Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
KöZEPES játékosokat nyilván bár sajna néhány poszton (C) a közepes szint is upgrade lenne.
Peter
A cicák örülnének Zuttahnak, ahogy nézem/olvasom... Bodine is lehetne itt 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Ez az Osemele dolog újra és újra előjön úgyhogy azt azért tisztázzuk már,hohy ha marad akkor nincs Weddle és Wallace.gyönyörű lett volna az Elam-Webb páros.
Peter
Sajnos tipikus melyik ujjamat harapjam meg. Mert az ev eleji fal produkcio, ahol a snapnel a labda egyszerre ert Flacco-hoz a vedokkel. Ez fejlodott, hogy ugyan hosszupasszt nem tudtunk dobni, de a check-down mar magabiztosan ment vs Webb volt a liga legrosszabb s-je ( sok egyetemi mokus is elozte) szepen felfejlodott egy 5. koros project S szintjere. Elam-rol meg egy gorog tragedia irodna 2500 evvel ezelott. 1/6 a passzvedekezesre is el lehetett volna loni akkor. Nehez kerdes. De mar el lett dontve hogy a bal kezunk egyik ujjat haraptuk meg.
Weddle-nek nagyon orulok, ot latom a kovetkezo mezemen.
no
azért annyira nem volt rossz szerintem Webb, az elején sok játékról lekésett de a végén amennyire én emlékszem eléggé odaért a playekre és megcsinálta a tackle-t. Elam az maradt igéret de Stanley jelenleg hozza a picket.
malkav
En a falrol irtam nem Stanley-rol, amugy o sem volt jo az elejen. Webb olyan lehet neked, mint a hason hazagililisztazott pialas utani csajra emlekezes: Nem volt az olyan csunya probalja az ember nyugtatni magat, par honap mulva mar nem volt szep de isteni segge volt kijelentessel van vege. De ne buntesssuk egymast, hgy ujranezzuk.
no
A LT a legnehezebb poszt,bocs,hogy nem volt all-pro egyből.A lényeg akkor is az,hogy nem tarthatsz meg mindenkit.abba meg ne menjünk bele,hogy KO (akit két meccsen láttunk LT-ként) az oldalán egy rookieval mit segített volna idén amikor a centerünket minden egyes alkalommal segreültették a védők Yanda meg nem volt 100-as.lehet jó lett volna lehet nem,sosem tudjuk meg.leszögezném,hogy szerettem volna,hogy maradjon ahogy Bwillt is szeretném csak nem mindegy mennyiért egy olyan capszituban ahol máig nyőgjük a rossz szerződéseket.biztos jó lett volna 13 millát adni neki vagy ki tudja meddig ment volna el a raiders csak azon a pénzen lehet hozni másokat úgy,hogy nem vágjuk haza a cappünket jópár évre.nem KöZEPES játékosokat nyilván bár sajna néhány poszton (C) a közepes szint is upgrade lenne.
Peter
Az egyik legnagyobb felelossegel biro poszt az LT, de nem a legnehezebb poszt. Es ha mar a penz akkor Stanley 4 ev/ 20.5m, Yanda 5/34m, Lewis 4/2.8, Zuttah 5/18, tehat elvarhato a jo jatek, persze a poszt miatt is kapta, de akkor birkozzon is meg a poszttal. Rossz volt az elejen, majd egyre jobb, igaz Yanda at is ment az oldalara megha mas ok miatt. Ar ertek aranyba ALewis leiskolazta.
Igazad van nem tudunk mindenkit megtartani, de te mondtad KO vagy Weddle es Wallace a jatek kedveert. Es meg csak el se dontottem a kerdest, csak leirtam a valosagot. Szar volt a fal az ev elejen es baromi finoman fogalmaztam es szar volt a sec is, de Weddle nelkul meg szarabb lett volna. Ebbe az O-be Megatron se csinalt volna sokat, hacsak nem o kapta volna el a 3 yardos bombakat. En nem Stanley ellen szoltam, de ha mar a jateknal maradva KO marad akkor 1/6 jon a d#-be egy olb v. cb, v. S es akar jobban is kijohettunk volna, de szarabbul is. Ezert irtam melyik ujjamat harapjam, meg ez a kerdes. Tudom, hogy nem kozepes jatekosokat akarsz te sem es Ozzy vegeredmenybe kihozta a max-ot a szitubol. Elengedett egy sztart, hozott egy sztart hianyposztra fele annyibol. A vegeredmeny csak az lett, hogy az OL-Sec kombon elment az ev, de egyutt sirunk egyutt nevetunk elv alapjan mindenki segitett nekik. De vegeredmenybe ezert is jo lenne a rebuild, elkuldeni a nagypenzu, de nem a jovo ( idonkent a jelen sem) embereket, eltunne a dead money 2 ev alatt es a most draftoltak jo reszet meg tudnank tartani. Azert a rebuild se okozna olyan nagy torest eredmenybe, a nagypenzu oregek kozul Yanda hozta magat egyedul ( Pittat ide lehetne irni, de egy csaladi pikniken is elszallhat a csipoje es dugig vagyunk TE-el) es ot meg is tartanam.

