Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
Yess.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.

Eszméletlen, h milyen tehetségszinttel mentek.

Ja lemaradt, h passz ellen fasza lesz!
Willie Parker
Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
Rodaron
Lesz itt blitz, McDonald szereti az ilyen sokoldalú faszikat, csak egy kicsit sokan lesznek drágán.

Queen-t akkor innentől lemondatták?
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149

Willie Parker
Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Compensation update: Bears are trading LB Roquan Smith to the Ravens in exchange for second- and fifth-round picks, per source.
több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Source: #Bears LB Roquan Smith is traded to the #Ravens.
Beki
Picsa, pedig elég jó célpont lett volna FA piacon offseasonben. Ray Lewis óta ti úgyis LB temető vagytok 😀

Szerkesztette: Rodaron
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 258 — Így remélem megfelelek nektek.....
Beki
Pont megelőztèl 🤪
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
Bateman több hét, Ojabo és Bowser a héten aktiválva lesznek.

Érdekes, hogy trade deadline előtt egy nappal ezt bemondják. Lehet, hogy már van egy wr a zsákban?

Szerkesztette: rkstzz
több mint 3 éve
Bateman több hét, Ojabo és Bowser a héten aktiválva lesznek.

Érdekes, hogy trade deadline előtt egy nappal, ezt bemondják. Lehet, hogy már van egy wr a zsákban?

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊
no
Nézd meg a Cisco elleni meccsüket, ott varázsolt és voltak remek playek.
KeyG
Norbi allando osszehasonlitasanal mondtam hogy a kovetkezo sajat es o meccseiknel megnezzuk a jatekokat mennyivel jobbak a hivasok. De majd a jovo heten akkor ( senki nem szolt hogy nem is jatszanak 😊)

Amugy a Sasoknal talan jobb is az osszehasonlitas. 2 db WR aki fenyegetes egy boszme fal a fo kulonbseg ( persze lattam 2-3 drive-ot.
AJ TD-nel odarakta a labdat de AJ-t is erdemes nezni hogy hasznalta a testet es adta meg a "sokkal nagyobb" savot ahova erkezhetett a labda. Nalunk ezt Bate-Duve-Robinson eselytelen, 2.) a contested labdanal nem ketseges kie az elony.

A falnal a 6 emberes nyomasnal meg se rezzentek, olyan zsebe volt hogy meg talan odakiabalni se tudtak volna Hurstnek.

Hurst nem olvasott tobbet jobban, a technikaja sem jobb ide kellene egy sarga fejecske aki smirk-ol. A hivo az ok, de egyszeruen a WR fenyegetest hasznalja ki. Nem tudom van e olyan csapat ahol a mi WR-tol osszefosna magat egy DC es a jatekosai.

Persze 2-3 drive-ot lattam lehet nem igy van. ( ja jonak tuno TE is van )
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊
no
Nézd meg a Cisco elleni meccsüket, ott varázsolt és voltak remek playek.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Beleneztem a Sasok meccsebe en is.
Siri-OL-Elkapok. Siri dolga a keret miatt egyszerubb, de legyen o a zseni es a kulonbseg oriasi GR-al szemben de minek jonne hozzank ahhoz ki kellene rugni JH-t ami keptelenseg. De a kulonbseg nem ott jon es nem is Hurts jobb es adja a kulonbseget. A budos picsaba EDC
több mint 3 éve
gedam 6 476
érdemes nézni hurts játékát, első driveban egy pontos passza nem volt, mégis mindegyik jó lett, mert
olyan a személyzet. földről felszedik a screent 4.-re, aj brown leszedi az 50-50-es aluldobott labdát, ami nálunk int. lett volna stb. na ez nálunk a baj. hurts mérföldekkel pontatlanabb, mint lj.
több mint 3 éve
gedam 6 476
Gus szerencsére csak minimálisan sérült, lehet már lesz NO ellen is.
psychocska
azért a visszajátszásból látszott, hogy a laza térdszalag miatt jött a sérülés, pillanatra kiugrott a térde, nem tudom lesz e valaha százas.
több mint 3 éve
Gus szerencsére csak minimálisan sérült, lehet már lesz NO ellen is.
több mint 3 éve
Kozeledik a trade hatarido, en max 1 kereskedelemben remenykedek, tobb nem lenne rank jellemzo.
RedFive
Van egy érzésem, hogy Roquan Smith lesz az emberünk.
psychocska
Nagyra ertekelnem. 👍💜

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Oweh -nek mostanaban az a gondja hogy az elso lepese es a rajtja nem eleg jo, aztan brusztol am kegyetlen es az osztonei is jok, de sokszor lemarad a rajtjaval. Mondjuk legalabb lesre nem szokott futni.... Ha majd egyutt csiszolodik Ojaboval ujabb szintet lephet szerintem. A versengesuk jot fog tenni neki is.

több mint 3 éve
Ja amugy a latatlanban irt passzjatekunkrol Andrews kiesese utani idoszakra. Nem valtozott semmi csak kicserelodtek a szemelyek. Ugyanazt futattuk es kesz.

