Baltimore Ravens
Nekem 52 és 20 as mezeim vannak többféle "kiszerelésben" 😊 + Tucker "közvetetten"www.baltimoreravens.com/video/trailer-terrell-suggs-returns-for-steelersŐ az egyetlen akitől mezem van, és ő volt az utolsó aki ebbe a csapatba tüzet tudott vinni, amióta nincs én nem sokszor láttam baszó védelmet akiken látszik, hogy felakarják törölni az ellenféllel a pályát. Nincs vezér ebben a csapatban, nincs.
vót má'? 😊
(ilyen felvezetéssel nagy kár, hogy nincs a kezünkben a sorsunk. Akkor lenne igazi ha ez döntene arról melyik csapat megy kettőnk közül a PO-ba)
Snagal
KeyG
Ricard mezt vettem volna ha nem tudám, hogy a FB pozició mennyire hányadtatott. mellette még Ngata és SSSr. mez volt tervben, de róluk lemaradtam.
Andrews nagyra ertekeli G-Ro munkajat.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
www.baltimoreravens.com/video/trailer-terrell-suggs-returns-for-steelersŐ az egyetlen akitől mezem van, és ő volt az utolsó aki ebbe a csapatba tüzet tudott vinni, amióta nincs én nem sokszor láttam baszó védelmet akiken látszik, hogy felakarják törölni az ellenféllel a pályát. Nincs vezér ebben a csapatban, nincs.
vót má'? 😊
(ilyen felvezetéssel nagy kár, hogy nincs a kezünkben a sorsunk. Akkor lenne igazi ha ez döntene arról melyik csapat megy kettőnk közül a PO-ba)
Snagal
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
vót má'? 😊
“Describe the Ravens 2021-2022 season in one picture.” pic.twitter.com/5yPU3O6bLH
— Ramey (@HoodieRamey) January 7, 2022
Kozetek hajitom ezt a bombat:4 az OL-t kihagytad, de sziporkázott már WR szerepben is pl. Vikings ellen 😀Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.Ricardot ilyenkor 3x kéne a sérült listán feltüntetni - oké, hogy csak egy játékos dőlt ki, de rögtön IR-re került egy FB, egy LB és egy ST játékosunk is 😀
Boyle pedig Covid IR.
Ket fasza blokkoloval kevesebb a hetvegen.
RedFive
Snagal
KeyG
Rickard az AFC dontore es a SB-ra visszaterhet csak 3 meccset kell kihagynia!! 😂😂😂😂
RedFive
Snagal
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Kozetek hajitom ezt a bombat:4 az OL-t kihagytad, de sziporkázott már WR szerepben is pl. Vikings ellen 😀Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.Ricardot ilyenkor 3x kéne a sérült listán feltüntetni - oké, hogy csak egy játékos dőlt ki, de rögtön IR-re került egy FB, egy LB és egy ST játékosunk is 😀
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
Snagal
KeyG
Rickard az AFC dontore es a SB-ra visszaterhet csak 3 meccset kell kihagynia!! 😂😂😂😂
RedFive
Lamar Jackson did not practice on ThursdaySzerintem kamu az egész, egyszerűen rájött Lamar, hogy lehetett volna rosszabb is és itt az ideje a szerződéshosszabbításnak.
A napokban Harbough nak volt egy erdekes valasza amikor Lamar allapotat firtatta egy ujsagiro. Kerestem de nem talaltam meg ujra, de telibe frusztraciorol arulkodott. Mintha 1: mar elege lenne a szinjatekbol. 2: pusztan csalodott hogy ennyi ideig tart az a felepules.
Egyszer aszfalton futottam nagy tempoval, mikor bal labbal egy deszkadarabra erkeztem es a forszirozott lendulet miatt azonnal kifordult a bokam es az aszfaltra a bokacsontommal erkeztem. Ugy fajt, hogy promt hanyinger. Fagyasztottam, fasliztam egy het biceges, de 2 het mulva kispalyas focikupan szerepeltem. Nem lattam Lamar seruleset egy kameraszogbol se mutattak epp a bokajat csak hogy utana fogja es fekszik. Meg hogy zsinorba kihagy x meccset. 😒
RedFive
We are just the Ravens!
