Baltimore Ravens
Lesz itt blitz, McDonald szereti az ilyen sokoldalú faszikat, csak egy kicsit sokan lesznek drágán.20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
Eszméletlen, h milyen tehetségszinttel mentek.
Ja lemaradt, h passz ellen fasza lesz!
Willie Parker
Rodaron
Queen-t akkor innentől lemondatták?
20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
Willie Parker
Szerkesztette: Willie Parker
Source: #Bears LB Roquan Smith is traded to the #Ravens.Pont megelőztèl 🤪
Beki
Norbi allando osszehasonlitasanal mondtam hogy a kovetkezo sajat es o meccseiknel megnezzuk a jatekokat mennyivel jobbak a hivasok. De majd a jovo heten akkor ( senki nem szolt hogy nem is jatszanak 😊)Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊Nézd meg a Cisco elleni meccsüket, ott varázsolt és voltak remek playek.
no
KeyG
Amugy a Sasoknal talan jobb is az osszehasonlitas. 2 db WR aki fenyegetes egy boszme fal a fo kulonbseg ( persze lattam 2-3 drive-ot.
AJ TD-nel odarakta a labdat de AJ-t is erdemes nezni hogy hasznalta a testet es adta meg a "sokkal nagyobb" savot ahova erkezhetett a labda. Nalunk ezt Bate-Duve-Robinson eselytelen, 2.) a contested labdanal nem ketseges kie az elony.
A falnal a 6 emberes nyomasnal meg se rezzentek, olyan zsebe volt hogy meg talan odakiabalni se tudtak volna Hurstnek.
Hurst nem olvasott tobbet jobban, a technikaja sem jobb ide kellene egy sarga fejecske aki smirk-ol. A hivo az ok, de egyszeruen a WR fenyegetest hasznalja ki. Nem tudom van e olyan csapat ahol a mi WR-tol osszefosna magat egy DC es a jatekosai.
Persze 2-3 drive-ot lattam lehet nem igy van. ( ja jonak tuno TE is van )
Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊Nézd meg a Cisco elleni meccsüket, ott varázsolt és voltak remek playek.
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Highest graded Ravens in Week 8 win vs Buccaneers:
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) October 28, 2022
🥇 Isaiah Likely - 87.4
🥈 Morgan Moses - 79.8
🥉 Kyle Hamilton - 79.4
4️⃣ Demarcus Robinson - 77.0
5️⃣ Kevin Zeitler - 72.0 pic.twitter.com/8GJEFLZfSd
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Siri-OL-Elkapok. Siri dolga a keret miatt egyszerubb, de legyen o a zseni es a kulonbseg oriasi GR-al szemben de minek jonne hozzank ahhoz ki kellene rugni JH-t ami keptelenseg. De a kulonbseg nem ott jon es nem is Hurts jobb es adja a kulonbseget. A budos picsaba EDC
olyan a személyzet. földről felszedik a screent 4.-re, aj brown leszedi az 50-50-es aluldobott labdát, ami nálunk int. lett volna stb. na ez nálunk a baj. hurts mérföldekkel pontatlanabb, mint lj.
Gus szerencsére csak minimálisan sérült, lehet már lesz NO ellen is.azért a visszajátszásból látszott, hogy a laza térdszalag miatt jött a sérülés, pillanatra kiugrott a térde, nem tudom lesz e valaha százas.
psychocska
Nagyra ertekelnem. 👍💜Kozeledik a trade hatarido, en max 1 kereskedelemben remenykedek, tobb nem lenne rank jellemzo.Van egy érzésem, hogy Roquan Smith lesz az emberünk.
RedFive
psychocska
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
IUgen ezt irtam en is ( regen igy volt ) en mar nem is latok pff csak ha itt valaki kiemeli. Mivel nem irjak le hogy mi a kiteteleik ezert nehez ertelmezni oket es nem szeretem mikor latatlanban osztalyoznak.a pff ezért nem reális, mert a nagy játékot díjazza: 10-ből 8*queen túlszalad a játékon és a labda mögött találja magát, 2*predig kifizetődik az agresszívitása és sack vagy negatív yardos szerelés lesz belőle. na most ezt del fogja értékelni a pff, holott mögékerült 8* a játék és a többieknek kell queen területét levédeni. persze ez sokat változott az előző pár fordulóban, nagyot javult a játéka, talán meki jobban megértette mi a gondja queennek, mint wink. de tackleben szerintem a méretei miatt mindig gondjai lesznek.Valamelyikunk felreertette a masikat. En Oweh-t vedtem hogy nem rossz mert az alapmunkaja jo csak nem jon a sack. Es ezt inkabb szeretnem mint gyenge es idonkenti sack lenne tole. Nalam ilyen Queen alapjateka nem tul eros de jonnek a nagy jatekok. Houston nem ilyen es o jo. Mig vedtem Oweh-t, Houstont csak dicserni lehet, de ilyen szempontbol bajban a csapat hogy a fiatalok sajnos meg mindig nem jobbak egy egykori nagy klasszis de mar ( az utolso tartalekok kimeriteset hasznalonal ) De ez nem Oweh hanem a poszt "elhanyagolasa" az evek ota problema nem megoldasa EDC-tol. Bowser kenyszer de o nem egy az egyben veri az embereit, ez az uj gyerek akit varsz lehet berobban lehet nem. Remenykedesre mindig ad indokot, de az asztalr meg nem csapott oda ( itt sem).Ja amugy a latatlanban irt passzjatekunkrol Andrews kiesese utani idoszakra. Nem valtozott semmi csak kicserelodtek a szemelyek. Ugyanazt futattuk es kesz.Nnnana! Jo az oreg a haznal. ☺
RedFive par gondolatara es csak ugy 😊.
