Baltimore Ravens
Ez kurvajoooo ☺
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Nagyon jo osszefoglalokat irsz, orulok hogy a buntetesek radikalis csokkeneset is leirtad mint pozitivumot, en mar csak a turnover statjaink radikalis javulasat tennem hozza.Hamilton a kisebbik baj mert o luxuspick volt. A fiatal CB-kre gondoltam foleg. Clark es foleg MW akit kivetelesen ismerek nagyon jol jatszik. De egyszeruen Haminak is sok volt meg es ha bomba jatekot hozna akkor jatszana ahogy hatul toltuk eddig. Az egyik fiatalnak fel kell lepni mert nem vagyunk meg. A D-t hagyom meg, de sokkal jobbak leszunk, mert van tehetseg tobb mint amit jatekban leraktunk az asztalra. TJones, Marmaduke jo es tetszik egyenileg, es itt csak jobbak lesznek. Az edgek harmatgyengek mind a szel lezarasban mind nyomasban de jonnek az emberek es csak javulhatunk itt, Hamiltontol is rohamos fejlodest varok, ahogy a C gyerek harom meccs alatt mit fejlodott, bar Haminak nehezebb dolga van.Sikerult megneznem a meccset.Hamilton jobban nézett ki a szerintem ezen a meccsen, de jóval kevesebbet is volt a pályán (akár a Miami vagy a Jets ellen). Mit gondolsz ez inkább annak szólt hogy a Pats kevés 12-t játszott vagy a szakvezetés rájött, hogy túl mély volt a víz neki? Egyébként örülnék ha a futásunk meccsről meccsre fejlődne es az egész D több pihenőt kapna.
Egy par gondolat
A C gyerek a harmadik meccsre nem engedett nyomast, es futasban egyszeruen kivalo laba van es mozgasbol nem lesz ellenfele.
GR elkezdte mozgatni a falembereket es haladtunk jobban a foldon marha szorakoztato volt nezni. Mi lenne itt, ha erobol is menne?
Moses 5.20 2. negyedben mit futott Zeitlerrel bar mindenki jo volt, kiveve Andrews ( ha tudna vagy bepiszkitana a kezet a liga egyik legnagyobb sztarja lenne. Remek hivas.
JK hasznalhatatlan blokkolni, elkapasnal meg majd meglatjuk eddig nem vagyok lenyugozve a "fejlodesetol" de adjunk idot bar mar ha jo elkapo lenne is orulnek a blokkolast elengedtem, tiszta suger benne.
LJ Int egy komplex hiba, rosszul dobta. Es nem mentsegkent, de maga a felrajzolt jatek mellett ez csak egy tokeletes jatekkal es dobassal mukodott volna de Bate lemaradva vagy nagyon rossz dobas es igy a S nem tudtuk elmozgatni oda kellett volna egy go route. Tehat GR (hulye es vegre ki lehet rugni) bar szerintem megint jo volt a meccsen osszesegeben. A problema hogy Gyros miatt kellett neki mindig egy blokkolo segitseg es a 3 and 16 jateknal elkuldeni 3 embert route-ra mert a masik ketto aki elkaphat blokkolassal kell hogy kezdjen. Blokk es 16 yardot futni egy TE es FB-nek az keptelenseg de nem tudott mit csinalni, guzsba van kotve a keze.
