Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Huntley-ra jobban hasonlit. 😂Covid in the NBA so bad, they got the Wizards signing Lamar Jackson 💀 pic.twitter.com/ObiZYpB1Q8
— NBA Memes (@NBAMemes) January 2, 2022
mondjuk a sánta, oltatlan lamarral nem lennének beljebb
gedam
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
5 csapat már előz minket és titeket: Chiefs, Titans, Bengals, Bills és Patriots.okosok azt írják a Chargerstől 1-1 elég a 17-18-ai héten, ha a miami kikap 2x és mi nyerünk a steelers ellen.ez a meccs (is) olyan volt mint a szezon - csak a sok sérülttel a végére a szoros meccseket már nem tudtuk behúzni.Ha a LAC nyer ma, akkor már nincs esélyünk. 10-0 nekik és RZ-ban vannak.
Kár ezért a meccsért, volt néhány buta O play hívás, és pár ostoba rookie hiba Huntley-tól, de őt nem hibáztatnám; csere QB-tól nem várható el több.
Azért akármi is a háttere én akkor is büszke vagyok arra, hogy 2 NFC-s SB contendert megszorongattunk egy 3. ill. egy 2. számú csere QB-val, meg vagy egy tucat sérülttel.
Viszont jól számoltam, hogy van még PO scenario számunkra? (Miami kikap jövőhéten is + LAC veszít ma vagy jövőhéten + mi nyerünk a steelers ellen of cours... ez utóbbi nélkül úgysem érdemes PO-ba jutni 😊)
Azért örülnék ha egy kicsit egészségesebb kerettel lenne alkalmunk a PO-ba a bengals ellen még egy méltóbb meccsre😊
Snagal
KeyG
Benéztem valamit?
Snagal
Az utolsó két hely egyikéből - ha ma nyer a LAC - akkor a West visz egyet, mert Raiders-LAC lesz, azaz egyiknek 10 győzelme lesz.
A Coltsnak a Jaxtől kell kikapni, onnantól mehet a szalmaszál.
Ha ma a Chargers kikap, akkor tiebrakerek lesznek, de ott egy csomó verzió van.
több mint 4 éve
Ha a Colts W-t számolhatjuk a Jags ellen.Ha ma nyer a Chargers akkor 9-7 és a Raiders ellen játszik aki szintén 9-7. Tehát lesz egy 10-7 es csapat vagy 2 9-7-1 es csapat.Az ESPN PO szimulatora szerint maradt meg 2% eselyunk a PO-ra.okosok azt írják a Chargerstől 1-1 elég a 17-18-ai héten, ha a miami kikap 2x és mi nyerünk a steelers ellen.ez a meccs (is) olyan volt mint a szezon - csak a sok sérülttel a végére a szoros meccseket már nem tudtuk behúzni.Ha a LAC nyer ma, akkor már nincs esélyünk. 10-0 nekik és RZ-ban vannak.
Kár ezért a meccsért, volt néhány buta O play hívás, és pár ostoba rookie hiba Huntley-tól, de őt nem hibáztatnám; csere QB-tól nem várható el több.
Azért akármi is a háttere én akkor is büszke vagyok arra, hogy 2 NFC-s SB contendert megszorongattunk egy 3. ill. egy 2. számú csere QB-val, meg vagy egy tucat sérülttel.
Viszont jól számoltam, hogy van még PO scenario számunkra? (Miami kikap jövőhéten is + LAC veszít ma vagy jövőhéten + mi nyerünk a steelers ellen of cours... ez utóbbi nélkül úgysem érdemes PO-ba jutni 😊)
Azért örülnék ha egy kicsit egészségesebb kerettel lenne alkalmunk a PO-ba a bengals ellen még egy méltóbb meccsre😊
Snagal
KeyG
Benéztem valamit?
Snagal
Tehat letezik olyan forgatokonyv ami szerint bejutunk.
Steelers 4 %
Browns 1 %
RedFive
Értitek?
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nyilvan. De meg nem nyert. 😅Ha ma nyer a Chargers akkor 9-7 és a Raiders ellen játszik aki szintén 9-7. Tehát lesz egy 10-7 es csapat vagy 2 9-7-1 es csapat.Az ESPN PO szimulatora szerint maradt meg 2% eselyunk a PO-ra.okosok azt írják a Chargerstől 1-1 elég a 17-18-ai héten, ha a miami kikap 2x és mi nyerünk a steelers ellen.ez a meccs (is) olyan volt mint a szezon - csak a sok sérülttel a végére a szoros meccseket már nem tudtuk behúzni.Ha a LAC nyer ma, akkor már nincs esélyünk. 10-0 nekik és RZ-ban vannak.
