Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Egy fasza RB vagy. Juggernaut. 👍😁Azt a testsulyt pillazzatok! 😲172 kg a 205 centijéhez, én bezzeg megragadtam 169 centinél és 111 kilónál….
Future Raven. Needs some refinement in space but have to think they’d love to block out the sun again on the right side. https://t.co/d4JDju6Xt9
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) December 30, 2021
RedFive
KeyG
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Azt a testsulyt pillazzatok! 😲172 kg a 205 centijéhez, én bezzeg megragadtam 169 centinél és 111 kilónál….
Future Raven. Needs some refinement in space but have to think they’d love to block out the sun again on the right side. https://t.co/d4JDju6Xt9
RedFive
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Azt a testsulyt pillazzatok! 😲Future Raven. Needs some refinement in space but have to think they’d love to block out the sun again on the right side. https://t.co/d4JDju6Xt9
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Én is hasonlóan gondolom, nem csapatokkal akarnak kiszúrni, hanem a pénzüket féltik amiből él az NFL.Szerintem nem egy csapatról van szó, hiszen két hét múlva jön a rájátszás. Azt nem akarják kockáztatni, hogy az év legfontosabb meccsein majd B csapatok álljanak ki, és az döntsön hogy melyik csapatnál van kevesebb fertőzött.én is bírom, hisz ő és modell a semmiből építettek fel egy sikeres frencsit pár év alatt, de az érdekérvényesítést az nfl-en belül a csapatod marketingértéke határozza meg. magyarán az nfl-nek annyit ér egy frencsi, amennyit ki tud sajtolni belőle. és hiába érsz el már 20 éve jobb eredményeket, mint a dallas, nemzetközi piacra azt viszik nem téged. ugye ebből a bizniszből is kimaradtunk valamiért, pedig ravens cuccokat többet lehetne eladni, mint mondjuk jets cuccokat. akkor nem módosítanak a szabályon, amikor mi bajba vagyunk, sőt még élvezkednek is a bajunkon, de vszeg most olyan valaki került bajba, aki fontos.Az olasz sütinél kevesebb jobb tulaj van az NFL-ben a csapatot nézve. 😊az érdekérvényesítésről meg annyit, hogy a ravens kis értékű franchise az nfl-ben. biztos vagyok benne, hogy az új szabályozás egy olyan nfl tulaj ráhatása volt, aki ha felveszi a telefont el tudja intézni. az olasz sütink nem tudja.Az biztos hogy a liga nem dolgozik ellenunk. Ez pech. Ebben az evben egy kicsit nehezebb feldolgozni hogy pont most vagyunk ennyire hadilabon az egeszseggel. Az ev elejen nem tartottam magunkat csak PO csapatnak mert elrontottuk az epitkezest de alapjaiban ( amit hagyok is itt ), de ebben az idei AFC-ben egy "normalisan" egeszseges kerettel azok lennenk meg igy is. De sajnos ez van.Érdekes ez, mert nekem meg hosszú ideje (úgy értem 6-8 éves távlat legalább) az az érzésem, hogy ahányszor AFC north élcsapattal játszunk - ez eddig a Steelers és a Ravens voltak -, akkor mindig ellenünk fújt a szél. Így volt a tavalyi Steelers elleni meccsen (abba nagyon belenyúltak) és így volt a legutóbbi és az idei Ravens elleni meccseken is (az idein csak kicsit). De ugyanakkor nem gondolom, hogy ez érdekérvényesítésen múlik. Ez egyszerűen szerencse / pech szerintem. Szerintem minden csapat szurkolóiban van egy olyan érzés, hogy mi vagyunk a legszerencsétlenebbek, minket sújtanak körülmények, a "nagyok érdeke" és minden más is. 😊 Bennem is megvan ez valamennyire. De ez homer szemüveg, nem hiszem, hogy lenne valóság alapja.fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
Ime a liga gerincatultetse egy meztelencsigabol
RedFive
gedam
Ha már "konspiráció", akkor inkább tartom elképzelhetőnek azt, hogy maguk a bírók szeretik / utálják egyik vagy másik csapatot, és ezért fújnak nekik vagy ellenük. És a 12. ember faktor. Hangos, "őrült" légkörben a bírók keze könnyeben nyúlhat sárgáért a hazai csapat javára mint fordítva. Ezeket sokkal inkább el tudom képzelni (sőt ezek szerintem vannak is), mint azt, hogy a liga valakik érdekében belenyúlna meccsekbe. Már csak azért is, mert annyi lehetőség van az eredmény befolyásolására úgy, hogy észre se vennénk semmit, hogy ha akarnák, akkor is hülyék lennének ÍGY belenyúlni. Belenyúlnának úgy, hogy észre se vesszük.
peterk2005
A liga belenyulasa nem attetszo, a Rams ota en nem koltok egy £-ot sem az NFL-re, vasarolgatok de szigoruan masodkezbol es szazadanyit, nincs GP, de meg a hivatalos oldalra sem mentem fel azota.
