Baltimore Ravens
☺ Nem hallgattam meg. Kb egy perccel azutan raktam be hogy feltoltotte. Gondoltam (a cim alapjan), hogy reflektal arra amit irtal. Bennem is van bizonyos foku berzenkedes iranta, pusztan az eredmenyes palyafutasa vetitette elem azt, hogy ni! csak nem o lesz majd JH utan? Meg pikk is jarna erte? 😄Meghallgattam a csavot telon, de szamomra annyit beszel es ugy hogy azt vettem eszre hogy nem ertem miert raktad ide be. Kiderult belole igaz nagyon hosszan ki nyerte a SB-t. Gondoltam megkerdezem miert raktad ezt be de akkor lattam a cimet.lattam kb 8 jatekot es ket ismetlest,youtu.be/7xUa5azoUS8
Nevetseges, EDC eltakarodhat JH a picsaba a D-el.
Szarok a dontore es nem nezem meg es csak ebbol ami konnyen fals lehet ami nalunk felmerult es hozzank kapcsolodva.
Kelce-n egy az egyben vedekeznek es nyomas nelkul jott is a torkos belole. Andrews rosszabb nala de ketto harom embert kellett volna elvernie. Sehol nem lattam fergeteges jatekokat de annal tobb egyeni csillogast Brown-tol a vekonytol es a futoja a sasoknal nalunk a legjobb elkapo lenne. 1 yardot ugy tolnak be hogy fel sem merul mi lehet belole.
Na varjuuk a draftot es a\ iranyt. Ja EB ne jojjon OC-nak nagyot fogunk szopni vele
no
RedFive
Igy mar csak egy kerdesem van, o lett az OC-nk?
Tartom hogy szopni fogunk vele.
no
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Meghallgattam a csavot telon, de szamomra annyit beszel es ugy hogy azt vettem eszre hogy nem ertem miert raktad ide be. Kiderult belole igaz nagyon hosszan ki nyerte a SB-t. Gondoltam megkerdezem miert raktad ezt be de akkor lattam a cimet.lattam kb 8 jatekot es ket ismetlest,youtu.be/7xUa5azoUS8
Szarok a dontore es nem nezem meg es csak ebbol ami konnyen fals lehet ami nalunk felmerult es hozzank kapcsolodva.
Kelce-n egy az egyben vedekeznek es nyomas nelkul jott is a torkos belole. Andrews rosszabb nala de ketto harom embert kellett volna elvernie. Sehol nem lattam fergeteges jatekokat de annal tobb egyeni csillogast Brown-tol a vekonytol es a futoja a sasoknal nalunk a legjobb elkapo lenne. 1 yardot ugy tolnak be hogy fel sem merul mi lehet belole.
Na varjuuk a draftot es a\ iranyt. Ja EB ne jojjon OC-nak nagyot fogunk szopni vele
no
RedFive
Igy mar csak egy kerdesem van, o lett az OC-nk?
Tartom hogy szopni fogunk vele.
lattam kb 8 jatekot es ket ismetlest,youtu.be/7xUa5azoUS8
no
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
HA igaz az, hogy Lamar 250 milla garantáltat akar kb. akkor el kell engedni.Joslat.
190-200 milla garantált azt mondom okés legyen, de ez sok.
Én összehoznám a Stroud Smith-Njigba kettest mini Bengalsosan.
KeyG
David Kenyon, a Bleacher Report munkatársa szerint a Ravens és Jackson egy hatalmas, öt évre szóló, 255 millió dolláros szerződésben állapodik meg, 205 millió dollár garantált. . Az érvelés kifejtésekor Kenyon beszélt a korábbi jelentésekről, valamint az ügylet lehetséges referenciaértékeiről.
ravenswire.usatoday.com/2023/02/11/bleacher-report-predicts-contract-numbers-between-ravens-qb-lamar-jackson/
190-200 milla garantált azt mondom okés legyen, de ez sok.
Én összehoznám a Stroud Smith-Njigba kettest mini Bengalsosan.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Persze szakerto sem vagyok.
Viszont az erteke nem is erdekes de az igen hogy C meg B meg A- osztalyzatokat erdemel a draft ahol az elso korbol huzunk.
E szerint van 4 QB es mi a 6.-ra kihuzzuk az otodiket hogy A- vagy lecsuszva is A- tehetsegu a jatekos. A 8. es a 18. helyen huzott CB-k kozott mi a kulonbseg? A lenyeg hogy iszonyat szarul draftol a pff? Ennyire szar a class?
Szamomra szemfelhuzos. LJ erteket majd 3 ev mulva meg lehet allapitani addig a toke erteke elmeleti lesz legyen az egy 6. koros vagy tizenharom 1. koros.
