Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
"Tim Williams acknowledged past failed drug tests at the NFL Scouting Combine on Saturday,..."
Azért kicsit sajnálom,ezt a f@szf*j gyereket.Született tehetség.Az a mozgás,ami neki van,alkati kérdés,az nem tanulható.Top 10 lenne sok 10millió dollárral,ha nem lennének a balhéi.
Ha bejárna egy burficti utat és 7.kör vagy UDFA-ról megcsípnénk annyit azért megérne.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Hat igen ok a "vagy" kategoriaba estek nalam is a penzukert tul nagy a kockazat ertuk ok olcsobbert igen mert ok nem rosszak, de a tobbiek a selejt kategoriaba esnek es felaron se fognak tudni jobban jatszani, meg cserenek se kellenek. Ha seruleshullam lesz akkor mar a rookiehad 500e-ert ugyanugy maximum kikapDoom és Pista ár-érték aránya nem megfelelő.Doom talán bírna egy csökkentett snap számot.Pitta Joe kedvenc célpontja,viszont adhatna kedvezményt,mert nem Gronk.A listadon levo nevek adjak magukat, mert rosszak vagy Doom es Pitta eseteben kockazatosak es nem eleg jok a fizetesukhoz kepest. De felaron is rosszak a rosszak, es ha sikerulne BW es RW is ( a piac nem ezt valoszinusiti), akkor kb a draftoltakkal leszunk beljebb a tavalyi csapathoz kepest. Remelem bomba lesz a draft, mert max 5 (3) jatekosunk van akik kerdes nelkul lennenek kezdok masik 28 csapatban is.A Ravens honlap szerint 23 csapatnak az 20 mió feletti, egy tucatnak 40 mió feletti a cap space.Ebben reszben egyetertek.. de Doomnal inkabb a kora miatt aggodok (ebben a korban az elso rossz ev mar altalaban a nyugdijazas idejet jelzi), es ha szerintem a felsorolt embereket mind kirugnank (a fele raadasul olcson visszajonne), akkor Wagner es B-Will is beleferne.
Akárhogy cutolunk, ha árverseny lesz, az elején illetve a többség által használhatónak tartott játékosoknál valószínűleg alul maradunk.
Azaz aki használható(nak) tűnik, (pl. Doomnak egy rossz éve volt), megtartanám, mert helyette valószínűleg rosszabb(nak tartott) jöhet csak. Mivel bárhogy szabadítunk fel pénzt, másnak valszleg tööbb lesz. Legalábbis az elején. Azaz szerintem március elején nem a Ravens igazolásoktól lesz tele a sajtó
lucio
Szvsz.
Igor
no
kátrány
több mint 9 éve
Doom és Pista ár-érték aránya nem megfelelő.Doom talán bírna egy csökkentett snap számot.Pitta Joe kedvenc célpontja,viszont adhatna kedvezményt,mert nem Gronk.A listadon levo nevek adjak magukat, mert rosszak vagy Doom es Pitta eseteben kockazatosak es nem eleg jok a fizetesukhoz kepest. De felaron is rosszak a rosszak, es ha sikerulne BW es RW is ( a piac nem ezt valoszinusiti), akkor kb a draftoltakkal leszunk beljebb a tavalyi csapathoz kepest. Remelem bomba lesz a draft, mert max 5 (3) jatekosunk van akik kerdes nelkul lennenek kezdok masik 28 csapatban is.A Ravens honlap szerint 23 csapatnak az 20 mió feletti, egy tucatnak 40 mió feletti a cap space.Ebben reszben egyetertek.. de Doomnal inkabb a kora miatt aggodok (ebben a korban az elso rossz ev mar altalaban a nyugdijazas idejet jelzi), es ha szerintem a felsorolt embereket mind kirugnank (a fele raadasul olcson visszajonne), akkor Wagner es B-Will is beleferne.
Akárhogy cutolunk, ha árverseny lesz, az elején illetve a többség által használhatónak tartott játékosoknál valószínűleg alul maradunk.