RedFive par gondolatara es csak ugy 😊.
LJ-nek identol folyamatosan be van irva a screen-slant, meg irtam is a Miami-nak mutattuk hogy nem fog menni mint tavaly.
Oweh nyomasban ott van es az jo de nem jon a sack, ettol baj hogy Houston-ek meg mindig eredmenyesebbek. Viszont nalam az allandobb nyomas ( egyenletesebb alapmunka) fontosabb mint semmi es idonkent sack.
Queen-t idehozom, be lett rakva hogy milyen jo osztalyzatokat kapott ( az alapmunkaja neki nem egyenletesen jo, de nagy jatekok jottek reszben a sajat erdemebol. PFF regen ezt szerette es ertheto is valamilyen szinten hisz drive megallito amibol ugye keves van, de ez mindenkinek egyeni ). Es Oweh mellett meg EDC miatt hozom ide. Az ellenfelnel van a poszt egyik legjobbja es egy "ovodas GR" hulyet csinalt belole, de nem ez volt a cel es nem is szamitott de a poszt erteke-elvarasa es teljesitmenye a legnehezebb a ligaban es nehez megugrani a lecet. Ezert kar kolteni ra, a futonal meg eleg konnyu megugrani es azert nem eri meg kolteni ra. Barmelyiknel beszelunk egy fegyverrol akkor meger mindent.

Nagyon orulok Stanley-nek es bar egyenlore nem elit de nem is baj boven hozza ami eleg nekunk. Ujra kell tanulnia a jatekunkat mert volt legalabb ketto olyan hibaja ami vegul 3 es hosszut eredmenyezett es "szerencsere" nem rossz volt csak mast jatszott mint a tobbiek.

Linderbaum viszont egy masik dolog amiben dontenunk kell. A ficko dolgos, technikas, es akar tanulni mert latszik a hibai utan nem latni meg egyszer ugyanazt. Megette a stunt-ot, de azt varom legkozelebb jobb lesz ellene ( nem tokeletesseget varok ). Viszont amivel nem tud mit kezdeni hogy a nagyobb fiuk ellen gyenge/konnyu. A jatekunktol fuggoen kell rarakni +10kg izmot vagy maradunk a "mai testenel" es futasnal tobbet nyerunk. Egy eros DT ellen egyertelmu passznal o jelenleg gyengebb lancszem, de nem aggodom mert tenyleg latszik hogy fejlodik minden masbol es ugy tunik tanul meccsrol meccsre.
no
Nnnana! Jo az oreg a haznal. ☺
Van ott nyomas.

RedFive
Valamelyikunk felreertette a masikat. En Oweh-t vedtem hogy nem rossz mert az alapmunkaja jo csak nem jon a sack. Es ezt inkabb szeretnem mint gyenge es idonkenti sack lenne tole. Nalam ilyen Queen alapjateka nem tul eros de jonnek a nagy jatekok. Houston nem ilyen es o jo. Mig vedtem Oweh-t, Houstont csak dicserni lehet, de ilyen szempontbol bajban a csapat hogy a fiatalok sajnos meg mindig nem jobbak egy egykori nagy klasszis de mar ( az utolso tartalekok kimeriteset hasznalonal ) De ez nem Oweh hanem a poszt "elhanyagolasa" az evek ota problema nem megoldasa EDC-tol. Bowser kenyszer de o nem egy az egyben veri az embereit, ez az uj gyerek akit varsz lehet berobban lehet nem. Remenykedesre mindig ad indokot, de az asztalr meg nem csapott oda ( itt sem).
no
a pff ezért nem reális, mert a nagy játékot díjazza: 10-ből 8*queen túlszalad a játékon és a labda mögött találja magát, 2*predig kifizetődik az agresszívitása és sack vagy negatív yardos szerelés lesz belőle. na most ezt del fogja értékelni a pff, holott mögékerült 8* a játék és a többieknek kell queen területét levédeni. persze ez sokat változott az előző pár fordulóban, nagyot javult a játéka, talán meki jobban megértette mi a gondja queennek, mint wink. de tackleben szerintem a méretei miatt mindig gondjai lesznek.
gedam
IUgen ezt irtam en is ( regen igy volt ) en mar nem is latok pff csak ha itt valaki kiemeli. Mivel nem irjak le hogy mi a kiteteleik ezert nehez ertelmezni oket es nem szeretem mikor latatlanban osztalyoznak.

En irtam hogy arra lennek kivancsi hogy mondjuk egy 4 evvel ezelotti meccset elovenni es a csapat konkretan kiadna mi volt a hivas es ugy leosztalyozni a jatekosokat es osszehasonlitani a kiadott osztalyzatokkal mert a sok "nullas-semleges" osztalyzat megvaltozna es az rantana magaval a tobbieket is.

