Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 612
😀

Hát ez absz házi dolog, gyerekoromba édesapám boltvezető volt és azokban az időkben még egy országos frencsájz volt a boltoknak (érted!) és számokkal voltak megkülönbözeteve és apám a 818-as nyomatta...
malkav
Na igy meg is lett minden. Az AFESZ es Jani aki Jozsi, rogton erthetobb a dolog.
Amugy a regi idok kocsmaja szinten szamozottak, ahol meg csapkodni kellett a korsoval a pultot mert a cigifustttol senki nem latott semmit, hallani meg csak a "te a traktoros Pista lanyat ugy a kazal koze vagtam, hogy masnap az egesz TSZ-nek kellett ujrabalazni." gyongyszemeket. Zaraskor mindenki hazabicajozott es masnap a meloban visszakaptad a sajatodat.
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Halljátok, nem azért de néztem a hivatalos oldalt és tényleg rá vannak hypolva arra hogy Hurst lesz az RT..... nemá!!! Jó mondjuk azon az oldalon legalább egy Gilmore vagy Boyle be tud segíteni passprotba de akkor is.. Mellesleg jól látom hogy ha minden igaz egy elég fehér falunk lesz? Lewis, Urschel/Jensen, Yanda, Hurst ??? hát azért ez elég racist...szegény stanley biztos kivan
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Mi az a 818?
no
Egy lehetőség
Egy másik

utóbbinál az érinthetetlen szám környékén látnék is kötődést 😊
Collapo
Bazdmeg, ebben az a durva, hogy van olyan elmebeteg állat, aki ennek wikis oldalt csinál és ennyi hülyeséget összehord 😀
Wyatt
OFF: ráadásul erősen úgy fest, hogy az összes előtte levő szám is kapott oldalt... gondolom az utána levőkre is valameddig

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mi az a 818?
no
Egy lehetőség
Egy másik

Collapo
Bazdmeg, ebben az a durva, hogy van olyan elmebeteg állat, aki ennek wikis oldalt csinál és ennyi hülyeséget összehord 😀

több mint 8 éve
János Józsefbe meg igazad van de ha jános lenne menne neki a játék hidd el 😀
több mint 8 éve
😀

Hát ez absz házi dolog, gyerekoromba édesapám boltvezető volt és azokban az időkben még egy országos frencsájz volt a boltoknak (érted!) és számokkal voltak megkülönbözeteve és apám a 818-as nyomatta...
több mint 8 éve
A nyóctizennyócat csak az érti aki vót kemény is 😀
malkav

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
A nyóctizennyócat csak az érti aki vót kemény is 😀
több mint 8 éve
Mi az a 818?
no
Egy lehetőség
Egy másik

Szerkesztette: Collapo

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Collapo-val vagyok, hajra Def. es a mantra nekem is ismeros.
malkav
Köszi... lassan ugyan, de azért úgy fest átmegy a köztudatba, amit mondani/írni szerettem volna 😊
... Jánost meg megtanítám játszani meglássátok. Ment is volna a dolog, ha nem kapja el a rákos fene a fél offenset...
malkav
Tetü dolog azon trollkodni ezt a remekművet, hogy János valójában Jocó? 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Én is úgy gondolom, hogy a fal most még kérdőjeles de talán Romanban lehet egy pöttyet bízni.
malkav
A jelek arra mutatnak, hogy mindenki abban bizik, hogy a Roman Legion a legjobb ( meg mindig). Ceasar tudta es epitett ra. A futni fogunk es kesz, abbol a hosszubomba WR-ek megvannak, check-down-ra a legjobb RB, TE hadsereg bevetesre kesz. De azert a fal ehhez is kellene ( nemcsak szerkezetileg hanem minosegi alapanyagbol is). Mondjuk ehhez meg nem kellene meregdraga QB, tehat bizok egy fasza WR erkezeseben is. Flacco egy rejtely, megfizetik, mint egy elit QB-t, de azutan annyira nem biznak benne hogy raepitsenek vagy legalabb torekedjenek ra. Azt meg meg ok se hihetik hogy annyira jo hogy tojas-szenbol gyur gyemantot.
no
Ez azért nem teljesen van így.... Flacconál eddig egy OC volt aki tényleg az erősségeire épített (Kubiak), a többi meg a saját faszságát próbálta ráerőltetni (Cameron, Caldwell, Trestman) és ehhez képest mindegyik rendszerben tudott egy közepesett dobbantani. Szóval bízzunk abban hogy Marty és Roman össze tudnak rakni egy közepes O-t annál több nem is kell. Ha a védelem hozza az elvárt szintet, akkor jövőre lehet az O-ba invesztálni kicsit többet
malkav
Masrol beszelunk. A csucstanacs eldontotte, hogy Flacco meg lesz fizetve elit modjara, mert elit majd nem kapja meg a segitseget. A "tobbit a faszsagaival" is a csucstanacs hozta majd uveges szemmel vegigneztek a faszsagaikat. Collapo-val vagyok, hajra Def. es a mantra nekem is ismeros. De ehhez nem kell csucsgazsis QB. Persze orulok hogy nekunk van potens Qb-nk, ( megha nem DBrees) de ha orultseget jatszatunk vele fal-WR-futojatek nelkul akkor nehez elvarni a jo jatekot. De azert orulok hogy te is ugy latod hogy a SB ota Kubiak kivetelevel a " faszsagaikat eroltetjuk" a kozepes teljesitmenyert meg nem jar nagy zsozso es csak errol az apro ellentmondasrol beszeltem. Persze ahogy irtam run dominanciat varok minden aspektus azert ordit, most...4 honap mulvaig meg rengeteg viz lefolyik a Duna medreben.
no
Még csak ubiszezon van, lehet itt okoskodni, de az biztos hogy amíg a draftok nem jönnek be, addig tök mindegy O-ba vagy defbe húzol, Mivan, ha monjuk Elam (még leírni is nehéz pedig én végig pozitív voltam vele kapcsolatban) meg Brown Probowler szinten játszott volna, akkor meglenne a védelem alapja, nem kellet volna Jeffersonra költeni és megtartattuk volna Wagner... blabla