Nem magunkrol hanem szinte barmelyik meccset nezve a birok beleszolnak azzal hogy a 39. holding-ot befujjak, de azt rossz pillanatban. Ezeket mind meg lehet magyarazni, sot azokat is megmagyarazzak amit nem lehet. De megint mindenkinel van es mindenkinel ereztem mar azt mint amikor egy top csapat jatszik egy sereghajtoval es kapnak egy fejvakaros 11-t a 67.percben. 4-1 lesz mert a 88.-ban a kiscsapat is kap egy 11-t. Itt meg lehet es teszi mindketto fel hogy megmagyarazza, de a lenyeg az hogy a 67.percbeli esemeny kulcspillanat volt vagy sem. Az NFL-ben 8-10 drive-bol kettot megakasztani vagy segiteni egy-egy jol iranyzott holdinggal ( amik a 28. es 43. holding a meccsen ) eleg lehet foleg kulcspillanatokban es allasnal es helyzetekben.
Ennel az esetnel inkabb mi voltunk az ingerkuszob. A Cicak elleni egy oriasi rangadonak kellett volna lennie es az egesz csoportnak az utolso 3 forduloja az allas alapjan. Erre egy bohozat lesz belole. Mi megszivtuk es a sok meccs koze befert ez a szenny, de a PO-ban amikor mindenki azt a meccset nezi majd akkor pl nem jatszhatnatok ti Taylor-Hines-Mack-Nelson-Smith-Leonard-99 es meg 20-25 egyeb jatekos nelkul es raadaskent 5 nappal a meccs elott a Jags gyakorlocsapatabol elhozott QB-val. Es ez igaz barkire. A Covid olyan lett mint ahogy az orszagok kezelik, a gazdasagi miniszterek szerint nincs semmi es azok ne dolgozzanak akiknek veszelyes a munkajuk kozben az eros kohoges ( pl sebesz ), az eu miniszter meg bezarna mindenkit. Sok EU orszag nem tesztel es nincs is fertozes valahol aktivan keresik es akkor jon a baj mert ha keresed akkor talalsz sokat. Itt most azt mondtak hogy nem keresik es igy a PO-t a leheto legkisebb mertekben fogja befolyasolni. Egy dolog biztos hogy az optikaja nagyon szarul nez ki.
no
gedam
KeyG
gedam
Gondolom év közben reménykedtek hogy a járvány megmarad egy-egy csapatnál, úgyhogy szépen végignézték ahogy Ti cserékkel kínlódtok. Most viszont kezd elharapózni a vírus (nemcsak NFL-t érinti, gurulós fociban is van sok csapat ahol terjed az omikron), és inkább azt mondták a fejesek hogy francba az egésszel, a bevétel számít. Elég gerinctelen húzás valóban, és több csapattal szemben is inkorrekt mert akkor eddig miért kellett 10 nap karantén, stb. Akinél most harapózott el a covid (mint a Colts) az szerencsés, akinél korábban az meg szívhatja a fogát.
