Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Ravens OL John Urschel announces retirement
több mint 8 éve
állítólag ki is hagyja az egész TC-t..... 😕
több mint 8 éve
Flacco is fájlalja a hátát a twitter szerint

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
gedam
6 478
ha van amit utálok ebben a sportban az a szezon előtti sérüléshullám, ami véget is vet a még el sem kezdődött szezonnak. lassan szórhatjuk rá a földet.
több mint 8 éve
Sajnos fogyatkozik a roster.... Young után Dixon is kiesett egész évre... Bobby Rainey-t igazoltuk a "helyére"
több mint 8 éve
Ez erett 😊Na van Tippetek ki lesz a meglepetés kedző illetve rosterre kerülő ember így TC előtt....Flacco
malkav
ulpianus

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Na van Tippetek ki lesz a meglepetés kedző illetve rosterre kerülő ember így TC előtt....Flacco
malkav

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Na van Tippetek ki lesz a meglepetés kedző illetve rosterre kerülő ember így TC előtt....
több mint 8 éve
A DL és az OLB sor egyaránt -nekem- jobban tetszik, és sztem mindkettő mélyebb is.Az ILB poszt nálam (magasan?) a leggyengébb egység a védelemben...De miért?
Igor
Mosley-vel nincs gond, persze Orr hiányzik, de ott van Karola... nem értem miért rosszabb ez a poszt, mint monfjuk a DL, ahol Van Williams azt pókolom ... Vagy a az OLB ahol nincs kezdő ember ???
malkav
Albert egy spec teamer, KimJongUnt meglátjuk (pontosan annyit tudunk róla, mint a más posztokon ekézett rookiekról.. sőt mondhatnám, kevesebbet, mert ő első évében nem kapott esélyt), ki van még.. Onwuasor, atyaég. Neki roster közelében nem kéne lennie... már elnézést tőle. (Mondjuk ez részben az ostoba LB-draftok miatt, nem csak nálunk, egész NFL-ben így van, ez egy külön mesét megérne... inkább megkockáztatnak egy 25%-kal beváló 3 down embert, mint egy 90%-os two-down thumpert, akit egy nagyobbacska nickel safetyvel simán lehetne váltani)
A DL és OLB sor szerintem mindkettő védhető nevekből áll... és egy öregedő Suggs egyedül többet ér mint az egész ILB sor, a DL sorban pedig én bízok, tele van fiatallal.. DT/3-4 DE poszton pláne nem feltétlen elso-második évben robbantanak az emberek.
A TE osztag amúgy nálam értelmezhetetlen kategória... kb ott vagyunk hogy Gilmore a No 1? Az OL-nél Hurst az egyetlen veszélyes poszt (nekem Siragusa a tippem, hogy 2-3 év múlva Yanda lightként beszélünk róla), a WR-nél meg valóban minden Maclin gyereken (és Perrimanen....) múlik... de én már 80%-nyi Boldinnal/SSS-szel kiegyeznék, és azért legalább nem ott tartunk hogy Marlon Brown-Kamar Aiken duók kezdjenek..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nem ez az első ilyen hajmeresztő cikk ebből a forrásból. A futballhoz köthető tényleges cselekmények totális hiányában lendül a B.R. igazán bele. Szándékosan írnak tömény marhaságot, hogy az emberek kiakadjanak és együtt köpködjék a szakírás szégyenét, de nagyon jól meg tudnak élni belőle. 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Akkor látom nem csak engem húzott fel a cikk, persze biztos jó a sec maszkírozásában, de nem egyszer láttuk a tavalyi szezonban hogy simán verhető a védelme rövid yardos passzokkal. És még ha két TD drive-ot is vezet így az ellenfél akkor sem képes azt mondani hogy na lehet nem 3 embert küldökkel sietetésre, hanem neadj isten a vicc és a kísérletezés kedvéért mi lenne ha 5 emberrel próbálnám meg elásni az irányítót....
több mint 8 éve
Na erről mondjatok véleményt 😀-Tavaly ilyenkor feelingem van. Ezt remeltuk W-W-tol, de aki a 2.meccstol Webb-rol elhitt barmit.. De azt durva leirni hogy sikerult meg a csekk bevaltasanal is szegyenkezni fog az iro.
www.baltimorebeatdown.com/2017/7/10/15943006/baltimore-ravens-defensive-scheme-amongst-the-leagues-best-nfl-patriots-bleacher-report-weddle-webb
malkav
-Ugy irja le mintha nem csinalna mindenki, volt DC-nk akinel azt se tudtad megmondani neha hogy 3-4 v 4-3, persze azota tananyag lett.
