Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Legyunk oszintek nekunk nem is kellenek prove-it WR-k. Nekunk kell egy hosszutavu megoldas de az piacrol egy vagyon es nalunk nem keresne meg az arat jelenleg. Nagyon jo aron ( szamunkra ) probalkozunk es lehet ossze is fog jonni egy, de az eget nem szakitjuk le. Juju egy jo pelda es igen nagyon nem voltunk csabitoak, de a KC-nal meg a konkurencia volt tul sok neki. BPA alapon EDGE vagy WR lesz az elso kor.
több mint 4 éve
Legyunk oszintek a jatekunk WR temeto Romannal mint OC.egyetértek - nekünk kell felfogni, hogy WR pozi az most nem egy szexi ajánlat nálunk. Vagy megfizetünk (túl fizetünk?) valakit...
Nem fog senki idejonni a 1 2 eves dealre h szar statokat produkaljon azran meg jovore joval nagyobb cap mellett ne kapjon jo dellat 1 Ravenses 600 yardos szezon utan .
Mondju ezeket a Hilton fele elkapokat en nem is sajnalom...
Az mondjuk a masik fele hogy Harbaughnak all feljebb hogy nem fognak konyorogni. Ertem en de ok is tudjak h nm a kultura es szervezet hanem az Oc meg sema miatt huzodzkodnak a WR-k a Ravenstol
Morfil
vagy, és ettől tartok ez lesz idén: draft... azt meg tudjuk mennyire szokott sikeres lenni 😕 (és most elmorzsoltam egy könnycseppet Torry Smith emlékére - pedig ő sem volt egy WR1... WR1,5 kb 😊 de ő volt a plafon eddig)
több mint 4 éve
Legyunk oszintek a jatekunk WR temeto Romannal mint OC.Nem fog senki idejonni a 1 2 eves dealre h szar statokat produkaljon azran meg jovore joval nagyobb cap mellett ne kapjon jo dellat 1 Ravenses 600 yardos szezon utan .
Mondju ezeket a Hilton fele elkapokat en nem is sajnalom...
Az mondjuk a masik fele hogy Harbaughnak all feljebb hogy nem fognak konyorogni. Ertem en de ok is tudjak h nm a kultura es szervezet hanem az Oc meg sema miatt huzodzkodnak a WR-k a Ravenstol
Szerkesztette: Morfil
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
Kozben Carlos Dunlap mar nem opcio, 2 ev 16,6 M dollarert visszater a Hoxba.Akár mehet az 50-50%-os labdákért , meg játszhat olb-t is.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?elkapónak?
Pool94
gedam
Ha van 17-18 millánk akkor lehetne egy Watkins 6-10 milláért meg egy veterán edge még. Ha Bowser-től meg Fergusontól várjuk a sackeket akkor lesz baj.
Drafton első 2 kör nálam szigorúan OT vagy G és egy OLB, mivel WR draftolás nem megy. Én így döntenék.
Pool94
Nem tudom milyen palyan kivuli ugyek miatt nem marasztaljak a Cowboyok Aldont de az arat is boven 8 milla ala nyomjak. Clowney serulesei es a sackekben valo elmaradasa miatt szinten lefele tendal, akkor ki marad? Kerrigan? Talan o.
Top WR -ek szkeptikusak, nem csabulnak hozzank, de lagalabb felsrofoltuk TY Hilton arat az erdeklodesunkkel, halas nekunk ezert es 10M-ert ujra alairt a Coltshoz. Ez legalabb vicces. Piszkos Fred szeretete nyomorba dont 2.0. 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Akár mehet az 50-50%-os labdákért , meg játszhat olb-t is.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?elkapónak?
Pool94
gedam
Ha van 17-18 millánk akkor lehetne egy Watkins 6-10 milláért meg egy veterán edge még. Ha Bowser-től meg Fergusontól várjuk a sackeket akkor lesz baj.
