Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 918
Érdekes ez a mai meccs, nem értem miért kellett berakni éjszakára hajnal kettőkor már aludni akartam.
Legalább 2-3 meccset raktam volna a mi meccsünk elé, hisz igazából én sem érzem azt lenne e tétje hisz a jövő heti Bengals elleni meccs tutó bukó, nem fogjuk LJ-t berakni kezdőnek 6 edzéssel másfél hó kihagyás után. Nem éri meg, ha sérült ha nem a Playoff meccsre legyen rendben ami két W-vel is 80-90%, hogy a Bengals, KC, Bills elleni trióból kapunk valakit.
Az én eddigi tapasztalataim szerint a kiengedés, elengedés nem jó ómen ebben a sportban és emiatt szinte biztos, hogy letoljuk a két meccset teljes erőből. A mai meccs tétje, kiütjük-e a Steelerst a Playoff legkisebb esélyéből is és megmarad-e a lehetőség az otthoni Playoff meccsre.
KeyG
Áh, ez nem arról szól. Szerintem azért lett SNF, mert 2-6 után hoztunk egy 5-2-t és Tomlinnak az újonc, lesajnált Pickettel esélye van a pozitív szezonra, amihez viszont le kell zúzni a csoportriválist. Szerintem erre húzzák majd fel a közvetítést, mert valljuk be őszintén: egyik csapat játéka se élvezetes.
Szokol
Egyébként Pickett nem volt rossz. Ígéretes, fiatal O van ott de nem Canadának kellene lenni ott az OC-nak. A WR sor nagyot durranthat jövőre és ebből Pickett sokat profitálhat. Ha nem a legnagyobb rivalry lenne a ligában a mi csapataink meccse, akkor egy Pats-Dolphins vagy egy GB-Vikings előrébb lett volna az SNF lehetőségén.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Érdekes ez a mai meccs, nem értem miért kellett berakni éjszakára hajnal kettőkor már aludni akartam.
Legalább 2-3 meccset raktam volna a mi meccsünk elé, hisz igazából én sem érzem azt lenne e tétje hisz a jövő heti Bengals elleni meccs tutó bukó, nem fogjuk LJ-t berakni kezdőnek 6 edzéssel másfél hó kihagyás után. Nem éri meg, ha sérült ha nem a Playoff meccsre legyen rendben ami két W-vel is 80-90%, hogy a Bengals, KC, Bills elleni trióból kapunk valakit.
Az én eddigi tapasztalataim szerint a kiengedés, elengedés nem jó ómen ebben a sportban és emiatt szinte biztos, hogy letoljuk a két meccset teljes erőből. A mai meccs tétje, kiütjük-e a Steelerst a Playoff legkisebb esélyéből is és megmarad-e a lehetőség az otthoni Playoff meccsre.
KeyG
Áh, ez nem arról szól. Szerintem azért lett SNF, mert 2-6 után hoztunk egy 5-2-t és Tomlinnak az újonc, lesajnált Pickettel esélye van a pozitív szezonra, amihez viszont le kell zúzni a csoportriválist. Szerintem erre húzzák majd fel a közvetítést, mert valljuk be őszintén: egyik csapat játéka se élvezetes.
több mint 2 éve

We are just the Ravens!
több mint 2 éve

KeyG
Egyrészt borzasztó felszínes következtetés ebből bármit levonni, másrészt mit vársz, itt ebben a topikban erre? Amikor javarészt itt mindenki támogatja Daket.
Cowboykarcsi90
Teljesen értetlenül állok ez előtt a szar előtt. Ha trollkodni próbálsz, legalább szellemes lehetne. Így csak annyit értél el, hogy a Cowboys topik totál hülyének nézzen.

