Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Lamar-ról szerintem éjszaka melóban írok egy kis szappanoperát elgondolkodtatónak, ha már uborkaszezon van.En mar nem tudom ugy het kozben alomra hajtani a fejem ha nem olvashatom, hogy "Lamar probably"pontosabban a strenght of schedule döntött, nekünk .514 nektek .533. Tehát mi papíron gyengébb sorsolás mellett végeztünk 8-9-cel.mert ligasorrendet néznek és ott mögöttünk végeztek pont.1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
A Ravens draftjanak teljes listája:
1. forduló – összesítésben a 14. hely
2. forduló – összesítésben a 45. hely
3. forduló – összesítésben a 76. hely
3. forduló – összesítésben a 102. hely (kompenzációs válogatás)
4. forduló – összesítésben a 105. hely (a NY Giantstől)
4. forduló – összesítésben a 116. hely
4. forduló – összesítésben a 126. hely (Arizonából)
4. forduló – összesített 137. (kompenzációs válogatás)
4. forduló – összesítésben a 138. hely (kompenzációs válogatás)
6. forduló – összesítésben a 195. hely (Miamiból)
RedFive
KeyG
gedam
Joey TribbianiElegem van ebből az évből.pontosabban a strenght of schedule döntött, nekünk .514 nektek .533. Tehát mi papíron gyengébb sorsolás mellett végeztünk 8-9-cel.mert ligasorrendet néznek és ott mögöttünk végeztek pont.1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
RedFive
KeyG
gedam
Joey Tribbiani
KeyG
Jo cucc. 😌
RedFive
Draftra vissztérve, én Linderbaum-ot pártolom, ha nem lesz bent akkor a mi boardunkon legjobb bentlévő OT.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
En mar nem tudom ugy het kozben alomra hajtani a fejem ha nem olvashatom, hogy "Lamar probably"pontosabban a strenght of schedule döntött, nekünk .514 nektek .533. Tehát mi papíron gyengébb sorsolás mellett végeztünk 8-9-cel.mert ligasorrendet néznek és ott mögöttünk végeztek pont.1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
RedFive
KeyG
gedam
Joey TribbianiElegem van ebből az évből.pontosabban a strenght of schedule döntött, nekünk .514 nektek .533. Tehát mi papíron gyengébb sorsolás mellett végeztünk 8-9-cel.mert ligasorrendet néznek és ott mögöttünk végeztek pont.1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
RedFive
KeyG
gedam
Joey Tribbiani
KeyG
Jo cucc. 😌
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Január 10.-én? 😊pontosabban a strenght of schedule döntött, nekünk .514 nektek .533. Tehát mi papíron gyengébb sorsolás mellett végeztünk 8-9-cel.mert ligasorrendet néznek és ott mögöttünk végeztek pont.1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
RedFive
KeyG
gedam
RedFive
KeyG
gedam
Joey Tribbiani
KeyG
Kemény évkezdeted lehetett...
több mint 4 éve
pontosabban a strenght of schedule döntött, nekünk .514 nektek .533. Tehát mi papíron gyengébb sorsolás mellett végeztünk 8-9-cel.mert ligasorrendet néznek és ott mögöttünk végeztek pont.1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
RedFive
KeyG
gedam
Joey Tribbiani
Elegem van ebből az évből.pontosabban a strenght of schedule döntött, nekünk .514 nektek .533. Tehát mi papíron gyengébb sorsolás mellett végeztünk 8-9-cel.mert ligasorrendet néznek és ott mögöttünk végeztek pont.1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
RedFive
KeyG
gedam
Joey Tribbiani
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
pontosabban a strenght of schedule döntött, nekünk .514 nektek .533. Tehát mi papíron gyengébb sorsolás mellett végeztünk 8-9-cel.mert ligasorrendet néznek és ott mögöttünk végeztek pont.1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
RedFive
KeyG
gedam
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
gedam
6 477
mert ligasorrendet néznek és ott mögöttünk végeztek pont.1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
RedFive
KeyG
több mint 4 éve
1/14 -es Pickunk lesz.Én nem értem, a Browns előttünk végzett a csoportban, hogy lehetnek előttünk a drafton?
