Baltimore Ravens
Le se esett a D edzőnek és Harbinak hogy nem goal szituáció van, hanem first down-nért mennek és lefőtt a kávé...
Ez a roman meg egy kaki, aki semmi fejlődést se tud hozni.... 20-3 és a miami ellen 3 TD-ről kikapni.....
Egy jó O és D koordinátorral ez 4-0 lenne eddig...
Peters elvileg neki is ment Harbonak, szét kellett őket szedni.
Bírók kulcsszitukban csak ellenünk tévedtek, de a fő barom itt csak Roman volt azzal a játékkal, amit negyedikre hívott.
félpályán megállítottuk allent, az első eladott labdánk után és a game winning driveban is kellett allen színészete a zászlóhoz, de összességében jól megfogtuk a billst. persze ebben nagy segítségünkre volt az időjárás is. a másik oldalon lamartól is elvette a hosszú passzokat az eső, de ha teszem azt a második picknél a labda felé mozog az elkapó, akkor az td és nem pick és vszeg győzünk. annyi szoros és idegesítő meccset játszottunk, megmondom őszintén nem tudom mibez a nagy idegeskedés itt, ez most annyira nem volt tragikus. nem mondtam, hogy nagyszerűen játszottunk, azt mondtam, hogy sokan nagyot fejlődtek. sokkal bizakodóbb vagyok, mint 1 napja.tetszett a meccs, sokan nagyot fejlődtek???
falevél a baloldalt ugrott egy szintet, a védelem ütött-vágott, az o-fal különösen tetszett, ahogy a futások is. queent el kell cserélni, utálom nézni, ahogy túlfut a játékokon. ráadásul zsinorban másodszor ejti ki a picket. ő lefelé kilógott, a többiek mindent megtettek, ez van.
gedam
Nem ugyanazt a meccset néztük. Van egy puha, lyukas D-nk, amely mecscek óta nagyjából akkor állítja meg az ellenfelet, ha szerez egy intet. Ez persze bizonyíthatja a nagyszerűségét is, szerintem nagyszerű akkor lenne, ha egy megbízható védekezést egészítene ki a labdaszerzés. De: csak ez van, de szerencsére van. (Ma ráadásul az rossz idő is besegített.)
Az O meg ugyanez, ma valóban jobban ment az elején, de amint a gameplanünkhöz igazodott a Bills D, és nem szeretünk labdát/rövid pályát/ az O-nak, nulláztunk.
Nekem az a bajom, hogy három hete nem látok olyan ütemű fejlődést, ami a problémáinkat orvosolná.
lucio
Szerkesztette: gedam
De nem baj Harbo kb 5 minuszos ev utan sem lenne kirakva, EDC szintén jo par evig halmozza a 6 7 koros pikkeket még, az Oc Dck meg maradnak a haverok barmi is tortenik, neha lejjebb neha feljebb(?) rakva a lecet
Biszkottinak lehet vmi fetise h szereti nezni az alkalmazottait bamba fejjel, felhuzott felsoajkakkal es kitagult orrcimpakkal az oldalvonal mellett, mert mostanaban ez latszik Harbon es koordinatorokon minden alkalommal ha nem sima rajt cel gyozelem egy meccs.
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
tetszett a meccs, sokan nagyot fejlődtek???
falevél a baloldalt ugrott egy szintet, a védelem ütött-vágott, az o-fal különösen tetszett, ahogy a futások is. queent el kell cserélni, utálom nézni, ahogy túlfut a játékokon. ráadásul zsinorban másodszor ejti ki a picket. ő lefelé kilógott, a többiek mindent megtettek, ez van.
gedam
Nem ugyanazt a meccset néztük. Van egy puha, lyukas D-nk, amely mecscek óta nagyjából akkor állítja meg az ellenfelet, ha szerez egy intet. Ez persze bizonyíthatja a nagyszerűségét is, szerintem nagyszerű akkor lenne, ha egy megbízható védekezést egészítene ki a labdaszerzés. De: csak ez van, de szerencsére van. (Ma ráadásul az rossz idő is besegített.)
Az O meg ugyanez, ma valóban jobban ment az elején, de amint a gameplanünkhöz igazodott a Bills D, és nem szeretünk labdát/rövid pályát/ az O-nak, nulláztunk.
Nekem az a bajom, hogy három hete nem látok olyan ütemű fejlődést, ami a problémáinkat orvosolná.
Eso volt, kinlodas, meg ket ellentetes felido.
First down 12 - 3 volt ide, hogy aztan 22 - 22 legyen. A negyedik negyedben hiaba haladtunk a 2 turnover megpecsetelte a sorsunkat.
Szoros lett a vege, ezt vartam. Mondjuk nem igazan 20 - 3 rol...
A vedelem ebredezik.
Ha elegge felkurtuk most magunkat, a cicakon verjuk el a port.