Amúgy meg ha jól értesültem 250 misi kevés volt Lamarnak. Szar lesz majd 300-as szerződést adni neki és nézni az oldalvonalon mert mindig összegyűjt valami bibit.
gyeek
Ez csak egy NFL mém, amit ahogy látom a Cowboys topic véresen komolyan vett, mert átment személyeskedésbe “hülye” jelzőkkel egy nyilvános fórumon. Nemzeti Sport színvonal volt, légy oly kedves legközelebb az ilyeneket oda írogatni. Ez egy fórum mindenki oda ír/rak valamit ahova akar, a jelződ nem engem jellemez. BÚÉK a teljes Cowboys fórumnak.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Egy PFF elemzo tollabol:

HA Lamar menne, akkor Miami hijjan (nincs drafttokejuk) a Giantsre voksolna (nem vagom Daniel Jones jonne e ide, de...) a cetliket viszont igy josolna):

A cikk pedig:

www.pff.com/news/nfl-realistic-trade-value-landing-spots-quarterbacks-lamar-jackson-aaron-rodgers-derek-carr

Szerkesztette: RedFive

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 069

KeyG
Egyrészt borzasztó felszínes következtetés ebből bármit levonni, másrészt mit vársz, itt ebben a topikban erre? Amikor javarészt itt mindenki támogatja Daket.
Cowboykarcsi90
Teljesen értetlenül állok ez előtt a szar előtt. Ha trollkodni próbálsz, legalább szellemes lehetne. Így csak annyit értél el, hogy a Cowboys topik totál hülyének nézzen.

Amúgy meg ha jól értesültem 250 misi kevés volt Lamarnak. Szar lesz majd 300-as szerződést adni neki és nézni az oldalvonalon mert mindig összegyűjt valami bibit.
gyeek
Részemről még mindig az az ököl szabály, hogy más csapat topikjában feszkozni ciki.
Mindkettőtökre értem...

(Az meg hogy melyik csapat kit, mennyi pénzzel kínál meg, azt úgyis utólag lehet majd eldönteni, hogy igazuk volt -e vagy sem. Felőlem zack wilson-nak is adhatunk 300 misit, ha utána superbowlba megyünk vele)

Szerkesztette: Snagal
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan

KeyG
Cowboykarcsi90

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Ujra meg ujra ra lehet csodalkozni az FO brilians bonyolitasaiba ami az oszinteseg elkerulesenek rogos utjan kiseri a bravuros szemantikai rallyt amit Lamar seruleserol es rehabilitaciojarol eloadnak. Eloszor ugye volt a TERDFICAM. Aztan lett belole RANDULAS, vegul csak HUZODAS. Enyhules mint melegfont idejen. JH meg odavetve a sajto ele, hogy o adjon magyarazatot hogy akkor miert lett az 1-3 hetbol a rehab mar 4-6 hetre emelve. Lassuk be ez nem az o terepe. 🙈🙉🙊

Amugy ez a szappanopera a maga teljessegeben igy all most:

www.baltimorebeatdown.com/2022/12/29/23531052/report-lamar-jacksons-injury-timeline-updated-to-4-6-weeks-has-perfect-attendance-for-treatment

Ha nem Ravenses lennek, nyulnek a popcornert mint Jacko a memben.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Nezhetoseg szempontjabol, szorakoztatosag szempontjabol, es eredmenyesseg igeretenek szempontjabol is nekem Lamar kellene inkabb mint vmi preciz zsebiranyito.

Gyakorlatilag Mahomes-on kivul senki cserere nem csorgatnam a nyalam. Akadnak persze rokonszenves qb-k akik aztan megse kellenenek helyette.

Josh Allen kozepszerbol raketakent felivelt, a katapult karjat is bekalibralta, de kozben ralepett a Can Newtoni utra, kevesebb protektorral dozerkedik, toreti majd ossze majd magat, de nagyon szimpi az eltokeltsege. Termeszetes, o a szomszed srac, naturalis, laza, de No miss.

Herbert a prototipus qb, de nekem hangulatember, ockodok tole, No miss.

Burrow az Luck "reinkarnacioja" sot, pontosabb, jobb kivitel, eltokelsege paratlan, cserebe o is daraltatja magat a csapatert (o nem futassal, o a sackben), melyet a hatara vesz mindenkor, humor nelkuli kilugozott komoly jellem, a lazasag kotelezo pr elemet o azzal hozza hogy fekanak oltozkodik, palyan kivul pava diva, de a palyan egy alazatos vezer, mikozben mosolytalan bar hajlamos szivarozas kozben a szaja sarkaba eroltetni belole picit. De No miss.

