Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Maxx Williams time

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Pittat kiraktuk... sajnálom de valszeg úgyis visszavonult volna, így pedig lett egy kis pénzünk, ha már Maclin szerződés nélkül hagyta el a Billst. Most jöhet az Ozzie varázslás..
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
DEcker is lapátra fog kerülni állítólag... ő fit lenne ?
malkav
Fit mellett szép dollárokat is el fog kérni, hatalmas érdeklődés lesz iránta.
több mint 8 éve
DEcker is lapátra fog kerülni állítólag... ő fit lenne ?
több mint 8 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 838 — Steelers fan
Csak azzon az oldalon védekezhet ahol hosszabb a lába különben a WR van előnyben 😀
malkav
Vagy pedig elkanyarodik futás közben.
Ha a pálya közepe felé húz, még csak-csak, de ha lefut róla az már nem egyértelműen jó dolog. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 8 éve
Csak azzon az oldalon védekezhet ahol hosszabb a lába különben a WR van előnyben 😀
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 612
boykin egyik lába hosszabb mint a másik, tőlünk is ezért lett kivágva
zzz888
egy minigaton biztos rohadt gyorsan tud futni. Nincs parja mint a labanak.
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Vagy kell az info a playbookrol 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
ki tudja lehet azóta hozzánőt a rövidebb a hosszabbhoz 😀
több mint 8 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com
boykin egyik lába hosszabb mint a másik, tőlünk is ezért lett kivágva
több mint 8 éve
Jött közben Boykin és ment Arrington aki állítólag nem ment át a fizikai vizsgálatokon. Még nincs meg Boykin szerződése, de Arrington kivágásával valszeg 4M környékén lehetünk cappel.

Nagyon lebegtetik nálunk, hogy rámegyünk Maclin-re akit a héten vágott ki a Chiefs, ehhez azért még kellene della, ha Pitta visszavonul, ami azért elég valószínű, akkor lenne kb. +2.5M a négy mellé.

Nem tudom Maclin mennyire lehet erősítés, de elférne a rostren főleg hogy Pitta sajnos kiesett és Campi se tud egészséges maradni.

Hogy legyen jó hír is, Canady lépet be Young helyett az edzéseken és szerzett egyből 3 intet, bár a méretei alapján ő a szélen lenne jó.
több mint 8 éve
Fasza, de nekünk ugye nem kellett Howard... minek.
Igor
miert ne kellett volna. DB-sietteto kellett mert itt voltunk gyengek es itt volt eros a class ( papiron ). Egy ragopapirban nem lehetett fogadni, hogy a DB-k serules nelkul kibirjak az evet ( azert koran kezdtek sajnos ). Nem veletlen a ket Dallasi kozul a kevesbe tehetseges de elnyuhetettlent valasztottak.
több mint 8 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 650 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pittának jobbulást, csodával egyenértékű lenne ha még pályán látnánk

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Igor
Younggal a DB-k is kezdtek fogyni,slotban ő kezdett volna.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Pitta karrierjének ezzel kb vége. Kár érte, bírtam, jó kis elkapó tight end volt. :/

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
két nap 2 kezdő sérülése... jól kezdődik 😕

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
Állítólag ma Pitta is megsérült (bár kétlem, hogy ez itt bárkit meglepne)

Jött is a hír:
"#Ravens announced TE Dennis Pitta re-injured his hip in practice today. He's having tests taken to determine the severity of the injury."

Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Ahogy olvastam, Young-nak elszakadt az ACL-je szóval ő idén már valszeg nem fog játszani 😕 pedig tavaly ő volt a fény az éjszakában )
több mint 8 éve
Young megsérült, egy ütközés után fájlalta a térdét... kezdődik...
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
Állat a csávó, különösen az NFL átlagának fényében:
több mint 8 éve
Pár dolog:

-Cruz aláírt a Bearshez
- OTA-n gyakorlatilag mindenki részt vesz kivéve Yandát- aki amúgyis sérülésből lábadozik
- Részt vett az OTAn de nem lépett pályára: Suggs, Mosley, Watson, Maxx Williams, Waller, Carl Davis.. Suggs kimélő üzemmódban van a többiek ésrülés vagy offseason lábadozás miatt nem játszottak.
- Perriman kiemelkedő az edzéseken, hosszú TD, odalvonal meletti elkapás (JS mellett) egyelőre jól néz ki, dropról nem írtak
-Carrnak volt INT-je, Jefferson nagyon érzi a ritmust Weedlel, Pierce pedig jó volt Jernnigan helyén szedett is egy sacket.
-Humprey a második csapattal edz
-Dixon és Mizzle gyorsnak és jónak tűnt a futók közül.
- Reynodlsnak volt egy szép elkapása..
- OL: Stanley/Lewis/Jensen/Urschel/Hurst

