Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 597
Nekem most sincs fingom se a draftclassrol, de elmeletben el tudom kepzelni hogy az elso es masodik koros tehetsegeknel az edge-nel nagyobb az ugras ezert lehet azzal kezdik a mokat es el tudom fogadni, de akkor a FA-rol is egy + egy projekt is jojjon a 2. koros Ol melle.
De tavaly en mar kiteptem a hajam a ILB-RB utan szoval semmi sem lepne meg es kopaszon is jol nezek ki.

SW-hoz egy dolgot hogy GR keze alatt hozta a legjobb idenyet de a passzjatekunk a faltol fog fuggno leginkabb.

LJ-nel nem az a fo lenyeg hogy furge hanem mint futojatekoskent furge. Egy 40 yardos versenyfutasban nem annyira, de egy cikazok a vedok kozott sokkal jobban kimutatkozik a sebessegkulonbseg. Ettol meg kell vedeni es kesz, mert dobas nelkul ritkan fog kijonni a lepes hogy menetelni tudjunk.
több mint 4 éve
lucio 329
Számomra meglepő lenne, ha az első-második (inkább első) körben nem jönne egy OL ember, de még egy későbbi kört is rászánnék. Eddig egy falembert igazoltunk. Amíg volt Stanley, addig is szar volt a fal. Egy ember ezt nem fogja rendbe tenni. No és egy sérülés, és ott vagyunk, ahol tavaly. Továbbá a Super Bowl-on látható volt, mire megy egy fürge, LJ-nél jobban dobó irányító fal nélkül. Mindezt figyelembe véve már most sem értem, miért nem hoztunk még OL embert (papíron vannak jobbak a FA-n, valószínűleg nem nagy pénzért, mint akik tavaly nálunk voltak - de elfogadom, hogy akik ott vannak, ezt jobban tudják). Azt, hogy korai körben nem hozzuk el a legjobb falembert (tudva, hogy jövőre úgyis kell OB miatt egyet draftolni) nem fogom tudni megérteni. Ehhez képest WR (no ez még hagyján), Edge, CB első körös mock draftok vannak. A falunk meg jelen pillanatban ott tart, mint tavaly év elején+1 ember. A WR-ek meg darabszámra megvannak (bár SW kapcsán nekem nyomban Maclin neve ugrott be..biztos a KC teszi, remélem, csak az) -de fal nélkül sose fog kiderülni, hogy minőségben milyenek.
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Ravens Lamar Jackson & Hollywood Brown training with Antonio Brown

Deja Vu-m tamadt...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
A csevego topikban Dande berakott egy videot a Colts passzjatekarol. Tobb QB ugyanaz/hasonlo jatekok.

Nalunk sokat van/volt szidva a passzjatek.
Semmi kulonleges route-k nem talaltak fel a spanyol viaszt, de jol begyakorolva ( nalunk addig nehez idot szanni ra amig ott tartunk hogy jobban kicsirazik Phillips a napon mint egy zsak krumpli ). A QB-k 2/3-a kis helyre is be tudta dobni ( nalunk ez meg nem derulhetett ki ) es vegul az OL tart addig amig kifejlodik az elkerulhetetlen D jatekos elverese.

Minden jateknal kepzeljetek oda a mi falunkat es rogton mindegy lenne hogy banan-t fut a WR vagy sem.
több mint 4 éve
Felvazolom a szerintem jo forgatokonyvet. Idealis esetben meg nem vegeztunk az FA piacon, csak megvarjuk majus 3-at hogy a zsebben levo compenzacios pickekbol mar ne veszitsunk.

Akkor aztan meg elszegodik hozzank egy veteran passrusher (Houston 🙏) vagy kisebb esellyel mas hianyposztra valo vki.

O.Brown elcsereleseben en egyre kevesbe hiszek, gomboker' meg nem is kene eroltetni.

Az elso draftkorben mar kevesbe latok WR-t erkezni, csak ha valoban addig zuhan egy akit muszaj kivalasztani. BPA alapon egyre tobb eselyt latok akar secondarybe erkezni vkit, aztan akar edge-t, akar falembert, bar szerintem centert a masodik korben is siman kaphatunk. Ezzel elarultam, hogy Bozeman kozepre mozgatasa nalam annyira nem jon be, de ha igy lesz ne legyen igazam, mert markansan jobb falat szeretnenk latni LJ elott.

