Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 5 éve
Én alapból nem sokba nézem a Lámát, ezért (is) lehet teljesen fals a véleményem, de..tavaly nem volt jellemző rá, kifejezetten vigyázott erre, hogy ne darálóba menjen be (max tét meccsen kulcs szitukban erőltette)
Én tavaly vagy előtte sem láttam tőle olyat, hogy ész nélkül fut és beleáll az ütésekbe, vigyázott magára. Na most tegnap volt vagy 3 olyan jelenet, amikor összetörték a fiút, ebből külön is kiemelném a Ficcccctől kapottat a gólvonalnál.
Tehát még egyszer: nem azért veszélyes önmagára, mert sokat futkározik, hanem azért, mert tegnap ezt ész nélkül tette. Ilyen játékosnak mennyi garantáltat adsz egy hosszú távú QB-szerződés esetén?
Szokol
Idén látványosan sokat csinálja (szerintem küldjük is néha + meg ő is gyakrabban bele áll, mikor minden más opciót lenulláz a D)
Én sem értem - ott egy RG élő példának mellette (bár kicsit más kategória az ő sérülése) ill. Newton -ból is láthatja mi lett a sok ütközés vége, pedig Cam szerintem egyel nagyobb súlycsoport, de a sok ütközés őt is térdre kényszerítette.
több mint 5 éve
Én alapból nem sokba nézem a Lámát, ezért (is) lehet teljesen fals a véleményem, de..Én tavaly vagy előtte sem láttam tőle olyat, hogy ész nélkül fut és beleáll az ütésekbe, vigyázott magára. Na most tegnap volt vagy 3 olyan jelenet, amikor összetörték a fiút, ebből külön is kiemelném a Ficcccctől kapottat a gólvonalnál.
Tehát még egyszer: nem azért veszélyes önmagára, mert sokat futkározik, hanem azért, mert tegnap ezt ész nélkül tette. Ilyen játékosnak mennyi garantáltat adsz egy hosszú távú QB-szerződés esetén?
több mint 5 éve
A lenti LJ vita érdekes kérdés.Nyílván nincs könnyű dolga egy ilyen fal mögött. Nem sok meccsünk volt, ahol rendes védelmet kapott idén. Mintha pontatlanabb is lenne, amit persze nem mindig jelent incomplete passzt, de gyakran látni, hogy az elkapó veszít a ritmusból, hogy meglegyen a labda és így egy Brown féle speedster sem tudja ütemben elkapni és végig menni. Nagyobb baj, hogy egy jó védelem ezeket a pontatlanságokat int-re tudja váltani. Ezek mindenképpen javításra szorulnának, de egy jó fal és egy jó game plan választ el minket szerintem a tavaly LJ teljesítménytől. Jackson képes lábon meghosszabbítani a playeket, átverni a védelmeket, vagy akár megfutni a szükséges yardokat így nem kell feltétlenül all-star offense gárdát összerakni mellé. (Ahogyan a fal, úgy szerintem a futók is jobban néznek ki az ő képességei miatt mint ami a valóság)
Engem jobban aggaszt, hogy fizetnék-e egy olyan fr. QB nak nagy pénzt aki nem tud a csapat vezére lenni. Nekem ez hiányzik belőle. Tavaly pozitívan emeltem ki, hogy jó nézni, hogy "grund focit" játszik, hogy nem görcsöl és a hibák után is lazán tud felmenni és lehozni egy szép drive-ot. viszont tavaly ment annyira jól, hogy többnyire hengerelt az O, magabiztos előnyben, úgyhogy ül a game plan és azt csinálhatják amit szeretnek, úgy könnyebb lazának lenni. Most, hogy jönnek a nehéz meccsek, a hibák úgy látom (persze lehet ez csak téves benyomás) mintha még most is ugyan olyan könnyen venné, és mosolyog a sokadik labdavesztésen is - de még ez is bele férne ha legalább látnám, hogy a kispadon elemzik a playt, hogy oda megy az elkapókhoz és megbeszélik mi ment félre, mi legyen legközelebb stb. De ez nincs. Egy komoly tétmeccsen, ahol nem biztos, hogy vezetünk 20ponttal, ott nem lehet grund focis lazáskodással kimenni - ill. lehet csak után megyünk haza, mint a grundról annó - és nem a SB-ba.