A napokban Harbough nak volt egy erdekes valasza amikor Lamar allapotat firtatta egy ujsagiro. Kerestem de nem talaltam meg ujra, de telibe frusztraciorol arulkodott. Mintha 1: mar elege lenne a szinjatekbol. 2: pusztan csalodott hogy ennyi ideig tart az a felepules.
Egyszer aszfalton futottam nagy tempoval, mikor bal labbal egy deszkadarabra erkeztem es a forszirozott lendulet miatt azonnal kifordult a bokam es az aszfaltra a bokacsontommal erkeztem. Ugy fajt, hogy promt hanyinger. Fagyasztottam, fasliztam egy het biceges, de 2 het mulva kispalyas focikupan szerepeltem. Nem lattam Lamar seruleset egy kameraszogbol se mutattak epp a bokajat csak hogy utana fogja es fekszik. Meg hogy zsinorba kihagy x meccset. 😒
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
Snagal
KeyG
Szerkesztette: RedFive
4 az OL-t kihagytad, de sziporkázott már WR szerepben is pl. Vikings ellen 😀Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.Ricardot ilyenkor 3x kéne a sérült listán feltüntetni - oké, hogy csak egy játékos dőlt ki, de rögtön IR-re került egy FB, egy LB és egy ST játékosunk is 😀
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
Snagal
We are just the Ravens!
Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.Ricardot ilyenkor 3x kéne a sérült listán feltüntetni - oké, hogy csak egy játékos dőlt ki, de rögtön IR-re került egy FB, egy LB és egy ST játékosunk is 😀
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
Majd levegőben gàlàzunk az utsó meccsen 😁Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.8-9
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
KeyG
Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.8-9
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
We are just the Ravens!
Boyle pedig Covid IR.
Ennyi ev utan is libabor... 😀If you want accuracy, look at Aaron Rodgers
— dylan (@5lacco) January 3, 2022
If you want mobility, look at Lamar Jackson
If you want crazy potential, look at Joe Burrow
If you want a canon, look at Patrick Mahomes
If you want all of that, look at Joe Flacco pic.twitter.com/PeFpFRCXGo
ezért a menetelésért jár a hof
azért egész elképesztően érezte a zsebet a rájátszásokban. sztem ez különböztette meg az alapszakasz joetól.
gedam
Megallithatatlan PO Joe. 😌
Mennyire megbiz(hat)ott a falaban. Milyen megfellebbezhetetlen donteseket hozott. Mennyire orultem, hogy fel is vettem az elo adast a SB-rol a teljes aramszunetestol, aztan ahany ismetlese volt annyiszor neztem ujra, de az ismetlesekbol ugy hianyzott a teljes aramszunetes uresjarat, hogy azt is ujraneztem mar nem egyszer, de tobb mint 10x. (Boldin elengedese nem bun volt, hiba. Nem tudom felidezni a cap helyzetunket, de kitomtuk Joe-t es elvettuk a jatszopajtasat.) De az micsoda hajnal volt! 😈
"Listen in as the last dance begins in Baltimore!"
— Bobby Trosset (@bobbywbal) January 6, 2022
Nine years ago today, @raylewis played in his final game inside M&T Bank Stadium as a Raven.
No. 52 led the way defensively with a game-high 13 tackles in a Wild Card win over Indianapolis.
(via @Ravenspic.twitter.com/QTrNF8veIG
Patrick Queen meg messze van hogy az uj Ray Lewis legyen, bar a szomszedok foszakacsa szerint van benne anyag:
Mike Tomlin had high praise for #Ravens LB @Patrickqueen_ today:
— Bobby Trosset (@bobbywbal) January 4, 2022
"He might be the best linebacker in the AFC North. I know his tape looks like that."
