Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
lucio 329
Picit meglepett, hogy ha BPA húzunk, akkor így választottunk.
Remélem ha WR-t húzunk, akkor most tesszük meg, már többször leírtam, de a késői körös WR draftjainknak nulla értelme van, ellenben DL-ba szuperül húzunk prospecteket a hátsó körökben is.
Ami még szempont lehet: sok WR húzás a többi csapatnál=sok várható WR cut, azaz lehet tapasztaltakkal toldozgatni ezt az egységet. Nálam előbb lenne az OL rendbetétele. Lehet akármilyen jó WR sorunk (ami nincs), de szarnak tűnik, ha a QB állandóan menekül.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Peppers az ultimate tweener, és egy olyan védelembe megy ahol pláne nincsenek helyén a dolgok. Szerintem tragédia lesz a vége.

Garrett persze oké, meg Njokut is el tudom képzelni a támadósorban (bár érte sem vagyok oda), de szerencsére a Peppers pickkel jól elcseszték a dolgokat 😊
Igor
Hiába játszott egyetemen ezer poszton, nem tweener ő, az NFL-ben egy kurva jó SS lesz. Én nagyon nem örülök, hogy a csoportba került.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A maradékból el tudtam volna képzelni jobb picket is, de legalább needre jött és nem Bengals-szintű lolpick... most kb ennyi a pozitívumot.

A Browns sajnos jól játssza a draft day mókát.. a PIT-en meg remélhetőleg hamarosan röhöghetünk.
Igor
Ennyire nem tartod jónak Rosst? Vagy mit jelent pontosan ez a "Bengals-szintű lolpick" Baltimore-i szakkifejezés?
megyerikrisz
Alapból nem ér 1/9-et a skillsetje még a 4.22 ellenére se (Mike Williamsé se amúgy, Davis az egyetlen akit TOP10-ben el tudtam képzelni, de még érte is reacheltek picit), egy one-trick ponyról van szó (kevésbé sokoldalú mint Tavon Austin mondjuk) és eléggé sérülékeny.
Ez nálam így összeadva túl sok probléma...

Mondjuk Fullert se kedveltem tavaly, és nála azért mindenképpen jobb WR - és azt is le kell írni, hogy nálam amúgy No 2 WR volt a classban Ross, de mondjuk 1. kör végén/2. kör elején vittem volna jó szívvel.. és szerintem ebbe a Bengalsbe nem is a WR volt a legnagyobb needek egyike.

Mindegy, nem ezen/egy picken múlik a draft, de én speciel örülök, hogy őt vittétek... aztán majd 6 hónap múlva biztos lesz 200 yardja ellenünk.
Igor
Érdekes, bár nálam is top10 volt Davis és top20 Ross, de sok szagértőnél Williams volt a legjobb. Valszeg én értettelek félre, a megfogalmazás alapján úgy tűnt, minta valami sánta postást draftoltunk volna, de 15-20 hely különbség még a hivatásos NFL-es szakértőknél is előfordul, nemhogy nálunk 6000 km távolságból. Meglássuk. (Btw azt hidd csak el, hogy a DL és az RB mellett a WR volt a legnagyobb need. 😀 )

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
A maradékból el tudtam volna képzelni jobb picket is, de legalább needre jött és nem Bengals-szintű lolpick... most kb ennyi a pozitívumot.

A Browns sajnos jól játssza a draft day mókát.. a PIT-en meg remélhetőleg hamarosan röhöghetünk.
Igor
Ennyire nem tartod jónak Rosst? Vagy mit jelent pontosan ez a "Bengals-szintű lolpick" Baltimore-i szakkifejezés?
megyerikrisz
Alapból nem ér 1/9-et a skillsetje még a 4.22 ellenére se (Mike Williamsé se amúgy, Davis az egyetlen akit TOP10-ben el tudtam képzelni, de még érte is reacheltek picit), egy one-trick ponyról van szó (kevésbé sokoldalú mint Tavon Austin mondjuk) és eléggé sérülékeny.
Ez nálam így összeadva túl sok probléma...

Mondjuk Fullert se kedveltem tavaly, és nála azért mindenképpen jobb WR - és azt is le kell írni, hogy nálam amúgy No 2 WR volt a classban Ross, de mondjuk 1. kör végén/2. kör elején vittem volna jó szívvel.. és szerintem ebbe a Bengalsbe nem is a WR volt a legnagyobb needek egyike.

Mindegy, nem ezen/egy picken múlik a draft, de én speciel örülök, hogy őt vittétek... aztán majd 6 hónap múlva biztos lesz 200 yardja ellenünk.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

Igor

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Egy bölcs ember mondá vala, drafton nem needre húzol. Drafton BPA jön. Needre ott a FA. (Vipera)
Elfogadható pick, de nem jó. Nekem Bolles jött volna be - a mögöttünk húzottakból. (és igen, Ő se BPA)

Szerkesztette: Collapo

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Ugyan így vagyok vele, mint Malkav.

Egy B pick.

Játékos értéke itt rendben van, posztot is meg lehet indokolni, de azért hasra sem kell esni.Engem nem lépett meg, tippjátékban is őt írtam hozzánk.

