Baltimore Ravens
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
The #Ravens interviewed Georgia offensive coordinator Todd Monken for their OC job this week, per source. Monken has been eyeing a potential NFL return and also is slated to speak with the #Bucs.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) January 28, 2023
Ezzel kell számolni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
A garantalt arra terjed ki ahogy megegyeznek, a lenyege viszont az hogy nem teljesitmenyaranyos es megkapja ha serult akkor is.jelen helyzetben igaz, de szerintem ez csak addig lesz trend amíg az első ilyen "teljes garantáltas" playerrel meg nem égeti valaki magát csúnyán.Every GM is begging Steve Biscotti not to give Lamar a Fully Guaranteed Contract like Browns did with Watson, but if #Ravens don’t, another team will, continuing the trend.
— Flockville (@Flockville) January 29, 2023
It’s better to be ahead of the trend then later. Force every team to do this with their QB.#RavensFlock
RedFive
Már csak azért is mert, ha az irányítóknál ez trend lesz, akkor más posztokra is begyűrűzik majd.
Amúgy hogy néz ki egy ilyen szerződés, mit "garantál" ?
Csak pályán történt sérülés esetére nyújt garanciát vagy pályán / edzésen kívüli is?
Az ilyen garantáltak arra az esetre is garantáltak, ha a játékos úgy sérül meg mint Mahoms pl? Tud játszani, HA akar. De tegyük fel, úgy dönt nem akar. Jár neki a garantált tartalom?
Teljesen garantálttal mi történnik egy szerződés hatálya alatt történtő visszavonulás esetén?
szóval nekem nem annyira evidens ilyenkor pontosan mire terjed ki a "garancia".
Snagal
Ha nem akar jatszani akkor sem tudsz mit csinalni ( persze feltetelezve hogy ertelmes )
Ha hamarabb visszavonul akkor azt vissza tudod 2perelni" es meg is adjak, a legtobb csapat nem teszi. Amugy ez igaz a sima szerzodeseknel is.
A nagyon nagy kulonbseg az ugyvedi letetbe rakott penz. Ez oriasi kulonbseg a business reszeben.
De a lenyeg az pont az emlegetett Stanley. Az egyik top jatekosunk ket evig nulla, teljesitmeny es fizetve van es mindegy hogy nem teljesen garantalt volt mert nem dobtak ki, foleg hogy nem is erte volna meg.
Viszont a lenyeg ez kap A) LJ 250m teljesen garantaltan es valami nem jon ossze mindegy milyen okbol akkor szopunk, B) LJ kap 250m es 200m teljesen garantalt belole es ha valami nem jo ossze mindegy milyen okbol akkor szopunk.
Ezen kar rugozni. Azon kellett volna hogy mire kepes.
Úgy kell könyvelni mint a saints és akkor nincsen baj. 😀 ők még idén is fizették BreestA Browns meg nem furdott be Vacconnal? Az a cimke hany hulladek meccs utan jar?hát neki még adnék egy esélyt azért egy teljes szezonra, ahogy a kolléga is említi 😊
RedFive
Viszont itt én mondjuk befürdés alatt nem is feltétlen azt értem, hogy van egy QB-d aki nem x millió$ -os szintet hoz - mert ott legalább van valamilyen QB-d aki elkaristol.
Én olyan helyzetekre gondolok mint mondjuk nálunk volt Stanleyvel: aláír aztán lesérül 2 évre (vagy esetleg karrier ending). Az az igazi szopás, hogy fizeted a nem létező QB-t évekig és még egy másikat aki játszik is....
Snagal
A Browns meg nem furdott be Vacconnal? Az a cimke hany hulladek meccs utan jar?hát neki még adnék egy esélyt azért egy teljes szezonra, ahogy a kolléga is említi 😊
RedFive
Viszont itt én mondjuk befürdés alatt nem is feltétlen azt értem, hogy van egy QB-d aki nem x millió$ -os szintet hoz - mert ott legalább van valamilyen QB-d aki elkaristol.
Én olyan helyzetekre gondolok mint mondjuk nálunk volt Stanleyvel: aláír aztán lesérül 2 évre (vagy esetleg karrier ending). Az az igazi szopás, hogy fizeted a nem létező QB-t évekig és még egy másikat aki játszik is....
Egész szezon után.A Browns meg nem furdott be Vacconnal? Az a cimke hany hulladek meccs utan jar?jelen helyzetben igaz, de szerintem ez csak addig lesz trend amíg az első ilyen "teljes garantáltas" playerrel meg nem égeti valaki magát csúnyán.Every GM is begging Steve Biscotti not to give Lamar a Fully Guaranteed Contract like Browns did with Watson, but if #Ravens don’t, another team will, continuing the trend.