Snagal
KeyG
Benéztem valamit?
Snagal
Steelers 4 %
Browns 1 %
RedFive
Értitek?
KeyG
Oke, vezet 17-0 ra de hat chokerek. 😂😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
gedam
6 477
Covid in the NBA so bad, they got the Wizards signing Lamar Jackson 💀 pic.twitter.com/ObiZYpB1Q8
— NBA Memes (@NBAMemes) January 2, 2022
mondjuk a sánta, oltatlan lamarral nem lennének beljebb
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Ha ma nyer a Chargers akkor 9-7 és a Raiders ellen játszik aki szintén 9-7. Tehát lesz egy 10-7 es csapat vagy 2 9-7-1 es csapat.Az ESPN PO szimulatora szerint maradt meg 2% eselyunk a PO-ra.okosok azt írják a Chargerstől 1-1 elég a 17-18-ai héten, ha a miami kikap 2x és mi nyerünk a steelers ellen.ez a meccs (is) olyan volt mint a szezon - csak a sok sérülttel a végére a szoros meccseket már nem tudtuk behúzni.Ha a LAC nyer ma, akkor már nincs esélyünk. 10-0 nekik és RZ-ban vannak.
Snagal
KeyG
Benéztem valamit?
Snagal
Steelers 4 %
Browns 1 %
RedFive
Értitek?
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Nekem a playoff machine azt mutatja, hogy a Chargers nem mindegy milyen 1-1-el zár.okosok azt írják a Chargerstől 1-1 elég a 17-18-ai héten, ha a miami kikap 2x és mi nyerünk a steelers ellen.ez a meccs (is) olyan volt mint a szezon - csak a sok sérülttel a végére a szoros meccseket már nem tudtuk behúzni.Ha a LAC nyer ma, akkor már nincs esélyünk. 10-0 nekik és RZ-ban vannak.
Snagal
KeyG
Benéztem valamit?
Snagal
A Vegas is 9-7 és ha a Chargers ellen nyernek , akkor 10-7.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Az ESPN PO szimulatora szerint maradt meg 2% eselyunk a PO-ra.okosok azt írják a Chargerstől 1-1 elég a 17-18-ai héten, ha a miami kikap 2x és mi nyerünk a steelers ellen.ez a meccs (is) olyan volt mint a szezon - csak a sok sérülttel a végére a szoros meccseket már nem tudtuk behúzni.Ha a LAC nyer ma, akkor már nincs esélyünk. 10-0 nekik és RZ-ban vannak.
Snagal
KeyG
Benéztem valamit?
Snagal
Steelers 4 %
Browns 1 %
több mint 4 éve
okosok azt írják a Chargerstől 1-1 elég a 17-18-ai héten, ha a miami kikap 2x és mi nyerünk a steelers ellen.ez a meccs (is) olyan volt mint a szezon - csak a sok sérülttel a végére a szoros meccseket már nem tudtuk behúzni.Ha a LAC nyer ma, akkor már nincs esélyünk. 10-0 nekik és RZ-ban vannak.
Snagal
KeyG
Benéztem valamit?
több mint 4 éve
Nagy hulyèk lennènek elküldeni Haribót. Nézzük meg hàny franchise-nàl nincs csapat építés, nincs identitàs. Azt se lehet mondani hogy begyöpösödött lenne. Átvette az analitikàt kèpes.volt.ujitani mikor új qb-t kapott. Nyilván nem tökéletes ő sem, de ki az. Szerintem Baltimore-ba pont ő kell.Nagyon remélem hogy jövőre nem Roman lesz kordinátor ,,mert akkor nagyon mérges leszek. Én már Harbaugh leváltásán is elkezdenék gondolkodni, mert évek óta egy helyben toporgunk,szerintem ránk férne egy új edző. Mostani mezőnyből is fel tudnák sorolni 4-5 nevet aki sokkal jobb lenne Harbaugh-nál, és simán el lehetne hozni.Az a baj Norbertó, hogy a matek ellened van: szerintem Haribó egy top5 vezetőedző, de a top10-zel te is biztosan egyetértesz. Matematikailag is nehéz hirtelen egy nála jobbat szerezni.
