Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
JH helyzeteben az a kinos, hogy nem mondja, nem mondhatja ki, hogy mar nem a maga ura (sose volt) es nem maradt mas mint struccpolitikat jatszani. Gyanitom meg negyszemkozt se. A ki rantja elobb felre a kormanyt jatekot jatszik vele (is) a qb-ja es meg nem latszik hol lesz a vege, de istennek se kerdezne ra egyenesen senkinel. ("Ez nem az en szintem, fozok azzal amim van!")PO ban mar nincs semmid John, ott mar egy Huntley is csak egy gyenge fatyol es te azzal akarsz kamiont huzni.
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
A vicc az ha jól emlékszem Reedek akkor "lazadtak fel" Harbough ellen amikor hétközben is teljes szerelésben akart full kontakt edzest tartani. Na.most a Steelers ellenünk úgy készült hogy Tomlin ilyen edzést vezényelt a mult héten. Egyébként szerintem nem lehet elvitatni Harbough érdemeit sem mint ahogy a hibáit sem nyilván. De összességében egy korrekt vezető edző akinel van tartása a csapatnak és.kialakit egyfajta kultúrát. Ezt értékelni kell amikor vannak olyan franchise-ok akik kis túlzással évente cserélik az edzoieket. És igen az idei évben sok fura nyilatkozata és húzása volt de ennek ellenére nem menesztenem az év végén. De elvárnám tőle hogy változtasson a dolgokon mert az utóbbi 3 évben úgy mentünk a holt szezonnak neki hogy majd rafekszunk a passzjatekra de fejlődés helyett egy helyben toporguk.2012-ben volt pár egyéniség még a csapatban, akik felálltak és helyrerakták a csapatot. JH-nak annyi köze volt akkor is a dolgokhoz mint most. Ezredszerre mentik meg a játékosok, legutóbb LJ.Nálunk a ST volt mindig átlag feletti 😀 egyébként szerintem nem baj ha egy vezetőedző manageli a csapatot és nem hívja a játékokat. Meccs közben több ideje van a.merkozessel foglalkozni. Persze van aki multi tasker és egyszerre megy neki minden de ez a.legritkabb szerintem. Nekem mindig homály volt hogy Harbough mennyire folyik bele a mérkőzésekre való felkészülésben vagy a play design kialakításában. Van egy videó a 2012-es new englandi rájátszás meccsről ahol a második félidőben ő mondja az OC-nak hogy adjuk Joe kezébe a labdát mert a futás nem nagyon megy. Ezek szerint volt időszak amikor igenis belefolyt a játék képének alakitasaba. Az biztos azonban hogy egy ilyen edzőnek kicsit mindenben képben kell lennie ( a mostani nyilatkozataival erre erősen rácáfol) és a személyzet kiválasztásnál is jól kell felmernie az egyes emberek erősségeit és.limitacioit. Nekem iugy tűnik mintha kicsit belefasult volna és nem tud / nem akar megújulni. Kicsit olyan mint a rozmàr volt az utolsó éveiben Phillyben.És tessék, a front 7 a Steelersbe kb. mindig jó volt és WR poszton is nem emlékszem arra, hogy hiány lett volna bármikor is.A frontot és a pass rusht biztos Tomlin rakja össze, ő határozza meg a konkrét blitz és stunt sémákat is, erről több beat írt.Tomlin ért a D-hez 1 évig DC is volt a Vikingsnál. A D neki köszönhetően is jó.Szerintem inkább Tomlin ellenére. Legalább is ez a soft zone coverage az ő mániája.
KeyG
Nagyon alulértékelitek a manager tipusú vezetőedzőket. Nyilvan jobb, ha egy Shanahan a vezetőedző, de belőlük vagy 3 van a ligában.
Szokol
Korábban biztos, hogy a cov2 msjd a cov3-al vegyes zónákat is ő gondolta ki (hullámzó eredménnyel, de azért legink átlag felett), viszont az idei sec tuti, h Flores, mert többet embereztetnek.
Tomlin egyébként beleszól az O-ba is bőszen, m van WR coach múltja, s a draft elemzésben is részt vesz (elkapókhoz jó szeme van), sőt voltak hírek, h anno Ol-en is dolgozott Munchakkal (pl a húzásos zónablokkot ők találták ki DeCastroéknak, mert előtte powerblokk vt évekig).