Az TÉNY, hogy most Ő a franchise arca. De egyelőre nem tud/akar vezér szerepbe belenőni. Márpedig ez nagyon fontos lenne - minden meccs után megjegyeztem idén, hogy még mindig nagyon hiányzik egy leader a csapatban - ha nem is az egész csapatnak, de legalább az O-nak az élére kéne állnia.
Ha ez nincs akkor mondanám könnyelműen, hogy hát bizony akkor én sem vagyok 100%ig meggyőződve, hogy nagy pénzt kell neki adnunk, DE vissza a Flacco szerződésre - ott és akkor: kinek ha nem neki? Ha nem LJ akkor ki? Van elérhető, HASONLÓ (!) játékos, aki improvment lenne LJ helyett? én nem tudok ilyet. Vagy hozni egy passzolózsenit? De akkor újra építjük és hozzá igazítjuk megint a teljes felfogást, playbookot, állományt??
LJ jelenleg a racionális jövőkép, de kell hozzá fantázia. Nem lehet vele konzervatív focit játszani.
A kabát, amibe meg bele kelll nőnie... hát, én abba se voltam biztos, hogy passzolni, védelmet olvasni megtanul, szóval miért ne okozhatna meglepetést ebben is.
Ha edzői oldalon segítjük a jó playekkel és EDC megfelelő emberekkel rakja körbe (egy Boldin/SSSr mentalitású playa, könyörgöm) akkor benne lehet amit én keresnék.
Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
2 igazán jó csapattal találkoztunk idén eddig és mindkettő hasonló eredménnyel zárult: meccsben voltunk, de a sok hiba miatt nem lett meg a W.A tegnapi különösen szoros volt, meglehetősen sok hiba ellenére is, így ezért is nagyon bosszantó - meg persze azért is mert Steelers 😊
+ Védelem jól játszott, elég jól limitálták BB-éket, különösen az első félidőben
- nem túl acélos (😉) támadó fal ellenére nekem meglehetősen kevésnek tűnt a nyomás BB-n, nem is jöttek a labdaszerzések sem. A nagy "kívánságom" Yannick sem brillírozott, de remélem ez csak a kezdeti nehézségeknek tudhatóba és jövő héten már jobban beleszokik a rendszerbe.
Szintén nem tetszett, hogy puhák voltunk, nem büntettünk elég keményen, mintha csak a Steelers-t tájékoztatták volna, hogy ez bizony egy komoly rivalizálás ahol korábban vérremenő harcokat vívtunk. Az acél védelem így is állt hozzá, de nálunk nagyon hiányzott a fizikalitás.
+ Offens oldalon tetszett a futás, bírom Ingram-et, de legalább most látszott, hogy Gus és Dobbins is kezdő kaliber (a mi rendszerünkben legalábbis mindenképp), sőt, megkockáztatom Gus ezekből a tömegbeközéprefutunk megoldásokból többet hozott ki mint Ingram tudott volna
- LJ nagyon nem érzi mostanában a flow-t. És ez szerintem már nem csak a gyenge falról szól.
+ Edzői oldalon tetszett, hogy a hibák és a félidei szünet utáni összeomlás offens oldalon végre stílus váltást eredményezett és próbáltunk új megoldásokkal életet lehelni a támadásba. 4x ugyan az a futás egymás után, pofátlanul - az ellenfél meg oldja meg ha tudja. Így LJ-nek is láthatóan több ideje maradt amikor 1-1 passz bejött a sok futás mellett.
- de, egyrészt nem értettem redzone-ban 3(?) yard kellett volna, miért nem használtuk ezt a playt megint, amire látszólag nem volt válasza a Steelersnek, ellenben LJ-n folyamatosan volt spy, erre beküldjük középre, ami kb az egész meccsen nem hozott eredményt - wtf. Továbbá a D oldalon hiányoltam a sémában a finomhangolást, mikor a PIT stílust váltott és át ált a passzolgatásokra. Winktől is kéne a kreativitás, ha az eredeti gameplanere jön egy válasz az ellenféltől.
