nincs semmi fejlődés, sőt nem is fejlődés csak változás abban amit csinál.
Szezon közben kínos volt nézni sokszor ugyanazt a semmit, de az utolsó meccsre meg képes volt összerakni valami értelmes játékot (ahogy írtam, én a wc meccset illetően elégedett vagyok vele).
Szerencsére tárgytalan lesz mostantól ez a vita, mert remélhetőleg jövőre nem vele megyünk, ami neki is és a cspatnak is remélhetőleg jobb lesz.
Snagal
Mosley-TJernigan-TBrooks-Gilmore TE-Urban-Talieferro FB-Urschel G- Wenning QB-7/218 Campanaro WR
Ezek voltak G Kubiak erdekervenyesitett jatekosai. GR egy specifikus ficko de GK egy remek szakember HC elotte is, de elfogadta amit kapott.
A masodikra a fejlodes mar csak annyit irok, hogy tegnap mikor Burrow elott mar teljesen lehalt a fal akkor elvarnal fejlodest ha ugy maradna? Szamitana? 2019-ben TB12 Pats O-tol vartal fejlodest?
Shany-t nem lehet es nem is hasonlitottam ossze GR-al, ellenkezoleg kiemeltem a kulonbseget. Shany-nel az osszehasonlitas max a jatekhivas teren lehetne. Amugy o JH parja, de ugye csak abban az ertelemben hogy ok szabjak meg a jatek iranyat es ezt valositja meg a GM akinek oriasi inputja van nagyobb mint az OC-DC-nek mert o latja ki erheto el hol van tulkinalat es ezert ez pattog a HC-GM kozott. Az OC-DC is beleteszi a magat de olyat nem tud ervenyesiteni hogy kell egy AJ Brown,
Shany az AR vonal akivel hasonlithato es nalam az ezerszer leirt hogy a "szakember" HC tobbet er pontosan emiatt.
több mint 2 éve
www.sportsbettingdime.com/news/nfl/lamar-jackson-next-team-odds-jets-falcons-patriots-best-odds/
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
I don’t fully understand this one. pic.twitter.com/Hmut7DvzbT
— Michael Hurley (@michaelFhurley) January 17, 2023
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Attol hogy sérült mèg ott lehetett volna és ez az amit én is hiányolok. Tudott volna segíteni a múltkori meccsen a draftolatlan újoncnak? Tudott volna észrevételeivel segíteni a mostani meccsen a csere QBnak meg netán az OCnak is? Ahogy írod nem láttuk még elemezni az oldalvonalon. Nem rémlik hogy nézegetnè a kék táblat hogy mit hogyan csinált a védelem az előző driveban. Előttem az kép van hogy leül és a QB edző mond neki vmit. Persze ez egy kiragadott pillanat és nem látunk mindent ami ott zajlik de nálam (ahogy te is fogalmazol) egy vezér ott van még sérülten is. Pl ez is egy plussz pont egy esetleges trade előtt ami emeli az értékedet.Azért ez is érdekes hogy Lamar miért nem volt ott a csapattal. Meg az is hogy a hivatalos honlap miért vette le az erre vonatkozó kérdést és választ.Ez megint olyan kétértelmű dolog, amit a tények ismeretében lehet lefordítani.
Tyler Huntley was asked after the game last night about his communication with Lamar and not having him on the sidelines. Note that the question and his response we’re both scrubbed from the Ravens media website. 🤔
twitter.com/rsrlombardi/status/1615000860534378497
Jó lenne most már tisztábban latni ebben a kérdésben. De fèlek csak a kodosites fog menni továbbra is. Nekem egyre inkább az az érzésem hogy azért van hirzarlat és megy a bullshit, hogy a csere pozíciója a csapatnak ne romoljon.
Benibácsi
A ködösítés lehet azért amit mondasz, de lehet azért is mert nem tudja a csapat LJ -vel sikerül-e megegyezni értéken.
Én az utóbbira tippelnék, de sanszos, hogy a sérülést alkualapnak fogja használni a FO és az meg LJ-nek nem fog tetszeni.