Szóval az csúsztatás, h csak menedzsel.
Willie Parker
JH-nak viszont nincs hatása semmire.....
KeyG
Benibácsi
Most belöki a busz alá Romant és kész.
KeyG
több mint 2 éve
Ja még annyi, h- a koordinátorok közül Haley nem volt rossz O szakember, csak egy csökönyös ember volt,
- Butler kinevezése még Rooney elvárás volt, az Öreg Art még nagyon szeretett beleszólni a dolgokba (az más kérdés, h 2 év után őt ki kellett vlna rúgni)
- Fichtnernél BB átnyúlt Roo-nál Tomlin feje felett
A segédedzőket meg elég jól válogatja: WR edzők, Carnell Lake, Teryl Austin, Munchak, Dunbar, most Flores.
Azt tudjuk, hogy Duce Staley és Eric Studesville nagyon kellett neki az Eaglesből, de nem tudta áthozni őket, pedig az OL/runplaynek jót tett volna...
több mint 2 éve
2008, 2010, 2011 overall első D, 2012-ben 6., ez egy remek időszak volt.Mindketto ert a jatekhoz de nem a legjobbak szintjen. Ami inkabb az ido kerdese, mert papiron biztos 100%-os a megoldasaik.A frontot és a pass rusht biztos Tomlin rakja össze, ő határozza meg a konkrét blitz és stunt sémákat is, erről több beat írt.Tomlin ért a D-hez 1 évig DC is volt a Vikingsnál. A D neki köszönhetően is jó.Szerintem inkább Tomlin ellenére. Legalább is ez a soft zone coverage az ő mániája.
KeyG
Nagyon alulértékelitek a manager tipusú vezetőedzőket. Nyilvan jobb, ha egy Shanahan a vezetőedző, de belőlük vagy 3 van a ligában.
Szokol
Korábban biztos, hogy a cov2 msjd a cov3-al vegyes zónákat is ő gondolta ki (hullámzó eredménnyel, de azért legink átlag felett), viszont az idei sec tuti, h Flores, mert többet embereztetnek.
Tomlin egyébként beleszól az O-ba is bőszen, m van WR coach múltja, s a draft elemzésben is részt vesz (elkapókhoz jó szeme van), sőt voltak hírek, h anno Ol-en is dolgozott Munchakkal (pl a húzásos zónablokkot ők találták ki DeCastroéknak, mert előtte powerblokk vt évekig).
Willie Parker
Tomlin eseten is a velemenyem ugyanaz, vannak elonyei es amiben jo abban jo, de ami a hatranya az osszesegeben nagyobb gat. Mikor teljesitett utoljara tul a csapat amikor a plafonrol beszelunk? Barmelyik egyseg akar kulon A padlo az egy mas kerdes es a lenyegtelen kerdes, az megy mindkettonek es annak is tobb oka van es nem sportszakmi. Mikor volt utoljara jo szakember nalatok akit o hozott?
Leirtam a mostani meccsosszefoglalojabol egy jatekot. Arra a blitzre nem lennek buszke, pedig bejott. De a D tobb helyen kikapott de semmi koze nem volt abban hogy nem lett meg a ravens jatek, hacsak nem a ravens OL blokkolasat is o vezenyelte.
no
A megújulás alatt a def 2016-ban 10. majd sorrendben 7., 6., 3. most 11. éppen.
Szóval azért Tomlin idején a védelem kb tízszer top10-ben volt, csak Patsnek van 12 ilyenje (pl Frisconak van hét ilyen szezonja legalábbis ahol néztem).
Szerintem ezt kár elvitatni és nem is érdekel mélyebben, mert 12 éve nem álltunk úgy össze, hogy még egy Lombardink legyen, én meg már csak azt szeretnék.
több mint 2 éve
Nem gondolom idiótának, de a mai liga annyira O irányba ment el, hogy ha nincs egy normális O akkor igazából nincs miről beszélni Playoff szinten.A Seahawks sikere után csak olyan csapat nyert ahol az O-t egy Offense guru vezette, JH nem az és Roman se és ha lenne is egy Offense gurunk azt egy év után vinnék is, lásd Gary Kubiak.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
lucio
329
[[/quote]2012-ben volt pár egyéniség még a csapatban, akik felálltak és helyrerakták a csapatot. JH-nak annyi köze volt akkor is a dolgokhoz mint most. Ezredszerre mentik meg a játékosok, legutóbb LJ.
