Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 3 éve
2.es 5.koros cetlik. Jo magas ara volt es ezzel jon a kenyszer is hogy jovore fizesd meg kulonben kidobtal egy magas es egy alacsony picket. Mint mikor a Chiefs adott elso kort Orlando Brown ert. Ovatos vagyok, fanyalgok. WR1 et inkabb vartam, Bateman nemhogy 17 de 10 meccset se jatszik evente majd annyit serult.
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ha egy all-round passz ellen is kiraly ILB amit remeltek Queen-tol akkor az ara nem sok es meg jobban bearazza Queent. Akit meg fogunk tartani es talan egy konnyebb szerepben tundokolni fog es kapunk erte valamit a rookie papirja vege fele. Faszom joska miatt a D kozepe egy nagy semmi volt es ki kellett javitani az nem kerdes. De hogy a penz majd erre koltsuk es a hiany sorrendunkben sem feltetlenul elen allt a poszt. Hol van az a WR1 akirol itt szo volt?
több mint 3 éve
A kerdesem hogy o jo?Coverage-ben eléggé. Így Queen mehet rohangálni, ahhoz ért úgyis.
no
több mint 3 éve
A kerdesem hogy o jo?Hát a fizetési igénye jó nagy! (Ha lehet hinni az eddigi cikkeknek) nekem sok infóm nincs róla, tavaly ellenünk nagy meccse volt arra emlékszem.. Lehet queent eltradeljuk?
no
több mint 3 éve
A kerdesem hogy o jo?
több mint 3 éve
Wink barkit elkuld blitzelni, nala a lenyeg hogy rejti el es hogy forognak a helyere.20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
Eszméletlen, h milyen tehetségszinttel mentek.
Ja lemaradt, h passz ellen fasza lesz!
Willie Parker
Rodaron
A blitz nala a szabad ember a QB-ra kisakozzasa, S-CB mind gyorsabb barkinel. A fontos elem inkabb a passz ellen a F7-bol legyen valaki "nagyon jo" akinek az elsodleges feladata alapvetoen nem ez. Ilyet fogtok szerezni ha nincs nalatok. Bar eloszor ugyis eldontikmelyik iranyba mentek a D-el, mert egy brutal DL vagy sec lesz epitve es a masik ehhez kepest lesz felepitve olcsobb de specikifusabb kitetelekkel. Nem a LB fogjak kezdeni bar ha kiraly az az LB akkor mindenhova kell.
több mint 3 éve
Hát ez bejött.Kozeledik a trade hatarido, en max 1 kereskedelemben remenykedek, tobb nem lenne rank jellemzo.Van egy érzésem, hogy Roquan Smith lesz az emberünk.
RedFive
psychocska
több mint 3 éve
Yess.
több mint 3 éve
Lesz itt blitz, McDonald szereti az ilyen sokoldalú faszikat, csak egy kicsit sokan lesznek drágán.20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
Willie Parker
Rodaron
Queen-t akkor innentől lemondatták?
több mint 3 éve
20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Pont Wink védelmébe lett volna faja, mert a speedje is megvan a középső Blitzekre.
Willie Parker
több mint 3 éve
20 millióért talán majd megtanul blokkról leválni.Eszméletlen, h milyen tehetségszinttel mentek.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Compensation update: Bears are trading LB Roquan Smith to the Ravens in exchange for second- and fifth-round picks, per source.
több mint 3 éve
Source: #Bears LB Roquan Smith is traded to the #Ravens.Pont megelőztèl 🤪
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Source: #Bears LB Roquan Smith is traded to the #Ravens.
több mint 3 éve
Norbi allando osszehasonlitasanal mondtam hogy a kovetkezo sajat es o meccseiknel megnezzuk a jatekokat mennyivel jobbak a hivasok. De majd a jovo heten akkor ( senki nem szolt hogy nem is jatszanak 😊)Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊Nézd meg a Cisco elleni meccsüket, ott varázsolt és voltak remek playek.
no
KeyG
Amugy a Sasoknal talan jobb is az osszehasonlitas. 2 db WR aki fenyegetes egy boszme fal a fo kulonbseg ( persze lattam 2-3 drive-ot.
AJ TD-nel odarakta a labdat de AJ-t is erdemes nezni hogy hasznalta a testet es adta meg a "sokkal nagyobb" savot ahova erkezhetett a labda. Nalunk ezt Bate-Duve-Robinson eselytelen, 2.) a contested labdanal nem ketseges kie az elony.
A falnal a 6 emberes nyomasnal meg se rezzentek, olyan zsebe volt hogy meg talan odakiabalni se tudtak volna Hurstnek.
Hurst nem olvasott tobbet jobban, a technikaja sem jobb ide kellene egy sarga fejecske aki smirk-ol. A hivo az ok, de egyszeruen a WR fenyegetest hasznalja ki. Nem tudom van e olyan csapat ahol a mi WR-tol osszefosna magat egy DC es a jatekosai.
Persze 2-3 drive-ot lattam lehet nem igy van. ( ja jonak tuno TE is van )
több mint 3 éve
Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊Nézd meg a Cisco elleni meccsüket, ott varázsolt és voltak remek playek.
no
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Meg akartam nezni a KC-t hogy Mahomes-AR milyen passzjatekot varazsoltak fel de erre nem is jatszottak. Jovo hetre halasztva 😊
több mint 3 éve
Highest graded Ravens in Week 8 win vs Buccaneers:
— PFF BAL Ravens (@PFF_Ravens) October 28, 2022
🥇 Isaiah Likely - 87.4
🥈 Morgan Moses - 79.8
🥉 Kyle Hamilton - 79.4
4️⃣ Demarcus Robinson - 77.0
5️⃣ Kevin Zeitler - 72.0 pic.twitter.com/8GJEFLZfSd
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Beleneztem a Sasok meccsebe en is. Siri-OL-Elkapok. Siri dolga a keret miatt egyszerubb, de legyen o a zseni es a kulonbseg oriasi GR-al szemben de minek jonne hozzank ahhoz ki kellene rugni JH-t ami keptelenseg. De a kulonbseg nem ott jon es nem is Hurts jobb es adja a kulonbseget. A budos picsaba EDC
több mint 3 éve
gedam
6 508
érdemes nézni hurts játékát, első driveban egy pontos passza nem volt, mégis mindegyik jó lett, mertolyan a személyzet. földről felszedik a screent 4.-re, aj brown leszedi az 50-50-es aluldobott labdát, ami nálunk int. lett volna stb. na ez nálunk a baj. hurts mérföldekkel pontatlanabb, mint lj.
több mint 3 éve
gedam
6 508
Gus szerencsére csak minimálisan sérült, lehet már lesz NO ellen is.azért a visszajátszásból látszott, hogy a laza térdszalag miatt jött a sérülés, pillanatra kiugrott a térde, nem tudom lesz e valaha százas.
psychocska
több mint 3 éve
Gus szerencsére csak minimálisan sérült, lehet már lesz NO ellen is.