Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Egy igazi contender elbírja a bírói hibákat és a sérüléseket, FLAME ONRégen ez is keményebben ment itt. A végtelen hosszú Igor/Soldi szócsaták megspékelve a hozzászóló kiegészítő emberekkel ettől sokkal parázsabbak voltak. Szerintem évek óta inkább a csendes tisztelet van a többiek felé. Most egy kicsit előjött a frusztráció, de majd elmúlik 😊najóóó, de az más, hogy mi utáljuk egy mást és oda is szólunk, meg hogy teszem azt az NFC-ból valaki ide jön okoskodni, hogy ki kit utálhat jogosan 😀Nem tudom, mit rugóztok ezen, mindenki utál mindenkit, mindegyik keresztbe tesz a másiknak ahol lehet, hogy fájjon (Tomlin még a pályán belül is😃), meg akarja törni és alázni a másikat, akármennyire is rottyon van az. Ez ilyen sport, senkit nem érdekel, hogyan állsz ki (sajnos). S ettől jó szurkolni.Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Nyilván fontos volt megmutatni, hogy egy totál tét nélküli meccsen, egy tartalékos ellenféllel szemben a saját RZ-ban is nekimennek negyedikre (aminek a megalázáson kívül vajon mi más értelme van?)
Szóval nem kell felháborodni az 500 y miatt, ti sem vagytok jobbak semmivel. 😊
Jan
Snagal
Dögöljön meg a szomszéd összes tehene (ez esetben Hollója, Kutyája és Tigrise)!
Willie Parker
Mi azt majd jól tudjuk magunktól is, meg vérdíjat kitűzni egymásra a rádióban 😀
Snagal
bcsarli
több mint 4 éve
Naná, ha ilyenre van igény, csak nekünk szólj! 😀Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Nyilván fontos volt megmutatni, hogy egy totál tét nélküli meccsen, egy tartalékos ellenféllel szemben a saját RZ-ban is nekimennek negyedikre (aminek a megalázáson kívül vajon mi más értelme van?)
Jan
Snagal
több mint 4 éve
Régen ez is keményebben ment itt. A végtelen hosszú Igor/Soldi szócsaták megspékelve a hozzászóló kiegészítő emberekkel ettől sokkal parázsabbak voltak. Szerintem évek óta inkább a csendes tisztelet van a többiek felé. Most egy kicsit előjött a frusztráció, de majd elmúlik 😊najóóó, de az más, hogy mi utáljuk egy mást és oda is szólunk, meg hogy teszem azt az NFC-ból valaki ide jön okoskodni, hogy ki kit utálhat jogosan 😀Nem tudom, mit rugóztok ezen, mindenki utál mindenkit, mindegyik keresztbe tesz a másiknak ahol lehet, hogy fájjon (Tomlin még a pályán belül is😃), meg akarja törni és alázni a másikat, akármennyire is rottyon van az. Ez ilyen sport, senkit nem érdekel, hogyan állsz ki (sajnos). S ettől jó szurkolni.Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
Snagal
Willie Parker
Snagal
több mint 4 éve
gedam
6 477
Our game vs. the Los Angeles Rams has moved to 1:00 PM ET and remains on FOX.hálisten
KeyG
több mint 4 éve
Viszont korábban valaki említette és csak bólogatni tudok: ne mondja már senki, hogy évről évre ennyi és ilyen szintű sérülések és ilyen szar regeneráció az normális.Hogy máshol 1-2 nap alatt covid listára fel aztán meg le kerülnek nálunk meg 10 nap sem elég?
Hogy JAckson (meg mostmár Huntley is) minden évben többször is hagy ki edzést betegség miatt - én nem vagyok egy erőtől majd kicsattanó, acél immunrendszerrel rendelkező paraszt ember, de még én sem vagyok ennyiszer beteg.
Már a szezon előtti sérüléshullám idején éltem a gyanúperrel, de bármennyire is hangzik hülyén, tartom, hogy valami nem kóser a felelős pozíciókban, mert ha ez "random" akkor nem kellene, hogy 5 évből 3ban "dobogósok" legyünk egy ilyen statisztikában...
