Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 154

RedFive
Hányadik körben lehet rá számítani hogy el kell a drfaton?
Norbi180
4.korbol elhozod, steel.
Rohadt jo kezei vannak, belso falember, de jatszott szelen is, iszonyat szorgalmas, kemeny mint a kad szele, vezer az oltozoben.
RedFive
Ben Bredesonról is hasonló infók jöttek ki annó

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés

RedFive
Norbi180
4.korbol elhozod, steel.
Rohadt jo kezei vannak, belso falember, de jatszott szelen is, iszonyat szorgalmas, kemeny mint a kad szele, vezer az oltozoben.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740

RedFive
több mint 4 éve

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Demarvin Leal, DE, Texas A&M Nagyszerű 2021-es szezonja volt, 58 szerelést és 8,5 sack-et szerzett.

Nagyon kell az O#fal. Akar a 2.es egy 4.kort is adnek az ujjaepitesehez. Yanda es OB is harmadik korosok voltak. De ez a faszi nem lesz bent mar az elso kor masodik feleben sem.

Sima 4 emberes nyomasbol nem sokmindenre futotta Campbellel es BWillel. Nelkuluk? Madubiuke melle nagyon kene az erosites.
RedFive
En nem irtam hogy draftoljunk es szandekosan mert nem ismerem oket. Azt irtam rendbe kell tenni a falat. Tele a haz a Phillips ott jott mint Yanda akkor jo is lesz jatekosokkal a keret. Szarok, probaltuk ket evig es szarok. A harmadikat is megprobalhatjuk de akkor kotelezo lesz szidni mindenkinek GR-t-LJ-t es az elkapokat akik nem kapnak 10 yardosnal hosszabbat. A nagy szamok alapjan be is johet vegre egy sokadik opcio a drafton, remek leirasokat lehet majd olvasni roluk amig nem kell jatszani, mert onnantol ha bena ha nem o lesz a kezdo.

A DL-ben kell rend mert BW egy 2 gapes NT akitol nem lehet elvarni a nyomast, tole a futast kellett. Nelkule az volt szar, vele a nyomas. Amit felvallaltak, mert a nyomast mi nem erobol probaltuk volna terv szerint. Abba beleszart a serules bug.

Vannak hianyok es rendbe kell tenni oket, ki honnan jon az mindegy, de a prioritast ne rontsuk el. Ugye mennyire duhito Queen es Harrison, kellett oda is de a prioritasban hatul kellett volna kullogniuk.
no
Szolidan kampanyolok meg az elit DL ert. ☺

RedFive
Ez egy teljesen sarkos velemeny ami ebben a ligaban gyakorlatilag feler egy okorseggel. Ha hozzateszi hogy o igy epitene fel a csapatat akkor ok es rogton lehet rola beszelni.

BW egy 2 gapes NT 3-4 felallasnal, ami egy piszok nehez feladat es kb ezert halt ki. Ebben kiraly es mi igy jatszottunk a szerzodesenel. Viszont egy 4 DL-es felallasnal mar a testepites is valtozik es foleg egy gap-es lesz a futas elleni feladata igy annak olvasasa utan mehet nyomni vagy akarhogy jatszak meg. Lenyegesen konnyebb feladat a futas ellen es ezert valtozhat a testfelepites ami hozza magaval hogy konnyebben ernek el nyomast.

Ha 4 emberes DL-rol beszelunk es en epitem a falat akkor egy 3T kernek aki ultra jo es a tobbiek lehetnek atlagosak. De sokfelekeppen ossze lehetne rakni hogy jo legyen. De mivel kb a 3T hatarozza meg az OL-nek a blokkolasat ezert ezt szeretnem altala befolyasolni es az atlagosoknak az eletet meg tudnam konnyiteni. Viszont a kerdes ugye nem az hogy DT vagy Edge lenne a jo megoldas a csapatra nezve, hanem DL vagy OL. Es ahogy irtam rendbe kell tenni mindkettot, de ha csak egy lehetoseg van vagy irjam ugy hogy mi a legfontosabb akkor az OL nalam. Ettol nalad lehet a DL.
no
DL kampanyom megbicsaklani latszik. ☺

A mockokban eloretort egy kurva jonak picknek latszo OT. Cross. A dobogo also fokain azert meg DL-ek vannak. 😉

Screenshot-2022-01-14-11-54-01-1

több mint 4 éve
gedam 6 506

gedam
23 oraja kirakott joke.

Mar elfustolt volna par klaviatura ezalatt egy ilyen hirtol. 😄
RedFive
én láttam, csak gondoltam idegesítem norbit
több mint 4 éve

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 754
Demarvin Leal, DE, Texas A&M Nagyszerű 2021-es szezonja volt, 58 szerelést és 8,5 sack-et szerzett.

Nagyon kell az O#fal. Akar a 2.es egy 4.kort is adnek az ujjaepitesehez. Yanda es OB is harmadik korosok voltak. De ez a faszi nem lesz bent mar az elso kor masodik feleben sem.

Sima 4 emberes nyomasbol nem sokmindenre futotta Campbellel es BWillel. Nelkuluk? Madubiuke melle nagyon kene az erosites.
RedFive
En nem irtam hogy draftoljunk es szandekosan mert nem ismerem oket. Azt irtam rendbe kell tenni a falat. Tele a haz a Phillips ott jott mint Yanda akkor jo is lesz jatekosokkal a keret. Szarok, probaltuk ket evig es szarok. A harmadikat is megprobalhatjuk de akkor kotelezo lesz szidni mindenkinek GR-t-LJ-t es az elkapokat akik nem kapnak 10 yardosnal hosszabbat. A nagy szamok alapjan be is johet vegre egy sokadik opcio a drafton, remek leirasokat lehet majd olvasni roluk amig nem kell jatszani, mert onnantol ha bena ha nem o lesz a kezdo.

A DL-ben kell rend mert BW egy 2 gapes NT akitol nem lehet elvarni a nyomast, tole a futast kellett. Nelkule az volt szar, vele a nyomas. Amit felvallaltak, mert a nyomast mi nem erobol probaltuk volna terv szerint. Abba beleszart a serules bug.

Vannak hianyok es rendbe kell tenni oket, ki honnan jon az mindegy, de a prioritast ne rontsuk el. Ugye mennyire duhito Queen es Harrison, kellett oda is de a prioritasban hatul kellett volna kullogniuk.
no

RedFive
Ez egy teljesen sarkos velemeny ami ebben a ligaban gyakorlatilag feler egy okorseggel. Ha hozzateszi hogy o igy epitene fel a csapatat akkor ok es rogton lehet rola beszelni.

BW egy 2 gapes NT 3-4 felallasnal, ami egy piszok nehez feladat es kb ezert halt ki. Ebben kiraly es mi igy jatszottunk a szerzodesenel. Viszont egy 4 DL-es felallasnal mar a testepites is valtozik es foleg egy gap-es lesz a futas elleni feladata igy annak olvasasa utan mehet nyomni vagy akarhogy jatszak meg. Lenyegesen konnyebb feladat a futas ellen es ezert valtozhat a testfelepites ami hozza magaval hogy konnyebben ernek el nyomast.

Ha 4 emberes DL-rol beszelunk es en epitem a falat akkor egy 3T kernek aki ultra jo es a tobbiek lehetnek atlagosak. De sokfelekeppen ossze lehetne rakni hogy jo legyen. De mivel kb a 3T hatarozza meg az OL-nek a blokkolasat ezert ezt szeretnem altala befolyasolni es az atlagosoknak az eletet meg tudnam konnyiteni. Viszont a kerdes ugye nem az hogy DT vagy Edge lenne a jo megoldas a csapatra nezve, hanem DL vagy OL. Es ahogy irtam rendbe kell tenni mindkettot, de ha csak egy lehetoseg van vagy irjam ugy hogy mi a legfontosabb akkor az OL nalam. Ettol nalad lehet a DL.
több mint 4 éve
 youtu.be/gkNWbxhMeRE

több mint 4 éve

gedam
23 oraja kirakott joke.

Mar elfustolt volna par klaviatura ezalatt egy ilyen hirtol. 😄

több mint 4 éve
Texas kirúgta David Culley-t Remélem nem hozzuk vissza
Benibácsi
A Texans gore egy pocs.

4 W ettol az osszevasvillazott kerettol... Culley becsuletere legyen mondva... En azt is megertem, hogy Culley azert vallalta el, mert ez volt az egyetlen remenye, hogy valaha HC legyen, de valljuk meg mas nem is nagyon vallalta a kvazi mission impossible-t. Most mar van elso koruk. Talan lesz (a remeny hal meg utoljara szalmaszal) Watsonjuk. 'He Culley viszlat es kosz a halakat, a wogonok robbanjak a hazad!'

Es nem, nem hozzuk vissza, de a komp pick az meg jar, ugye? ☺

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 032 — no es importante
Biztos voltam benne, hogy valami vita miatt nem játszott ami most letisztult.
A sérülése után rájött, hogy nem akar olcsójánosként kockáztatni tovább itt az ideje a szerződésnek.
Évi 44,5 átlag ami jelenleg sok, de 3 év múlva már nem lesz az.
KeyG
ez egy kamuoldal, ha még nem tűnt volna fel nektek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
Texas kirúgta David Culley-t Remélem nem hozzuk vissza

Szerkesztette: Benibácsi
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 154
Biztos voltam benne, hogy valami vita miatt nem játszott ami most letisztult.
A sérülése után rájött, hogy nem akar olcsójánosként kockáztatni tovább itt az ideje a szerződésnek.
Évi 44,5 átlag ami jelenleg sok, de 3 év múlva már nem lesz az.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam 6 506
több mint 4 éve
 ebonybird.com/2022/01/13/ravens-injury-woes-2021-stats/

Egy grafikon ami szemleltetni probalja a hogy a sérülés (időtartam + a kiesett játékos minősége) kit hogyan súlytott a szezonban. Bár a játékos minőség elég szubjektív de nagyon beszédes szerintem.
Benibácsi
Mikor elkezdodott a szezon, ugy vagtunk bele, hogy a mienk a masodik legnehezebb sorsolas. Megfejelve ezzel a seruleshullammal, a 8-9 mar nem is leboges csak csalodas. (Mar a holtszezoni varakozasokhoz kepest)

több mint 4 éve

RedFive

no

több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 972
 ebonybird.com/2022/01/13/ravens-injury-woes-2021-stats/

Egy grafikon ami szemleltetni probalja a hogy a sérülés (időtartam + a kiesett játékos minősége) kit hogyan súlytott a szezonban. Bár a játékos minőség elég szubjektív de nagyon beszédes szerintem.
több mint 4 éve
Az idei év után azt se tartom kizártnak, hogy ha van benn jó corner, azt húzunk elsőre.
psychocska
Top 1-2 cornert meg is bocsatanam. Van olyan, aki gyors, fordulekony rafkos es NFL kesz. 😅

több mint 4 éve
rkstzz Baltimore Ravens 511 — justinblackmonpohara
Az idei év után azt se tartom kizártnak, hogy ha van benn jó corner, azt húzunk elsőre.
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
En mar latom h lesz benn 1/14en egy BPA rb es olvashatjuk is EDC nyilatkozatat h nem hitte h bennmarad de ha mar ott volt nem lehetett nem pikkelni!

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Jol van. Ugyis meg kell meg varnunk milyen kiegett vaterant hozunk es hova az FA-rol. Aztan lesz min gondolkozni a drafttol. Ha feltamad a QB ehseg, akkor a 14.helyen a boseg zavara var minket. Ami meg rosszabb is... Tulgondoljuk BPA alapon es jaj.

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 754

RedFive

több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 740

RedFive
Az a baj egyszer volt Budán kutya vásár, nem hiszem hogy mègegyszer belenyulunk egy Yanda fèle vadálatba, láthatjuk hogy muzsikálnak a hátsó körösök, botrány. Ezèrt mondom azt hogy ha van lehetőség egy elit falembert elhozni, ès most minden adott a 14 helyen ,akkor azt nem szabad kihagyni .