Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Korábban leírtam a véleményem a védelemről és a támadósorrol, most megnézzük mi változott két előszezon mecs alatt...Védelem:
DLt alulértékeltem, eddig ez az egység tűnik a legjobbnak, azóta pedig nagyjából ki is alakult a kezdő 3-as (Urban, Pierce, Williams) hacsak nem cserélünk el valakit. Fura de a mélység is elég rendben van.
OLB-k nél egyelőre Suggs, Judon kettős tűnik kezdőnek, Judon elég jó volt egész TC alatt, a fiatalokból olyan sokat nem láthatunk, hogy hypoljuk vagy temessük őket. Még mindig nem vagyok meggyőzve arról, hogy bitang egység lesz ez a rész, de talán egy közepes teljesítményt el tudok képzelni. ILB-k esetében pozitívabban áltam a dologhoz, de úgy látszik nem kellett volna. Idén korea közepesnél nem lesz jobb, láttam tőle elég sok hibás szerelést, meg blokkon fenakadást, mondjuk legalább coverben mutatott szép dolgokat. A Sec-et én nem igazán tudom eldönteni, ugye nem nagyon lettek tesztelve a két meccsen. Addig amíg JS egészséges, addig tudok hinni ebben az egységben, de ez majd 1. héten derül ki, hogy Green menyire kaparja őket szét.
Összeségében a sérülésekkel együtt is elég kompaktnak tűnik a védelem, ha nem is lesz top5 egység de illene a top10-ben lennie.
Kezdők:
Urban,Pierce,Williams,
Judon, Korea, Mosley, Suggs
Carr,Webb (SCB),JSmiths
TJ,Weedle
több mint 8 éve
Sziasztok!Ha online kapod, akkor kb előtte való nap, ha küldik, nos, akkor kérdezz rá, még sose használtam 😊
A szeptember 24.-ei Ravens meccsre szerintetek mikor kapom meg a jegyemet? (Viagogoról rendeltem.)
Pool94
Zuttah újra a fedélzeten.Ismételni tudom önmagam:
cikesz
www.youtube.com/watch?v=umDr0mPuyQc

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Sziasztok!A szeptember 24.-ei Ravens meccsre szerintetek mikor kapom meg a jegyemet? (Viagogoról rendeltem.)
több mint 8 éve
Zuttah újra a fedélzeten.
több mint 8 éve
-Jensen nem jatszott pro-bowl szinten ( kicsit se ), de nem nagyon nyomtak el szodaval elmegy ( eddig)Volt aki nézte a preseason meccset... vélemények?Én bepótoltam tegnap este, pár dolog:
Annyit vettem csak észre (meccset nem láttam mert el kellett mennem a helyi becsületsűllyeztőbe) hogy a védelem aprított... sőt még blitzeket is véltem felfedezni.. valami megcsípte Píízt?
malkav
-Úgy tűnik BWill nem NT lesz, hanem 3tech és Pierce el együtt lesznek fent korai downokon.
-Urban aprított és nem csak a cserék ellen, többszor beomlasztotta a zsebet volt fumblija minden...ő lehet az újabb játékosunk a védelemben, aki utolsó évében dobbant.
-A DL úgy tűnik nagyon mély most nálunk teli fiatallal, ezt ki is emelték többen is+ Patrick Ricard UDFA is biztató teljesítményt hozott.
-Jaylen Hill (undrafted) rookie CB szintén odatette magát tapadt az elkapójára egy csúnyán aluldobott labdát pedig le is halászott a sérüléshullámot elnézve simán rostert foghat.
-Correa nem volt teljesen elveszett, fejlődött ez látszik, mondjuk volt honnan, de el tudom hinni, hogy Mosley mellett jó lesz.
-Kaufusi,Bowsernek is voltak jó megmozdulásai.
Összeségében az egész Def. hasított voltak blitzek és ezek ültek is. Kemény,összeszedett és egységes játékkal hozták le ezt az estét!