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
a sorsolás legalább nem tűnik vészesnek, illetve ilyen magasn is régen válaszottunk már
több mint 4 éve
Home OpponentsPittsburgh Steelers
Cincinnati Bengals
Cleveland Browns
Buffalo Bills
Carolina Panthers
Miami Dolphins
Atlanta Falcons
Denver Broncos
Away Opponents
Pittsburgh Steelers
Cincinnati Bengals
Cleveland Browns
New England Patriots
New York Jets
New Orleans Saints
Tampa Bay Buccaneers
Jacksonville Jaguars
New York Giants
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
One more year👿 https://t.co/XSkVKoaXKm
— Lamar Jackson (@Lj_era8) January 9, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
1/14 -es Pickunk lesz.A Ravens draftjanak teljes listája:
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
Villat engedjuk el (ha tudjuk).már meg is kezdük a következő szezont, van ember a jövő évi ir-en, bowser achilles sérülés, minimum 9hónap vagyis jövőre nem lesz. mondom hogy annyi a súlyos sérült, hogy ez a következő szezonunkaz is befolyásolni fogja.
BWill-t is, mindenkeppen.
Campbellt? Dontsenek az okosok, a PFF szerint top 5 csapattag.
Stanley-ert morzsoljunk el par rozsafuzert. Alkudjunk.
Marcus Peters en megtartanam, mert jot tesz a csapatnak a mentalitasaval.
Jimmy Smith, Houston es meg paran vet-minert maradnak, vagy csa'. Lesz penzunk is, akkor mar csak egeszseg legyen.
Lamar fejlodjon tovabb, kapjon egy olyan QB fizut a QB-k kozt, mint Andrews a TE-ek kozott. (Top 5, de kozelebb a top 3-hoz mint az 1-hez)
RedFive
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 477
Villat engedjuk el (ha tudjuk).már meg is kezdük a következő szezont, van ember a jövő évi ir-en, bowser achilles sérülés, minimum 9hónap vagyis jövőre nem lesz. mondom hogy annyi a súlyos sérült, hogy ez a következő szezonunkaz is befolyásolni fogja.
BWill-t is, mindenkeppen.
Jimmy Smith, Houston es meg paran vet-minert maradnak, vagy csa'. Lesz penzunk is, akkor mar csak egeszseg legyen.
Lamar fejlodjon tovabb, kapjon egy olyan QB fizut a QB-k kozt, mint Andrews a TE-ek kozott. (Top 5, de kozelebb a top 3-hoz mint az 1-hez)
RedFive
több mint 4 éve
Villat engedjuk el (ha tudjuk).BWill-t is, mindenkeppen.
több mint 4 éve
Szerintem ezt az évet kimaxoltuk. Kiderült, hogy a problémáink megoldásában (pl. O fal) minimálisat léptünk előre. Kiélezett meccseket jó százalékban megnyerve az eredmények alapján eleinte jó csapatnak tűntünk. Majd jöttek a sérülések, és az épphogy győztünkből sorozatos épphogy vesztettünk lett. Lamar szerepe kb. itt van, ebből a sok kiélezett meccsből azért vele nyertünk volna Po-ot érő darabszámot. De: ez csak elmaszkolta volna, hogy ami nem volt rendben tavaly, most sincs. Azonban a rossz döntések ellenére mentalitását tekintve engem megfogott a csapat, sokat tanultam belőle.Szerencsere nem 5.hanem 4.korunk van sok, de nem ez a lenyeg. A lenyeg, hogy azonnal beepitheto O# falember kell, meg egy Edge, egy CB es/vagy S. Az FA-rol meg elso csapatos probowler olcsojanos. Ugy ertem, hogy nem a hagyomanyosan legdragabb posztokra kuszkodjunk ide egy-egy jutanyos aru lenyugvo napot, hanem vmi olcsobb hianyposztra vki allocsillagot. (Zeitler pl. jo bolt volt) A hatso korokbol is ossze fog jonni 1-2 steel ez hagyomany nalunk, de en hoznek az egyik 4. korben ujra QB-t is. Hatha nem szorul magyarazatra.
