Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem eleg hogy jo a pets meg mazlijuk is van.. Eljon meg az ido amikor azon gindolkodnak kit huzzanak 1/1re
több mint 9 éve
ST-t adnám,ha érkezne.Josh Norris mockjában már a második helyen kiment Thomas...
kátrány
több mint 9 éve
Csak nem az sb miatt?
több mint 9 éve
Srácok, kinek kell írni, hogy szeretném törölni az accom? Végeztem az NFL-lel, ennek így semmi értelme 😕
több mint 9 éve
Lewisnál fordítva irtad,500E a dead és 1,8M a saving.és Arringtonnál is fordítva van.így ők tuti mennek sztem.[/quote] Előfordulhat bocsi igen az a kettőt benéztem. sőt szerintem Watson is fordítva van ....
Helyesen
Cut(saving/deadmoney) : Watson(3M/1M), Doom (6M / 2.4M), Wrigth (2.5M/2.5M), Arrington (2.1M/ 0.7M) Lewis (1.8M/0.7M),
Balfsz vagyok, bocsi
több mint 9 éve
Cut(saving/deadmoney) : Watson(1M/3M), Doom (6M / 2.4M), Wrigth (2.5M/2.5M), Arrington (0.7M/ 2.1M) Lewis (0.5M/1.8M),Lewisnál fordítva irtad,500E a dead és 1,8M a saving.és Arringtonnál is fordítva van.így ők tuti mennek sztem.
Resign: Wagner, Juice
FA: Brandon Marshal ha a jets kivágja
malkav
több mint 9 éve
.Nálam a pohár félig tele van,játékperc nélkül ő még "JJ Watt".Aki már nálam bust,bustok bustja Elam,Hurst,akik sokszor bizonyították,hogy egy csere szerep is magas nekik.Először szerintem játsszon egy alapszakasz meccset Kaufusi..Engem nem zavarna se 3-4-es DE-ként, se 4-3-as-ként (Dunlap), de LB-t ne csináljunk belőle...Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről ?Kaufusi 285 font ,egy Sam LB-nek kisebbnek,-250font körülinek- és mozgékonyabbnak és egyben erősnek kell lenni,övé a TE oldala.
Láttom mindenkinek megvan már a kedvenc prospectje az idei draftra csak én vagyok nagyon gyenge egyetemi fociból... Én mindenképpen CB-t szeretnék elsőkörben és talán a közepe fele (3.-4.) egy Safetyt akkor a secben JS,CB(1kör),TY, Weddle, SS(3.kör) Webb már pofá lehetne a sec. Mondjuk kellene még ILB, OLB, DE a védelembe, de legalább a sec rendben lenne pár évre.
malkav
Kaufusi-ra inkább a belső passrushban lenne szükség.
kátrány
A CB class nekem sokkal jobban tetszik, mint a tavalyi (jó, ezzel kb. mindenki így van..), és bár alapvetően elvből nem szeretem az 1. kör második felében érkező CB pickeket, idén nem zavarna (Tabor, Humphrey, King vagy Sidney Jones is jöhet... és meg ezen kívül is van aki elfogadható, de nekem ők tetszenek), heck, még Tim Williamsnek is örülnék.. 😀
Most elég nehéz lenne kicseszni velem, csak a Peppers, McCaffrey és Cam Robinson pick húzna fel (Cookért se vagyok igazán oda.)
Igor
Ha ebből a CB classból kihúzzuk Humphreyt első körben elsírom magam. Illetve sírnám, de valszeg előbb keresnék más csapatot... Komolyan, azt a srácot meccsenként szénné égették a mély labdákkal miközben olyan pass rush segítette ami nekünk nincsen...
Wilson Lattimore Jones nálam a preferencia sorrend CB-k közül
Tim Williams -- Randy Gregory 2.0 Külön drogériát kell nyitnia a csapatnak aki kihúzza. 😀
Peppers McCaffrey Robinson: egyetértünk, őket nagyon nem.
Én Solomon Thomasnak tudnék nagyon örülni
Blaise
ST-t adnám,ha érkezne.
Az 3 CB bármelyike jöhet,Taborral és Kinggel kiegészülve.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
russellstreetreport.com/2017/02/03/baltimore-ravens-salary-cap/salary-cap-q-a-pro-bowl-wagner/Egy nagyon érdekes riport,pusztán a számok alapján semmi vágy vagy szentimentalizmus.