1/27 es cetlivel olyan korszakos zseni passzrohamozorol mint Chase Young ne is almodozzunk, ez vilagos, ezert BPA valasztast, vagy meg hatracseret, es tovabbi draftcetli gyujtest is megertenek.
RedFive
Nem vegeztunk meg de egyertelmu volt hogy nem fogunk a comp. pick ellen igazolni.

Az edge-OL veteran draft kozul ugyis a draftboard fog donteni. Akit hozzank gondolnak hogy a legjobb lenne es elerheto lesz a 2-bol 1 azt fogjuk huzni es ugy hozunk a FA-rol. Brown-t akkor adjuk el ha kb az arabol tudjuk is potolni ( barhonnan ).

Ha kapunk C a 2. korben akkor az leegyszerusitene a dolgokat.
Viszont nem mennek hatra, a plusz hatsokoros pickekbol egyet elbasznank egy WR-e aki akar 2 snap-et is jatszana...stb. Hozzuk el a legjobbat, van eleg hianyposztunk hogy talaljunk egy jot az sem banom ha picit reach csak legyen nagyon jo.
több mint 4 éve
Felvazolom a szerintem jo forgatokonyvet. Idealis esetben meg nem vegeztunk az FA piacon, csak megvarjuk majus 3-at hogy a zsebben levo compenzacios pickekbol mar ne veszitsunk.

Akkor aztan meg elszegodik hozzank egy veteran passrusher (Houston 🙏) vagy kisebb esellyel mas hianyposztra valo vki.

O.Brown elcsereleseben en egyre kevesbe hiszek, gomboker' meg nem is kene eroltetni.

Az elso draftkorben mar kevesbe latok WR-t erkezni, csak ha valoban addig zuhan egy akit muszaj kivalasztani. BPA alapon egyre tobb eselyt latok akar secondarybe erkezni vkit, aztan akar edge-t, akar falembert, bar szerintem centert a masodik korben is siman kaphatunk. Ezzel elarultam, hogy Bozeman kozepre mozgatasa nalam annyira nem jon be, de ha igy lesz ne legyen igazam, mert markansan jobb falat szeretnenk latni LJ elott.

1/27 es cetlivel olyan korszakos zseni passzrohamozorol mint Chase Young ne is almodozzunk, ez vilagos, ezert BPA valasztast, vagy meg hatracseret, es tovabbi draftcetli gyujtest is megertenek.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 799
We have agreed to terms on a one-year deal with Anthony Levine Sr.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
LJ Fort 1 evre a fedelzeten ujra.
KeyG
1 ev 1 milla. Boven megeri.

Ami a veteran passzrohamozo igazolast illeti mar csak a draft utan lesz belole vmi ha igaz, mert majus 3 utan mar nem veszithetjuk el a 2 db elnyertnek tekintett 4.kort 2022-bol (Judon es Yannick utan) mig elotte egyet elbuknank pl. Clowney vagy Ingram szerzodtetesevel.

több mint 4 éve
LJ Fort 1 evre a fedelzeten ujra.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Tovabbi nem uj hir hogy meg mindig kerulgetjuk AB-t. Ha o jonne en mar nem is draftolnek iden WR-t az elso harom korbol.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-antonio-brown033021

több mint 4 éve
A mi 17.meccsunk a Rams elleni lesz. Mondjuk ezt eddig is tudtuk.

www.si.com/nfl/ravens/news/ravens-rams032931

több mint 4 éve
Mar mockoltam egy nagyon korait, lassuk mit hoznek ossze most.
(Hozzatennem, FA-rol meg egy veteran pass rusher igazolasaban meg mindig bizva..., ezt muszaj volt megemlitenem, de lassuk...)

1.kor 27.pick:
Terrace Marshall, LSU, WR, Height: 6'3" Weight: 200
Nem bizom benne hogy Bateman bent lesz meg, Marshall jobban tetszik mint Toney, aki termetre Hollywood II, inkabb Marshall kene.

2.kor 58.pick:
Landon Dickerson, Alabama, OC, Height: 6'6'' Weight: 325
Ha nem sikerult veterant hozni centerbe, Boseman atmozgatasanal jobb es masszivabb falat kapnank egy Bama centerrel, aki csak azert csuszhat az Oklahoma center moge mert szalagszakadasa volt de felgyogyulva promt kezdo lehet nalunk.