Mindharom pelda kepes hozni szorakoztato elemet szamomra a meccseken a meghosszabbitott jatekok soran a lehetosegek kiterjesztesevel. Ugye mikor szorul a hurok ki-ki kepes megtalalni a kiutat egy egy hihetetlen jo passz vagy egerut formajaban. A semmibol, vagy a minuszbol kihozni egy bravuros passzt az is jo, sot, de egy villamcsapasszeru pillanat, mig ugyanezt labon kihozni az egy gecijo burleszkfilm ami a vedok reakcioit illeti es ez Lamarnal a leglatvanyosabb. I love it! 😄
RedFive
Hát barátom, mindezt elolvasva te az ifjú Roethlisbergerre vágysz! 😀
Szokol
Amugy karmoltam a kujont, de o nem annyira a qb idealomra hasonlit, inkabb ram. Vagy en orea, nezopont kerdese. 😄

több mint 2 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Nezhetoseg szempontjabol, szorakoztatosag szempontjabol, es eredmenyesseg igeretenek szempontjabol is nekem Lamar kellene inkabb mint vmi preciz zsebiranyito.

Gyakorlatilag Mahomes-on kivul senki cserere nem csorgatnam a nyalam. Akadnak persze rokonszenves qb-k akik aztan megse kellenenek helyette.

Josh Allen kozepszerbol raketakent felivelt, a katapult karjat is bekalibralta, de kozben ralepett a Can Newtoni utra, kevesebb protektorral dozerkedik, toreti majd ossze majd magat, de nagyon szimpi az eltokeltsege. Termeszetes, o a szomszed srac, naturalis, laza, de No miss.

Burrow az Luck "reinkarnacioja" sot, pontosabb, jobb kivitel, eltokelsege paratlan, cserebe o is daraltatja magat a csapatert (o nem futassal, o a sackben), melyet a hatara vesz mindenkor, humor nelkuli kilugozott komoly jellem, a lazasag kotelezo pr elemet o azzal hozza hogy fekanak oltozkodik, palyan kivul pava diva, de a palyan egy alazatos vezer, mikozben mosolytalan bar hajlamos szivarozas kozben a szaja sarkaba eroltetni belole picit. De No miss.

Mindharom pelda kepes hozni szorakoztato elemet szamomra a meccseken a meghosszabbitott jatekok soran a lehetosegek kiterjesztesevel. Ugye mikor szorul a hurok ki-ki kepes megtalalni a kiutat egy egy hihetetlen jo passz vagy egerut formajaban. A semmibol, vagy a minuszbol kihozni egy bravuros passzt az is jo, sot, de egy villamcsapasszeru pillanat, mig ugyanezt labon kihozni az egy gecijo burleszkfilm ami a vedok reakcioit illeti es ez Lamarnal a leglatvanyosabb. I love it! 😄
RedFive
Hát barátom, mindezt elolvasva te az ifjú Roethlisbergerre vágysz! 😀
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Ime a megnyugtato magyarazat / ujabb mismasolas.

Mindenki dontse el maga maganak hogy melyik.

több mint 2 éve
Lamarnal van minden adu.
Ha ugy fest, PO ide vagy oda, eldontotte mar, hogy nem kockaztat ujabb serulest mert mashova akar menni, az a lap is nala van.

Ha egy menetben meg nevelgetni akarja a Kekszet, az is, (vagy Keksz nem tud sakkozni es nem lat 5-10 lepest elore), mert az excl.fr.tag 45 milla es teljesen garis. 'Nem akartad elfogadni a full garis igenyem? Neszeneked'
Masodik evi ugyanez, felejtsd el Kuzin ut, vegallomas, zsakutca...

Es akkor aztan qrva nehez lesz RokonSzmisszt ujra szerzodtetni, Marcus Peters se remeljen ujabb kontraktust (amugy se), szegeny lesz az eklezsia emelkedo koltsegvetesi keret ide vagy oda. Egy Powers ujraszerzodtetese is fajni fog, pedig hovatovabb az ujra osszerakott fal legstabilabb tagja. Veteranigazolas, mehhh...