Az egyetlen pici remeny hogy Gyros javulhat sot mar a meccsen is megtette, de ha megint folyamatosan kell plusz blokkolo akkor tokom szurom magam. Es itt emelnem ki hogy nalam a meccs embere Ricard (gyakorlatilag LT-t jatszott )
LJ a harom meccsen mar dobott jopar olyat ami eddig hiany volt nala. Nem panikol es nem feltetlenul akar futni ha az elso olvasas nem jo. Viszont GR megint kell hogy hasznalja futasnal ami ra van irva ( ami nem feltetlenul jo hogy be kell kuldeni a daraloba. )
Rengeteg jo es szorakoztato pelda van ahogy mozog a fal es egybol jobb lett a futasunk, ( most kellett volna Bus ) de itt egy pelda ami biztos az osszefoglaloban is megvan. A Bate fumble. A jatek az egyetlen route-t futo Bate-re van irva es option-nek az LJ futas ( ez jott volna eddig a palyafutasa alatt ). Itt megemlitem hogy a motion egesz meccsen kivalo idozitessel, pacing-el mukodott. A personnel altal ami kb HAVE TO/ MUST a palyan azzal es a motion-el eladtuk a futast, a D-nek meg is kell torpanni mert a szeleken olvasniuk kell a labdat. A palyan a jatekosaink kette valnak es blokkolnak mindketto iranyba ( a falban is ). Es igy is a passzra megy ra es ossze is jon, de itt futott volna eddig, gyakorlatilag egy az egyben lett volna.
A D-bne a fiatalokat hatul lent kell tartani mert sok nekik meg. Az egyetlen jo hir hogy a kut aljan vagyunk ebbol csak jobb lehet.
no
hamsterdealer
D teren a nyomas-edge lezarasa ( bizom a serultek-ujak kozul valaki fellep )- a fiatal CB-k ( jobbak leszunk altaluk es a nyomas megjelenesevel ) es Farmer a baj ( remeljuk a sok baj miatt van minden )
A ILB-t kihagyom remeljuk Hamilton rohamos fejlodese itt is be tud segiteni ( nem o lesz az ).
A futas egy masik es kulon dolog. A holt szezonban errol irtam hogy ketes erzeseim vannak. Kell a futas es sikeresnek kell lennie minden szempontbol de a nagyon sokszor leirt dozerolo fal ami erobol megoldja lenne a legjobb mert mi passzolni szeretnenk es azt segitene egy eros futas. Viszont amikor bash-veer-counter-triple option es ezekkel haladunk akkor egyszeruen nem tudunk a passzjatekba idot fektetni legalabbis minusz ezeknek a begyakorlasa. Erobol nem ment de ezen a meccsen aki szereti a futojatekot az konnyes szemmel nezte ( ezt szeretem GR-ban ), de nekunk ez most pazarlas.
Sajnos az LT poszt megol minket mert ugy nem lehet jatszani hogy plusz blokkolot kell bent tartani allandoan. De futojateknal minden fal jatekost meg kell dicserni mert ahogy irtam futasbol ( mozgasban a faljatekosok ) elsoportek mindenkit, de
az nem normalis hogy 5db OL, FB, blokkolo TE, RB-vel a palyan mi passzjatekot is kell hogy jatszunk. Raadasul az elvaras nem kicsi sem LJ sem GR fele. Sok sikert ehhez az elvarashoz.
De a tavalyi feladott lecket mindketto paradesan megoldotta, (sot pluszban kiemelnem a csapatot a szabalytalansagoknal is javultunk). Ettol meg van fejlodesre room nem is kicsi.
no
Stanley said he had another major surgery last year and there’s some frustration that there’s not an outside understanding about what he’s dealt with. But he said he and the Ravens have been on Same page and he’s really happy with where he’s at.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) September 29, 2022
Hamilton a kisebbik baj mert o luxuspick volt. A fiatal CB-kre gondoltam foleg. Clark es foleg MW akit kivetelesen ismerek nagyon jol jatszik. De egyszeruen Haminak is sok volt meg es ha bomba jatekot hozna akkor jatszana ahogy hatul toltuk eddig. Az egyik fiatalnak fel kell lepni mert nem vagyunk meg. A D-t hagyom meg, de sokkal jobbak leszunk, mert van tehetseg tobb mint amit jatekban leraktunk az asztalra. TJones, Marmaduke jo es tetszik egyenileg, es itt csak jobbak lesznek. Az edgek harmatgyengek mind a szel lezarasban mind nyomasban de jonnek az emberek es csak javulhatunk itt, Hamiltontol is rohamos fejlodest varok, ahogy a C gyerek harom meccs alatt mit fejlodott, bar Haminak nehezebb dolga van.Sikerult megneznem a meccset.Hamilton jobban nézett ki a szerintem ezen a meccsen, de jóval kevesebbet is volt a pályán (akár a Miami vagy a Jets ellen). Mit gondolsz ez inkább annak szólt hogy a Pats kevés 12-t játszott vagy a szakvezetés rájött, hogy túl mély volt a víz neki? Egyébként örülnék ha a futásunk meccsről meccsre fejlődne es az egész D több pihenőt kapna.