Allennek jobban örültem volna és sajnáltam, hogy Barnett és a 2 WR kiment, de szerintem összeségében nem volt rossz nap ez ránk nézve.

Nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy ma mit kezdünk ezzel a 3 pickkel.

Szerkesztette: cikesz
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Nincs ezzel baj szerintem, nem rossz pick... de nem is sexy.
Én Howardot nem láttam volna szívesen.... szerintem neki nagyobb lesz a füstje mint a lángja. Meg TE-kel tele a pallás...
több mint 8 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Marlon Humphery, CB

Allen még bent volt. 2. napon nem találtunk volna hasonló értékű CB-t?
horipapa92
NFL Comparison Jimmy Smith

Most jót röhögtem. 😀😀

Nem gondolom hogy első körben ennyire fontos lett volna a CB pick, van a kezdőbe emberünk. J.Smith, A dallasi, meg a L.Webb. Ezek a kezdőben elférnek.

Szivesebben láttam volna BPA-t. Allen, Jonathan / Howard, O.J.

Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Van benne ráció.Jó,hogy nem azonnal a kezdőbe érkezett.
Végül is jó játékos.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Peppers az ultimate tweener, és egy olyan védelembe megy ahol pláne nincsenek helyén a dolgok. Szerintem tragédia lesz a vége.

Garrett persze oké, meg Njokut is el tudom képzelni a támadósorban (bár érte sem vagyok oda), de szerencsére a Peppers pickkel jól elcseszték a dolgokat 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

Igor
Rajtunk nem tudom mit tudsz majd röhögni. Nincs olyan needünk, ami égbekiáltó lenne, így azt választunk, amit csak akaruk. 😉
Soldados
Peppers vagy Adoree pl. az lett volna... most már a Brownson is lehet 😊 vagy ha reacheltek valami ordasat másért. Elég sok embert tudnék sorolni ..
Igor
Peppers qrva jó lesz. Én nemhogy nem röhögök a Barnákon, inkább nem örülök, hogy védelembe behúztak két qrva jó embert.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve

Igor
Rajtunk nem tudom mit tudsz majd röhögni. Nincs olyan needünk, ami égbekiáltó lenne, így azt választunk, amit csak akaruk. 😉
Soldados
Peppers vagy Adoree pl. az lett volna... most már a Brownson is lehet 😊 vagy ha reacheltek valami ordasat másért. Elég sok embert tudnék sorolni ..

több mint 8 éve

Igor

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Aspect 87
Marlon Humphery, CB

Allen még bent volt. 2. napon nem találtunk volna hasonló értékű CB-t?
több mint 8 éve
Azt nem mondtam hogy reális, de mindenesetre jó lenne 😀
több mint 8 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Na ezt a forgatókönyvet el tudnám viselni .... bár a CB pick hiányzik belőle

www.cbssports.com/nfl/news/2017-nfl-seven-round-mock-draft-every-pick-trade-and-draft-class-for-all-32-teams/
malkav
Kizárt,hogy Davis csússzon 29-ig.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Na ezt a forgatókönyvet el tudnám viselni .... bár a CB pick hiányzik belőle

www.cbssports.com/nfl/news/2017-nfl-seven-round-mock-draft-every-pick-trade-and-draft-class-for-all-32-teams/
több mint 8 éve
Láttom enkinek sincs véleménye a draftról.... 😕
Most nézegettem a Mock draftokat, és megszartam a Walterfootballon ....

persze 5. kör már nem számít, de komolyan pont ott nem hoznék TE-et, egyrést van belőle hat darab (Pitta, Watson, Gilmore, Williams, Boyle, Waller), másrészt a koraikörös TE-nek is kell legalább egy év még belejönnek a dolgokba.... ,és ha project TE akkor sem fér el a rosteren akkor már inkább OL.DL,CB,passrusher,ILB bármi de miért TE????
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei menetrend
 twitter.com/Ravens/status/855211066900439040
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Szerintem reacheltek egy S-t.
Igor ment PM

több mint 8 éve
Aspect 87
Miből gondolod, hogy Barnett ilyen sokáig bent lesz?
Én továbbra is meglepődnék a Wr drafton első körben.

Szerkesztette: Aspect
több mint 8 éve
Én a Defensebe várok embert. Remélem jó CB vagy Passrusher.
Viszont alabamai Reuben Fosterről mi a véleményetek? Lecsúzhat hozzánk? Nem lepődnék meg rajta sem.
horipapa92
Hát én nem örülnék neki, de elképzelhető.....
Én Wr-t húzznék Davis/Williams ha bent lesznek, ha nem akkor Barnettre megpróbálnék rányomulni, akár trade árán is.
Foster mehet Cincybe, karaktere alapján odavaló 😀
több mint 8 éve
Aspect 87
Én a Defensebe várok embert. Remélem jó CB vagy Passrusher.
Viszont alabamai Reuben Fosterről mi a véleményetek? Lecsúzhat hozzánk? Nem lepődnék meg rajta sem.