Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Miért nem futatjuk Lamart? ,ahoz úgyis ért ha már passzolni nem tud.
több mint 3 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Ez volt eddig a legszarabb.

Mert maskor is vezettunk es leadtuk a vegen de legalabb magabiztosak is voltunk egy ideig. Most meg az se. Tobb mint 400 yardot haladtunk 256 elleneben es ez a vege? 3 negyeden meccsben tartott a D. Ez a D. 😅
RedFive
Az a durva hogy az utso TD -nk tök szabálytalan volt,mert lejárt az óra. Ha azt levonjuk akkor még elkeseritobb a kép. Nem tudtam nézni az elejétől de nem értettem hogy ha ennyire megy a futás akkor minek passzolgatunk a rend zone-ban. Nem tudom ez volt-e a helyzet egész meccsen.
több mint 3 éve
Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment el
Norbi180
Ez miért Lamaron ment el?
A védők 2 ostoba hibáját ami NYG pontszerzéssel ért véget ő okozta?
Az ertelmifogyatekos playhivasokat sem neki köszönhetjük.
Az első félidő végen a 2 perces driveunk egy rakás szar volt (3 passz? Mikor időt kéne pörgetni és Drake épp karriernapot tart?), az utolsó támadó driveba szinten szár hívás volt az elsődleges hiba.
Snagal
Most komolyan,miért ment el Lamaron?
Mondjuk int a végén, aztán fumble , soroljam még.
Bokán dobott elkapok,tuldobott elkapok, a pali három mecs óta nem paszolt 200 yard felett
Norbi180
Ok, akkor Lamar a hibás ha beleérnek a passzba, vagy nem tart a fal.
Szerintem cseréljük el egy 7koros kompenzációs pickert Geno Smithre...
Snagal
A végén hol értek bele a paszába? Vakon eldobott labda volt, vagy a fumblirol is a fal tehet nem ö , értem
Norbi180
szar volt a snap, ott indult az egész te vakhangya
psychocska
És miért nem dobja ki ? Hányadik ilyen int amióta itt van , megsugom sokadik
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
Atya ég , Lamar te meg egy kibaszott vicc vagy , szánalmas amit elöadsz az egész szezonban, ez is rajtad ment el
Norbi180
Az első félidő végen a 2 perces driveunk egy rakás szar volt (3 passz? Mikor időt kéne pörgetni és Drake épp karriernapot tart?), az utolsó támadó driveba szinten szár hívás volt az elsődleges hiba.
Snagal
Bokán dobott elkapok,tuldobott elkapok, a pali három mecs óta nem paszolt 200 yard felett
Norbi180
Snagal
A végén hol értek bele a paszába? Vakon eldobott labda volt, vagy a fumblirol is a fal tehet nem ö , értem
Norbi180
szar volt a snap, ott indult az egész te vakhangya
több mint 3 éve
Norbi180
Snagal
Norbi180
Snagal
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
Norbi180
Snagal
Norbi180
több mint 3 éve
Norbi180
Snagal

Szerkesztette: Norbi180
több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Ez volt eddig a legszarabb.

Mert maskor is vezettunk es leadtuk a vegen de legalabb magabiztosak is voltunk egy ideig. Most meg az se. Tobb mint 400 yardot haladtunk 256 elleneben es ez a vege? 3 negyeden meccsben tartott a D. Ez a D. 😅

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
Norbi180
Az első félidő végen a 2 perces driveunk egy rakás szar volt (3 passz? Mikor időt kéne pörgetni és Drake épp karriernapot tart?), az utolsó támadó driveba szinten szar hívás volt az elsődleges hiba.