Baba Yaga
Kinek tenne jót egy olyan rájátszás ahol Johnsonok dobálnak a Ravensbe? Igaz mi nem valószínű, hogy ott leszünk és átérzem a dühöd, de ez a pénzre irányul. Igazságtalan, mert szopunk egész éven, de ez van.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Szerintem nem egy csapatról van szó, hiszen két hét múlva jön a rájátszás. Azt nem akarják kockáztatni, hogy az év legfontosabb meccsein majd B csapatok álljanak ki, és az döntsön hogy melyik csapatnál van kevesebb fertőzött.én is bírom, hisz ő és modell a semmiből építettek fel egy sikeres frencsit pár év alatt, de az érdekérvényesítést az nfl-en belül a csapatod marketingértéke határozza meg. magyarán az nfl-nek annyit ér egy frencsi, amennyit ki tud sajtolni belőle. és hiába érsz el már 20 éve jobb eredményeket, mint a dallas, nemzetközi piacra azt viszik nem téged. ugye ebből a bizniszből is kimaradtunk valamiért, pedig ravens cuccokat többet lehetne eladni, mint mondjuk jets cuccokat. akkor nem módosítanak a szabályon, amikor mi bajba vagyunk, sőt még élvezkednek is a bajunkon, de vszeg most olyan valaki került bajba, aki fontos.Az olasz sütinél kevesebb jobb tulaj van az NFL-ben a csapatot nézve. 😊az érdekérvényesítésről meg annyit, hogy a ravens kis értékű franchise az nfl-ben. biztos vagyok benne, hogy az új szabályozás egy olyan nfl tulaj ráhatása volt, aki ha felveszi a telefont el tudja intézni. az olasz sütink nem tudja.Az biztos hogy a liga nem dolgozik ellenunk. Ez pech. Ebben az evben egy kicsit nehezebb feldolgozni hogy pont most vagyunk ennyire hadilabon az egeszseggel. Az ev elejen nem tartottam magunkat csak PO csapatnak mert elrontottuk az epitkezest de alapjaiban ( amit hagyok is itt ), de ebben az idei AFC-ben egy "normalisan" egeszseges kerettel azok lennenk meg igy is. De sajnos ez van.Érdekes ez, mert nekem meg hosszú ideje (úgy értem 6-8 éves távlat legalább) az az érzésem, hogy ahányszor AFC north élcsapattal játszunk - ez eddig a Steelers és a Ravens voltak -, akkor mindig ellenünk fújt a szél. Így volt a tavalyi Steelers elleni meccsen (abba nagyon belenyúltak) és így volt a legutóbbi és az idei Ravens elleni meccseken is (az idein csak kicsit). De ugyanakkor nem gondolom, hogy ez érdekérvényesítésen múlik. Ez egyszerűen szerencse / pech szerintem. Szerintem minden csapat szurkolóiban van egy olyan érzés, hogy mi vagyunk a legszerencsétlenebbek, minket sújtanak körülmények, a "nagyok érdeke" és minden más is. 😊 Bennem is megvan ez valamennyire. De ez homer szemüveg, nem hiszem, hogy lenne valóság alapja.fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
Ha már "konspiráció", akkor inkább tartom elképzelhetőnek azt, hogy maguk a bírók szeretik / utálják egyik vagy másik csapatot, és ezért fújnak nekik vagy ellenük. És a 12. ember faktor. Hangos, "őrült" légkörben a bírók keze könnyeben nyúlhat sárgáért a hazai csapat javára mint fordítva. Ezeket sokkal inkább el tudom képzelni (sőt ezek szerintem vannak is), mint azt, hogy a liga valakik érdekében belenyúlna meccsekbe. Már csak azért is, mert annyi lehetőség van az eredmény befolyásolására úgy, hogy észre se vennénk semmit, hogy ha akarnák, akkor is hülyék lennének ÍGY belenyúlni. Belenyúlnának úgy, hogy észre se vesszük.
peterk2005
A liga belenyulasa nem attetszo, a Rams ota en nem koltok egy £-ot sem az NFL-re, vasarolgatok de szigoruan masodkezbol es szazadanyit, nincs GP, de meg a hivatalos oldalra sem mentem fel azota.
Nem magunkrol hanem szinte barmelyik meccset nezve a birok beleszolnak azzal hogy a 39. holding-ot befujjak, de azt rossz pillanatban. Ezeket mind meg lehet magyarazni, sot azokat is megmagyarazzak amit nem lehet. De megint mindenkinel van es mindenkinel ereztem mar azt mint amikor egy top csapat jatszik egy sereghajtoval es kapnak egy fejvakaros 11-t a 67.percben. 4-1 lesz mert a 88.-ban a kiscsapat is kap egy 11-t. Itt meg lehet es teszi mindketto fel hogy megmagyarazza, de a lenyeg az hogy a 67.percbeli esemeny kulcspillanat volt vagy sem. Az NFL-ben 8-10 drive-bol kettot megakasztani vagy segiteni egy-egy jol iranyzott holdinggal ( amik a 28. es 43. holding a meccsen ) eleg lehet foleg kulcspillanatokban es allasnal es helyzetekben.
