Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Calibornet is szóba hozták velünk...vélemény?
több mint 8 éve
Aaron WilsonHitelesített felhasználó @AaronWilson_NFL 14 p14 perccel ezelőttTovább
Eagles make it official, announce their three-year deal for Torrey Smith
0 válasz 7 retweet 9 kedvelés
Válasz Retweet 7
Tetszik 9
Aaron WilsonHitelesített felhasználó @AaronWilson_NFL 2 ó2 órával ezelőtt
Tovább
Eagles cut Connor Barwin, team announces
Torrey nem jön,viszont Barwint nagyon bírtam texasiként,ő rendszerfitt lenne.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Várjuk ki a végét.Amíg a saját csapatunk erősségére(?) nem építünk szerintem felesleges azon gondolkodni mi lesz ha Bell jön szembe. A preventív dolgok általában nem működnek.Én is örültem volna,ha Wagner marad és a C posztot kellene csak stabilizálni,viszont Jeffesson nagy fogás.Olyan jó S duó Weddle-vel,hogy felerősíti a pálya szélét is.Egy pass ligában,Bellel játszani évente 2x kell a stabil és intelligens S duó.Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
kátrány
Btw: Félve írtam az erősséget, mert vagy nem tartják Flaccot annak ezért nem építünk rá, vagy ha Ő a csapat erőssége, akkor nem rá építünk ami szerintem elbaltázott dolog de mindenkinek lelke rajta.
Nyilván ha Peest tartjuk erősségnek akkor qwa jó igazolás még 8-ért is Jefferson... 😀
Blaise
Wagner nem akkora klasszis,mint KO volt vagy Yanda vagy ahogy Stanley kinéz elsőre.Bevett gyakorlat,hogy egy leendő T első idényében G-ként szerez tapasztalatot.Lewis lehet az utódja és megint más tészta G-t pótolni.Ha így lesz vadállat lesz a jobb oldalunk,ott vér is fog folyni egy Yanda-Lewis tandemmel. 😀 Az csemege lesz.
Az SB szezon előtt így volt,alapvetően a draftra támaszkodtunk,kevés FA jött,azok szinte minden tettek hozzá a csapathoz.A Rice balhé,Pitta és Webb hosszú két idényes sérülései-a rengeteg dead money utánuk,a gyenge draftok vezettek ide.
Tavaly már megkongatták a vészcsengőt és jónak tűnik a tavalyi felhozatal.Az SB környékén tényleg azt hitték Ozzék,hogy a bab is hús és minden arannyá válik.Olyanok voltak,mint a szerencsejátékos,pár jó tipp után minden bejön neki ... és mégsem.
Én is szerettem volna,ha marad Wagner és nem azon kellene aggódnunk,hogy ki lesz az RT,hanem várni ki lesz Zuttah utódja.
Egy a véleményünk,csak közhelyesen nálam félig tele a pohár.Akkor hajintom(sic)a poharat a p*csába,ha Hurst lesz az RT.De ez nem lehetséges...csak rémálmunkban.

több mint 8 éve
Amíg a saját csapatunk erősségére(?) nem építünk szerintem felesleges azon gondolkodni mi lesz ha Bell jön szembe. A preventív dolgok általában nem működnek.Én is örültem volna,ha Wagner marad és a C posztot kellene csak stabilizálni,viszont Jeffesson nagy fogás.Olyan jó S duó Weddle-vel,hogy felerősíti a pálya szélét is.Egy pass ligában,Bellel játszani évente 2x kell a stabil és intelligens S duó.Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
kátrány
Btw: Félve írtam az erősséget, mert vagy nem tartják Flaccot annak ezért nem építünk rá, vagy ha Ő a csapat erőssége, akkor nem rá építünk ami szerintem elbaltázott dolog de mindenkinek lelke rajta.