Egy par gondolat
A C gyerek a harmadik meccsre nem engedett nyomast, es futasban egyszeruen kivalo laba van es mozgasbol nem lesz ellenfele.
GR elkezdte mozgatni a falembereket es haladtunk jobban a foldon marha szorakoztato volt nezni. Mi lenne itt, ha erobol is menne?
Moses 5.20 2. negyedben mit futott Zeitlerrel bar mindenki jo volt, kiveve Andrews ( ha tudna vagy bepiszkitana a kezet a liga egyik legnagyobb sztarja lenne. Remek hivas.
JK hasznalhatatlan blokkolni, elkapasnal meg majd meglatjuk eddig nem vagyok lenyugozve a "fejlodesetol" de adjunk idot bar mar ha jo elkapo lenne is orulnek a blokkolast elengedtem, tiszta suger benne.
LJ Int egy komplex hiba, rosszul dobta. Es nem mentsegkent, de maga a felrajzolt jatek mellett ez csak egy tokeletes jatekkal es dobassal mukodott volna de Bate lemaradva vagy nagyon rossz dobas es igy a S nem tudtuk elmozgatni oda kellett volna egy go route. Tehat GR (hulye es vegre ki lehet rugni) bar szerintem megint jo volt a meccsen osszesegeben. A problema hogy Gyros miatt kellett neki mindig egy blokkolo segitseg es a 3 and 16 jateknal elkuldeni 3 embert route-ra mert a masik ketto aki elkaphat blokkolassal kell hogy kezdjen. Blokk es 16 yardot futni egy TE es FB-nek az keptelenseg de nem tudott mit csinalni, guzsba van kotve a keze.
Az egyetlen pici remeny hogy Gyros javulhat sot mar a meccsen is megtette, de ha megint folyamatosan kell plusz blokkolo akkor tokom szurom magam. Es itt emelnem ki hogy nalam a meccs embere Ricard (gyakorlatilag LT-t jatszott )
LJ a harom meccsen mar dobott jopar olyat ami eddig hiany volt nala. Nem panikol es nem feltetlenul akar futni ha az elso olvasas nem jo. Viszont GR megint kell hogy hasznalja futasnal ami ra van irva ( ami nem feltetlenul jo hogy be kell kuldeni a daraloba. )
Rengeteg jo es szorakoztato pelda van ahogy mozog a fal es egybol jobb lett a futasunk, ( most kellett volna Bus ) de itt egy pelda ami biztos az osszefoglaloban is megvan. A Bate fumble. A jatek az egyetlen route-t futo Bate-re van irva es option-nek az LJ futas ( ez jott volna eddig a palyafutasa alatt ). Itt megemlitem hogy a motion egesz meccsen kivalo idozitessel, pacing-el mukodott. A personnel altal ami kb HAVE TO/ MUST a palyan azzal es a motion-el eladtuk a futast, a D-nek meg is kell torpanni mert a szeleken olvasniuk kell a labdat. A palyan a jatekosaink kette valnak es blokkolnak mindketto iranyba ( a falban is ). Es igy is a passzra megy ra es ossze is jon, de itt futott volna eddig, gyakorlatilag egy az egyben lett volna.
