Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 2 éve
A kovetkezok ne legyenek hajnalban mert ezert fel nem kelek meg egyszer ilyenkor. Most megyek melozni mint mosott szar es idei beszallitokkal fogok targyalni, de a szemem meg fokuszba se tudom allitani. Bandzsa leszek es halandzsaul fogok beszelni mielott elalszom. Edesfaszom... 😑
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
gedam
6 266
11-5-nél az 5. kiemelés meg lett volna úgy is, ha bukó a bengals meccs.fontos meccs volt, mert így a rájátszásban vagy bills vagy bengals jön és nem egy könnyebb ellen.Rohadt kevés esély lett volna az ellenkezőjére W-vel is.
gedam
KeyG
több mint 2 éve
gedam
6 266
Roman takarodj.én értem, hogy szar az o, valóban az, de ez a védelem továbbra sem jó, annak ellenére, hogy kevés pontokat csinálnak ellenünk és vannak olyan számok, amikkel lehet villogni. szerintem ha lenne egy támadósorunk, ami 38 pontot rak fel ma, akkor a steelers felrakott volna 42-t, és ez minden olyan meccsen így van, ahol nfl kaliber qb van az ellen csapatában. nehogy azt higyjük már, hogy akkor is 16 pontot csinál a steelers, ha mi 40-et. amelyik oldalra lapozott canada az mindegyik működött. nagy passzjátékoknál rendszeresen azt kell vizslatni, hogy bent volt-e az elkapó vagy már kint, de hogy nem lesz levédekezve az tuti, csak ha az ellenfél ki nem kényszerített hibával elrontja.
KeyG
több mint 2 éve
Gereg Roman Fire. Takaradodj te szerencsétlen, amatőr balfasz, ekkora kokler OC nincs a ligában basza meg. Más csapatok 2-3 dik számú irányitoval raknak fel rengeteg pontot , mi meg 18 pontot se tudunk csinálni az utolsó 5 mecsen , ez van ha haver a fönököd , nem számít ,hogy az egész ligában nincs nálad rosszabb, de itt van több éve , mert a haverja nem fogja kirugni, meg Lamar megmenti a picsáját . Még egy csöves egyetemnek sem kell ez a szerencsétlen,senkinek.Ez megint sima kiesés lesz a play off ban.
Megint a végén mi csinál ez a szerencsétlen, 6 perc van hátra erre behiv 3 középső futást , ott simán meg lehetett volna nyerni a mecset, de hát nekünk ilyen fogyatékos az OC.
több mint 2 éve
fontos meccs volt, mert így a rájátszásban vagy bills vagy bengals jön és nem egy könnyebb ellen.Rohadt kevés esély lett volna az ellenkezőjére W-vel is.
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Roman takarodj.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Huntley keves. Tudtuk eddig is.Remelem a labatultetes sikeres lesz es lesz qb-nk valamikor a tavoli jovoben.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
az nem baj.Kik lesznek piacon egyaltalan?Huntley is lejáró 😃
Akire van nemi esely
LJ-Carr-??
no
KeyG
Ha kidobunk egy evet akkor az legyen inkabb egy rookie a 4. korbol mert az hatha.
LJ moge meg jo lenne aproert
több mint 2 éve
Kik lesznek piacon egyaltalan?Huntley is lejáró 😃
Akire van nemi esely
LJ-Carr-??
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
youtu.be/IZq00JlYFsI
több mint 2 éve
gedam
6 266
az nfl gm-ek nyilván tudják már, hogy lamar kikerül a piacra, szerintem ennek szól carr leültetése is. ők már lamarra várnak.
több mint 2 éve
Nem csak az érték miatt, hanem a roster állapota, és a FO idáig történt ténykedése mondatja velem azt, hogy nem látom jönni ezt a cserét ilyen formában. Ráadásul jövőre pénz is lesz, nem kell többè túlfizetni a FA-ket sem már mint PO aspiráns.Ahogy irtam nem maga az uzlet valoszinusege az erdekes hanem az ar es azutan ez mire lehet elegendo a QB kinalat miatt.
Más úton járnak, itt 24-25 ben lehet majd csapat ami számít már, nem minden QB akar/tud/szeretne addig várni.
ozibozi
Nem vagyok kepben a Giants-rol de amiket itt altalanossagban irsz az nem lenne ennek az uzletnek a gatja. Az epitkezesetek uteme merteke is fugg a QB poszt megoldodasaval es hiaba jonne Burrow akkor is kellene ido de jobb egy joval mint sem ezen idoszak alatt is.