Ne vedd magadra ha az ember nosztalgiazik KO utan, mi is ertjuk, hogy ami nem megy az nem megy. a cap alatti helyzetert sem mi vagyunk a felelosek es nem is nekunk kell megoldani. A jatek kedveert en irtam egy rovid forgatokonyvet, de elhiszem hogy nem szimpatikus, mert rovid tavon faj es hosszutavon sincs garancia. De most csak maszatolunk, mint az elsoeves festotanonc.
no
Az irányítót leszámítva a LT a legnehezebb poszt rookikent meg a CB.

Szerinted mennyivel kiforrottabbak az NFL es pass rusherek, mint az egyetemen kezhasznalat,ero,sebesség teljesen mas dimenzió. Erre at allni egyik pillanatról a másikra nehez. Nagyon nehez. Az meg a masik, hogy, ha CB-kent beszopnak rólad egy nagy playt ez van, de ha LT-kent benezel egy pass rush mozdulatot lehet az irányítód megy IR-re.

A rebuild pedig vicc.Siman rendbe lehet(ne) tenni a dolgokat a labda mindkét oldalán ez az off alatt.

Az meg pláne amit párszor írtál mar, hogy kitenned Suggs-ot.
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 612
Ez az Osemele dolog újra és újra előjön úgyhogy azt azért tisztázzuk már,hohy ha marad akkor nincs Weddle és Wallace.gyönyörű lett volna az Elam-Webb páros.
Peter
Sajnos tipikus melyik ujjamat harapjam meg. Mert az ev eleji fal produkcio, ahol a snapnel a labda egyszerre ert Flacco-hoz a vedokkel. Ez fejlodott, hogy ugyan hosszupasszt nem tudtunk dobni, de a check-down mar magabiztosan ment vs Webb volt a liga legrosszabb s-je ( sok egyetemi mokus is elozte) szepen felfejlodott egy 5. koros project S szintjere. Elam-rol meg egy gorog tragedia irodna 2500 evvel ezelott. 1/6 a passzvedekezesre is el lehetett volna loni akkor. Nehez kerdes. De mar el lett dontve hogy a bal kezunk egyik ujjat haraptuk meg.
no
azért annyira nem volt rossz szerintem Webb, az elején sok játékról lekésett de a végén amennyire én emlékszem eléggé odaért a playekre és megcsinálta a tackle-t. Elam az maradt igéret de Stanley jelenleg hozza a picket.
malkav
En a falrol irtam nem Stanley-rol, amugy o sem volt jo az elejen. Webb olyan lehet neked, mint a hason hazagililisztazott pialas utani csajra emlekezes: Nem volt az olyan csunya probalja az ember nyugtatni magat, par honap mulva mar nem volt szep de isteni segge volt kijelentessel van vege. De ne buntesssuk egymast, hgy ujranezzuk.
no
A LT a legnehezebb poszt,bocs,hogy nem volt all-pro egyből.A lényeg akkor is az,hogy nem tarthatsz meg mindenkit.abba meg ne menjünk bele,hogy KO (akit két meccsen láttunk LT-ként) az oldalán egy rookieval mit segített volna idén amikor a centerünket minden egyes alkalommal segreültették a védők Yanda meg nem volt 100-as.lehet jó lett volna lehet nem,sosem tudjuk meg.leszögezném,hogy szerettem volna,hogy maradjon ahogy Bwillt is szeretném csak nem mindegy mennyiért egy olyan capszituban ahol máig nyőgjük a rossz szerződéseket.biztos jó lett volna 13 millát adni neki vagy ki tudja meddig ment volna el a raiders csak azon a pénzen lehet hozni másokat úgy,hogy nem vágjuk haza a cappünket jópár évre.nem KöZEPES játékosokat nyilván bár sajna néhány poszton (C) a közepes szint is upgrade lenne.
Peter
Az egyik legnagyobb felelossegel biro poszt az LT, de nem a legnehezebb poszt. Es ha mar a penz akkor Stanley 4 ev/ 20.5m, Yanda 5/34m, Lewis 4/2.8, Zuttah 5/18, tehat elvarhato a jo jatek, persze a poszt miatt is kapta, de akkor birkozzon is meg a poszttal. Rossz volt az elejen, majd egyre jobb, igaz Yanda at is ment az oldalara megha mas ok miatt. Ar ertek aranyba ALewis leiskolazta.