Nyilván ha Peest tartjuk erősségnek akkor qwa jó igazolás még 8-ért is Jefferson... 😀
több mint 8 éve
Egy kicsit olyan erzesem van mintha egy western filmben lennenk parbajon, csak a fogpiszka mozog a lovesre vart pillanatban es mar nem szamit mas. Jeff jobb mint Webb es gyakorlatilag kicsereltuk oket, ez idaig remek, nem, fantasztikus. A kerdes viszont, mi kell jobban: egy bevalt RT-vagy S. Tavaly hasonlo volt a helyzet, "embert csereltunk" az amugy nem tul acelos OL-bol a borzaszto sec.-be. ( vegeredmeny osszesegeben borzaszto OL es meg mindig szar sec) Persze idenre jobb lett a helyzett a 3 egesz jo idedraftolt playanak koszonhetoen. Raadasul 2 draftoltat akik remelhetoleg rogton tudnak segiteni a sec-n iden is varok az 1.-2. korben ( nem huzasbol ), mig az OL-ba nehez lesz.Én is örültem volna,ha Wagner marad és a C posztot kellene csak stabilizálni,viszont Jeffesson nagy fogás.Olyan jó S duó Weddle-vel,hogy felerősíti a pálya szélét is.Egy pass ligában,Bellel játszani évente 2x kell a stabil és intelligens S duó.Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
kátrány
Ha a Deadpool-ra akarnek hajazni, akkor szeretnem latni Flaccot feher gatyaban merni kifutni.
a Jeff-Webb cseret magaban nezve 2 kalapdobalast meger ( pedig eleg nagy szel van)
több mint 8 éve
Ráadásul a legjobb dolog kimaradt... Mallett visszaigazolt hozzánk, azért mostmár nyugodtabban tudok aludni
több mint 8 éve
Ha a seehawks lennénk biztos nem engedtük volna el Wagnert 😀 abban a falban probowler lenne 😀Várj akkor jövök majd ha tudjuk az összeget, ez csak bevezető volt.😀Már vártam, hogy jössz 😛 Woodheaddel mi a baj, róla nem írtál? 😛Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
Amúgy Jefferson nem csak box safety, tud mindkettőt játszani... innentől megint hibrid ezermester védelmünk van. Még behúzhatjuk Pepperst... 😀
Az évi 9 pedig azért elég sok Wagnernek.. mégha most úgy tűnik, hogy az lesz a trend, hogy az összes RT is megkapja a nagy dohányt.
Igor
Woodheaddel ha annyit elértünk aprópénzért, hogy szóba sem fog kerülni nálunk az első második körben RB akkor már jó 😊 a checkdownokkal tömhetjük duplán jó. nem is lehet túlságosan fáradt, mert kihagyta tavaly a szezon 90%-t ... 😀
Pepperst könyörgöm ne... legutoljára mikor néztem még mindig az a f*sz a D koordinátorunk akinek a keze alatt sorban sültek be a fiatal nem kiforrott védőink.
9 millió sok de azért a 9-ért annak a játékosnak az életét könnyíti meg jelentősen akinek a csapat eredményére toronymagasan a legnagyobb a befolyása. nem mellesleg ugyanez a játékos elviszi a capunk 1/7-ét. Jefferson meg nice to have, mert fiatal tehetséges is ezeket nem vitatom és ha olyan keretünk lenne mint a Hawksnak és pont egy ilyen játékos kellene akkor örülnék is neki, de ugye ettől így kapásból két elit passrusherre, egy elit cover lb-re és egy elit cornerre vagyunk.
Blaise
Szerintem nem kellene elit corner csak egy jól zonázó CB2. Ha és nagyon ha JS egészséges őt azért egy-egyben ott lehet hagyni bárkivel. A másik oldal volt a védelmünk rákfenéje, de egy jobb drafttal a secet pár évre rendbe tudjuk tenni. És szerintem Jefferson tök jó igazolás, tekintve hogy úgy tűnik Reed óta nem tudunk potens safetyt draftolni.
több mint 8 éve
Woodhead meglepett,hogy jön,ő egy jó játékos.Ilyen fegyver nincs az arzenálunkban.Backfield,slot elkapások ezek nagyon hiányoztak az elmúlt években.Mintának is jó lesz Reynoldsnak vagy Buck-nak.

