Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Na kinek mi a tippje az első körös választásunkra?
több mint 8 éve
A legszörnyűbb tragédia történt Todd Heappel: a házuknál elütötte a 3 éves kislányát, aki belehalt sérüléseibe 😕

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Tegnap este volt az oldal mock draft játéka, melyen én húztam a csapatnak. Ezt sikerült összehozni:1 16 Baltimore Ravens Reuben Foster, LB (Alabama)
2 47 Baltimore Ravens Jordan Willis, Kansas State, OLB
3 74 Baltimore Ravens JuJu Smith-Schuster, WR, USC
3 78 Baltimore Ravens Carlos Watkins, DL, Clemson
4 122 Baltimore Ravens Dede Westbrook, WR, Oklahoma
5 159 Baltimore Ravens Deatrich Wise Jr., DE, Arkansas
6 186 Baltimore Ravens Levon Myers, OT, Northern Illinois
Az első körben a két top WR és a passrusherek, akiket akartam már nem volt bent, Foster meg nem tudtam ott hagyni; sztem vállalható. Azt reméltem, hogy valamelyik "használható" RT-nek való lecsúszik a 2. körbe, de ezt a húzást némileg későbbre kellett halasztanom, ezért a nálam legjobb maradék passrushert hoztam. A harmadik körben két WR-t is kivittek előttem (meg Motont, akit még akartam); igazából possession receivert kerestem és Smith-Schuster (ha nem lesz sokat sérült) elkaristolhat. Watkinst nagyon megkedveltem, szerintem megbízható 5-tech játékos lehet (1/9-en ment ki Charlton, nálam kb. az ő szintje). Westbrook kiegészítheti a WR corpot, itt már ki kellett húzni - red flags ide vagy oda. Wise is bpa húzás volt már nálam. A végén center és tackle között vaciláltam (Roullier még bent volt pl.), végül Myers mellett döntöttem.
Se centert, se épkézláb játékost a secondaryba nem húztam, ami azért bosszantó, de első 3-4 pickkel nem akartam ide hozni játékost. A RT poszt sem oldódott meg rögvest, meg futót is kerestem, de mindig elcsábultam. Maradt bőven hiányérzetem, de azért lyukakat is sikerült betömködni, meg a jövőre is tankoltam. Na, lehet savazni! 😊
Ja és a tracker itt elérhető: docs.google.com/spreadsheets/d/1gl32leifzizJO4RVYzZO1I51WrqZ7Wwjw6jHYtYWxYI/edit?usp=sharing
Szerkesztette: skizofita
több mint 8 éve
The veteran defensive back has re-signed with the Ravens on a three-year deal, according to ESPN's Adam Schefter

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 8 éve
Webb 3 évre visszajött.
több mint 8 éve
ugy legyenSzerintem is occsó volt,viszont ha egy kezdő szintet húzunk vele akkor megszépül majd.Henryről jöttek jó hīrek az előszezonban,Urbanba is többet látok, mint amennyit játszott.Végül is kvázi újonc szezonja volt,ő is 2idényt töltött IR en.Nem lesz a kis Timmy Jernigen pótolhatatlan.pont ez a felelmem, 2 nev 4 ideny 3 IR, de TJ nem potolhatatlan az biztos ( de sztem olcso volt)
kátrány
no
Az idényben nem láttam Spartans meccset,elkerültük egymást.A prospect ismertetőkben olvastam Malik McDowellről és huhhh...
nézd meg vagy nézzétek meg.
draftbreakdown.com/players/malik-mcdowell/
kátrány
több mint 8 éve
pessimistic as always...... : Den realitasnak hivom. 😊 De izlesek es pofonok. Pofonok hatasara amugy valtozik az izlesem.
malkav
több mint 8 éve
Szerintem őt első körben ki kéne huznotok...másodikra már nem hiszem,hogy bent lesz.