Szerkesztette: Snagal
több mint 3 éve
…ahogy 2 hete irtam : ez a csapat,egy rossz vicc !
Eljutottam odaig,hogy jovo7en mar nem is nezem ezt a szenvedest .
Ray_bp_Lewis
Szerencsére ezen a fórumon lehet szerkeszteni a neved, úgyhogy várunk szeretettel a Steelers topicban! De Norbit is hozd! 😀
Szokol
Te mégis mi a faszomrol beszélsz te ökör?
Norbi180
Na kb Láma is így tárgyalhat a szerződéséről! 😁
Szokol
Ide írsz egy ekkora faszságot ,mégis mit vársz?
több mint 3 éve
Nagyon jól játszott lemar, tudtam hogy ezzel fognak jönni hogy gyenge ez a Miami, de ezek a paszok hajszál pontosan voltak megdobva, rengeteget fejlödöt csak így tovább, károgoknak üzenem hogy bekaphatják. Srác bármit csinálhat, sok buzi soha nem fogja elismerni hogy megkorra tehetség, nagyon jól jártunk vele, tavaly is megmutata.
Norbi180
...
Norbi180
Így múlik el a világ dicsősége. 😀
akdestroyer
Adtam neki 3 évet egyátalán nem írtam róla semmi rosszat, én voltam egyedül szinte aki végig védte, de elég volt, be kell látni hogy tévedtem vele kapcsolatban,
több mint 3 éve
Ray_bp_Lewis
Szerencsére ezen a fórumon lehet szerkeszteni a neved, úgyhogy várunk szeretettel a Steelers topicban! De Norbit is hozd! 😀
Szokol
Norbi180
Szokol
😂😂😂
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Ray_bp_Lewis
Szokol
Norbi180
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 902
Nagyon jól játszott lemar, tudtam hogy ezzel fognak jönni hogy gyenge ez a Miami, de ezek a paszok hajszál pontosan voltak megdobva, rengeteget fejlödöt csak így tovább, károgoknak üzenem hogy bekaphatják. Srác bármit csinálhat, sok buzi soha nem fogja elismerni hogy megkorra tehetség, nagyon jól jártunk vele, tavaly is megmutata.
Norbi180
...
Norbi180
Így múlik el a világ dicsősége. 😀

több mint 3 éve
Olyan mintha a védelem a Pees fèle bend but not break vonalat követné. Futás ellen nagyon jók voltak de passz ellen szanalmas. Baszki egy Daniel Jones életképes irányítónak nézett ki!!!!!
több mint 3 éve
Ray_bp_Lewis
Szokol
több mint 3 éve
több mint 3 éve
gedam 6 476
érdekes, hogy a giants ellen minket hoznak ki esélyesnek. mivel a túloldalon ott van wink és nála az előny, idegenben játszunk és az elkapósorunk sem lett erősebb, szerintem lamar legszenvedősebb meccse lesz idén. lábon kell valahogy megoldani a meccset és jól védekezve, 20 pont környékén van esélyünk.
van egy nagyon jó boldom a meccsre: dj-nek több futott yardja lesz, mint lj-nek.
gedam
bár a bold nem jött be, de én nagyon értek a fudballhoz , az egyszer biztos.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Ray_bp_Lewis
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 049 — Слава Україні! Героям слава!
kurvára elegem van amit előadnak megint előnyről... amatőrök bazdmeg.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
ezt a kibaszott choker csapatot, minden héten ezt csinálni

megint sikerült megszopatni magunkat
több mint 3 éve
Na ki merne rarakni Queen-t Barkley-ra?
no
sose becsuld ala egy Queen fele miss tackle lassito hatasat. ☺

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ez nem zseniseg hanem a piac. El akarjak adni es ha nincs mas vevo akkor ennyiert eladjak. Persze fogadhatnak magukra de az ido elteltevel elkapo needes csapat aki epiteni akar az egyre nagyobb kinalattal fog talalkozni, akinek idenre kell annak meg relativ egyre kisebb penzt akar adni. Persze jol is elsulhet nekik de a varhato trend ez de a boszorkanykonyha sosem all le.
no
Bár egyre kevésbé érzem, hogy EDC nagy rajongója leszek, és nekem feltétlen a deal sem a non plus ultra, de azért az érdemeit nem venném el azzal, hogy a piac...
Láttunk már nem egy no brainer tradet, ott is volt piac, csak félnótás GM-ek is vannak 😊
Szerencsére a miénk nem ilyen (hogy jó vagy sem, az lassan kiderül, de azért nem egy teljesen idióta szerencsére)

Nekem amúgy a Cleveland csere miatt nem feltétlen a legszexibb ötlet, de tény, hogy Moore-ra fájt a fogam annó és szükség is van, rá, csak kérdés, hogy biztos pont a falat akarjuk beáldozni rá?
Nem figyeltem amúgy Ben Cleveland ennyire nem vált be? Nálunk azért nincs magasan a falembereknél a léc, azt sem sikerült megugrani hogy egy elfogadható közepes legyen?
Snagal
Powers egyertelmuen nyert, Cleveland egy felesleg.
EDC hozta Peterst akit a piac, Yannickot detto a piac hatarozott meg. Kit hozott akiert az asztalra csapott. Senkit. Az AJBrown megoldasok dragak de megeri mert biztosak is. Csak nekunk nincs es halasak lehetunk Duvenek, de emberunk meg mindig akkor fenylik a legjobban ha terben cselezve tor elore mint amikor visszahord es irtunk neki ilyen jatekokat es el is vele, de ez meg messze a WR1-tol.