több mint 9 éve
A Jaguars vezetése azt szeretné, ha a 2 csapat londoni meccs magyar idő szerint 15:30-kor(Londonban 14:30) kezdődne majd a 3. héten. Szóval erre érdemes felkészülni majd a mérkőzést a helyszínen megtekinteni kívánóknak.
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Először szerintem játsszon egy alapszakasz meccset Kaufusi..Engem nem zavarna se 3-4-es DE-ként, se 4-3-as-ként (Dunlap), de LB-t ne csináljunk belőle...Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről ?Kaufusi 285 font ,egy Sam LB-nek kisebbnek,-250font körülinek- és mozgékonyabbnak és egyben erősnek kell lenni,övé a TE oldala.
Láttom mindenkinek megvan már a kedvenc prospectje az idei draftra csak én vagyok nagyon gyenge egyetemi fociból... Én mindenképpen CB-t szeretnék elsőkörben és talán a közepe fele (3.-4.) egy Safetyt akkor a secben JS,CB(1kör),TY, Weddle, SS(3.kör) Webb már pofá lehetne a sec. Mondjuk kellene még ILB, OLB, DE a védelembe, de legalább a sec rendben lenne pár évre.
malkav
kátrány
A CB class nekem sokkal jobban tetszik, mint a tavalyi (jó, ezzel kb. mindenki így van..), és bár alapvetően elvből nem szeretem az 1. kör második felében érkező CB pickeket, idén nem zavarna (Tabor, Humphrey, King vagy Sidney Jones is jöhet... és meg ezen kívül is van aki elfogadható, de nekem ők tetszenek), heck, még Tim Williamsnek is örülnék.. 😀
Most elég nehéz lenne kicseszni velem, csak a Peppers, McCaffrey és Cam Robinson pick húzna fel (Cookért se vagyok igazán oda.)
Igor
Ha ebből a CB classból kihúzzuk Humphreyt első körben elsírom magam. Illetve sírnám, de valszeg előbb keresnék más csapatot... Komolyan, azt a srácot meccsenként szénné égették a mély labdákkal miközben olyan pass rush segítette ami nekünk nincsen...
Wilson Lattimore Jones nálam a preferencia sorrend CB-k közül
Tim Williams -- Randy Gregory 2.0 Külön drogériát kell nyitnia a csapatnak aki kihúzza. 😀
Peppers McCaffrey Robinson: egyetértünk, őket nagyon nem.
Én Solomon Thomasnak tudnék nagyon örülni
több mint 9 éve
Ezt a javaslom olvasásra dolgot nem értettem :SJavaslom olvasásra:Azért érdekelt mert 34DE-nek meg kevés a 285... szóval nem tudom,Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről ?Kaufusi 285 font ,egy Sam LB-nek kisebbnek,-250font körülinek- és mozgékonyabbnak és egyben erősnek kell lenni,övé a TE oldala.
malkav
kátrány
Mcphee 270 környékén volt asszem és ő is OLB-t tolt. Persze a belsőnyomást is generálta ha éppen oda állt fel.
Zsmith és Judon is 270 környékén van...
malkav
bowl.one/poziciok
J.J. Watt 6’5”, 290 font, Justin Smith 6’4”, 285 font ,két allpro 3/4 DE,
Kaufusi 6'6" és 285 font,Urban is hasonló paraméterekkel bír.Urbannak ez volt két IR idény után az első kvázi rookie szezonja,míg Kaufusi -nak most lesz.Ha minden klappol(Kloppol 😊 ),qrva gyors DL-ünk lehet.
kátrány
Ha itt arra akartál célozni, hogy mi a különbség a SLB és az OLB között akkor részben értem a dolgot én sem feltétlen ide állítottam volna fel, ezért kérdeztem meg.
Urban 6-7/300 Wattra én 295-öt találtam.... mindegy a lényeg hogy 285 az 15 frontra van a 270-től és a 300 tól is... meglátjuk mi lesz a dolog.
több mint 9 éve
Javaslom olvasásra:Azért érdekelt mert 34DE-nek meg kevés a 285... szóval nem tudom,Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről ?Kaufusi 285 font ,egy Sam LB-nek kisebbnek,-250font körülinek- és mozgékonyabbnak és egyben erősnek kell lenni,övé a TE oldala.
malkav
kátrány
Mcphee 270 környékén volt asszem és ő is OLB-t tolt. Persze a belsőnyomást is generálta ha éppen oda állt fel.
malkav
bowl.one/poziciok
J.J. Watt 6’5”, 290 font, Justin Smith 6’4”, 285 font ,két allpro 3/4 DE,
Kaufusi 6'6" és 285 font,Urban is hasonló paraméterekkel bír.Urbannak ez volt két IR idény után az első kvázi rookie szezonja,míg Kaufusi -nak most lesz.Ha minden klappol(Kloppol 😊 ),qrva gyors DL-ünk lehet.