Ez a meccs is miatta ment el.
Norbi180
Ennek az embernek gyakorlatilag nem volt egy normális irányítója egész Varjú pályafutása alatt, ahhoz képest fantasztikus a mérlege.
Valamint: az egy helyben toporgás kurva relatív, mert kérdezd meg mondjuk az Oroszlány szurkolókat, mennyire szeretnének évről-évre PO-határon toporogni 8-10 győzelmekkel.
Szokol
több mint 4 éve
Nincs 32 jo HC a ligaban.Az előző fellengzős megközelítésem mellett azért a földhözragadtabbal is előállok. Idény eleje óta írom, hogy a játék alapján ez egy 9-8-as csapat. Most jó esetben lesz annyi. Remélem, a vezetőség nem borítja a történtekre a sérülések/betegségek jótékony fátylát. Mert bizony kompletten is nagyon akadozott a gépezet, lehet mondani semmivel sem volt a játékunk jobb, mint pl. ma. Félő, ha nem találunk nyáron sem megoldást elsősorban a jó számok ellenére esetleges támadójátékunkra, akkor a sok szoros meccs többsége lehet, hogy sima L-re vált. Szóval az idény értékelésénél el kell felejteni a sérüléseket, mert tévútra visznek. Nem lesz semmi rendben, ha mindenki meggyógyul/visszatért. Illetve remélem, marad az a mentalitás, amivel végigoltunk az idényt, az nagyon tetszett.Nagyon remélem hogy jövőre nem Roman lesz kordinátor ,,mert akkor nagyon mérges leszek. Én már Harbaugh leváltásán is elkezdenék gondolkodni, mert évek óta egy helyben toporgunk,szerintem ránk férne egy új edző. Mostani mezőnyből is fel tudnák sorolni 4-5 nevet aki sokkal jobb lenne Harbaugh-nál, és simán el lehetne hozni.
lucio
Norbi180
Nincs 16 se aki hosszu eveket erdemelne egy frenchise elen
Nincs 8 se aki jobb Harboughnal.
Nincs 4 se aki ennyi hianyzoval ilyen idenyt lehozott volna.
Nincs 2 se aki ennel jobbat.
De azt az egyet ugy se engednek el Bostonbol.
több mint 4 éve
Orulok hogy valaki optimista. Nem lattam ezt sem, de egyszeruen a liga csapatai egykutyafos most. A gyoztesnek az ertekebol nem fog levonni, de sajnos a viszonyitasi alapnak sem jo. Mi nem ket nagyon jo NFC ellovassal jatszottunk papiron es talan valosagban is szoros meccset.Mondj olyan embert, akit leültetsz és ki mered jelenteni, hogy jobb mint, Haribó, EDC vagy jobb tulaj mint Bisciotti khm. (Herr Kahn) . Lehet osztani az észt, meg eljátszani, hogy itt mindenki hülye meg Roman egy *asz. Nézd meg tavaly McC. mire ment Prescott nélkül, most meg Championship mood van Dallasban, az agyonszopkodott Brady milyen offense-t rakott össze, az imádott Shany álom sémája is bukdácsol.. a másik Mc LA-ben meg úgy néz ki nem a hamupipőkéjét találta meg a bál után( Goff szezonok). Évek óta itt vagyunk a Toppon, ezt nem vitathatja senki trófa nem lett, de ebben a ligában ez is eredmény. Köpködhetünk, de fel sem tudjuk fogni, micsoda teljesítmény ez. Mi tudás van ez mögött… s amíg az általam leírt “football guruk”is tudnak szenvedni, akiknek szinte papírjuk van , hogy a világ legjobbjai és semmivel sem tudnak többet felmutatni, mint ami itt folyik én azt mondom többet elvárni most így ebben a formában nem lehet.
Es ugyan iden pont emiatt lehetett volna keresni valonk boven, de jo alapokon nem nyugszik a csapat. Sot borzaszto az elkepzeles, sot ha a negativ enemet vennem elo akkor megkerdeznem hogy volt-e egyaltalan elkepzelesunk.
no
több mint 4 éve
Nagyon remélem hogy jövőre nem Roman lesz kordinátor ,,mert akkor nagyon mérges leszek. Én már Harbaugh leváltásán is elkezdenék gondolkodni, mert évek óta egy helyben toporgunk,szerintem ránk férne egy új edző. Mostani mezőnyből is fel tudnák sorolni 4-5 nevet aki sokkal jobb lenne Harbaugh-nál, és simán el lehetne hozni.Az a baj Norbertó, hogy a matek ellened van: szerintem Haribó egy top5 vezetőedző, de a top10-zel te is biztosan egyetértesz. Matematikailag is nehéz hirtelen egy nála jobbat szerezni.