-Kapernick k..va jo, ki mondja Jim H teso.
-6.passz elleni vedekezes pffjj.. emlekeim szerint ahol volt vagy jobbacska QB vagy WR ott leszerepelt a secondary ( is ), a futo Qb ellen meg SWright is HOF volt ( vissza kellett volna rogton vonulnia, mindenki jobban jart volna)
több mint 8 éve
A rookiek-vs Karola ( ha az akire gondolok ). Hat nem ertem hogy hol van itt az optimizmus, vagy legalabbis az altalanos. A "0" eves akikbol barmi lehet vs 1. eveben 9 snap-et kierdemlo azt se a posztjan posztjan. A "kezdo" szot nem szeretem mert lehet atcsengese hogy akkor jo is. Jelen allas szerint Judon-Karola ( Hurst ) is az es magasan J-t valasztanam, mert o legalabb ott buvoszkedett ahova tartozik.Az ILB poszt nálam (magasan?) a leggyengébb egység a védelemben...De miért?
Igor
Mosley-vel nincs gond, persze Orr hiányzik, de ott van Karola... nem értem miért rosszabb ez a poszt, mint monfjuk a DL, ahol Van Williams azt pókolom ... Vagy a az OLB ahol nincs kezdő ember ???
malkav
Amugy Orr meg nem akkora spiler, bar nagyon jo volt ar-ertek aranyosan.
több mint 8 éve
Na erről mondjatok véleményt 😀3 észrevétel:
www.baltimorebeatdown.com/2017/7/10/15943006/baltimore-ravens-defensive-scheme-amongst-the-leagues-best-nfl-patriots-bleacher-report-weddle-webb
malkav
- Belicici mester naná, hogy szereti Peest, mióta Pees épít védelmet nálunk, még nem kaptak ki tőlünk... PO-ban se, ahol eddig félhettek tőlünk.
- A cikk írója valószínűleg Peestől kapta erre a cikkre a pénzt, mert az öreg már most kampányolhat az állása miatt
- De még ez se megy neki túl jól, mert a sorok között Farrar is leírja : went 8-8 last season and missed the playoffs for the second straight year. Kiegészítem: 2013 óta 8-8, 10-6, 5-11, 8-8. Pees egy zseni, csak nem jön ki jól a lépés... persze

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Na erről mondjatok véleményt 😀www.baltimorebeatdown.com/2017/7/10/15943006/baltimore-ravens-defensive-scheme-amongst-the-leagues-best-nfl-patriots-bleacher-report-weddle-webb
több mint 8 éve
Az ILB poszt nálam (magasan?) a leggyengébb egység a védelemben...De miért?
Igor
több mint 8 éve
Az ILB poszt nálam (magasan?) a leggyengébb egység a védelemben...Hat amikor a draft elott leirtam hogy 6 kezdo hianyzik kozte az ILB-vel + a melysege akkor csupa pozitiv hozzaallas volt. Persze azt nem irtad le hogy ott gyengek vagyunk csak hogy ott vagyunk a leggyengebbek ami ettol lehet piszok jo ( de meglepnel ezzel)
Igor
több mint 8 éve
Az ILB poszt nálam (magasan?) a leggyengébb egység a védelemben...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Egyszerűen csak próbálok pozitívan gondolkodni, a Hawksnak sem az eszméletlen passrush a pass elleni védekezésének alapja.1. sztem hagyjuk Webb-et, mert a fizetesehez kepest a 0-t se utotte meg, de a mashol kezdo lehetne az mas mint amit most irtalSzerintem Webb ahhoz képest, hogy új pozton játszott nem volt rossz, sőt folyamatosan fejlődött, ragadt rá valami Szakálról, igazából cserének szerintem absz minőségi főleg, hogy slotba is be tudod tenni és még a szélen is elkaristol egy egy mecsen.noEloszor is nagy like, mert az utolso 2 honap karaktermennyiseget leirtad egy hszban es meglepo volt latni a ravens topikban.
