Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148

RedFive
hm...
Michael B Jordan már a Rockyban is jó formában volt, de Idris Elbáról nem tudtam, hogy így kipattintotta magát 😀
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Dez erre ezt csicseregte vilagga:

"Mondtam, hogy magabiztos es halas vagyok. Nem erdekel, ki utalja..."

😁😎🔥💓🏈

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
 mobile.twitter.com/DezBryant

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
 www.dallasnews.com/sports/cowboys/2020/11/07/john-harbaugh-says-ravens-will-likely-call-up-ex-cowboys-receiver-dez-bryant-from-practice-squad-at-some-point/

több mint 5 éve

több mint 5 éve
 twitter.com/FieldYates/status/1325191376066109441?s=20

Vilagos a szandek -> Dez Bryantnek a gyakorlobol az aktiv keretbe leptetese. ☺

Szerkesztette: RedFive

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
ez volt már?
 sports.yahoo.com/hollywood-brown-apparently-isn-t-175007404.html
Snagal
Harbaugh hivta fel es kerte meg hogy torolje ezt a tweet-jet. 😒

Frusztralt MB.
RedFive
Megértem Hollywoodot, hogy frusztrált, nem látni 1.wr re kihegyezett playek. Gondolom Harbs ugyanolyan kommunikatív (😂 ) , mint eddig volt, gyere Holly, beszéljük ár.
Így, hogy Stanley kiesett, visszatér az alapjáték, gondolom, remélem.
kátrány
Bizisten orulok hogy a kovetkezo 4 forduloban a kemenyebb sorsolassal nezunk szembe. Jon egy szembenezes a realitassal. Mismasolasnak helye nincs. Es siman elofordulhat hogy jol jovunk ki belole. Az alapjatek kell, igen.

Illuzioim nincsenek, de felfokozott kivancsisaggal varom Dez beallitasat is.
RedFive
Ha Humphrey+6 kezdő a covid miatt nem játszik, akkor nyomunk egy deep throatot.
kátrány
mi kell hogy legyunk a jo vegen a dolognak. 😊
no
Erre most az eredménykövetőben lett volna egy-két képkomment^^
Wyatt
Remek, remelem igy is jon. Szeretem a viccet 😊
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ez volt már?
Snagal

Frusztralt MB.
RedFive
Megértem Hollywoodot, hogy frusztrált, nem látni 1.wr re kihegyezett playek. Gondolom Harbs ugyanolyan kommunikatív (😂 ) , mint eddig volt, gyere Holly, beszéljük ár.
kátrány
Bizisten orulok hogy a kovetkezo 4 forduloban a kemenyebb sorsolassal nezunk szembe. Jon egy szembenezes a realitassal. Mismasolasnak helye nincs. Es siman elofordulhat hogy jol jovunk ki belole. Az alapjatek kell, igen.

RedFive
kátrány
no
Erre most az eredménykövetőben lett volna egy-két képkomment^^

több mint 5 éve
ez volt már?
Snagal

Frusztralt MB.
RedFive
kátrány

RedFive
kátrány
no
Kezdesnek legyen eleg hogy Judont visszaengedtek a Covid19 listarol es - allitolag - a masik 6 is negativ teszteket produkalt. Humphrey meg Maddenezzen meg par napot Hopihevel. 😄

több mint 5 éve
ez volt már?
Snagal

Frusztralt MB.
RedFive
kátrány

RedFive
kátrány
több mint 5 éve
A baj az OL-ben az egyeni gyengesegek nem fognak javulni kiveve a rookieknal, de az osszhang mint egyseg idovel jobb kell hogy legyen.
Nem tudjuk a leghatasobb slide-man alkalmazni mert nem tudjuk olvasni, man-re gyengek vagyunk kozepen, a tiszta slide-ot meg a legkonnyebb atjatszani. A plusz blokkolot kell bealdozni amit nagyon nem akarnak de a futoink nem jok benne, idovel jobb lesz ez ahogy a fal gyakorol minden snap-el.

Dez-t ajandeknak kell nezni es csak jol johetunk ki belole. Nem lett volna eselyunk egy most nagyon jora, de Dez az volt es egy semmibe nem kerulo oriasi plafonnal rendelkezo jatekost kaptunk. Aki viselkedni fog a jatekos-jovojeert. Legrosszabb esetben nem lesz jo vagy egy szemoldokhuzas es repul.