A D-bne a fiatalokat hatul lent kell tartani mert sok nekik meg. Az egyetlen jo hir hogy a kut aljan vagyunk ebbol csak jobb lehet.
no
hamsterdealer
D teren a nyomas-edge lezarasa ( bizom a serultek-ujak kozul valaki fellep )- a fiatal CB-k ( jobbak leszunk altaluk es a nyomas megjelenesevel ) es Farmer a baj ( remeljuk a sok baj miatt van minden )
A ILB-t kihagyom remeljuk Hamilton rohamos fejlodese itt is be tud segiteni ( nem o lesz az ).
A futas egy masik es kulon dolog. A holt szezonban errol irtam hogy ketes erzeseim vannak. Kell a futas es sikeresnek kell lennie minden szempontbol de a nagyon sokszor leirt dozerolo fal ami erobol megoldja lenne a legjobb mert mi passzolni szeretnenk es azt segitene egy eros futas. Viszont amikor bash-veer-counter-triple option es ezekkel haladunk akkor egyszeruen nem tudunk a passzjatekba idot fektetni legalabbis minusz ezeknek a begyakorlasa. Erobol nem ment de ezen a meccsen aki szereti a futojatekot az konnyes szemmel nezte ( ezt szeretem GR-ban ), de nekunk ez most pazarlas.
Sajnos az LT poszt megol minket mert ugy nem lehet jatszani hogy plusz blokkolot kell bent tartani allandoan. De futojateknal minden fal jatekost meg kell dicserni mert ahogy irtam futasbol ( mozgasban a faljatekosok ) elsoportek mindenkit, de
az nem normalis hogy 5db OL, FB, blokkolo TE, RB-vel a palyan mi passzjatekot is kell hogy jatszunk. Raadasul az elvaras nem kicsi sem LJ sem GR fele. Sok sikert ehhez az elvarashoz.
De a tavalyi feladott lecket mindketto paradesan megoldotta, (sot pluszban kiemelnem a csapatot a szabalytalansagoknal is javultunk). Ettol meg van fejlodesre room nem is kicsi.
Sikerult megneznem a meccset.Hamilton jobban nézett ki a szerintem ezen a meccsen, de jóval kevesebbet is volt a pályán (akár a Miami vagy a Jets ellen). Mit gondolsz ez inkább annak szólt hogy a Pats kevés 12-t játszott vagy a szakvezetés rájött, hogy túl mély volt a víz neki? Egyébként örülnék ha a futásunk meccsről meccsre fejlődne es az egész D több pihenőt kapna.
Egy par gondolat
no
Pierce megmutteti magát, vége a szezonjának. B. Will vagy vki más melyitesnek?Williams nem hiszem, ő már tavaly is elég szarul nézett ki. Szerintem Jones megkapja most a lehetőséget.
Benibácsi
Egy par gondolat
Ez bèna Lámár vhogy csak a hónap támadó játèkosa lett az AFCben. Ott is milyen vak mindenki 🤪😏☺️Huzzon mar innen Lemarka, majd ha Sb-ben lesz a honap jatekosa megerdemel egy franchisetaget 2023ban
dande2
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Lamar Jackson said he can’t even describe how high Tyler Linderbaum was performing against Patriots.
— Jeff Zrebiec (@jeffzrebiec) September 28, 2022
Oweh nem tom hol tart, azt irtak hogy folyton beduplazzak, attol meg meg kellene talalnia a kulcsot. Amikor a visszajatszasokban nezem, most epp a reakcioidejet nem talalom elitnek. De tartom, ha az Ojabo Oweh paros vegre osszeall, es a Bowser, Houston + JPP mar valodi fenyegetest kell hogy jelentsen.
Tokom tele, hogy mar most a jovo evi elso koros draftcetlin kell toprengeni hogy majd melyik posztra lojuk el.