Drafton első 2 kör nálam szigorúan OT vagy G és egy OLB, mivel WR draftolás nem megy. Én így döntenék.
több mint 4 éve
Tavaly 1 ev / 2M ert irt ala.Minden isAzt hittem alkoholproblemai voltak.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?Állítólag visszaesett a drogfüggőségben, részletek coming soon
Pool94
Willie Parker
RedFive
Willie Parker
Hat ennyiert vicces lenne.
Hatha gomboker' focizni szinten addiktiv. Hadd jojjon. A Ravens oltozoben akad jo gardedam, a serult lelkek es sertett egzisztenciak otthonra talalhatnak. Az olyan egybites verbarom mint Earl T legyen most a kivetel a szabaly alol.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Minden isAzt hittem alkoholproblemai voltak.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?Állítólag visszaesett a drogfüggőségben, részletek coming soon
Pool94
Willie Parker
RedFive
több mint 4 éve
Azt hittem alkoholproblemai voltak.Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?Állítólag visszaesett a drogfüggőségben, részletek coming soon
Pool94
Willie Parker
több mint 4 éve
Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?Állítólag visszaesett a drogfüggőségben, részletek coming soon
Pool94
több mint 4 éve
Aldon Smith nem lenne jó hozzánk pár millióért?
több mint 4 éve
youtu.be/vZQX3MRHoP0
több mint 4 éve
félig vatkinsz meg tovább repül a régebbi baltimore-i csapathozJott latott es uzlet nelkul tavozott.
gedam
Nem baj. Derek Wolfe jol fogalmazott: A Ravens csak "kemeny, okos, szereny, ehes focistakat akar"
több mint 4 éve
gedam
6 478
félig vatkinsz meg tovább repül a régebbi baltimore-i csapathoz
több mint 4 éve
LJ fele szerzodeseknel teljesen lenyegtelen a cap allasa.Most jon vissza Houstonbol egy evre Geno Stone safety. I am happy! Utaltam hogy megvaltunk tole. ☺
A maradek idei penzt ( ha leveszem LJ-t akivel csak akkor szerzodnek iden ha nagyon akarja, de ezen a szerzodesszinten ritka ) hogyan lehet elkolteni. A leheto legtobb jo jatekost behuzod BPA alapon ( Vasas-Juju ) vagy hozok valakiket olcsobban hosszabb papirral akik ebbe belemennek. Ezek lehetnek RWagner szintu playak, sot. Itt most van egy win now ablak a cap helyzet miatt tobb jo jatekost tudnak a csapatok hozni ugyanannyiert es nem kell eladni a jovot ( teljesen ).
Kell 1 OL-Edge-WR1/AR.TE-S-ILB. A tobbi helyre depth. Az ILB is ha biznak a 3 fiatalban ( meg most sem ertem Fort elkuldeset )
no
több mint 4 éve
LJ fele szerzodeseknel teljesen lenyegtelen a cap allasa. A maradek idei penzt ( ha leveszem LJ-t akivel csak akkor szerzodnek iden ha nagyon akarja, de ezen a szerzodesszinten ritka ) hogyan lehet elkolteni. A leheto legtobb jo jatekost behuzod BPA alapon ( Vasas-Juju ) vagy hozok valakiket olcsobban hosszabb papirral akik ebbe belemennek. Ezek lehetnek RWagner szintu playak, sot. Itt most van egy win now ablak a cap helyzet miatt tobb jo jatekost tudnak a csapatok hozni ugyanannyiert es nem kell eladni a jovot ( teljesen ).