Azaz aki használható(nak) tűnik, (pl. Doomnak egy rossz éve volt), megtartanám, mert helyette valószínűleg rosszabb(nak tartott) jöhet csak. Mivel bárhogy szabadítunk fel pénzt, másnak valszleg tööbb lesz. Legalábbis az elején. Azaz szerintem március elején nem a Ravens igazolásoktól lesz tele a sajtó
lucio
Szvsz.
Igor
no

több mint 9 éve
A listadon levo nevek adjak magukat, mert rosszak vagy Doom es Pitta eseteben kockazatosak es nem eleg jok a fizetesukhoz kepest. De felaron is rosszak a rosszak, es ha sikerulne BW es RW is ( a piac nem ezt valoszinusiti), akkor kb a draftoltakkal leszunk beljebb a tavalyi csapathoz kepest. Remelem bomba lesz a draft, mert max 5 (3) jatekosunk van akik kerdes nelkul lennenek kezdok masik 28 csapatban is.A Ravens honlap szerint 23 csapatnak az 20 mió feletti, egy tucatnak 40 mió feletti a cap space.Ebben reszben egyetertek.. de Doomnal inkabb a kora miatt aggodok (ebben a korban az elso rossz ev mar altalaban a nyugdijazas idejet jelzi), es ha szerintem a felsorolt embereket mind kirugnank (a fele raadasul olcson visszajonne), akkor Wagner es B-Will is beleferne.
lucio
Szvsz.
Igor
több mint 9 éve
A Ravens honlap szerint 23 csapatnak az 20 mió feletti, egy tucatnak 40 mió feletti a cap space.Doom már súlytalan volt,idény fele környékén visszatért,volt 1 jó meccse,aztán ennyi pénzért semmi.
lucio
Nekem Pittáért fájna a szívem,ennyi pénzért tudni kellene blokkolni és RZ célpontként is jobban kellene teljesíteni.Remélem belemegy a fizetéscsökkentésbe és marad.

több mint 9 éve
Marshall kivágva... most megnézhetjük Ozzi hogy repül rá 😀
több mint 9 éve
A Ravens honlap szerint 23 csapatnak az 20 mió feletti, egy tucatnak 40 mió feletti a cap space.Ebben reszben egyetertek.. de Doomnal inkabb a kora miatt aggodok (ebben a korban az elso rossz ev mar altalaban a nyugdijazas idejet jelzi), es ha szerintem a felsorolt embereket mind kirugnank (a fele raadasul olcson visszajonne), akkor Wagner es B-Will is beleferne.
lucio
Szvsz.
Stills, Garcon nekem nem kell.. ha hozunk valakit, akkor az legyen mar olyan, mint mondjuk Boldin vagy Stevie volt, hogy No 1 WR cimke rahuzhato - ez kb. Marshall (Alshon tul draga lenne, es kockazatos)
De mint mondtam, a WR/Edge szerintem a draftrol is potolhato, ezert is tettem Doomot a cutlistara meg..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Addison már aláírt a Panthershez.Igazad van,meg kell lépni,mert ez nem Ravens hagyomány,tele alul teljesítő FA-kal.Remélem utólag belátják.
Willis 3/16 😀 hol kell aláírni?
Ami engem az off seasonnal kapcsolatban érdekel az a következő - és erre persze utólag fogunk választ kapni, ha egyáltalán.
Felrobbantják-e a keretet már idén --> van arra bizalom a stáb felé, hogy újra tudják definiálni magukat és a csapatot
vagy nem lesz jelentős purge ami indikátora lehet annak, hogy mindenkinek a segge alatt forró a talaj.
Tudom, hogy itt nem népszerű gondolat, de ha a második opció él és idén is csak vergődés lesz akkor jövőre elkerülhetetlennek tartom a nagytakarítást és az új lapok lekérését.
Blaise
Akiket Igor felsorolt mindenki mehet és talán megy is.

