Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Fangiot kirúgták, én elhoznám DC-nek.Az idei meccs utáni nyilatkozata után kevés esélyt látok rá....
KeyG
több mint 4 éve
gedam
6 477
Ezt nagyon simán be is húzhattuk volna,még ezzel a falábú brigáddal is. Csak egy kis ész kellett volna edzői oldalon,ismét..Nem vágom néha mi jár a fejükben,de sok jót egyikből sem nézek már ki.lamarral simán, simán bent vagyunk. ő maszkolta eddig is a hibákat.
Egyben megkönnyebbülés,hogy vége ennek a tetves szezonnak..Most úgy érzem,hogy ennél szarabb nem lehet nálunk a helyzet.
Lesz mit javítani a kövi szezonra. Lamarral nem tudom mi a helyzet, de én már annyira nem is ragaszkodom hozzá. Túl fogjuk fizetni és kiüli a fél szezont,miközben elnevetgél az oldalvonal mellett..Gyakorlatilag a fél szezonja értékelhetetlen volt..
LeviPoki
több mint 4 éve
😕 😕 😕
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Ezt nagyon simán be is húzhattuk volna,még ezzel a falábú brigáddal is. Csak egy kis ész kellett volna edzői oldalon,ismét..Nem vágom néha mi jár a fejükben,de sok jót egyikből sem nézek már ki.Egyben megkönnyebbülés,hogy vége ennek a tetves szezonnak..Most úgy érzem,hogy ennél szarabb nem lehet nálunk a helyzet.
Lesz mit javítani a kövi szezonra. Lamarral nem tudom mi a helyzet, de én már annyira nem is ragaszkodom hozzá. Túl fogjuk fizetni és kiüli a fél szezont,miközben elnevetgél az oldalvonal mellett..Gyakorlatilag a fél szezonja értékelhetetlen volt..
több mint 4 éve
Nakerem. Ujra kene butorozni a hollofeszket.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ty’son Williams is still on the team too, and the coaches never give a reason for them not playing. At least be somewhat transparent so fans don’t think they’re sitting because of some petty vendetta the coaches have against them.
— Trevie (@rndmstuffnstuff) January 9, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Nekem elegem van Martindale beengedett hosszú játékaiból évek óta, tudom tudom sérültek de a cap 2/3-a itt volt.Fangiot kirúgták, én elhoznám DC-nek.Baltimore Ravens (2006–2008)
KeyG
Special assistant to head coach/Defensive assistant
Baltimore Ravens (2009)
Linebackers coach
Ismeros nalunk.
Elorelepes csak annyibol lenne Martindale-hez kepest, hogy Don vedelmi semait mar jobban kiismertek a gyakorlatban az AFC North-ban. Amugy egyik 19 a masik egy hijjan 20. (Azert, mert sztem mindketto jo szakember, egyik se csicska)
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Én őket leginkább azért,mert a mai napig a közelébe nem kerültünk ahhoz,hogy pótoljuk őket, örökké meg nem lehettek ők sem a pályán.Van még egyáltalán kezdőnk aki ma pályára lép? Azért illene Pocakot egy jó nagy lángossal búcsúztatni,de nem tudom ez hogy fog sikerülni.Én Suggs, Lewis és Reed hármasát sajnálom igazán, de szerintem a Steelers fanok is jobban sajnálták Polamalut.
Azért én sajnálom,hogy lép az öreg Benő,nélküle a North is kevesebb lesz egy kicsivel. Reméljük jó meccs lesz, a két csapathoz méltó 😊
LeviPoki
KeyG
Nyilván Polamalu nagyobb sztár volt Mordorban, de azért BigBentől nem lehet elvitatni az eredményeket, még akkor sem,ha az elmúlt 3-4 szezonban csak árnyéka volt önmagának.Igazából ha 3 éve visszavonul, tök más lenne most a megítélése. Így max annyit ért el,hogy egy Vasas drukker sem fogja vissza sírni. 😊 De azért fasza kúbé volt Ő, én bírtam.
több mint 4 éve
Fangiot kirúgták, én elhoznám DC-nek.Baltimore Ravens (2006–2008)
KeyG
Special assistant to head coach/Defensive assistant
Baltimore Ravens (2009)
Linebackers coach
Ismeros nalunk.
