Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
na tippje van vkinek hogy milyen poszton jutt be UDFA idén a keretbe ?
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Újonc mezszámok

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Ha valaki akar egy Decosta interview hallgatni a draftról..
 bmoshow.com/
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 612
Kicsit hullaszag van a fórumon, senkinekse nincsen véleménye...
Pedig ez pont egy olyan draft ami lehetne megosztó ... 😀
malkav
A jatekosokat nem ismerve nehez lesz. A posztokat nezve sima liba. WR1 nem volt mar bent, toltelek meg UDFA-rol se lehet rosszabb mint a hatso korokbol. A masik ketto letfontossagu jott, G es T megoldva. Ilb es C talan a legkonnyebb potolni akar hazon belul, akar piacrol ( Mangold meg mindig johetne).
Ha minden aron keresel megoszto temat, akkor nezzuk meg Igor altal erdekesnek talaltatott nevek kozul melyik ketto-ketto a chips es a rovidital. 😊 Kezdem: Omarius Bryant ( pia), Pat Ricard (chips), Smoke Mizzell (chips) es Brandon Kublanow (pia)
no
Most összezavarodtam, mint vasorrú bába koronakidobódáskor... Mi chips mi pia, öregszem és lassul az agyam... mindegy legalább megtörted egy kicsit a temető hangulatot. (aztán nem voltam rest és visszaolvastam az előző kommenteket és nem értek egyet... szerintem Bryant chips lesz)
malkav
mondtam en hogy megoszto leszek? 😊
Mostanra javult a Barnak helyzete a megitelesed szerint? Sztem a draft utan is kijelentheto, hogy vegre nem leptek le a helyes osvenyrol. Raadasul a Qb kerdes is elsulhet pozitivan mar iden is, bar en jovore varom hogy legrosszabb esetben fr.QB-t fognak beszerezni + a fellepo hianyposztokat betomik a rengeteg penzukkel.
no
Olvastam két cikket a barnákról és mindkettő nagyon tetszett...
Egyik pozitív hangvételű cikk nagyon dicsérte a draftjukat és hogy mostmár akár 4-5 győzelmet is összeszedhetnek.....😛 viccet félretéve én még Bízom Kesslerben mert nem volt rossz, sőt... meglátjuk... és bár imádom a Steelers-Ravens rivalizálást, azért milyen felvezetőt lehetne egy Ravens-Brown Hétfő esti meccshez firkantani, ha az döntené el melyik csapat lesz a csoportgyőztes.
De a lényeg bármelyik csapat a háromközül megérdemli a csoport hásodik helyét ha mi vagyunk az elsők 😀
malkav
Nalam a barnak az egyutterzest jelenti. Lehet jovore keves lesz meg a win, de jovore is sokat ( es elol ) huznak, ennek a 3 ev draftjanak lesz ideje beerni ( ha kitartanak, amit naluk mindig ki kell hangsulyozni).