több mint 8 éve
Én is örültem volna,ha Wagner marad és a C posztot kellene csak stabilizálni,viszont Jeffesson nagy fogás.Olyan jó S duó Weddle-vel,hogy felerősíti a pálya szélét is.Egy pass ligában,Bellel játszani évente 2x kell a stabil és intelligens S duó.Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise

több mint 8 éve
Várj akkor jövök majd ha tudjuk az összeget, ez csak bevezető volt.😀Már vártam, hogy jössz 😛 Woodheaddel mi a baj, róla nem írtál? 😛Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
Amúgy Jefferson nem csak box safety, tud mindkettőt játszani... innentől megint hibrid ezermester védelmünk van. Még behúzhatjuk Pepperst... 😀
Az évi 9 pedig azért elég sok Wagnernek.. mégha most úgy tűnik, hogy az lesz a trend, hogy az összes RT is megkapja a nagy dohányt.
Igor
Woodheaddel ha annyit elértünk aprópénzért, hogy szóba sem fog kerülni nálunk az első második körben RB akkor már jó 😊 a checkdownokkal tömhetjük duplán jó. nem is lehet túlságosan fáradt, mert kihagyta tavaly a szezon 90%-t ... 😀
Pepperst könyörgöm ne... legutoljára mikor néztem még mindig az a f*sz a D koordinátorunk akinek a keze alatt sorban sültek be a fiatal nem kiforrott védőink.
9 millió sok de azért a 9-ért annak a játékosnak az életét könnyíti meg jelentősen akinek a csapat eredményére toronymagasan a legnagyobb a befolyása. nem mellesleg ugyanez a játékos elviszi a capunk 1/7-ét. Jefferson meg nice to have, mert fiatal tehetséges is ezeket nem vitatom és ha olyan keretünk lenne mint a Hawksnak és pont egy ilyen játékos kellene akkor örülnék is neki, de ugye ettől így kapásból két elit passrusherre, egy elit cover lb-re és egy elit cornerre vagyunk.
több mint 8 éve
Már vártam, hogy jössz 😛 Woodheaddel mi a baj, róla nem írtál? 😛Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
Blaise
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul leszHa évi 7-7,5-t kifizetünk egy box safetyért akinek egy jó éve volt össze vissza és elengedjük évi 9-rt Wagnert akkor elhúzhatunk a náthásba
Igor
több mint 8 éve
Elvileg ön akkor Woodhead é T jefferson, Webb pedig megy...Még mindig nem látom a listádat Igor...pedig már lassan mindenkit ki lehet húzni róla.
több mint 8 éve
Ugy nez ki mi nyertunk a Jeffersonert vivott harcban, es nem a vastagabb penztarcaju Browns... jo latni, hogy van akinek van meg jozan esze 😊 Azert egy szamra kivancsi leszek, most ugy tippelem evi 7-7.5 korul lesz Ozziek pedig megint hozzak a kedvenc embereimet. (Church lett volna a masik opcio)
Marshallnak orultem volna.. de akkor johet Torrey helyette olcson.
Az OL piac eleg csondes eddig, ott meg lehet eselyunk valamire, az edge gyakorlatilag nulla (Sheard tul draga lenne), a CB piac meg baromi draga...
szerk: es elvileg jon Woodhead is, amit nem teljesen ertek... gondolom Juice helyere? Igy legalabb meg tovabb csokken a RB draft eselye.
szerk2: "Credit Eric Weddle w/ the assist on Tony Jefferson's (almost final) decision to sign w/ Ravens. Former Charger recruited the SD native." Verriiiinajsz, Erik fiam! 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
de nézzük azt hogy 3 draftolt játékosunkból kettő a posztján a legtöbbet keresi... compenzációs pick jeeeejuice pont azert kapott sokat mert o FB/RB/TE szerepet szeretne maganak es a(zok)nnak megfelelo penzt kert. Mivel nekunk o lenne a 4RB, 29.TE, igazan FB szerepkor meg nincs is mivel nem is futottunk.