[/quote]Az a jó, hogy mi, szurkolók ezen a fórumon mondunk véleményt és nem mondjuk NFL franchise-t irányítunk.
Nekem teljesen más a véleményem. Tudom kritizálni Haribót (meg tudnám Tomlint is). De ez a fenti vélemény pl. nettó rövidlátás. A: mi, itt, kívülről tudjuk a tutit, ott, aki a tűz közelében van, pedig idióta, élén a klubtulajjal, aki ezt hagyja.
Egy NFL klubban kb. 3-4 évente lecserélődik a játékosállomány 70-80 %-a. Legalábbis tudás kell ahhoz is, hogy úgy variáljam ezt, hogy mindig megmentsék a seggemet...Vagy messzebb menve: tán értek ahhoz, hogyan kell csapatot építeni? olyannyira, ha itt nem kellek, másnapra az összes, edzőt kereső csapat megkeresne? (mer' ők hülyék persze). Ez a játékosok mentik meg, meg a haverok, meg ilyenek: kb. kocsmai hőzöngés.
Hosszú távon véleményem szerint egy NFL klub életét a tulaj határozza, meg, aztán a GM, aztán a vezetőedző. Ha egy klub hosszú távon sikeres, akkor ezek alapvetően jól működnek. Követhetnek el komoly, akár stratégiai hibákat is, managelhetnek félre éveket, de ha olyan számokat hoznak, mint pl. Haribó vagy Tomlin, akkor a kvalitásaikat teljesen kétségbe vonni (és itt nem azt mondom, hogy a hiányosságaikat nem lehet kritizálni) badarság. Lehet, hogy a hiányosságaik miatt váltani kell, vagy egyszerűen elfárad egy kapcsolat. De tökidiótának feltüntetni egyiket-másikat szamárság.
több mint 2 éve
Mindketto ert a jatekhoz de nem a legjobbak szintjen. Ami inkabb az ido kerdese, mert papiron biztos 100%-os a megoldasaik.A frontot és a pass rusht biztos Tomlin rakja össze, ő határozza meg a konkrét blitz és stunt sémákat is, erről több beat írt.Tomlin ért a D-hez 1 évig DC is volt a Vikingsnál. A D neki köszönhetően is jó.Szerintem inkább Tomlin ellenére. Legalább is ez a soft zone coverage az ő mániája.
KeyG
Szokol
Willie Parker
Tomlin eseten is a velemenyem ugyanaz, vannak elonyei es amiben jo abban jo, de ami a hatranya az osszesegeben nagyobb gat. Mikor teljesitett utoljara tul a csapat amikor a plafonrol beszelunk? Barmelyik egyseg akar kulon A padlo az egy mas kerdes es a lenyegtelen kerdes, az megy mindkettonek es annak is tobb oka van es nem sportszakmi. Mikor volt utoljara jo szakember nalatok akit o hozott?
Leirtam a mostani meccsosszefoglalojabol egy jatekot. Arra a blitzre nem lennek buszke, pedig bejott. De a D tobb helyen kikapott de semmi koze nem volt abban hogy nem lett meg a ravens jatek, hacsak nem a ravens OL blokkolasat is o vezenyelte.