Elorelepes csak annyibol lenne Martindale-hez kepest, hogy Don vedelmi semait mar jobban kiismertek a gyakorlatban az AFC North-ban. Amugy egyik 19 a masik egy hijjan 20. (Azert, mert sztem mindketto jo szakember, egyik se csicska)
több mint 4 éve
Fangiot kirúgták, én elhoznám DC-nek.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Van még egyáltalán kezdőnk aki ma pályára lép? Azért illene Pocakot egy jó nagy lángossal búcsúztatni,de nem tudom ez hogy fog sikerülni.Én Suggs, Lewis és Reed hármasát sajnálom igazán, de szerintem a Steelers fanok is jobban sajnálták Polamalut.
Azért én sajnálom,hogy lép az öreg Benő,nélküle a North is kevesebb lesz egy kicsivel. Reméljük jó meccs lesz, a két csapathoz méltó 😊
LeviPoki
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Van még egyáltalán kezdőnk aki ma pályára lép? Azért illene Pocakot egy jó nagy lángossal búcsúztatni,de nem tudom ez hogy fog sikerülni. Azért én sajnálom,hogy lép az öreg Benő,nélküle a North is kevesebb lesz egy kicsivel. Reméljük jó meccs lesz, a két csapathoz méltó 😊
több mint 4 éve
Ravens record with Lamar Jackson this season: 7-3
— 𝙕𝙖𝙘𝙝🦦 (@NewEraZach_) January 8, 2022
Ravens record without Lamar Jackson this season: 1-5 pic.twitter.com/1UJKua9Tzw
Az utana kovetkezo hozzaszolasok is tanulsagosak...
több mint 4 éve
Nekem is tole van mezem 😌Nekem 52 és 20 as mezeim vannak többféle "kiszerelésben" 😊 + Tucker "közvetetten"www.baltimoreravens.com/video/trailer-terrell-suggs-returns-for-steelersŐ az egyetlen akitől mezem van, és ő volt az utolsó aki ebbe a csapatba tüzet tudott vinni, amióta nincs én nem sokszor láttam baszó védelmet akiken látszik, hogy felakarják törölni az ellenféllel a pályát. Nincs vezér ebben a csapatban, nincs.
vót má'? 😊
(ilyen felvezetéssel nagy kár, hogy nincs a kezünkben a sorsunk. Akkor lenne igazi ha ez döntene arról melyik csapat megy kettőnk közül a PO-ba)
Snagal
KeyG
Ricard mezt vettem volna ha nem tudám, hogy a FB pozició mennyire hányadtatott. mellette még Ngata és SSSr. mez volt tervben, de róluk lemaradtam.
Snagal
Rewind https://t.co/IDU07NktYL
— Ed Reed (@TwentyER) December 28, 2021
több mint 4 éve
Nekem 52 és 20 as mezeim vannak többféle "kiszerelésben" 😊 + Tucker "közvetetten"www.baltimoreravens.com/video/trailer-terrell-suggs-returns-for-steelersŐ az egyetlen akitől mezem van, és ő volt az utolsó aki ebbe a csapatba tüzet tudott vinni, amióta nincs én nem sokszor láttam baszó védelmet akiken látszik, hogy felakarják törölni az ellenféllel a pályát. Nincs vezér ebben a csapatban, nincs.
vót má'? 😊
(ilyen felvezetéssel nagy kár, hogy nincs a kezünkben a sorsunk. Akkor lenne igazi ha ez döntene arról melyik csapat megy kettőnk közül a PO-ba)
Snagal
KeyG
Ricard mezt vettem volna ha nem tudám, hogy a FB pozició mennyire hányadtatott. mellette még Ngata és SSSr. mez volt tervben, de róluk lemaradtam.
több mint 4 éve
ravenswire.usatoday.com/2022/01/08/ravens-te-mark-andrews-talks-about-special-relationship-with-oc-greg-roman/Andrews nagyra ertekeli G-Ro munkajat.
több mint 4 éve
www.baltimoreravens.com/video/trailer-terrell-suggs-returns-for-steelersŐ az egyetlen akitől mezem van, és ő volt az utolsó aki ebbe a csapatba tüzet tudott vinni, amióta nincs én nem sokszor láttam baszó védelmet akiken látszik, hogy felakarják törölni az ellenféllel a pályát. Nincs vezér ebben a csapatban, nincs.