Igazából szép, hogy egy erős csapatot ennyi hiba ellenére is majdnem meg tudtunk verni, de közben aggaszt is, hogy mindkét komoly ellenfelünk ellen hasonlóan szét volt esve egyik vagy másik (KC esetében mindegyik) csapatrész - ha ennek a miértjét nem fejtjük meg januárig akkor a PO hasonlóan fog véget érni számunkra mint az elmúlt 2 szezonban.
edit: ez még kikívánkozott belőlem - véletlenül sem szeretném az eredményt erre fogni, mert tettünk eleget mi magunk is a vereségért bőven, de a bírok ma baromi egyoldalúan fújtak DPI-k nekünk szinte minden, de a túloldalon elnézőek voltak néhányszor - és Judon kiállítása egy kurva nagy vicc - teljesen véletlen kontakt volt. Értem, hogy nem érhet hozzá a bíróhoz, de egy ilyen dulakodásban kb 15 ember ér hozzá mikor oda áll szétválasztani a feleket... akkor a fél csapatot haza lehetne küldeni. Azért más lett volna a meccs kép, ha ott van Judon is amikor a Steelers neki állt passzolgatni a második félidőben...
Szerkesztette: Snagal
több mint 5 éve
Vereseget szenvedtunk de nem megalazot. Rakkolos meccsen gyozott aki kevesebbet hibazott.A liga top 3as vedelme ellen ~460 yard elorehaladas, egy tornover katasztrofa mellett.
Ha Snead behuzza a felpasszt most odaat sopankodnanak.
Csupa olyan hibat lattam ami kikuszobolheto illetve barki QB nek lehet ilyen napja.
Colts, Patriots, Titans, es ujra Steelers. Mind verheto. Aztan mar a konnyebbnek tuno falatok jonnek.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
lucio
329
A fájó vereség mellet igyekszem a nekem jónak tűnő dolgokra gondolni. Például ilyen gyenge qb teljesítmény, ennyi eladott labda kinyírt volna sok csapatot. Mi a második félidőben vissza tudtunk ütni a bekapott gyomrosok után is. (Persze jobb lett volna, ha a végén két yarddal nagyobbat ütünk.) A Titans PO meccsen, vagy az idei KC meccsen a hibáink érezhetően leültették a csapatot, valahogy látszott a reménytelenség, meg a pánik. Most ezt nem éreztem. Persze jobb lett volna nyerni. De SB-t nem lehet nyerni anélkül, hogy szoros adok kapok meccseket nyerjünk. Mi még csak nem is játszottunk ilyet az elmúlt két szezonban. (Míg Flacco pl. csak ilyeneket játszott, nem is volt gondja a PO-ban.) Persze nem ennyire egyszerű a képlet, meg a tegnapi szoros meccshez a borzalmas qb teljesítmény is kellett, de igenis meg kell tanulnunk szoros meccseket játszani, nyomás alatt játszani - és tegnap ebben nem voltunk rosszak (LJ alapból szar volt, és az jó pár meccs óta, nem a tét nyomta össze tegnap szerintem) - pedig szerintem egy jobb csapat ellen játszottunk, mint a tavalyi PO Titans.+1: Most már nemcsak az O fal teljesítménye, hanem a mélysége miatt is várok egy tradet az Oline -ba
több mint 5 éve
Majd meglátod :=)Már most Franchise QBSose lesz franchise QB.ami jó, hogy sokkal jobban játszott az o, mint eddig. haladtunk, ez a lényeg, most a labdavesztéseket vegyük ki. 10-ből 9* az a csapat nyer, amelyik 450yardot halad, nem az amelyik 270-et.Hogy lehet ilyen marhaságot írni? Lamar a franchise QB (és lesz is egy darabig).
az már nagyobb baj, hogy lamar mennyire gyenge fejben. megint a szokásos forgatókönyv. ha eladja az elején a labdát, akkor szinte az összes driveban lehet sziszegni, hogy mikor adja el megint. így meg lehet bármekkora playmaker, sosem nyerünk vele semmit. az idei évben számomra ki fog derülni, hogy érdemes-e neki 40-50millát adni/év. ha nem villantja meg, hogy clutch, akkor el kell engedni.
gedam
bowI
wide open
cikesz
több mint 5 éve
Már most Franchise QBSose lesz franchise QB.ami jó, hogy sokkal jobban játszott az o, mint eddig. haladtunk, ez a lényeg, most a labdavesztéseket vegyük ki. 10-ből 9* az a csapat nyer, amelyik 450yardot halad, nem az amelyik 270-et.Hogy lehet ilyen marhaságot írni? Lamar a franchise QB (és lesz is egy darabig).
az már nagyobb baj, hogy lamar mennyire gyenge fejben. megint a szokásos forgatókönyv. ha eladja az elején a labdát, akkor szinte az összes driveban lehet sziszegni, hogy mikor adja el megint. így meg lehet bármekkora playmaker, sosem nyerünk vele semmit. az idei évben számomra ki fog derülni, hogy érdemes-e neki 40-50millát adni/év. ha nem villantja meg, hogy clutch, akkor el kell engedni.
gedam
bowI
wide open
több mint 5 éve
Sose lesz franchise QB.ami jó, hogy sokkal jobban játszott az o, mint eddig. haladtunk, ez a lényeg, most a labdavesztéseket vegyük ki. 10-ből 9* az a csapat nyer, amelyik 450yardot halad, nem az amelyik 270-et.Hogy lehet ilyen marhaságot írni? Lamar a franchise QB (és lesz is egy darabig).
gedam
bowI
több mint 5 éve
bowI
143
ami jó, hogy sokkal jobban játszott az o, mint eddig. haladtunk, ez a lényeg, most a labdavesztéseket vegyük ki. 10-ből 9* az a csapat nyer, amelyik 450yardot halad, nem az amelyik 270-et.Hogy lehet ilyen marhaságot írni? Lamar a franchise QB (és lesz is egy darabig).
gedam
Szerkesztette: bowI
több mint 5 éve
lucio
329
Egyrészt nem jön ki a matek: veterán fal=5 ember, + vásárolt elkapók...nincs az a csapat, ami ezt meg tudja fizetni.erről beszélgettünk itt már flacco kapcsán meg a franchise kapcsán. annyira most sem építünk lj-re, mint amennyire lehetne. itt van, tudjuk mit tud. más frencsi összevásárolt volna elé egy veterán baszó falat, elkapókat vesz stb. a második legolcsóbb o a mienk a ligában, rukikkal, másodévesekkel. mi janikába rakjuk a pénzt meg a d-be.ami jó, hogy sokkal jobban játszott az o, mint eddig. haladtunk, ez a lényeg, most a labdavesztéseket vegyük ki. 10-ből 9* az a csapat nyer, amelyik 450yardot halad, nem az amelyik 270-et.A pénzt értem! De sztem LJ, amíg le nem sérül ő itt a Fr QB!
gedam
steelwolf
nincs ezzel semmi baj,
de egy fegyvertelen, eszköztelen drága qb teljesen felesleges. flaccot is sikerült teljesen leépíteni ezzel a filozófiával. és ha tudjuk, hogy ez a mi utunk, ez az identitásunk csak akkor adjunk qb-nak 35, 40 millát, ha az azt tudja, mint wilson.
ha nem, akkor ide kell hozni fitzpatricket vagy vmi hasonlót, azt elkarcolgatunk majd úgy is.
gedam
Másrészt viszont jogos a felvetés. Bennem ez úgy fogalmazódott meg (látva azt, mire megy mostanság egy top D, vagy mondjuk a mienk), hogy lehet, egy top D-vel lehet meccseket nyerni, de bajnokságot már nem. (Egy KC-t valószínűleg nem lehet 12-9-re verni. Ha igen, jön egy másik támadógépezet, és azt már tuti nem. )Ahhoz, hogy 25-30 pontot felrakj, meg kell O. Namost ha mi ennyit költünk a D-re, mint most, akkor a cap mínusz a D költés marad az O-ra, ha abból megfizetjük LJ-t, akkor baromi jól kell falat és WR-t draftolnunk (utóbbi ugye megy). Szóval adom, hogy vagy filozófiát kell váltanunk(kevesebb költés a D-re), vagy... nincs vagy, tényleg luxus megfizetni LJ-t.
több mint 5 éve
gedam
6 478
Stanley szezonja véget ért! 😐legalább ő tud szerződni, nem úgy, mint dak.
steelwolf
több mint 5 éve
gedam
6 478
erről beszélgettünk itt már flacco kapcsán meg a franchise kapcsán. annyira most sem építünk lj-re, mint amennyire lehetne. itt van, tudjuk mit tud. más frencsi összevásárolt volna elé egy veterán baszó falat, elkapókat vesz stb. a második legolcsóbb o a mienk a ligában, rukikkal, másodévesekkel. mi janikába rakjuk a pénzt meg a d-be.ami jó, hogy sokkal jobban játszott az o, mint eddig. haladtunk, ez a lényeg, most a labdavesztéseket vegyük ki. 10-ből 9* az a csapat nyer, amelyik 450yardot halad, nem az amelyik 270-et.A pénzt értem! De sztem LJ, amíg le nem sérül ő itt a Fr QB!
gedam
steelwolf
nincs ezzel semmi baj,
de egy fegyvertelen, eszköztelen drága qb teljesen felesleges. flaccot is sikerült teljesen leépíteni ezzel a filozófiával. és ha tudjuk, hogy ez a mi utunk, ez az identitásunk csak akkor adjunk qb-nak 35, 40 millát, ha az azt tudja, mint wilson.
ha nem, akkor ide kell hozni fitzpatricket vagy vmi hasonlót, azt elkarcolgatunk majd úgy is.
több mint 5 éve
Stanley szezonja véget ért! 😐Köszi watt,remèlem te is megsèrülsz,jobban idegesít mint a veresèg
steelwolf
több mint 5 éve
Stanley szezonja véget ért! 😐
több mint 5 éve
ami jó, hogy sokkal jobban játszott az o, mint eddig. haladtunk, ez a lényeg, most a labdavesztéseket vegyük ki. 10-ből 9* az a csapat nyer, amelyik 450yardot halad, nem az amelyik 270-et.A pénzt értem! De sztem LJ, amíg le nem sérül ő itt a Fr QB!
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 478
ami jó, hogy sokkal jobban játszott az o, mint eddig. haladtunk, ez a lényeg, most a labdavesztéseket vegyük ki. 10-ből 9* az a csapat nyer, amelyik 450yardot halad, nem az amelyik 270-et. az már nagyobb baj, hogy lamar mennyire gyenge fejben. megint a szokásos forgatókönyv. ha eladja az elején a labdát, akkor szinte az összes driveban lehet sziszegni, hogy mikor adja el megint. így meg lehet bármekkora playmaker, sosem nyerünk vele semmit. az idei évben számomra ki fog derülni, hogy érdemes-e neki 40-50millát adni/év. ha nem villantja meg, hogy clutch, akkor el kell engedni.
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Grat a vasasnak, megerdemeltek es jobbak most. Sokkal tobb fegyveruk van mindketto oldalan a labdanak.A D jol jott ki es a gyorsan elngedett labdait fogtuk BB-nek, de utana mikor mar "tartogatta" akkor se ertunk oda es itt dolt el.
Az O-nel a falat en mar meg sem emlitem. Sajnos bejott amitol feltem szegyen nelkul kuldik be kozepen LJ 5x tobbszor mint illene, hiaba haladunk vele es fontos option utvonal de akkor is. Viszont a tobbi meccsunkbol kiindulva azt hittem meg fog halni, szoval jol jottunk ki belole.
Ok lehetnek a boldogabbak, de nem remenytelen a helyzet es mindketto garda sokat javulhat a hulye hibak nelkul.
Puhak vagyunk amit rossz nezni mindketto oldalon. A birok ezt a szigoru hivasait a DPI-nel nem komalom tobb okbol 1.) szinte lehetetlen helyzetben a D 2.) mi sajnos nem tudtuk kihasznalni a mai felfogast es amig ilyen lesz a fal nem is fogjuk. Ezzel semmikeppen nem hibaztatom vagy fogok rajuk valamit.
több mint 5 éve
A sok hiba ellenére tök jó meccs volt.Annyit hozzá,hogy lassan számolgathatjuk a Browns-t inkább,mint a csoport elsőséget,az elment és ha nem vigyázunk,akkor marad a WC 2. helyre az ESÉLY. Nagy mák,hogy szoptak a Barnák ma,de azt gondolom,hogy ezzel a támadójátékkal felesleges a Defensünket egy meccsre berakni PO-ba szenvedni.
Számomra az derült ki, hogy:
- a tavalyi futójáték azért valahol megvan…csak tán ahol lehet, próbálunk mást gyakorolni. Aztán komoly csapat ellen meg kiderül, hogy a sok gyakorlás kb. hiábavaló (eddig)
- LJ messze van a tavalyi qb formájától (viszont még mindig jól fut)
- a védelmünk, bármennyire feltuningolt, egy félidős (de ma nem ezen múlt, hanem LJ-n)
- gyakorolhatunk tovább, mert az AFC-t nézve a PO jó eséllyel így is meglesz (kb 5 meccset kell még nyernünk), a Steelers sorosolását nézve viszont a csoportgyőzelem nem, azaz valószínűleg nem nagyon kell számolgatnunk.
- Az idényben eddig két komoly csapattal játszottunk, két rangadónk volt-tőlük kikaptunk. Mindkettő ellen rengeteg drop, labdavesztések….annyit előreléptünk a KC elleni meccshez képest, hogy ma a hibák nem törtek meg minket. Ha valamit pozitívumként el lehet vinni a meccsből, akkor ez.
lucio
több mint 5 éve
lucio
329
A sok hiba ellenére tök jó meccs volt. Számomra az derült ki, hogy:
- a tavalyi futójáték azért valahol megvan…csak tán ahol lehet, próbálunk mást gyakorolni. Aztán komoly csapat ellen meg kiderül, hogy a sok gyakorlás kb. hiábavaló (eddig)
- LJ messze van a tavalyi qb formájától (viszont még mindig jól fut)
- a védelmünk, bármennyire feltuningolt, egy félidős (de ma nem ezen múlt, hanem LJ-n)
- gyakorolhatunk tovább, mert az AFC-t nézve a PO jó eséllyel így is meglesz (kb 5 meccset kell még nyernünk), a Steelers sorosolását nézve viszont a csoportgyőzelem nem, azaz valószínűleg nem nagyon kell számolgatnunk.
- Az idényben eddig két komoly csapattal játszottunk, két rangadónk volt-tőlük kikaptunk. Mindkettő ellen rengeteg drop, labdavesztések….annyit előreléptünk a KC elleni meccshez képest, hogy ma a hibák nem törtek meg minket. Ha valamit pozitívumként el lehet vinni a meccsből, akkor ez.
több mint 5 éve
Nagyon sajnálom, mielőbbi jobbulást, bár idén ez már mindegy 😕#Ravens coach John Harbaugh says LT Ronnie Stanley will be out for the season with a “severe ankle injury.”
több mint 5 éve
A D megvan, Dobbins bizonyitott, Lamar ados maradt, Dez elobb utobb beszall, mert muszaj lesz. Slotban tovabbra sem mozgunk, ez igy interception keltetogep.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 5 éve
2 jó drive-val nem lehet egy Steelerst legyőzni, ez értékelhetetlen így.. És ezek a play hívások,megy a futás,akkor passzoljunk Inteket, fogják az középső futást,akkor fussunk középre 4 lehetőségből 3 yardot és adjuk el a meccset. Ez egész egyszerűen kibaszottul elszomorító.De a D az baszós legalább,pár nagy játékot nyeltünk csak.
több mint 5 éve
Nem voltunk jók, de ezt nyerni kellett volna... 😕Ugy van.
Vrij6