It’s better to be ahead of the trend then later. Force every team to do this with their QB.#RavensFlock
RedFive
Már csak azért is mert, ha az irányítóknál ez trend lesz, akkor más posztokra is begyűrűzik majd.
Csak pályán történt sérülés esetére nyújt garanciát vagy pályán / edzésen kívüli is?
Az ilyen garantáltak arra az esetre is garantáltak, ha a játékos úgy sérül meg mint Mahoms pl? Tud játszani, HA akar. De tegyük fel, úgy dönt nem akar. Jár neki a garantált tartalom?
Teljesen garantálttal mi történnik egy szerződés hatálya alatt történtő visszavonulás esetén?
Snagal
A tobbi is mind jo kerdes.
RedFive
Ha kicsit még tudtok várni akk jövőre bemutatjuk a koreográfiát.
Avagy hogy baszd el a csapatod egy full szerződéssel. hajrá nektek is 😀
A Browns meg nem furdott be Vacconnal? Az a cimke hany hulladek meccs utan jar?jelen helyzetben igaz, de szerintem ez csak addig lesz trend amíg az első ilyen "teljes garantáltas" playerrel meg nem égeti valaki magát csúnyán.Every GM is begging Steve Biscotti not to give Lamar a Fully Guaranteed Contract like Browns did with Watson, but if #Ravens don’t, another team will, continuing the trend.
RedFive
Snagal
A tobbi is mind jo kerdes.
jelen helyzetben igaz, de szerintem ez csak addig lesz trend amíg az első ilyen "teljes garantáltas" playerrel meg nem égeti valaki magát csúnyán.Every GM is begging Steve Biscotti not to give Lamar a Fully Guaranteed Contract like Browns did with Watson, but if #Ravens don’t, another team will, continuing the trend.
RedFive
Sign Lamar to a long term contract, keeping him with #Ravens for the rest of his career.
(even if that means giving him a fully guaranteed contract like Watson)
Not a fan of this being a trend, but unfortunately it’s about to be.
If we don’t start the trend, another team will.
Every GM is begging Steve Biscotti not to give Lamar a Fully Guaranteed Contract like Browns did with Watson, but if #Ravens don’t, another team will, continuing the trend.
Ezt elolvasva kifejezetten utalnam most mar. Eddig csak erthetetlen volt, de a redflag-ek megsokszorozodtak ket sorbol.Bienemy szerződése lejár a Chiefsnél és Mahomes nem kifejezetten kedveli.Ő hívja a playeket a chiefsnél? Ha nem, akkor már megvan, hogy miért érdemes eljönnie.ha nem o hivja akkor foleg csak HC allast fogadnek el a helyeben, es nekunk is kockazatosabb.
Mostani draftra kapnánk érte picket, ha ő lenne vagy a következőre?
rkstzz
ha o hivja akkor az eredeti marad, minek jonne el? Miert kapnank pick-et erte?
no
Fontos meccseken és game is on the line esetén Andy Reid hív, meg asszem redzone-t is leginkább.
Ha Kafka nem lesz HC valahol, sztem visszaviszik OC-nek Kansas City-be.
Willie Parker
Konyorgom a mezonyben GR-al sem volt baj, a RZ-ban itt meg ki fog segiteni neki mert ha JH elhiszi magarol hogy o akkor vegeztem. Mahomes-al akinek hasmenes eseten is a picsajat kellene nyalnia hogy tudott osszeveszni?A lenyeg eddig is AR-nek volt betudva mert nalunk az is feladata lenne.
De meg mindig a legjobb esetben ami most mar visitva hiheto ha sikeres lesz nalunk es bebizonyitja hogy a sajat laban is sikeres akkor jovore HC lesz mashol. Szoval erthetetlen.
Azoreszerol erthetetlen lenne, de a kenyszer az mas teszta 😊
Bienemy szerződése lejár a Chiefsnél és Mahomes nem kifejezetten kedveli.Ő hívja a playeket a chiefsnél? Ha nem, akkor már megvan, hogy miért érdemes eljönnie.ha nem o hivja akkor foleg csak HC allast fogadnek el a helyeben, es nekunk is kockazatosabb.
rkstzz
no
Fontos meccseken és game is on the line esetén Andy Reid hív, meg asszem redzone-t is leginkább.
Ha Kafka nem lesz HC valahol, sztem visszaviszik OC-nek Kansas City-be.