Ennel az esetnel inkabb mi voltunk az ingerkuszob. A Cicak elleni egy oriasi rangadonak kellett volna lennie es az egesz csoportnak az utolso 3 forduloja az allas alapjan. Erre egy bohozat lesz belole. Mi megszivtuk es a sok meccs koze befert ez a szenny, de a PO-ban amikor mindenki azt a meccset nezi majd akkor pl nem jatszhatnatok ti Taylor-Hines-Mack-Nelson-Smith-Leonard-99 es meg 20-25 egyeb jatekos nelkul es raadaskent 5 nappal a meccs elott a Jags gyakorlocsapatabol elhozott QB-val. Es ez igaz barkire. A Covid olyan lett mint ahogy az orszagok kezelik, a gazdasagi miniszterek szerint nincs semmi es azok ne dolgozzanak akiknek veszelyes a munkajuk kozben az eros kohoges ( pl sebesz ), az eu miniszter meg bezarna mindenkit. Sok EU orszag nem tesztel es nincs is fertozes valahol aktivan keresik es akkor jon a baj mert ha keresed akkor talalsz sokat. Itt most azt mondtak hogy nem keresik es igy a PO-t a leheto legkisebb mertekben fogja befolyasolni. Egy dolog biztos hogy az optikaja nagyon szarul nez ki.
no
gedam
KeyG
gedam
Gondolom év közben reménykedtek hogy a járvány megmarad egy-egy csapatnál, úgyhogy szépen végignézték ahogy Ti cserékkel kínlódtok. Most viszont kezd elharapózni a vírus (nemcsak NFL-t érinti, gurulós fociban is van sok csapat ahol terjed az omikron), és inkább azt mondták a fejesek hogy francba az egésszel, a bevétel számít. Elég gerinctelen húzás valóban, és több csapattal szemben is inkorrekt mert akkor eddig miért kellett 10 nap karantén, stb. Akinél most harapózott el a covid (mint a Colts) az szerencsés, akinél korábban az meg szívhatja a fogát.
több mint 4 éve
gedam
6 477
én is bírom, hisz ő és modell a semmiből építettek fel egy sikeres frencsit pár év alatt, de az érdekérvényesítést az nfl-en belül a csapatod marketingértéke határozza meg. magyarán az nfl-nek annyit ér egy frencsi, amennyit ki tud sajtolni belőle. és hiába érsz el már 20 éve jobb eredményeket, mint a dallas, nemzetközi piacra azt viszik nem téged. ugye ebből a bizniszből is kimaradtunk valamiért, pedig ravens cuccokat többet lehetne eladni, mint mondjuk jets cuccokat. akkor nem módosítanak a szabályon, amikor mi bajba vagyunk, sőt még élvezkednek is a bajunkon, de vszeg most olyan valaki került bajba, aki fontos.Az olasz sütinél kevesebb jobb tulaj van az NFL-ben a csapatot nézve. 😊az érdekérvényesítésről meg annyit, hogy a ravens kis értékű franchise az nfl-ben. biztos vagyok benne, hogy az új szabályozás egy olyan nfl tulaj ráhatása volt, aki ha felveszi a telefont el tudja intézni. az olasz sütink nem tudja.Az biztos hogy a liga nem dolgozik ellenunk. Ez pech. Ebben az evben egy kicsit nehezebb feldolgozni hogy pont most vagyunk ennyire hadilabon az egeszseggel. Az ev elejen nem tartottam magunkat csak PO csapatnak mert elrontottuk az epitkezest de alapjaiban ( amit hagyok is itt ), de ebben az idei AFC-ben egy "normalisan" egeszseges kerettel azok lennenk meg igy is. De sajnos ez van.Érdekes ez, mert nekem meg hosszú ideje (úgy értem 6-8 éves távlat legalább) az az érzésem, hogy ahányszor AFC north élcsapattal játszunk - ez eddig a Steelers és a Ravens voltak -, akkor mindig ellenünk fújt a szél. Így volt a tavalyi Steelers elleni meccsen (abba nagyon belenyúltak) és így volt a legutóbbi és az idei Ravens elleni meccseken is (az idein csak kicsit). De ugyanakkor nem gondolom, hogy ez érdekérvényesítésen múlik. Ez egyszerűen szerencse / pech szerintem. Szerintem minden csapat szurkolóiban van egy olyan érzés, hogy mi vagyunk a legszerencsétlenebbek, minket sújtanak körülmények, a "nagyok érdeke" és minden más is. 😊 Bennem is megvan ez valamennyire. De ez homer szemüveg, nem hiszem, hogy lenne valóság alapja.fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
peterk2005
no
gedam
KeyG
több mint 4 éve