Norbi180
Ennek az embernek gyakorlatilag nem volt egy normális irányítója egész Varjú pályafutása alatt, ahhoz képest fantasztikus a mérlege.
Valamint: az egy helyben toporgás kurva relatív, mert kérdezd meg mondjuk az Oroszlány szurkolókat, mennyire szeretnének évről-évre PO-határon toporogni 8-10 győzelmekkel.
több mint 4 éve
ez a meccs (is) olyan volt mint a szezon - csak a sok sérülttel a végére a szoros meccseket már nem tudtuk behúzni.Ha a LAC nyer ma, akkor már nincs esélyünk. 10-0 nekik és RZ-ban vannak.
Snagal
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
azért amikor ilyen urban meyerek garázdálkodnak a ligában akkor én azért fosok attól is hogy Haribót lecseréljük.Az előző fellengzős megközelítésem mellett azért a földhözragadtabbal is előállok. Idény eleje óta írom, hogy a játék alapján ez egy 9-8-as csapat. Most jó esetben lesz annyi. Remélem, a vezetőség nem borítja a történtekre a sérülések/betegségek jótékony fátylát. Mert bizony kompletten is nagyon akadozott a gépezet, lehet mondani semmivel sem volt a játékunk jobb, mint pl. ma. Félő, ha nem találunk nyáron sem megoldást elsősorban a jó számok ellenére esetleges támadójátékunkra, akkor a sok szoros meccs többsége lehet, hogy sima L-re vált. Szóval az idény értékelésénél el kell felejteni a sérüléseket, mert tévútra visznek. Nem lesz semmi rendben, ha mindenki meggyógyul/visszatért. Illetve remélem, marad az a mentalitás, amivel végigoltunk az idényt, az nagyon tetszett.Nagyon remélem hogy jövőre nem Roman lesz kordinátor ,,mert akkor nagyon mérges leszek. Én már Harbaugh leváltásán is elkezdenék gondolkodni, mert évek óta egy helyben toporgunk,szerintem ránk férne egy új edző. Mostani mezőnyből is fel tudnák sorolni 4-5 nevét aki sokkal jobb lenne Harbaugh-nál, és simán el lehetne hozni.
lucio
Norbi180
Román mondjuk már nálam is inkább off (és Winknek is meg kéne nézni a meccseit, van egy olyan érzésem, hogy inkább az NFC-s csapatok ellen ment neki jobban, ahol annyira nem ismerik a védelmünket, ellenben azokkal akikkel gyakrabban találkozunk - ha jó a megérzésem akkor az ő utódját is lehetne lassan keresni, bár én csíptem, de ami nem megy nem kell erőltetni)
több mint 4 éve
Orulok hogy valaki optimista. Nem lattam ezt sem, de egyszeruen a liga csapatai egykutyafos most. A gyoztesnek az ertekebol nem fog levonni, de sajnos a viszonyitasi alapnak sem jo. Mi nem ket nagyon jo NFC ellovassal jatszottunk papiron es talan valosagban is szoros meccset. Es ugyan iden pont emiatt lehetett volna keresni valonk boven, de jo alapokon nem nyugszik a csapat. Sot borzaszto az elkepzeles, sot ha a negativ enemet vennem elo akkor megkerdeznem hogy volt-e egyaltalan elkepzelesunk.
több mint 4 éve
Az előző fellengzős megközelítésem mellett azért a földhözragadtabbal is előállok. Idény eleje óta írom, hogy a játék alapján ez egy 9-8-as csapat. Most jó esetben lesz annyi. Remélem, a vezetőség nem borítja a történtekre a sérülések/betegségek jótékony fátylát. Mert bizony kompletten is nagyon akadozott a gépezet, lehet mondani semmivel sem volt a játékunk jobb, mint pl. ma. Félő, ha nem találunk nyáron sem megoldást elsősorban a jó számok ellenére esetleges támadójátékunkra, akkor a sok szoros meccs többsége lehet, hogy sima L-re vált. Szóval az idény értékelésénél el kell felejteni a sérüléseket, mert tévútra visznek. Nem lesz semmi rendben, ha mindenki meggyógyul/visszatért. Illetve remélem, marad az a mentalitás, amivel végigoltunk az idényt, az nagyon tetszett.Nagyon remélem hogy jövőre nem Roman lesz kordinátor ,,mert akkor nagyon mérges leszek. Én már Harbaugh leváltásán is elkezdenék gondolkodni, mert évek óta egy helyben toporgunk,szerintem ránk férne egy új edző. Mostani mezőnyből is fel tudnák sorolni 4-5 nevet aki sokkal jobb lenne Harbaugh-nál, és simán el lehetne hozni.