Igazad van nem tudunk mindenkit megtartani, de te mondtad KO vagy Weddle es Wallace a jatek kedveert. Es meg csak el se dontottem a kerdest, csak leirtam a valosagot. Szar volt a fal az ev elejen es baromi finoman fogalmaztam es szar volt a sec is, de Weddle nelkul meg szarabb lett volna. Ebbe az O-be Megatron se csinalt volna sokat, hacsak nem o kapta volna el a 3 yardos bombakat. En nem Stanley ellen szoltam, de ha mar a jateknal maradva KO marad akkor 1/6 jon a d#-be egy olb v. cb, v. S es akar jobban is kijohettunk volna, de szarabbul is. Ezert irtam melyik ujjamat harapjam, meg ez a kerdes. Tudom, hogy nem kozepes jatekosokat akarsz te sem es Ozzy vegeredmenybe kihozta a max-ot a szitubol. Elengedett egy sztart, hozott egy sztart hianyposztra fele annyibol. A vegeredmeny csak az lett, hogy az OL-Sec kombon elment az ev, de egyutt sirunk egyutt nevetunk elv alapjan mindenki segitett nekik. De vegeredmenybe ezert is jo lenne a rebuild, elkuldeni a nagypenzu, de nem a jovo ( idonkent a jelen sem) embereket, eltunne a dead money 2 ev alatt es a most draftoltak jo reszet meg tudnank tartani. Azert a rebuild se okozna olyan nagy torest eredmenybe, a nagypenzu oregek kozul Yanda hozta magat egyedul ( Pittat ide lehetne irni, de egy csaladi pikniken is elszallhat a csipoje es dugig vagyunk TE-el) es ot meg is tartanam.

Ne vedd magadra ha az ember nosztalgiazik KO utan, mi is ertjuk, hogy ami nem megy az nem megy. a cap alatti helyzetert sem mi vagyunk a felelosek es nem is nekunk kell megoldani. A jatek kedveert en irtam egy rovid forgatokonyvet, de elhiszem hogy nem szimpatikus, mert rovid tavon faj es hosszutavon sincs garancia. De most csak maszatolunk, mint az elsoeves festotanonc.

Szerkesztette: no
több mint 9 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Peter
A Raidersszel szerződésben lehet versenyezni, mert aláírás pénzt nem nagyon ad a vezetőség, így aki e nélkül nem tud élni, az nem fog Oaklandbe aláírni. Mayowa így került a csillagosokhoz, jól telenyomták a szerződését aláírási pénzzel, így nem lett "meccselve" a szerződése.

több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Peter
no
malkav
no

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Wagner 5 év 30 millió plusz mínusz 1 v. 2 millió
B-Will idén nem volt túl jó, nem fogja megkapni szerintem senkitől a Harrison féle lóvét. A max az 8 millió szerintem neki.
Juice leszakítja a nagy lóvét mert a mi checkdown offenzünkbe Ő igazi fegyver lesz... (irónia)

Draft: passz rusher mély, corner még inkább, wr eléggé meh.centereket nem nézem, de az is kellene.
Blaise
Azért én meglesném Urshelt centernek....., playmaker kellene még.... ilyen speedy WR/RS ember

Igazából a legnyagyobb needet nem tudjuk a draftról megoldani mert az a DC 😀
malkav
Úgy emlékszek, Urshel Phd.és két dolgot nem lehet a legmagasabb szinten művelni.
Az NFL a világ legjobb bajnoksága,a legatletikusabb és legerősebb játékosokkal.
A doktorira készülni szintén a a szakma elitje.
kátrány
Na persze csak Tukker, beéskirúgás und vernyákolás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
 twitter.com/caplannfl/status/817021793106100224
empty taxi
Minden bizonnyal az ő hibájuk volt a szezon 😀
Collapo
Belülről bomlasztottak...