Szerkesztette: RedFive
Nekem a legnagyobb problémám most megint az, hogy Hamilton és Ojabo húzása az nem a mostnak szól, több az esélye, hogy jók lesznek de egyre több lyuk megint és megint ott vagyunk, hogy lassan nincs falunk sehol, OLB kirakott emberkékből….Szerintem is OLB poszton egy nagyot kockáztattak, persze azzal nem lehetett számolni ami Fergusonnal történt, de ha még köztünk lenne akkor is vékonyka volna a poszt. Arról viszint nem látok híreket hogy Bowser hogyan halad a rehabbal. Januárban történt az eset. Anno Suggs májusban elszakította aztán asszem novemberben már pályán volt, szóval talán októberben már láthatjuk.
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Tudod a csapat nem Lamar-bol áll, van rajta kívül 52 másik játékos. Akor te felfogásod szerint , ha szurkolsz egy foci csapatnak mondjuk legyen az Arsenal , és azt mondom hogy Jesus nem elit csatár akor az a te felfogásod szerint nem szurkol annak csapatnak, istenem inkább visza fogom magam .de te jelenleg nem szurkolsz a ravensnek. mikor leszel boldog? ha nyer a ravens, lamar 6td-t dob vagy ha lamar 3int.-et dob és kikapunk és tudod a mocskot okádni? nem kell válaszolnod, mert a reakcióid beszédesek. te múlthét vasárnap szomorú voltál, akkor vagy elégedett, ha amit te gondolsz az beigazolódva látod (persze egy rossz passztól még nem igazolódik be, csak te azt hiszed). azért javasoltam a facebookot, mert nem azért vagyok ide beregisztrálva, hogy egy mocskos szájú, gyűlölködő papagàj információ nélküli dühöngését olvassam, egy polccal magasabb itt a szint. nálam a sporthoz jobban értő emberek véleményét szeretném olvasni, ezért van ez az fórum (mondjuk nem a meccskövető), ha mocskolódni akarsz ott a facebook, ott lehet kurvaanyázni meg olyanokat írni, hogy “szopkodod”Én nem egy játékos miatt szurkolók a Ravens nek már több mint 12 éve , minden mecset megnézek, ha hoszabitanak Lamaral ha nem. Nem azt mondtam hogy Lamar egy szar játékos ,hanem hogy nem elit, top 10 ben benne van simán ,de nincs meg benne az, ami miatt gyürüt fog nyerni .én nem tudom miért győzködtök egy lamar héter tálibot. ismerjük a fajtájáta: ők már az elején azt mondták, hogy zsákutca nem nfl szint rb, majd fokozatosan emelték az összehasonlítási szintet és most már ott tartunk, hogy lamar csak akkor lehet kezdő qb, ha mindenidők számait megdönti mindenben és egy évben két superbowlt nyer. ezeket a hétereket nem tudod összezavarni statokkal és mindig lesz egy majd akkor ismerem el, ha.. most, hogy jól játszott 1 hétig kuss vót, de minden rossz dobásnál be fog írni egy én megmondtamot. norbit nem értem miért szurkol a ravensnek, mert ha győzünk és lamar szerez 5 td-t tuti felsír és gombóc van a torkában. hétvégén szívből fog szurkolni, hogy nyerjen a buffalo és égjen be lj. norvika húzz már a picsába facebookra, oda írogass, unalmas az agresszív, minden alapot nélkülöző utálatod.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
— NFL Network (@nflnetwork) September 28, 2022
They highlight the @NFLTotalAccess game of the week 👀 #BUFvsBAL pic.twitter.com/nsN90jc1UB
RedFive
Norbi180
De hasonlót más QB-ra is találnál, Herbert Po-ban sem volt még, Burrowt tavaly a védelem vitte SB-be, Allen 3-3 a PO-ban (ráadásul csak hazai pályán nyert még)
ThySoul
gedam
Te meg a másik véglet vagy, a Lamar szopkodok táborát erösited, aki szerint Lamar a legjobb irányító a ligában,és aki más véleményen van, az minek szurkol a csapatnak. Majd a rájátszásban visza térünk
Norbi180
gedam
Tudod ott a némitás gomb ,megoldja a problémádat egy perc allatt , ha nem vagy rám kíváncsi.
