NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
79
12
2:20, ARENA4
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 3 éve
gedam
6 269
na meg aztán még plusz ezt sem értem edc-ben, hogy ne szálljak le róla a kurva anyját. lehet mondani, hogy szerencsétlenek vagyunk a sérülésekkel, de az fo keresi is ezeket a játékosokat. hollywoodot már úgy draftolta, hogy húzta a lábát, egy szezonban nem volt egészséges, már az edzőtáborban sem, ettől a jawuantól is max. 5meccs volt elvárható épen, félrokkanttal pótolta a rokkantat és erre még kihúzza ojabot, aki majd jövőre, talán, jóesetben… edc-nek biztos van vmi sportorvosi vállalkozása és ott rehabilitálódikna révensz.Helyen kezeld. Ja'Wuan volt a B tervunk (Stanley...Never more...) es mukodott. Eloszezonban is es mig le nem serult az O# falban top teljesitmeny nyujtott a meccsen is, ami legalabbis remenytkelto. Volt.Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
RedFive
Willie Parker
Most mar csak a swingek vannak meg rookie. Meg rookie swing. Meg Ronnie 'nevermore' Stanley. 😒
RedFive
több mint 3 éve
Helyen kezeld. Ja'Wuan volt a B tervunk (Stanley...Never more...) es mukodott. Eloszezonban is es mig le nem serult az O# falban top teljesitmeny nyujtott a meccsen is, ami legalabbis remenytkelto. Volt.Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
RedFive
Willie Parker
Most mar csak a swingek vannak meg rookie. Meg rookie swing. Meg Ronnie 'nevermore' Stanley. 😒
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
huuu, young mcdonaldban lesz még örömünk. a hibák ellenére nagyon tetszett, hogy ötlettel-és élettelteli a védekezésünk. ez milyen hívás már? pierce papát az lb sorba.Amíg el nem viszik HC-nak….
On third and five right outside the red zone, Macdonald drops Calais Campbell and 340-pound Michael Pierce into hooks.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) September 13, 2022
Pierce ends up hunting downs a receiver and punching the ball out.
Macdonald is a mad man. pic.twitter.com/0zy0b89AHo
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 269
huuu, young mcdonaldban lesz még örömünk. a hibák ellenére nagyon tetszett, hogy ötlettel-és élettelteli a védekezésünk. ez milyen hívás már? pierce papát az lb sorba.On third and five right outside the red zone, Macdonald drops Calais Campbell and 340-pound Michael Pierce into hooks.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) September 13, 2022
Pierce ends up hunting downs a receiver and punching the ball out.
Macdonald is a mad man. pic.twitter.com/0zy0b89AHo
Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Nezd legalabb olcsobban nem jatszik mint a masik LT-nk 😊Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
RedFive
Willie Parker
több mint 3 éve
En csak vicceltem a megfizethetetlenre siman raktak arcedulat es megfizettek.Szerintem meg sok 6-7 S egy keretben.Jimmy Smith lassan melegithet, vissza kene hozni Fuller helyere.Szerintem siman meg lett fizetve a rutinja. 😊
A DLine dominalt, Pierce, Campbell, Madubuike bitangok voltak, de a szelso zona futasok ellen kene meg vmit tennunk.
Chuck Clark megtartasa vitan felul jo dontes volt. Hamiltonnak is kell meg ido, es Clark rutinja megfizethetetlen.
RedFive
no
3 S minőségibb, mint amennyi minőség a falban van.
KeyG
Amikor ment a csapatepites a FA-draft elott es jottek az igenyek a D-be a DL-Edge fele itt is en mondtam hogy akarmit akarna jatszatni szive szerint a Farmer vagy mi nekunk a sec van kesz arra epultunk es ha ezen valtoztatni is fogunk az a jovoben es az is folyamatos lesz.
Ebben utana semmi meglepo nem is tortent. Egyertelmuen hangsulyosabb lett a sec.
több mint 3 éve
Szerintem meg sok 6-7 S egy keretben.Jimmy Smith lassan melegithet, vissza kene hozni Fuller helyere.Szerintem siman meg lett fizetve a rutinja. 😊
A DLine dominalt, Pierce, Campbell, Madubuike bitangok voltak, de a szelso zona futasok ellen kene meg vmit tennunk.