lucio
Szerkesztette: Norbi180
több mint 4 éve
ez a meccs (is) olyan volt mint a szezon - csak a sok sérülttel a végére a szoros meccseket már nem tudtuk behúzni.Kár ezért a meccsért, volt néhány buta O play hívás, és pár ostoba rookie hiba Huntley-tól, de őt nem hibáztatnám; csere QB-tól nem várható el több.
több mint 4 éve
lucio
329
Az előző fellengzős megközelítésem mellett azért a földhözragadtabbal is előállok. Idény eleje óta írom, hogy a játék alapján ez egy 9-8-as csapat. Most jó esetben lesz annyi. Remélem, a vezetőség nem borítja a történtekre a sérülések/betegségek jótékony fátylát. Mert bizony kompletten is nagyon akadozott a gépezet, lehet mondani semmivel sem volt a játékunk jobb, mint pl. ma. Félő, ha nem találunk nyáron sem megoldást elsősorban a jó számok ellenére esetleges támadójátékunkra, akkor a sok szoros meccs többsége lehet, hogy sima L-re vált. Szóval az idény értékelésénél el kell felejteni a sérüléseket, mert tévútra visznek. Nem lesz semmi rendben, ha mindenki meggyógyul/visszatért. Illetve remélem, marad az a mentalitás, amivel végigoltunk az idényt, az nagyon tetszett.
több mint 4 éve
Büszkék lehetünk. Lamar nélkül ennyi sérülttel így meccsben lenni a liga elitjével nagy fegyvertény. Az, hogy idén a férfi nemi szerv rosszabbik végén vagyunk, sajnos erre nem lehet mit mondani, ilyen ez a sport. Van az a mondás “just win baby” és ez minden sport alapja, tény. Nézve ezt a szezont, azt kell mondjam, szebben nem lehet veszíteni, akármi van/lesz így ennek lehet szurkolni. Engem ezzel Haribóék jobban megvettek, mint az MVP szezonnal. Szerencsések vagyunk, hogy ilyen alapokon van az ez az organizáció. Hajrá….aztán, mint Újpesten, majd jövőre…
több mint 4 éve
Az idei film elejen sebesult fohosunk meg nyert is csatakat, szoros viadalokat. Aztan a vervesztesege szoros veresegekbe forditotta a dramat.
több mint 4 éve
lucio
329
olyan volt a szezonunk, mint a régi szovjet háborúsfilmek. a 10. percben megsebesül a főhős, már akkor tudod, hogy a végén meg fog halni, de te vagy olyan hülye, hogy végignézed, ahogy végigkínlódja a filmet. menet közben leszakad a karja, leszakad a lába, de te szurkolsz neki....és mégis, olykor ezekből a filmeket érdemes végignézni, mert pl. nem szuperhősöket látunk, hanem hús-vér embereket, akik saját gyengeségeikkel együtt emberfelettit nyújtanak, és ha a film vége fáj is, az egésszel talán jobban tudunk azonosulni, (vagy legalábbis a saját életünkből jobban ismerős lehet)mint egy szuperhőssel. Talán ez az idény nekünk, szurkolóknak is irányt mutat, hogyan kell viselkedni, amikor mi is rosszul draftolunk az életben, meg jönnek a mindenféle ágishúzza helyzetek.
gedam
több mint 4 éve
a faszkivan
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
gedam
6 477
olyan volt a szezonunk, mint a régi szovjet háborúsfilmek. a 10. percben megsebesül a főhős, már akkor tudod, hogy a végén meg fog halni, de te vagy olyan hülye, hogy végignézed, ahogy végigkínlódja a filmet. menet közben leszakad a karja, leszakad a lába, de te szurkolsz neki.
több mint 4 éve
úgy néz ki, bozeman offos. castillo lesz a center a csere qb előtt. ez egy ilyen szezonDonald megeszi
psychocska
We are just the Ravens!