2 aprosag szurja a szemem. Webb tavaly a 0 es atlagos volt bar utobbi az ev elejen mutatotthoz kepest HOF teljesitmeny volt ( Weddle nyilatkozata Jeff-rol:" vegre nem kell elmagyaraznom mit miert csinaltam". Remeljuk nem lesz Webb-re szukseg mert a 2 kezdohoz kepest oriasi visszalepes. A masik az ILB-ktol mit varsz, hogy tud segiteni a masik 2 egysegen? A futas ellen ok is jok lesznek, de passrush-ban nem sok potencial van bennuk.
Szerintem is Pees a legnagyobb baj. Remekul kielemzi a csapatokat--remek, de ha valtoztatnak akkor vegunk es ez a sport ennel egy picit gyorsabb. Amugy a pass-rush a "playbookjaban" ami kb 3 oldal amin van 2 pajzan rajz es egy best 4 out of 7 amoba bajnoksag, igy nehezen elvarhato csapat szinten a pass-rush, de bizzunk benne hogy iden nem igy lesz ( ez mar jo regota igy van) es/vagy valaki(k) villantanak egyenileg valamit.
Pees ellenere ugy gondolom a D mukodhet, ugy lett osszerakva, hogy ha a secondary kierdemli az osztalyzataidat es a DL fogja a futast akkor lehet keresni valonk es meg a olb is beuthet. Mindenesetre nem ez a klasszikus Ravens modi.
malkav
Az ILB-t úgy értem, hogy a sec úgy néz ki rendben lesz és tavaly már jobbak voltak Mosleyék zónázásban is, szóval ha a TE/slot elkapót le tudják védekezni akkor a pass rusher hiányt lehet kicsit feledtetni. Pont az olyan mecsek juttnak eszembe mint 2 évvel ezelőtti oakland mecs ahol kb. az összes 3 és rövid szituációt megoldották ellenünk rövid passzal, ha jobban zonáznak az ILBk azért ezt lehetne kozmetikázni.
no
2. egyszeruen nehezebbnek erzem hogy lekovetunk mindenkit, mint "odabasszni a'la Tusko Hopkins"
3. Irigyellek a memoriad miatt, 2ev alatt egy ilyen jutott eszedbe 😊
malkav
Másik hogy, bár agyfaszt kapok Pees ultrakonzervativ "Blitz" figuráitól, de volt időszak amikor Doom, Suggs Mcphee hármas elég jó számokat hozott...
[/quote]irtam hogy tud mukodni, de ok nem is tudnak olyan jok lenni mint a Denver pl. es szerintem a vezetoseg ugy gondolja hogy tudni fogunk nyomast gyakorolni.
En is pozitiv vagyok (mint minden ev kezdetekor). A draft a hianyossagaink erositesere ment ahol a draft is eros volt ( emberkek megitelese nelkul), igeret a futas nem elfelejtesere, megerositettuk a D leggyengebb reszeit. Termeszetesen a keves penz miatt az OL-re EGYELORE nem jutott, de meg messze a kezdo sipszo. Eredmenyek, szamok tekinteteben barmit kinezek magunkbol. Nehezebb annak lennem a D elvezhetosege szempontjabol mert P sokadik eve cserben hagy, de a remeny nala is el ( de vele leszek a legkevesbbe turelmes, de szerintem ertheto). Az egy erdekes kerdes ki fektette volna a hangsulyt inkabb az OFF-re?
több mint 8 éve
1. sztem hagyjuk Webb-et, mert a fizetesehez kepest a 0-t se utotte meg, de a mashol kezdo lehetne az mas mint amit most irtalSzerintem Webb ahhoz képest, hogy új pozton játszott nem volt rossz, sőt folyamatosan fejlődött, ragadt rá valami Szakálról, igazából cserének szerintem absz minőségi főleg, hogy slotba is be tudod tenni és még a szélen is elkaristol egy egy mecsen.noEloszor is nagy like, mert az utolso 2 honap karaktermennyiseget leirtad egy hszban es meglepo volt latni a ravens topikban.
2 aprosag szurja a szemem. Webb tavaly a 0 es atlagos volt bar utobbi az ev elejen mutatotthoz kepest HOF teljesitmeny volt ( Weddle nyilatkozata Jeff-rol:" vegre nem kell elmagyaraznom mit miert csinaltam". Remeljuk nem lesz Webb-re szukseg mert a 2 kezdohoz kepest oriasi visszalepes. A masik az ILB-ktol mit varsz, hogy tud segiteni a masik 2 egysegen? A futas ellen ok is jok lesznek, de passrush-ban nem sok potencial van bennuk.