Chuck Clark megtartasa vitan felul jo dontes volt. Hamiltonnak is kell meg ido, es Clark rutinja megfizethetetlen.
RedFive
no
3 S minőségibb, mint amennyi minőség a falban van.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
RedFive
több mint 3 éve
Jimmy Smith lassan melegithet, vissza kene hozni Fuller helyere.Szerintem siman meg lett fizetve a rutinja. 😊
RedFive
több mint 3 éve
Jimmy Smith lassan melegithet, vissza kene hozni Fuller helyere.A DLine dominalt, Pierce, Campbell, Madubuike bitangok voltak, de a szelso zona futasok ellen kene meg vmit tennunk.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |
több mint 3 éve
a támadó oldalon megint lamar improkra leszünk rászorulva, mert egyszerűen nincsenek meg a feltételei annak, amit roman akar és tud. ezzel a fallal és ezekkel a futókkal nem fog menni a feltöltött box ellen, erőfutballt nem lehet játszani izom nélkül. persze idén is elmaszkolhatja ezt lj zsenije, de inkább az a tippem, hogy a 7-8. fordulóban már új támadókoordinátor lesz.En adnam ha roman menne, mert o ugyanaz az eset mint a fal:majd a kov evben jobb lesz.
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
gedam
6 269
a támadó oldalon megint lamar improkra leszünk rászorulva, mert egyszerűen nincsenek meg a feltételei annak, amit roman akar és tud. ezzel a fallal és ezekkel a futókkal nem fog menni a feltöltött box ellen, erőfutballt nem lehet játszani izom nélkül. persze idén is elmaszkolhatja ezt lj zsenije, de inkább az a tippem, hogy a 7-8. fordulóban már új támadókoordinátor lesz.
több mint 3 éve
gedam
6 269
marcus williams nagy fogás, viszont a futásvédelem nagyon nem volt rendben és ez a mi csoportunkban elég nagy baj. a védelem ennek ellenére tetszett, mert sok év után végre megint odacsaptunk, vertük az ellenfelet, ha szerelni kellett, nem csak kikisérgettük az oldalvonalon.
több mint 3 éve
Nincsenek itt haterek, csak tul sok dezinformacio. Legjobb esetben is n-1 info hamubasult faszsag ami a visszautasitott/megtett ajanlatot illeti. En mindig is Lamar mellett tettem le a voksom, a 38-12 W-L arany onmagaert beszel. Szamtalanszor leirtam hogy latni a passzjatekban a fejlodeset es a "csak egy RB" faszsaggal ide be-humorharoldozo jobbagyokkal csak azert nem akasztok tengelyt mert mar unalmas.írtam, 35/évnél kezdődne egy nem sértő ajánlat a ravens részéről és 40/év ami reális kb. most 2022-ben. ezt szerintem elfogadta volna. 28-at wentznek meg goffnak lehet ajánlani. de mondom ronnie stanley kap 2025-ig 20millió/év garantáltat. akinek az lenne a feladata, hogy megvédje azt, akinek 28-at ajánlottak. rs már soha a büdös életben nem lesz 20milliós lt. az fo most akarja kispórolni a rossz döntésit. azon senki nem háborog, hogy stanleynek odalökött edc lazán 100 millió garantáltat, úgy hogy egy meccsen játszott, mert "lj visszautasította a 290 milliós ajánlatot." tényleg jó munkát végez az fo.kicsit megforditva , minden kotozkodes nelkul, nagysagrendileg mekkora lenne az összeg es garantalt ami korrekt és LJ nek is illene elfogadnia?odaírhatják azt is, hogy 6 év 600milliót utasított vissza lamar, micsoda mohó. a 600 is egy szép nagy szám, de ha a garantált abból csak 133 és a többi 467-et meg akkor kapja meg, ha proballer, mvp és sb győztes lesz, akkor nem 600 miliót utasított vissza, hanem 133-at. de