több mint 8 éve
Szerintem is occsó volt,viszont ha egy kezdő szintet húzunk vele akkor megszépül majd.Henryről jöttek jó hīrek az előszezonban,Urbanba is többet látok, mint amennyit játszott.Végül is kvázi újonc szezonja volt,ő is 2idényt töltött IR en.Nem lesz a kis Timmy Jernigen pótolhatatlan.pont ez a felelmem, 2 nev 4 ideny 3 IR, de TJ nem potolhatatlan az biztos ( de sztem olcso volt)
kátrány
no
Az idényben nem láttam Spartans meccset,elkerültük egymást.A prospect ismertetőkben olvastam Malik McDowellről és huhhh...
nézd meg vagy nézzétek meg.
draftbreakdown.com/players/malik-mcdowell/

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
pessimistic as always...... : D
több mint 8 éve
Henryről jöttek jó hīrek az előszezonban,Urbanba is többet látok, mint amennyit játszott.Végül is kvázi újonc szezonja volt,ő is 2idényt töltött IR en.Nem lesz a kis Timmy Jernigen pótolhatatlan.pont ez a felelmem, 2 nev 4 ideny 3 IR, de TJ nem potolhatatlan az biztos ( de sztem olcso volt)
kátrány
több mint 8 éve
Eleg nehez ertekelni a trade-t, igazabol, ez klasszikusan azon all v. bukik majd, hogy Pierce, Davis, meg a tobbiek mit nyujtanak a palyan elesben..hat szerintem teged ki fognak elegiteni, mert meglepodnek ha a drafton olyan koran huznank a helyere, a fiatalokra meg nem tettel nyomast 😊
Ha nem hozunk 1/2. korben helyere embert, es a fiatalokat vetjuk be jovore (akar jol szerepelnek, akar szarul), szamomra onnantol elfogadhato a dolog...
Igor
több mint 8 éve
Henryről jöttek jó hīrek az előszezonban,Urbanba is többet látok, mint amennyit játszott.Végül is kvázi újonc szezonja volt,ő is 2idényt töltött IR en.Nem lesz a kis Timmy Jernigen pótolhatatlan.

több mint 8 éve
Eleg nehez ertekelni a trade-t, igazabol, ez klasszikusan azon all v. bukik majd, hogy Pierce, Davis, meg a tobbiek mit nyujtanak a palyan elesben..Ha nem hozunk 1/2. korben helyere embert, es a fiatalokat vetjuk be jovore (akar jol szerepelnek, akar szarul), szamomra onnantol elfogadhato a dolog...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
ez a feltrade ez egy 4/1-nek felel meg kb a draft pick trade charton kb.
több mint 8 éve
Végül is akár mi is fizethettünk volna azért,hogy elvigyék...ehhez képest elképesztő üzlet.😛Azért egy 4. kört ért volna.Ő egy jó játékos,a 3/4 DE tanulása nem volt túl dinamikus,4/3ban hasítani fog.
Szerkesztette: kátrány

több mint 8 éve
Mangold volt viziten
több mint 8 éve
Aspect
87
Most mondta Harbaugh, hogy Wallace, Pitta, Flacco is playmaker. 😊
több mint 8 éve
Szerintem túl olcsón adtuk fel Jernigant ! jobb játékos volt annál, hogy egy pick cserét kapjunk....szar üzlet volt.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 8 éve
Biztos a negyzetek azok, legalabbis nalam az jon be ( legalabb arra gondolok amire akarok 😊 )Nincs semmi sértődés vagy ilyesmi, csak mindig elfelejtem a kurva smileikat kirakni. 😀😀 Na mindegy majd belejövök. Szerintem DL mennyiségre oké, nyílván az edzők tudják hogy ki mennyire jó és ki mennyire pótolhatatlan. Azért TJ nem váltotta meg annyira a világot, de én pl. offseason előtt azt szerettem volna ha Bwill megy és TJ marad itt hosszútávra.(Úgy gondoltam Pierce elég lesz mellé) hát nem ez lett.... de ettől jó ez a sport, hogy mindig meglepődsz és nem olyan mint a Dallas hogy az 5. percbe már tudod mi lesz az évadzáróban 😀( ennek kezdo idopontja megint vitahoz vezetne. Ha mernek viccelni azt mondanam malkav-nak, sajnos az NFL nagyreszt ev vegen van).Remelem nagyon nem bantottalak meg, itt senki nem a doktorit irja. Elmondom a negativ dolgokat is pozitiv kontosben, ha leszarod ha nem 😊
Most arra célzol, hogy a szezon szeptembertől decemberig tart (mármint a ravensnek mostanában) akkor átjött, ha arra hogy decemberbe kezdődik a foci akkor részben átjött.