Ő hívja a playeket a chiefsnél? Ha nem, akkor már megvan, hogy miért érdemes eljönnie.ha nem o hivja akkor foleg csak HC allast fogadnek el a helyeben, es nekunk is kockazatosabb.
rkstzz
We are just the Ravens!
Hollywood: mindenki első körbe várta és amibe jó abban jó, volt olyan csapat aki a Ravensös GR évei után is adott érte egy elsőkört, hogy lassan hosszabbítani kell vele, innentől a tehetségét nehéz vitatni.
A mi csapatunk nem arról híres, hogy évente kinevez posztokra embereket vagy megválik tőlük, ezért is van nálunk egy olyan kultúra ami azt hozza, hogy nem mehetünk egy szint alá. Évekig ragaszkodott JH nem megfelelő emberekhez már Ozzie idejében is, mert mint Bisciotti mondta mi 10-15 éves intervallumot nézünk.
Szerintem az, hogy egy O folyamatosan befürdik elkapókkal az az OC sara. RG3 elmondta, nem LJ, hanem a séma. Én hiszek neki, hogy tudott valamit.
We are just the Ravens!
Én RGIII-nak megadnám azt, hogy tud olyan dolgokról, amikről mi nem. Nyilván nem kitalálta, amit tweetelt, hanem hallja innen-onnan.Nem kell bennfentesnek lenni hogy lasd hogy igazat beszel. GR alatt az O nem passzolt igazan. Az okai lenyegesek de a jovoben irrelevans lesz, mert most ra fogunk allni a passzjatekra. De ha EDC es JH meg mindig a D-re fog epiteni es hangsulyt rakni akkor az O nem lesz tovabbra sem izgalmas prospect az elkapoknak.
Az, hogy ez mennyire GR hibája és mennyire nem, az teljesen mindegy, ha a játékosok úgy gondolkodnak, ahogy Griffin szerint gondolkodnak.
rkstzz
De nem tudjak mar ezt tenni ezert jonni fog egy passzorientalt szaki es kapni fog elkapokat is akik nem az OC neve miatt fognak jonni hanem a penz es lehetoseg miatt. Ahogy RS sem Meki miatt jott es irt ala, hanem a csucsgazsi miatt es ezert alairt volna a tok utolso csapathoz is.
amugy pontosan az a lenyeg hogy mi az oka. Ha tudatos volt EDC-tol akkor ok a hibasak, ha minden WR visszautasitotta a dagi miatt akkor miert volt meg itt 3 evig es akkor nem elhibazott dontesrol kell beszelnunk EDC reszerol, hanem hogy sik hulye. Ami azert nem valoszinu ugyebar.
Az, hogy ez mennyire GR hibája és mennyire nem, az teljesen mindegy, ha a játékosok úgy gondolkodnak, ahogy Griffin szerint gondolkodnak.
Nem gondoljak tul. Egyszeru. A csapat aki nem fektett az O-be volt az ok es GR es a futas az eredmeny.A nyilatkozat jogos es nem is vitatja senki. A kerdes az hogy ez ok vagy okozat. Semmi mas. Szerinted ok? Szerintem okozat.Ez a lenyeg. A kerdes es a lenyeges, hogy Griffin/Brown/Hopkins mit gondolnak? Ok vagy okozat? Van egy tippem, hogy nem gondoljak tul..
no
Padrinaggio
Vagy barki azt komolyan gondolja hogy EDC versenykepes ajanlattal odallt az elmult 3 evben az elkapokhoz es azt mondtak hogy GR ala nem megyunk es nem rugtak ki ha passzjatek lett volna a fontos nekik?
A nyilatkozat jogos es nem is vitatja senki. A kerdes az hogy ez ok vagy okozat. Semmi mas. Szerinted ok? Szerintem okozat.Ez a lenyeg. A kerdes es a lenyeges, hogy Griffin/Brown/Hopkins mit gondolnak? Ok vagy okozat? Van egy tippem, hogy nem gondoljak tul..
no
csak side note, de HB-ról szerintem azért kár beszélni, mert nem ő hiányzott és hiányzik nekünk.HBrown fontos eleme lehetett volna az O-nek. Vele el lehetett adni a futasunk mellett is hogy spread O vagyunk. Draga volt az elso korben ( ezt adjuk LJ hatasnak ). Egy contested elkapo mellett is kellett volna a palyara mert oriasi fenyegetes. De ebben jo es masban nem ezert draga volt, de amire nekunk kellett hasznalni a fal miatt es konkurencia nelkul abban pocsek es nem is arra valo semmilyen ertelemben. A csere mindegy is es az elboltolasa lehet jo uzletnek nevezni, de a potlasanak a hianya mindent elarul es Bateman serulese utana potlastalansag meg vegkeppen. Ahogy Zeusz potlasa sem tortent meg az arabol, ahogy Hurst se lett potolva, mert az meg egy futo nem fert bele az O epitesebe.