Érdekes faktor, hogy a játékostársak szinte mind kiállnak LJ szerződtetése mellett így az öltözői hangulatot is rontják ha nem jön össze a deal.
Magam részéről nagyon kettős érzéseim vannak.
Szivesebben látnám Jacksont, mert tőle már tudjuk, hogy mire számíthatnk és az alapvetően sokmindenre elég lehet, ha megtámogatják társakkal és playbookkal.
Ennek ellenére, ha azt kérdeznék, hogy adnék -e neki nagyösszegű fizut, nagymértékű garantáltal akkor nagyon vakarnám a fejem.
LJ-nél jelenleg nálam a legnagyobb kérdőjel a vezéregyéniség hiánya. Eddig arra volt ez fogva, hogy fiatal, de mostmár 4 év tapasztalattal, és ilyen komoly szerződésigénnyel igenis elvárható, hogy a csapatot ne csak a teljesítményével vigye, hanem aktívan támogassa őket.
Hiányolom, hogy nem volt ott a meccsen például, hiányolom, hogy nem látom a meccseken, hogy a társakat tüzelné, vagy egy elejtett passz után megbeszélné az elkapóval mit csináljanak máshogy, vagy hogy játékokat elemez egy-egy drive után.
Lehet ezek megvannak, de akkor nagyon fura a közvetítés, mert azon kívül, hogy el röhögnek a spanokkal mást még nem vágtak be róla a sidelinon.
Félek ezek azért nincsenek meg mert ehhez nincs meg a játék IQ-ja és vagy EQ-ja.
Ráadásul nagyon nem jól menedzseli saját magát sem ebben a helyzetben. Távol marad a csapatától, aztán meg a közösségi médián üzen, hogy becsüljék meg, de közben meg végig az volt a narratíva, hogy nem a pénz az elsőszámú.
Én szurkolok, hogy szülessen vele egy jó deal, de nagyon komoly fenntartásaim is vannak, aminek remélem megfelel majd amikor végre lezárul ez a szarakodás a szerződéssel, és mellé kap végre megfelelő "támogatást" is.
Snagal
több mint 2 éve
Nagyon irritál továbbá a Ravens D felszopása. Vagy túlértékeljük egyénileg a játékosokat - ekkor ezt helyre kéne tenni a holtszezonban, leszámolva az illúziókkal. Vagy nem értékeljük túl, de akkor a D tudásához mit tesz hozzá a koordinátor. Érzem a munkáját, nem arról van szó....csak nekem az kevés, hogy ha ez egy jó alapanyag, akkor a fél szezonban ementáli a D, a szezon egészét tekintve a vereségek kb. mindegyikénél TD-t kap a meccs végén, hogy a Wild Card meccsen a 2. félidőre érkezik meg.Nagyon sokszor gondolkodom, hogy vajon tényleg az állomány a gyenge és EDC ennyi playert benézett vagy nem tudjuk kiaknázni amit tudnak.
Nekem jelzés értékű az is, hogy egy LB érkezése milyen hatást váltott ki - nem biztos, hogy a játéktudást kell értékelnünk...ebből a D-ből továbbra is hiányzik a "gyilkos ösztön", hiányoznak az igazi playmakerek, ugyanakkor kétségtelenül megvannak a magas színvonalon teljesíteni tudók. De ezt valahogy elegyíteni kellene. A koordinátort meg elővenném azért, mi a szart csinál egész héten, mert sorozatban rossz a game plan (vagy: szarok a játékosok?)
lucio
Papíron bitang nevek vannak a sec-ben, és nagyon komoly veteránok, csupa ígéretes újonccal mégis inkonzisztens teljesítmény.
Egyre erősebb a gyanúm, hogy egy Oweh más csapatban már egy top védő lenne.
Az inkonzisztencia ráadásul afelé mutat nekem, hogy van bennük tehetség, csak hol kijön hol nem.
Mc-nek rookie éve volt ami felmentés lehet, de jövőre ennél sokkal stabilabb teljesítmény kéne hogy ne húzzam a szám.