A turelem egy nagyon fontos dolog de 3-4 ev alatt az mar fogyni szokott es ugyan kapkodnotok sem kell de meglepodnek ha Dab nem szeretne ha minel elobb az altala elgondolt QBval elkezdhetne dolgozni. Lehet ez mar igy is van, lehet LJ ingyen se kellene neki. De ha altalanossagban irom en is akkor a QB fontos hogy a rostert epiteni tudjak, egyszeruen olcsobb ha nem mindenbol a legjobbat kell beszerezni. Egyszeruen mas csapat kell LJ-nek vagy Carr-nak vagy TB12-nek. De pont az epules alatt lehet megengedni hogy valaszthattok a Dab altal megalmodott jatekra QB-t es arra epititek a keretet. Pl. nalunk TB12 kb a nullaval lenne egyenlo az erteke hiaba lenne ugyanaz a jatekos mint tegnap. Kezdhetnenk atepiteni a keretet.
több mint 2 éve
legyen ketto "Burrow" tehetseg es a QB needes csapatok szama viszont meg ennel tobb es altalaban ok jobb helyrol is huznak es tobb "tokevel" indulnak neki a licitalasnak.Stroud is kezdő lesz az tuti, szóval adjuk meg a kettőt. 😃11 kezdő szintű játékos talán ha van a Giants rosteren.Nem evente 1 eros picken mulik ez amit adnatok es ugyan leirhatod a sajat helyzeteteket de itt egy estleges felvetesrol van szo es az esetleges erteke a "tema".
Nem fognak/tudnak ennyi picket adni az építkezés 2.évében.
ozibozi
Akinek nincs top QB-ja es tudom nalatok megy a vita hogy van vagy nincs nektek, de aki szerint nincs akkor arra aldozni kell. Es itt osszehoztak a kettot. A valosag alapja lenyegtelen.
A kerdes ugyis az hogy ezek szerint a draftrol jon 1 db egy lenti velemeny alapjan es akkor bizony ki kell nyitni a penztarcat mindenkinek a meglevo esetlegesen elerhetok iranyaba. Ha elcsereljuk akkor nekunk is. Ha ilyen szuk a piac akkor a kb felmerulo nevek kozul LJ a legjobb.
Ha a nem igazan ertelmes foleg ebben az esetben drafterteket nezem akkor kb az 1/1 arat tudnank osszerakni a sajat elso koros es az LJ arabol ha veletek jonne ossze. Viszont ha egy jo van akkor ez az ar nem lesz eleg es/vagy nem lesz elado a pick.
Amugy en inkabb a top QB-t valasztom a 11 kezdovel mint kozepes QB 16 kezdo szintuvel.
no
KeyG
Mikozben vannak csapatok ahol egy Carr elorelepes nalunk nem az es ez nem minositese sem ezen csapatoknak sem Carr-nak. Nalunk az egyetlen ertelmes megoldas a rookie.
több mint 2 éve
Texans-t racionálisabbnak gondolom, mivel "instant" megkapja mindkét csapat a "megfelelő" ellenértéket, és nem azon kell izgulni, hogy vajon a jövőévi extra pick az első 5 -ben lesz vagy az utolsó 5-ben. aztán lehet licitálni egy felcseréhez...Egy PFF elemzo tollabol:Ok mivel nulla lovesem van es nem is erdekel az egyetemi bajnoksag akkor jon a kerdes.
RedFive
Mennyi QB jon az idei vagy a jovo evi drafton aki "Burrow" tehetsegu? Arrol ne beszeljunk hogy azok se biztos hogy bejonnek es vegyuk a tiszta tehetseget. Ket eshetoseg van eldobunk egy evet Huntley-val akirol amikor nincs mas akkor mindenki elfogadja hogy o lesz a gyepre kifuto QB, de tervezetten egy evre az mas kerdes. De ha a ket ev mulvai vasaron jok a QB-k akkor jobb poziciobol ebbol a tokebol be tudjuk szerezni de az egy erosebb retool-al jarna. Jovore ha sok van akkor kb el is kell koltenunk hogy felmenjunk erte ha van elegendo mert ha keves van nem lesz elado.
Par Giants meccsbe beleneztem es ha nem szurkolokent nezem akkor bizony az alapok le vannak teve csak tobb hianyzo lancszem van. Daboll-LJ turelemmel kiegeszulve ezek a pickek nem lennenek tul erosek.
no
Persze kérdés Houstonban szimpatizálnak -e Jacksonnal.
több mint 2 éve
Én Levis-t is egyre többet látom harmadik jelöltként Stroud és Young mellett.Stroud is kezdő lesz az tuti, szóval adjuk meg a kettőt. 😃11 kezdő szintű játékos talán ha van a Giants rosteren.Nem evente 1 eros picken mulik ez amit adnatok es ugyan leirhatod a sajat helyzeteteket de itt egy estleges felvetesrol van szo es az esetleges erteke a "tema".
ozibozi
Akinek nincs top QB-ja es tudom nalatok megy a vita hogy van vagy nincs nektek, de aki szerint nincs akkor arra aldozni kell. Es itt osszehoztak a kettot. A valosag alapja lenyegtelen.
A kerdes ugyis az hogy ezek szerint a draftrol jon 1 db egy lenti velemeny alapjan es akkor bizony ki kell nyitni a penztarcat mindenkinek a meglevo esetlegesen elerhetok iranyaba. Ha elcsereljuk akkor nekunk is. Ha ilyen szuk a piac akkor a kb felmerulo nevek kozul LJ a legjobb.
Ha a nem igazan ertelmes foleg ebben az esetben drafterteket nezem akkor kb az 1/1 arat tudnank osszerakni a sajat elso koros es az LJ arabol ha veletek jonne ossze. Viszont ha egy jo van akkor ez az ar nem lesz eleg es/vagy nem lesz elado a pick.
Amugy en inkabb a top QB-t valasztom a 11 kezdovel mint kozepes QB 16 kezdo szintuvel.
no
KeyG
több mint 2 éve
Nem csak az érték miatt, hanem a roster állapota, és a FO idáig történt ténykedése mondatja velem azt, hogy nem látom jönni ezt a cserét ilyen formában. Ráadásul jövőre pénz is lesz, nem kell többè túlfizetni a FA-ket sem már mint PO aspiráns.Más úton járnak, itt 24-25 ben lehet majd csapat ami számít már, nem minden QB akar/tud/szeretne addig várni.
több mint 2 éve
Stroud is kezdő lesz az tuti, szóval adjuk meg a kettőt. 😃11 kezdő szintű játékos talán ha van a Giants rosteren.Nem evente 1 eros picken mulik ez amit adnatok es ugyan leirhatod a sajat helyzeteteket de itt egy estleges felvetesrol van szo es az esetleges erteke a "tema".
ozibozi
no
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
11 kezdő szintű játékos talán ha van a Giants rosteren.Nem evente 1 eros picken mulik ez amit adnatok es ugyan leirhatod a sajat helyzeteteket de itt egy estleges felvetesrol van szo es az esetleges erteke a "tema".
ozibozi
több mint 2 éve
11 kezdő szintű játékos talán ha van a Giants rosteren. Nem fognak/tudnak ennyi picket adni az építkezés 2.évében.
több mint 2 éve
Elpazarolni is szereti, lásd Tyler Badie.giantset mint fő esélyest kb. 1,5 hónapja megénekeltem, (jets 2.). de ebben a feltételezett bizniszben dj is benne lenne a pickek mellett, mert muszáj benne lennie a cap miatt. most már carrt is el tudom képzelni és a raiderst, de alakul ez még. amennyire szereti a pickeket edc itt most kiverheti majd egy párszor.Egy PFF elemzo tollabol:Ok mivel nulla lovesem van es nem is erdekel az egyetemi bajnoksag akkor jon a kerdes.
RedFive
Mennyi QB jon az idei vagy a jovo evi drafton aki "Burrow" tehetsegu? Arrol ne beszeljunk hogy azok se biztos hogy bejonnek es vegyuk a tiszta tehetseget. Ket eshetoseg van eldobunk egy evet Huntley-val akirol amikor nincs mas akkor mindenki elfogadja hogy o lesz a gyepre kifuto QB, de tervezetten egy evre az mas kerdes. De ha a ket ev mulvai vasaron jok a QB-k akkor jobb poziciobol ebbol a tokebol be tudjuk szerezni de az egy erosebb retool-al jarna. Jovore ha sok van akkor kb el is kell koltenunk hogy felmenjunk erte ha van elegendo mert ha keves van nem lesz elado.
Par Giants meccsbe beleneztem es ha nem szurkolokent nezem akkor bizony az alapok le vannak teve csak tobb hianyzo lancszem van. Daboll-LJ turelemmel kiegeszulve ezek a pickek nem lennenek tul erosek.
no
gedam
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
gedam
6 266
giantset mint fő esélyest kb. 1,5 hónapja megénekeltem, (jets 2.). de ebben a feltételezett bizniszben dj is benne lenne a pickek mellett, mert muszáj benne lennie a cap miatt. most már carrt is el tudom képzelni és a raiderst, de alakul ez még. amennyire szereti a pickeket edc itt most kiverheti majd egy párszor.Egy PFF elemzo tollabol:Ok mivel nulla lovesem van es nem is erdekel az egyetemi bajnoksag akkor jon a kerdes.
RedFive
no
több mint 2 éve
Talán 1 aki Bryce Young ő 1/1 lesz.Egy PFF elemzo tollabol:Ok mivel nulla lovesem van es nem is erdekel az egyetemi bajnoksag akkor jon a kerdes.
RedFive
no
CJ Stroud is nagyon tehetséges de az Ohio QB-k rendszeresen befürödnek az NFL-ben illetve a legjobb elkapó személyzettel dolgozott.
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Egy PFF elemzo tollabol:Ok mivel nulla lovesem van es nem is erdekel az egyetemi bajnoksag akkor jon a kerdes.
RedFive