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Wagner 5 év 30 millió plusz mínusz 1 v. 2 millió
B-Will idén nem volt túl jó, nem fogja megkapni szerintem senkitől a Harrison féle lóvét. A max az 8 millió szerintem neki.
Juice leszakítja a nagy lóvét mert a mi checkdown offenzünkbe Ő igazi fegyver lesz... (irónia)

Draft: passz rusher mély, corner még inkább, wr eléggé meh.centereket nem nézem, de az is kellene.
Blaise
Azért én meglesném Urshelt centernek....., playmaker kellene még.... ilyen speedy WR/RS ember

Igazából a legnyagyobb needet nem tudjuk a draftról megoldani mert az a DC 😀
malkav
Úgy emlékszek, Urshel Phd.és két dolgot nem lehet a legmagasabb szinten művelni.
Az NFL a világ legjobb bajnoksága,a legatletikusabb és legerősebb játékosokkal.
A doktorira készülni szintén a a szakma elitje.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Peter
no
malkav
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Gondolom helyet csinálnak MM egy-két spanjának 😀
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
empty taxi
Minden bizonnyal az ő hibájuk volt a szezon 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Peter
no
több mint 9 éve
Idén tudtok hasonlót, vagy olyat aki jó lehetne nekünk?
Padrinaggio
Tim Williams,OLB
Alabama

A teljesség igénye nélkül. Bosa 43ból jött mint End Tim meg 34 OLB. De jelenleg nagyjából oda várják ahol ti fogtok húzni.
alatriste
fehérben nincs? 😊
gedam
De van.
 cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/187/files/2016/06/tim-williams-ncaa-football-cfp-national-championship-alabama-vs-clemson.jpg
empty taxi
Es tort feherben?
no

Madden hates me.
több mint 9 éve
Padrinaggio
Tim Williams,OLB
Alabama

A teljesség igénye nélkül. Bosa 43ból jött mint End Tim meg 34 OLB. De jelenleg nagyjából oda várják ahol ti fogtok húzni.
alatriste
fehérben nincs? 😊
gedam
De van.
 cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/187/files/2016/06/tim-williams-ncaa-football-cfp-national-championship-alabama-vs-clemson.jpg
empty taxi
Es tort feherben?
több mint 9 éve
Udv. Az igazat, ne azt mondja hogy mi voltunk 12. forduloig a legjobbak. Nem megbantva a Bills-t, de ok nem potens csapat O reszrol, mint a DC. Jol futnak, de ha kell csak egyik tudja megoldani passzal. Az egyiket megfogtuk a masik romma vert. Es igy mehetnenk sorba a potens O-ek levertek minket, ha dobni kellett, ha futni. A runD# rendben lehetne, ha kozepesen tudnanak vedekezni a passrush-secondary magukban. A jatekosallomany nem rossz, de nem is a legjobb. Pontosan ha mar egyenileg nem tudjak a sietettest elerni- levedekezni a wr-ket ( ha sok ideje van a qb-nak akkor gyak lehetetlen), akkor eloveszem a feltve orzott csaladi blitzcsomagot es keresek egy egeszseges balanszot. Mondhatnank, hogyy a cel szentesiti az eszkozt, de mivel a cel nem a 8-8 volt ( gondolom, remelem) igy ez sem lehet mentseg.

Az hogy nezhetetlen viszont megbocsathatatlan.

