Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Andrews 1187 yardnal tart. 👍
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
azokra eleve azért mentünk rá, mert már akkor is dögrováson volt a fél csapat
több mint 4 éve
Ebből annyi a tanulság, hogy jobban rá kell gyúrni a kétpontosokra. Ha már bevállalják meccsdöntő szituban, akkor olyan play legyen, hogy 10-ből 10-szer, becsukott szemmel is menjen. Ha az a két play sikerül (ellenünk és GB ellen) akkor most 10-4-el állna Ravens, és pont semmit sem számítana, hogy ki tud pályára lépni a Bengals ellen.
több mint 4 éve
Redditen olvastam: "miert nem hivjatok fel Kaepernick-et? Greg Roman QB-je volt!"én egyébként inkább nézném kenjit, mert josh johnsonról bizton tudjuk, hogy szar, vannak róla tapek, lehet ellene készülni. egy jó meccs meg egy alapvetően nem nfl játékosban is lehet, ha abszolúté ismeretlen, lásd white. sajnos most nem látom, hogyan nyerhetünk, nincs biztos pont a csapatban. a futást talán tudjuk fogni, én szétblitzelném a meccset, mert tovàbbra is azt mondom, hogy jobb ha ez a sec a qb felé fut, minthogy zónázik vagy emberezik, mert arra ez a szedett-vedett banda alkalmatan. támadó oldalon passzolni kéne, mert elkapó oldalon megvagyunk, csak sajnos nincs ki passzoljon. mcsorleyval azért félig-meddig meglennénk.
Lofaszt mama! NOOOO WAAAAY!
Ha ujabb qb-t vesztunk akkor Kenji Bahar. Ha ot is akkor Sam Koch. De meg Justin Tuckerben is jobban biznek. Amilyen velemenyeket irogatott Kolin fiu Lamarrol, be se tegye a labat Marylandbe. 👿
RedFive
gedam
Sam Koch, 28/28 passing, 340 yards, 5 touchdowns
— R Daycon (@daycon_r) December 26, 2021
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Johnson tud futni? (Menekulni)Redditen olvastam: "miert nem hivjatok fel Kaepernick-et? Greg Roman QB-je volt!"én egyébként inkább nézném kenjit, mert josh johnsonról bizton tudjuk, hogy szar, vannak róla tapek, lehet ellene készülni. egy jó meccs meg egy alapvetően nem nfl játékosban is lehet, ha abszolúté ismeretlen, lásd white. sajnos most nem látom, hogyan nyerhetünk, nincs biztos pont a csapatban. a futást talán tudjuk fogni, én szétblitzelném a meccset, mert tovàbbra is azt mondom, hogy jobb ha ez a sec a qb felé fut, minthogy zónázik vagy emberezik, mert arra ez a szedett-vedett banda alkalmatan. támadó oldalon passzolni kéne, mert elkapó oldalon megvagyunk, csak sajnos nincs ki passzoljon. mcsorleyval azért félig-meddig meglennénk.
Ha ujabb qb-t vesztunk akkor Kenji Bahar. Ha ot is akkor Sam Koch. De meg Justin Tuckerben is jobban biznek. Amilyen velemenyeket irogatott Kolin fiu Lamarrol, be se tegye a labat Marylandbe. 👿
RedFive
gedam
Meg volt egy napja Covidizalni magat egy nudibarban, remeljuk Kenji pedig meleg. 😂
Black humor is last sanctuary. 👍
több mint 4 éve
gedam
6 477
Redditen olvastam: "miert nem hivjatok fel Kaepernick-et? Greg Roman QB-je volt!"én egyébként inkább nézném kenjit, mert josh johnsonról bizton tudjuk, hogy szar, vannak róla tapek, lehet ellene készülni. egy jó meccs meg egy alapvetően nem nfl játékosban is lehet, ha abszolúté ismeretlen, lásd white. sajnos most nem látom, hogyan nyerhetünk, nincs biztos pont a csapatban. a futást talán tudjuk fogni, én szétblitzelném a meccset, mert tovàbbra is azt mondom, hogy jobb ha ez a sec a qb felé fut, minthogy zónázik vagy emberezik, mert arra ez a szedett-vedett banda alkalmatan. támadó oldalon passzolni kéne, mert elkapó oldalon megvagyunk, csak sajnos nincs ki passzoljon. mcsorleyval azért félig-meddig meglennénk.
RedFive
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Redditen olvastam: "miert nem hivjatok fel Kaepernick-et? Greg Roman QB-je volt!"Lofaszt mama! NOOOO WAAAAY!
több mint 4 éve
Packers ellen nyugodtan ültem le és ideges lettem a végére.Ultel mar le nyugodtabban meccs ele? Majd HA szoros lesz kezdhetunk izgulni. 😂😂Kar a szezonert :/ Falcons mellett iden Ravens meccset kovettem a legtobbszor, mert tudtam hogy a vegen a drama garantalt. Sajnos a practice squaddal nem hiszem hogy lehetne meccset nyerni az nfl-ben max a jacksonville ellen.Robert Jackson ellem felfog.
Kar erte mert ezt a Huntleyt kezdtem csipni nagyon.