több mint 9 éve
Ez az Oz-Alabama dolog nem tudom honnan jött a mediának egyébként.két éve nézte valaki és akkor még az Oklahoma vezetett.Az alabamai O linemaneket meg hagyjuk sztem.én leggalábbis nem emlékszem olyan jó játékosra onnan.
több mint 9 éve
lucio
329
A Ravens honlap szerint 23 csapatnak az 20 mió feletti, egy tucatnak 40 mió feletti a cap space.Akárhogy cutolunk, ha árverseny lesz, az elején illetve a többség által használhatónak tartott játékosoknál valószínűleg alul maradunk.
több mint 9 éve
Ez nem politika itt a nem népszerű nézeteidet is megoszthatod, max kapsz egy erősebb fejmosást ennyi 😀Én is rá gondoltam, mint lehetséges FA jelölt, ha Wagnerrel nem sikerül megegyezni, amiért úgy néz ki nagyon tepernek.Bama játékos, ami mindig egy plusz Ozzinál, ha jól rémlik ő sérült is volt szóval talán picit alkudni is lehet lefelé, de vele kiegyeznék.
Mondjuk már nagyon várom Igor által felvázolt cut tömeget..
Szerintetek ha elmegy Wagner és mondjuk Lewis megy RT-be akkor egy Warmack a titansből jöhetne LG-be ?
malkav
Én még Garconra leszek kiváncsi, szerintem nála is bepróbálkozunk/bepróbálkozhatnánk, illetve még Stills-ben is lenne ráció, de az ügynöke valami orult összegekkel dobálózik az ügynöke, pedig nekem kedvelem a csávót reális áron fasza lenne 3 ilyen sebességű csávó, mint Stills,Wallace,Perriman go to guynak meg ott van Pitta, akinek jo lenne egy paycut check downokra Meg megtartjuk Juicet😃😃 Azert ez az elkapo 3 mas ha Predi fejlődne nem lenne rossz, az mas kérdés, ami a legfontosabb, hogy használni kene tudni oket...
több mint 9 éve
...Sajnos a 22-s csapdajaban erzem magunkat, nem kis javulas kellene a jelenlegi allomanytol ( sok esetben mission inpossible) es hianyposztjaink is foleg a "draga" kategoriakba esnek. Ha a caphit-et tologatva probaljuk meg javitani a csapatot a draftok-nak nagyon kellene ulnie a kovetkezo evekben ( szinte minden korben es nem projektmateria kell), mert utana meg QB nem lesz, ezert ha meg robbantani akarsz akkor meg minden perc pocseklas.
Felrobbantják-e a keretet már idén --> van arra bizalom a stáb felé, hogy újra tudják definiálni magukat és a csapatot
vagy nem lesz jelentős purge ami indikátora lehet annak, hogy mindenkinek a segge alatt forró a talaj.
Tudom, hogy itt nem népszerű gondolat, de ha a második opció él és idén is csak vergődés lesz akkor jövőre elkerülhetetlennek tartom a nagytakarítást és az új lapok lekérését.
Blaise
JH interju megadta a valaszt, versenykepesek (contender-ek) leszunk. Hite, onbizalma, kisugarzasa is irigylesre melto, de a "munkaba vetett bizodalma" egy kicsit tulzo nekem ( persze fontos nagyon de a tehetseget nem lehet potolni vele es ebben a ligaban a tehetsegesek is sokat "dolgoznak"
több mint 9 éve
Ez nem politika itt a nem népszerű nézeteidet is megoszthatod, max kapsz egy erősebb fejmosást ennyi 😀Mondjuk már nagyon várom Igor által felvázolt cut tömeget..
Szerintetek ha elmegy Wagner és mondjuk Lewis megy RT-be akkor egy Warmack a titansből jöhetne LG-be ?
több mint 9 éve
Addison már aláírt a Panthershez.Willis 3/16 😀 hol kell aláírni?
Ami engem az off seasonnal kapcsolatban érdekel az a következő - és erre persze utólag fogunk választ kapni, ha egyáltalán.
több mint 9 éve
Toltam egy offszezon szimulatort fanspeaken - igazabol eleg gyorsan, lehetett volna ennel boven jobban, plane FA-n.Cut
-Doom (6M)
-Pitta (3.3M)
-Wright (2.67M)
-Zuttah (2.4M)
-Watson (3M)
-Arrington (2.1M)
-K. Lewis (1.8M)
-Hurst (1.8M)
-Jensen (1.8M)
-Orr (2.8M)
Igy generaltam 37.6M capspacet.
