Baltimore Ravens
Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.Ricardot ilyenkor 3x kéne a sérült listán feltüntetni - oké, hogy csak egy játékos dőlt ki, de rögtön IR-re került egy FB, egy LB és egy ST játékosunk is 😀
Boyle pedig Covid IR.
Ket fasza blokkoloval kevesebb a hetvegen.
RedFive
Majd levegőben gàlàzunk az utsó meccsen 😁Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.8-9
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
KeyG
Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.8-9
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Boyle pedig Covid IR.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Ennyi ev utan is libabor... 😀If you want accuracy, look at Aaron Rodgers
— dylan (@5lacco) January 3, 2022
If you want mobility, look at Lamar Jackson
If you want crazy potential, look at Joe Burrow
If you want a canon, look at Patrick Mahomes
If you want all of that, look at Joe Flacco pic.twitter.com/PeFpFRCXGo
ezért a menetelésért jár a hof
azért egész elképesztően érezte a zsebet a rájátszásokban. sztem ez különböztette meg az alapszakasz joetól.
gedam
Megallithatatlan PO Joe. 😌
Mennyire megbiz(hat)ott a falaban. Milyen megfellebbezhetetlen donteseket hozott. Mennyire orultem, hogy fel is vettem az elo adast a SB-rol a teljes aramszunetestol, aztan ahany ismetlese volt annyiszor neztem ujra, de az ismetlesekbol ugy hianyzott a teljes aramszunetes uresjarat, hogy azt is ujraneztem mar nem egyszer, de tobb mint 10x. (Boldin elengedese nem bun volt, hiba. Nem tudom felidezni a cap helyzetunket, de kitomtuk Joe-t es elvettuk a jatszopajtasat.) De az micsoda hajnal volt! 😈
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
"Listen in as the last dance begins in Baltimore!"
— Bobby Trosset (@bobbywbal) January 6, 2022
Nine years ago today, @raylewis played in his final game inside M&T Bank Stadium as a Raven.
No. 52 led the way defensively with a game-high 13 tackles in a Wild Card win over Indianapolis.
(via @Ravenspic.twitter.com/QTrNF8veIG
Patrick Queen meg messze van hogy az uj Ray Lewis legyen, bar a szomszedok foszakacsa szerint van benne anyag:
Mike Tomlin had high praise for #Ravens LB @Patrickqueen_ today:
— Bobby Trosset (@bobbywbal) January 4, 2022
"He might be the best linebacker in the AFC North. I know his tape looks like that."
PQ has answered the call in year two. pic.twitter.com/sjgoBMY03g
Akad koztuk.☺Azèrt itt van pàr hasznos kezdő +kiegèszítő emberke. Ha őket + rookie szerződéseket ideveszem kb el is.ment a cap....Olvasom a ma megjelent Hogyan tovàbb cikket az FK-n. Hogyan van nekünk csak 23 millió a cap-ben a barnàknak meg 39, steelersnek meg 43? Lamar mèg nem ütötte meg a jackpotot de költekezni már nem tudunk. Persze tudom villanyoraval meg Petersel tudunk ezen növelni de azt hittem lesz egy olyan offseason mikor nem kell a pennyket számolgatni... Azt sem tudom hirtelen kik lesznek a fontosabb szabadugynokokFA-k:
Benibácsi
RedFive
Benibácsi
Justin Houston is a top-5 value signing this year. https://t.co/YpFAxMMJ6t
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) January 5, 2022
Azèrt itt van pàr hasznos kezdő +kiegèszítő emberke. Ha őket + rookie szerződéseket ideveszem kb el is.ment a cap....Olvasom a ma megjelent Hogyan tovàbb cikket az FK-n. Hogyan van nekünk csak 23 millió a cap-ben a barnàknak meg 39, steelersnek meg 43? Lamar mèg nem ütötte meg a jackpotot de költekezni már nem tudunk. Persze tudom villanyoraval meg Petersel tudunk ezen növelni de azt hittem lesz egy olyan offseason mikor nem kell a pennyket számolgatni... Azt sem tudom hirtelen kik lesznek a fontosabb szabadugynokokFA-k:
Benibácsi
RedFive
Olvasom a ma megjelent Hogyan tovàbb cikket az FK-n. Hogyan van nekünk csak 23 millió a cap-ben a barnàknak meg 39, steelersnek meg 43? Lamar mèg nem ütötte meg a jackpotot de költekezni már nem tudunk. Persze tudom villanyoraval meg Petersel tudunk ezen növelni de azt hittem lesz egy olyan offseason mikor nem kell a pennyket számolgatni... Azt sem tudom hirtelen kik lesznek a fontosabb szabadugynokokFA-k:
Benibácsi

Olvasom a ma megjelent Hogyan tovàbb cikket az FK-n. Hogyan van nekünk csak 23 millió a cap-ben a barnàknak meg 39, steelersnek meg 43? Lamar mèg nem ütötte meg a jackpotot de költekezni már nem tudunk. Persze tudom villanyoraval meg Petersel tudunk ezen növelni de azt hittem lesz egy olyan offseason mikor nem kell a pennyket számolgatni... Azt sem tudom hirtelen kik lesznek a fontosabb szabadugynokokLJ-nek 23 milliós 5. éves szerződéssel számolnak.