Ezert vedtem Oweh-t es peldaul a kozepe a vedofalunknak nem pusztito de az alapmunka az jo.

Viszont EDC munkajan meg azert lovagolok, mert hiaba a tehetseg a raforditott toke alapjan a F7-unk az gyenge.

Az hogy igazolt egy top S-t es ugy is jatszik az nem egy oriasi erdem.
több mint 3 éve
gedam 6 476
Ja amugy a latatlanban irt passzjatekunkrol Andrews kiesese utani idoszakra. Nem valtozott semmi csak kicserelodtek a szemelyek. Ugyanazt futattuk es kesz.

LJ-nek identol folyamatosan be van irva a screen-slant, meg irtam is a Miami-nak mutattuk hogy nem fog menni mint tavaly.
Oweh nyomasban ott van es az jo de nem jon a sack, ettol baj hogy Houston-ek meg mindig eredmenyesebbek. Viszont nalam az allandobb nyomas ( egyenletesebb alapmunka) fontosabb mint semmi es idonkent sack.
Queen-t idehozom, be lett rakva hogy milyen jo osztalyzatokat kapott ( az alapmunkaja neki nem egyenletesen jo, de nagy jatekok jottek reszben a sajat erdemebol. PFF regen ezt szerette es ertheto is valamilyen szinten hisz drive megallito amibol ugye keves van, de ez mindenkinek egyeni ). Es Oweh mellett meg EDC miatt hozom ide. Az ellenfelnel van a poszt egyik legjobbja es egy "ovodas GR" hulyet csinalt belole, de nem ez volt a cel es nem is szamitott de a poszt erteke-elvarasa es teljesitmenye a legnehezebb a ligaban es nehez megugrani a lecet. Ezert kar kolteni ra, a futonal meg eleg konnyu megugrani es azert nem eri meg kolteni ra. Barmelyiknel beszelunk egy fegyverrol akkor meger mindent.

Nagyon orulok Stanley-nek es bar egyenlore nem elit de nem is baj boven hozza ami eleg nekunk. Ujra kell tanulnia a jatekunkat mert volt legalabb ketto olyan hibaja ami vegul 3 es hosszut eredmenyezett es "szerencsere" nem rossz volt csak mast jatszott mint a tobbiek.

Linderbaum viszont egy masik dolog amiben dontenunk kell. A ficko dolgos, technikas, es akar tanulni mert latszik a hibai utan nem latni meg egyszer ugyanazt. Megette a stunt-ot, de azt varom legkozelebb jobb lesz ellene ( nem tokeletesseget varok ). Viszont amivel nem tud mit kezdeni hogy a nagyobb fiuk ellen gyenge/konnyu. A jatekunktol fuggoen kell rarakni +10kg izmot vagy maradunk a "mai testenel" es futasnal tobbet nyerunk. Egy eros DT ellen egyertelmu passznal o jelenleg gyengebb lancszem, de nem aggodom mert tenyleg latszik hogy fejlodik minden masbol es ugy tunik tanul meccsrol meccsre.
no
Van ott nyomas.

RedFive
Valamelyikunk felreertette a masikat. En Oweh-t vedtem hogy nem rossz mert az alapmunkaja jo csak nem jon a sack. Es ezt inkabb szeretnem mint gyenge es idonkenti sack lenne tole. Nalam ilyen Queen alapjateka nem tul eros de jonnek a nagy jatekok. Houston nem ilyen es o jo. Mig vedtem Oweh-t, Houstont csak dicserni lehet, de ilyen szempontbol bajban a csapat hogy a fiatalok sajnos meg mindig nem jobbak egy egykori nagy klasszis de mar ( az utolso tartalekok kimeriteset hasznalonal ) De ez nem Oweh hanem a poszt "elhanyagolasa" az evek ota problema nem megoldasa EDC-tol. Bowser kenyszer de o nem egy az egyben veri az embereit, ez az uj gyerek akit varsz lehet berobban lehet nem. Remenykedesre mindig ad indokot, de az asztalr meg nem csapott oda ( itt sem).
no
a pff ezért nem reális, mert a nagy játékot díjazza: 10-ből 8*queen túlszalad a játékon és a labda mögött találja magát, 2*predig kifizetődik az agresszívitása és sack vagy negatív yardos szerelés lesz belőle. na most ezt del fogja értékelni a pff, holott mögékerült 8* a játék és a többieknek kell queen területét levédeni. persze ez sokat változott az előző pár fordulóban, nagyot javult a játéka, talán meki jobban megértette mi a gondja queennek, mint wink. de tackleben szerintem a méretei miatt mindig gondjai lesznek.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Kozeledik a trade hatarido, en max 1 kereskedelemben remenykedek, tobb nem lenne rank jellemzo.
RedFive
Van egy érzésem, hogy Roquan Smith lesz az emberünk.

több mint 3 éve

no
Van ott nyomas.

RedFive
több mint 3 éve