A nyomas felmerult kerdesnek. Ha kicsit messzebbrol nezem akkor mi 2 gap-es jatek miatt a DL-tol nem vartuk a nyomast es gyakorlatilag nem is lehet, nem is az a dolguk. Ide volt tokeletews jatekos Suggs aki a futast is tudta fogni es jott a nyomas is. Doom nagyon jo volt nyomasbanl, de az nem eleg. Azota sok pali megfordult a poszton valtakozo sikerrel es a jobbakat sem tudtuk megtartani. De a DL-be se jottek be a huzasok a hatso korokbol, ami jol ment sokaig. DPees is inkabb a jol kiosztott feladatban hisz. Wink-nek meg nem volt igazan emberanyaga es a coverage a hangsulyos filozofia a csapatnal. A ketto egyutt jol is tud mukodni, mert az elvileg hosszabb ido miatt a "gyengebb rusherek" is ereztetik a hatasukat es nekunk rendszert kellett epiteni, mert egyenileg nem voltunk eleg jok. A rendszer meg az agresszivitason es ezen belul az iranyanak az elrejteserol szolt. Kellett blitzelni, mert ugy ertunk oda es ezt el kell tudni rejteni jol es tamadnunk kell az OL-t hogy tudjuk iranyitani mit blokkoljanak es eszerint tamadni a gyengesegeket. Par amire mindenki emlekszik-- ilyen mikor tolodnak es a masik oldalt a TE vedi es jon Judon ellene, aki koszoni szepen, a rengeteg stunt, a secondary-bol kuldtuk az embert dogivel.

De errol irtam tavaly hosszabbat. Az agresszivitas kellett hogy tulerobe legyen a fal es lehetoleg gyengebb blokkolo vagy erintes nelkul erkezzenek a secondary-bol, mert a felallas es az egyeni kepssegek nem engedtek hogy enelkul eredmenyes legyen a nyomas. ( Judon egy nagyon fontos lancszem volt a megteveszteses jatekunkban mert o volt a legjobb egyenileg, de coverage-ben is jol mukodik ) De tegyuk ide hogy a 4 emberes nyomaunk olyan hatasos volt mint a Legenyanyaban a kocsma eltolasa, szoval kellett az agro, de egy jo O ezt ki is tudja hasznalni, de nem nagyon tettek.

Raadasul a Brown ramutatott nagyon csunyan hogy a futas ellen is picsafust a tarsasag kozepen is. ( szelen akkor is, utana is de errol is irtam mar ). Jott a ket ingyen LB es jobb lett a helyzet, de a dolog nem megoldodott hanem LJ es az O lett a legjobb D egyseg is. Senkinek nem erte meg futni es a D ebben a szituban lubickolt. Tokeletesen kiegeszitette egymast a ket egyseg. Jott a Titans amirol volt sok szo, de szerencsek se volt, mert akadozhatott volna az O egy olyan csapat ellen is ami nem a futasra alapozott.

Idenre jott a javitas es Calais-Wolfe + BW bemehetett a helyere ahol a legjobb, oriasi javulas a futas ellen es nyomasban is oriasi fejlodes jott magunkhoz kepest, de meg igy is nagyon messze az elittol. Queen-nek nincs koze a nyomashoz o megy ha kuldik es osszejon vagy nem de az Wink erdeme. Neki megvan a maga tanulnivaloja, mert a ZCov nem tudja olvasni es sokszor csak pislog.

Yannick mar egy NR1, de most jott meg csak, a vasas ellen nem kuldtuk az aldast hanem fogtuk BB gyors rovid passzait. Igy csak a nagyon konzervativ 4 emberes nyomas jott ami az alap es igen annak papiron nem kellene mukodnie egy rutinos QB/C es jo fal mogott. Ellenunk sajnos igen es igy nagy a kontraszt.
több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
ez volt már?
Snagal

Frusztralt MB.
RedFive
kátrány

RedFive

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve

RedFive
Nincs helye mismásolásnak, nem is volt 'oszt még is vagy 3 évig mismásoltunk - félek pár kemény meccs nem akadályozza meg ebben a stábot - mismásolásban is vagyunk olyan jók mint special team -ben 😊

Dez-t én továbbra sem értem. Vezér alatt én nem ilyen játékosra gondoltam 😀 így ezt a pozíciót előzetesen nem érzem, hogy betölthetné. És ha az eddigi WR-einket sem igazán tudtuk kihasználni, vajon akkor Dez-t mennyire sikerül jobban?
És vajon elő jön-e belőle a primadonna amikor nem kap elég labdát, vagy nem pontos LJ passza akkor majd oda megy neki pattogni? Ez kurvára nem hiányzik.