LJ-nek identol folyamatosan be van irva a screen-slant, meg irtam is a Miami-nak mutattuk hogy nem fog menni mint tavaly.
Oweh nyomasban ott van es az jo de nem jon a sack, ettol baj hogy Houston-ek meg mindig eredmenyesebbek. Viszont nalam az allandobb nyomas ( egyenletesebb alapmunka) fontosabb mint semmi es idonkent sack.
Queen-t idehozom, be lett rakva hogy milyen jo osztalyzatokat kapott ( az alapmunkaja neki nem egyenletesen jo, de nagy jatekok jottek reszben a sajat erdemebol. PFF regen ezt szerette es ertheto is valamilyen szinten hisz drive megallito amibol ugye keves van, de ez mindenkinek egyeni ). Es Oweh mellett meg EDC miatt hozom ide. Az ellenfelnel van a poszt egyik legjobbja es egy "ovodas GR" hulyet csinalt belole, de nem ez volt a cel es nem is szamitott de a poszt erteke-elvarasa es teljesitmenye a legnehezebb a ligaban es nehez megugrani a lecet. Ezert kar kolteni ra, a futonal meg eleg konnyu megugrani es azert nem eri meg kolteni ra. Barmelyiknel beszelunk egy fegyverrol akkor meger mindent.
Nagyon orulok Stanley-nek es bar egyenlore nem elit de nem is baj boven hozza ami eleg nekunk. Ujra kell tanulnia a jatekunkat mert volt legalabb ketto olyan hibaja ami vegul 3 es hosszut eredmenyezett es "szerencsere" nem rossz volt csak mast jatszott mint a tobbiek.
Linderbaum viszont egy masik dolog amiben dontenunk kell. A ficko dolgos, technikas, es akar tanulni mert latszik a hibai utan nem latni meg egyszer ugyanazt. Megette a stunt-ot, de azt varom legkozelebb jobb lesz ellene ( nem tokeletesseget varok ). Viszont amivel nem tud mit kezdeni hogy a nagyobb fiuk ellen gyenge/konnyu. A jatekunktol fuggoen kell rarakni +10kg izmot vagy maradunk a "mai testenel" es futasnal tobbet nyerunk. Egy eros DT ellen egyertelmu passznal o jelenleg gyengebb lancszem, de nem aggodom mert tenyleg latszik hogy fejlodik minden masbol es ugy tunik tanul meccsrol meccsre.
no
Van ott nyomas.
Justin Houston (6 sacks) is averaging 1 sack every 20.5 pass-rush snaps, per PFF. Absurd.
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) October 28, 2022
• Matthew Judon (8.5 sacks): 1 per 22.2 rushes
• Micah Parsons (8 sacks): 1 per 26.3 rushes
• Nick Bosa (7 sacks): 1 per 24.3 rushes
• Alex Highsmith (6.5 sacks): 1 per 38.3 rushes
RedFive
no
gedam
En irtam hogy arra lennek kivancsi hogy mondjuk egy 4 evvel ezelotti meccset elovenni es a csapat konkretan kiadna mi volt a hivas es ugy leosztalyozni a jatekosokat es osszehasonlitani a kiadott osztalyzatokkal mert a sok "nullas-semleges" osztalyzat megvaltozna es az rantana magaval a tobbieket is.
Ezert vedtem Oweh-t es peldaul a kozepe a vedofalunknak nem pusztito de az alapmunka az jo.
Viszont EDC munkajan meg azert lovagolok, mert hiaba a tehetseg a raforditott toke alapjan a F7-unk az gyenge.
Az hogy igazolt egy top S-t es ugy is jatszik az nem egy oriasi erdem.