Az offense annyira már nem működött:
-Mellett nem érezte a játékot, nem tudott haladni a pályán az első TD-nél is egy buta szabálytalanság után jöhettünk vissza a pályára, ahol Westnek volt egy szép futása, ami után pár yardról bevittük.
-OL:Az első 5 ösünk egész türhető volt, később viszont már voltak bajok.
-Tim Whitenak volt még egy TD elkapása, amit Woodrum mögé dobta de meglett.
Egyéb:
-Tucker 59 yardról bevágott egy FG-t.
-Reynoldsnak volt egy szép visszahordása punt után
-Az első félidőbe volt egy szép punt nem tudom, hogy Kochtól-e de odarakta a 'skinst a saját 1 yardosukra.
Összeségében jól játszottunk, Flaccora nagy szükség van az látszik,de vannak bíztató jelek...az Offense-t annyira nem figyeltem a Def-re voltam kíváncsi nyugodtan egészítsétek ki.
cikesz
-T White azota ugye kiesett pedig a camp sztarja volt eddig, amugy egy hosszu bombanal varnia kellett egy picit a TD-nel, de a vedonek eselye sem volt. Flacco sem dobja ezeket mindig jol, sot senki. De Flacco nelkul kuka az Off M-el.
-J Hill az edzeseken is nagyon jo, erzi a WR-ket es rajtuk tud maradni, de a BBillick interjut tudom emlegetni megint. A Jones fele nagyon vicces es a JH elengedese, hiaba tehetseges de kell neki ido, mig a mostani keret erosebb nala ( jelenleg) a rosterre keruleshez. De a fo motto-- jo jatekos nem hagyhatja el a letesitmenyt.
több mint 8 éve
Volt aki nézte a preseason meccset... vélemények?Én bepótoltam tegnap este, pár dolog:
Annyit vettem csak észre (meccset nem láttam mert el kellett mennem a helyi becsületsűllyeztőbe) hogy a védelem aprított... sőt még blitzeket is véltem felfedezni.. valami megcsípte Píízt?
malkav
-Úgy tűnik BWill nem NT lesz, hanem 3tech és Pierce el együtt lesznek fent korai downokon.
-Urban aprított és nem csak a cserék ellen, többszor beomlasztotta a zsebet volt fumblija minden...ő lehet az újabb játékosunk a védelemben, aki utolsó évében dobbant.
-A DL úgy tűnik nagyon mély most nálunk teli fiatallal, ezt ki is emelték többen is+ Patrick Ricard UDFA is biztató teljesítményt hozott.
-Jaylen Hill (undrafted) rookie CB szintén odatette magát tapadt az elkapójára egy csúnyán aluldobott labdát pedig le is halászott a sérüléshullámot elnézve simán rostert foghat.
-Correa nem volt teljesen elveszett, fejlődött ez látszik, mondjuk volt honnan, de el tudom hinni, hogy Mosley mellett jó lesz.
-Kaufusi,Bowsernek is voltak jó megmozdulásai.
Összeségében az egész Def. hasított voltak blitzek és ezek ültek is. Kemény,összeszedett és egységes játékkal hozták le ezt az estét!
Az offense annyira már nem működött:
-Mellett nem érezte a játékot, nem tudott haladni a pályán az első TD-nél is egy buta szabálytalanság után jöhettünk vissza a pályára, ahol Westnek volt egy szép futása, ami után pár yardról bevittük.
-OL:Az első 5 ösünk egész türhető volt, később viszont már voltak bajok.
-Tim Whitenak volt még egy TD elkapása, amit Woodrum mögé dobta de meglett.
Egyéb:
-Tucker 59 yardról bevágott egy FG-t.
-Reynoldsnak volt egy szép visszahordása punt után
-Az első félidőbe volt egy szép punt nem tudom, hogy Kochtól-e de odarakta a 'skinst a saját 1 yardosukra.