ügyes húzás, a plebejusokat felbőszítette. maradjunk annyiban, hogy évi 28milliót ajánlott a ravens és ez nevetséges.Itt mar 6 eves, 290 millios visszautasitott ajanlatrol irnak:És a rájátszás mérlege 1-3 nevetséges. Egy kétszínű moslék Lamar, mantráza a hülyeségeit, hogy bajnoki címet akar szerezni, meg milyen hálás a csapatnak hogy bíztak benne, szépen megvárja míg hoszabit Watson , hogy még több lovét tudjon elkérni. Aztán elé raknak egy igen jó szerződést ami, 5 éves 250 millió dollár, új pénz éves átlagában minimum a második legmagasabb lett volna Aaron Rodgers mögött, míg a garantált tartalmakat tekintve csak Watson előzte volna meg. De neki több kell .Nem lattam a meccset.az a jó, hogy edc alatt, 4 éve ugyanazokat lehet mantrázni és nem oldotta meg: fal és futó nélküli futócsapat vagyunk, elkapó nyista. és az a narratíva, hogy erről is lj tehet, mert rá alakítják a keretet. kackac. de én befejeztem a héterekkel a vitatkozást. 133millió garantáltat 6 évre egy erősebb csere qb-nak se lenne pofám lerakni az asztalra 2022-ben. a minimum a 35/év garantált+ az ösztönzők és ezt szorozzátok fel ahány évre szeretnénk lekötni lj-t. lj-vel 38-12 az alpszakaszban, lj nélkül ez 12-38 lenne.
LJ szerzodes szemszogebol. A ravens es LJ erdeke is hogy jol menjen. Teljesen mindegy hogy meggyozoen vagy sem de nyerni kell. Es azt hozza mindketto fel.
Allitom hogy amig nem tudunk erobol futni es a szamok nem azt mutattak hogy tudtunk addig bajban leszunk, a meggyozovel mindenkeppen. Ha az ellenfelek a futas ( kozte LJ ) megallitasara tesznek akkor nekunk at kell dobni es ebben viszont LJ-OL-elkapok is kellenek es GR is. | A TD Bateman-ek ami mindenhol omlik az pl egy gyonyoru hivas es mozgas volt a csapattol es nem szamitva magat Bateman mozgasat vagyis anelkul. | Alkalmas erre LJ-OL-elkapok-GR? Majd meglatjuk de egyszerubb lenne ha nem forditva kellene beinditani a futast hanem a torkara tudnank lepni az ellennmek. Egy Colts fala mogott LJ jobban mutatna es ennyi. Ezzel nem akarom a falunkat piszkalni hiosz nem lattam, de mint szerzodes szempontjabol LJ errefele nezegethet, nekem kell pQBkent nyernem vagy futas alapukent? Nem hiszem hogy o pQB-kent kelleni fog total garantalttal a tavalyi alapjan senkinek. A 3. es hosszu, nyomas alatt nem muzsikalt top fizuskent. Futas alapon ezt megprobalva elkerulni a leheto legtobbszor es fejlodni a fentiben viszont eleg volt neki hisz igy nyer a csapata. Es ez mellette szol hogy nyer, hiaba ez nem egyeduli erdeme hanem egy szimbiozis, de az igazsag az hogy az elmult ket evben LJ es a csapat egymas parazitai inkabb. Persze iden egyszeruen kotelezo valaszt kapnia mindenkinek hogy mire kepes pQB-kent es lehetoleg ezt a tobbiek szereplo ala tudja tamasztani.
no
gedam
Norbi180
www.baltimorebeatdown.com/2022/9/11/23347213/report-lamar-jackson-declined-6-year-290-million-deal-baltimore-ravens-qb-nfl-news
RedFive
gedam
Morfil
gedam
Amugy annyit hogy a Jets ellen 17 yardot futott, nem igazan kereste a lehetoseget se. 3.kiserletre, ha kellett, bevallalta. Ezzel az elso 20 iranyito koze se kerult ami a futkoraszast illeti, passzyardban meg igen.
Ami a passzolt yardjait illeti, a legnagyobb remenysegek betlizese (Likely, sot Linderbaum) is beleszolt, de hat ez volt az elso meccs, majd pereg a rozsda, kell a gyakorlas.
