Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
Ravens’ HC John Harbaugh announced that WR Rashod Bateman will undergo season-ending foot surgery.Lisfranc ez is, úgy látszik a mi első körös WR-einknek ez jár.
KeyG
több mint 3 éve
Ravens’ HC John Harbaugh announced that WR Rashod Bateman will undergo season-ending foot surgery.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Williams ebben a hónapban nemigen lesz, de remélem december közepén legkésőbb játszik.
több mint 3 éve
CsuklótörésMW -t mi lelte? Nem emlexem.A mostani mini bye week (11 nap ha jol szamolom) az komoly pihi, a Saints meccs elott, es utana jon a nagy bye week, ami meg 12 nap lesz, az sracok = bo 3 het mulva Ojabo es Bowser, es meg lehet hogy JK is meg ki tudja meg ki mindenkik johetnek vissza a Panthers, Jags, Broncos ellen. Az komoly lesz. 💜😀Engem Marcus Williams izgat leginkább illetve Ojabo.
RedFive
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
MW -t mi lelte? Nem emlexem.A mostani mini bye week (11 nap ha jol szamolom) az komoly pihi, a Saints meccs elott, es utana jon a nagy bye week, ami meg 12 nap lesz, az sracok = bo 3 het mulva Ojabo es Bowser, es meg lehet hogy JK is meg ki tudja meg ki mindenkik johetnek vissza a Panthers, Jags, Broncos ellen. Az komoly lesz. 💜😀Engem Marcus Williams izgat leginkább illetve Ojabo.
RedFive
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
A mostani mini bye week (11 nap ha jol szamolom) az komoly pihi, a Saints meccs elott, es utana jon a nagy bye week, ami meg 12 nap lesz, az sracok = bo 3 het mulva Ojabo es Bowser, es meg lehet hogy JK is meg ki tudja meg ki mindenkik johetnek vissza a Panthers, Jags, Broncos ellen. Az komoly lesz. 💜😀Engem Marcus Williams izgat leginkább illetve Ojabo.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
A mostani mini bye week (11 nap ha jol szamolom) az komoly pihi, a Saints meccs elott, es utana jon a nagy bye week, ami meg 12 nap lesz, az sracok = bo 3 het mulva Ojabo es Bowser, es meg lehet hogy JK is meg ki tudja meg ki mindenkik johetnek vissza a Panthers, Jags, Broncos ellen. Az komoly lesz. 💜😀
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Akko' csoda hogy nem csereltuk el.UNBELIEVABLY high level play by Geno Stone.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) November 2, 2022
Earlier, Ravens ran a cross dog blitz and Brady immediately threw where the blitz vacated.
Here, Ravens know it will happen again, send Hamilton as bait and Geno Stone makes an awesome play for a PBU on third down. HUGE stop. pic.twitter.com/5eyDluWMVn
ezt a kulcsjátékot meg akartam énekelni és hogy geno stone folyamatosan remek.
gedam
Amugy tenyleg az, adom. 7.koros Iowa safety. ☺
több mint 3 éve
gedam
6 506
UNBELIEVABLY high level play by Geno Stone.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) November 2, 2022
Earlier, Ravens ran a cross dog blitz and Brady immediately threw where the blitz vacated.
Here, Ravens know it will happen again, send Hamilton as bait and Geno Stone makes an awesome play for a PBU on third down. HUGE stop. pic.twitter.com/5eyDluWMVn
ezt a kulcsjátékot meg akartam énekelni és hogy geno stone folyamatosan remek.
több mint 3 éve
Ugy, ugy!Ojabo gyereknel,nem arrol volt szo,hogy csak jovore fog jatszani,a hozott serulese miatt !?!???Az aktiválás az nem azt jelenti, hogy játszani fog.
Nalunk a makk egeszseges emberek is hullanak az utobbi evekben,MIERT rizikozunk ?
Ray_bp_Lewis
Egyébként eltelt 6 hónap és 21 éves, simán helyrejöhetett ennyi idő alatt. Fogjuk látni de szerintem csak decembertől.
