Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
D jaxnek elég volt 9 snap, hogy meghúzza a hammyt. 😀We are Charvens 😁
rkstzz
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
D jaxnek elég volt 9 snap, hogy meghúzza a hammyt. 😀
több mint 3 éve
Sima út lesz a PO-ba, annyira brainfart ez a csoport most.A Bengals nyűglődik a fallal még mindig, kulcssérültjeik vannak.
A Browns védelme fabatka, ami mindenre gyullad, gondolom Watsonhoz Hammerite kell majd, h fényeskedjék.
Mi most esünk ki a NB3-ba, ami a canadai ligát jelenti. Dörzspapírral rejszolás nézni a meccseinket.
Ti meg egyben vagytok.
A Keletből 2 megy, innen 2 megy, Nyugatról 2 megy, Délről 1, matek max Eastben lesz.
több mint 3 éve
Amit éjszaka láttam az nagyon tetszett, domináltunk minden téren. A fal kezd liga elit lenni futásban mindenképp és nekünk ebből indul a passzjáték.
Linderbaum nálam minden pénzt megért, Powers is óriásit fejlődött természetesen lejáró…
Roquan Smith upgrade ez egyértelmű és örülnék ha meg tudnánk tartani valahogy….
Peters utolsó éve ez, sok pénzt teszek rá, hogy CB lesz a jövő év első pickje nálunk. Ki kell tudni spórolni pár posztot és Peters lefele megy ahogy látom.
Tetszett amit láttam, élveztem és jó volt Ravens fannak lenni.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ebben egyetértünk, a Philly egyébként sokkal komplettebb kerettel rendelkező csapat, mint mi 19-ben. Ott O oldalon minden rendben van, viszont szerintem Hurts nincs LJ szinten. A Philly D szétfutható és ezért is fognak kikapni a Superbowlon.With Baltimore’s 27-13 win Monday night, the Ravens became the first team since the 2011 Packers to hold a double-digit lead in each of their first nine games.nekem ez most tetszik, hogy korán kiütköztek a gyengéink. nem baj az, ki lehet javítani. a phili például elkapta a flowt és az is sikerül nekik, amit rosszul csinálnak. nem mondom, hogy lufi, mert van mögötte rengeteg jó teljesítmény, de ha tippelnem kéne ők a 19-es ravens.
Simán lehetne 9-0 is, ha nem lépünk a Falcons és a Chargers nyomdokaira. 😁
KeyG
gedam
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 506
With Baltimore’s 27-13 win Monday night, the Ravens became the first team since the 2011 Packers to hold a double-digit lead in each of their first nine games.nekem ez most tetszik, hogy korán kiütköztek a gyengéink. nem baj az, ki lehet javítani. a phili például elkapta a flowt és az is sikerül nekik, amit rosszul csinálnak. nem mondom, hogy lufi, mert van mögötte rengeteg jó teljesítmény, de ha tippelnem kéne ők a 19-es ravens.
Simán lehetne 9-0 is, ha nem lépünk a Falcons és a Chargers nyomdokaira. 😁
KeyG
több mint 3 éve
With Baltimore’s 27-13 win Monday night, the Ravens became the first team since the 2011 Packers to hold a double-digit lead in each of their first nine games.Simán lehetne 9-0 is, ha nem lépünk a Falcons és a Chargers nyomdokaira. 😁
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Mindenesetre ez a meccs nem feltétlenül erősítette meg LJ fr QB mivoltát pedig ha valaki èn drukkolok neki...
több mint 3 éve
Ha ez a vedelem meg tovabb emeli a szintet a visszaterokkel, akkor LJ ugy lesz kisegitve, hogy az O teljesitmenykenyszere nem fogja leblokkolni. OL detto. Volt ideje szetnezni az opcoik kozt. Es a futas is egyre jobban megy. Kovetkezik majd a Carolina, es ok alighanem romma (is) futhatok...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Légy oly kedves, ne beszélj belém olyan dolgokat, amik nincsenek. Tegnap írtam valamit erre, ha a fallal szemben ennyire kritikus, hogy percekig kikelve hisztizik akkor magával szemben is legyen ennyire maximalista, lásd a passz.Jackson tilten van percek óta.na erről a gyűlölködésről beszéltem. ez nem kritika, utálat.
Amikor aluldobja Robinsont akkor nem beszél ennyit, 1-2 fal hiba nehogy már ne férjen bele.
KeyG
gedam
Nem utálom LJ-t és ezt nem írom le mégegyszer.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 506
Jackson tilten van percek óta.na erről a gyűlölködésről beszéltem. ez nem kritika, utálat.
Amikor aluldobja Robinsont akkor nem beszél ennyit, 1-2 fal hiba nehogy már ne férjen bele.
KeyG
több mint 3 éve
A boldom, miszerint bye elott 6-3, bejott. 😊 irany a 14-3! Almodik a nyomor... 😁
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Hamilton kezd igen magabiztossa valni. 👍
több mint 3 éve
Jojjon egy Drake TDOoooooo yes! 😄
RedFive
több mint 3 éve
Jojjon egy Drake TD
több mint 3 éve
1 hibája volt Linderbaum nak, aki egész szezonban parádésan játszik , erre üvöltözik vele ez a barom.
több mint 3 éve
Houston! Van egy kis gondjuk. 😁
több mint 3 éve
Lamar mi a szart hisztizik, inkább tanuljon meg paszolni
több mint 3 éve
Jackson tilten van percek óta. Amikor aluldobja Robinsont akkor nem beszél ennyit, 1-2 fal hiba nehogy már ne férjen bele.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
LJ bepoccent. Meghallgatnam
több mint 3 éve
Szanalmas.hu
több mint 3 éve
Ez is delay volt...
több mint 3 éve
gedam
6 506
ezeket a qb cserélgetéseket most megköszönhetjükkivették a rókát a ritmusból
több mint 3 éve
Ez nem lesz stripsack