több mint 2 éve
2012-ben volt pár egyéniség még a csapatban, akik felálltak és helyrerakták a csapatot. JH-nak annyi köze volt akkor is a dolgokhoz mint most. Ezredszerre mentik meg a játékosok, legutóbb LJ.Nálunk a ST volt mindig átlag feletti 😀 egyébként szerintem nem baj ha egy vezetőedző manageli a csapatot és nem hívja a játékokat. Meccs közben több ideje van a.merkozessel foglalkozni. Persze van aki multi tasker és egyszerre megy neki minden de ez a.legritkabb szerintem. Nekem mindig homály volt hogy Harbough mennyire folyik bele a mérkőzésekre való felkészülésben vagy a play design kialakításában. Van egy videó a 2012-es new englandi rájátszás meccsről ahol a második félidőben ő mondja az OC-nak hogy adjuk Joe kezébe a labdát mert a futás nem nagyon megy. Ezek szerint volt időszak amikor igenis belefolyt a játék képének alakitasaba. Az biztos azonban hogy egy ilyen edzőnek kicsit mindenben képben kell lennie ( a mostani nyilatkozataival erre erősen rácáfol) és a személyzet kiválasztásnál is jól kell felmernie az egyes emberek erősségeit és.limitacioit. Nekem iugy tűnik mintha kicsit belefasult volna és nem tud / nem akar megújulni. Kicsit olyan mint a rozmàr volt az utolsó éveiben Phillyben.És tessék, a front 7 a Steelersbe kb. mindig jó volt és WR poszton is nem emlékszem arra, hogy hiány lett volna bármikor is.A frontot és a pass rusht biztos Tomlin rakja össze, ő határozza meg a konkrét blitz és stunt sémákat is, erről több beat írt.Tomlin ért a D-hez 1 évig DC is volt a Vikingsnál. A D neki köszönhetően is jó.Szerintem inkább Tomlin ellenére. Legalább is ez a soft zone coverage az ő mániája.
KeyG
Szokol
Willie Parker
KeyG
Benibácsi
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Nálunk a ST volt mindig átlag feletti 😀 egyébként szerintem nem baj ha egy vezetőedző manageli a csapatot és nem hívja a játékokat. Meccs közben több ideje van a.merkozessel foglalkozni. Persze van aki multi tasker és egyszerre megy neki minden de ez a.legritkabb szerintem. Nekem mindig homály volt hogy Harbough mennyire folyik bele a mérkőzésekre való felkészülésben vagy a play design kialakításában. Van egy videó a 2012-es new englandi rájátszás meccsről ahol a második félidőben ő mondja az OC-nak hogy adjuk Joe kezébe a labdát mert a futás nem nagyon megy. Ezek szerint volt időszak amikor igenis belefolyt a játék képének alakitasaba. Az biztos azonban hogy egy ilyen edzőnek kicsit mindenben képben kell lennie ( a mostani nyilatkozataival erre erősen rácáfol) és a személyzet kiválasztásnál is jól kell felmernie az egyes emberek erősségeit és.limitacioit. Nekem iugy tűnik mintha kicsit belefasult volna és nem tud / nem akar megújulni. Kicsit olyan mint a rozmàr volt az utolsó éveiben Phillyben.És tessék, a front 7 a Steelersbe kb. mindig jó volt és WR poszton is nem emlékszem arra, hogy hiány lett volna bármikor is.A frontot és a pass rusht biztos Tomlin rakja össze, ő határozza meg a konkrét blitz és stunt sémákat is, erről több beat írt.Tomlin ért a D-hez 1 évig DC is volt a Vikingsnál. A D neki köszönhetően is jó.Szerintem inkább Tomlin ellenére. Legalább is ez a soft zone coverage az ő mániája.
KeyG
Szokol
Willie Parker
KeyG
több mint 2 éve
És tessék, a front 7 a Steelersbe kb. mindig jó volt és WR poszton is nem emlékszem arra, hogy hiány lett volna bármikor is.A frontot és a pass rusht biztos Tomlin rakja össze, ő határozza meg a konkrét blitz és stunt sémákat is, erről több beat írt.Tomlin ért a D-hez 1 évig DC is volt a Vikingsnál. A D neki köszönhetően is jó.Szerintem inkább Tomlin ellenére. Legalább is ez a soft zone coverage az ő mániája.
KeyG
Szokol
Willie Parker
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A frontot és a pass rusht biztos Tomlin rakja össze, ő határozza meg a konkrét blitz és stunt sémákat is, erről több beat írt.Tomlin ért a D-hez 1 évig DC is volt a Vikingsnál. A D neki köszönhetően is jó.Szerintem inkább Tomlin ellenére. Legalább is ez a soft zone coverage az ő mániája.