Szóval én úgy láttom ezt a dolgot, hogy az SB után mindenki akart egy szeletet a ravensből, meg amúgyis koros volt a keret, gondolták hogy jóvan kicsit megtoljuk azt a defet meg van egy fasza QB-nk aki szarból is tud várat építeni. Ő majd Marlon Brownokkal megoldja a dolgot. Meg is volt a terv idehozzuk első Gergelyt OC-nak mert ez a Nigga aki most a playeket hívja úgyis HC lesz valahol rá nem építünk. Aztán Gergely meg azt mondta figyeljetek én nem egy szaros 818-as gengszter vagyok, hozom a fél klánt meg egy-két kivénhedt saját játékost, akik tudják hogy kell odabszni, de cserébe nem rinyálok, draftoljatok defbe ha tudtok. Jánost meg megtanítám játszani meglássátok. Ment is volna a dolog, ha nem kapja el a rákos fene a fél offenset, Pista dereka, meg Rizsa ökle kikezdte a koncepciót, de Gergely tényleg tudtam hogy kell a fost megkeményíteni. Ekkor jött az a Kockaarcú trágyafaló Colorádói gyíkfink aki rátette gyűrűsujját a mi Gergelyünk és már búcsút is inthettünk a B kategóriás alapanyagokból épülő jó Offensra. Ha ez nem lenne gáz, a mi háziniggánk és elkapott vala döngilázt, aztán csak nem sikerült ezt a D sem megtölteni, félő volt hogy ha így haladnak, Mészáros Lőrinc a csapat tulajdonosa majd számonkéri hogy hol vannak az EU-s pályázatok... Szóval elhoztunk egy másik sápadtarcú 818-ast nyugatipartifélét, de ez meg tök homály volt, és mi a fene az még draftról is kart játékosokat hozni, hát kinek képzeli ez magát hogy nem a fárol leesett rétinigákkal képzeli el a csapatot, ráadásul Jánost elütötte a kombájn így meg nehéz betakarítani. A vége az lett, hogy kimondták baszunk az egészre lehet János jó, de ahogy tízéve vót az jó lesz most is telerakjuk a d-t gyors kis négerekkel tudjátok azokkal akik a sweet homeba vannak, ott eddig is nyomot áron hozzájuk jutottunk, a János meg megoldja a többit, Lőrinc meg örül mert jönnek a zsákok ahogy tíz éve is tele QB-kal meg euróval. Azt ennyi.
malkav
1.hat en meg se probaltam okoskodni.
2.Ha a draft szar ES a penz 0 akkor a csapatod is 0, foleg ha az edzoi stab is fogalmatlan (4bol 3szor). Siman egyet ertek
3.Flacco-rol senki nem gondolhatta komolyan hogy Marlon Brown-okkal megoldja, ha igen akkor az a legnagyobb tevedes amit sikerult osszehozniuk. Persze Flacco potens, ha a kepessegeihez ( ami korlatoltabb a fentebb leirtnal) kepest jatszatjuk. Megneznem a vasasban, sztem nagyon popec lenne. Es annal is jobb hogy egy managerQB legyen. Amirol en beszeltem, hogy a fizetese alapjan MB-okkal is viritania kellene, de azt nem varom el, de segitseget kaphatna ( tarsakat, edzoket, stb) es jobban mutatna mindenki.
4.Mosolyogtam az irasod alatt bar nem mindent ertettem Mi az a 818? Az biztos nem a motoros szekem tipusa. Jobban indul a reggel, kosz 😊
több mint 8 éve
Én is úgy gondolom, hogy a fal most még kérdőjeles de talán Romanban lehet egy pöttyet bízni.
malkav
A jelek arra mutatnak, hogy mindenki abban bizik, hogy a Roman Legion a legjobb ( meg mindig). Ceasar tudta es epitett ra. A futni fogunk es kesz, abbol a hosszubomba WR-ek megvannak, check-down-ra a legjobb RB, TE hadsereg bevetesre kesz. De azert a fal ehhez is kellene ( nemcsak szerkezetileg hanem minosegi alapanyagbol is). Mondjuk ehhez meg nem kellene meregdraga QB, tehat bizok egy fasza WR erkezeseben is. Flacco egy rejtely, megfizetik, mint egy elit QB-t, de azutan annyira nem biznak benne hogy raepitsenek vagy legalabb torekedjenek ra. Azt meg meg ok se hihetik hogy annyira jo hogy tojas-szenbol gyur gyemantot.
no
Ez azért nem teljesen van így.... Flacconál eddig egy OC volt aki tényleg az erősségeire épített (Kubiak), a többi meg a saját faszságát próbálta ráerőltetni (Cameron, Caldwell, Trestman) és ehhez képest mindegyik rendszerben tudott egy közepesett dobbantani. Szóval bízzunk abban hogy Marty és Roman össze tudnak rakni egy közepes O-t annál több nem is kell. Ha a védelem hozza az elvárt szintet, akkor jövőre lehet az O-ba invesztálni kicsit többet
malkav
Masrol beszelunk. A csucstanacs eldontotte, hogy Flacco meg lesz fizetve elit modjara, mert elit majd nem kapja meg a segitseget. A "tobbit a faszsagaival" is a csucstanacs hozta majd uveges szemmel vegigneztek a faszsagaikat. Collapo-val vagyok, hajra Def. es a mantra nekem is ismeros. De ehhez nem kell csucsgazsis QB. Persze orulok hogy nekunk van potens Qb-nk, ( megha nem DBrees) de ha orultseget jatszatunk vele fal-WR-futojatek nelkul akkor nehez elvarni a jo jatekot. De azert orulok hogy te is ugy latod hogy a SB ota Kubiak kivetelevel a " faszsagaikat eroltetjuk" a kozepes teljesitmenyert meg nem jar nagy zsozso es csak errol az apro ellentmondasrol beszeltem. Persze ahogy irtam run dominanciat varok minden aspektus azert ordit, most...4 honap mulvaig meg rengeteg viz lefolyik a Duna medreben.
no
Még csak ubiszezon van, lehet itt okoskodni, de az biztos hogy amíg a draftok nem jönnek be, addig tök mindegy O-ba vagy defbe húzol, Mivan, ha monjuk Elam (még leírni is nehéz pedig én végig pozitív voltam vele kapcsolatban) meg Brown Probowler szinten játszott volna, akkor meglenne a védelem alapja, nem kellet volna Jeffersonra költeni és megtartattuk volna Wagner... blabla