Az elso bekezdesben emlitett okoknal fogva en nem torok palcat tobbet felette, mert most mar ki lehet jelenteni, hogy nem lehet tudni, hogy valoban full garantalthoz ragaszkodik e (ami sztem is gyokerseg) vagy pusztan magasabbat szeretne(nenek) a megajanlottnal (amit viszont egy jo szezon utan biztos hogy megkap majd).
A legsulyosabb szitu perpill, hogy mar nem mondhatjuk hogy elmultunk korhazcsapat lenni, mert egy vak oldali OT, es egy CB3 szezonzaro serulese ubereli meg a vasast ert sulyos, heteket jelento seruleseket is. Stanley visszatereseben mar szinte csak Haribo hisz, szoval ujra szank szeleig er a szar, de legalabb van iranyitonk (meg) es az RB1 es RB2 is rovidesen visszaterhet akarcsak a CB2.
A WR1 es WR2 TD-t szereztek, TE1 bejelentkezett, onbizalom boost van, Hollywood meg pont nem hibadzik.
több mint 3 éve
James achilles megint, ugyanaz a láb. Szerintem az ő karrierjének vége.Nem ugyanott szakadt el, bar ugyanaz a lab. Allitolag (from Haribo) most ott szakadt ahol a csontnal letapad es ez (allitolag) enyhebb, gyorsabb gyogyulast feltetelezo serules. Ez nem eves kieses, par honapos. Van meg remenye. A rossz poen az, hogy amig palyan volt az ove volt a legmagasabb pff grade passzvedekezesben (86 felett). Mekari potolta egy cca. 65os pff grade teljesitmennyel.
psychocska
több mint 3 éve
Én voltam a hülye amikor mondtam, hogy kell OT draftról de a lényeg, hogy van 8 Safety a keretben.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
James achilles megint, ugyanaz a láb. Szerintem az ő karrierjének vége.
több mint 3 éve
Fuller torn his ACL….
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Annak mi az oka egyébként hogy Lamarnak nincs ügynöke? Ezen a szinten ez elég vicces hogy anyuka képviseli.A jo eg tudja, gondolom az a penz is maradjon meg elven.
Hendrix
több mint 3 éve
Annak mi az oka egyébként hogy Lamarnak nincs ügynöke? Ezen a szinten ez elég vicces hogy anyuka képviseli.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 3 éve
Nem lehet ugy nezni hogy megerdemelte vagy a masikhoz kepest jobb vagy rosszabb. Ezek az erveik mikozben probaljak mindketto oldalrol mozgatni az arakat. LJ nem egyertelmuen bomba megoldas 10 evre a jelenlegi es a mi tudasunk alapjan.
Ettol a csapat jobban tudja mit varhat tole es mit nem. Es valoszinuleg nem Mahomes szintjet varjak el.
Ettol a szedje a satorfajat is addig egyszeru mig o elmegy es nem adjuk meg neki mert nem er annyit. Ettol a kovetkezo lepes a hogyan tovabb a kerdesre a valasz.
De megint es tudom hogy tul altalanos de van ertelmes QB aki elerheto lesz a mezonybol? Van a draftclassban tobb kihagyhatatlan "Burrow-Herbert-Mahomes" ?
Ahogy irtam mar egy aranylag jo helyzetben vagyunk ( kellemetlen es rosszul nez ki egy kicsit amit boven megelozhettunk volna ), bizonyit es megadjuk neki. Nem bizonyit es mindegy lesz hogy miert mert nehez lesz elvonatkoztatni a tobbiektol es kaphat ajanlatot amit annyiert meccselunk vagy sem de akkor kapjuk az arat. Nem mi izzadunk a szerzodessel hanem LJ es uj csapat.