Örülnék, ha ezt tudnánk normalizálni, mert tényleg tiszteletreméltó, hogy még ennyi sérülttel, covidossal is van esélyünk nem csak a PO -ra de a csoport elsőségre is, csak jó lenne már mondjuk egy 70-80%os kerettel látni mit tudunk.
több mint 4 éve
najóóó, de az más, hogy mi utáljuk egy mást és oda is szólunk, meg hogy teszem azt az NFC-ból valaki ide jön okoskodni, hogy ki kit utálhat jogosan 😀Nem tudom, mit rugóztok ezen, mindenki utál mindenkit, mindegyik keresztbe tesz a másiknak ahol lehet, hogy fájjon (Tomlin még a pályán belül is😃), meg akarja törni és alázni a másikat, akármennyire is rottyon van az. Ez ilyen sport, senkit nem érdekel, hogyan állsz ki (sajnos). S ettől jó szurkolni.Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
Snagal
Willie Parker
több mint 4 éve
A tegnapi meccsre ugyanazt tudom mondani, amit a múlthetire: erőn felül teljesítettek most is, 3 TD szerintem 3-mal több mint amit elvárható volt egy gyakorló csapattól, egy olyan ellenféllel szemben akik 110%-kal küzdenek a PO pozícióért egy kezdő kerettel.Sajnálom, hogy a védelemben nem volt egy picivel több kraft, de aki lekövette kikből állt össze a csapat azért az tudja, hogy ez sajnos nem lehetett reális elvárás.
Viszont a bírók a csapattal ellentétben megint alul teljesítettek. Biztos ott is sok a sérült...
Jó lenne most már ha ligaszinten egy kis következetesség lenne a hívásokban mert baromi fárasztóak (DPI és a holding is kb randomnak tűnik mikor mit hívnak annak, vagy a veterán pocket QB-kkal a kivételezés, míg egy LJ kaliberű QB-t lehet ütni - csak mert képes kimozogni a zsebből. Chase megpörgeti a labdát az bünti, de ha két falember összeverekedik akkor offset és mindneki mehet a dolgára...)
Ami meg az aktuális vita tárgyát illeti - igazából kár is rá válaszolni, mert aki nem "érintett" de idejön és osztja az észt, hogy "de a rééévensz is...." annak úgyis mindegy, mert látott egy összefoglalót jó esetben, rosszabb esetben elolvasta a meccs összegzéséről egy cikket és idejön az alapján jólmegmondani ők általában mezei haterek, nem logika az érdekes, meg az összefüggések, hanem hogy fújj baltimór.
(szerintem egy bengals szurkolónak nagyobb trauma volt, hogy burrow még 1 perccel a vége előtt is a pályán parádézott 20 pont előnyben mint nekünk - én legalábbis csak simán nem értettem mi történik. Túl unalmas, hogy oda át annyi egészséges player van? Mi nem veszíthettünk semmit, max felrak még egy Td-t - az L betű nem fog attól még duplán számítani a szezon végén. A bengals viszont a sztár irányító épségét kockáztatta a rájátszás előtt... de ezt meg ők tudják. Mondjuk van egy olyan tippem, hogy a Lewis/Reed érában ilyet nem vállaltak volna be mert egy Ngata biztos "meghálálta" volna a gesztust 😀 )
több mint 4 éve
Nem tudom, mit rugóztok ezen, mindenki utál mindenkit, mindegyik keresztbe tesz a másiknak ahol lehet, hogy fájjon (Tomlin még a pályán belül is😃), meg akarja törni és alázni a másikat, akármennyire is rottyon van az. Ez ilyen sport, senkit nem érdekel, hogyan állsz ki (sajnos). S ettől jó szurkolni.Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
Snagal
több mint 4 éve
Our game vs. the Los Angeles Rams has moved to 1:00 PM ET and remains on FOX.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Még szerencse, hogy van egy Steelers a csoportban akik emelik a nívót és példát mutatnak fairplayből a másik három csapatnak 😊Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
több mint 4 éve
En nem tudom mirol szol. Ti nem voltatok ellenfel, mar reg nem az evad legfontosabb meccse. Ahogy itt nem ertettem volna miert kockaztatjak a palyan ( akar csak a kozeleben embereknek tolunk). Egy cserenek peldaul minden snap ajandek es azt is megertem. De nekem mindegy es egy rossz szot nem mondtam roluk, attol nem ertem a dontesuket, mert ennek a rekordnak valljuk be nincs erteke, de azt is elfogadom hogy a konyvekben ettol fuggetlenul az lesz. Sot magunkat se vedtem es meg se probalom mert neha nem is lehet es foleg mert nem is erdemes. De itt az ertelmetlen kockaztatast kerdojelezem meg nem a kovetkezmenyet ami a rekorddal jart. Es halkan teszem hozza hogy lehet a cserek akar ehesebbek is lettek volna.Tesa, 13-2-es csapat, tét nélküli meccsen játszik, és sima vezetésnél, nekimennek a saját RZ-ukban negyedikre. Így jobban hangzik? Lehet csűrni-csavarni, de mind tudjuk hogy ez miről szólt.RG 3 végig, de ezt nem fontos megemlíteni, de azt igen, hogy odaát mi volt. 😃Szerintem ott nalunk is csere jatszott, hogy ki legyen egyenlitodve 😊 Ha jol emlekszemÉn meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
no
KeyG
Jan
De a jovoben ez nalunk semmilyen lelektani hatassal nem fog jarni hisz jovore a remelhetoleg legalabb kozel egeszsegesen kifuto keret nem vett reszt ebben a veresegben.