PQ has answered the call in year two. pic.twitter.com/sjgoBMY03g
Akad koztuk.☺Azèrt itt van pàr hasznos kezdő +kiegèszítő emberke. Ha őket + rookie szerződéseket ideveszem kb el is.ment a cap....Olvasom a ma megjelent Hogyan tovàbb cikket az FK-n. Hogyan van nekünk csak 23 millió a cap-ben a barnàknak meg 39, steelersnek meg 43? Lamar mèg nem ütötte meg a jackpotot de költekezni már nem tudunk. Persze tudom villanyoraval meg Petersel tudunk ezen növelni de azt hittem lesz egy olyan offseason mikor nem kell a pennyket számolgatni... Azt sem tudom hirtelen kik lesznek a fontosabb szabadugynokokFA-k:
Benibácsi
RedFive
Benibácsi
Justin Houston is a top-5 value signing this year. https://t.co/YpFAxMMJ6t
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) January 5, 2022
Azèrt itt van pàr hasznos kezdő +kiegèszítő emberke. Ha őket + rookie szerződéseket ideveszem kb el is.ment a cap....Olvasom a ma megjelent Hogyan tovàbb cikket az FK-n. Hogyan van nekünk csak 23 millió a cap-ben a barnàknak meg 39, steelersnek meg 43? Lamar mèg nem ütötte meg a jackpotot de költekezni már nem tudunk. Persze tudom villanyoraval meg Petersel tudunk ezen növelni de azt hittem lesz egy olyan offseason mikor nem kell a pennyket számolgatni... Azt sem tudom hirtelen kik lesznek a fontosabb szabadugynokokFA-k:
Benibácsi
RedFive
Olvasom a ma megjelent Hogyan tovàbb cikket az FK-n. Hogyan van nekünk csak 23 millió a cap-ben a barnàknak meg 39, steelersnek meg 43? Lamar mèg nem ütötte meg a jackpotot de költekezni már nem tudunk. Persze tudom villanyoraval meg Petersel tudunk ezen növelni de azt hittem lesz egy olyan offseason mikor nem kell a pennyket számolgatni... Azt sem tudom hirtelen kik lesznek a fontosabb szabadugynokokFA-k:
Benibácsi

Olvasom a ma megjelent Hogyan tovàbb cikket az FK-n. Hogyan van nekünk csak 23 millió a cap-ben a barnàknak meg 39, steelersnek meg 43? Lamar mèg nem ütötte meg a jackpotot de költekezni már nem tudunk. Persze tudom villanyoraval meg Petersel tudunk ezen növelni de azt hittem lesz egy olyan offseason mikor nem kell a pennyket számolgatni... Azt sem tudom hirtelen kik lesznek a fontosabb szabadugynokokLJ-nek 23 milliós 5. éves szerződéssel számolnak.
Benibácsi
A fontosabbak a B Will, Bozeman és Campbell hármas, mellettük nincs Jimmy Smith például. ( Bynes és Fort sincs )
Peterst nem vágnám ki személy szerint, mert láthattuk az éven mennyit is ér két jó CB a csapatban.
Ezért kell a sok draft pick EDC-nek, mert igazából rajtuk lehet spórolni pár évig.
Boykin, Powers, Young és Villanyóra kivágásával van még 16 millió plusz mehet akár Koch is az megint 2 millió illetve ha Jawuan James nem épül fel ő is 3-ért.
We are just the Ravens!
...mikor az elso hajszalrepedes megjelenik, majd egyre tagul...Nekem az ilyen taktikázás ról, mindig a szerb vízilabdázók 2008-as pofára esése jut eszembe. Sztem próbáljunk nyerni ez mèg Huntley-val is kivitelezhető de ha Lamar játékra kész akkor vele. Olvastam Suggs is ott lesz a Ben búcsún 😁
As a Ravens fan I'm glad my coaches and players want to win at all costs but on the other hand that possible 12th pick in the 2022 draft(if we lose) is looking really nice
— Sy Worthington (@Sy_Worthington) January 5, 2022
Last year's number 12 pick is going to be the runaway Rookie defensive player of the year.
I'm just saying 🤷🏿♂️
RedFive
As a Ravens fan I'm glad my coaches and players want to win at all costs but on the other hand that possible 12th pick in the 2022 draft(if we lose) is looking really nice
Last year's number 12 pick is going to be the runaway Rookie defensive player of the year.
I'm just saying 🤷🏿♂️
mekkora volt ez a PO 😊If you want accuracy, look at Aaron Rodgers
— dylan (@5lacco) January 3, 2022
If you want mobility, look at Lamar Jackson
If you want crazy potential, look at Joe Burrow
If you want a canon, look at Patrick Mahomes
If you want all of that, look at Joe Flacco pic.twitter.com/PeFpFRCXGo
ezért a menetelésért jár a hof
azért egész elképesztően érezte a zsebet a rájátszásokban. sztem ez különböztette meg az alapszakasz joetól.
gedam
egy Boldinnal máshogy néztünk volna ki idén is