Abba a hibaba nem szabad esni hogy nem er annyit akkor semmikeppen ne kapjon papirt, a liga tele van tulfizetett jatekosokkal, de akkor is sok esetben az a legjobb megoldas. LJ nem feltetlenul a legjobb megoldas csak akkor vazolja fel aki figyeli a ligat es az egyetemet is hogy hogy lesz nekunk egy jobb megoldasunk es nem jobb ar-ertek vagy olcsobb hanem jobb.
több mint 3 éve
WoWÁjjon már meg a menet, Stanley amikor megkapta a nagy lovét , a posztján top 3 as volt, persze hogy nem háborgott senki , mert megérdemelte a lóvét. Arról nem Costa tehet hogy megsérült a hoszabitás után . Lamar a posztján a top 8 ban sincs , de ö top 1 es fizetést akar a nagy semmire. Hozzon Allen, Mahomes, Herbert féle számokat addig meg kussoljon, és vagy írja alá, vagy vegye a cokmokját oszt viszlát. Paszoljon egy szezonban 4500 -5000 yardot mellé 40-45 td , nyerjen legalább két rájátszás mecset egyhuzamban, és akkor kérheti a nagy lovét, gond nélkül megadják neki. De tavaly is szar volt ,és idén se nyügözött le.írtam, 35/évnél kezdődne egy nem sértő ajánlat a ravens részéről és 40/év ami reális kb. most 2022-ben. ezt szerintem elfogadta volna. 28-at wentznek meg goffnak lehet ajánlani. de mondom ronnie stanley kap 2025-ig 20millió/év garantáltat. akinek az lenne a feladata, hogy megvédje azt, akinek 28-at ajánlottak. rs már soha a büdös életben nem lesz 20milliós lt. az fo most akarja kispórolni a rossz döntésit. azon senki nem háborog, hogy stanleynek odalökött edc lazán 100 millió garantáltat, úgy hogy egy meccsen játszott, mert "lj visszautasította a 290 milliós ajánlatot." tényleg jó munkát végez az fo.kicsit megforditva , minden kotozkodes nelkul, nagysagrendileg mekkora lenne az összeg es garantalt ami korrekt és LJ nek is illene elfogadnia?odaírhatják azt is, hogy 6 év 600milliót utasított vissza lamar, micsoda mohó. a 600 is egy szép nagy szám, de ha a garantált abból csak 133 és a többi 467-et meg akkor kapja meg, ha proballer, mvp és sb győztes lesz, akkor nem 600 miliót utasított vissza, hanem 133-at. de ügyes húzás, a plebejusokat felbőszítette. maradjunk annyiban, hogy évi 28milliót ajánlott a ravens és ez nevetséges.Itt mar 6 eves, 290 millios visszautasitott ajanlatrol irnak:És a rájátszás mérlege 1-3 nevetséges. Egy kétszínű moslék Lamar, mantráza a hülyeségeit, hogy bajnoki címet akar szerezni, meg milyen hálás a csapatnak hogy bíztak benne, szépen megvárja míg hoszabit Watson , hogy még több lovét tudjon elkérni. Aztán elé raknak egy igen jó szerződést ami, 5 éves 250 millió dollár, új pénz éves átlagában minimum a második legmagasabb lett volna Aaron Rodgers mögött, míg a garantált tartalmakat tekintve csak Watson előzte volna meg. De neki több kell .Nem lattam a meccset.az a jó, hogy edc alatt, 4 éve ugyanazokat lehet mantrázni és nem oldotta meg: fal és futó nélküli futócsapat vagyunk, elkapó nyista. és az a narratíva, hogy erről is lj tehet, mert rá alakítják a keretet. kackac. de én befejeztem a héterekkel a vitatkozást. 133millió garantáltat 6 évre egy erősebb csere qb-nak se lenne pofám lerakni az asztalra 2022-ben. a minimum a 35/év garantált+ az ösztönzők és ezt szorozzátok fel ahány évre szeretnénk lekötni lj-t. lj-vel 38-12 az alpszakaszban, lj nélkül ez 12-38 lenne.
LJ szerzodes szemszogebol. A ravens es LJ erdeke is hogy jol menjen. Teljesen mindegy hogy meggyozoen vagy sem de nyerni kell. Es azt hozza mindketto fel.