UI: Interju 2. reszeben elhangzott, hogy sokkal tobbet futott volna es szive szerint mindig blitz-elne, de nem szol bele mert nem akarja a ritmusukbol kizokkenteni. Ha en is ott lettem volna, mondtam volna hogy a kovetkezo meccsre legalabb ajanlothatta volna nekik.
no
Sok mindenben egyetértek, én csak azt mondom, hogy Harbaugh is érzi, hogy valahogy mentenie kell a seggét, mert hiába mindig a foltozgatás, a jó FA (Ahogy Peter írta: Wallace, Weddle), a draftok nem sikerülnek túl jól és hiába próbáljuk építgetni a D-t, éppen ezért annyira nem sikerül mégse. Közben Flacco előtt láthatjuk milyen fal van, bár az alapszakasz második felére már vállalható volt. Ha azt nyilatkozná, hogy nem volt az igazi a D, akkor elég erősen felelősségre lehetne vonni és amíg tudja igazolni magát statisztikával, számokkal, addig menti magát is.
Az egész egyébként ott van elcseszve szerintem, hogy annak ellenére, hogy nincsenek playmakerek és nincs túl sok elit játékosunk a Salary Cap régóta telve, így igazán nem tudunk megfizetni olyan játékosokat, akik a csapat új arcai lehetnének. Ha mazsolázunk kicsit a szerződések között láthatjuk Dumervil, Jimmy többet sérült mint, nem, Pitta ugyanez. Webb nem az igazi, Suggs pedig egy vezér, de öregszik. Flacco-t megfizettük az SB run miatt, ez oké, azóta egyre szarabb (a fal is nyilván).
Összetett a probléma, a lényeg az, hogy nekem sem tetszik annyira a D és Pees felfogása, de nehéz lesz az út, hogy visszatérjünk oda, ahol voltunk.

Még három rövid dolog:
Orr-t remélem megtartjuk, ha jól emlékszem lejár a szerződése neki is.
Weddle új lendületet adott a csapatnak, ez nem kérdés, egyik kedvencem lett nekem is.
Blitzeket én is hiányoltam.
Padrinaggio
Erzem en hogy egyet ertunk, de hallgasd meg az interjut. Megkerdeztek felti-e az allasat es elmondta ( vegtelenul szimpatikusan) egyetlen egysszer sse gondol ra, mert nem erdekli, dolgozik, ahogy jonak latja, megy elore de az allasa megtartasaert nem csinalna semmit. En elhittem neki, de azt is hogy ugy erzi jo uton van a D#.

Az a csapat rakfeneje, hogy a nagypenzu huzoemberek serultek, rosszul jatszanak nagy aranyban, ezt egy csapat sem birna el ( Doom, Suggs, Flacco, Webb, JS, vs Yanda, Tucker, Pitta meg hataresett) a keretnel Ozzy-t lassan meg kell kerdezni, de foleg az 1-3 kornek mar nem szabad besulni.

Szerintem nem olyan hosszu lenne az a ut, mert ezz nem egy bonyolultan tanulhato valami es cssodalkoznek ha alapbol nem lenne a vedojatekosok 85%%-ban benne. Egyszeruen a felfogast-elvarast kell megvaltoztatni. Ha ugy ertetted, hogy DP-el lesz hosszu, akkor tobb mint igazad van, de orokkevalosagnak fogjuk erezni az biztos.
több mint 9 éve
Padrinaggio
Tim Williams,OLB
Alabama

alatriste
fehérben nincs? 😊
gedam
De van.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
gedam 6 478
Padrinaggio
Tim Williams,OLB
Alabama

alatriste
fehérben nincs? 😊
több mint 9 éve
1. 18M van capből elvileg (ebben benne van a kb 17M caphit növekedés) ebből kb 6M megy a rookie poolra marad 12M.

FA-k: pozi (depthchart)
Mallet QB (2) lényegtelen
Levine ST (S3/4) ST miatt 1-2M oké
Guy DE (L1) nem tudjuk megifzetni
Elam ST (S3/4) nem kell
Powers NCB (CB3/4) kellene vetminért 1-2M
Aiken WR (4/5) nem kell
Wagner RT (1) kell kb 5-7M /év
SSS WR (1) nyugger
Juice FB (1) kell 2-4M / év
Williams DT (1) nem tudjuk megfizetni (8-11M/év között)
Ducasse RG (2) vetminért maradhat de nem lényeges
Lewis-Harris CB (4/5) fogalmam sincs

RFA
West RB (1) tender 2. kör
Jensen C/G (3/4) nem kell
Hurst T (3/4) nem kell
Huff S (3/4) nem kell
Rolle CB (5/6) nem kell
Orr ILB (1) 1 v. 2. körös tender

a többiek ERFA töltelékek nem lényegesek

Ha összegezzük akkor kb - 8M tartunk

Elküldhetők Doom +6M Webb +5.5M Wright +2.5M Zuttah +2.4M Arrington 2.1M Lewis 1.8M

+12M

átkonstruálás Wallace 8M hosszabítással 5-6 M környéke,
Pitta 7.7M csökkentése 5-6M közé