De persze ezek egyelőre az én prekoncepcióim, lehet 2-3 év alatt megváltozott, amióta nem láttuk (csak egyelőre nem hiszek ebben)
több mint 5 éve
gedam 6 478
vmi db, ol kukázást azért még várnék.
több mint 5 éve
ez volt már?
Snagal

Frusztralt MB.
RedFive
kátrány

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
 fuzovelkifele.com/2020/11/a-fel-vedelmet-covid-ir-re-kellett-tennie-a-ravensnek/?fbclid=IwAR0WOenaajBk3hiQRnJmR1jh6esGHiHUdRSMCT1iBVHGmadDM_kmDI3_1OI

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
ez volt már?
Snagal

Frusztralt MB.
RedFive

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 5 éve
ez volt már?
Snagal

Frusztralt MB.

több mint 5 éve
ez volt már?
több mint 5 éve
Ugy fest a hatarido lecseng, es nem kereskedunk mar senkivel.

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
Azert az poen hogy perpill az AFC North No1.QB = OduJani. Hat ha meg lesz valodi testorsege, zuznak majd a Cicak!
RedFive
No, hát azért no.

Egyelőre nem tud mást, csak vadnyugati dobópárbajt. Végig tud menni pl lassan a pályán, ha az idő úgy kívánja? Dink and dunk megy neki?

A fiú még csak nem is olvas rendesen. Fog neki menni?

Bírja majd a nyomást? Mert egyelőre tét nélkül játszogat.

Egyelőre szerintem annyit lehet kijelenteni róla, hogy jó a keze.
Szokol
Nnno hat ez kb minden nem elkepzelesek nelkul es vakon az eleteert futo panikbeteg QB palantarol hanem valoban helytallo rookierol elmondhato. Zokszo nelkul nyelte eddig a zsakokat, kutatta es megdobta a celpontokat inkabb tobb mint kevesebb sikerrel. Feltucat meccsen hogy is derulhetett volna ki rola mar ennyi minden. ☺ Boven sokan ujra 1/1 es befutora josoltak a Bengalst es ehhez kepest most szajat tatnak.

Amugy nem kockaztattam tul sokat mert ebben a csoportban van 3 rivalisa, az egyik tulkompenzal, a masik tul a csucson kozepszer, a harmadik meg mar ott tart hogy az 5.eves opciojaert kapar. Nnna ehhez kepest, igen, az mar poen mikor vakok kozt felszemu a kiraly. Ezt persze tulzas, annal aze' mind jobbak. 😊
RedFive
Jó, ha így írod le, azzal nem lehet vitázni! 😁

Én nem látom Burrowban azt, amit más igen. Momdjuk én gyökér vagyok, Mahomesban sem látom. Az "új" generációból én csak Wilsontól vagyok elájulva.
több mint 5 éve
sajnalom hogy nincsenek videok

Ugyan az elozo egy RZ jatek, tehat egy picit A tipikus, de ezt meg tudja nezni mindenki es mivel mar irtam rola maradnek ennel. Az O tipikus gondjai benne es ugyan lehetne meg sok video a tobbi gonddal de egynek eleg. 😊

A felallasnal mutatjuk a jobbra futast 2TE-FB es a szartaposo Edwards. A Vasas hozzaigazitja a felallasat. | Ugye en leirtam hogy nalam futas lett volna 1. Boyle vagy Ricard huzna a bal oldalra Boykin lenne fent Brown helyett vagy 2. futnek jobbra nyiltan amit mutatok es erobol tolnam ami 50-50 vegkifejlet szempontjabol. De ne kanyarodjak el. |
Mi ugye dobunk ami teljesen jo is lehetne. Ha lenne egy Q a csapatban akkor a W-CB koze a szelre lehetne dobni a bal oldalra es ez szet is huzna a palyat, amennyire itt lehetne. De ugye nincs. Brown itt a legrosszabb valasztas. Ha megkapna akkor az egy 3 yardos cd passz ami rohadt szarul nezne ki a RZ-ban. A 2 TE elindul az utjukra es Ricard kimegy szelre es o a HWR ha jonnek mindketten es az minimum 5-6 yard egy tokeletes szereles utan de egy S-CB konnyen ronthatott volna rajta. Persze megy vele Watt es ez a varhato lepes. Edwards ugye elrontotta a blokkot es amugy se az erossege de egy udfa es amit tud azt jobban mint ami elvarhato. Ezert nagyon jo Ingram, mert mindent tud futni, elkapni blokkolni.