(remélhetőleg Houston és Campbell marad még Ojaboval kiegészülve ha nincs értékelhető passrush akkor kuka a DC, de tekintettel arra, hogy ezek mind Haribó haverjai voltak, 3 év alatt 3 kordinator bukik el, az nekem elég lenne tulajként, hogy újáépítsem az edzői gárdát).
több mint 2 éve
Azért ez is érdekes hogy Lamar miért nem volt ott a csapattal. Meg az is hogy a hivatalos honlap miért vette le az erre vonatkozó kérdést és választ.Ez megint olyan kétértelmű dolog, amit a tények ismeretében lehet lefordítani.
Tyler Huntley was asked after the game last night about his communication with Lamar and not having him on the sidelines. Note that the question and his response we’re both scrubbed from the Ravens media website. 🤔
twitter.com/rsrlombardi/status/1615000860534378497
Jó lenne most már tisztábban latni ebben a kérdésben. De fèlek csak a kodosites fog menni továbbra is. Nekem egyre inkább az az érzésem hogy azért van hirzarlat és megy a bullshit, hogy a csere pozíciója a csapatnak ne romoljon.
Benibácsi
A ködösítés lehet azért amit mondasz, de lehet azért is mert nem tudja a csapat LJ -vel sikerül-e megegyezni értéken.
Én az utóbbira tippelnék, de sanszos, hogy a sérülést alkualapnak fogja használni a FO és az meg LJ-nek nem fog tetszeni.
Érdekes faktor, hogy a játékostársak szinte mind kiállnak LJ szerződtetése mellett így az öltözői hangulatot is rontják ha nem jön össze a deal.
Magam részéről nagyon kettős érzéseim vannak.
Szivesebben látnám Jacksont, mert tőle már tudjuk, hogy mire számíthatnk és az alapvetően sokmindenre elég lehet, ha megtámogatják társakkal és playbookkal.
Ennek ellenére, ha azt kérdeznék, hogy adnék -e neki nagyösszegű fizut, nagymértékű garantáltal akkor nagyon vakarnám a fejem.
LJ-nél jelenleg nálam a legnagyobb kérdőjel a vezéregyéniség hiánya. Eddig arra volt ez fogva, hogy fiatal, de mostmár 4 év tapasztalattal, és ilyen komoly szerződésigénnyel igenis elvárható, hogy a csapatot ne csak a teljesítményével vigye, hanem aktívan támogassa őket.
Hiányolom, hogy nem volt ott a meccsen például, hiányolom, hogy nem látom a meccseken, hogy a társakat tüzelné, vagy egy elejtett passz után megbeszélné az elkapóval mit csináljanak máshogy, vagy hogy játékokat elemez egy-egy drive után.
Lehet ezek megvannak, de akkor nagyon fura a közvetítés, mert azon kívül, hogy el röhögnek a spanokkal mást még nem vágtak be róla a sidelinon.
Félek ezek azért nincsenek meg mert ehhez nincs meg a játék IQ-ja és vagy EQ-ja.
Ráadásul nagyon nem jól menedzseli saját magát sem ebben a helyzetben. Távol marad a csapatától, aztán meg a közösségi médián üzen, hogy becsüljék meg, de közben meg végig az volt a narratíva, hogy nem a pénz az elsőszámú.
Én szurkolok, hogy szülessen vele egy jó deal, de nagyon komoly fenntartásaim is vannak, aminek remélem megfelel majd amikor végre lezárul ez a szarakodás a szerződéssel, és mellé kap végre megfelelő "támogatást" is.
több mint 2 éve
Ahogy irtam GR-nak boven vannak hibai, sajnos nem sajnos nem jutottunk odaig el igazan amikor o lett volna a legnagyobb hatraltato ero, azzal egyutt igy is hozzatette a magaet.Érdekes, hogy Shanahant hoztad példának, de közben kiemeled, hogy tudatosan építi a keretet és meg is kapja... Erről beszéltem Roman kapcsán mint az egyik kritika, hogy nem tud érdeket érvényesíteni. Ez nekem továbbra is kardinális, hogy nem kifogás, hogy nem ő a GM... ha hagyta, hogy a saját csapategységét így elhanyagolják akkor ő is hülye volt, hogy ezt végignézte, tudván, hogy ő sem tudja majd lemosni magáról a sikertelenséget.