Összeségében jól játszottunk, Flaccora nagy szükség van az látszik,de vannak bíztató jelek...az Offense-t annyira nem figyeltem a Def-re voltam kíváncsi nyugodtan egészítsétek ki.
több mint 8 éve
A cel az lenne hogy jobba es jobba tegyuk a csapatot ( szamomra ez a legfontosabb egyike ). Az lenne a jo ha lenne egy C aki alapbol jo es ebben a semaban lehetne kivalo, de az vegkepp ne legyen hogy szar, de ebben lehetne elfogadhato. Arrol nem beszelve, hogy Oz-ek ugy cserelgetik az OC-ket ( semaikkal egyutt, bar nem mindig hittem el hogy volt olyan nekik) mint a traktoros Pista az ingjet, kb ugy karacsonykor egyszer.Ha valakit esetleg megviselt Zuttah elcserélése, az megnyugodhat, mert a niners ma ki is vágta...Most Romain érkezésével a tavalyitól eltérő blokkolási sémát tolunk,uh. most akár jobb lehet.
malkav
kátrány
több mint 8 éve
Ha valakit esetleg megviselt Zuttah elcserélése, az megnyugodhat, mert a niners ma ki is vágta...Most Romain érkezésével a tavalyitól eltérő blokkolási sémát tolunk,uh. most akár jobb lehet.
malkav

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
"Lounge"-ban BBillick RLewis-rol. fantasztikus.
több mint 8 éve
Adam Schefter ✔ @AdamScheftermeg van egy honap, addig sok minden tortenhet. Osszesegeben volt-van 3 jo emberunk 5 posztra, csak a nevek cserelodnek.
Ravens OL Alex Lewis suffered a shoulder injury that will require surgery next week and he will miss 2017 season.
Hogy lesz ez az OL akkor?
Rolni
Amugy a tegnapi legjobb Wr-unk is kiesett. Lassan olyan merteku a seruleshullam hogy karantenba fogjak zarni a csapatot. Amugy a caphelyzet miatt lassan a vadaszt fogjak hivni, nem az orvost. 😊
több mint 8 éve
Adam Schefter ✔ @AdamSchefterRavens OL Alex Lewis suffered a shoulder injury that will require surgery next week and he will miss 2017 season.
Hogy lesz ez az OL akkor?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Volt aki nézte a preseason meccset... vélemények?Annyit vettem csak észre (meccset nem láttam mert el kellett mennem a helyi becsületsűllyeztőbe) hogy a védelem aprított... sőt még blitzeket is véltem felfedezni.. valami megcsípte Píízt?
több mint 8 éve
Ha valakit esetleg megviselt Zuttah elcserélése, az megnyugodhat, mert a niners ma ki is vágta...A baj hogy 4 honappal meg o volt a legjobb C a keretben, ugy hogy pocsek volt. A vezetoseg jol csinalta, mert 4 honap lehet eleg volt a tobbieknek es ha nem is legyenek pocsekok olcson. ( azt ne nezzuk Zuttah miert nem volt olcso. Az ugynoke egy magus )
malkav
Azert remelem nem jon vissza nagyon olcsoert se, mert azt nehezen fogom viselni, hogy meg dicserhetjuk a vezetoseget a maximum kihozasaert a szituaciobol.
Ha mar visszakuldtem a mezet, akkor visszakuldtem. Punktum. 😊
több mint 8 éve
Ha valakit esetleg megviselt Zuttah elcserélése, az megnyugodhat, mert a niners ma ki is vágta...
több mint 8 éve
Na meglestem az NFL-es power rankingot...28. helyen vagyunk... végre 😀 újra jöhet az underdog szerepkör amiben jók vagyunk ...