Jojjon a feketeleves a fal. Olvasasi 1x1. W fele fogok tolodni es emberezek a tuloldalon. Mutatnak egy 5-3at, de el vannak tolodva miattunk. A kerdes hogy akkor is eltolodnak balra ha senki nem all ott? A gyanum hogy itt senki nem olvas, hanem a TE a jobb oldalon, tehat W a baloldalon es akkor arra megy a slide a fal annak a felevel. A D celja az emberezos felet a falnak tultolteni es akkor odaer a nyomas a letszamfoleny miatt. Meg is mutatjak, raadasul Watt es Bud is azon az oldalon.
Ha olvasom a bal oldalt akkor egy elkapora ket ember van, ha jonne mindketto ( 0.001 % akkor mehet Brown-ak ingyen TD ). A LB-t felveszi az LT es utana a tobbiek slide jobbra. Rogton megvan mindenki embere es meg Edwards is mehetne elkapni.
De ha marad biztositani akkor is 4 D a 3 ellen, kesobb 3 D 2 ellen es Andrews-t vegul negyen fogjak, Boyle-t 1 es Brown uresen. De a 2 TE utkozese miatt egy pici utem es mar oda is ert Bud.
1. WR1 hianya
2. Brown helyett Snead, ot talan jobban harcolt volna ha o kapja.
3. Az egyszem veszelyes elkaponkat igy konnyebb kivenni a jatekbol. Hurst nagyobb figyelmet kapott volna.
4. Fal borzaszto minden szinten ( Zeusz megoldotta a feladatat-megha az rosszul is volt kiadva- erobol, de labon mar nem ahogy telt az ido.
5. Johetne LJ-rol a kerdesek, de addigra mirol beszelunk, legalabbis ebben a jatekban. Termeszetesen nala is megvannak a javulni valok. Boven.

Egy sima mezonyben levo jateknal ellenunk a 4 emberes nyomas, a hold-olo Edge-k es a rombolo kozep miatt nem tudjuk a LB sort konfliktusba rakni. Egyszerre fogjak a futast- rovid passzokat es LJ-t figyelik. De errol mar talan irtam hosszabban. A kornyezet alkalmatlan hogy dobjunk minden szinten es LJ is inkabb tanulo ebben mint klasszis, de ugye az a fobaj ha igy kell jatszanunk, foleg ha azert mert nem megy a futas.
több mint 5 éve
Azert az poen hogy perpill az AFC North No1.QB = OduJani. Hat ha meg lesz valodi testorsege, zuznak majd a Cicak!
RedFive
No, hát azért no.

Egyelőre nem tud mást, csak vadnyugati dobópárbajt. Végig tud menni pl lassan a pályán, ha az idő úgy kívánja? Dink and dunk megy neki?

Szokol
Nnno hat ez kb minden nem elkepzelesek nelkul es vakon az eleteert futo panikbeteg QB palantarol hanem valoban helytallo rookierol elmondhato. Zokszo nelkul nyelte eddig a zsakokat, kutatta es megdobta a celpontokat inkabb tobb mint kevesebb sikerrel. Feltucat meccsen hogy is derulhetett volna ki rola mar ennyi minden. ☺ Boven sokan ujra 1/1 es befutora josoltak a Bengalst es ehhez kepest most szajat tatnak.

Amugy nem kockaztattam tul sokat mert ebben a csoportban van 3 rivalisa, az egyik tulkompenzal, a masik tul a csucson kozepszer, a harmadik meg mar ott tart hogy az 5.eves opciojaert kapar. Nnna ehhez kepest, igen, az mar poen mikor vakok kozt felszemu a kiraly. Ezt persze tulzas, annal aze' mind jobbak. 😊

több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
RedFive
No, hát azért no.

több mint 5 éve
LJ-től kicsit elszakadva - a védelemben én a front7 -nel vagyok elégedetlen. Jogos?
Nekem a nevek alapján egy kemény felhozatalnak tűnik (Campbell, Judon, mostmár Yannick is + első körös, szátrolt LB, Wolfe, Bwill és a szebbnapokat megélt McPhee)
Ezekkel a nevekkel én nagyobb nyomást vártam volna a D részéről, de minden meccsen (najó, talán Eagles-t kivéve, de ott híresen rossz volt a fal) azét érzem, hogy az ellenfél irányítójának gyakran végtelen ideje van.
Csak LJ idejével összehasonlítva érzem ezt kontrasztosnak vagy tényleg a nevek alapján alul teljesít a gárda? Ha utóbbi akkor az egyéni teljesítmények nem elég jók vagy Wink rendszere működik gyengén? (tavaly Campbel, Yannick és Queen sem volt, ahhoz képest inkább vissza fejlődést érzek, pedig pont hogy javulnunk kellett volna, nem?)
Valaki akinek több ideje van és vissza nézi esetleg a meccseket? 😊