GR-rol tolem ennyi. Cheerio
no
A másik probléma szintén áll, amit többen is kiemelnek: nincs semmi fejlődés, sőt nem is fejlődés csak változás abban amit csinál.
Szezon közben kínos volt nézni sokszor ugyanazt a semmit, de az utolsó meccsre meg képes volt összerakni valami értelmes játékot (ahogy írtam, én a wc meccset illetően elégedett vagyok vele).
Szerencsére tárgytalan lesz mostantól ez a vita, mert remélhetőleg jövőre nem vele megyünk, ami neki is és a cspatnak is remélhetőleg jobb lesz.
több mint 2 éve
lucio
329
Elsőnek a lényeg: a mi holtszezon gondjainkat szerintem a liga 2/3-a irigyelné.Gyakorlatilag két, nagyon nagy kérdés van: LJ, és GR.
LJ: egészséges volt, de nem játszott: nálam egyértelmű trade. De nem gondolom így.
Innen kb. az a kérdés, lát-e benne annyit a vezetőség, hogy megtartja nagy pénzért. Mert ha igen, akkor azt csak úgy érdemes, hogy: némileg erősítem a falat, nagyon megerősítem az elkapógárdát. Ez csak úgy megy, hogy szembemegyek a franchise eddigi filozófiájával, nem a D-re támaszkodom, hanem az O-ra, azon belül is LJ-re. És: ehhez választok O koorditánort.
A "megúszós" verzió: megfizetem LJ-t, kis sminket adok az O-nak, némileg gyengítem a D-t = ha sérülések nincsenek, kb. tuti PO hely, SB runra kevés eséllyel, de évekig lehet ülni a langyosban. Kb. mindegy, ki az O koordinátor. GR még tán jobb is, mint más lenne.
Vagy: nem hiszek benne, hogy LJ a következő 5-6 évben SB-ig vinné a csapatot, és/vagy nem akarom bevállalni, hogy LJ-re szabva igazítsam át a keretet, de a megúszós verzió sem érdekel. Eltradelem (hm...milyen jó is lenne, ha a Texansé lenne az 1/1...), draftolok egy fiatal QB-t, + leigazolom Darnoldot/Garoppolot. Kirúgom GR-t, hátha ekkor tudok igazolni egy karrier rebuildet akaró veterán elkapót. Egyáltalán: építek egy brutál keretet, mint a Frisco, és várok (a csodára)/egy Flacco 2-re.
Én nem tudnám elfogadni a megúszós utat. A másik kettőt igen. LJ-nél red flag, hogy a két utolsó idényét nem tudta végigjátszani, ha jól emlékszem a 3. évében is hagyott ki meccseket. Szóval még ez is nehezíti a döntést, nem csak az összeg, vagy a játékstílusa.
Nagyon irritál továbbá a Ravens D felszopása. Vagy túlértékeljük egyénileg a játékosokat - ekkor ezt helyre kéne tenni a holtszezonban, leszámolva az illúziókkal. Vagy nem értékeljük túl, de akkor a D tudásához mit tesz hozzá a koordinátor. Érzem a munkáját, nem arról van szó....csak nekem az kevés, hogy ha ez egy jó alapanyag, akkor a fél szezonban ementáli a D, a szezon egészét tekintve a vereségek kb. mindegyikénél TD-t kap a meccs végén, hogy a Wild Card meccsen a 2. félidőre érkezik meg.
több mint 2 éve
Ravens currently have 5 picks in the 2023 draft, which are tied with the Dolphins for the fewest.
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) January 17, 2023
Baltimore traded its 2nd and 5th rounders for MLB Roquan Smith. Ravens are not projected to receive any comp picks.