Akkor aztan (lehet mar most) kepbe kerul a mindenkori Ravens GM draftcetli fuggosege, es fejben porognek majd a szamok, tobb elso, tobb masodik kor, tobb kesobbi, es mar csak a lehetseges cserepartner minel szarabb idei helyezese (es minel magasabb cetlijei) lebegnek majd a szemek elott. Egyre tobb minden mutat ebbe az iranyba.

Mondjuk nem bannam ha ellentmondanatok.
RedFive
Szeretnék de nem tudok.
Pozitívum, hogy fogadni egyik végkimenetlre se mernék jelenleg. Szernitem eléggé vakon vagyunk mi is
zajlik. Amennyiben LJ nem akar minden áron máshol játszani már akkor nagyon érdekes helyzetben leszünk:

- Bisciotti oldaláról nézve mindenképpen LJ mellett döntenék, mivel nem a Ravens a legszexibb csapat nézettségi szempontból, így Jackson mindenképpen javítja ezt a helyzetet, na meg ugye a mezeladásokban sem igazán van más (a Kickeren meg a 10 éve visszavonult LB/S pároson kívül)
Azt viszont nem látom, hogy olyan "belső" emberektől megválna, mint EDC de akár Harbót is mondhatnám, így jó kérdés, hogy sikerül-e ezzel együtt valami pozitív változással kecsegtetni Jackson-t ha marad.

- Csere lehetőségét növeli nálam, hogy ha jól emlékszem a Texansnak 2 pickje is van idén az 1 körben, köztük jó eséllyel az 1/1 is. Emellett QB need csapat is akiknek hozzánk hasonlóan jól jöhet egy nézőcsalogató név.
Így mi választhatnánk elsőnek, a számunkra EDC/Harbó számára legszimpatikusabb irányítót.
(azt már csak félve teszem hozzá, hogy ha jól látom a top prospectek között van alabamai QB, aki ráadásul "alulméretezett" - ez utóbbi 2 paramétert "nagyon szeretjük" ... szarkazmus off)

Így mindkét opcióra látok realitást. Én bár nem fázok annyira az újonc QB-któl sem, de inkább biztosra mennék és LJ megtartásának örülnék.
A második opcióval az a legnagyobb baj, hogy EDC még Ozzi tisztességes örökségére sem tudott csapatot felhúzni így nem látom ez miért lenne jobb ha nulláról újra indulna.
Ahogyan fent meg írtam, arra meg egyáltalán nem látok esélyt, hogy teljes átalakítás legyen új GM-mel, új HC-val (már pedig ha LJ megy akkor annak lenne értelme, hogy tényleg tiszta lap legyen)
több mint 2 éve
RedFive
Ok en ellent mondok. A 2. FR Tag dragabb lenne.

FR tagnek nincs ertelme es csak irodai okok miatt lesz rarakva es nem mint megoldas.

Amugy leirtam mar ha megy ha marad piszok nehez dolgunk lesz elorelepni es a legjobb eveket pazaroltuk el. Koszonjuk EDC. Elorelepes JH-val oriasi mazlival csak.
no
Voltakepp semmiben nem mondtal ellent. Sajnos.

Gyakorlatilag a FRtag(ek) ertelmetlen idohuzasok, zsakutcak. Ezt mindketten adjuk. Es kalodaba zarja a jovoben. Ez is pipa.

több mint 2 éve
Furcsa itt minden.
A frencsajznal ugy viselkednek, hogy "jaj csak ne eszkalalodjon tovabb a helyzet." inkabb nem forsziroznak semmit. A csapatnal a honlapon (youtubera is fetoltott) videokban megszolaltatva a jatekosok kozt a 22.alabardos is, de Lamarral nincs se kis szines, se interju. (Hjja, ha nem akar, nem ad oat) Inraven kapirgal, a Rumors-os sracok sejtetnek, a Rundown-os firkak firkalnak rola, Kevin (az Oestreicher) hallgat, JH ugy beszelget vele a meccsen mint egy josagos nagypapi (Lamar mint kiderult ott volt az Atlanta ellenin... "Hogy kerulsz ide? Ez a hideg art a terdednek blablabla... szeretlek... mee too") Senki nem tud semmit de mintha meg rakerdezni is fosna.