KeyG
Aztan meg: "Mindkét játékos Achilles-szakadasbol szabadul, és október közepén kellett visszatérniük, így a 21 napos időszak végéhez közeledtek, hogy felvegyék őket az 53 fős névsorba. Ha nem ezen a héten aktiválják őket, akkor idén már nem játszhatnak."
több mint 3 éve
Es meg OBJ is kint van a piacon. Mondjuk penzunk az nincs. 😉Jó lenne már látni őket, Isabella nem gondolom, hogy Wallacenál vagy Prochénál rosszabb lenne.Egy WR kellene….4.27 mp-es 40 yardot futott a kis horcsog a combine-on. Ott a gyaksziban Isabella egyenlore erd be vele. DJax, stb. Ugy fest arra tettunk fel zsetonokat hogy a D majd nem engedi az ellent 20 pont fole, Lamar meg kalapozza ossze az ennel tobbet. 😉
KeyG
A december es a januar meg hozza vissza a tobbi serultet is MA, MW, RB, meg a negativ merlegu csapatok elleni osszecsiszolodas az eredmenyt.
RedFive
KeyG
Szerkesztette: RedFive
több mint 3 éve
Jó lenne már látni őket, Isabella nem gondolom, hogy Wallacenál vagy Prochénál rosszabb lenne.Egy WR kellene….4.27 mp-es 40 yardot futott a kis horcsog a combine-on. Ott a gyaksziban Isabella egyenlore erd be vele. DJax, stb. Ugy fest arra tettunk fel zsetonokat hogy a D majd nem engedi az ellent 20 pont fole, Lamar meg kalapozza ossze az ennel tobbet. 😉
KeyG
A december es a januar meg hozza vissza a tobbi serultet is MA, MW, RB, meg a negativ merlegu csapatok elleni osszecsiszolodas az eredmenyt.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ojabo gyereknel,nem arrol volt szo,hogy csak jovore fog jatszani,a hozott serulese miatt !?!???Az aktiválás az nem azt jelenti, hogy játszani fog.
Nalunk a makk egeszseges emberek is hullanak az utobbi evekben,MIERT rizikozunk ?
Ray_bp_Lewis
Egyébként eltelt 6 hónap és 21 éves, simán helyrejöhetett ennyi idő alatt. Fogjuk látni de szerintem csak decembertől.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ojabo gyereknel,nem arrol volt szo,hogy csak jovore fog jatszani,a hozott serulese miatt !?!??? Nalunk a makk egeszseges emberek is hullanak az utobbi evekben,MIERT rizikozunk ?
több mint 3 éve
Egy WR kellene….4.27 mp-es 40 yardot futott a kis horcsog a combine-on. Ott a gyaksziban Isabella egyenlore erd be vele. DJax, stb. Ugy fest arra tettunk fel zsetonokat hogy a D majd nem engedi az ellent 20 pont fole, Lamar meg kalapozza ossze az ennel tobbet. 😉
KeyG
több mint 3 éve
FloresR
363
Ravens normális number one első számú elkapot nem akar igazolni ebben az évezredben?
több mint 3 éve
We have activated LBs Tyus Bowser and David Ojabo.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Egy WR kellene….
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Mosley nem sokkal kapott többet a Jetstől, mint, amit mi ajánlottunk neki és utólag visszatekintve nem hiszem, hogy bárki bánja, hogy nem kapta a nagy pénzt tőlünk.Pontosan. Mondj egy olyan nyerő SB contender csapatot ahol 20 millás ILB van…Talán a 49ers van ehhez közel Fred Warner miatt. Azt hiszem neki 19 milla az évi átlaga de a 95 millióból csak 40 milla garantált.
Smith se fog 20 milla közelében kapni, ebben szinte biztos vagyok. A Bearstől nyilván azért kért annyit, mert a csapat ergya és ez az ára, hogy ő ott maradjon.
rkstzz
Szerettem Smith-t, jó játékos. Az elvárásai viszont nem fértek most bele a Bearsnek. Jelenleg nem egy 20 millás ILB-re vagyunk a SB részvételtől.
A pre seasonban agent nélkül bohóckodott, valami spanja hívogatott csapatokat a nevében nyílván ez sem segítette a helyzetet.