több mint 4 éve
Persze, egyébként Harbaugh nagy tanár, jól csinálta azt is amikor nekiment és most is, hogy felemelte a szavát, kell egy kis feeling “megaláztak minket, igyunk vért”.Tesa, 13-2-es csapat, tét nélküli meccsen játszik, és sima vezetésnél, nekimennek a saját RZ-ukban negyedikre. Így jobban hangzik? Lehet csűrni-csavarni, de mind tudjuk hogy ez miről szólt.RG 3 végig, de ezt nem fontos megemlíteni, de azt igen, hogy odaát mi volt. 😃Szerintem ott nalunk is csere jatszott, hogy ki legyen egyenlitodve 😊 Ha jol emlekszemÉn meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
no
KeyG
Jan
Ez a North, itt vannak ilyenek. 😊
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Tesa, 13-2-es csapat, tét nélküli meccsen játszik, és sima vezetésnél, nekimennek a saját RZ-ukban negyedikre. Így jobban hangzik? Lehet csűrni-csavarni, de mind tudjuk hogy ez miről szólt.RG 3 végig, de ezt nem fontos megemlíteni, de azt igen, hogy odaát mi volt. 😃Szerintem ott nalunk is csere jatszott, hogy ki legyen egyenlitodve 😊 Ha jol emlekszemÉn meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
no
KeyG
több mint 4 éve
RG 3 végig, de ezt nem fontos megemlíteni, de azt igen, hogy odaát mi volt. 😃Szerintem ott nalunk is csere jatszott, hogy ki legyen egyenlitodve 😊 Ha jol emlekszemÉn meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
no
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Board, Madubuike, Stone, Welch 5 napos covidos, Toliver, McPhee 6 napos, Houston 7 napos, Jimmy Smith 8, Westry 9, Moore 10 napja a covid listan.Oliver, Strelever 4
Huntley es Hill csak 2 naposak.
Gondolom azert lesznek ujabbak, ha mertekkel is, de ok fent mind ki kell hogy szabaduljanak a heten....
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Szerintem ott nalunk is csere jatszott, hogy ki legyen egyenlitodve 😊 Ha jol emlekszemÉn meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Jan
több mint 4 éve
Ahogy leirtam engem nem zavar, ha full erobol nyomtatok vegig. A mi szempontunkbol teljesen mindegy, a tietekbol jon a kerdes, de ezek szerint egy FRrekord volt. Legyen ugy.Ööö, frencsájzrekord?az egyik egy majd 50 éves rekord beállítása, a másik meg ööööö... ha jól emlékszem harbo volt az aki a broncos ellen csakazértis futott, hogy meglegyen a 100 yard azon a meccsen is. ugyanaz a pitiánerség pepitában.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Fontos_Vidra
?
psychocska
Amúgy szerintem mindkét dolog egy felesleges mozzanat. Feleségem megmondhatja, mit üvöltöztem, hogy Burrow üljön már le, leszarom a rekordot. Rámentek, meglett és térdelés. Kicsinyes dolog? Lehet. De pár ember kivételével senki nem fog emlékezni rá évek múlva. Mint ahogy arra sem, hogy milyen körülmények között lett meg a 100 yard.
Béke veletek! ☺️
SirPub
Ettol fuggetlenul a kettore maskeppen fognak emlekezni, erre ugy ahogy tortent hogy hianyzott 30 ember es egy PS gyoztetek le, de meg az sem a Ravense volt. A futorekordra meg ugy hogy LJ tobb QB rekordot dontott meg es a csapat EPA alapon jobban futott mint sok csapat dobasbol es az analitikusok azota keresik a hibat a kepletben. A legtobb futott yard egy idenyben ebben a passz ligaban es nem 30 eve Persze lehet elojon hogy a 43. meccsen benak voltunk bar romma verve az ellenfel aki ellen igy csak 98 yardot futottunk.
