Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 5 éve
lucio 329
Agyonelemezzük a meccset (és lehet, ezt teszik mondjuk most a Steelers - Dallas kapcsán a Steelers fanok is). Közben lehet, annyi történt, hogy a múlt heti meccs fontos volt, rákészültünk, működött is a gameplan, de csináltunk hibákat, kikaptunk. Pihiztünk egy nagyot, senki nem halt bele a felkészülésbe, félidőben gondolkodtunk kicsit, aztán annyi. OK, tudom, hogy ez túlzás, de mégis: ezeken a meccseken nekem a felkészülés hiánya a legszembetűnőbb (vö. a múlt heti gameplan színvonalával). Viszont szórakoztató meccs volt.
több mint 5 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
függetlenül attól hogy szar a gameplan, jatekos, bármi, szerintem az ilyen szenvedős meccsek sokkal többet érnek hosszútávon a fiataloknak, mint a 4. negyedben már cserecsapat játszik tipusuak
Morfil
Es bar naon vekonka, de a "felidei hatranybol tudunk forditani" dolog is...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
függetlenül attól hogy szar a gameplan, jatekos, bármi, szerintem az ilyen szenvedős meccsek sokkal többet érnek hosszútávon a fiataloknak, mint a 4. negyedben már cserecsapat játszik tipusuak

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 5 éve
gedam 6 478
amit még írni akartam, hogy bonds tetszett
edzés nélkül egész jól muzsikált a védelem
több mint 5 éve
gedam 6 478
 www.facebook.com/300971216672450/posts/2873956442707235/?d=n
több mint 5 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Érdekes meccs volt. Mindenképpen pozitív, hogy tudtunk váltani a félidő után (persze legjobb lenne, ha nem kéne, hanem eleve egy működő gameplannel állnánk ki, de legyek telhetetlen 😊)
Hogy mi lett Jacksonnal az nekem továbbra is rejtély - oké, vannak felvételek, lehetett elemezni tavaly óta, de ez nem válasz mindenre: mintha lasabba lenne - vagy csak jobban figyelnek rá, így kevésbé tud meglépni?
És a középre futások? Oké, sokszor kényszer megoldás, de sokszor meg úgy tűnik eleve ez a play... miért hívunk rá ilyet? És nem először tűnik fel az sem, hogy LJ annyira próbálja megoldani a playeket, hogy nem kulcs szituációkban is bevállal nagy ütközéseket 1-2 + yardért... tavaly ezeket okosabban oldott meg. Frusztráció lenne?
Szélső futások felé kéne tolni inkább ezeket a próbálkozásokat mert inkább ott tudunk Lamar sebességéből profitálni (legalábbis amíg a fal középen ennyire gyenge).
Viszont végre volt egy kis passz játék (amikor volt rá idő), Brown is kapott néhány lasztit. Persze Jackson védelmében: azért az, hogy eddig kevés labda ment Hollywoodnak - ahhoz nem árt fal is, és ha véletlenül meg is tart, sokszor látni, hogy keresi az üres embert de nem nagyon látni, hogy találna szóval bár nem mindig látni a pálya túloldalát de élnék a gyanúperrel, hogy az elkapók sem feltétlen tesznek meg mindent hogy szabadra játsszák magukat.
Egy szó mint száz O oldalon mindenkitől kéne egy next step, de szerintem ennyi elég is lenne a megdicsőüléshez.
Dez-t viszont nem értettem - ha improvement miért nem küldtük be (vagy csak én nem láttam?), ha meg nem elég jó a kezdőbe akkor miben tud nekünk segíteni?

Bár a colts Rivers-szel tud chokerkedni, ennek ellenére a D most szépen hozta a meccsett. Eleve hiányzott két top játékos elöl és hátul is , és a többiek felkészülése se hiszem, hogy könnyű volt a covid protokol miatt. Ehhez még hozzá jött, hogy fél meccsen keresztül kb csak ők játszottak, és állták a sarat, meccsben tartva az offens-t amíg magára talál.