Szerintem is Pees a legnagyobb baj. Remekul kielemzi a csapatokat--remek, de ha valtoztatnak akkor vegunk es ez a sport ennel egy picit gyorsabb. Amugy a pass-rush a "playbookjaban" ami kb 3 oldal amin van 2 pajzan rajz es egy best 4 out of 7 amoba bajnoksag, igy nehezen elvarhato csapat szinten a pass-rush, de bizzunk benne hogy iden nem igy lesz ( ez mar jo regota igy van) es/vagy valaki(k) villantanak egyenileg valamit.
Pees ellenere ugy gondolom a D mukodhet, ugy lett osszerakva, hogy ha a secondary kierdemli az osztalyzataidat es a DL fogja a futast akkor lehet keresni valonk es meg a olb is beuthet. Mindenesetre nem ez a klasszikus Ravens modi.
malkav
Az ILB-t úgy értem, hogy a sec úgy néz ki rendben lesz és tavaly már jobbak voltak Mosleyék zónázásban is, szóval ha a TE/slot elkapót le tudják védekezni akkor a pass rusher hiányt lehet kicsit feledtetni. Pont az olyan mecsek juttnak eszembe mint 2 évvel ezelőtti oakland mecs ahol kb. az összes 3 és rövid szituációt megoldották ellenünk rövid passzal, ha jobban zonáznak az ILBk azért ezt lehetne kozmetikázni.
no
2. egyszeruen nehezebbnek erzem hogy lekovetunk mindenkit, mint "odabasszni a'la Tusko Hopkins"
[/quote]Egyszerűen csak próbálok pozitívan gondolkodni, a Hawksnak sem az eszméletlen passrush a pass elleni védekezésének alapja.
Másik hogy, bár agyfaszt kapok Pees ultrakonzervativ "Blitz" figuráitól, de volt időszak amikor Doom, Suggs Mcphee hármas elég jó számokat hozott...
több mint 8 éve
Szerintem Webb ahhoz képest, hogy új pozton játszott nem volt rossz, sőt folyamatosan fejlődött, ragadt rá valami Szakálról, igazából cserének szerintem absz minőségi főleg, hogy slotba is be tudod tenni és még a szélen is elkaristol egy egy mecsen.noEloszor is nagy like, mert az utolso 2 honap karaktermennyiseget leirtad egy hszban es meglepo volt latni a ravens topikban.
malkav
[/quote]1. sztem hagyjuk Webb-et, mert a fizetesehez kepest a 0-t se utotte meg, de a mashol kezdo lehetne az mas mint amit most irtal
több mint 8 éve
Hát én örülnék, ha megragadna és jó idényt tolna akkor valszeg meg is tartanánk, de sok esélyt nem látok rá.
több mint 8 éve
Nagy tettel ne fogadj ra de van feher varju is az enekkaron.Értékelés (3): hát igen szép, hogy van mennyiség de amíg nincs egy Kelce/Olsen/Ertz típusú korrekt kezdő TE, addig ez kevés.malkavMegfogalmazás kérdése, de azért Kelce/Olsen nem egyszerű korrekt kezdő TE-k. 😊
OL(9): Stanley, Lewis, Jensen, Yanda, Hurst, Urshel, Siragusa, Elenaminor, Nembot(De bot)Mekkora esélyt látsz arra, hogy Jensen hosszabb távon megragad?
..... Jensent akarom Centernek és kész.... benne sokkal több fantáziát látok mint Hurstben RT-ként. .....
malkav
peterk2005

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Értékelés (3): hát igen szép, hogy van mennyiség de amíg nincs egy Kelce/Olsen/Ertz típusú korrekt kezdő TE, addig ez kevés.malkavMegfogalmazás kérdése, de azért Kelce/Olsen nem egyszerű korrekt kezdő TE-k. 😊
OL(9): Stanley, Lewis, Jensen, Yanda, Hurst, Urshel, Siragusa, Elenaminor, Nembot(De bot)Mekkora esélyt látsz arra, hogy Jensen hosszabb távon megragad?
..... Jensent akarom Centernek és kész.... benne sokkal több fantáziát látok mint Hurstben RT-ként. .....
malkav
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Folytatás:Offense:
(Értékelés 1-5 ig)
Legjobb láncszem: Maclin
Sérülésből jön vissza és tavaly elég gyenge szezont hozott, de messze ő a legsokoldalúbb WR a keretben. Legalább olyan teljesítményty várok tőle mint SSS-től vagy ne adj isten mint Boldintól. Nehéz lesz majd az elején megszoknia hogyha 20 yardra van az LOS-től, akkor is kaphat labdát.