Persze hogy boldog vagyok ha Lamar dob 6 td és nyerünk.
de te jelenleg nem szurkolsz a ravensnek. mikor leszel boldog? ha nyer a ravens, lamar 6td-t dob vagy ha lamar 3int.-et dob és kikapunk és tudod a mocskot okádni? nem kell válaszolnod, mert a reakcióid beszédesek. te múlthét vasárnap szomorú voltál, akkor vagy elégedett, ha amit te gondolsz az beigazolódva látod (persze egy rossz passztól még nem igazolódik be, csak te azt hiszed). azért javasoltam a facebookot, mert nem azért vagyok ide beregisztrálva, hogy egy mocskos szájú, gyűlölködő papagàj információ nélküli dühöngését olvassam, egy polccal magasabb itt a szint. nálam a sporthoz jobban értő emberek véleményét szeretném olvasni, ezért van ez az fórum (mondjuk nem a meccskövető), ha mocskolódni akarsz ott a facebook, ott lehet kurvaanyázni meg olyanokat írni, hogy “szopkodod”Én nem egy játékos miatt szurkolók a Ravens nek már több mint 12 éve , minden mecset megnézek, ha hoszabitanak Lamaral ha nem. Nem azt mondtam hogy Lamar egy szar játékos ,hanem hogy nem elit, top 10 ben benne van simán ,de nincs meg benne az, ami miatt gyürüt fog nyerni .én nem tudom miért győzködtök egy lamar héter tálibot. ismerjük a fajtájáta: ők már az elején azt mondták, hogy zsákutca nem nfl szint rb, majd fokozatosan emelték az összehasonlítási szintet és most már ott tartunk, hogy lamar csak akkor lehet kezdő qb, ha mindenidők számait megdönti mindenben és egy évben két superbowlt nyer. ezeket a hétereket nem tudod összezavarni statokkal és mindig lesz egy majd akkor ismerem el, ha.. most, hogy jól játszott 1 hétig kuss vót, de minden rossz dobásnál be fog írni egy én megmondtamot. norbit nem értem miért szurkol a ravensnek, mert ha győzünk és lamar szerez 5 td-t tuti felsír és gombóc van a torkában. hétvégén szívből fog szurkolni, hogy nyerjen a buffalo és égjen be lj. norvika húzz már a picsába facebookra, oda írogass, unalmas az agresszív, minden alapot nélkülöző utálatod.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
They highlight the @NFLTotalAccess game of the week 👀 #BUFvsBAL pic.twitter.com/nsN90jc1UB
RedFive
Norbi180
De hasonlót más QB-ra is találnál, Herbert Po-ban sem volt még, Burrowt tavaly a védelem vitte SB-be, Allen 3-3 a PO-ban (ráadásul csak hazai pályán nyert még)
ThySoul
gedam
Te meg a másik véglet vagy, a Lamar szopkodok táborát erösited, aki szerint Lamar a legjobb irányító a ligában,és aki más véleményen van, az minek szurkol a csapatnak. Majd a rájátszásban visza térünk
Norbi180
DW 5 ev 230m fg
RW 5 ev 242 aki 5 ev 192m fog fajni minimum
Egy raklapra nem fer ra az ertuk adott draftcetli ertekek.
Ha valami tortenik akkor mar mindegy.
LJ eseten se szamitana az a plusz 30-40 millio?
K Murray detto kb penzben.
Herbert-Burrow nem lesz elerheto, ha megis akkor a gatya le lesz rohasztva a vevorol ( ha maradnak a palyajukon ) mind a mostani csapataik altal es altaluk is.