A körülírásról meg annyit, hogy magam sem tudtam véleményt alkotni a dologban ezért csak leírtam pár dolgot... de hát bíró Úr ezé ne ítéjjen má e.. Végül is nem a doktori disszertációmat írtam 😛 .
Nyílván Ozzi tudja mit csinál, attól még én nem biztos hogy én látom a képet.😀
Az meg véleményes, hogy hiányposztot generáltunk-e ott ahol Pierce, Henry, Davis, Kaufusi ül a kispadon. Szóval veterán erre a posztra biztos nem gyün.
Nyugodtan elmondhatod a véleményedet még akkor is ha negatív... max leszarom 😀
malkav
A DL allomanyunk hatareset. Nem gondolom, hogy keresnenk vkit a piacrol, de egy jo boltra nem is mondana nemet Ozzie. Az irasomban csak az erteket feszegettem TJ-nek. A draftrol be fogunk szerezni DL-t, de akkor is igy lett volna ha marad TJ. Ha az ifjoncok robbantanak es foleg ha hadra foghatok lesznek akkor jo is lehet. Tudom a serulesek jonnek-mennek, de nekem kicsit tul sok a ha.
no
malkav
Hat TJ-t Ozzie-k nem araztak tul az biztos.
több mint 8 éve
Nincs semmi sértődés vagy ilyesmi, csak mindig elfelejtem a kurva smileikat kirakni. 😀😀 Na mindegy majd belejövök. Szerintem DL mennyiségre oké, nyílván az edzők tudják hogy ki mennyire jó és ki mennyire pótolhatatlan. Azért TJ nem váltotta meg annyira a világot, de én pl. offseason előtt azt szerettem volna ha Bwill megy és TJ marad itt hosszútávra.(Úgy gondoltam Pierce elég lesz mellé) hát nem ez lett.... de ettől jó ez a sport, hogy mindig meglepődsz és nem olyan mint a Dallas hogy az 5. percbe már tudod mi lesz az évadzáróban 😀( ennek kezdo idopontja megint vitahoz vezetne. Ha mernek viccelni azt mondanam malkav-nak, sajnos az NFL nagyreszt ev vegen van).Remelem nagyon nem bantottalak meg, itt senki nem a doktorit irja. Elmondom a negativ dolgokat is pozitiv kontosben, ha leszarod ha nem 😊
Most arra célzol, hogy a szezon szeptembertől decemberig tart (mármint a ravensnek mostanában) akkor átjött, ha arra hogy decemberbe kezdődik a foci akkor részben átjött.
A körülírásról meg annyit, hogy magam sem tudtam véleményt alkotni a dologban ezért csak leírtam pár dolgot... de hát bíró Úr ezé ne ítéjjen má e.. Végül is nem a doktori disszertációmat írtam 😛 .
Az meg véleményes, hogy hiányposztot generáltunk-e ott ahol Pierce, Henry, Davis, Kaufusi ül a kispadon. Szóval veterán erre a posztra biztos nem gyün.
malkav
A DL allomanyunk hatareset. Nem gondolom, hogy keresnenk vkit a piacrol, de egy jo boltra nem is mondana nemet Ozzie. Az irasomban csak az erteket feszegettem TJ-nek. A draftrol be fogunk szerezni DL-t, de akkor is igy lett volna ha marad TJ. Ha az ifjoncok robbantanak es foleg ha hadra foghatok lesznek akkor jo is lehet. Tudom a serulesek jonnek-mennek, de nekem kicsit tul sok a ha.