.@CalaisCampbell signs off for the day by confirming that he will be back for a 16th NFL season and picking the @Eagles to win #SuperBowlLVII 👀
— NFL GameDay (@NFLGameDay) February 12, 2023
Thanks for joining us, Calais! pic.twitter.com/QAvgGiwfht
Csak nekem ellentmondásos, hogy a sajtó folyton tolta, hogy meg kell adni LJ-nek a nagy lóvét, mert a yardok jelentős részét ő hozza, meg ment az elemzés, hogy nélküle fele annyi pontot tettünk fel a boardra mint vele stb...Altalaban a szezonok elso x meccse utan meg ott van az eselylatolgatasban, aztan jonnek a szar meccsek. Cca.3-5 meccs az elejen aztan foldbe allas van ami az MVP cimet illeti. De annyi baj legyen ez pont jo keplet lenne:
Aztán itt egy MVP szavazás és 1 db szavazatot nem kapott? Se O player -re sem.
Persze lehet mondani, hogy a sérülés miatt, de egy Tua is felkerült valakinél a listára.
Snagal
Fenn a toppon, majd hullamvolgy, majd lassu emelkedes, kozben tempos PO rajt, majd fokozatosan fel a csucsra ism. 😁
Kemeny, igaz? ☺Hát azért 3 első meg még második körök, szerintem azért ennyit nem fog senki adniÁllítólag van az az ajánlat, amiért eladó Lamar. Sajnálnám, de ha az az elv, hogy senkinek nem adunk full garantált szerződést, akkor viszlát.A PFF.com on van egy hosszu cikk, ezt elemzi. Erdemes elolvasni. A Houston es a Detroit csere tenyleg eleg szaftos. Az Atlanta fele nem.
rkstzz
Figyu,
Ez az eleg gyer joslat:
...nnna ez mar...
...ez pedig hajjaj!!!
A teljes cikk itt van:
www.pff.com/news/nfl-trade-scenarios-draft-baltimore-ravens-quarterback-lamar-jackson
RedFive
kapitnono
Nem is hoztam volna ide, ha nem a pff-nel jelent volna meg a cikk.
Nnnnnamarmost azt vagom, hogy a pff-et ekezni mara mar egyenlo a valamifele klubtagsagert folyamodassal az onmagukat elitbe sorolo szakerto fanok koze, de en egyreszt nem vagyom oda, masreszt a pff-nel megiscsak ebbol elnek, ha nekik belefer a gondolat, nekem annyi eleg. Egy jo kis vitara? 😉
Hát azért 3 első meg még második körök, szerintem azért ennyit nem fog senki adniÁllítólag van az az ajánlat, amiért eladó Lamar. Sajnálnám, de ha az az elv, hogy senkinek nem adunk full garantált szerződést, akkor viszlát.A PFF.com on van egy hosszu cikk, ezt elemzi. Erdemes elolvasni. A Houston es a Detroit csere tenyleg eleg szaftos. Az Atlanta fele nem.
rkstzz
Figyu,
Ez az eleg gyer joslat:
...nnna ez mar...
...ez pedig hajjaj!!!
A teljes cikk itt van:
www.pff.com/news/nfl-trade-scenarios-draft-baltimore-ravens-quarterback-lamar-jackson
RedFive

Állítólag van az az ajánlat, amiért eladó Lamar. Sajnálnám, de ha az az elv, hogy senkinek nem adunk full garantált szerződést, akkor viszlát.A PFF.com on van egy hosszu cikk, ezt elemzi. Erdemes elolvasni. A Houston es a Detroit csere tenyleg eleg szaftos. Az Atlanta fele nem.
rkstzz
Figyu,
Ez az eleg gyer joslat:

...nnna ez mar...

...ez pedig hajjaj!!!

A teljes cikk itt van:
Aztán itt egy MVP szavazás és 1 db szavazatot nem kapott? Se O player -re sem.
Persze lehet mondani, hogy a sérülés miatt, de egy Tua is felkerült valakinél a listára.
terepmintás crocs-ban 😀😀😀🚨 BREAKING 🚨
— Flockville (@Flockville) February 9, 2023
Lamar Jackson just posted this photo of himself on instagram…
•holding a bag
•wearing his Ravens Chain
•wearing a Ravens shirt
•purple hat on
•caption “2023 😈”
Are we about to hear about a deal soon?!? 👀 pic.twitter.com/PoZ8O2oUnr
RedFive
Szerintem ezt csak így érdemes csinálni. Ettől persze még lehet a végén szar kinevezés, lásd a jó öreg Marty.