Lamart meg kell fizetni, dőreség azon merengeni, miért nem ír alá szotyiért, és jobb rajta bosszankodni, mint pl. Huntley-szintű projekteket meg levitézlett veteránokat nézni.
Nemigaz, hogy három év alatt nem tudunk falat építeni. Tán most sikerül.
Wink megmutathatja jövőre, hogy mire megy egy olyan költségszintű D-vel, mint amilyen O-val Roman dolgozik (remélem, hogy megmutatja, és remélem, végre egyszer nem a Ray Lewis-éra költségszintén tartunk egy olyan D-t amiben nem játszanak Ray Lewisok). Nem Wink ellen szurkolok...csak sose éreztem a D-ben, hogy kulcshelyzetben egy top D-lenne (ékes példa a mai meccs vége).
A korai köröket én az O-falra és CB-re lőném, a sok 5. körünkből meg lehet egy pofás D falat csinálni. (Nem ironizálok, ha valamiben jók vagyunk, akkor a középső-hátsó körös D line emberek draftolásában).
Mindebben a ma elért remek draftpozíció többet segít, mint éjszakai tv-zés közben megélni a kiesést, vagy esetleg még egy szépen meghalás a jövő héten.
Remélem, a vezetőség részéről nem az lesz az olvasat, hogy hát a sok sérült, és így is majdnem...mert a gondok szeptemberben is megvoltak.
Összességében nekem jó volt Ravens szurkolónak lenni: amikor a pályán voltunk, csináltunk baromságokat, hibáztunk sokat - de ahogy küzdöttünk, az lenyűgözött. Jól szórakoztam a csapat meccsein.
lucio
A kuzdelmeink es brusztolasaink persze lelekemelok voltak iden de a vegen ez a sok 0-1-2 pontos kulonbseggel vesztett csatak mar kezdtek eluszkositeni a lelkem. Jovore ne kegyelmezzunk senkinek mert ertunk se szoltak a harangok.
több mint 4 éve
lucio
329
Szerintem ezt az évet kimaxoltuk. Kiderült, hogy a problémáink megoldásában (pl. O fal) minimálisat léptünk előre. Kiélezett meccseket jó százalékban megnyerve az eredmények alapján eleinte jó csapatnak tűntünk. Majd jöttek a sérülések, és az épphogy győztünkből sorozatos épphogy vesztettünk lett. Lamar szerepe kb. itt van, ebből a sok kiélezett meccsből azért vele nyertünk volna Po-ot érő darabszámot. De: ez csak elmaszkolta volna, hogy ami nem volt rendben tavaly, most sincs. Azonban a rossz döntések ellenére mentalitását tekintve engem megfogott a csapat, sokat tanultam belőle. Lamart meg kell fizetni, dőreség azon merengeni, miért nem ír alá szotyiért, és jobb rajta bosszankodni, mint pl. Huntley-szintű projekteket meg levitézlett veteránokat nézni.
Nemigaz, hogy három év alatt nem tudunk falat építeni. Tán most sikerül.
Wink megmutathatja jövőre, hogy mire megy egy olyan költségszintű D-vel, mint amilyen O-val Roman dolgozik (remélem, hogy megmutatja, és remélem, végre egyszer nem a Ray Lewis-éra költségszintén tartunk egy olyan D-t amiben nem játszanak Ray Lewisok). Nem Wink ellen szurkolok...csak sose éreztem a D-ben, hogy kulcshelyzetben egy top D-lenne (ékes példa a mai meccs vége).
