Baltimore Ravens
Ben Bredesonról is hasonló infók jöttek ki annó4.korbol elhozod, steel.Hányadik körben lehet rá számítani hogy el kell a drfaton?Meet future Baltimore Ravens C/iOL Brock Hoffman. https://t.co/IiocOCaxF7
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) January 13, 2022
RedFive
Norbi180
Rohadt jo kezei vannak, belso falember, de jatszott szelen is, iszonyat szorgalmas, kemeny mint a kad szele, vezer az oltozoben.
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4.korbol elhozod, steel.Hányadik körben lehet rá számítani hogy el kell a drfaton?Meet future Baltimore Ravens C/iOL Brock Hoffman. https://t.co/IiocOCaxF7
RedFive
Norbi180
Rohadt jo kezei vannak, belso falember, de jatszott szelen is, iszonyat szorgalmas, kemeny mint a kad szele, vezer az oltozoben.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Hányadik körben lehet rá számítani hogy el kell a drfaton?Meet future Baltimore Ravens C/iOL Brock Hoffman. https://t.co/IiocOCaxF7
RedFive
Ive seen enough to take him top 150 tbh https://t.co/BDLYWeapKI
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Meet future Baltimore Ravens C/iOL Brock Hoffman. https://t.co/IiocOCaxF7
DL kampanyom megbicsaklani latszik. ☺Ez egy teljesen sarkos velemeny ami ebben a ligaban gyakorlatilag feler egy okorseggel. Ha hozzateszi hogy o igy epitene fel a csapatat akkor ok es rogton lehet rola beszelni.Szolidan kampanyolok meg az elit DL ert. ☺Demarvin Leal, DE, Texas A&M Nagyszerű 2021-es szezonja volt, 58 szerelést és 8,5 sack-et szerzett.En nem irtam hogy draftoljunk es szandekosan mert nem ismerem oket. Azt irtam rendbe kell tenni a falat. Tele a haz a Phillips ott jott mint Yanda akkor jo is lesz jatekosokkal a keret. Szarok, probaltuk ket evig es szarok. A harmadikat is megprobalhatjuk de akkor kotelezo lesz szidni mindenkinek GR-t-LJ-t es az elkapokat akik nem kapnak 10 yardosnal hosszabbat. A nagy szamok alapjan be is johet vegre egy sokadik opcio a drafton, remek leirasokat lehet majd olvasni roluk amig nem kell jatszani, mert onnantol ha bena ha nem o lesz a kezdo.
Nagyon kell az O#fal. Akar a 2.es egy 4.kort is adnek az ujjaepitesehez. Yanda es OB is harmadik korosok voltak. De ez a faszi nem lesz bent mar az elso kor masodik feleben sem.
Sima 4 emberes nyomasbol nem sokmindenre futotta Campbellel es BWillel. Nelkuluk? Madubiuke melle nagyon kene az erosites.
RedFive
A DL-ben kell rend mert BW egy 2 gapes NT akitol nem lehet elvarni a nyomast, tole a futast kellett. Nelkule az volt szar, vele a nyomas. Amit felvallaltak, mert a nyomast mi nem erobol probaltuk volna terv szerint. Abba beleszart a serules bug.
Vannak hianyok es rendbe kell tenni oket, ki honnan jon az mindegy, de a prioritast ne rontsuk el. Ugye mennyire duhito Queen es Harrison, kellett oda is de a prioritasban hatul kellett volna kullogniuk.
no
A defense with an elite nose tackle and a below average edge rusher will be better than a defense with a below average nose tackle and an elite edge rusher. https://t.co/5hUMtksyiR
— Brett Kollmann (@BrettKollmann) January 13, 2022
RedFive
BW egy 2 gapes NT 3-4 felallasnal, ami egy piszok nehez feladat es kb ezert halt ki. Ebben kiraly es mi igy jatszottunk a szerzodesenel. Viszont egy 4 DL-es felallasnal mar a testepites is valtozik es foleg egy gap-es lesz a futas elleni feladata igy annak olvasasa utan mehet nyomni vagy akarhogy jatszak meg. Lenyegesen konnyebb feladat a futas ellen es ezert valtozhat a testfelepites ami hozza magaval hogy konnyebben ernek el nyomast.