Benibácsi
A fontosabbak a B Will, Bozeman és Campbell hármas, mellettük nincs Jimmy Smith például. ( Bynes és Fort sincs )
Peterst nem vágnám ki személy szerint, mert láthattuk az éven mennyit is ér két jó CB a csapatban.
Ezért kell a sok draft pick EDC-nek, mert igazából rajtuk lehet spórolni pár évig.
Boykin, Powers, Young és Villanyóra kivágásával van még 16 millió plusz mehet akár Koch is az megint 2 millió illetve ha Jawuan James nem épül fel ő is 3-ért.
We are just the Ravens!
...mikor az elso hajszalrepedes megjelenik, majd egyre tagul...Nekem az ilyen taktikázás ról, mindig a szerb vízilabdázók 2008-as pofára esése jut eszembe. Sztem próbáljunk nyerni ez mèg Huntley-val is kivitelezhető de ha Lamar játékra kész akkor vele. Olvastam Suggs is ott lesz a Ben búcsún 😁
As a Ravens fan I'm glad my coaches and players want to win at all costs but on the other hand that possible 12th pick in the 2022 draft(if we lose) is looking really nice
— Sy Worthington (@Sy_Worthington) January 5, 2022
Last year's number 12 pick is going to be the runaway Rookie defensive player of the year.
I'm just saying 🤷🏿♂️
RedFive
As a Ravens fan I'm glad my coaches and players want to win at all costs but on the other hand that possible 12th pick in the 2022 draft(if we lose) is looking really nice
Last year's number 12 pick is going to be the runaway Rookie defensive player of the year.
I'm just saying 🤷🏿♂️
mekkora volt ez a PO 😊If you want accuracy, look at Aaron Rodgers
azért egész elképesztően érezte a zsebet a rájátszásokban. sztem ez különböztette meg az alapszakasz joetól.
gedam
egy Boldinnal máshogy néztünk volna ki idén is
If you want accuracy, look at Aaron Rodgers
2.: Chargers, Colts, Eagles
3.: Raiders, Texans, WFT
4.: Broncos, Jags, Giants
Mondjuk ez meg nem szazas, a Chargers es a Raiders itt felcserelodhet, az a lenyeg, hogy a csoportunk helyezettjei a masik harom csoport azonos helyezettjevel fog jovore osszecsapni. Ergo a cicaknak jutnak majd a nehezsulyuak, a barnaknak a vege. (Jelen allas szerint)
Several weeks ago, Campbell said he was still uncertain if he would retire or play at least one more year.
"That's a conversation I have to have with my family," Campbell said. "Honestly, I want to win it all and figure it out from there. It depends on how my body feels. Fifteen years was the goal I set for myself when I was young, but I was naïve about how hard it is to play 15 years. I looked at all the Hall of Famers and the great players that played the game. I still would like to play one more if I have it in me. But it's hard.
"If I'm going to play, I'm going to play at a high level. I'm not going to go out there and not be at my best. So the question is: Am I willing to sacrifice one more time?"
We have activated Josh Oliver from the Reserve/COVID-19 list.Erre az uj futora nagyon ra kellett gugliznom. Valszeg az eccsanyjan kivul mindenkinek.
We have also signed RB Jacques Patrick to the practice squad.
KeyG
We have also signed RB Jacques Patrick to the practice squad.
We are just the Ravens!