Viszont LJ playhívásoknál az első félidőben megint a Flacco éra rosszabb napjain éreztem magam amikor 10-20 yardos 3 kisérleteknél LOS re meg 2-3 yardra szórjuk a semmit nem érő checkdownokat (mert nincs jobb). Viszont a gyengébb csapatokat ezzel is verjük, a közepeseket (bocs, Colts fanoktól, nálam ők most ide tartoznak) kisebb nagyobb nehézségekkel de hozzuk, viszont a komolyabb csapatok ellen kevés ez (lásd Chiefs ill. Steelers bár náluk meglepően szorosan voltunk).
Remélem csak a rossz berögződés de félek a fentiek kozmetikázzák annyira az eredményt, hogy Haribó megint bele süllyed ebbe a középszar "nem jó, nem is tragikus" mentalitásba amivel pont ugyan úgy nem érünk el semmit, mint a SB utáni években...
(érdekes volt pl látni, hogy a lesajnált Panthers mennyire meccsben volt egy Chiefs ellen hozzánk képest)
Titans, és a Steelers visszavágó mérvadó lesz. Minkdettőt csapatot ismerjük (Titans január óta nem sokat változott, szerintem hasonló játékkal készülnek mint akkor) - láttuk mit tudnak - itt elválik, hogy tudunk -e megfelelő gameplannel felkészülni, olyannal ami a gyengeségeinket minimalizálja. Ha nem akkor a PO-ba sem fogok sok esélyt látni (bár adja az ég, hogy idén fordítva legyen mint eddig - alapszakaszban botladozunk, PO-ban meg megtáltosodunk varázsütésre 😊 )
több mint 5 éve
Larry Warford, ha elmulik rola a Covidfrasz, jovore tenyezo lehet?

Mar ha nem draftolunk jovore se ostehetseg O Wall-E t.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
Lamar lehozta a meccset bar volt megint int.-et erdemlo dobasa. Ha CSAK ennyit nyujt a Steelers ellen, az se lenne veretlen csapat. Iden egyszeruen nincs kiemelkedo csapat.
RedFive
Masfel csapat van. A KC es felig meddig a Seahawks. De sok minden visszavezetheto a felkeszules hianyara , ez mas sportokban is erzekelheto.
KeyG
Aaaaaaaa 😒😩
Fanyalgok ettol a kettotol is mint no Queen-tol. 😅
Neeeem az igaziiii egyikse

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 803
Lamar lehozta a meccset bar volt megint int.-et erdemlo dobasa. Ha CSAK ennyit nyujt a Steelers ellen, az se lenne veretlen csapat. Iden egyszeruen nincs kiemelkedo csapat.
RedFive
Masfel csapat van. A KC es felig meddig a Seahawks. De sok minden visszavezetheto a felkeszules hianyara , ez mas sportokban is erzekelheto.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
A jott egy csillagszemu LB meset meghallgatnam toletek is 😊
no
Queen-re gondolsz? Tudom, hogy oriasi Ruiz parti vagy, en is ot akartam draft elott , de nem tudhatjuk akarta e ot egyaltalan EDC , ha akarta es probalkozott feljebbmenni mit kertek erte. Ha utannunk huztak volna , megertenem a folyamatos Queen Ruiz dolgot, de igy sok az ismeretlen az ugyben. Az 1/3-as Okudah is szenved, sot nagyon sok ujonc vedo szenved. Nem volt megfelelo felkeszules , varjunk meg ezzel. De jelenleg Ruiznak tobb hozzaadott erteke lenne a csapat teljesitmenyehez ez egyertelmu , de elottunk huztak.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 600
A jott egy csillagszemu LB meset meghallgatnam toletek is 😊
több mint 5 éve
A cel a Superbowl, de ezzel az O fallal nem latom azt, hogy 4 meccset hoznanak zsinorban. A playoff sima, de engem lassan az uborkaszezonbeli erositesek jobban erdekelnek.

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
A D elit, a masodik felidoben meg az O tenykedese nyomokban focit is tartalmazott. Mázli, hogy Rivers azt se tudta milyen rendezvenyen van.. Ki is kaphattunk volna nagyon simán, ha az elso felidoben elmennek. De a kis W is W.
LeviPoki
Üdv a klubban😊 Olyan érzésem van a két csapattal kapcsolatban, hogy a rájátszás sima ügy mindkettőnknek , de ott az első csapat a végállomást fogja jelenteni a két csapatnak. A ti meccseket még nem láttam, de ha jól olvasom itt, az is hasonlóan fejfogós lehetett mint a miénk.