vót má'? 😊
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
www.baltimoreravens.com/video/trailer-terrell-suggs-returns-for-steelersvót má'? 😊
több mint 4 éve
gedam
6 477
“Describe the Ravens 2021-2022 season in one picture.” pic.twitter.com/5yPU3O6bLH
— Ramey (@HoodieRamey) January 7, 2022
több mint 4 éve
Kozetek hajitom ezt a bombat:4 az OL-t kihagytad, de sziporkázott már WR szerepben is pl. Vikings ellen 😀Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.Ricardot ilyenkor 3x kéne a sérült listán feltüntetni - oké, hogy csak egy játékos dőlt ki, de rögtön IR-re került egy FB, egy LB és egy ST játékosunk is 😀
Boyle pedig Covid IR.
Ket fasza blokkoloval kevesebb a hetvegen.
RedFive
Snagal
KeyG
Rickard az AFC dontore es a SB-ra visszaterhet csak 3 meccset kell kihagynia!! 😂😂😂😂
RedFive
Snagal
több mint 4 éve
Kozetek hajitom ezt a bombat:4 az OL-t kihagytad, de sziporkázott már WR szerepben is pl. Vikings ellen 😀Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.Ricardot ilyenkor 3x kéne a sérült listán feltüntetni - oké, hogy csak egy játékos dőlt ki, de rögtön IR-re került egy FB, egy LB és egy ST játékosunk is 😀
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
Snagal
KeyG
Rickard az AFC dontore es a SB-ra visszaterhet csak 3 meccset kell kihagynia!! 😂😂😂😂
RedFive
több mint 4 éve
Lamar Jackson did not practice on ThursdaySzerintem kamu az egész, egyszerűen rájött Lamar, hogy lehetett volna rosszabb is és itt az ideje a szerződéshosszabbításnak.
A napokban Harbough nak volt egy erdekes valasza amikor Lamar allapotat firtatta egy ujsagiro. Kerestem de nem talaltam meg ujra, de telibe frusztraciorol arulkodott. Mintha 1: mar elege lenne a szinjatekbol. 2: pusztan csalodott hogy ennyi ideig tart az a felepules.
Egyszer aszfalton futottam nagy tempoval, mikor bal labbal egy deszkadarabra erkeztem es a forszirozott lendulet miatt azonnal kifordult a bokam es az aszfaltra a bokacsontommal erkeztem. Ugy fajt, hogy promt hanyinger. Fagyasztottam, fasliztam egy het biceges, de 2 het mulva kispalyas focikupan szerepeltem. Nem lattam Lamar seruleset egy kameraszogbol se mutattak epp a bokajat csak hogy utana fogja es fekszik. Meg hogy zsinorba kihagy x meccset. 😒
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Lamar Jackson did not practice on ThursdayA napokban Harbough nak volt egy erdekes valasza amikor Lamar allapotat firtatta egy ujsagiro. Kerestem de nem talaltam meg ujra, de telibe frusztraciorol arulkodott. Mintha 1: mar elege lenne a szinjatekbol. 2: pusztan csalodott hogy ennyi ideig tart az a felepules.
Egyszer aszfalton futottam nagy tempoval, mikor bal labbal egy deszkadarabra erkeztem es a forszirozott lendulet miatt azonnal kifordult a bokam es az aszfaltra a bokacsontommal erkeztem. Ugy fajt, hogy promt hanyinger. Fagyasztottam, fasliztam egy het biceges, de 2 het mulva kispalyas focikupan szerepeltem. Nem lattam Lamar seruleset egy kameraszogbol se mutattak epp a bokajat csak hogy utana fogja es fekszik. Meg hogy zsinorba kihagy x meccset. 😒
több mint 4 éve
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
Snagal
KeyG
Szerkesztette: RedFive
több mint 4 éve
4 az OL-t kihagytad, de sziporkázott már WR szerepben is pl. Vikings ellen 😀Patrick Rickard IR-re kerult, valszeg vege a szezonjanak.Ricardot ilyenkor 3x kéne a sérült listán feltüntetni - oké, hogy csak egy játékos dőlt ki, de rögtön IR-re került egy FB, egy LB és egy ST játékosunk is 😀
Boyle pedig Covid IR.
RedFive
Snagal
We are just the Ravens!