a pff ezért nem reális, mert a nagy játékot díjazza: 10-ből 8*queen túlszalad a játékon és a labda mögött találja magát, 2*predig kifizetődik az agresszívitása és sack vagy negatív yardos szerelés lesz belőle. na most ezt del fogja értékelni a pff, holott mögékerült 8* a játék és a többieknek kell queen területét levédeni. persze ez sokat változott az előző pár fordulóban, nagyot javult a játéka, talán meki jobban megértette mi a gondja queennek, mint wink. de tackleben szerintem a méretei miatt mindig gondjai lesznek.Valamelyikunk felreertette a masikat. En Oweh-t vedtem hogy nem rossz mert az alapmunkaja jo csak nem jon a sack. Es ezt inkabb szeretnem mint gyenge es idonkenti sack lenne tole. Nalam ilyen Queen alapjateka nem tul eros de jonnek a nagy jatekok. Houston nem ilyen es o jo. Mig vedtem Oweh-t, Houstont csak dicserni lehet, de ilyen szempontbol bajban a csapat hogy a fiatalok sajnos meg mindig nem jobbak egy egykori nagy klasszis de mar ( az utolso tartalekok kimeriteset hasznalonal ) De ez nem Oweh hanem a poszt "elhanyagolasa" az evek ota problema nem megoldasa EDC-tol. Bowser kenyszer de o nem egy az egyben veri az embereit, ez az uj gyerek akit varsz lehet berobban lehet nem. Remenykedesre mindig ad indokot, de az asztalr meg nem csapott oda ( itt sem).Ja amugy a latatlanban irt passzjatekunkrol Andrews kiesese utani idoszakra. Nem valtozott semmi csak kicserelodtek a szemelyek. Ugyanazt futattuk es kesz.Nnnana! Jo az oreg a haznal. ☺
LJ-nek identol folyamatosan be van irva a screen-slant, meg irtam is a Miami-nak mutattuk hogy nem fog menni mint tavaly.
Oweh nyomasban ott van es az jo de nem jon a sack, ettol baj hogy Houston-ek meg mindig eredmenyesebbek. Viszont nalam az allandobb nyomas ( egyenletesebb alapmunka) fontosabb mint semmi es idonkent sack.
Queen-t idehozom, be lett rakva hogy milyen jo osztalyzatokat kapott ( az alapmunkaja neki nem egyenletesen jo, de nagy jatekok jottek reszben a sajat erdemebol. PFF regen ezt szerette es ertheto is valamilyen szinten hisz drive megallito amibol ugye keves van, de ez mindenkinek egyeni ). Es Oweh mellett meg EDC miatt hozom ide. Az ellenfelnel van a poszt egyik legjobbja es egy "ovodas GR" hulyet csinalt belole, de nem ez volt a cel es nem is szamitott de a poszt erteke-elvarasa es teljesitmenye a legnehezebb a ligaban es nehez megugrani a lecet. Ezert kar kolteni ra, a futonal meg eleg konnyu megugrani es azert nem eri meg kolteni ra. Barmelyiknel beszelunk egy fegyverrol akkor meger mindent.
Nagyon orulok Stanley-nek es bar egyenlore nem elit de nem is baj boven hozza ami eleg nekunk. Ujra kell tanulnia a jatekunkat mert volt legalabb ketto olyan hibaja ami vegul 3 es hosszut eredmenyezett es "szerencsere" nem rossz volt csak mast jatszott mint a tobbiek.
Linderbaum viszont egy masik dolog amiben dontenunk kell. A ficko dolgos, technikas, es akar tanulni mert latszik a hibai utan nem latni meg egyszer ugyanazt. Megette a stunt-ot, de azt varom legkozelebb jobb lesz ellene ( nem tokeletesseget varok ). Viszont amivel nem tud mit kezdeni hogy a nagyobb fiuk ellen gyenge/konnyu. A jatekunktol fuggoen kell rarakni +10kg izmot vagy maradunk a "mai testenel" es futasnal tobbet nyerunk. Egy eros DT ellen egyertelmu passznal o jelenleg gyengebb lancszem, de nem aggodom mert tenyleg latszik hogy fejlodik minden masbol es ugy tunik tanul meccsrol meccsre.
no
Van ott nyomas.
Justin Houston (6 sacks) is averaging 1 sack every 20.5 pass-rush snaps, per PFF. Absurd.
RedFive
no
Szerkesztette: gedam
Valamelyikunk felreertette a masikat. En Oweh-t vedtem hogy nem rossz mert az alapmunkaja jo csak nem jon a sack. Es ezt inkabb szeretnem mint gyenge es idonkenti sack lenne tole. Nalam ilyen Queen alapjateka nem tul eros de jonnek a nagy jatekok. Houston nem ilyen es o jo. Mig vedtem Oweh-t, Houstont csak dicserni lehet, de ilyen szempontbol bajban a csapat hogy a fiatalok sajnos meg mindig nem jobbak egy egykori nagy klasszis de mar ( az utolso tartalekok kimeriteset hasznalonal ) De ez nem Oweh hanem a poszt "elhanyagolasa" az evek ota problema nem megoldasa EDC-tol. Bowser kenyszer de o nem egy az egyben veri az embereit, ez az uj gyerek akit varsz lehet berobban lehet nem. Remenykedesre mindig ad indokot, de az asztalr meg nem csapott oda ( itt sem).Ja amugy a latatlanban irt passzjatekunkrol Andrews kiesese utani idoszakra. Nem valtozott semmi csak kicserelodtek a szemelyek. Ugyanazt futattuk es kesz.Nnnana! Jo az oreg a haznal. ☺
no
Van ott nyomas.
RedFive