De kar rola beszelni, mert semmi ertelme nincs es szerencsere utolag nem arrol van szo hogy leserult valaki nalatok egy nagyon megnyert meccs helyett hogy agyon legyen nyerve.
több mint 4 éve
Én meg egy olyanra emlékszem, hogy 2019 utolsó meccs, a Ravens 13-2 mérleggel toronymagasan vezeti a csoportot, a Steelers egész szezonban csere QB-kkal játszva 8-7-el áll. És az említett utolsó meccsen, sima előnyben, a Ravens a saját 20 környékén nekimegy negyedikre.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
több mint 4 éve
Amugy meg a legfeleslegesebb tuskeket gyujtogetni egy ilyen meccsbol, le kellett jatszani oszt kesz. A sima L helyett a van minek orvendezni aspektusa a lenyeg. Andrews 3 meccse 100 yard felett zsinorban, Bateman TD, Averetten kivul nem serult meg senki, remelhetoleg o is hamar gyogyul. Jobban erdekel a Covidlistank es Lamar bokaja mert ez a ket tetel ugy bassza a csorom, hogy az mar tragikomedia. Es eleg volt a L-bol, mar vert akarok latni es inni. Es nem majd egyszer, hanem mar most a Rams ellen. Es ket het mulva a Steelers ellen. Es ebben sztem minden steeler es raven szurker is velem tart! VEEERT!! 😈
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
6 477
én az első félidő végéig néztem. azért egy normális bíráskodás mellett még izgalmas meccs is lehetett volna. de nyilván ha a földön guruló labda is elkapás akkor itten fontos rekordok fognak megdölni.Engem ugyan nem izgat de nem latom a pontot. A Ravens futorekordja egy x meccsen tarto folyamat ahol a rekordhoz kellett 2 yard ahol az ellenfel DC-je aki el lett verve minden szempontbol ebbe kapaszkodott bele hogy ellene nem futottunk 100 yardot. Megmutattuk hogy futni fogunk es megfutottuk. Erre meglett a rekord a masik otvenvalahanymeccsel egyutt a 100 yard felett. Senkit nem erdekel hogy nem gyozelmi formacio volt. AR ha tudna megdonthetne a legtobb akarmit a szamodra legkedvesebbet gondold ide akkor is ha az utolso meccsen kapna akar a D-tol is segitseget, akkor sem az a 200 yard/ 2TD hatarozna meg a 103000y es 950TD mellett.szóval ha 50 éves a rekord akkor lehet kicsinyesnek lenni? 😀az egyik egy majd 50 éves rekord beállítása, a másik meg ööööö... ha jól emlékszem harbo volt az aki a broncos ellen csakazértis futott, hogy meglegyen a 100 yard azon a meccsen is. ugyanaz a pitiánerség pepitában.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Fontos_Vidra
?
psychocska
mindenesetre annyit akartam érzékeltetni, hogy felesleges most ezen kiakadni. szerintem nem,volt szerencsés , amit wink mondott, korrektebb lett volna nem vagdalkozni, hanem azt mondani ilyen bb-sen, hogy kiváló qb, legjobb akivel valaha találkozott, aztán a 4 fal között meg edzésen azt mond amit akar. ezután nyilván meg akarták nektek mutatni. csoport riválisok vagytok elvégre. ez van.
Fontos_Vidra
Amikor Wink morgott hogy nem nullaztuk le oket az az o szempontjukbol ertheto volt hisz nem engedhetik meg hogy lemossak oket. 2yard vagy agyonnyert meccsen 3 pont az aprosag de nagy uzenete van. Itt es ugyan en nem lattam se a Bengals se Burrow nem nyert/ uzent semmit. Legyoztek egy csapatot akik meg csak Ravens-nek sem lehet hivni, mert nem azok es nem is lesznek. Az aranyzako sem itt fog eldolni es ugyan nem erdekelnek ezek a nyilatkozatok, de meglepodnek ha azt mondta volna hogy B soha nem is lesz az.