A fuzovel kifeles sracok nincsenek a teman, a 4&longosok kozul a Buday mar pedzegette legutobb, de mintha a Ravens szurkerek egy masik idoburokba kerultek volna a friss hirek univerzumaban.

Valahol Lamar anyuka mar mintha eldontotte volna hogy vagy nagyobb piacra vagyik a fiacskaja vagy a szubtropusokra haza. A Jetsnel minden qb, a Miaminal Tua becsodolese az o malmara hajtja a vizet?

Szerkesztette: RedFive

több mint 2 éve
Ami számomra baromi fejvakaros történet, hogy tavaly.amikor a fèll csapat IR-re került, amikor LJ a szezon végét kihagyta, akkor is volt két ember aki átlépte az 1000 elkapott yardot. Úgy ment el szünetre a csapat hogy külön hangsúlyt fognak fektetni a passz játék javitasara. Ennek eremènye hogy idén egészségesebb kerettel, történelmi mélységben van a passzjatek LJ is kevesebb meccset hagyott ki mégsincs senki a kanyarban sem aki csak alulról nyaldosnà az 1000 yardot. Alkalmaznak külön passzjatek.koordinatort is bár nem tudom mennyire van ráhatása a dolgokra. Szóval a szezon végén csak megkérdezném az edzői gárdától hogy értem én hogy nem kell KC felé air attakot várnunk de amúgy milyen lenne a passzjatekunk ha nem fókuszálunk rá külön az offseasonben?
Benibácsi
Én mindig olvasom a csoport ellenfelek topicjait. És nem értem. Az megvan hogy rájátszásban vagytok és kb 40 százalék esély van a csoportgyőzelemre, egy meccsen meg mindig bármi lehet? Itt meg mindenki tragédiát lát. ......
laoce
Ezt talán úgy lehetne kontextusba helyezni, ha mondjuk nálatok azt látnád, hogy hiába teszi oda magát Burrow és húzza fel az offense-t egymaga, a FO ezt úgy kezeli, hogy akkor nincs szüksége megfelelő társakra (pl. Chase) mert úgyis megoldja egyedül.
Aztán ahogy eljön a 4/5 éve látnád, hogy már Burrownak is tele ezzel a töke (vagy legalábbis gyanús lenne, hogy ő sem túl elégedett), és persze épp a PO előtt álltok, de közben azon gondolkozol, hogy vajon Burrow még a csapat tagja lesz-e jövőre.

Maga a PO szerintem csak annyiban pozitív hogy a csapat egy átlag feletti szintet tudott hozni a szezonban (ami persze idén erősen függött a sorsolástól ha minket nézel), de ha van egy Burrow szintű irányítód, és azt látod, hogy hiába van meg a PO, coaching oldalról ugyanazokat a hibákat követik el minden évben az baromi frusztráló.