Kell 1 OL-Edge-WR1/AR.TE-S-ILB. A tobbi helyre depth. Az ILB is ha biznak a 3 fiatalban ( meg most sem ertem Fort elkuldeset )
több mint 4 éve
Mar iden se fogjuk meguszni 40bol 😒
több mint 4 éve
gedam
6 478
nrm ertwm LJ szerzodeset most. minek?70%-ban jól csinálja a dolgát. kár, hogy olyan a melója, ha 30%-át elbassza, akkor nem nyerünk semmit. ingram (sztem az első naptól totál felesleges volt), az earl thomas szerződés, zadarius elengedése, suggsnál is vmi nagyon félrement, a wr helyzetünk évek óta, az o fal erősségének benézése, “szerelem húzások”, fort. szóval azért vannak itten csontvázak.
Olcsobb nem lesz, 19-ben lehozta az eget bizonyitaskent. Dragabb sem hisz mindenkeppen ugy lovik be magukat hogy belekalkulalja az 5.evest is..stb.
Itt lenne a lehetoseg a sok jo jatekos 1 eves ezt a cap szamot eljuk tul szerzodesre hajlandosagat kihasznalni vagy hosszabbat adni olcsobban egynek. Ez sem lenne mindenkire igaz, de LJ-re biztos nem. De mindegy es egy meroen szokatlant varok EDC-tol, mint a tavalyi draft. De ha lehet iden inkabb rosszul koltse el a penzt, mint a draftot. Bar eddig jol csinalta ( de ez tavaly is elmondhato volt ).
no
az lj szerződéssel meg úgy vannak szerintem, hogy idén még megússzuk 40/ évből, a bővülő capnél meg 45-50/év lenne, lesz a qb-k igénye.
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
nrm ertwm LJ szerzodeset most. minek?Olcsobb nem lesz, 19-ben lehozta az eget bizonyitaskent. Dragabb sem hisz mindenkeppen ugy lovik be magukat hogy belekalkulalja az 5.evest is..stb.
Itt lenne a lehetoseg a sok jo jatekos 1 eves ezt a cap szamot eljuk tul szerzodesre hajlandosagat kihasznalni vagy hosszabbat adni olcsobban egynek. Ez sem lenne mindenkire igaz, de LJ-re biztos nem. De mindegy es egy meroen szokatlant varok EDC-tol, mint a tavalyi draft. De ha lehet iden inkabb rosszul koltse el a penzt, mint a draftot. Bar eddig jol csinalta ( de ez tavaly is elmondhato volt ).
több mint 4 éve
gedam
6 478
Campbell es Williams szerzodesenek atalakitasaval feltornaztuk a cap space-t 17 milliora. FA Pass rusher vagy wr kedveert? Dunlap? Watkins? Mas?minden lamar szerződésén múlik. ha tippelni kéne 5 év, 40 milla/év körül kap. ha trükköznek is a szerződéssel gondolom akkor is foglal idén 20 millát majd a capből. a 17 meg lamar jelenlegi fizuja kb ott van. és akkor kellenne még a draftra is, watkinsra. de az is lehet, hogy rosszul számolok.
RedFive
több mint 4 éve
gedam
6 478
Ebbol Sammy Watkins deal lesz...nem wr1, az nálunk andrews marad. a rövid útvonalakon jól szeparálodik, összességében a leggyengébb pontunkat tömné be, csak ne sérüljön le.
www.baltimoreravens.com/news/2021-free-agency-rumor-mill
RedFive
több mint 4 éve
Campbell es Williams szerzodesenek atalakitasaval feltornaztuk a cap space-t 17 milliora. FA Pass rusher vagy wr kedveert? Dunlap? Watkins? Mas?
több mint 4 éve
Ebbol Sammy Watkins deal lesz...www.baltimoreravens.com/news/2021-free-agency-rumor-mill
több mint 4 éve
Vannak ilyen velemenyek isyoutu.be/EKfEYV7Jv_s
több mint 4 éve
gedam
6 478
akkor már inkább ab. neki van akkora respektje lamarnál, hogy akkor nem csak a kuzin felé nézelődik mindig.Elfogytak az igazan fasza elkapok FA-rol? Lamar nem szivja mellre a dolgot. 😄TY Hilton már szart se ér?
RedFive
iktriad