Amugy egy 36,5 overt tettem meg huntley tudataban, ez a tipp csak akkor johet ha Burrow megint 400 yardot felpakol😀😬
Tdog
Nyugodtság van, hozzuk a pénzed. 😉
KeyG
RedFive
A Dolphins ellen is nyugodtan ültem le, aztán kaptam a lángost az arcomba. 😃
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ultel mar le nyugodtabban meccs ele? Majd HA szoros lesz kezdhetunk izgulni. 😂😂Kar a szezonert :/ Falcons mellett iden Ravens meccset kovettem a legtobbszor, mert tudtam hogy a vegen a drama garantalt. Sajnos a practice squaddal nem hiszem hogy lehetne meccset nyerni az nfl-ben max a jacksonville ellen.Robert Jackson ellem felfog.
Amugy egy 36,5 overt tettem meg huntley tudataban, ez a tipp csak akkor johet ha Burrow megint 400 yardot felpakol😀😬
Tdog
KeyG
több mint 4 éve
Kar a szezonert :/ Falcons mellett iden Ravens meccset kovettem a legtobbszor, mert tudtam hogy a vegen a drama garantalt. Sajnos a practice squaddal nem hiszem hogy lehetne meccset nyerni az nfl-ben max a jacksonville ellen.Robert Jackson ellem felfog.
Tdog
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Kar a szezonert :/ Falcons mellett iden Ravens meccset kovettem a legtobbszor, mert tudtam hogy a vegen a drama garantalt. Sajnos a practice squaddal nem hiszem hogy lehetne meccset nyerni az nfl-ben max a jacksonville ellen.Kar erte mert ezt a Huntleyt kezdtem csipni nagyon.
több mint 4 éve
AranycsapatWe have activated QB Kenji Bahar, DB Robert Jackson, S Tony Jefferson, T Jaryd Jones-Smith, NT Isaiah Mack, DT/G Khalil McKenzie, S Jordan Richards, LB Joe Thomas, CB Daryl Worley and TE Tony Poljan from the practice squad.https://t.co/WoblRf7rBY
— Baltimore Ravens (@Ravens) December 25, 2021
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Erről enyit szart se ér ez az oltás ,ha bevannak oltva akkor mi a francért nem tudnak játszani? Kész vicc ,énis elkaptam a covidot oszt kutya bajom nem volt, pedig nem vagyok egy sport ember . Na ,nem hiába nem vagyok beoltva amikor szart se ér , kár erőltetni ezt a szart,igaza van jacksonak hogy nem oltat.Jó-jó, de te még az oltási korhatár alatt vagy......
Norbi180
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
We have activated QB Kenji Bahar, DB Robert Jackson, S Tony Jefferson, T Jaryd Jones-Smith, NT Isaiah Mack, DT/G Khalil McKenzie, S Jordan Richards, LB Joe Thomas, CB Daryl Worley and TE Tony Poljan from the practice squad.https://t.co/WoblRf7rBY
— Baltimore Ravens (@Ravens) December 25, 2021
több mint 4 éve
Allitolag visszahozzuk Kenji Bahart Johnson moge hogy ne Koch-nak kelljen backup qb-t jatszania.
több mint 4 éve
Lamar es persze Huntley el se utazik Cincibe, Watkins kiszabadult a Covid listarol, Hayes aktivalva az 53as keretbe (birnam ha hozna sack-et). Johnson iranyit majd. Kivancsi vagyok mennyire lesz lebutitva a playbook illetve hogy mennyit probalunk egyaltalan majd passzolni?
több mint 4 éve
Browns meccset sztem kevesebbel is halasztottak legutóbb... Fő a következetesség (nem mintha sokat számítana már a végen ennyi sérülttel a covid mellett, de így konkrétan nincs értelme lejátszani)
több mint 4 éve
A picsába már. Ennyit tudok erre írni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Visszateroink dacara nagyon nem nekunk all a zaszlo, egyre nyilik az ollo. A sread mar -4.5 a Bangaliaknak. Underdogkent toljunk egy ultimate squid game-et! ☺Csaxolok mar -7 a spread.
RedFive
Stabilan zuhanunk a pokolba. 😈
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
Meg maradt 13 vedojatekosunk. Osszesen. 😅 ebonybird.com/2021/12/25/ravens-13-healthy-defensive-players/
több mint 4 éve
Fontos meccs lett volna ez,de úgy tűnik el is dőlt. Grat a Cicáknak! 😀 Jó lenne,ha vége lenne már ennek az egész éves vergődésnek. Ennyi hiányzóval kvázi értelme nincs már pályára lépni.
több mint 4 éve
McSorleyt nem tudjuk visszahozni a Crdinalstol? Folyamatosan az 53-as keretnèl van?Chris Streveler helyet vette at az 53-ban. Ot meg mi vettuk fel az o gyakorlojukbol. O most minalunk Covidos. 😅
Benibácsi
több mint 4 éve
ilyen szezon nincs, nem létezik 😭😭😭😭😭
több mint 4 éve
Sam Koch of course.Ès ki lesz az ő cserèje? 😀McSorleyt nem tudjuk visszahozni a Crdinalstol? Folyamatosan az 53-as keretnèl van?Nem fogjuk visza hozni ,pont erre felkészülve lett idehozva Jonhson.
Benibácsi
Norbi180
Benibácsi