no
több mint 8 éve
( ennek kezdo idopontja megint vitahoz vezetne. Ha mernek viccelni azt mondanam malkav-nak, sajnos az NFL nagyreszt ev vegen van).Remelem nagyon nem bantottalak meg, itt senki nem a doktorit irja. Elmondom a negativ dolgokat is pozitiv kontosben, ha leszarod ha nem 😊
malkav
több mint 8 éve
( ennek kezdo idopontja megint vitahoz vezetne. Ha mernek viccelni azt mondanam malkav-nak, sajnos az NFL nagyreszt ev vegen van). Most arra célzol, hogy a szezon szeptembertől decemberig tart (mármint a ravensnek mostanában) akkor átjött, ha arra hogy decemberbe kezdődik a foci akkor részben átjött.
több mint 8 éve
Aspect
87
Kezdem ugy hogy Ozzie tudja es a tervenek ez is fontos eleme volt, csak nekem egyszeri embernek a nyitolepesbol meg nem latszik a terv. 😊 Azt hogy TJ mennyire jo jatekos azt nem feszegetnem mert parttalan vitaba torkolna. De az uj pozitiv latasmodom szerint egy fiatal, rookie szerzodeseben levo, ha siettetoket nezzuk a posztjan akkor jol fogja a futast. Ha a siettetest, akkor meg jo volt csak tenyleg eltunt ( ennek kezdo idopontja megint vitahoz vezetne. Ha mernek viccelni azt mondanam malkav-nak, sajnos az NFL nagyreszt ev vegen van). De a jatek ereje nem is erdekes jelen pillanatban hanem az ertekenek a meghatarozasa. Generaltunk egy hianyposztot, amit kukazas utjan mindenkeppen dragabban hozzhatunk egy veterant inkabb rontva a cap-et vagy esszerubben draftolunk egy DL-t, de azt tudtunk volna akkor is ha marad es varhatoan ennyi penzert nem kapunk jobbat. Igen jovore lehetne beszelni mennyit ert volna, de kaptunk volna egy + komp pick-et. Persze lehet a jovo evi class nem lesz ennyire jo ( ettol fuggetlenul, meglepodnek ha nem fogjuk gyujteni a pick-eket), vagy/es hozz Ozzie csoda DL-t barhonnan.Egyetértek veled. Valószínűleg tudják, hogy nem ér annyit, hogy jövőre nagy lóvéért nálunk maradjon. Itt csupán az ellenérték az, ami kevésnek tűnik. Lehet volt vele valami gond, amiről nem tudhatunk.
no
több mint 8 éve
Kezdem ugy hogy Ozzie tudja es a tervenek ez is fontos eleme volt, csak nekem egyszeri embernek a nyitolepesbol meg nem latszik a terv. 😊 Azt hogy TJ mennyire jo jatekos azt nem feszegetnem mert parttalan vitaba torkolna. De az uj pozitiv latasmodom szerint egy fiatal, rookie szerzodeseben levo, ha siettetoket nezzuk a posztjan akkor jol fogja a futast. Ha a siettetest, akkor meg jo volt csak tenyleg eltunt ( ennek kezdo idopontja megint vitahoz vezetne. Ha mernek viccelni azt mondanam malkav-nak, sajnos az NFL nagyreszt ev vegen van). De a jatek ereje nem is erdekes jelen pillanatban hanem az ertekenek a meghatarozasa. Generaltunk egy hianyposztot, amit kukazas utjan mindenkeppen dragabban hozzhatunk egy veterant inkabb rontva a cap-et vagy esszerubben draftolunk egy DL-t, de azt tudtunk volna akkor is ha marad es varhatoan ennyi penzert nem kapunk jobbat. Igen jovore lehetne beszelni mennyit ert volna, de kaptunk volna egy + komp pick-et. Persze lehet a jovo evi class nem lesz ennyire jo ( ettol fuggetlenul, meglepodnek ha nem fogjuk gyujteni a pick-eket), vagy/es hozz Ozzie csoda DL-t barhonnan.