Inkább azt mondom toljuk azt a 20 millát a D falba, pass rushba és egy bivaly fal mögött egy jó, de nem annyira elit LB mint Smith is meg fogja oldani…
több mint 3 éve
Mosley nem sokkal kapott többet a Jetstől, mint, amit mi ajánlottunk neki és utólag visszatekintve nem hiszem, hogy bárki bánja, hogy nem kapta a nagy pénzt tőlünk.19 misi a legnagyobb lb fizu, azért kért 20-at 😀
Smith se fog 20 milla közelében kapni, ebben szinte biztos vagyok. A Bearstől nyilván azért kért annyit, mert a csapat ergya és ez az ára, hogy ő ott maradjon.
rkstzz
több mint 3 éve
Mosley nem sokkal kapott többet a Jetstől, mint, amit mi ajánlottunk neki és utólag visszatekintve nem hiszem, hogy bárki bánja, hogy nem kapta a nagy pénzt tőlünk.Smith se fog 20 milla közelében kapni, ebben szinte biztos vagyok. A Bearstől nyilván azért kért annyit, mert a csapat ergya és ez az ára, hogy ő ott maradjon.
több mint 3 éve
gedam
6 506
egyébként a nem fizetjük meg judont, nem fizetjük meg mosleyt, mert draftról megoldjuk projektek is jól sültek el.
több mint 3 éve
gedam
6 506
Minden vagyok csak boldog nem. Megint abba a kurva Defensebe öltünk annak ellenére, hogy nincs WR a keretben aztán fizesd is meg az LB posztot, ami jelentéktelenedik az NFL-ben. Nem érdekel ki ő, nem érdekel mit tud, ez nálam egy rossz trade és lassan el lehetne Bisciottinak gondolkoznia egy GM váltásban.ez főleg filozófia kérdése, mi mindig a vèdőoldalról fogjuk megközelíteni a játékot. persze a nyerő oldalról kéne és azt a jelenlegi nfl-ben nem a defense hozza. ezt is már írtam, hogy filozófiaváltás kéne és lj meg is adta volna rá az alapot, így döntöttünk, gyanítom ezek után, hogy nem fizetjük meg lamart, kapunk érte 3-4 elsőkört, amiből majd cb-ket meg védőfalembereket szerzünk.
KeyG
több mint 3 éve
Minden vagyok csak boldog nem. Megint abba a kurva Defensebe öltünk annak ellenére, hogy nincs WR a keretben aztán fizesd is meg az LB posztot, ami jelentéktelenedik az NFL-ben. Nem érdekel ki ő, nem érdekel mit tud, ez nálam egy rossz trade és lassan el lehetne Bisciottinak gondolkoznia egy GM váltásban.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
2.es 5.koros cetlik. Jo magas ara volt es ezzel jon a kenyszer is hogy jovore fizesd meg kulonben kidobtal egy magas es egy alacsony picket. Mint mikor a Chiefs adott elso kort Orlando Brown ert. Ovatos vagyok, fanyalgok. WR1 et inkabb vartam, Bateman nemhogy 17 de 10 meccset se jatszik evente majd annyit serult.Leirtam a velemenyemet lejjebb.
RedFive
Az ar az meg relativ.
Megneztem a draftoke szempontjabol a Bears sokat adott erte, nekunk Queen a duplajaba kerult ( ha kb ugyanott huzunk ) mint o nekunk.
Penzben a Macik nem jottek igazan jol ki de inkabb pluszban azert. Nalunk meg nem erre koltenek de mi megfizettuk volna Queent akit biztosan nem fizetnek meg.
A futast konnyebb megoldani mint a cov.-t.
Viszont ennyit errol hogy EDC odacsapna az asztalra, elvette amit a piac kinalt.
A WR1-ert odaadtam volna az elso kort ( ha tenyleg azert jott volna es masodikert nem ). Soha nem fogunk tudni WR1-t huzni az elso kor vegerol es kikepezni meg kisebb eselyunk lesz. De sebaj amig a hatso koroseink blokkolnak es kevesebb mint harom szabalytalansaggal lehoznak egy meccset akkor az olyan hatasu mint AJ-e.