Szóval én úgy láttom ezt a dolgot, hogy az SB után mindenki akart egy szeletet a ravensből, meg amúgyis koros volt a keret, gondolták hogy jóvan kicsit megtoljuk azt a defet meg van egy fasza QB-nk aki szarból is tud várat építeni. Ő majd Marlon Brownokkal megoldja a dolgot. Meg is volt a terv idehozzuk első Gergelyt OC-nak mert ez a Nigga aki most a playeket hívja úgyis HC lesz valahol rá nem építünk. Aztán Gergely meg azt mondta figyeljetek én nem egy szaros 818-as gengszter vagyok, hozom a fél klánt meg egy-két kivénhedt saját játékost, akik tudják hogy kell odabszni, de cserébe nem rinyálok, draftoljatok defbe ha tudtok. Jánost meg megtanítám játszani meglássátok. Ment is volna a dolog, ha nem kapja el a rákos fene a fél offenset, Pista dereka, meg Rizsa ökle kikezdte a koncepciót, de Gergely tényleg tudtam hogy kell a fost megkeményíteni. Ekkor jött az a Kockaarcú trágyafaló Colorádói gyíkfink aki rátette gyűrűsujját a mi Gergelyünk és már búcsút is inthettünk a B kategóriás alapanyagokból épülő jó Offensra. Ha ez nem lenne gáz, a mi háziniggánk és elkapott vala döngilázt, aztán csak nem sikerült ezt a D sem megtölteni, félő volt hogy ha így haladnak, Mészáros Lőrinc a csapat tulajdonosa majd számonkéri hogy hol vannak az EU-s pályázatok... Szóval elhoztunk egy másik sápadtarcú 818-ast nyugatipartifélét, de ez meg tök homály volt, és mi a fene az még draftról is kart játékosokat hozni, hát kinek képzeli ez magát hogy nem a fárol leesett rétinigákkal képzeli el a csapatot, ráadásul Jánost elütötte a kombájn így meg nehéz betakarítani. A vége az lett, hogy kimondták baszunk az egészre lehet János jó, de ahogy tízéve vót az jó lesz most is telerakjuk a d-t gyors kis négerekkel tudjátok azokkal akik a sweet homeba vannak, ott eddig is nyomot áron hozzájuk jutottunk, a János meg megoldja a többit, Lőrinc meg örül mert jönnek a zsákok ahogy tíz éve is tele QB-kal meg euróval. Azt ennyi.
több mint 8 éve
malkav
no
malkav
több mint 8 éve
Ha a védelem hozza az elvárt szintet, akkor jövőre lehet az O-ba invesztálni kicsit többet
malkav
Yepp, same old story again 😊
Még akkor is ha én is a védelemben hiszek 😐