Visszaigazoltam
B-Will - 8.5M / 4 ev (30% guaranteed)
Doom - 3M / 2 ev (25% guaranteed)
Ducasse - 1.2M / 2 ev (20% guaranteed)
Wagnernek kinaltam 6.5-et, nem fogadta el.. (FA-n 7.6M/5 evet kapott a 49erstol)
maradt 23,36M
Leigazoltam FA piacrol
Keenan Robinson - 3M / 2ev (Riley 4.1M, Greenway 4.2M volt..) - de veteran ILB eleg sok volt kint, szerintem ilyet tudunk hozni siman
Mario Addison - 4.5M / 3 ev (LOL... poenbol megprobaltam, nem gondoltam hogy elfogadja - Peppers 10.2M-ert ment 1 evre a Titansbe...) - edge kerdest amugy inkabb a draftrol oldanam meg..
Zuttah - 1M / 1 ev
Jeffery elment 11.4-ert, utana hajtottam Brittet aki maradt 5 evre 11.5M-ert a Ramsnel 😀
Probalkoztam meg WR, OL meg DL depthet hozni, aztan amikor Guy elment 6.4M/4 evre a Tampaba, ott feladtam a dolgot 😀 pedig volt meg 16.6 millia cap spacem.... ebbol Ozzie biztos tudna hozni IRL 3-4 olcso, hasznos veterant (egy OT-t mindenkeppen... vagy Addisonnal ugye 21M, igy johetne egy "sztar" OT), es a maradek meg eleg a toltelekre..
Draft
1/16 Lejott Corey Davis, igy eleg gyors es sima dontes volt 😊
2/16 kint volt Kamara (akit en nem szeretek amugy), CBk-nel Tankersley/White, a safetyknel Baker/Melifonwu, illetve Moton/Garcia.
A ket fo nev Baker es Moton volt.. inkabb Budda Baker mellett dontottem BPA alapon.
3/16 - mindenki kiment a fenti listabol - foleg TE-k maradtak (Engram, Leggett, Everett), a CB class szinten eleg mely volt (Sutton, J. Lewis, K. King, Moreau).. de ugy gondoltam, hozok az edge classbol valakit - Jordan Willis lett a valasztas (DeMarkus Walker, Kpassagnon, Smoot volt meg kint)
3/35 - Anzalone epp kiment elottem, Bisnowaty/Davenport volt mar csak kint OT-k kozul, CB meg mindig mely volt, esetleg Pocic... de inkabb elhoztam Ardarius Stewartot, mert a WR class mogotte mar eleg szegeny volt (Switzer 3/36-ra kiment..)
4/16 - Fabian Moreau, CB (Pocic, esetleg Shaheen lett volna masik opcio), ez volt az a kor, ahol a maradek "nagy nevek" kb mind kimentek
5/16 - Larry Ogunjobi, DL (Mixon bent volt meg, asszem a Pats vitte vegul, pffff.. ha nem IRL Ravens lennenk, mar 4.-ben behuztam volna, de Rice utan ugye eselytelen.)
6/16 - Ahkello Witherspoon, CB
Most, hogy mennyire realis az egesz, azt ne feszegessuk 😊
Az OT class nagyon gyalazatos, nalam Moton az utolso hasznalhato, Bisno/Davenport esetleg project... de jobb lenne FA-rol megoldani. Edge, CB, WR viszont draftrol siman megoldhato.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Elkezdtek hullani a fejek rendesen...várom az első áldozatokat nálunk is.Nagyon csendesek vagyunk eddig, ami nem feltétlen baj..
több mint 9 éve
Inkabb ezt a kettot ajanlom, en ezert varok az UDFA statusznal tobbet tole..Ezt a Skura dolgot nagyon nem értem, én csak egy PS töltelék játékost látok aki max egy karrier backup. Ha akkora ász lenne akkor valahogy megragadt volna rosteren. De remélem nektek van igazatok...www.nfldraftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=96376&draftyear=2016&genpos=C
Blaise
Ebből kiindulva,az esze megvan a játékhoz,mivel az ACC -ból jött kevés nfl kompatibilis játékos ellen játszott ,ezért őt is nfl szintre kell hozni.Nagyon jó számokat hozott az általa vezetett OL,évről-évre.