Lamar Jackson in his purple and what looks to be his Ravens shield chain pic.twitter.com/g8GK8w6QAU
— Sarah Ellison (@sgellison) February 9, 2023
🚨 BREAKING 🚨
— Flockville (@Flockville) February 9, 2023
Lamar Jackson just posted this photo of himself on instagram…
•holding a bag
•wearing his Ravens Chain
•wearing a Ravens shirt
•purple hat on
•caption “2023 😈”
Are we about to hear about a deal soon?!? 👀 pic.twitter.com/PoZ8O2oUnr
Tehat eddig (a hirek szerint):Kepzeld el az edzojelolteknek milyen erdekes lehet ez a kerdes.
- Bienemy nem akarodzik gyunni, ot csak HC allassal lehet meghatni.
- Marlo leinterjuzta es hollonak csabitgatta a fel probowl mezonyt, de azzal szembesult, hogy cserebe mindegyik azt kerdezte tole, hogy Lamar marad?
- Monken tovabbra is kepben van (hurra). Monk-nak irnam de jo lenne. ☺
- Andrews meg fizurol is lemondana csak hogy Lamar maradjon... Lamar nem tenne ue esetleg? He?
.
.
.
.
Taguljanak emberek tovabbra sincs itt semmi latnivalo!
RedFive
- Bienemy nem akarodzik gyunni, ot csak HC allassal lehet meghatni.
- Marlo leinterjuzta es hollonak csabitgatta a fel probowl mezonyt, de azzal szembesult, hogy cserebe mindegyik azt kerdezte tole, hogy Lamar marad?
- Monken tovabbra is kepben van (hurra). Monk-nak irnam de jo lenne. ☺
- Andrews meg fizurol is lemondana csak hogy Lamar maradjon... Lamar nem tenne ue esetleg? He?
.
.
.
.
Taguljanak emberek tovabbra sincs itt semmi latnivalo!
Tőle amúgy mit szerettetek volna? Pederson playbookját?Azt biztos nem mert abban nincs semmi titok.
According to @jeffzrebiec, the Jaguars blocked the Ravens’ request to interview OC Press Taylor for the same role.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) February 6, 2023
Read here: https://t.co/Hh7P7LyDYa
iktriad
Egyszeruen huzzuk az idot es pezsgunk mint legy a loszar felett. Pederson karakan volt es nem engedte a partalan utazast.
Ebbe az O-ba egy nem udfa csere QB mar tulkoltekezes. De EDC hatsokoros hatekonysagat es posztokat nezve teljesen mindegy hogy QB-vagy WR jon mert egyik sem innen lesz megoldas semmire, kiveve ha ST-t is akarunk jatszatni vele, akkor remelem gyors es faszsag de az analitika meg kihozhatja hogy bomba megoldas es JH eloadhatja az evszazad fogasat bemutato tancat ami annyira kemeny volt hogy mindenki atnezte ijedteben Duve jelenteset hogy mit neztek el.Ha LJ marad, pont nem hianyzik egy nem gombokert focizo backup Huntley. Jojjon akkor az 6.koros ujonc moge gombokert, akit raadasul jol ismer az uj OC. Kb mint a tenyeret. 2x bajnokkent talan nem lenne szar, hozhat egy kozepszar ujonc szintet de promt tudvalevo lenne az OC nek hogy mit kovetelhet meg tole. Win win mo' money! ☺ fegyverkezni ott a tobbi kor elotte es a vetera(nigazolas) 😁Ha LJ marad akkor mindegy ki a csereje, szar penzert valami szar lesz es nem is baj.Nyilvan nem. De Huntleyt nem szeretnem nezni (Lamar serules eseten se) tobbet.Mas is ugy tapasztalja, hogy egyre gyakrabban csicsergik a Lamar - Atlanta hazassagot? Csere 3 elso korrel meg a csiribiri csiribiri zabszalma. Akad ott meg ertekelheto veteran akinek helye lenne nalunk ha mar mindenaron lesz aki mindenaron full szerzodik vele.Egy 5.-6. koros ertekure akarod epiteni a csapatot? Semmit nem tudok az egyetemi focirol de a jozan paraszti eszemet eloveve egyszeruen hig fos a felhozatal es a verseny igy a korlatosabb jatekosokkal van inkabb tele az egesz bajnoksag. A draftokon projekt-szar- hulladek - kiegeszito emberek tomegesen a hatsobb korokbol. Persze par csodaval kiegeszitve. Ha oda van belove akkor hozzon ki a mostani edzoje 20%-al tobbet ami mar a csoda kategoria es meg mindig nagyon messze lesz a joktol.