Viszont a kerdes nem az hogy kiert mennyit adnank hanem hogy mennyit akarunk adni LJ-nek. Valaki keveset, valaki sokat de ebben nem lehet mervado hogy ki jobb vagy rosszabb nala ( a rosszabbak nem is kellenek a jobbakra meg nem halottam egy tervet sem hogy csabitjuk ide oket )
A kerdes inkabb az hogy a fent emlitett uriemberek mennyivel jobb keretbol es jatszopajtasokbol foznek es miert?
Én nem egy játékos miatt szurkolók a Ravens nek már több mint 12 éve , minden mecset megnézek, ha hoszabitanak Lamaral ha nem. Nem azt mondtam hogy Lamar egy szar játékos ,hanem hogy nem elit, top 10 ben benne van simán ,de nincs meg benne az, ami miatt gyürüt fog nyerni .én nem tudom miért győzködtök egy lamar héter tálibot. ismerjük a fajtájáta: ők már az elején azt mondták, hogy zsákutca nem nfl szint rb, majd fokozatosan emelték az összehasonlítási szintet és most már ott tartunk, hogy lamar csak akkor lehet kezdő qb, ha mindenidők számait megdönti mindenben és egy évben két superbowlt nyer. ezeket a hétereket nem tudod összezavarni statokkal és mindig lesz egy majd akkor ismerem el, ha.. most, hogy jól játszott 1 hétig kuss vót, de minden rossz dobásnál be fog írni egy én megmondtamot. norbit nem értem miért szurkol a ravensnek, mert ha győzünk és lamar szerez 5 td-t tuti felsír és gombóc van a torkában. hétvégén szívből fog szurkolni, hogy nyerjen a buffalo és égjen be lj. norvika húzz már a picsába facebookra, oda írogass, unalmas az agresszív, minden alapot nélkülöző utálatod.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Norbi180
ThySoul
gedam
Jason Pierre-Paul's 2022 Cap number is $1.15M, which includes his base salary of $1M (15/18th of $1.2M salary) and a $150K Signing Bonus. Deal includes $4.35M in not likely to be earned incentives (which don't count on the 2022 Cap). 1/
— Brian McFarland (@RavensSalaryCap) September 28, 2022
én nem tudom miért győzködtök egy lamar héter tálibot. ismerjük a fajtájáta: ők már az elején azt mondták, hogy zsákutca nem nfl szint rb, majd fokozatosan emelték az összehasonlítási szintet és most már ott tartunk, hogy lamar csak akkor lehet kezdő qb, ha mindenidők számait megdönti mindenben és egy évben két superbowlt nyer. ezeket a hétereket nem tudod összezavarni statokkal és mindig lesz egy majd akkor ismerem el, ha.. most, hogy jól játszott 1 hétig kuss vót, de minden rossz dobásnál be fog írni egy én megmondtamot. norbit nem értem miért szurkol a ravensnek, mert ha győzünk és lamar szerez 5 td-t tuti felsír és gombóc van a torkában. hétvégén szívből fog szurkolni, hogy nyerjen a buffalo és égjen be lj. norvika húzz már a picsába facebookra, oda írogass, unalmas az agresszív, minden alapot nélkülöző utálatod.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Norbi180
ThySoul
Sztem siman Over.
Norbi Te nem voltal ott Talmacsi Gabor foruman is? Olyan deja vu erzesem van. ☺Nem
RedFive
Lamar meg 1-3 ,a két kezemet öszeteném ha Herbert kaliberű irányítom lenne, vagy Allen . Van annyira tehetséges hogy rájátszásban mindig ott leszünk, de ott az elsö kör és vége van.Tavaly a sok sérülés miatt be se jutott, azelőtt meg 1-1 volt a mérlegMondom a rájátszásban mutassa meg , eddig is jó volt az alpszakaszban.Are these two the frontrunners for MVP?
RedFive
Norbi180
ThySoul
Szerkesztette: Norbi180