KeyG
Szokol
több mint 2 éve
azért ez így meredek, hogy az edző nem érti, miért nem játszik az egyik játékosa többet
rkstzz
John Harbaugh on if he expects Lamar Jackson to practice this week: "I don't know." #Ravens
— Luke Jones (@BaltimoreLuke) January 2, 2023
több mint 2 éve
Tomlin ért a D-hez 1 évig DC is volt a Vikingsnál. A D neki köszönhetően is jó.Szerintem inkább Tomlin ellenére. Legalább is ez a soft zone coverage az ő mániája.
KeyG
több mint 2 éve
Tomlin ért a D-hez 1 évig DC is volt a Vikingsnál. A D neki köszönhetően is jó.azért ez így meredek, hogy az edző nem érti, miért nem játszik az egyik játékosa többeterről már volt szó, jh egy menedzser típusú főedző: haverokatodaviszi oc-nek, dc-nek és ők teljes szabadkezet kapnak, mert jh nem ért hozzá. ő a megfelelő embereket keresi az adott pozicióba és ennyi.+ lemenedzseli a meccset. már említettem korábban is, hogy amikor rendszeresen megkérdezte lj-t, hogy nekimenjünk 4.-nek azt nem azért tette, hogy ő mennyire bízik lamarban, hanem rátolja a felelőséget. most éppen a románra, mert ugye neki már kalap-kabát. megúszós csávó. egyébként tomlin is ilyen. ezek az edzők elügyeskednek évtizedekig úgy, hogy tulképpen nem értenek igazán semmihez. jó ez túlzás, úgy értenek mindenhez, hogy semmiben sem kiemelkedőek, nem nfl szintűek.
rkstzz
a másik most néztem, hogy edc vice president is, gondolom keksz nem folyik bele a csapat ügyeibe és edc intéz mindent. ez magyarázat, hogy miért nem veszi elő senki lamar miatt.
lamart szerződés nélkül nem tudja a ravens pályára kényszeríteni. és lamar helyébe nem is játszanék, ha minimális esélye van a rásérülésnek. nem kockáztatnék 250milliót ezért a csapatért. mondjuk én a szezont sem kezdtem volna el a helyében szerződés nélkül. ez a helyzet mindenkinek rossz volt így.
gedam
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 266
azért ez így meredek, hogy az edző nem érti, miért nem játszik az egyik játékosa többeterről már volt szó, jh egy menedzser típusú főedző: haverokatodaviszi oc-nek, dc-nek és ők teljes szabadkezet kapnak, mert jh nem ért hozzá. ő a megfelelő embereket keresi az adott pozicióba és ennyi.+ lemenedzseli a meccset. már említettem korábban is, hogy amikor rendszeresen megkérdezte lj-t, hogy nekimenjünk 4.-nek azt nem azért tette, hogy ő mennyire bízik lamarban, hanem rátolja a felelőséget. most éppen a románra, mert ugye neki már kalap-kabát. megúszós csávó. egyébként tomlin is ilyen. ezek az edzők elügyeskednek évtizedekig úgy, hogy tulképpen nem értenek igazán semmihez. jó ez túlzás, úgy értenek mindenhez, hogy semmiben sem kiemelkedőek, nem nfl szintűek.
rkstzz
a másik most néztem, hogy edc vice president is, gondolom keksz nem folyik bele a csapat ügyeibe és edc intéz mindent. ez magyarázat, hogy miért nem veszi elő senki lamar miatt.
lamart szerződés nélkül nem tudja a ravens pályára kényszeríteni. és lamar helyébe nem is játszanék, ha minimális esélye van a rásérülésnek. nem kockáztatnék 250milliót ezért a csapatért. mondjuk én a szezont sem kezdtem volna el a helyében szerződés nélkül. ez a helyzet mindenkinek rossz volt így.
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
azért ez így meredek, hogy az edző nem érti, miért nem játszik az egyik játékosa többet
több mint 2 éve
-Persze, HD - emiatt nem kell aggódni, bár köszönjük.Köszi a proofot.(Aréna4 közvetítésen meglepődtem, hogy ennyi idő után is ennyire halál amatőr amit csinálnak. Nem értem a felvezető vidóba miért kell mindig belepofázni??Sajnálom, hogy így élted meg.