malkav
több mint 8 éve
18 es a 22 kozott 4m van. RW-nal meghuztad a vonalat 8m-nal ide lehetett volna rakni +1-t. Persze akkor se tudtuk volna megtartani es lehet nem is akartuk volna. Azert erzed hogy jo uzlet par szazezerert elcserelni TS-t Wallace-ra a masik oldalon meg 4m-kat dobalunk ki.Azt nehezebb 😊 de ott mindenki tudja, hogy a FO elcseszte az idozitest... es igazabol az Osweiler/Glennon-fele dealeket latva (vagy hogy backup QB-k 5 millioert mennek), igy utolag mar nem faj annyira a dolog, mert nyilvanvalo, hogy egy rookie contractos telitalalatot leszamitva (Wilson, Dak) nem lehet "kukazni", amit ugye Ozziek annyira kedvelnek...Erzem en, mit akar a front office... ugyanolyan kufarlelkek (ar/ertek arany mindenek felett), mint en 😀Flacco szerzodeset vezesd le ar/ertek viszonylatban kerlek.
"CBS' Jason La Canfora reports there's a "strong likelihood" the Ravens reunite with free agent Torrey Smith.
La Canfora had previously reported Smith would likely end up with the Ravens or Eagles. Now it looks like he'll be returning to the team he departed two years ago. Smith had good chemistry with Joe Flacco. It would be a good move for both sides, though one that would likely send Mike Wallace packing."
Ha reasonable az ar.. evi 4-5 misi maximum, en orulok. Mas kerdes el tudjuk-e sozni Wallacet, vagy cut, utobbi nem tul korrekt dolog... de hat ex-Steelers a lelkem 😛
Igor
TS-t jobban kedvelem, de egy kicsit rosszabb jatekos, ennel fogva ha olcsobban jon az segiteni fog. WR1 akkor is kell, Wallace meg igy is elegedett lesz, mert a 0-rol ujradefinialta magat.
no
Az hogy valaki18, 20 vagy 22 millio, nem annyira nagy kulonbseg... lehet hogy 1 hasznalhato szabadugynokbe belekerul a vegen, de QB poszton sajnos nincs mas megoldas..
Igor
több mint 8 éve
En mar reg kirugtam volna/kirugnam (idei eve ide vagy oda), de szerintem Flacco miatt nem akarnak itt annyira drasztikus modon nekiesni, mert ugy hatalmas PFF, es nem biztos hogy azt akarjuk hogy Joe beragjon a FO-ra...Ha megy Pitta?--ar/ertek alapjan mennie kell a fiatalok sokkal olcsobbak, legyunk kovetkezetesek 😊Wagner már elkelt, Juice is valszeg dobbant, de Williamsről semmi hír. Lehet ő mara, az legalább már félsiker....Behuzzuk John Rosst (tokonszurnam magam......), es uj playbookot vezet be a csapat - 4 verts, minden playben 😀
Torreynak olcsón örülnék, megint jönnének a DPI hegyek, az más kérdés, hogy a route runningot ő sem fogja Perriemnnek átadni az biztos. 😀
malkav
Ha mondjuk Davis elerheto, azert neki tovabbra is orulnek... de benne van a pakliban hogy ha Pitta megy, akkor meg Howard is lehet belole. Ami meg elfogadhato az edge, CB (ezt mindkettot lehet kesobb is huzni), vagy OT (ha Bolles/Ramczyk)
Igor
no
Most elvileg kapott egy restructure-kerest, ha nem megy bele, megvan az urugy... ha belemegy, meglatjuk mennyi az annyi.
több mint 8 éve
Mondjukk így elkapókkal kapcsolatban jobban örülnék, ha perriman tolna egy Hopkins szezont, Campi/reynolds pedig egy Edelmen/Hogan félét. Akkor szarnék arra mmilyen WR jön még 😀A D-t nem rakod rendbe? 😊
malkav
több mint 8 éve
Azt nehezebb 😊 de ott mindenki tudja, hogy a FO elcseszte az idozitest... es igazabol az Osweiler/Glennon-fele dealeket latva (vagy hogy backup QB-k 5 millioert mennek), igy utolag mar nem faj annyira a dolog, mert nyilvanvalo, hogy egy rookie contractos telitalalatot leszamitva (Wilson, Dak) nem lehet "kukazni", amit ugye Ozziek annyira kedvelnek...Erzem en, mit akar a front office... ugyanolyan kufarlelkek (ar/ertek arany mindenek felett), mint en 😀Flacco szerzodeset vezesd le ar/ertek viszonylatban kerlek.