Röviden: sokan érezzük, hogy Jacksonból többet ki lehetett volna hozni, de FO/coaching oldalon elbalfaszkodtuk.
több mint 2 éve
Today marked the 11th straight practice that Ravens’ QB Lamar Jackson missed while nursing his sprained PCL. Tyler Huntley is in line to start Sunday vs. the Steelers.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
A Broncos elvitte a 6. körös pick RB Tyler Badiet tőlünk. Figyeljétek meg, hogy jó lesz.
Ezt nem értem, akkor inkább adjuk oda a 6. körünk egy lejáró WR-ért vagy bármiért, de a tékozlás megy minden éven.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Full feketében Sunday.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 299
Huntley-val 3-1 ami 4-1 majdnem.
Gyengébb az O, futás orientáltabb a D kezdi összekapni magát bekapott pontokban mindenképp.
LJ menni fog, én ezt érzem tehát érte kapni fogunk valamit. ( pár pick mindenképp meglehetősen elől )
Nem akarok belemenni ki hibás miben és mennyire mindenki hibás, kinél ki a nagyobb de szerintem a koncepció az, hogy EDC és JH levonta a következtéseket GR és LJ ügyben és megpróbálják amit EDC elhibázot azt újracsinálni. Újonc QB a többi poszt feltöltve a WR posztra akár top fizuval is bárki aki menni akar jelenlegi csapatából.
GR-nek mindenképp lefőtt, LJ jó kérdés de szerintem ő menni akar.
KeyG
Iszonyat szamokat hoz a futas, LJ-vel meg jobb lenne. Akinek van kedve ujranezni azoknak ajanlom szamoljak a boxban levo vedoket.
több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920
Ami számomra baromi fejvakaros történet, hogy tavaly.amikor a fèll csapat IR-re került, amikor LJ a szezon végét kihagyta, akkor is volt két ember aki átlépte az 1000 elkapott yardot. Úgy ment el szünetre a csapat hogy külön hangsúlyt fognak fektetni a passz játék javitasara. Ennek eremènye hogy idén egészségesebb kerettel, történelmi mélységben van a passzjatek LJ is kevesebb meccset hagyott ki mégsincs senki a kanyarban sem aki csak alulról nyaldosnà az 1000 yardot. Alkalmaznak külön passzjatek.koordinatort is bár nem tudom mennyire van ráhatása a dolgokra. Szóval a szezon végén csak megkérdezném az edzői gárdától hogy értem én hogy nem kell KC felé air attakot várnunk de amúgy milyen lenne a passzjatekunk ha nem fókuszálunk rá külön az offseasonben?
Benibácsi
Én mindig olvasom a csoport ellenfelek topicjait. És nem értem. Az megvan hogy rájátszásban vagytok és kb 40 százalék esély van a csoportgyőzelemre, egy meccsen meg mindig bármi lehet? Itt meg mindenki tragédiát lát. ......
laoce
Ez igaz amit írsz (mondjuk ilyen könnyű sorsolás mellett azért a PO elvárás volt) de ettől mèg olyan problémákat látunk hétről hétre amik évek óta meg vannak. Ès az igazi "tragédia" az hogy van egy irányítónk aki Franchise QB materia de igazából.nem derült ki róla hol a plafonja mert nem volt soha megfelelő elkapo személyzete és aki lehet hogy fél lábbal már ajtón kívül van.
több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 8 299
Lamarnal van minden adu.
Ha ugy fest, PO ide vagy oda, eldontotte mar, hogy nem kockaztat ujabb serulest mert mashova akar menni, az a lap is nala van.

Ha egy menetben meg nevelgetni akarja a Kekszet, az is, (vagy Keksz nem tud sakkozni es nem lat 5-10 lepest elore), mert az excl.fr.tag 45 milla es teljesen garis. 'Nem akartad elfogadni a full garis igenyem? Neszeneked'
Masodik evi ugyanez, felejtsd el Kuzin ut, vegallomas, zsakutca...

Es akkor aztan qrva nehez lesz RokonSzmisszt ujra szerzodtetni, Marcus Peters se remeljen ujabb kontraktust (amugy se), szegeny lesz az eklezsia emelkedo koltsegvetesi keret ide vagy oda. Egy Powers ujraszerzodtetese is fajni fog, pedig hovatovabb az ujra osszerakott fal legstabilabb tagja. Veteranigazolas, mehhh...

Akkor aztan (lehet mar most) kepbe kerul a mindenkori Ravens GM draftcetli fuggosege, es fejben porognek majd a szamok, tobb elso, tobb masodik kor, tobb kesobbi, es mar csak a lehetseges cserepartner minel szarabb idei helyezese (es minel magasabb cetlijei) lebegnek majd a szemek elott. Egyre tobb minden mutat ebbe az iranyba.

RedFive
Ok en ellent mondok. A 2. FR Tag dragabb lenne.

FR tagnek nincs ertelme es csak irodai okok miatt lesz rarakva es nem mint megoldas.

Amugy leirtam mar ha megy ha marad piszok nehez dolgunk lesz elorelepni es a legjobb eveket pazaroltuk el. Koszonjuk EDC. Elorelepes JH-val oriasi mazlival csak.
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Benibácsi

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
FloresR 320
Újjáépítésröl szó sem lehet mert a 2024-es Drafton csak Caleb Williams lesz az egyetlen értelmes irányító
több mint 2 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 920