Ez a poén nem jó, de nem is tragikus.Remelem arra a par orara leengeded a grafitrudakat, hogy egy rohadt reaktorleolvadas ne zavarja meg a draftelmenyt, mar ha a paksi veszmuveleti kozpont operatora vagy es nem akarsz lemaradni egy percrol se. 😂Ha mar draft.Én éjszakás leszek az első két nap tehát simán fogom tudni bent nézni melóban. 😂
2022 szabadsagterv: aprilis utolso hete a harom napos draft jegyeben szabin leszek, hajnalozas, fogcsikorgatas, ujjongas, hummoges, ertetlenkedes, letargia, pezsgobontas, minden lesz.
RedFive
Én már izgatottan várom az Offseasont és a vele együtt járó szabadügynökpiacot.
Talán kijelenthető, hogy az utolsó utáni szalmaszál lesz ez egy QB szerződés nélkül, tehát azt várom, hogy EDC-ék dolgozni fognak keményen de a jövőbeni fontosabb draftpickeket nem feláldozva.
A drafton ki kell húzni elsőkörben a Ravens által akkor legjobban preferált OL playert. 2. Körtől meg a D-be húznék csak, talán egy RB elférne 4. vagy 5. körben.
Kivágások, én Peterst megtartanám mindenképpen, kurvára hiányzott a védelemből egy labdavadász CB.
DL, CB, OLB, S ez kell a drafton a védelembe.
Stephens első évében szerintem nem volt rossz, tehát én Elliottnak nem adnék szerződést, 5-6 millánál elgondolkoznék.
Linderbaum jöhetne, de akkor hoznunk kell OT-t.
KeyG
RedFive
empty taxi
Egy remek eloadas, hallga akit erdekel:
youtu.be/uX3OwY-wwdE
ON
😀
Szabalyzo rudak, reaktivitas merteke, neutronok szama, ciklus elejen es a vegen, fenntartott mukodes, neutronok lassitasa, 235os uran, 238as uran, rezonancia elnyelodes, elforro moderator, leallo lancreakcio, lehet, csak nem szabad tulcifrazni mert elvesz a poen amire ki lett volna hegyezve az egesz, hisz nem egyetemi szekfoglalonak keszult, csak frocliztam a komam. ☺Ez a poén nem jó, de nem is tragikus.Remelem arra a par orara leengeded a grafitrudakat, hogy egy rohadt reaktorleolvadas ne zavarja meg a draftelmenyt, mar ha a paksi veszmuveleti kozpont operatora vagy es nem akarsz lemaradni egy percrol se. 😂Ha mar draft.Én éjszakás leszek az első két nap tehát simán fogom tudni bent nézni melóban. 😂
2022 szabadsagterv: aprilis utolso hete a harom napos draft jegyeben szabin leszek, hajnalozas, fogcsikorgatas, ujjongas, hummoges, ertetlenkedes, letargia, pezsgobontas, minden lesz.
RedFive
Talán kijelenthető, hogy az utolsó utáni szalmaszál lesz ez egy QB szerződés nélkül, tehát azt várom, hogy EDC-ék dolgozni fognak keményen de a jövőbeni fontosabb draftpickeket nem feláldozva.
A drafton ki kell húzni elsőkörben a Ravens által akkor legjobban preferált OL playert. 2. Körtől meg a D-be húznék csak, talán egy RB elférne 4. vagy 5. körben.
Kivágások, én Peterst megtartanám mindenképpen, kurvára hiányzott a védelemből egy labdavadász CB.
Stephens első évében szerintem nem volt rossz, tehát én Elliottnak nem adnék szerződést, 5-6 millánál elgondolkoznék.
KeyG
RedFive
empty taxi
Ez a poén nem jó, de nem is tragikus.Remelem arra a par orara leengeded a grafitrudakat, hogy egy rohadt reaktorleolvadas ne zavarja meg a draftelmenyt, mar ha a paksi veszmuveleti kozpont operatora vagy es nem akarsz lemaradni egy percrol se. 😂Ha mar draft.Én éjszakás leszek az első két nap tehát simán fogom tudni bent nézni melóban. 😂
RedFive
KeyG
RedFive

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Isten óvjon meg attól mindenkit, hogy egy atomerőmű múljon rajtam és a munkamorálomon. 😂Remelem arra a par orara leengeded a grafitrudakat, hogy egy rohadt reaktorleolvadas ne zavarja meg a draftelmenyt, mar ha a paksi veszmuveleti kozpont operatora vagy es nem akarsz lemaradni egy percrol se. 😂Ha mar draft.Én éjszakás leszek az első két nap tehát simán fogom tudni bent nézni melóban. 😂
RedFive
KeyG
RedFive
We are just the Ravens!