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
malkav
no
több mint 8 éve
malkav
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Ha Mangold jönne a fal így nézne ki:
Stanley-Siragusa-Mangold-Yanda-Lewis
cikesz
Ez a fal csak engem nem nyugtatna meg?
Szóval akárki jön a falba Hurst máris tuti csere így, hogy Lewis mindenhol tud játszani.(Ha senki se jön akkor is megfingatják TC-ben.)
cikesz
Ezt meg kívánom, hogy így legyen, de...
Collapo
En nyugodt vagyok ebben a pillanatban es varom a vegso megoldast. Tavaly borzaszto volt az OL, meg ugy is hogy fejlodott ( ahogy a rookie baloldal jobb es jobb lett), erre elment az egyik legjobb es a legjobb C ( akkor is igaz, ha mar o maga is borzaszto volt), persze nem fog hianyozni. Bizok az uj semaban, a potlasokban, az edzokben, az uj igazolasokban, a rookie-kban, most. Az elso tetmeccsen mar nem elegek a szavak es majd meglatjuk. En orulok ha jo lesz a D ( kellene vki aki ki is hozza az allatot beloluk, akar Pees, de vele lesz a legkisebb turelmem). Ok is kiemeltek a fal meg- es felerositeset igy elhiszem rajta vannak az ugyon, a vegeredmeny meg sokkal odebb van. Ha a jelen allapotot nezzuk akkor nem vagyok O reszrol boldog, mert jelen pillanatban WR fronton is baj van, de itt is messze a tetmeccs.

Ui: sajnos mar sokszor beneztek dolgokat, lasd pl. Q helyettesiteset stb, de most meg lehetunk bizakodoak.
több mint 8 éve
cikesz
Ez a fal csak engem nem nyugtatna meg?
Szóval akárki jön a falba Hurst máris tuti csere így, hogy Lewis mindenhol tud játszani.(Ha senki se jön akkor is megfingatják TC-ben.)
cikesz
Ezt meg kívánom, hogy így legyen, de...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
azért ezt a Hurst dolgot nem venném 100%-ra
malkav
Véleményem szerint 100%, hogy Hurst nem fog kezdeni.
cikesz
Ez lenne az én sejtésem is, ha nem Mangoldra hajtanánk, vagy nem Wagnert engedtük volna el.
Viszont mivel A T poszt alle zusammen szar és nem látom - még pletyka szinten sem, hogy keresnénk
megoldást - nos így marad a #hurráoptimizmus
Collapo

több mint 8 éve
malkav
cikesz
Ez lenne az én sejtésem is, ha nem Mangoldra hajtanánk, vagy nem Wagnert engedtük volna el.
Viszont mivel A T poszt alle zusammen szar és nem látom - még pletyka szinten sem, hogy keresnénk
megoldást - nos így marad a #hurráoptimizmus

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
malkav
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Stay positive, man...stay positive!
cikesz
Tok pozitiv voltam. 10 hetet adtam Joenak Hurst mogott

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Onwuasor kezdő MLB, lesz neki minimum 70 tackle,1 Int,F+R fumble😃😃

West 1000 yard+ os szezon.

Stay positive, man...stay positive!

Szerkesztette: cikesz