Ha 4 emberes DL-rol beszelunk es en epitem a falat akkor egy 3T kernek aki ultra jo es a tobbiek lehetnek atlagosak. De sokfelekeppen ossze lehetne rakni hogy jo legyen. De mivel kb a 3T hatarozza meg az OL-nek a blokkolasat ezert ezt szeretnem altala befolyasolni es az atlagosoknak az eletet meg tudnam konnyiteni. Viszont a kerdes ugye nem az hogy DT vagy Edge lenne a jo megoldas a csapatra nezve, hanem DL vagy OL. Es ahogy irtam rendbe kell tenni mindkettot, de ha csak egy lehetoseg van vagy irjam ugy hogy mi a legfontosabb akkor az OL nalam. Ettol nalad lehet a DL.
no
A mockokban eloretort egy kurva jonak picknek latszo OT. Cross. A dobogo also fokain azert meg DL-ek vannak. 😉
én láttam, csak gondoltam idegesítem norbit23 oraja kirakott joke.We have signed QB Lamar Jackson to a 6 year 267 million dollar contract extension ‼️
— Baltimore Ravens (@BiasedRavens) January 12, 2022
Congrats @Lj_era8 ⚡️⚡️
📰: https://t.co/IuRK4vRLjx pic.twitter.com/ABY5uLSHCm
gedam
Mar elfustolt volna par klaviatura ezalatt egy ilyen hirtol. 😄
RedFive
Ez egy teljesen sarkos velemeny ami ebben a ligaban gyakorlatilag feler egy okorseggel. Ha hozzateszi hogy o igy epitene fel a csapatat akkor ok es rogton lehet rola beszelni.Szolidan kampanyolok meg az elit DL ert. ☺Demarvin Leal, DE, Texas A&M Nagyszerű 2021-es szezonja volt, 58 szerelést és 8,5 sack-et szerzett.En nem irtam hogy draftoljunk es szandekosan mert nem ismerem oket. Azt irtam rendbe kell tenni a falat. Tele a haz a Phillips ott jott mint Yanda akkor jo is lesz jatekosokkal a keret. Szarok, probaltuk ket evig es szarok. A harmadikat is megprobalhatjuk de akkor kotelezo lesz szidni mindenkinek GR-t-LJ-t es az elkapokat akik nem kapnak 10 yardosnal hosszabbat. A nagy szamok alapjan be is johet vegre egy sokadik opcio a drafton, remek leirasokat lehet majd olvasni roluk amig nem kell jatszani, mert onnantol ha bena ha nem o lesz a kezdo.
Nagyon kell az O#fal. Akar a 2.es egy 4.kort is adnek az ujjaepitesehez. Yanda es OB is harmadik korosok voltak. De ez a faszi nem lesz bent mar az elso kor masodik feleben sem.
Sima 4 emberes nyomasbol nem sokmindenre futotta Campbellel es BWillel. Nelkuluk? Madubiuke melle nagyon kene az erosites.
RedFive
A DL-ben kell rend mert BW egy 2 gapes NT akitol nem lehet elvarni a nyomast, tole a futast kellett. Nelkule az volt szar, vele a nyomas. Amit felvallaltak, mert a nyomast mi nem erobol probaltuk volna terv szerint. Abba beleszart a serules bug.
Vannak hianyok es rendbe kell tenni oket, ki honnan jon az mindegy, de a prioritast ne rontsuk el. Ugye mennyire duhito Queen es Harrison, kellett oda is de a prioritasban hatul kellett volna kullogniuk.
no
A defense with an elite nose tackle and a below average edge rusher will be better than a defense with a below average nose tackle and an elite edge rusher. https://t.co/5hUMtksyiR
RedFive
BW egy 2 gapes NT 3-4 felallasnal, ami egy piszok nehez feladat es kb ezert halt ki. Ebben kiraly es mi igy jatszottunk a szerzodesenel. Viszont egy 4 DL-es felallasnal mar a testepites is valtozik es foleg egy gap-es lesz a futas elleni feladata igy annak olvasasa utan mehet nyomni vagy akarhogy jatszak meg. Lenyegesen konnyebb feladat a futas ellen es ezert valtozhat a testfelepites ami hozza magaval hogy konnyebben ernek el nyomast.
Ha 4 emberes DL-rol beszelunk es en epitem a falat akkor egy 3T kernek aki ultra jo es a tobbiek lehetnek atlagosak. De sokfelekeppen ossze lehetne rakni hogy jo legyen. De mivel kb a 3T hatarozza meg az OL-nek a blokkolasat ezert ezt szeretnem altala befolyasolni es az atlagosoknak az eletet meg tudnam konnyiteni. Viszont a kerdes ugye nem az hogy DT vagy Edge lenne a jo megoldas a csapatra nezve, hanem DL vagy OL. Es ahogy irtam rendbe kell tenni mindkettot, de ha csak egy lehetoseg van vagy irjam ugy hogy mi a legfontosabb akkor az OL nalam. Ettol nalad lehet a DL.
23 oraja kirakott joke.We have signed QB Lamar Jackson to a 6 year 267 million dollar contract extension ‼️
Congrats @Lj_era8 ⚡️⚡️
gedam
Mar elfustolt volna par klaviatura ezalatt egy ilyen hirtol. 😄
Texas kirúgta David Culley-t Remélem nem hozzuk visszaA Texans gore egy pocs.