A korai köröket én az O-falra és CB-re lőném, a sok 5. körünkből meg lehet egy pofás D falat csinálni. (Nem ironizálok, ha valamiben jók vagyunk, akkor a középső-hátsó körös D line emberek draftolásában).
Mindebben a ma elért remek draftpozíció többet segít, mint éjszakai tv-zés közben megélni a kiesést, vagy esetleg még egy szépen meghalás a jövő héten.
Remélem, a vezetőség részéről nem az lesz az olvasat, hogy hát a sok sérült, és így is majdnem...mert a gondok szeptemberben is megvoltak.
Összességében nekem jó volt Ravens szurkolónak lenni: amikor a pályán voltunk, csináltunk baromságokat, hibáztunk sokat - de ahogy küzdöttünk, az lenyűgözött. Jól szórakoztam a csapat meccsein.
több mint 4 éve
Nem lehet meg egy ilyen peches, nyomorek, meggyotort evunk. Illetve lehet de nem jovore. En nem is erolkodnek holtszezonban a Lamar szerzodessel. Ha neki pont megfelel, hogy kifilezze a cap-et es ilyen falat meg vedelmet szegodtessenek melle, akkor tessek, ime a langyos labviz, ennek lemodellezeserol most gondoskodott a balsors, lehet gondolkodni picit.Én is csak.remelni tudom hogy sérülés szempontból csak jobb jöhet. Az biztos hogy rengeteg tenni való van. Talán a franchise történetében először a WR poszt rendben van. De a két fal meg a CB sor prio kell legyen. Egyébként ha hosszabbítunk Lamarral akkor a 2022-es cap hitje mèg csökkenthető is nem?
Biztos szamit egy atlag feka sracnak aki apa nelkul nott fel nelkulozve, hogy aranybol legyen a bili is otthon, de... Tudom. Nincs de. Jojjenek hat a szukos evek.
RedFive
több mint 4 éve
gedam
6 477
Nem lehet meg egy ilyen peches, nyomorek, meggyotort evunk. Illetve lehet de nem jovore. En nem is erolkodnek holtszezonban a Lamar szerzodessel. Ha neki pont megfelel, hogy kifilezze a cap-et es ilyen falat meg vedelmet szegodtessenek melle, akkor tessek, ime a langyos labviz, ennek lemodellezeserol most gondoskodott a balsors, lehet gondolkodni picit.én nem látom hogy szűkös évek jönnének. elköszön egy rakat túlfizetett veterán a d-ből. nem lamarral kell foglalkozni, hanem campbell-lel, bwillel, akik cukik, meg senki nem fogja úgy a futást, de nyomasztás 0. és nem lesz et deadmoney-ja. jól kéne szerződni és draftolni a rakat pickből, amit oly ügyesen gyűjtöget edc. mert azon a két ponton van elmaradás. ahogy a miami meccs áll egyébként azzal jártunk jól, hogy buktunk.
Biztos szamit egy atlag feka sracnak aki apa nelkul nott fel nelkulozve, hogy aranybol legyen a bili is otthon, de... Tudom. Nincs de. Jojjenek hat a szukos evek.
RedFive
több mint 4 éve
Nem lehet meg egy ilyen peches, nyomorek, meggyotort evunk. Illetve lehet de nem jovore. En nem is erolkodnek holtszezonban a Lamar szerzodessel. Ha neki pont megfelel, hogy kifilezze a cap-et es ilyen falat meg vedelmet szegodtessenek melle, akkor tessek, ime a langyos labviz, ennek lemodellezeserol most gondoskodott a balsors, lehet gondolkodni picit.Ne is mond alig várom hogy ezt a néger szerencsétlent nézzem 5 évig ahogy semmire nem jutunk .