Bár a rutinos nézők nyilván tisztában vannak a PO scenariókkal, de azért akkor is gáz, hogy egy nyomorult PO táblájuk nem volt.
Azt sem vágom a kommentátorok min nézik ilyenkor a meccset de annyiszor vannak vakon, hogy nem lepődnék meg, ha valami 10 éves mobiltelefonon lenne a válasz.
Az meg sajnos, hogy nem tudnak sokszor egy rendes mondatot értelmesen megfogalmazni talán nem is az ő hibájuk, hanem azé aki nem tudott képzett kommentátort találni, ha már sok pénzért közvetítési jogokat megvették. Nem mindenki alkalmas kommentátornak, csak azért mert látott már NFL meccset - és nem a szakértelmüket vitatom, hanem hogy egyszerűen kommunikációban rém gyengék.)
Snagal
Itt egy kép arról, hogy min nézzük:
Boldog új évet!
shawnka
Hát nem mondom, így kép alapján nem jön le, de azért úgy érzem mérettel nem vagytok elkényeztetve. Ez mondjuk némileg árnyalja a képet, de gondolom meg van az oka miért ilyen méretben kell követni a meccset.
Bár bízom benne, hogy azért HD-ban látjátok az adást, így félig meddig továbbra is fura, hogy mennyi meccsen van "vakon" a kommentátor egészen a visszajátszásokig.
(Még nem sikerült megjegyeznem a neveket,így nem tudnám megmondani, hogy vajon ezt mindig ugyanannál a kommentátornál veszem észre, vagy mindig másnál).
Azt meg nem tudom, hogy van e ott aki elsősorban kommentátor de ha igen, akkor jó lenne párba rakni azokkal akik inkább nfl szakértők, mert tényleg sokszor nagyon szerencsétlenül fogalmaznak. Engem pl. nem zavart, hogy Sport1es időkben nem a Fragó volt a legprofibb NFL elemző, viszont cserébe érthetően és összeszedetten tudott beszélni.
Nekem is van olyan haverom aki nagyon vágja a sportot, de nem ültetném a tv-be mert nem profi kommunikációban. Egy sör melletti beszélgetésben ez oké, de a tv-ben biztos nem szeretném hallgatni 😊
PS: mikor a 7 órás meccs csúszik, és közben elindul a következő, az saját döntés, hogy hogyan adjátok le a már futó meccset?
Szintén zavaró volt legutóbb, hogy mikor ilyen előfordult, hogy nem előről ment a közvetítés hanem meccs közben csatlazotatok be. Biztos nagyobb szívás a szüneteket átugorva ledarálni az első félidőt, de sokkal jobb megoldásnak tartottam, mint ezt, hogy egy másik meccs miatt az ember bukta a következő egy részét.
ps2: buék nektek is
Snagal
-Én ültem bent a Baltimore meccsen egyébként play-by-playként, tudom az okait, hogy miért nem voltam életem formájában - sajnálom, hogy így alakult, de szerintem azért túlnyomó részben nem ez a jellemző. Mindenesetre köszi a korrektül megfogalmazott észrevételeket! 😊
-Az előző két szezonban csúsztatva kezdtük el adni a 22-es sávból a meccset, ha összecsúsztak, viszont a nézői visszajelzések alapján ez nem volt annyira nyerő. Így idén változtattunk, és inkább becsatlakozunk (felvételről pedig beadjuk, ha valami történt addig a meccsen) - eddig azt hiszem 2 ilyen meccs volt idén, mindegyiknél 0-0-val érkeztünk meg.
-
több mint 2 éve
Köszi a proofot.(Aréna4 közvetítésen meglepődtem, hogy ennyi idő után is ennyire halál amatőr amit csinálnak. Nem értem a felvezető vidóba miért kell mindig belepofázni??Sajnálom, hogy így élted meg.
Bár a rutinos nézők nyilván tisztában vannak a PO scenariókkal, de azért akkor is gáz, hogy egy nyomorult PO táblájuk nem volt.
Azt sem vágom a kommentátorok min nézik ilyenkor a meccset de annyiszor vannak vakon, hogy nem lepődnék meg, ha valami 10 éves mobiltelefonon lenne a válasz.