Persze ilyenkor még mindenki probowler meg minden, de pár ember akik nekem eddig nagyon pozitívak: Jefferson nagyon jó a hozzáállása, remélem hogy az öltözőben is a hangadók között lesz, JS-nek nagyon bejött ez a offseason felkészítő program és reméli hogy a +3kiló izom amit ezalatt a hónap alatt felszedett segít neki egészségesnek maradni. Perriman egyelőre úgy néz ki idén már tényleg olyan elkapó lesz akire érdemes figyelni, biztos nem árt neki hogy egy offseasont együtt tölthet Flaccoval(kopp kopp).
több mint 8 éve
😀

Hát ez absz házi dolog, gyerekoromba édesapám boltvezető volt és azokban az időkben még egy országos frencsájz volt a boltoknak (érted!) és számokkal voltak megkülönbözeteve és apám a 818-as nyomatta...
malkav
Na igy meg is lett minden. Az AFESZ es Jani aki Jozsi, rogton erthetobb a dolog.
Amugy a regi idok kocsmaja szinten szamozottak, ahol meg csapkodni kellett a korsoval a pultot mert a cigifustttol senki nem latott semmit, hallani meg csak a "te a traktoros Pista lanyat ugy a kazal koze vagtam, hogy masnap az egesz TSZ-nek kellett ujrabalazni." gyongyszemeket. Zaraskor mindenki hazabicajozott es masnap a meloban visszakaptad a sajatodat.
no
Sajna kicsit elkapott az ékszíj amikor írtam, és így lehet hogy nem figyeltem annyira a részletekre ... Bocsnat! 😀 (A fura az, hogy tök komoly dolgot akartam írni, aztán elengedtem magam 😊)
malkav
jol van igy, mert lehet olyan lett volna mint a szekely viccben, hogy..." ....mert annak eros lett volna" 😊
több mint 8 éve
😀

Hát ez absz házi dolog, gyerekoromba édesapám boltvezető volt és azokban az időkben még egy országos frencsájz volt a boltoknak (érted!) és számokkal voltak megkülönbözeteve és apám a 818-as nyomatta...
malkav
Na igy meg is lett minden. Az AFESZ es Jani aki Jozsi, rogton erthetobb a dolog.
Amugy a regi idok kocsmaja szinten szamozottak, ahol meg csapkodni kellett a korsoval a pultot mert a cigifustttol senki nem latott semmit, hallani meg csak a "te a traktoros Pista lanyat ugy a kazal koze vagtam, hogy masnap az egesz TSZ-nek kellett ujrabalazni." gyongyszemeket. Zaraskor mindenki hazabicajozott es masnap a meloban visszakaptad a sajatodat.
no
Sajna kicsit elkapott az ékszíj amikor írtam, és így lehet hogy nem figyeltem annyira a részletekre ... Bocsnat! 😀 (A fura az, hogy tök komoly dolgot akartam írni, aztán elengedtem magam 😊)
több mint 8 éve
Gondolkodtam, és kitaláltam egy OL felállást, kiváncsi vagyok a véleménytekre:

Stanley, Lewis, Jensen/Urshel, Siragusa, Yanda

Igen bassza meg, kiraktam Yandát RT-be, játszott már ott, nem elit de kiemelkedő volt ott is. Stanley Lewis Balolda továbbra is együtt maradhatna, a center érdekes kérdés, mert ebben az esetben nem tudja Yanda jelezni a snapet, ezért vagy az eddigiekből valakinek teljesen le kell sajátítani a timingot, vagy el kell hozni Mangoldot. Ha Nico képes elfogadható szitet hozni LG-ben akkor jobb is hogy már most ott legyen ugyanis Yanda sem lesz már fiatalabb, ráadásul ott lesz a mester mellett. És igen, Yanda tud RT-t játszani és oinkább ő mint Hurst.