több mint 9 éve
Azért érdekelt mert 34DE-nek meg kevés a 285... szóval nem tudom,Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről ?Kaufusi 285 font ,egy Sam LB-nek kisebbnek,-250font körülinek- és mozgékonyabbnak és egyben erősnek kell lenni,övé a TE oldala.
malkav
kátrány
több mint 9 éve
Jaja,ha átállnánk 4-3-ra vagy több 4-3 felállás lenne,akkor DE-nek,LB-nek sztem is meredek lenne.Engem nem zavarna se 3-4-es DE-ként, se 4-3-as-ként (Dunlap), de LB-t ne csináljunk belőle...Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről ?Kaufusi 285 font ,egy Sam LB-nek kisebbnek,-250font körülinek- és mozgékonyabbnak és egyben erősnek kell lenni,övé a TE oldala.
malkav
kátrány
Igor
Tim Williamstől azért fázok,mert gengszter vétségekkel került szembe a törvénnyel,fegyver,fű.Tartok tőle,hogy életforma és profiként sem tud függetlenedni a társaságtól.
Ahogy a fűvel elkapott játékosokkal is szkeptikus vagyok.A fű is életforma.Kösz Welsh ,Burrows masters... 😀

több mint 9 éve
Engem nem zavarna se 3-4-es DE-ként, se 4-3-as-ként (Dunlap), de LB-t ne csináljunk belőle...Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről ?Kaufusi 285 font ,egy Sam LB-nek kisebbnek,-250font körülinek- és mozgékonyabbnak és egyben erősnek kell lenni,övé a TE oldala.
malkav
kátrány
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről"In 2014, lost weight and attempted to play outside linebacker but experiment was a failure."
malkav
több mint 9 éve
Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről ?Kaufusi 285 font ,egy Sam LB-nek kisebbnek,-250font körülinek- és mozgékonyabbnak és egyben erősnek kell lenni,övé a TE oldala.
malkav

több mint 9 éve
Valahol olvastam, hogy Kaufusit Sam LB-ként képzelik el nálunk mit gondoltok erről ?Láttom mindenkinek megvan már a kedvenc prospectje az idei draftra csak én vagyok nagyon gyenge egyetemi fociból... Én mindenképpen CB-t szeretnék elsőkörben és talán a közepe fele (3.-4.) egy Safetyt akkor a secben JS,CB(1kör),TY, Weddle, SS(3.kör) Webb már pofá lehetne a sec. Mondjuk kellene még ILB, OLB, DE a védelembe, de legalább a sec rendben lenne pár évre.
több mint 9 éve
Nekem is o a kedvenc WR prospectem az 1-2. koros emberek kozul... almodozhatunk, de sztem igyse fog lecsuszni hozzank.Davis szépen elmókolt így minden felmérőt... Pedig ugye nála nem lenne mindegy tekintve, hogy egyetemen nem éppen a krém ellen játszott.Davis a kedvenc prospectem,most viszont elbizonytalanodtam,hogy sumákol vagy nem akar sérüléssel vagy műtéttel indítani nfl karrierét ...
Hooker nem hinném, hogy lejönne 16-ig...
Blaise
Viszont ezért vannak a scoutok,hogy ezt kiderítsék.
kátrány
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Merjünk nagyot álmodni : Larry Fitz 😊

több mint 9 éve
Marshall sztem hiba lenne... bar a fa piac is... hm erdekes a poszton.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Cut(saving/deadmoney) : Watson(1M/3M), Doom (6M / 2.4M), Wrigth (2.5M/2.5M), Arrington (0.7M/ 2.1M) Lewis (0.5M/1.8M),Monroe miatt -5milláról indulunk úgyhogy mérlegelni kell kit "éri" meg kivágni.pl Wrightot nem és KLewist sem a felsoroltak közül de lehet Watsont sem.Pitta restructure,Wallace extension.
malkav
több mint 9 éve
Azért SSS őrült,viszont a csapatérdeket maximálisan tisztelte.Ha egy játékos a sajtón keresztül szól be egy csapattársának vagy bírálja a taktikát nyilvánosan,az hiba és nettó f@szság.Ne keverjük össze a két hozzáállást.Ugyanezt csinálja Abrown. SSS-nek sem volt tökéletes reputációja... ezt be kell vállalni és adni egy esélyt.Cut(saving/deadmoney) : Watson(1M/3M), Doom (6M / 2.4M), Wrigth (2.5M/2.5M), Arrington (0.7M/ 2.1M) Lewis (0.5M/1.8M),Marshall nem egy idióta?Azt olvastam róla,hogy pofázik,kibeszéli a sajtónak a csapattársakat,a hibákat,azokat,amiket klubon belül kell tartani.
malkav
kátrány
malkav
AB.nek tudtommal ez az első és nem jellemző rá.

több mint 9 éve
"Gillmore Admits To Broken Back And Two Hamstring Tears".szóval Pitta az Pitta,Watson achilles szakadás,Boyle-Waller eltiltások,Maxx IRen volt.jól néz ki ez az egység is.
több mint 9 éve
Ugyanezt csinálja Abrown. SSS-nek sem volt tökéletes reputációja... ezt be kell vállalni és adni egy esélyt.Cut(saving/deadmoney) : Watson(1M/3M), Doom (6M / 2.4M), Wrigth (2.5M/2.5M), Arrington (0.7M/ 2.1M) Lewis (0.5M/1.8M),Marshall nem egy idióta?Azt olvastam róla,hogy pofázik,kibeszéli a sajtónak a csapattársakat,a hibákat,azokat,amiket klubon belül kell tartani.
malkav
kátrány