Az meg sajnos, hogy nem tudnak sokszor egy rendes mondatot értelmesen megfogalmazni talán nem is az ő hibájuk, hanem azé aki nem tudott képzett kommentátort találni, ha már sok pénzért közvetítési jogokat megvették. Nem mindenki alkalmas kommentátornak, csak azért mert látott már NFL meccset - és nem a szakértelmüket vitatom, hanem hogy egyszerűen kommunikációban rém gyengék.)
Snagal
Itt egy kép arról, hogy min nézzük:
Boldog új évet!
shawnka
Hát nem mondom, így kép alapján nem jön le, de azért úgy érzem mérettel nem vagytok elkényeztetve. Ez mondjuk némileg árnyalja a képet, de gondolom meg van az oka miért ilyen méretben kell követni a meccset.
Bár bízom benne, hogy azért HD-ban látjátok az adást, így félig meddig továbbra is fura, hogy mennyi meccsen van "vakon" a kommentátor egészen a visszajátszásokig.
(Még nem sikerült megjegyeznem a neveket,így nem tudnám megmondani, hogy vajon ezt mindig ugyanannál a kommentátornál veszem észre, vagy mindig másnál).
Azt meg nem tudom, hogy van e ott aki elsősorban kommentátor de ha igen, akkor jó lenne párba rakni azokkal akik inkább nfl szakértők, mert tényleg sokszor nagyon szerencsétlenül fogalmaznak. Engem pl. nem zavart, hogy Sport1es időkben nem a Fragó volt a legprofibb NFL elemző, viszont cserébe érthetően és összeszedetten tudott beszélni.
Nekem is van olyan haverom aki nagyon vágja a sportot, de nem ültetném a tv-be mert nem profi kommunikációban. Egy sör melletti beszélgetésben ez oké, de a tv-ben biztos nem szeretném hallgatni 😊
PS: mikor a 7 órás meccs csúszik, és közben elindul a következő, az saját döntés, hogy hogyan adjátok le a már futó meccset?
Szintén zavaró volt legutóbb, hogy mikor ilyen előfordult, hogy nem előről ment a közvetítés hanem meccs közben csatlazotatok be. Biztos nagyobb szívás a szüneteket átugorva ledarálni az első félidőt, de sokkal jobb megoldásnak tartottam, mint ezt, hogy egy másik meccs miatt az ember bukta a következő egy részét.
ps2: buék nektek is
több mint 2 éve
Az elobb idezett felreertesem volt. Gust megkovetem.Amugy tudja vki mi a hattere a Gus Edwards koruli meccs utan tamadt purparlenak??nálam ez ki is maradt.
Nem volt hajlando palyara allni?
RedFive
volt ilyen?
Snagal
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Amugy tudja vki mi a hattere a Gus Edwards koruli meccs utan tamadt purparlenak??nálam ez ki is maradt.
Nem volt hajlando palyara allni?
RedFive
volt ilyen?
több mint 2 éve
Utanaolvasva ez a "nincs ra mentseg" (ertsd: Gus keves futasa) inkabb JH egy celzott lovese GR-re, vagyis szemrehanyas az OC fele, hogy ilyen keves futast vezenyelt a Busznak. Nem Gus rol szolt. Sorry. Mindenesetre JH kihirdette, hogy felole is indulhat a vadaszideny az OC fejere. No comment.
több mint 2 éve
Ha ezt komolyan veszem, nem GR nek, de JH nak (is?) lefott a kave. Ha a jatekosai elott o ennyi, akassza szogre...
több mint 2 éve
De most komolyan. Mi vaaan?John Harbaugh on Gus Edwards not playing much vs Steelers: “I wasn’t happy about that, in all honesty. Gus should’ve played more. … There’s really no excuse for that.”
— Sarah Ellison (@sgellison) January 2, 2023
több mint 2 éve
Ez mi a fuck?Ravens coach John Harbaugh was not happy about the decreased carries for running back Gus Edwards.
— Jamison Hensley (@jamisonhensley) January 2, 2023
"Gus should have played more. There really is no excuse for that."
több mint 2 éve
Amugy tudja vki mi a hattere a Gus Edwards koruli meccs utan tamadt purparlenak??Nem volt hajlando palyara allni?