Az olasz sütinél kevesebb jobb tulaj van az NFL-ben a csapatot nézve. 😊az érdekérvényesítésről meg annyit, hogy a ravens kis értékű franchise az nfl-ben. biztos vagyok benne, hogy az új szabályozás egy olyan nfl tulaj ráhatása volt, aki ha felveszi a telefont el tudja intézni. az olasz sütink nem tudja.Az biztos hogy a liga nem dolgozik ellenunk. Ez pech. Ebben az evben egy kicsit nehezebb feldolgozni hogy pont most vagyunk ennyire hadilabon az egeszseggel. Az ev elejen nem tartottam magunkat csak PO csapatnak mert elrontottuk az epitkezest de alapjaiban ( amit hagyok is itt ), de ebben az idei AFC-ben egy "normalisan" egeszseges kerettel azok lennenk meg igy is. De sajnos ez van.Érdekes ez, mert nekem meg hosszú ideje (úgy értem 6-8 éves távlat legalább) az az érzésem, hogy ahányszor AFC north élcsapattal játszunk - ez eddig a Steelers és a Ravens voltak -, akkor mindig ellenünk fújt a szél. Így volt a tavalyi Steelers elleni meccsen (abba nagyon belenyúltak) és így volt a legutóbbi és az idei Ravens elleni meccseken is (az idein csak kicsit). De ugyanakkor nem gondolom, hogy ez érdekérvényesítésen múlik. Ez egyszerűen szerencse / pech szerintem. Szerintem minden csapat szurkolóiban van egy olyan érzés, hogy mi vagyunk a legszerencsétlenebbek, minket sújtanak körülmények, a "nagyok érdeke" és minden más is. 😊 Bennem is megvan ez valamennyire. De ez homer szemüveg, nem hiszem, hogy lenne valóság alapja.fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
peterk2005
no
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Hat ez gyorsan ment.Bowser visszatert a c listarol...
Well, that was quick. I’d say something about the Ravens getting all their OLBs back, but the way this season has been, I don’t want to test fate … https://t.co/qlHPEipJgQ
— Sarah Ellison (@sgellison) December 29, 2021
több mint 4 éve
Ennyire tud mozogni? Santikalva kocoraszni? Akkor inkabb uljon 😞youtu.be/rLLPV4KCgTM
több mint 4 éve
gedam
6 477
az érdekérvényesítésről meg annyit, hogy a ravens kis értékű franchise az nfl-ben. biztos vagyok benne, hogy az új szabályozás egy olyan nfl tulaj ráhatása volt, aki ha felveszi a telefont el tudja intézni. az olasz sütink nem tudja.Az biztos hogy a liga nem dolgozik ellenunk. Ez pech. Ebben az evben egy kicsit nehezebb feldolgozni hogy pont most vagyunk ennyire hadilabon az egeszseggel. Az ev elejen nem tartottam magunkat csak PO csapatnak mert elrontottuk az epitkezest de alapjaiban ( amit hagyok is itt ), de ebben az idei AFC-ben egy "normalisan" egeszseges kerettel azok lennenk meg igy is. De sajnos ez van.Érdekes ez, mert nekem meg hosszú ideje (úgy értem 6-8 éves távlat legalább) az az érzésem, hogy ahányszor AFC north élcsapattal játszunk - ez eddig a Steelers és a Ravens voltak -, akkor mindig ellenünk fújt a szél. Így volt a tavalyi Steelers elleni meccsen (abba nagyon belenyúltak) és így volt a legutóbbi és az idei Ravens elleni meccseken is (az idein csak kicsit). De ugyanakkor nem gondolom, hogy ez érdekérvényesítésen múlik. Ez egyszerűen szerencse / pech szerintem. Szerintem minden csapat szurkolóiban van egy olyan érzés, hogy mi vagyunk a legszerencsétlenebbek, minket sújtanak körülmények, a "nagyok érdeke" és minden más is. 😊 Bennem is megvan ez valamennyire. De ez homer szemüveg, nem hiszem, hogy lenne valóság alapja.fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
peterk2005
no
több mint 4 éve
Jok ezek a kis szurkalodasok, de ha lattal mar igazi csortet... Apaam, 2,5? Inkabb 3 evet lehuztam az orszag legnagyobb foruman adminkent es hidd el nekem soha nem a sportrivalizalos topikokban ment a legnagyobb hirig. A nyomaba se erhetnenk soha a Baba-Mama topikok edi pici ponikbol soroslova erett, majd leellett csatakancainak akik olyan durvan szemelyeskedo atomhaborukba keveredtek folyton a neveles es pelenkavalasztas meg kipirosodott bababor kerdeseben hogy csak kamillaznal. 😂😂😂Nehogy elcsússzon Lamar a madárszaronEgy koszfeszekben mindig elkel a felmosorongyot lobogtato csocselek segitsege. 😜Mennek a tahó szurkolóink is, legalább lesz élet abban a koszfészekben😛Ha így lesz, a következő csapatot Pittsburghből nyúljuk le 😛😃😃😃fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
A Piskóta eccer megunnya, aztán megin mentek Indybe.