3.kor 104.pick:
Rashad Weaver, Pitt, EDGE, Height: 6'5" Weight: 270
Eros, gardistatermetu passzrohamozot valasztottam, megyek a fosodorral.

4.kor 131.pick:
Trey Smith, Tennessee, OT, Height: 6'6" Weight: 330
Zeusz menni fog, ha nem most akkor jovore biztosan, befektetek a jovobe.

5.kor 171.pick:
Daelin Hayes, Notre Dame, EDGE, Height: 6'4" Weight: 268
Halasznek meg egy Passz rushert a zavarosbol is.

6.kor 184.pick: Amari Rodgers, Clemson, WR,Height: 5'9" Weight: 210
Elhoztam az edzoba' fiat 😅 nem magyarazkodom erte.

7.kor 210.pick:
Khyiris Tonga, BYU, DL, Height: 6'2'' Weight: 326
Hoztam egy massziv szamoait a vedelembe es pusztan az elvek miatt mintsem BPA, az messze a homalyba vesz hogy ilyenkorra ki marad bent.

Jo moka volt. 👍

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Szabadügynök piac (szinte) végével mockoltam egyet:

#27 Rashod BATEMAN-WR-Minnesota A-
#58 Ronnie PERKINS-EDGE-Oklahoma C+
#104 Kendrick GREEN-OG-Illionois B+
#131 Bobby BROWN III-DL-Texas A&m B
#171 Alaric JACKSON-OT-Iowa B-
#184 Aashari CROSSWELL-S-Arizona State B+
#210 Olajiah GRIFFIN-CB-USC C+

#27-BATEMAN WR
Első körben nem volt kérdés Value/Need találkozás Bateman egy állat lesz, tökéletes fit lenne.Én hiszek Jacksonban, ellenben abban nem, hogy minőségi Skill playerek nélkül nyerni lehetne a mai NFL-ben. Jött Watkins veterán erőnek oké, Zeitler csillagos 5, így jöhet tényleg Jackson elsőszámú célpontja. Óriási upgrade,imádnám ezt az Offenset nézni: Bateman,Hollywood,Watkins,Andrews,JK

#58-PERKINS EDGE
Itt voltam bajban, mert pont kiment kiskedvencem (Payton Turner EDGE) és muszáj volt megoldani ezt a posztot olyan emberrel, akit első naptól fogva pályára lehet küldeni. Perkins-t jó játékosnak tartom szerintem értékben is az, szeretjük is az Oklahoma-i playereket.

#104 GREEN OG
Nagyon jó futsásblokkoló Guard, aki aggresszív elpusztítana mindenkit, aki az útjába kerül, nagyon jól illene a mi Power sémánkba, negatívum nála a nem elég gyors/jó lábmunkája, de nálam Day1 Starter lenne. Stanley-Zeitler-Bozeman-Green-Orlando ez SEXY.

#131 Bobby Brown III
A pick egyértelműen picit a jövőnek szól és nálam értéken van. Akkor figyeltem fel rá, amikor Madubuikeról kerestem highlights-ot tavaly. BWill öregszik jövőre sokat is keres és úgy teljes egészében nézve a komplett DL benne van a korban, ami engem kicsit aggaszt, ide jön egy szerintem kitűnő masszív futás elleni játékos, aki lehet a jövőben egy masszív alap középen. Nekem kicsit Tomlinsonra emlékeztet, aki most kapott szép lóvét a Vikingstől.

#171/184/210 JACKSON/CROSSWELL/GRIFFIN

Jackson tetszett a Senior Bowl-on és a Brown saga miatt mindenképp akartam egy OT-t, akit esetleg pályára is merek küldeni egy playoff meccsen és lehet belőle valaki, Crosswell egy kemény S és szeretem azt a "way"-t, ahogy játszik illik be az aggresszív védelemben és a special teambe nagy ász lehet. Griffin meg teljesen jó depth pick Young,Smith sincs vasból, elfér.

Igazából összeségében a draftról: Sok felé lehet indulni.Mindenképp kell hozni elkapót az első 2 pick valamelyikével az én szememmel nézve. Bateman a kedvencem, de ha nem lenne elérhető alternatíva lehet Terrence Marshall JR/Tylan Wallace jöhetne még Tooney is bár talán Marshall aki érhet első kört. EDGE playert kell hozni, de első körben ÉN nem hoznék, ez a class nekem nem a szívem csücske maximum Paye, de szerintem ő nem lesz itt bent.Szóval első körben Bateman/Marshall(esetleg letraddel)/valami value OL-Vera-Tucker. Szóval a WR/EDGE/OL pick adja magát, rég voltam ilyen izgatott draft kapcsán. Bocsánat ha kicsit összecsapott, végre volt időm és kiírhattam a draftot magamból. Várom a ti véleményeiteket RAVENS FLOCK.