Amugy tolem 3.-ok is lehetunk, HA a PO meglesz ES HA remenyteljes lesz a teljesitmeny. 😊
több mint 8 éve
malkav
A jatekosokat nem ismerve nehez lesz. A posztokat nezve sima liba. WR1 nem volt mar bent, toltelek meg UDFA-rol se lehet rosszabb mint a hatso korokbol. A masik ketto letfontossagu jott, G es T megoldva. Ilb es C talan a legkonnyebb potolni akar hazon belul, akar piacrol ( Mangold meg mindig johetne).
Ha minden aron keresel megoszto temat, akkor nezzuk meg Igor altal erdekesnek talaltatott nevek kozul melyik ketto-ketto a chips es a rovidital. 😊 Kezdem: Omarius Bryant ( pia), Pat Ricard (chips), Smoke Mizzell (chips) es Brandon Kublanow (pia)
no
Most összezavarodtam, mint vasorrú bába koronakidobódáskor... Mi chips mi pia, öregszem és lassul az agyam... mindegy legalább megtörted egy kicsit a temető hangulatot. (aztán nem voltam rest és visszaolvastam az előző kommenteket és nem értek egyet... szerintem Bryant chips lesz)
malkav
Mostanra javult a Barnak helyzete a megitelesed szerint? Sztem a draft utan is kijelentheto, hogy vegre nem leptek le a helyes osvenyrol. Raadasul a Qb kerdes is elsulhet pozitivan mar iden is, bar en jovore varom hogy legrosszabb esetben fr.QB-t fognak beszerezni + a fellepo hianyposztokat betomik a rengeteg penzukkel.
no
Olvastam két cikket a barnákról és mindkettő nagyon tetszett...
Egyik pozitív hangvételű cikk nagyon dicsérte a draftjukat és hogy mostmár akár 4-5 győzelmet is összeszedhetnek.....😛 viccet félretéve én még Bízom Kesslerben mert nem volt rossz, sőt... meglátjuk... és bár imádom a Steelers-Ravens rivalizálást, azért milyen felvezetőt lehetne egy Ravens-Brown Hétfő esti meccshez firkantani, ha az döntené el melyik csapat lesz a csoportgyőztes.
De a lényeg bármelyik csapat a háromközül megérdemli a csoport hásodik helyét ha mi vagyunk az elsők 😀
több mint 8 éve
malkav
no
malkav
több mint 8 éve
malkav
no
több mint 8 éve
malkav
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Siragusa és Clark.

Előbbit 5/7-en, utóbbit UDFA-n

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Melyik kettot?
több mint 8 éve
kicsit d heavy, de nem rossz ez a draft... kettőt húztam én is fantasyban, szóóval nem kéne elégedetlenkednem 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Értékelem a bizalmadat az UDFA-k felé, mert igaz hogy minden évben jön valaki akiből később kezdő lesz, de én örültem hogy a top50 játékosról volt némi infóm, itt már senkiről semmit nem tudok.
Saját meglátásom szerint repül még Arrington és Watson ami +5M és abból jön egy OL és egy WR veterán... Ezzel a Roster kész, és lehet trimmelni...
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Alakul az UDFA listank is, van jatekos Michiganrol, Eastern Michiganrol es Western Michiganrol 😀

Utobbi Zach Terrell, Corey Davis QB-je.
Talan o es Adeboyejo a ket legnagyobb nev, utobbi talan meg rostert is foghat...plane hogy 4 WR-t is hoztunk, jelzeserteku.

Erdekes nev meg szamomra Omarius Bryant, Pat Ricard, Smoke Mizzell es Brandon Kublanow.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Hát ebből az látszik, hogy legalább két posztra jön még FA....
És most hogy húztunk első körben CB-t remélem Arringtont is kitesszük... az a 2M még jól jöhet máshova
több mint 8 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Nekem tetszik a draft. Egyedul az utolso pickkel huztam volna mas pozicioba. Azzal vedofalba huztam volna. Elegedett vagyok.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 8 éve
Nico sztem jó pick... tetszik, a többi d#, meg need... nem sexy de jó draft ez eddig