Willie Parker
Snagal
Willie Parker
RedFive
Willie Parker
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
Lamar igazi hollo, majd felrepul. ☺Nehogy elcsússzon Lamar a madárszaronEgy koszfeszekben mindig elkel a felmosorongyot lobogtato csocselek segitsege. 😜Mennek a tahó szurkolóink is, legalább lesz élet abban a koszfészekben😛Ha így lesz, a következő csapatot Pittsburghből nyúljuk le 😛😃😃😃fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
Willie Parker
Snagal
Willie Parker
RedFive
Willie Parker
BB ert aggodj elvesztette az acelpatkoit azert esik-kel. 😄
több mint 4 éve
Nehogy elcsússzon Lamar a madárszaronEgy koszfeszekben mindig elkel a felmosorongyot lobogtato csocselek segitsege. 😜Mennek a tahó szurkolóink is, legalább lesz élet abban a koszfészekben😛Ha így lesz, a következő csapatot Pittsburghből nyúljuk le 😛😃😃😃fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
Willie Parker
Snagal
Willie Parker
RedFive
több mint 4 éve
youtu.be/pULw5ydfv0A
több mint 4 éve
Cross is folyton emelkedik, remelem kitor egyfajta QB ehseg (ki fog, garantalom), mert kulonben tul sok elottunk huzo folozi le az egyeb javakat. Amugy a tamadofalember felhozatal eleg eros lesz, nem aggodom. Cornerbol is lesz valasztek es DL bol is jobb lesz a draft mint iden volt. Sztem EDGE is lesz boven kinevelheto. TE tehetseg csak nyomokban lesz, de az nem is kell nekunk.Én legjobban Charles Cross nak örülnék a legjobban,elit pasz blokkoló, futás blokban még nem az igazi. Kéz technikája nagy jó, kibaszott atlétikus játékos.
Egy mock reszlet ami valszeg mindharom sebeit nyalogato north frencsajznak eleg jol festene. WR Clevelandba nem is akarmilyen, magyarazatra se szorul, egy OT Piccbe, aki Green de sokkal jobb mint az idei proba. Ot meg irigyelnem is, mert az A&M eros futasblokkolo falaban pallerozodott 147 kg-os jobb tackle nalunk is jol jonne, de Trevor Penning-et se csak duzzogva fogadnam el. 🙏😈
RedFive
Egy baj van vele hogy nincs meg a kellő tömeg hogy futás blokban is jó legyen, de ezen lehet javítani.
Csak sajnos nemm biztos hogy lecsúszik hozzánk mert 8-15 helyen rangsorolják,
Álom Ikem Ekwonu IOL na ö lenne a legjobb de szerintem top 11 ben ki fog menni ha bent lesz még a 14 helyen akkor azonnal fel kell érte menni.
Kezdek aggódni hogy egyre több helyen látom hogy cornert mockolnak hozzánk az elsö körben. Én többet nem akarom a pályán látni ezt a Villát, mert botzaszto szar,azt is nyakon vágnám aki idehozta egyátalán.
Norbi180
több mint 4 éve
Én legjobban Charles Cross nak örülnék a legjobban,elit pasz blokkoló, futás blokban még nem az igazi. Kéz technikája nagy jó, kibaszott atlétikus játékos.