több mint 8 éve
Vagy legalábbis nem jött még hír a sérüléséről 😊 😛Most miert mondod? Carr meg mindig magabiztosan egeszseges 😊Srácok Claiborne eddig milyen? Pályán tud eddig maradni? Ha egészséges, egy egészen fasza kis CB. Csak nálunk mondjuk nem volt szezonja ahol 12 meccs fölé tudot volna menni.Kérdezd a Jetseseket, nálunk Carr van 😀
Cowboykarcsi90
De Carrról nem sok mindent hallani.
malkav
no

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Most miert mondod? Carr meg mindig magabiztosan egeszseges 😊Srácok Claiborne eddig milyen? Pályán tud eddig maradni? Ha egészséges, egy egészen fasza kis CB. Csak nálunk mondjuk nem volt szezonja ahol 12 meccs fölé tudot volna menni.Kérdezd a Jetseseket, nálunk Carr van 😀
Cowboykarcsi90
malkav
több mint 8 éve
Srácok Claiborne eddig milyen? Pályán tud eddig maradni? Ha egészséges, egy egészen fasza kis CB. Csak nálunk mondjuk nem volt szezonja ahol 12 meccs fölé tudot volna menni.Kérdezd a Jetseseket, nálunk Carr van 😀
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Srácok Claiborne eddig milyen? Pályán tud eddig maradni? Ha egészséges, egy egészen fasza kis CB. Csak nálunk mondjuk nem volt szezonja ahol 12 meccs fölé tudot volna menni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Pár aprócska hír:Az hogy Hurst nem jatszik az nem baj. Az igen hogy o meggyozobb volt a TC-n eddig mint Jensen.
Kikerült az első Depth Chart:
www.baltimoreravens.com/news/article-1/Ravens-Release-First-Depth-Chart-of-2017-Season/3563e0a2-cd50-4a0a-812f-0be1e21fe19c
Nem érdemes sok mindent levonni belőle, mert ezt még az edzők is inkább ösztönzőkét használják. De pár dolog lehet érdekesebb: Kezdő TE: Bolye, mögötte van Watson és Williams is. Kezdő WR Perriman és Wallace, Maclin és Camp a másodikak. Ez azt jelenti hogy Periman fele valszeg nagy a bizalom.
Ami jó hír, hogy komoly sérülés nem történt Siragusa sérülése óta (lásd lentebb) kisebb bibik viszont több játékosnál is vannak (Humprey, Perimann, ... )
Akik kicsit kiemelkednek: Tim White-ot nagyon dicsérik, hogy odaérhet UDFA-ként az 53-as rosterre, WR ként nyílván nem sokat látjuk majd a pályán ,de spec teamben lehet benne potenciál.
KC-t dicsérik hogy fényévekre van a tavalyi önmagától (mondjuk nem volt magasan a léc) eléggé lefutottnak tűnik így a második ILB szerepkör, tekintve hogy Mek-ellen van még csatába a píz meg elfogyott...
Gratulálok kedves Ravens szurkolók! Sikerült kikönyörögnünk, hogy ne Hurst legyen a kezdő RT, Austin megszerzésével a ha nincs sérülés egész biztos ő kezd RT-be. Ezzel a lépéssel a fal nagyot lendült előre, csak a C poszton van kérdés, de eddig ott Jensen a nyerő. Ami viszont aggasztó hogy a kezdő mögött mélység nem nagyon van. általában 9 OL van a keretben 53azás után
5kezdő: Stanley,Lewis,Jensen,Yanda, Austin
valszeg Hurst marad swing tacklenek, Skura csere C-nek, és ezután gyakorlatilag senkisem biztos. pl. G cserénk nem is nagyon van a brit srácot akinek a nevét nem tudom írják csere G-nek :S Ez engem egy kicsit aggaszt.
A Többi poszt esetében nem érzem ennyire vészesnek a mélységet (még talán az ILB poszt mélysége lehet gyengusz), de az OL-nél ez kritikus lehet.