Allitom hogy amig nem tudunk erobol futni es a szamok nem azt mutattak hogy tudtunk addig bajban leszunk, a meggyozovel mindenkeppen. Ha az ellenfelek a futas ( kozte LJ ) megallitasara tesznek akkor nekunk at kell dobni es ebben viszont LJ-OL-elkapok is kellenek es GR is. | A TD Bateman-ek ami mindenhol omlik az pl egy gyonyoru hivas es mozgas volt a csapattol es nem szamitva magat Bateman mozgasat vagyis anelkul. | Alkalmas erre LJ-OL-elkapok-GR? Majd meglatjuk de egyszerubb lenne ha nem forditva kellene beinditani a futast hanem a torkara tudnank lepni az ellennmek. Egy Colts fala mogott LJ jobban mutatna es ennyi. Ezzel nem akarom a falunkat piszkalni hiosz nem lattam, de mint szerzodes szempontjabol LJ errefele nezegethet, nekem kell pQBkent nyernem vagy futas alapukent? Nem hiszem hogy o pQB-kent kelleni fog total garantalttal a tavalyi alapjan senkinek. A 3. es hosszu, nyomas alatt nem muzsikalt top fizuskent. Futas alapon ezt megprobalva elkerulni a leheto legtobbszor es fejlodni a fentiben viszont eleg volt neki hisz igy nyer a csapata. Es ez mellette szol hogy nyer, hiaba ez nem egyeduli erdeme hanem egy szimbiozis, de az igazsag az hogy az elmult ket evben LJ es a csapat egymas parazitai inkabb. Persze iden egyszeruen kotelezo valaszt kapnia mindenkinek hogy mire kepes pQB-kent es lehetoleg ezt a tobbiek szereplo ala tudja tamasztani.
no
gedam
Norbi180
www.baltimorebeatdown.com/2022/9/11/23347213/report-lamar-jackson-declined-6-year-290-million-deal-baltimore-ravens-qb-nfl-news
RedFive
gedam
Morfil
gedam
Norbi180
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Ájjon már meg a menet, Stanley amikor megkapta a nagy lovét , a posztján top 3 as volt, persze hogy nem háborgott senki , mert megérdemelte a lóvét. Arról nem Costa tehet hogy megsérült a hoszabitás után . Lamar a posztján a top 8 ban sincs , de ö top 1 es fizetést akar a nagy semmire. Hozzon Allen, Mahomes, Herbert féle számokat addig meg kussoljon, és vagy írja alá, vagy vegye a cokmokját oszt viszlát. Paszoljon egy szezonban 4500 -5000 yardot mellé 40-45 td , nyerjen legalább két rájátszás mecset egyhuzamban, és akkor kérheti a nagy lovét, gond nélkül megadják neki. De tavaly is szar volt ,és idén se nyügözött le.írtam, 35/évnél kezdődne egy nem sértő ajánlat a ravens részéről és 40/év ami reális kb. most 2022-ben. ezt szerintem elfogadta volna. 28-at wentznek meg goffnak lehet ajánlani. de mondom ronnie stanley kap 2025-ig 20millió/év garantáltat. akinek az lenne a feladata, hogy megvédje azt, akinek 28-at ajánlottak. rs már soha a büdös életben nem lesz 20milliós lt. az fo most akarja kispórolni a rossz döntésit. azon senki nem háborog, hogy stanleynek odalökött edc lazán 100 millió garantáltat, úgy hogy egy meccsen játszott, mert "lj visszautasította a 290 milliós ajánlatot." tényleg jó munkát végez az fo.kicsit megforditva , minden kotozkodes nelkul, nagysagrendileg mekkora lenne az összeg es garantalt ami korrekt és LJ nek is illene elfogadnia?odaírhatják azt is, hogy 6 év 600milliót utasított vissza lamar, micsoda mohó. a 600 is egy szép nagy szám, de ha a garantált abból csak 133 és a többi 467-et meg akkor kapja meg, ha proballer, mvp és sb győztes lesz, akkor nem 600 miliót utasított vissza, hanem 133-at. de ügyes húzás, a plebejusokat felbőszítette. maradjunk annyiban, hogy évi 28milliót ajánlott a ravens és ez nevetséges.Itt mar 6 eves, 290 millios visszautasitott ajanlatrol irnak:És a rájátszás mérlege 1-3 nevetséges. Egy kétszínű moslék Lamar, mantráza a hülyeségeit, hogy bajnoki címet akar szerezni, meg milyen hálás a csapatnak hogy bíztak benne, szépen megvárja míg hoszabit Watson , hogy még több lovét tudjon elkérni. Aztán elé raknak egy igen jó szerződést ami, 5 éves 250 millió dollár, új pénz éves átlagában minimum a második legmagasabb lett volna Aaron Rodgers mögött, míg a garantált tartalmakat tekintve csak Watson előzte volna meg. De neki több kell .Nem lattam a meccset.az a jó, hogy edc alatt, 4 éve ugyanazokat lehet mantrázni és nem oldotta meg: fal és futó nélküli futócsapat vagyunk, elkapó nyista. és az a narratíva, hogy erről is lj tehet, mert rá alakítják a keretet. kackac. de én befejeztem a héterekkel a vitatkozást. 133millió garantáltat 6 évre egy erősebb csere qb-nak se lenne pofám lerakni az asztalra 2022-ben. a minimum a 35/év garantált+ az ösztönzők és ezt szorozzátok fel ahány évre szeretnénk lekötni lj-t. lj-vel 38-12 az alpszakaszban, lj nélkül ez 12-38 lenne.