Egy mock reszlet ami valszeg mindharom sebeit nyalogato north frencsajznak eleg jol festene. WR Clevelandba nem is akarmilyen, magyarazatra se szorul, egy OT Piccbe, aki Green de sokkal jobb mint az idei proba. Ot meg irigyelnem is, mert az A&M eros futasblokkolo falaban pallerozodott 147 kg-os jobb tackle nalunk is jol jonne, de Trevor Penning-et se csak duzzogva fogadnam el. 🙏😈
RedFive
Egy baj van vele hogy nincs meg a kellő tömeg hogy futás blokban is jó legyen, de ezen lehet javítani.
Csak sajnos nemm biztos hogy lecsúszik hozzánk mert 8-15 helyen rangsorolják,
Álom Ikem Ekwonu IOL na ö lenne a legjobb de szerintem top 11 ben ki fog menni ha bent lesz még a 14 helyen akkor azonnal fel kell érte menni.
Kezdek aggódni hogy egyre több helyen látom hogy cornert mockolnak hozzánk az elsö körben. Én többet nem akarom a pályán látni ezt a Villát, mert botzaszto szar,azt is nyakon vágnám aki idehozta egyátalán.
Szerkesztette: Norbi180
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Egy koszfeszekben mindig elkel a felmosorongyot lobogtato csocselek segitsege. 😜Mennek a tahó szurkolóink is, legalább lesz élet abban a koszfészekben😛Ha így lesz, a következő csapatot Pittsburghből nyúljuk le 😛😃😃😃fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
Willie Parker
Snagal
Willie Parker
több mint 4 éve
Mennek a tahó szurkolóink is, legalább lesz élet abban a koszfészekben😛Ha így lesz, a következő csapatot Pittsburghből nyúljuk le 😛😃😃😃fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
Willie Parker
Snagal
több mint 4 éve
Ha így lesz, a következő csapatot Pittsburghből nyúljuk le 😛😃😃😃fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
Willie Parker
több mint 4 éve
Az biztos hogy a liga nem dolgozik ellenunk. Ez pech. Ebben az evben egy kicsit nehezebb feldolgozni hogy pont most vagyunk ennyire hadilabon az egeszseggel. Az ev elejen nem tartottam magunkat csak PO csapatnak mert elrontottuk az epitkezest de alapjaiban ( amit hagyok is itt ), de ebben az idei AFC-ben egy "normalisan" egeszseges kerettel azok lennenk meg igy is. De sajnos ez van.Érdekes ez, mert nekem meg hosszú ideje (úgy értem 6-8 éves távlat legalább) az az érzésem, hogy ahányszor AFC north élcsapattal játszunk - ez eddig a Steelers és a Ravens voltak -, akkor mindig ellenünk fújt a szél. Így volt a tavalyi Steelers elleni meccsen (abba nagyon belenyúltak) és így volt a legutóbbi és az idei Ravens elleni meccseken is (az idein csak kicsit). De ugyanakkor nem gondolom, hogy ez érdekérvényesítésen múlik. Ez egyszerűen szerencse / pech szerintem. Szerintem minden csapat szurkolóiban van egy olyan érzés, hogy mi vagyunk a legszerencsétlenebbek, minket sújtanak körülmények, a "nagyok érdeke" és minden más is. 😊 Bennem is megvan ez valamennyire. De ez homer szemüveg, nem hiszem, hogy lenne valóság alapja.fuzovelkifele.com/2021/12/konnyitett-a-covid-szabalyokon-a-liga-mindenki-orulhet/nevetséges, bosszantó. nagyon gyenge az érdekérvényesítő képességünk a liga fele, ez már a bíráskodáson is látszik, mert egyszer egyszer lehet “balszerencsénk”, a másiknak meg “szerencséje” a szabálymódosításokkal, de ha folyamatosan megszívod, akkor te egy senki vagy a ligában. manipulált meccsek, manipulált rájátszás, ha volt a döntések mögött rossz szándék, ha csak “balszerencsénk” volt.
RedFive
gedam
peterk2005
több mint 4 éve
gedam
6 477
Játszani fog, nincs mese.We have activated OLB Justin Houston, S Geno Stone and ILBs Chris Board and Kristian Welch from the Reserve/COVID-19 list.Lamar meg korlatozott edzesmunkat vegez ma. 🎉
T David Sharpe and QB Chris Streveler have been restored to the practice squad.
KeyG
RedFive
KeyG