Vélhetően ezért nem engedte el a vezetés.
kátrány
www.profootballfocus.com/the-10-best-players-in-the-trenches/ - elegge elit tarsasag...
www.profootballfocus.com/draft-pff-scouting-report-matt-skura-c-duke/
Kelly ugye kiemelkedett tavaly, de ot leszamitva (meg persze Whitehair, de ott mindenki azzal szamolt hogy OG lesz), a tobbi center kozott en nem lattam tul nagy kulonbseget...
Szerkesztette: Igor
több mint 9 éve
Én ezt a 2013-as draftot tartottam nagyon ergyának, de úgy látszik vannak csapatok akik minket is alulmúltaknyehehe az a grade A+ hogy kezdő GUARDOT húzol 11-re, meg egy kórházi várólistát harmadikba - ugyanerre a produkcióra a Giantsnak ad D-t. szóva...
www.si.com/nfl/2016/05/05/nfl-draft-2013-grades-picks-analysis-results
malkav
nyihuhú s az is A-nak számít, ha a strongsafetydnek folyamatosan be kell segíteni egy nyócvanéves veteránnal

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Ezt a Skura dolgot nagyon nem értem, én csak egy PS töltelék játékost látok aki max egy karrier backup. Ha akkora ász lenne akkor valahogy megragadt volna rosteren. De remélem nektek van igazatok...Jó kérdés viszont az is tény, hogy nem nagyon van olyan, hogy szituációs vagy rotációs center 😀 ...
Blaise
majd kiderül mit hoz 2. évére...
Akiről még rebesgetik hogy fekete ló lehet az Maurice Canady. Nem lenne rossz ha ez a két játékos hirtelen megugraná a kezdő szintet.
több mint 9 éve
Ezt a Skura dolgot nagyon nem értem, én csak egy PS töltelék játékost látok aki max egy karrier backup. Ha akkora ász lenne akkor valahogy megragadt volna rosteren. De remélem nektek van igazatok...www.nfldraftscout.com/ratings/dsprofile.php?pyid=96376&draftyear=2016&genpos=C
Blaise
Ebből kiindulva,az esze megvan a játékhoz,mivel az ACC -ból jött kevés nfl kompatibilis játékos ellen játszott ,ezért őt is nfl szintre kell hozni.Nagyon jó számokat hozott az általa vezetett OL,évről-évre.
Vélhetően ezért nem engedte el a vezetés.

több mint 9 éve
Ez a 2013-as draft class első köre kevés csapatnak adott okot örömre, így nekünk sem sokra. 😀 :SAz elso korbol 10 probowler talaltatott, megha sokat nem jelent de inkabb oromet es biztos nem bust-ot. A 2. korben szinten legalabb 6-7 klasszis jott ki. Teny eleg gyatra ev volt altalanossagban, de 2 ordas bust-ot huzni se volt egyszeru
Vrij6
több mint 9 éve
Ezt a Skura dolgot nagyon nem értem, én csak egy PS töltelék játékost látok aki max egy karrier backup. Ha akkora ász lenne akkor valahogy megragadt volna rosteren. De remélem nektek van igazatok...
több mint 9 éve
Én ezt a 2013-as draftot tartottam nagyon ergyának, de úgy látszik vannak csapatok akik minket is alulmúltak www.si.com/nfl/2016/05/05/nfl-draft-2013-grades-picks-analysis-results
több mint 9 éve
Annyit teszek hozza, hogy az egyik, ha nem a legerosebb center prospect volt az elmult evekbol.. es a PFF is kifejezetten kedvelte 😊A bust teljes fogalmát kimeríti Elam.Egy ps center akit el akartak vinni évközben de Ozék emeltek a fizuján és maradt.lehet látnak benne valamit,remélem váltja Zuttaht és be is válik.
Skuraról mit kell tudni? Lehet csak é vagyok tudatlan, Nekem ő valamiért kimaradt.
cikesz
Peter
több mint 9 éve
És én ezen gondolkodtam GM-drafton akkor. És sikerült nekem is Brownra böknöm 😀Mondjuk 6 helyet felcserélhetünk volna Hopkinsért így utólag 😀Áh,Jamie Collins a nyerő.akkor nem lett volna Abrown sem.
malkav
Peter