Fizikálisan gyenge és nem elég megbízható elkapó, max egy wr2 lehet belőle ha van mellette egy top elkapó.
Nekünk inkább egy Metcalf féle szörny kell, mert LJ nem az a tűpontos mesterlövész, így gyakran kell megküzedni a labdáért a db-kkel.
Ehhez Brown pont semmit nem segített (ha meg igen, akkor rögtön bele is sérült).
Persze lehetne ez egy rossz döntés EDC-től, de kivételesen LJ óhaja volt szerintem előtérbe helyzve, így egy próbát megért, de mikor láttuk, hogy nem működik ez a kapcsolat akkor nem voltunk restek elboltolni, ráadásul jó üzlet volt.
Így Brown esete pont nem jó példa semilyen tekintetben a vitát illetően.
Snagal
De igen egy contested szorny kellett volna es lehet latni mit okoz a sasoknal ket elkepesztoen jo elkapo es eros futas. A D meg ezt kiegeszito szornyeteg, de magaban ok is begyengultek mikor nem tolta le az O a palyarol az ellenfelet es kenyszeritette egy sinpalyara.
Nem kell szetvalasztani de a problemat meg kellett volna oldani es jelenleg a "legkisebb" problema lett megoldva. 3 evrol beszelunk, 3 evrol ahol LJ olcso. Mostanra befurdott a projekt a legyozhetetlen D-el es futunk mentalitassal. Bele kellett nyulni es ez OC-val is jar de 3 evig szidtuk az O-t akinek csak evtizedes rekordevet kellett volna szintet tartani ugy hogy leepitettuk es nem felfele. Realis celkituzes volt az O fele, de tegyuk hozza hogy ezt a O leepulest a D-el akartak karpotolni. Qvara nem jott be es nem is johetett be. Es nem is fog. A Cicak ellen meg lassitani sem birtak oket a fal teljes szethullasaig. Nevetseges. Ehhez kepest Huntley-val az O aki fos cserenek is egeszen jol tartotta magat.szerintem az elvárás nem a fejlődés volt, hanem hogy a 19-es szintet tudják hozni.Továbbra sem tudom hova tenni ezt a GR vitát.A vita nalam nem GR es a korlatairol szolnak, hanem melyik a fontosabb azaz melyik a korlatozobb tenyezo nalunk ami holtpontra jutatta a csapatot. GR az OC vagy a keret?
Igen van amiben ő volt a sáros, másban meg JH és EDC (és az én vesszőparipám az egészségügyi stáb).
Roman valamit nagyon jól tud, de mint a mellékelt ábra mutatta, eljutottunk vele egy olyan holtpontra ahonnan nem volt feljebb.
Kell egy edző aki képes a következő szintre hozni a csapato, kreatívabban tudja keverni a lapokat. Ehez egy lépés, hogy GR minőségi cseréje megtörténjen.
A következő lépések között térmészetesen ott van hogy ehhez legyen már normális keret is. (és persze jó lenne ha az 53as keret nem arra menne el, hogy a szezon közepén már csak 20-30 legyen bevethető belőle... évek óta úgy néz ki nálunk egy kispad mint egy hoki meccsen ahol sorba váltják egymást a playerek).
Bisciotti helyében igenis megpróbálnék egy karakánabb OC-t behúzni, aztán mjad leboxolják JH-val ha valami nem tetszik neki. Jó lenne ha megszűnne ez a Haribó királyság és inkább valamidemokratikusabb rendszer lépne a helyébe mert láthatóan nem elég az üdvösséghez. (12-ben a pályán voltak az igazi vezérek, akiknek Haribo se merte kitenni a faszát)
Snagal
A szurkoloi hszbol ugy tunik hogy GR, persze elismerve hogy mindenhol kell fejleszteni. 2020-2021-2022 a keret nem lett fejlesztve, valamiert az O-tol elvaras volt a fejlodes es tegyuk hozza hogy meg a szintentartas is nehez feladat lett volna. Az elvaras az elvaras.
no
A sérülések ezt nem tették lehetővé és EDC sem segítette az O-t.
"A vita nalam nem GR es a korlatairol szolnak, hanem melyik a fontosabb azaz melyik a korlatozobb tenyezo nalunk ami holtpontra jutatta a csapatot. GR az OC vagy a keret? "
Feltétlen szét kell vajon ezt választani? Ezek a tényezők "körbe hatnak".
Snagal