Még egy érdekesség, bár az tudjuk hogy a Dline-ba rendre összevissza pakolgatjuk az embereket. De kezdő NT-nek Pierce van feltüntetve, Williams pedig kezdő 3tech DT-ként szerepel (Ez volt tavaly Jernigan posztja)
malkav
több mint 8 éve
Pár aprócska hír:Kikerült az első Depth Chart:
www.baltimoreravens.com/news/article-1/Ravens-Release-First-Depth-Chart-of-2017-Season/3563e0a2-cd50-4a0a-812f-0be1e21fe19c
Nem érdemes sok mindent levonni belőle, mert ezt még az edzők is inkább ösztönzőkét használják. De pár dolog lehet érdekesebb: Kezdő TE: Bolye, mögötte van Watson és Williams is. Kezdő WR Perriman és Wallace, Maclin és Camp a másodikak. Ez azt jelenti hogy Periman fele valszeg nagy a bizalom.
Ami jó hír, hogy komoly sérülés nem történt Siragusa sérülése óta (lásd lentebb) kisebb bibik viszont több játékosnál is vannak (Humprey, Perimann, ... )
Akik kicsit kiemelkednek: Tim White-ot nagyon dicsérik, hogy odaérhet UDFA-ként az 53-as rosterre, WR ként nyílván nem sokat látjuk majd a pályán ,de spec teamben lehet benne potenciál.
KC-t dicsérik hogy fényévekre van a tavalyi önmagától (mondjuk nem volt magasan a léc) eléggé lefutottnak tűnik így a második ILB szerepkör, tekintve hogy Mek-ellen van még csatába a píz meg elfogyott...
Gratulálok kedves Ravens szurkolók! Sikerült kikönyörögnünk, hogy ne Hurst legyen a kezdő RT, Austin megszerzésével a ha nincs sérülés egész biztos ő kezd RT-be. Ezzel a lépéssel a fal nagyot lendült előre, csak a C poszton van kérdés, de eddig ott Jensen a nyerő. Ami viszont aggasztó hogy a kezdő mögött mélység nem nagyon van. általában 9 OL van a keretben 53azás után
5kezdő: Stanley,Lewis,Jensen,Yanda, Austin
valszeg Hurst marad swing tacklenek, Skura csere C-nek, és ezután gyakorlatilag senkisem biztos. pl. G cserénk nem is nagyon van a brit srácot akinek a nevét nem tudom írják csere G-nek :S Ez engem egy kicsit aggaszt.
A Többi poszt esetében nem érzem ennyire vészesnek a mélységet (még talán az ILB poszt mélysége lehet gyengusz), de az OL-nél ez kritikus lehet.
Még egy érdekesség, bár az tudjuk hogy a Dline-ba rendre összevissza pakolgatjuk az embereket. De kezdő NT-nek Pierce van feltüntetve, Williams pedig kezdő 3tech DT-ként szerepel (Ez volt tavaly Jernigan posztja)
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet #Ravens & OT Austin Howard agreed to terms on a 3-yr deal worth $16M, source said. There are team options after each year. $5.5M in year 1.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Austin Howard OT érkezik.
több mint 8 éve
ugyan, ha meg tobb lesz a serult akkor azert nem rugjak ki. Rossz ranezni a listara, de a slot cb kivetelevelHát ez eddig nem valami faszja,,ha most fogadni kène, akkor arra tennék, hogy karácsonyig lesz harbó
Tavon Y season ending
Pitta season ending valseg vissza is vonul
Urschel visszavonult
Dixon season ending
Waller 1 év eltiltás
Siragusa season ending
Canady visszetérős IR.re van esélye
Gilmore season ending
Slot Cb -2db
TE -3db
OL -2db
RB -1db
akik még lábadoznak/ sérülésből jönnek vissza
Flacco hát
Yanda váll
Mosley váll
Watson achilles
Williams térd
Campanaro lábujj
Periman (térd) is korábban hagyta el az edzést...
Drága TC én így szeretlek!!
malkav
gedam