Nem tudom megmondani hogy erne e egy elso kort vagy sem de azert megkapnank az iras alapjan de azt nem adjuk, innnentol ez bizony amit leirtam adjak mert nincs mas kero es mindenkeppen gyujteni akarjak a toket, vagy elbukjuk. Ha megerne akkor szarok ra hogy draga, de ha elbukjuk mert smucigok vagyunk az duhito lenne mert akkor Nettoban egy Proche a "megoldas"

A kerdes WR1 vagy sem emberunk? Ha nem akkor kar pazarolni a toket es ki kell nyitni a buxat egyert ha az akkor meg ne bukjuk el.
no
Az, nála jobb megoldás nincs .
2019 : 1,175 yard.
2020: 1,193 yard
2021:1,157 yard
Szerintem nem kell magyarázni, ráadásul szar irányító mellett hozta ezeket a számokat.
Norbi180
Remelem nem csak a szamai miatt irod, mert HBrown is tudja de nem WR1

Viszont ha az akkor ide vele
no
Te ennyire nem követed a ligát?
b /\ L i N T
Oke, akkor mondd a verdiktet, mert en is annyira kovetem a ligat, hogy mar vagom, itt meg a statisztika is szubjektum. Tehat?

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Ez nem zseniseg hanem a piac. El akarjak adni es ha nincs mas vevo akkor ennyiert eladjak. Persze fogadhatnak magukra de az ido elteltevel elkapo needes csapat aki epiteni akar az egyre nagyobb kinalattal fog talalkozni, akinek idenre kell annak meg relativ egyre kisebb penzt akar adni. Persze jol is elsulhet nekik de a varhato trend ez de a boszorkanykonyha sosem all le.
no
Bár egyre kevésbé érzem, hogy EDC nagy rajongója leszek, és nekem feltétlen a deal sem a non plus ultra, de azért az érdemeit nem venném el azzal, hogy a piac...
Láttunk már nem egy no brainer tradet, ott is volt piac, csak félnótás GM-ek is vannak 😊
Szerencsére a miénk nem ilyen (hogy jó vagy sem, az lassan kiderül, de azért nem egy teljesen idióta szerencsére)

Nekem amúgy a Cleveland csere miatt nem feltétlen a legszexibb ötlet, de tény, hogy Moore-ra fájt a fogam annó és szükség is van, rá, csak kérdés, hogy biztos pont a falat akarjuk beáldozni rá?
Nem figyeltem amúgy Ben Cleveland ennyire nem vált be? Nálunk azért nincs magasan a falembereknél a léc, azt sem sikerült megugrani hogy egy elfogadható közepes legyen?
Snagal
Powers egyertelmuen nyert, Cleveland egy felesleg.
EDC hozta Peterst akit a piac, Yannickot detto a piac hatarozott meg. Kit hozott akiert az asztalra csapott. Senkit. Az AJBrown megoldasok dragak de megeri mert biztosak is. Csak nekunk nincs es halasak lehetunk Duvenek, de emberunk meg mindig akkor fenylik a legjobban ha terben cselezve tor elore mint amikor visszahord es irtunk neki ilyen jatekokat es el is vele, de ez meg messze a WR1-tol.

Nem tudom megmondani hogy erne e egy elso kort vagy sem de azert megkapnank az iras alapjan de azt nem adjuk, innnentol ez bizony amit leirtam adjak mert nincs mas kero es mindenkeppen gyujteni akarjak a toket, vagy elbukjuk. Ha megerne akkor szarok ra hogy draga, de ha elbukjuk mert smucigok vagyunk az duhito lenne mert akkor Nettoban egy Proche a "megoldas"

A kerdes WR1 vagy sem emberunk? Ha nem akkor kar pazarolni a toket es ki kell nyitni a buxat egyert ha az akkor meg ne bukjuk el.
no
Az, nála jobb megoldás nincs .
2019 : 1,175 yard.
2020: 1,193 yard
2021:1,157 yard
Szerintem nem kell magyarázni, ráadásul szar irányító mellett hozta ezeket a számokat.
Norbi180
Remelem nem csak a szamai miatt irod, mert HBrown is tudja de nem WR1

Viszont ha az akkor ide vele
no
Te ennyire nem követed a ligát?
b /\ L i N T
Ennyire,