Amugy az egesz egy showmusor, mert a multimilliardos uzlet ami a jo jatekra epul az nem mondhatja ki hogy el se utazunk, kapjatok meg a W-t es kesz. A meccs valoszinuleg konkretan ertekelhetetlen fos volt az allapotunk miatt, de valahogy ki kell hozni ezekbol is hogy "eletre-halalra" valo kuzdelem folyik. Es ugy nagyjabol el is erik mert senki nem arrol beszel hogy ezert a szarert en nem fizetek. Egy gyerekeknek kitalalt valtoverseny erdekesebb lett volna a ket csapat kozott es valoszinuleg meg is neztem volna.
no
amit mondasz egyébként jó és lassan ezért fogom abbahagyni a sportnézést: ami az f1-ben is történt a végén az egy kreált showműsor volt és az emberek szerették. lassan többen nézik azt, hogy influanszerek boxolnak, minthogy igazi boxolok boxolnak. és közben úgy narrálják, mintha bármiféle sportértéke lenne és az egy sportműsornak van eladva. ahogy most is burrow teljesítményét valódi csúcsként adják el, mert a töküres embereknek odapöttyintette a ravens mezben szaladgáló, egymásnak ismeretlen emberek között.
több mint 4 éve
Ööö, frencsájzrekord?az egyik egy majd 50 éves rekord beállítása, a másik meg ööööö... ha jól emlékszem harbo volt az aki a broncos ellen csakazértis futott, hogy meglegyen a 100 yard azon a meccsen is. ugyanaz a pitiánerség pepitában.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Fontos_Vidra
?
psychocska
Amúgy szerintem mindkét dolog egy felesleges mozzanat. Feleségem megmondhatja, mit üvöltöztem, hogy Burrow üljön már le, leszarom a rekordot. Rámentek, meglett és térdelés. Kicsinyes dolog? Lehet. De pár ember kivételével senki nem fog emlékezni rá évek múlva. Mint ahogy arra sem, hogy milyen körülmények között lett meg a 100 yard.
Béke veletek! ☺️
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Ugyanaz lenne?... ha jól emlékszem harbo volt az aki a broncos ellen csakazértis futott, hogy meglegyen a 100 yard azon a meccsen is. ugyanaz a pitiánerség pepitában.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Fontos_Vidra
Ez komoly?
A mar elvert Denvert kivanta volna alazni azzal hogy Lamar futott meg 8 yardot az oldalvonal fele es amint elerte leguggolt es leult? Ha itt felfedezheto barmi pitianerseg, az a tiltakozas volt a denveri HC-tol mikozben mindenki mas tolt egy jovialis mosolyt, hogy a rekord beallittatott, es senkit serelem nem ert ezzel.
Wink pedig annyit mondott hogy "nagyszeru" qb. Nem az? De. De hogy meg ne adjunk neki Hof zakot. Ez is stimmel.
Ha azt mondta volna, hogy "nagyszeru es mar elore, latatlanban saga zakot erdemel a jovobeni karrierje" = nna az netto seggnyalas lett volna.
több mint 4 éve
Engem ugyan nem izgat de nem latom a pontot. A Ravens futorekordja egy x meccsen tarto folyamat ahol a rekordhoz kellett 2 yard ahol az ellenfel DC-je aki el lett verve minden szempontbol ebbe kapaszkodott bele hogy ellene nem futottunk 100 yardot. Megmutattuk hogy futni fogunk es megfutottuk. Erre meglett a rekord a masik otvenvalahanymeccsel egyutt a 100 yard felett. Senkit nem erdekel hogy nem gyozelmi formacio volt. AR ha tudna megdonthetne a legtobb akarmit a szamodra legkedvesebbet gondold ide akkor is ha az utolso meccsen kapna akar a D-tol is segitseget, akkor sem az a 200 yard/ 2TD hatarozna meg a 103000y es 950TD mellett.szóval ha 50 éves a rekord akkor lehet kicsinyesnek lenni? 😀az egyik egy majd 50 éves rekord beállítása, a másik meg ööööö... ha jól emlékszem harbo volt az aki a broncos ellen csakazértis futott, hogy meglegyen a 100 yard azon a meccsen is. ugyanaz a pitiánerség pepitában.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Fontos_Vidra
?
psychocska
mindenesetre annyit akartam érzékeltetni, hogy felesleges most ezen kiakadni. szerintem nem,volt szerencsés , amit wink mondott, korrektebb lett volna nem vagdalkozni, hanem azt mondani ilyen bb-sen, hogy kiváló qb, legjobb akivel valaha találkozott, aztán a 4 fal között meg edzésen azt mond amit akar. ezután nyilván meg akarták nektek mutatni. csoport riválisok vagytok elvégre. ez van.