Szerkesztette: cikesz
több mint 4 éve
gedam 6 478
Watkins nem lett tulfizetve, a Snead megy Watkins jon egyenleg is pozitiv merleggel zarul szamunkra.

Meg egy veteran edge kene, es johet a draft. Justin Houston valszeg jobb valasztas lenne. Karrigant alighanem WFT jobban szeretne megorizni, Aldon pedig ki tudja milyen zuros. Voksom Houstonra teszem.

Aztan a drafton meg ratankolni a posztra mert ezen a sack merlegen van meg mit javitani, hovatovabb a szintentartas is kerdojeles es ez a Ravens FO-t biztos hogy felb@ssza.

2020 - 39 sack

2019 - 37 sack

2018 - 43 sack

2017 - 41 sack

2016 - 31 sack
RedFive
Az is jonni fog, bar itt a jatekunk egy talany, mert iden Jekyll es Hyde voltunk.

Amugy nem feltetlenul a sack a lenyeg, bar az jo %-ban drive megallito. A vasas 56-al elso. Az meccsenkent egy drive, azt meg a futojatekunk elveszi az ellenfelktol siman, sot ha jol megy akkor a D-nek egy egyre korlatoltabb O-el kell szembeneznie. A "nyomas" sack nelkul meg nalunk is megy, bar az is jobban megy sok csapatnak. De mi nem arra epulunk hanem a hatsokra es a cov. elosztasa utan a maradekbol nyomunk amit ha jol elrejt/ befolyasolja az OL-t.....stb. Pl. a Vasas forditva epul fel. Ez latszik ez a statokban.

De egyik igazolas se valtoztat meg igazan semmit. A passzjatekunk befetetes-hozott ertekben az OL a legjobb, az edzok ( azok jottek ), WR-k ( ebbol a drafton ha van ertelmes akkor fog jonni es jovore megint es/ vagy FA ( es fognak jonni mert akkor tenyleg le lesz rakva egy hosszutavu papir es akkor nem kell aggodniuk a statok miatt, ami azert adddigra jobb lesz )). A nyomas a semank termeke, bar egy jo odaerhet egy-egy villanasbol es mint mindig minel jobbak a jatekosok annal jobb a produktum. A drafton teher nelkul a jobb WR-Edge johet BPA alapon de ha jon egy blue-chipes akkor tolodhat is a dolog.
no
Valljuk be Watkins-szal pusztan visszatoltottuk a letszamot amit Snead eligazolasaval lyukas lett. Mit is kaptunk? Egy evi nagysagrendileg 5 millas WR3-4 csere tortent semmi tobb. Hori szavaival elve Watkins ugy mozog 27 evesen mint egy 47 eves, ha az elso harom fordulobol iden is jon WR, akkor o is meg Duvarnay is lenyomhatja. Itt nem csak a Covid csokkentett cap igazolja az egy evet, ez a realitas. Az hogy az uj WR edzo(k) mennyi eletet lehetnek a jatekba majd megmutatja van e ertelme luxuskiadasnak a posztra.

Ha meg 3.korbol draftolnank egy gyongyszemet, 4.bol csiszolatlan gyemantot, az ugyan nem rank vallana de majd feny derul ra ha ugy igazan hasznalni is kezdjuk oket. Ez ervenyes a korabbi valasztasainkra is...
RedFive
teljesen mindegy hogyan mozog, ha ezeket a szitukat lereagálja:

a legfontosabb wr feladat nálunk.
több mint 4 éve
Watkins nem lett tulfizetve, a Snead megy Watkins jon egyenleg is pozitiv merleggel zarul szamunkra.

Meg egy veteran edge kene, es johet a draft. Justin Houston valszeg jobb valasztas lenne. Karrigant alighanem WFT jobban szeretne megorizni, Aldon pedig ki tudja milyen zuros. Voksom Houstonra teszem.