RedFive
több mint 4 éve
Nem lehet meg egy ilyen peches, nyomorek, meggyotort evunk. Illetve lehet de nem jovore. En nem is erolkodnek holtszezonban a Lamar szerzodessel. Ha neki pont megfelel, hogy kifilezze a cap-et es ilyen falat meg vedelmet szegodtessenek melle, akkor tessek, ime a langyos labviz, ennek lemodellezeserol most gondoskodott a balsors, lehet gondolkodni picit.Biztos szamit egy atlag feka sracnak aki apa nelkul nott fel nelkulozve, hogy aranybol legyen a bili is otthon, de... Tudom. Nincs de. Jojjenek hat a szukos evek.
több mint 4 éve
Csak vérlázito hogy a csapata szarul játszik és ott nevetgél az oldalvonal mellett,és telibe leszarja mi lesz az eredmény. Azt se tartom kizártnak hogy direkt nem játszott hogy ne bukjon több lovét, mert amilyen szintén játszott az utolsó 5 meccsén, még 10 millió is sok lenne érte.ez most már 1-6Ravens record with Lamar Jackson this season: 7-3
— 𝙕𝙖𝙘𝙝🦦 (@NewEraZach_) January 8, 2022
Ravens record without Lamar Jackson this season: 1-5 pic.twitter.com/1UJKua9Tzw
Az utana kovetkezo hozzaszolasok is tanulsagosak...
RedFive
az is beteg akinek akkor is lamar a hibás, ha nem játszik
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 477
ez most már 1-6Ravens record with Lamar Jackson this season: 7-3
— 𝙕𝙖𝙘𝙝🦦 (@NewEraZach_) January 8, 2022
Ravens record without Lamar Jackson this season: 1-5 pic.twitter.com/1UJKua9Tzw
Az utana kovetkezo hozzaszolasok is tanulsagosak...
RedFive
az is beteg akinek akkor is lamar a hibás, ha nem játszik
több mint 4 éve
Amúgy kérdezem látad az utolsó 5 mecset? Gyenge volt mint a harmat vele se jutunk be az 100%Ezt nagyon simán be is húzhattuk volna,még ezzel a falábú brigáddal is. Csak egy kis ész kellett volna edzői oldalon,ismét..Nem vágom néha mi jár a fejükben,de sok jót egyikből sem nézek már ki.lamarral simán, simán bent vagyunk. ő maszkolta eddig is a hibákat.
Egyben megkönnyebbülés,hogy vége ennek a tetves szezonnak..Most úgy érzem,hogy ennél szarabb nem lehet nálunk a helyzet.
Lesz mit javítani a kövi szezonra. Lamarral nem tudom mi a helyzet, de én már annyira nem is ragaszkodom hozzá. Túl fogjuk fizetni és kiüli a fél szezont,miközben elnevetgél az oldalvonal mellett..Gyakorlatilag a fél szezonja értékelhetetlen volt..
LeviPoki
gedam
több mint 4 éve
Hát ez szörnyű volt. Ettől a Steelers Offenstol kikapni..... Tudom a secondary elfogyott a szezon végére de akkor is.... Nem is értem. Mondjuk az az red zone interception nagyon nem kellett volna...
több mint 4 éve
Ezt az ótvar szégyent, hogy ettől a puhos dagadt szerencsétlen-töl képesek voltunk kikapni . Az őszes játékos adja visza a mezét oszt húzzon a picsába. Ezt a pöcegödör csapatott szará kellett volna baszni, fuu geci rühelem öket. Haribó te meg növeszd meg a tökeid mert pinád van, te is nyugodtan mehetnél a picsaba mert egy szar edzö vagy. Az egész csapat leszerepelt úgy ahogy van ,gyalázatos tejesitmény volt ez az év. Remélem lesznek változások ,és nem a sérülésekre lesz fogva,mert akkor még szánalmasabak az edzöink.