no
gedam
Norbi180
RedFive
gedam
Morfil
gedam
több mint 3 éve
arrol senki nem tehet, h stanleyre raestek egy nappal a hosszabbitasa utan. ott inkabb az a sara az FO-nak h 2 éve hitegeti magat h all prokent visszatér, ami sztem sem fog megtörténniírtam, 35/évnél kezdődne egy nem sértő ajánlat a ravens részéről és 40/év ami reális kb. most 2022-ben. ezt szerintem elfogadta volna. 28-at wentznek meg goffnak lehet ajánlani. de mondom ronnie stanley kap 2025-ig 20millió/év garantáltat. akinek az lenne a feladata, hogy megvédje azt, akinek 28-at ajánlottak. rs már soha a büdös életben nem lesz 20milliós lt. az fo most akarja kispórolni a rossz döntésit. azon senki nem háborog, hogy stanleynek odalökött edc lazán 100 millió garantáltat, úgy hogy egy meccsen játszott, mert "lj visszautasította a 290 milliós ajánlatot." tényleg jó munkát végez az fo.kicsit megforditva , minden kotozkodes nelkul, nagysagrendileg mekkora lenne az összeg es garantalt ami korrekt és LJ nek is illene elfogadnia?odaírhatják azt is, hogy 6 év 600milliót utasított vissza lamar, micsoda mohó. a 600 is egy szép nagy szám, de ha a garantált abból csak 133 és a többi 467-et meg akkor kapja meg, ha proballer, mvp és sb győztes lesz, akkor nem 600 miliót utasított vissza, hanem 133-at. de ügyes húzás, a plebejusokat felbőszítette. maradjunk annyiban, hogy évi 28milliót ajánlott a ravens és ez nevetséges.Itt mar 6 eves, 290 millios visszautasitott ajanlatrol irnak:És a rájátszás mérlege 1-3 nevetséges. Egy kétszínű moslék Lamar, mantráza a hülyeségeit, hogy bajnoki címet akar szerezni, meg milyen hálás a csapatnak hogy bíztak benne, szépen megvárja míg hoszabit Watson , hogy még több lovét tudjon elkérni. Aztán elé raknak egy igen jó szerződést ami, 5 éves 250 millió dollár, új pénz éves átlagában minimum a második legmagasabb lett volna Aaron Rodgers mögött, míg a garantált tartalmakat tekintve csak Watson előzte volna meg. De neki több kell .Nem lattam a meccset.az a jó, hogy edc alatt, 4 éve ugyanazokat lehet mantrázni és nem oldotta meg: fal és futó nélküli futócsapat vagyunk, elkapó nyista. és az a narratíva, hogy erről is lj tehet, mert rá alakítják a keretet. kackac. de én befejeztem a héterekkel a vitatkozást. 133millió garantáltat 6 évre egy erősebb csere qb-nak se lenne pofám lerakni az asztalra 2022-ben. a minimum a 35/év garantált+ az ösztönzők és ezt szorozzátok fel ahány évre szeretnénk lekötni lj-t. lj-vel 38-12 az alpszakaszban, lj nélkül ez 12-38 lenne.
no
gedam
Norbi180
RedFive
gedam
Morfil
gedam
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead