Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 6 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
90% ugyanaz mint tavaly evkezdetkor.

Jackson elott valami 2-7 voltunk, aztan az ideivel egyutt alapszakaszban valami 18-2. A szamokat hasrauteszeruen irtam.
Voice
4-5 voltunk előtte onnan lett 10-6 ha jól emlékszem...
több mint 6 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
90% ugyanaz mint tavaly evkezdetkor.

Jackson elott valami 2-7 voltunk, aztan az ideivel egyutt alapszakaszban valami 18-2. A szamokat hasrauteszeruen irtam.

Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Arra nem sok esely van, megertuk ezt is.

Lamar Jackson a 2. evere a legjobb csapatta tette a Ravenst a focsoportban.

Nem szar egy futótól.
Voice
Azért pici szerepe csak volt Harbaughnak, Romannek, az analitikusoknak, a stábnak, néhány lelkesen szaladgáló játékosnak is, nem?
Vagy te is azon hívők táborába tartozol, akik szerint csak az irányító egy NFL csapat, és más semmi?

több mint 6 éve
Arra nem sok esely van, megertuk ezt is.

Lamar Jackson a 2. evere a legjobb csapatta tette a Ravenst a focsoportban.

Nem szar egy futótól.

több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Akkor ha jól értem csak akkor nem lenne 1st seed, ha bukunk 2-t a maradék 3 meccsből, ugye?
Vrij6
Igen,.
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 069 — Слава Україні! Героям слава!
Akkor ha jól értem csak akkor nem lenne 1st seed, ha bukunk 2-t a maradék 3 meccsből, ugye?

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Rolf Baltimore Ravens Alabama Crimson Tide 63
Észrevettétek, hogy Ferguson éledezik több fronton is (pass rush, edge setting, run defense, ST)? Nagyon tetszik a progress! Iszonyat csendesen indult a szezonja, és meccsről meccsre észrevehetőbb, egyre több szaftos dologban is benne a keze, és a darálós munkát is egyre jobb minőségben tolja.
Rolf
"The #Ravens officially finished with six sacks and 12 QB hits on #Bills QB Josh Allen. Ferguson with a sack and a team-high 3 QB hits, Judon with 1.5 sacks, 2 QB hits, forced fumble."
több mint 6 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
Respect LJ nek a fehér hosszú ujjú miatt.
Szeretem ha valaki ilyen elegánsan válaszol egy sérelemre.
gordon
Nem láttam a meccset,miről van szó?
kátrány
szerintem így a legegyszerűbb 😊
 www.foxsports.com.au/nfl/nfl-2019-lamar-jackson-baltimore-ravens-white-sleeves-glove-reaction/news-story/a06c70ddb0aebec98d28f838073e2e64
több mint 6 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 804
En ehhez nem vagyok hozzaszokva gyerekek h folyamat nyerunk. 😀 a Maddenben Easyn sikerult ez nekem.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 6 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
gordon
Nem láttam a meccset,miről van szó?

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 6 éve
gedam 6 478
1st seed kb 90%
Szezon előtt ki fogadott volna erre
ThundersNFL
a sorsolásunk miatt nem gondoltam. pats, seahawks, texans, rams, niners, bills. ezt ha 3-3-ra hozzuk, akkor sem mondhatjuk, hogy szar, de 6-0 lett.
több mint 6 éve
gedam 6 478
Nem futott Lamar eleget.
Szoros is lett.
Sobri Jóska
azért az a bíróknak is köszönhető. a védelmünk most szerintem a legjobb a ligában. csóri allen kapott rendesen, csodálkozom, hogy ép bőrrel megúszta.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Nem futott Lamar eleget.
Szoros is lett.

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 644 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
1st seed kb 90%
Szezon előtt ki fogadott volna erre

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Jo volt ez, passzolni a liga egyik legjobb passzD-e ellen ( ezt vartam a SF ellen ) is, de az idojaras ott is, sot meg itt is beleszolt. Andrews hianyzott nagyon, amugy, kivancsi leszek a playek lebontasara, mintha ugy futottunk volna mintha a Flacco lett volna a QB es kevesebb volt az option, huzas. Nem voltunk agresszivek sem es a Bills D egyenileg fantasztikus teljesitmenyeket nyujtott es egyben is. A szabalytalansagot vissza kell venni es ez a biroi szett nagyon gyenge volt ( persze nem csak ellenunk ).

A Brown-ra hivott jatekokat nem ertettem, a jatekok jok lehettek volna, de barmelyik masik WR akik mind harcos/ fizikalis tobb siker lett volna. A Wildcat mar nevetseges volt, erthetetlen hacsak nem akartunk megmutattni ujra amit mar ugyis megmutattunk.

nincs mit elemezni, egy erosen visszafogott gameplan es egy remek D ellen akik egy meccsre tolunk, idegenben.

A Jets ellen is hasonlo gameplan-t varok.
több mint 6 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 069 — Слава Україні! Героям слава!
Nagyon fontos gyozelem!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
Lamar szezon leggyengébb meccsét játszotta idén, de igyis kiosztott 3 td, szerencsére a védelem kurva jó volt. Csöves bírók majdnem elbaszták,.

Szerkesztette: Norbi180
több mint 6 éve
Ezzel biztosan bent vagyunk a rajatszasban. Focsoportban először.

Ez a Bills is egy jo csapat volt.

11-2.

Jackson for MVP

több mint 6 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Döcögött rendesen a dolog,ezt a védelem nyerte meg..Azzal nyugtatom magam,hogy jó ez a Bills 😀 De meg van,ez a lényeg,jöhet a Jets. Oda azért kéne egy önbizalom növelő 40+.

Szerkesztette: LeviPoki
több mint 6 éve
gedam 6 478
eddig ez a bills védekezett a legjobban lamar ellen
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Szerkesztette: gordon
több mint 6 éve
gedam 6 478
ennek az egész mvp-nek nem túl sok jelentőséget tulajdonítok, de ha összevetünk statokat, akkor már precízen tegyük:
 twitter.com/barstoolbanks/status/1201895567552647169?s=21
gedam
LOL - Ez a leginkabb felrevezeto szempont ami letezik 😀 Szoval Ha Lamar es a tamadok vegigmennek egy drajvval, ami felemeszt 8 percet es TD-t eredmenyez, az 1 db dravjnak minosul, mig ha Russ teszi ezt (8 perc alatt vegigmengy, de ugy, hogy kozben van egy 3 and out), akkor az mar 2 drajv.

Sokkal inkabb a snap szam szamit, ha igy nezitek:
Lamar - 782
Russ - 842

Szerk: Arrol nem is beszelve, hogy a Tweetelo urge a belinkelt tweet elso kommentjeben kijavitja a sajat szamait, mert elszamolta magat 😀 Epic. De akkor mar legyunk precizek ugye 😀
undisputedly
Es amugy mennyi az igazi drive szamok?
Nem erdekel az MVP cim es RW siman megerdemli amugy is.
De a csapat ezert is sikeres nagyon, hisz az ellenfelnek kevesebb lehetosegbol kell bevinni a csapast.
no
Nem tudom mennyi az igazi. Aki a tweetet irta, az 2x is kijavitotta magat a kommentek kozott es vegul azt irta RW-nek 127 drajvja van. De ahogyan irtam, a drajv felrevezeto "mertekegyseg", mert nem egzakt, nem all mindig ugyanannyi playbol (mi van ha a RB fumblizik, es vege a drajvnak, azt hogyan korrigalja a puszta drajv szam? sehogy) . Ez kb olyan, mintha azt irnam, hogy RW-nek iden 4x tobb 4. negyedes forditasa vagy meccsnyero tamadasa van, ezert o az MVP. Ez kb ugyannyira rossz szempont lenne, mert lehet, hogy a Ravens meg nem jatszott annyit hatranyban a 4. negyedben, hogy Lamarnak lehessen annyi forditasa.
undisputedly
Nem az mvp miatt kerdezem mert nem erdekel ki kapja. Ezert nem annak a mertekegysegenek szeretnem tudni.

A csapat szempontjabol mindegy hogy kinek a hibaja-erdeme, de az fontos milyen szazalekban csinalsz pontot beloluk.
no

ezt találtam, ebből ugye 4 meccsen a 4. negyedben nem lamar volt, de mindegy.
több mint 6 éve
no Baltimore Ravens 8 600
ennek az egész mvp-nek nem túl sok jelentőséget tulajdonítok, de ha összevetünk statokat, akkor már precízen tegyük:
gedam
LOL - Ez a leginkabb felrevezeto szempont ami letezik 😀 Szoval Ha Lamar es a tamadok vegigmennek egy drajvval, ami felemeszt 8 percet es TD-t eredmenyez, az 1 db dravjnak minosul, mig ha Russ teszi ezt (8 perc alatt vegigmengy, de ugy, hogy kozben van egy 3 and out), akkor az mar 2 drajv.

Lamar - 782
Russ - 842

Szerk: Arrol nem is beszelve, hogy a Tweetelo urge a belinkelt tweet elso kommentjeben kijavitja a sajat szamait, mert elszamolta magat 😀 Epic. De akkor mar legyunk precizek ugye 😀
undisputedly
De a csapat ezert is sikeres nagyon, hisz az ellenfelnek kevesebb lehetosegbol kell bevinni a csapast.
no
Nem tudom mennyi az igazi. Aki a tweetet irta, az 2x is kijavitotta magat a kommentek kozott es vegul azt irta RW-nek 127 drajvja van. De ahogyan irtam, a drajv felrevezeto "mertekegyseg", mert nem egzakt, nem all mindig ugyanannyi playbol (mi van ha a RB fumblizik, es vege a drajvnak, azt hogyan korrigalja a puszta drajv szam? sehogy) . Ez kb olyan, mintha azt irnam, hogy RW-nek iden 4x tobb 4. negyedes forditasa vagy meccsnyero tamadasa van, ezert o az MVP. Ez kb ugyannyira rossz szempont lenne, mert lehet, hogy a Ravens meg nem jatszott annyit hatranyban a 4. negyedben, hogy Lamarnak lehessen annyi forditasa.
undisputedly
Nem az mvp miatt kerdezem mert nem erdekel ki kapja. Ezert nem annak a mertekegysegenek szeretnem tudni.

A csapat szempontjabol mindegy hogy kinek a hibaja-erdeme, de az fontos milyen szazalekban csinalsz pontot beloluk.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
gedam
Csak ilyen kevés támadást tud vezetni? 😕

Lemar is kiégett 😕

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
gedam

Lamar - 782
Russ - 842

undisputedly
no

Szerkesztette: undisputedly