Talan meg par labadozoval kiegeszulve.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
tetszett a meccs, sokan nagyot fejlődtekA védelem sokkal jobban teljesített. De ami szembetűnő hogy 4 emberrel nem tudunk nyomást helyezni senkire. Kar volt nem berúgni a mezonygolt a végén....
gedam
Hogy van az, hogy csak mi nem tudunk sosem adaptálódni az új gameplanehez? Az ellenfél rendre fel tudja magát talalni meccs közben, mi meg toljuk ugyanazt és nézünk bambán.
Román is meg az új dc is szánalmas volt.
Ui: náluk szánalmasabb csak a denver brokis kolléga volt az eredmény követőben.
Mennyire kell unni a saját csapatod hogy máshova járj át fikázni??
Szerkesztette: Snagal
Szerkesztette: gedam
Kiba… siralmas ez a csapat ! MVP ? Nagy szerzodes ? 🤮Mondjuk szerintem rajta most nem múlott semmi, az látszott hogy az eső mindkét QB-t megfogta elég rendesen
Ray_bp_Lewis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
Az sosem jo ha sok a serult es a ketseges, de ez van. Termeszetes, normalis hozza is szokott mindenki. Jobb lenne egeszsegesen jatszani mert VM vs a 4. a rangsorban rookie LT ellen ( aki nem is LT ) nem csak az eredmenybe de az elvezhetosegbe is belerondit. Nalatok detto es nem irok tobb peldat.Dane és Davis azt nyilatkozták hogy játszani fognak (az más kérdés hogy tényleg így van), illetve pletykák szerint morse es poyer is bevethető lesz, több infót nem találtam külföldi fórumokonEbben 3 out van, a kerdojeleseket majd meglatjuk.#Hasn't often been the case last two seasons where the opponent's injury report is a lot more substantial than the Ravens, but it certainly is the case this week. https://t.co/ewUHehCnC2
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) September 30, 2022
RedFive
Ha nagyon szarul allnank irj be engem is mert belekaptam a szemembe es alig latok 😊
no
ThySoul
Eselyesebbek vagytok igy is es bevalt erositesekkel meg inkabb azok lesztek, mig nalunk a remelt nyereseg kihozasa a tehetsegekbol a varakozas az ideny masodik feleben. A veglegesen kiesettek mar ne legyenek tobben
Minket 4 dologgal nagyon le lehet lassitani az eddigi meccsek alapjan ( MEG) . Amibol ketto teljesen termeszetes es nem is elvarhato feladat, a 4 emberes nyomasotok jo lesz es ez varhato akkor meg egy felig meddig magatol megoldodik es a negyedik kivenni a jatekbol az egyetlen klasszis jatekosunkat ( akinek meg kellene tanulnia blokkolni. ( please...please )
Don’t know that this means definitively that Ronnie Stanley won’t play but the Ravens have only been having 3 tackles active. And Sharpe would be a third behind Moses and Faalele. https://t.co/CDj4RSO9Mg
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) October 1, 2022
Dane és Davis azt nyilatkozták hogy játszani fognak (az más kérdés hogy tényleg így van), illetve pletykák szerint morse es poyer is bevethető lesz, több infót nem találtam külföldi fórumokonEbben 3 out van, a kerdojeleseket majd meglatjuk.#Hasn't often been the case last two seasons where the opponent's injury report is a lot more substantial than the Ravens, but it certainly is the case this week. https://t.co/ewUHehCnC2
RedFive
Ha nagyon szarul allnank irj be engem is mert belekaptam a szemembe es alig latok 😊
no
Ebben 3 out van, a kerdojeleseket majd meglatjuk.#Hasn't often been the case last two seasons where the opponent's injury report is a lot more substantial than the Ravens, but it certainly is the case this week. https://t.co/ewUHehCnC2
RedFive
mas szoval 😊A low risk high reward az remek es minden csapat csinalja, de nem fo megoldasnak. M Ingram egy Vasas front 7-be erkezett TJ Watt es tarsai melle es nem TJ Wattnak.Ezek inkább kukázások nálam.
Pl. Villanyora "kivalo" igazolas swing T-nek es par meccses helyettersitonek de kezdonek LT-be viszont borzalmas
no
psychocska
A low risk high reward az remek es minden csapat csinalja, de nem fo megoldasnak. M Ingram egy Vasas front 7-be erkezett TJ Watt es tarsai melle es nem TJ Wattnak.Ezek inkább kukázások nálam.
Pl. Villanyora "kivalo" igazolas swing T-nek es par meccses helyettersitonek de kezdonek LT-be viszont borzalmas
no
More JPP: "At end of last yr, I had supraspinatus, rotator cuff tear, biceps tendon tear, all of that. I basically got a whole new shoulder. I feel way better. Since Game 3, I was playing w/one shoulder. Imagine playing w/one shoulder as DE. I couldn’t grab, I couldn’t snatch."
Amugy JPP azt nyilatkozta, hogy a fent leirt nyavajakhoz kepest a most vasarnapi meccsre mar total fel van keszulve. Ha egeszsegesen hozna egy 8-9 sackes szezont, az ilyen diszkont aron nekunk nagyon baba lenne. Meglatjuk mi az eselye.