Ravens’ picks:
1st round (22nd)
3rd
4th
5th (via NE)
6th
Nem a boseg jele
több mint 2 éve
Ahogy irtam GR-nak boven vannak hibai, sajnos nem sajnos nem jutottunk odaig el igazan amikor o lett volna a legnagyobb hatraltato ero, azzal egyutt igy is hozzatette a magaet. GR-rol tolem ennyi. Cheerio
több mint 2 éve
Nem nezem ugy, csak rossz peldakat hoztok.Az 1 yardrol meg kar beszelni, egeszevben nem ment. Nem ment a falnak, JK-nak Gus-nak LJ-nek es Huntleynak sem, Ricard es Andrewsnak sem. Legalabbis sokkal kisebb szazalekban mint barkinek a ligaban. Ehhez nem OC kell hanem ero.Ne haragudj de full szemellenzosen nezed GRt. Igaz amit leirsz es mindenki szidja az FOt a vedelmet stb de a fasz dontesek -3x futunk ugyanoda x millioszor, meg az egesz evben nem ment a RZ stb, az nehogy mar az OCn kivul allo legyen. hiaba a szar allomany de 17 meccs alatt nullat lep elore hatekonysagban. Ezek GR hibai.
Erdekes egy par meccse Gus volt kiakadva, mas nem oldotta meg most JK van kiakadva es mas nem oldotta meg. Hogy nem tudja kitalalni a hulyeje hogy akinek nincs hivva a szama az tudna megcsinalni. En megkerdeznem Gust hogy mit szol JK leszarozta ( vica versa ) mert Huntley csak egynek ment neki de tobb probalkozas volt egynel. Vagy csak a goalvonalon menne JK-nek.
Ez a tipikus GR eleterzes lehet. O a fo hibas valamiert amiert kb mindenki mas hamarabb mint o, de egyontetuen kijon megis hogy o.
no
Morfil
Ha GR ewllen akarnek irni hogy legyen ertelme alapja is akkor elovennem a 3and 3-4 yardokat es kielemeznem a tobbiekhez kepest mert oriasi potencialt hagyunk benne oaltala is, ott is benne van a keret es minden egyeb is, de ott o is gyenge es kolcsonosen gyengitik egymast.
De egy 3. es 4. es 1-nel a fal nyomja el a DL-t es kesz, lehet trukkozni es egyeb dolgokat de a liga donto tobbsegben benyomja mert a legeredmenyesebb a legbiztonsagosabb modon.
Bar arrol milyen izes karomkodasok jonnenek ha egy trukkos jateknal veszitjuk el a labdat 3 and 1 nel es 13millio bejegyzes jonne hogy miert nem futott, most az van es jatekosoktol is hogy miert nem o futott.
több mint 2 éve
Utoljara es en utana mar csak ha erdekes de ennyit a sikeres vagy borzaszto GR era-rol. Csoportonkent csak az AFC-t nezve a csapatok sikerei par mondatban aszerint hogy bejut a PO-ba es ott az elert sikerek megint relativek de a durranas a tobb W, div kor. A PO-t a csoportbol el kell erje valaki igy nem mindig ertekes de azert nem vesz le semmit az elerojetol.
Denver: 2011-15 ahol bomba korszakos D es + PM korszak utan 7 eve semmi
Raiders: 1 PO kb 20 ev alatt
Chargers: Top QB Rivers ( HOF szamokkal ) es a masik tanulsag a rookie papirjan ezen QB-k a legeredmenyesebb idoszakuk, azota kb 1.5 evtized alatt 3 PO es most Herbert aki top talent de ok is tudjak hogy kell elherdalni ezt az ertekes idot.
KC: Top edzo, jo QB---> folyamatos PO kb semmi sikerrel ott, jon a top QB ezekre--> siker a kobon
Titans: Volt egy 3 eves sikeruk es meglatjuk mire fognak kifutni de ki cserelne veluk tolunk. A sikeressegi idopontjuk miatt a megiteles nehez ezert a kerdes, de nem ertek el tobbet mint mi.
Jags: evtizedes szopas utan jott 2017, egy 2017,. A 2017. Azota szopas es top 1/1 talent megerkezett idenre?