Aztan a drafton meg ratankolni a posztra mert ezen a sack merlegen van meg mit javitani, hovatovabb a szintentartas is kerdojeles es ez a Ravens FO-t biztos hogy felb@ssza.

2020 - 39 sack

2019 - 37 sack

2018 - 43 sack

2017 - 41 sack

2016 - 31 sack
RedFive
Az is jonni fog, bar itt a jatekunk egy talany, mert iden Jekyll es Hyde voltunk.

Amugy nem feltetlenul a sack a lenyeg, bar az jo %-ban drive megallito. A vasas 56-al elso. Az meccsenkent egy drive, azt meg a futojatekunk elveszi az ellenfelktol siman, sot ha jol megy akkor a D-nek egy egyre korlatoltabb O-el kell szembeneznie. A "nyomas" sack nelkul meg nalunk is megy, bar az is jobban megy sok csapatnak. De mi nem arra epulunk hanem a hatsokra es a cov. elosztasa utan a maradekbol nyomunk amit ha jol elrejt/ befolyasolja az OL-t.....stb. Pl. a Vasas forditva epul fel. Ez latszik ez a statokban.

De egyik igazolas se valtoztat meg igazan semmit. A passzjatekunk befetetes-hozott ertekben az OL a legjobb, az edzok ( azok jottek ), WR-k ( ebbol a drafton ha van ertelmes akkor fog jonni es jovore megint es/ vagy FA ( es fognak jonni mert akkor tenyleg le lesz rakva egy hosszutavu papir es akkor nem kell aggodniuk a statok miatt, ami azert adddigra jobb lesz )). A nyomas a semank termeke, bar egy jo odaerhet egy-egy villanasbol es mint mindig minel jobbak a jatekosok annal jobb a produktum. A drafton teher nelkul a jobb WR-Edge johet BPA alapon de ha jon egy blue-chipes akkor tolodhat is a dolog.
no
Valljuk be Watkins-szal pusztan visszatoltottuk a letszamot amit Snead eligazolasaval lyukas lett. Mit is kaptunk? Egy evi nagysagrendileg 5 millas WR3-4 csere tortent semmi tobb. Hori szavaival elve Watkins ugy mozog 27 evesen mint egy 47 eves, ha az elso harom fordulobol iden is jon WR, akkor o is meg Duvarnay is lenyomhatja. Itt nem csak a Covid csokkentett cap igazolja az egy evet, ez a realitas. Az hogy az uj WR edzo(k) mennyi eletet lehetnek a jatekba majd megmutatja van e ertelme luxuskiadasnak a posztra.

Ha meg 3.korbol draftolnank egy gyongyszemet, 4.bol csiszolatlan gyemantot, az ugyan nem rank vallana de majd feny derul ra ha ugy igazan hasznalni is kezdjuk oket. Ez ervenyes a korabbi valasztasainkra is...
RedFive
Igy van. Hozza a rutint maximum es a szurkoloknak szolo reszeben nem szeretnek hinni de picit biztos benne van. Edge-nel egy regen nagyon jo volt, de mostanra valami bibivel rendelkezo hasonlo playa fog jonni meg nagyon jo aron es ez lesz hangsulyos.
Tipikus Ravens huzas. Igen lenyomhatja es raadasul el is varjak tole, de ha nem akkor SW a biztonsagi halonk hogy ne legyunk kenyszeritve hogy Wr vagy Edge az elso kor. Ettol ezek maradtak a prioritasok de batrabban lehet BPA-ni. Ahogy irtam az OL-be lehet hozni olcson a FA-rol es azt hoznek meg, de a drafton se lennek szegyenlos. A hatso koros Wr-ket en sem eroltetnem, de legrosszabb esetben az egyikre egy 2. koros el lesz love, de valoszinuleg az elso ket kor az ovek.

A passzjatekunkrol irtunk mar sokat, es ha iden lesz akkor latni fogjuk jovore mit kell beilleszteni/ kijavitani hogy meg jobb legyen.
több mint 4 éve