Fontos_Vidra
Amikor Wink morgott hogy nem nullaztuk le oket az az o szempontjukbol ertheto volt hisz nem engedhetik meg hogy lemossak oket. 2yard vagy agyonnyert meccsen 3 pont az aprosag de nagy uzenete van. Itt es ugyan en nem lattam se a Bengals se Burrow nem nyert/ uzent semmit. Legyoztek egy csapatot akik meg csak Ravens-nek sem lehet hivni, mert nem azok es nem is lesznek. Az aranyzako sem itt fog eldolni es ugyan nem erdekelnek ezek a nyilatkozatok, de meglepodnek ha azt mondta volna hogy B soha nem is lesz az.
Amugy az egesz egy showmusor, mert a multimilliardos uzlet ami a jo jatekra epul az nem mondhatja ki hogy el se utazunk, kapjatok meg a W-t es kesz. A meccs valoszinuleg konkretan ertekelhetetlen fos volt az allapotunk miatt, de valahogy ki kell hozni ezekbol is hogy "eletre-halalra" valo kuzdelem folyik. Es ugy nagyjabol el is erik mert senki nem arrol beszel hogy ezert a szarert en nem fizetek. Egy gyerekeknek kitalalt valtoverseny erdekesebb lett volna a ket csapat kozott es valoszinuleg meg is neztem volna.
több mint 4 éve
Na igen...az tényleg egy hülye húzás. De erre én nem mondhatok semmit (és nem is tettem) mivel Punci úgy is Pro Bowl lett, hogy förtelmes (hangsúlyozom FÖRTELMES) teljesítményt nyomott többször is. Valaki bekerül, valakinek komolyan dolgoznia kell érte. Nem hiszem, hogy a bekerüléséről ő vagy a frencsájz tehet. Majd az év csapatába nyilván nem kerül be, az sokkal szakmaibb.egyébként szerintem az egésznek a mozgatórugója inkább az volt, hogy lamar bekerült a probowlba, amit őszintén szólva én sem értek, mert amikor jó volt akkor is csak félidőkre volt jó, a végére meg katasztrófa lett.Csak hogy értse az átlagolvasó a gondolatmeneted, a Ravens-nek passzra kellett volna váltani egy megnyert mérkőzésen a Broncos ellen, ha nem mennek a rekordra?... ha jól emlékszem harbo volt az aki a broncos ellen csakazértis futott, hogy meglegyen a 100 yard azon a meccsen is. ugyanaz a pitiánerség pepitában.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Fontos_Vidra
Létezik ilyen? Mert olyat már hallottam, hogy komoly előnynél nem passzolnak csapatok, hanem futnak, de fordítva nem emlékszem.
Klaci79
gedam
Ettől függetlenül nem bírom ha egy csapat komoly előnyben passzol. Sosem szerettem a statisztikai csapatokat, nyilván 1-1 játék egy évtizedes rekord miatt belefér, de szerintem a "leggizdább" 5 yardon térdelni.
több mint 4 éve
Ja az más...amúgy is Ti mocskok vagytok 😀Utolsó másodpercben futott a Ravens, térdelés helyett.Csak hogy értse az átlagolvasó a gondolatmeneted, a Ravens-nek passzra kellett volna váltani egy megnyert mérkőzésen a Broncos ellen, ha nem mennek a rekordra?... ha jól emlékszem harbo volt az aki a broncos ellen csakazértis futott, hogy meglegyen a 100 yard azon a meccsen is. ugyanaz a pitiánerség pepitában.Most hallgattam a meccs utàni nyilatkozatot Burrow-tol. Wink vmi olyat nyilatkozott hogy Burrow nagyszerű de azèrt mèg ne adjunk neki egy arany zakót. Megkèrdeztèk hogy ez szerepet jatszott- e abban hogy 500 yard felett passzolt.. Erre egy "may be" volt a vàlasz. Na szóval úgy nèz ki ezèrt passzoltak mèg a meccs vègèn is.szétpasszolja a mekis dolgozókat az utcáról. ez nem minket minősít. komplexusos kiscsapat.
Benibácsi
gedam
Fontos_Vidra
Létezik ilyen? Mert olyat már hallottam, hogy komoly előnynél nem passzolnak csapatok, hanem futnak, de fordítva nem emlékszem.
Klaci79
KeyG