Benibácsi
4 W ettol az osszevasvillazott kerettol... Culley becsuletere legyen mondva... En azt is megertem, hogy Culley azert vallalta el, mert ez volt az egyetlen remenye, hogy valaha HC legyen, de valljuk meg mas nem is nagyon vallalta a kvazi mission impossible-t. Most mar van elso koruk. Talan lesz (a remeny hal meg utoljara szalmaszal) Watsonjuk. 'He Culley viszlat es kosz a halakat, a wogonok robbanjak a hazad!'
Es nem, nem hozzuk vissza, de a komp pick az meg jar, ugye? ☺
Szerkesztette: RedFive
Biztos voltam benne, hogy valami vita miatt nem játszott ami most letisztult.ez egy kamuoldal, ha még nem tűnt volna fel nektek
A sérülése után rájött, hogy nem akar olcsójánosként kockáztatni tovább itt az ideje a szerződésnek.
Évi 44,5 átlag ami jelenleg sok, de 3 év múlva már nem lesz az.
KeyG

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A sérülése után rájött, hogy nem akar olcsójánosként kockáztatni tovább itt az ideje a szerződésnek.
Évi 44,5 átlag ami jelenleg sok, de 3 év múlva már nem lesz az.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
We have signed QB Lamar Jackson to a 6 year 267 million dollar contract extension ‼️
Congrats @Lj_era8 ⚡️⚡️
ebonybird.com/2022/01/13/ravens-injury-woes-2021-stats/Mikor elkezdodott a szezon, ugy vagtunk bele, hogy a mienk a masodik legnehezebb sorsolas. Megfejelve ezzel a seruleshullammal, a 8-9 mar nem is leboges csak csalodas. (Mar a holtszezoni varakozasokhoz kepest)
Egy grafikon ami szemleltetni probalja a hogy a sérülés (időtartam + a kiesett játékos minősége) kit hogyan súlytott a szezonban. Bár a játékos minőség elég szubjektív de nagyon beszédes szerintem.
Benibácsi
Szolidan kampanyolok meg az elit DL ert. ☺Demarvin Leal, DE, Texas A&M Nagyszerű 2021-es szezonja volt, 58 szerelést és 8,5 sack-et szerzett.En nem irtam hogy draftoljunk es szandekosan mert nem ismerem oket. Azt irtam rendbe kell tenni a falat. Tele a haz a Phillips ott jott mint Yanda akkor jo is lesz jatekosokkal a keret. Szarok, probaltuk ket evig es szarok. A harmadikat is megprobalhatjuk de akkor kotelezo lesz szidni mindenkinek GR-t-LJ-t es az elkapokat akik nem kapnak 10 yardosnal hosszabbat. A nagy szamok alapjan be is johet vegre egy sokadik opcio a drafton, remek leirasokat lehet majd olvasni roluk amig nem kell jatszani, mert onnantol ha bena ha nem o lesz a kezdo.
RedFive
no
Egy grafikon ami szemleltetni probalja a hogy a sérülés (időtartam + a kiesett játékos minősége) kit hogyan súlytott a szezonban. Bár a játékos minőség elég szubjektív de nagyon beszédes szerintem.
Az idei év után azt se tartom kizártnak, hogy ha van benn jó corner, azt húzunk elsőre.Top 1-2 cornert meg is bocsatanam. Van olyan, aki gyors, fordulekony rafkos es NFL kesz. 😅
psychocska
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Demarvin Leal, DE, Texas A&M Nagyszerű 2021-es szezonja volt, 58 szerelést és 8,5 sack-et szerzett.En nem irtam hogy draftoljunk es szandekosan mert nem ismerem oket. Azt irtam rendbe kell tenni a falat. Tele a haz a Phillips ott jott mint Yanda akkor jo is lesz jatekosokkal a keret. Szarok, probaltuk ket evig es szarok. A harmadikat is megprobalhatjuk de akkor kotelezo lesz szidni mindenkinek GR-t-LJ-t es az elkapokat akik nem kapnak 10 yardosnal hosszabbat. A nagy szamok alapjan be is johet vegre egy sokadik opcio a drafton, remek leirasokat lehet majd olvasni roluk amig nem kell jatszani, mert onnantol ha bena ha nem o lesz a kezdo.
RedFive
Demarvin Leal, DE, Texas A&M Nagyszerű 2021-es szezonja volt, 58 szerelést és 8,5 sack-et szerzett.Az a baj egyszer volt Budán kutya vásár, nem hiszem hogy mègegyszer belenyulunk egy Yanda fèle vadálatba, láthatjuk hogy muzsikálnak a hátsó körösök, botrány. Ezèrt mondom azt hogy ha van lehetőség egy elit falembert elhozni, ès most minden adott a 14 helyen ,akkor azt nem szabad kihagyni .
RedFive