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Bowsert nem ismertem, de hrmadik körben Tim Williams az azért elég pofás, ha távol marad a balhés dolgoktól és valaki leegyszerűsíti neki a playbookot akkor ő elég jó fogás lenne. Wormleyról is keveset tudok de állítólag belső passrushban elég jó volt szóval cseréltük Jernigant kb. egy hasonlóra 4 évre olcsóért. Bár ő inkább a Guy féle DE posztot fogja megörökölni nem ?
malkav
OLB szemszogbol a mi playbook-unk bonyolultsaga miatt nem aggodnek ( szerintem amugy inkabb fuzetecske az)
no
Teljesen igazad van, de akkor is át kell fordítani ilyen pálcikaember rajzocskákra minimális szöveggel nehogy összezavarja majd 😀....
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
Bowsert nem ismertem, de hrmadik körben Tim Williams az azért elég pofás, ha távol marad a balhés dolgoktól és valaki leegyszerűsíti neki a playbookot akkor ő elég jó fogás lenne. Wormleyról is keveset tudok de állítólag belső passrushban elég jó volt szóval cseréltük Jernigant kb. egy hasonlóra 4 évre olcsóért. Bár ő inkább a Guy féle DE posztot fogja megörökölni nem ?
malkav
OLB szemszogbol a mi playbook-unk bonyolultsaga miatt nem aggodnek ( szerintem amugy inkabb fuzetecske az)
no
És ebben a pillanatban majdnem leejtettem a laptopot a röhögéstől 😀
több mint 8 éve
malkav
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Na a pass rusherek megjottek.
Bowser, Wormley es discount Tim Williams, ez igeretes nevsor...

Viszont igy valoban ILB-t kell csinalni Correabol. Vagy kuka az a pick..

En Bowsert is kedvelem, lehet hogy apro reach, de masok TJ Wattert lelkesednek, sztem Bowser robbanekonyabb.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Hát a második nap a Best player avaible mantrával ment az biztos. Két harmadik körös pick tetszik mert jó értéken voltak, a második körös pickről nem tudok mint mondani majd remélem Igor felvilágosít minket. Marty viszont biztos nem boldog eddig.... De hogy őszinte legyek nekem ezek tetszenek ha jön egy falember a 4. pickkel akkor teljesen rendben van ez a draft
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Peppers az ultimate tweener, és egy olyan védelembe megy ahol pláne nincsenek helyén a dolgok. Szerintem tragédia lesz a vége.

Garrett persze oké, meg Njokut is el tudom képzelni a támadósorban (bár érte sem vagyok oda), de szerencsére a Peppers pickkel jól elcseszték a dolgokat 😊
Igor
Hiába játszott egyetemen ezer poszton, nem tweener ő, az NFL-ben egy kurva jó SS lesz. Én nagyon nem örülök, hogy a csoportba került.
Soldados
vagy Gregg Williams csinál belőle egy új Mark Barront.
több mint 8 éve
Picit meglepett, hogy ha BPA húzunk, akkor így választottunk.
Remélem ha WR-t húzunk, akkor most tesszük meg, már többször leírtam, de a késői körös WR draftjainknak nulla értelme van, ellenben DL-ba szuperül húzunk prospecteket a hátsó körökben is.
Ami még szempont lehet: sok WR húzás a többi csapatnál=sok várható WR cut, azaz lehet tapasztaltakkal toldozgatni ezt az egységet. Nálam előbb lenne az OL rendbetétele. Lehet akármilyen jó WR sorunk (ami nincs), de szarnak tűnik, ha a QB állandóan menekül.
lucio
A meglepő az volt, hogy tavaly nem húztunk korán CB-t ... szerintem ez a húzás absz .nem meglepő. JS-sel vagy nélküle ég és föld a sec és a passz elleni védekezésünk, most meg kb. behúztuk a cloneját. Lesz helye mert JS legalább 1-2 meccsre ki fog esni...

Való igaz DL-be és OL-be is jól húzzunk hátsó körökben, szóval emiatt nem aggódom meg lesz oldva a a két fal valahogy. Ellenben 3 db WR ment ki és azért nem vastag a WR felhozatal, szóval a cutokban meg kukázásban annyira ne reménykedjünk... Hinni kell Wallacenak, hogy van elég WR a csapatban..
Most még lehet 2. harmadik körben esik egy WR, de kicsi az esély arra hogy sokat legyen a pályán...
Centert kellene húzni még meg passrushert, aztán csak BPA-val akármit. Szerintem a falban RT-t megoldja Lewis és valakit csak be tudunk állítni RG/LG-be attól függ Yanda éppen hol szeretné tolni...