Steelers fan
több mint 5 éve
Amibol nem kerult ugyan a vacsoraasztalra de megsem maradtunk ehen rovat:

PFF (@PFF) tweetelte: Lamar ➡️ Dez 👀
 t.co/HxF9Ogr9ef  twitter.com/PFF/status/1325493039406702592?s=20

Szerkesztette: RedFive

több mint 5 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
A D elit, a masodik felidoben meg az O tenykedese nyomokban focit is tartalmazott. Mázli, hogy Rivers azt se tudta milyen rendezvenyen van.. Ki is kaphattunk volna nagyon simán, ha az elso felidoben elmennek. De a kis W is W.
több mint 5 éve
Remeljuk Calais es Humphrey hamar visszajohet.

A F7 nagyon mely nalunk es az nagyon jo ahogy kanyarodunk a vegere.
Az OL-re mar szavak nincsenek, mar vannak pillanatok mikor Andrews jobban blokkol nalunk
több mint 5 éve
Gratulálok, Srácok! Nem mondom, hogy jobbak voltatok, de nálunk sajnos Rivers van a center mögött... 😀 A védelmetek ott van a szeren, de az O-tól több kell, hogy kompetensek legyetek a PO-ban. Kicsit hazabeszélek, de ha nem vagyunk ennyire balfaszok ma, akkor nálunk van a W. 😊 További sok sikert az alapszakasz hátralévő részében! 😊
Bence94
Nalunk ugyan nincs Rivers, de center sincs.

Nektek is sok sikert
több mint 5 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Szanalmas elso felido ; a harmadik negyed vegre footballra hasonlitott es ennyi eleg volt ma.
De...
több mint 5 éve
Bence94 Indianapolis Colts 2 244
Gratulálok, Srácok! Nem mondom, hogy jobbak voltatok, de nálunk sajnos Rivers van a center mögött... 😀 A védelmetek ott van a szeren, de az O-tól több kell, hogy kompetensek legyetek a PO-ban. Kicsit hazabeszélek, de ha nem vagyunk ennyire balfaszok ma, akkor nálunk van a W. 😊 További sok sikert az alapszakasz hátralévő részében! 😊
több mint 5 éve
Dez-t nem fogjak nem tisztelni amig ki nem derul hogy nem kell. Es mivel a keretben gyakorlatilag nincs is konkurenciaja igy csak ido volt hogy bekerul ahogy lesz koztuk egy minimalis osszhang.

Ha az OL megoli a jatekainkat akkor is tud + hozni, ha nem akkor sem fog rontani rajta.
Ha az OL beindul akkor mi is be fogunk es szinten hozza is tud tenni de rontani akkor sem fog rajta. Mi csak nyerhetunk rajta es legrosszabb esetben nem valtozik semmi.
Azert ez elmond mindent hogy mindezt egy 3 eve nem jatszo jatekosrol jelentjuk ki.
több mint 5 éve
Amugy ha tenyleg lebilincselo format mutatott edzesen akkor kotelezo betenni. Ha meg atlagnal alig jobbat akkor ketsegbeesest sugallo hiba lenne. Bar vele most vesztenivalonk kvazi semmi. Ha pedig Lamar a mult hetit hozza, Siva is beallhat akar 4 akar tobb karral, akkor ugyis lofasz esti fenyben... 😒 De Lamar jooo lesz! 😉

több mint 5 éve
Harbaugh-eknal gyakori megfigyeles, hogy a new weapon-t aprankent epitgetnek be, de hat Dez nem rookie, mi van ha egy veterannal huz egy varatlant? 😄 mit irsz ha az a kihivas hogy tolj egy bold-ot Dezrol? 😉

Specteam 2 visszahordas 20 yard? Hat jjjjja. Az bold. 😄

Itt egy lelkes bold: 100 yard 2 Td ugy hogy dobnak ra OPI-t is es csak 30 tamado snapben lesz fent amibol 20-at futunk. 😁

(Vajon palyara lep egyaltalan?) 😳

több mint 5 éve
gedam 6 478
 twitter.com/FieldYates/status/1325191376066109441?s=20

Vilagos a szandek -> Dez Bryantnek a gyakorlobol az aktiv keretbe leptetese. ☺
RedFive
és majd berakja hárbó a speckókhoz visszahordónak
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 569 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

RedFive
hm...
Michael B Jordan már a Rockyban is jó formában volt, de Idris Elbáról nem tudtam, hogy így kipattintotta magát 😀
Snagal
DK kedveli ezt!