Texans: DW egy topQB es revei sikeresek, PO nem annyira, azota kuka
Colts: AL a top QB es a PO meg igy sem kimagaslo, azota inkabb semmi pedig "elvileg" SB eselyesek az elmult 3 evben de 1 PO 1&D, majdnem top pick iden
Jets: nem erdemes irni roluk
Bills: kozel ket evtized utan a top QB vegre PO folyamatosan
Miami 8 evente 1 PO ahol 1&D
Vasas: top QB sok PO, ott gyenge egy evtizede
Browns: hagyjuk
Cicak: Daltonnalk uraltak a csoportot egy idoben de a PO-ban semmi, most a top QB akiert idaig szoptak most megvaltoztatja
Egyszeruen a topQB meghatarozza a "folyamatos" sikert es a PO-ban a gyozelmek szama meg nekik sem omlik ki az ajton.
CK es LJ nem indult top QB-nakl es pQB-nak meg CK soha, LJ-rol meg mindig nem top lehet nem is lesz, amit tud kompenzalni massal. Mindenesetre a siker veluk, kimagaslo amit az AFC-ben top pQB nelkul senki nem tud felmutatni, meg PO-t sem annyit, ketszer haromszor annyi ido alatt sem.
Mennie kell, de az eredmenyek kimagasloak AFC szinten is evtizedes tavlatban is.
több mint 2 éve
Az 1 yardrol meg kar beszelni, egeszevben nem ment. Nem ment a falnak, JK-nak Gus-nak LJ-nek es Huntleynak sem, Ricard es Andrewsnak sem. Legalabbis sokkal kisebb szazalekban mint barkinek a ligaban. Ehhez nem OC kell hanem ero.Ne haragudj de full szemellenzosen nezed GRt. Igaz amit leirsz es mindenki szidja az FOt a vedelmet stb de a fasz dontesek -3x futunk ugyanoda x millioszor, meg az egesz evben nem ment a RZ stb, az nehogy mar az OCn kivul allo legyen. hiaba a szar allomany de 17 meccs alatt nullat lep elore hatekonysagban. Ezek GR hibai.
Erdekes egy par meccse Gus volt kiakadva, mas nem oldotta meg most JK van kiakadva es mas nem oldotta meg. Hogy nem tudja kitalalni a hulyeje hogy akinek nincs hivva a szama az tudna megcsinalni. En megkerdeznem Gust hogy mit szol JK leszarozta ( vica versa ) mert Huntley csak egynek ment neki de tobb probalkozas volt egynel. Vagy csak a goalvonalon menne JK-nek.
Ez a tipikus GR eleterzes lehet. O a fo hibas valamiert amiert kb mindenki mas hamarabb mint o, de egyontetuen kijon megis hogy o.
no
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 2 éve
Hosszu holtideny lesz ez. 😤😒hat en is sajnalom hogy megserult LJ.
RedFive
Egyszeruen a dontesnek meg kell lennie mar ma hogy mi legyen LJ-vel. Addig a mezei szurkoloknak meg barmi tortenik mindegy mert ez meg nem lesz bejelentve sokaig es ennyi. Ha ez a dontes nincs meg addig a csapat sehol nem tud elorelepni hisz mas FA es draft kell, mas OC.
Bar nalunk jon egy JH es a csapat filozofiajaba kepbe illo OC, LJ-vel megharcolnak egy jo +10m-ert ( 200-250 m-bol ) es ez az OC tokeletes lesz akar LJ-hez vagy egy rookie-hoz es meg egy veteranQB-hoz vagy akar Huntley-hoz is.
Ebbol fakadoan mindegy mi tortenik addig a pontig amig a QB kerdes ki nem derul.
több mint 2 éve
Az 1 yardrol meg kar beszelni, egeszevben nem ment. Nem ment a falnak, JK-nak Gus-nak LJ-nek es Huntleynak sem, Ricard es Andrewsnak sem. Legalabbis sokkal kisebb szazalekban mint barkinek a ligaban. Ehhez nem OC kell hanem ero. Erdekes egy par meccse Gus volt kiakadva, mas nem oldotta meg most JK van kiakadva es mas nem oldotta meg. Hogy nem tudja kitalalni a hulyeje hogy akinek nincs hivva a szama az tudna megcsinalni. En megkerdeznem Gust hogy mit szol JK leszarozta ( vica versa ) mert Huntley csak egynek ment neki de tobb probalkozas volt egynel. Vagy csak a goalvonalon menne JK-nek.