Leggyengébb láncszem: OL vagy futójáték
Az OL papíron elég gyengusz, két kezdő kiesett bár én Zuttah-ét nem hullajtok könyeket, de Wagner hiányozni fog. Hurst for RT hypera én nem tudok lelkileg felkészülni, de még messze van a szezonnyító. De teljesen mindegy, hogy milyen lesz az OL passprotban amíg nem tudunk egy éppkézláb futójátékot összehozni.
Roster:
QB (2): Joe és Ryan
Szerintem ezt nem kell ragoznom, Joe nem tud szarból várat építeni, de ha beütnek a mínuszok tudja húzni a csapatot, komolyan mondom kéne neki egy fedett stadiont csinálni, amit beklímáznak -5-re és minden hazai mecset hoznánk.
Értékelés (3): ha a 2014-es Falccot láttam volna tavaly, akkor 4-est adnék, most nem kapja meg tőlem a bizalmat.... legyen rajta egy kis nyomás 😀
WR (6): Maclin, Wallace, Perriman, Moore, Campi, Reynolds
Az első négy gyakorlatilag betonbiztos és elég jól néz ki.... nem egy Marshal Beckham Shepard trió, de egészségesebb mint márciusban volt. Moore-ról jó hírek érkeztek, Perriman pedig hypevonatot indított, megláttjuk ebből mi lesz szezon alatt. Szerintem Rwynolds is be fog kerülni, ha ST-ben odateszi magát.
Értékelés (4): csak egy Maclin kellett ahhoz, hogy a kettes étékelésről ilyen magasra ugorjanak, nem kiemelkedő az egység, de van benne potenciál
TE (4): Watson, Gilmore, Boyle, Williams
Év elején még simán kivágtam volna Watsont és még úgy is komoly fejtörés lett volna hogy ki legyen az a 4 aki maradjon, de Waller megtalálta Boyle öltözőszekrényének kulcsát, s úgy tűnik mindent be is szedett ami ott volt. Az a baj, hogy mennyiségben megvan ez az egység, sőt mindegyik játékos kicsit jobb az átlagnál, de nincs kiemelkedő, sokoldalú játékos. Boyle és Gilmore mellett még Hurst is lehet kezdő RT, ők blokkolásban királyak, Williams pedig egész jó célpont volt rookieként.
Értékelés (3): hát igen szép, hogy van mennyiség de amíg nincs egy Kelce/Olsen/Ertz típusú korrekt kezdő TE, addig ez kevés.
RB(4): Woodhead, Dixon, West, Tortillaferrrero
Szinte szóról szóra azt tudom itt is írni, mint a TE-knél, van mélység, van tehetség és különböző fizikum, de nincs kiemelkedő játékos. Dixon 4 mecset csak a pálya széléről fog látni...
Értékelés (3): Igen Woodhead lehet X-factor de sosem volt 1. RB ebben a ligában, persze 3.down helyzetekben jól jön, de akkor is. West nem jobb mint egy közepes futó, Dixon meg még fiatal. Taligatologató meg elvileg FB poszton fog játszani, márha dob minden forduló előtt két hatost,hogy kiengedjék a kórházból.
OL(9): Stanley, Lewis, Jensen, Yanda, Hurst, Urshel, Siragusa, Elenaminor, Nembot(De bot)
Satnley, Yanda kircsi, ligaátlag fölött nincs miről beszélni (Bold: jövőre Stanley pro-bowler lesz)
Lewis esetében úgy gondolom jobb, ha marad LG-be legalább összeszoknak Stanley-vel. Jensent akarom Centernek és kész.... benne sokkal több fantáziát látok mint Hurstben RT-ként. két fiatalt draftoltból nem lesz idén kezdő. Hurst helyett meg jönni fog még FA... bízzátok ide.
Értékelés (3): Sokat gondolkodtam a két ponton is de Yanda és Stanley felhúzza őket, és bízom Romanban és Martyban.
Maradék három hely a szokásos Wolf pack: Tucker, Koh, Cox
Na most mindent kiszartam magamból, legközelebb TC híreknél találkozunk, addig bízzunk abban, hogy senkit sem csuknak le meg ilyenek.
Play like a Raven!
Back to the PO!