"CBS' Jason La Canfora reports there's a "strong likelihood" the Ravens reunite with free agent Torrey Smith.
La Canfora had previously reported Smith would likely end up with the Ravens or Eagles. Now it looks like he'll be returning to the team he departed two years ago. Smith had good chemistry with Joe Flacco. It would be a good move for both sides, though one that would likely send Mike Wallace packing."
Ha reasonable az ar.. evi 4-5 misi maximum, en orulok. Mas kerdes el tudjuk-e sozni Wallacet, vagy cut, utobbi nem tul korrekt dolog... de hat ex-Steelers a lelkem 😛
Igor
TS-t jobban kedvelem, de egy kicsit rosszabb jatekos, ennel fogva ha olcsobban jon az segiteni fog. WR1 akkor is kell, Wallace meg igy is elegedett lesz, mert a 0-rol ujradefinialta magat.
no
Az hogy valaki18, 20 vagy 22 millio, nem annyira nagy kulonbseg... lehet hogy 1 hasznalhato szabadugynokbe belekerul a vegen, de QB poszton sajnos nincs mas megoldas..
több mint 8 éve
Ha megy Pitta?--ar/ertek alapjan mennie kell a fiatalok sokkal olcsobbak, legyunk kovetkezetesek 😊Wagner már elkelt, Juice is valszeg dobbant, de Williamsről semmi hír. Lehet ő mara, az legalább már félsiker....Behuzzuk John Rosst (tokonszurnam magam......), es uj playbookot vezet be a csapat - 4 verts, minden playben 😀
Torreynak olcsón örülnék, megint jönnének a DPI hegyek, az más kérdés, hogy a route runningot ő sem fogja Perriemnnek átadni az biztos. 😀
malkav
Ha mondjuk Davis elerheto, azert neki tovabbra is orulnek... de benne van a pakliban hogy ha Pitta megy, akkor meg Howard is lehet belole. Ami meg elfogadhato az edge, CB (ezt mindkettot lehet kesobb is huzni), vagy OT (ha Bolles/Ramczyk)
Igor
több mint 8 éve
Erzem en, mit akar a front office... ugyanolyan kufarlelkek (ar/ertek arany mindenek felett), mint en 😀Flacco szerzodeset vezesd le ar/ertek viszonylatban kerlek.
Igor
több mint 8 éve
de nézzük azt hogy 3 draftolt játékosunkból kettő a posztján a legtöbbet keresi... compenzációs pick jeeee
több mint 8 éve
Juszczyk 21 millio 4 evre... erre utaltam.Igy nem csoda hogy senkit nem tudunk megtartani... ennyiert nem is kellett volna. Viszont hozhattuk volna diMarcot 😕
A Wagner fele 9 misi nem annyira tragikus, en 7.5-8 korul huztam volna meg a hatart, kar hogy elment, dehat ez van...
Ja, es JuJut semmikeppen, meg a 3. koros OL picknek se orulnek.. szerintem ott mar nem lesz hasznalhato ember.
több mint 8 éve
Mondjukk így elkapókkal kapcsolatban jobban örülnék, ha perriman tolna egy Hopkins szezont, Campi/reynolds pedig egy Edelmen/Hogan félét. Akkor szarnék arra mmilyen WR jön még 😀
több mint 8 éve
Nekem JuJu jön be.. akár feltradéval is mehetnénk érte a második körben elsőben meg jöhet edge vagy cb, két harmadikkal meg OL, DE/SWagner már elkelt, Juice is valszeg dobbant, de Williamsről semmi hír. Lehet ő mara, az legalább már félsiker....Behuzzuk John Rosst (tokonszurnam magam......), es uj playbookot vezet be a csapat - 4 verts, minden playben 😀
malkav
Igor