2020 - 39 sack

2019 - 37 sack

2018 - 43 sack

2017 - 41 sack

2016 - 31 sack
RedFive

no

több mint 4 éve

2020 - 39 sack

2019 - 37 sack

2018 - 43 sack

2017 - 41 sack

2016 - 31 sack
RedFive

több mint 4 éve
Legyunk oszintek nekunk nem is kellenek prove-it WR-k. Nekunk kell egy hosszutavu megoldas de az piacrol egy vagyon es nalunk nem keresne meg az arat jelenleg. Nagyon jo aron ( szamunkra ) probalkozunk es lehet ossze is fog jonni egy, de az eget nem szakitjuk le. Juju egy jo pelda es igen nagyon nem voltunk csabitoak, de a KC-nal meg a konkurencia volt tul sok neki.
BPA alapon EDGE vagy WR lesz az elso kor.
no
Az sem biztos, hogy Hollywood aláír egy hosszú távút, uh draftolni kell a wr-eket.
kátrány
Hollywood egy luxuspick volt ami belefert LJ kedveert. A jatekunkba kell a palyat megnyujto WRsprinter a Go route-kon. Ezt a legegyszerubb hozni. Az egy mas kerdes hogyha az OL meg is engedi hogy ezek kialakuljanak akkor jonnek majd a flash play-ek es boldogan mosolyog mindenki. Inkabb mi leszunk aki nem akarja majd megfizetni ha addigra ennyi marad a "talantje"
több mint 4 éve

2020 - 39 sack

2019 - 37 sack

2018 - 43 sack

2017 - 41 sack

2016 - 31 sack

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 728 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sammy watkins deal is in
Snagal
1 év - 6 millió, ebből 5 garantált.
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Sammy watkins deal is in
több mint 4 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Legyunk oszintek nekunk nem is kellenek prove-it WR-k. Nekunk kell egy hosszutavu megoldas de az piacrol egy vagyon es nalunk nem keresne meg az arat jelenleg. Nagyon jo aron ( szamunkra ) probalkozunk es lehet ossze is fog jonni egy, de az eget nem szakitjuk le. Juju egy jo pelda es igen nagyon nem voltunk csabitoak, de a KC-nal meg a konkurencia volt tul sok neki.
BPA alapon EDGE vagy WR lesz az elso kor.
no
Az sem biztos, hogy Hollywood aláír egy hosszú távút, uh draftolni kell a wr-eket.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 4 éve
Snead Raider lett.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
En mar kezdtem beletorodni hogy Ojulari lesz az elso korunk, most mar az se biztos hogy bent lesz meg 1/27 re. Vagy Rashod Bateman. Akkor mar Terrace Marshall Jr. En egy minel magasabb erteket kepviselo EDGE-re szavaznek de BPA alapon johet WR is.

Volt egy vitaindito velemenycikk mar nem emlekszem hol olvastam de az volt a cime kb.hogy (ami az FA piaci aktivitasunkat illeti) "Cserben hagyta e Lamar Jacksont a Ravens?"

Nos sztem nem.
Ovatos koltekezes folyik valszeg epp azert hogy elegedett legyen a hosszu tavu szerzodesevel, es meg jusson is, maradjon is.

Az hogy az egyik legdragabb posztot nem az FA rol akarjuk vagy tudjuk kipipalni, engem cseppet sem zavar. Van ami mar inkabb. LJ Fortot vissza kene hozni amig lehet...

több mint 4 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?
Pool94
elkapónak?
gedam
Akár mehet az 50-50%-os labdákért , meg játszhat olb-t is.

Ha van 17-18 millánk akkor lehetne egy Watkins 6-10 milláért meg egy veterán edge még. Ha Bowser-től meg Fergusontól várjuk a sackeket akkor lesz baj.

Drafton első 2 kör nálam szigorúan OT vagy G és egy OLB, mivel WR draftolás nem megy. Én így döntenék.
Pool94
Kozben Carlos Dunlap mar nem opcio, 2 ev 16,6 M dollarert visszater a Hoxba.

Nem tudom milyen palyan kivuli ugyek miatt nem marasztaljak a Cowboyok Aldont de az arat is boven 8 milla ala nyomjak. Clowney serulesei es a sackekben valo elmaradasa miatt szinten lefele tendal, akkor ki marad? Kerrigan? Talan o.

Top WR -ek szkeptikusak, nem csabulnak hozzank, de lagalabb felsrofoltuk TY Hilton arat az erdeklodesunkkel, halas nekunk ezert es 10M-ert ujra alairt a Coltshoz. Ez legalabb vicces. Piszkos Fred szeretete nyomorba dont 2.0. 😅
RedFive
Kerrigan vagy Justin Houston vagy Ingram esetleg + Watkins, de akkor kell casht felszabadítani, meg lJ Fort is jó lenne pár milláért. + Draft.