Mas. Ha a Bulldogs OC lesz a kivalasztott, az 5.-6.korben elhozhatnank Stetson Bennettet ha mar az a ficko faragott belole 2xbajnok qb-t. Sot, akar 2 qb-t is igazolhatnank, egyet elso korben.
Persze ettol meg nalam a 260 / 199 milla es Lamar az elso opcio, de azert lelekben keszulok az inseges idok bosegere... a boseg insegere... Vagymi... 😉
RedFive
De lehet rosszul latom az egyetemi bajnoksagot es remenykedhetunk hogy o az elfekvo csoda
no
RedFive
A baj hogy az O-ben van Andrews es egy Bate-JK duo. Ez utobbi ketto eddig inkabb bust mint alapko. Hiaba vagyunk jobbak veluk es meg akar jonak is mondhatoak. Nagyon sok kell az O-be es az uj OC erdekeben remelem hogy az erosites mellett ok is full rendelkezesre allnak. Ha megint a csereQB lesz a palyan akkor minden mindegy igy is ugy is.
no
RedFive
A csere QB-nak nalunk kb zero ertelme van addig amig LJ nem mint pQB fog mukodni es a keret fel nem lesz huzva, kulonben az uj OC is kap egy LJ-re hajazo hatso koros LJ hasonmast aki onnan mar ultraszar. LJ es Huntley mint a kenguru es az ugroeger esete. Eddig mindegy volt, ha az O fel lesz epitve akkor oda is gondolkodhatunk olcso de aranylag ertelmes megoldasban. De mivel a kezdo nincs megoldva, az O nincs megoldva, az OC nincs megoldva tenyleg azt hittem kezdonek szanod hogy a harombol ketto ki lenne pipalva, cserenek nekem mindegy ki jon, remeljuk nem fog jatszani.
According to @jeffzrebiec, the Jaguars blocked the Ravens’ request to interview OC Press Taylor for the same role.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) February 6, 2023
Read here: https://t.co/Hh7P7LyDYa
Ha LJ marad, pont nem hianyzik egy nem gombokert focizo backup Huntley. Jojjon akkor az 6.koros ujonc moge gombokert, akit raadasul jol ismer az uj OC. Kb mint a tenyeret. 2x bajnokkent talan nem lenne szar, hozhat egy kozepszar ujonc szintet de promt tudvalevo lenne az OC nek hogy mit kovetelhet meg tole. Win win mo' money! ☺ fegyverkezni ott a tobbi kor elotte es a vetera(nigazolas) 😁Ha LJ marad akkor mindegy ki a csereje, szar penzert valami szar lesz es nem is baj.Nyilvan nem. De Huntleyt nem szeretnem nezni (Lamar serules eseten se) tobbet.Mas is ugy tapasztalja, hogy egyre gyakrabban csicsergik a Lamar - Atlanta hazassagot? Csere 3 elso korrel meg a csiribiri csiribiri zabszalma. Akad ott meg ertekelheto veteran akinek helye lenne nalunk ha mar mindenaron lesz aki mindenaron full szerzodik vele.Egy 5.-6. koros ertekure akarod epiteni a csapatot? Semmit nem tudok az egyetemi focirol de a jozan paraszti eszemet eloveve egyszeruen hig fos a felhozatal es a verseny igy a korlatosabb jatekosokkal van inkabb tele az egesz bajnoksag. A draftokon projekt-szar- hulladek - kiegeszito emberek tomegesen a hatsobb korokbol. Persze par csodaval kiegeszitve. Ha oda van belove akkor hozzon ki a mostani edzoje 20%-al tobbet ami mar a csoda kategoria es meg mindig nagyon messze lesz a joktol.
Mas. Ha a Bulldogs OC lesz a kivalasztott, az 5.-6.korben elhozhatnank Stetson Bennettet ha mar az a ficko faragott belole 2xbajnok qb-t. Sot, akar 2 qb-t is igazolhatnank, egyet elso korben.
Persze ettol meg nalam a 260 / 199 milla es Lamar az elso opcio, de azert lelekben keszulok az inseges idok bosegere... a boseg insegere... Vagymi... 😉
RedFive
De lehet rosszul latom az egyetemi bajnoksagot es remenykedhetunk hogy o az elfekvo csoda
no
RedFive
A baj hogy az O-ben van Andrews es egy Bate-JK duo. Ez utobbi ketto eddig inkabb bust mint alapko. Hiaba vagyunk jobbak veluk es meg akar jonak is mondhatoak. Nagyon sok kell az O-be es az uj OC erdekeben remelem hogy az erosites mellett ok is full rendelkezesre allnak. Ha megint a csereQB lesz a palyan akkor minden mindegy igy is ugy is.
no