+15M

Védelembe gyakorlatilag egy kezdő FS kellene és mélység CB, S poszton.. korai körös CB és passrusher drafton
Támadóoldalon OL mélység hiányozna és kellene egy WR1 és csereQB

FA piacról csak WR1-et tudnék elképzelni, mondjuk ha Marshalt kidobják a Jetsből, esetleg Jeffrey de arra nagyon kellene gyúrni.
malkav
penzugyileg kijott, de nem latom mi a cel. Ha Doom-ot elkuldod, akkor mar Suggs is mehetne vele es Pitta es Webb es rebuild. Ha jonak gondoljuk magunkat es ccsak finomitani+ egyertelmu hianyt kitolteni akkor ha elkuldod Doom-ot akkor kell is a helyere, mert ugy nem lesz eleg a draft. Igy kellene 2 prusher+1 cb ami nagy lutri lenne ( Suggs se sietettesben se futas ellen nem volt jo iden) Iden eloszor jonak gondoltam Upshaw-t, o legalabb a futast nem engedte.

A lenyeg Doom, Webb, Wright, Zuttah penze kell maximum jobbakra sikerul cserelni, ami mar magaban egy +, de akkor hol a penz a WR1-re, Orr-ra, West-re? Sehol draft rb, udfa lb. Ergo a drafton olb, cb-wr1 az elso 3 kor ( kiveve, ha van egy jo Dl es egy project lb a lathataron)
no
Teljeítmény/fizetés alapján állítottam össze a dolgokat. Doom elküldhető mert nélküle is ment a védelem és amikor visszajött akkor sem változtatta meg a világot. Suggs még mindig hozz egy minimál Leadershippet és még sérülten is hozta a sackeket.
Pittat én pozitivra értékelem csak soknak érzem a fizuját, hátha vele lehet csökkenteni...
Webb egy közepes FS teljesítményt hozott elit fizuért, kérdés hogy ő hajlandó-é fizücsokkentésbe belemenni ha nem akkor abből a fizuból lehet FS-t hozni.
Úgy gondolom, hogy itt az edzőkre teszek egy kis terhet és Zsmith Judon Córea trió mellé Suggs és egy korai körös passrusher meg kell hogy oldja az Edge-t. De CB mindenképpen kell, és ott ki lehet pakolni jó néhány gyengén teljesítő veteránt.
WR1 jó lenne de nincs igazi szabadügynök Jeffery elég drága lessz ahhoz hogy ne tudjuk elhozni, abban lehet bízni ha Marshalt cutolja a JETS akkor Ozzie rálép a gázra mert nem számít a kompenzációs formulába. De ez után a két elkapó után nagy a szakadék. Nem tudom pontosan mennyi az 1-2. körös Tender 2-3M környékére raknám azt azért ki lehet gazdálkodni (azt bele is vettem a számításokba, egyiknek sem adnék hosszútávút egy kiugró év után).
malkav
Doom nem volt es nem is volt passrush, ha nem rebuild nem kuldenem el mert o a legjobb magasan nalunk, de a fizuja ellene dolgozik. Suggss leadership oke, de Weddle majd atveszi, meg Mosley, amugy ritka szar eve volt, de a nagy szamok torvenye alapjan hozott par sack-et, de terror nem volt a QB-kon miatta (se) + futas ellen is ergya volt magahoz kepest, 35 eves ez csak rosszabb lesz. Pitta= Doom. Draga, de jo. De TE annyi van mint az Orosz sztyeppen a tank, igaz nemelyik kombajnak van alcazva, akarcsak a TE-ink, ammikor block-olni kell akkor bizony Amendola meretu wr-eknek tunnek. Webb-el kell alkudni, akar elkuldeni, de maradhat olcsoert mert kell a penz. Hat ne sokat vvarj az edzotol mert mar iden is megmutatthatta volna, a pick1 olb persze segiteni fog, de ebben a DPees fele rendszerben ssajat magara lesz utalva. Cb-nel egyetertek, mert gyengek, dragak, gyenge-draga kombinaciokat tudjuk felmutattni. pick2 vagyy pick 3 a wr1-tol fuggoen ki a jobb valasztas. Tudom hogy beleszamoltad West-ket,de az altalad elkuldott Doom, Webb, Wright, Zuttah penze az 16.4 m es igy jott ki 15m plussz, de kell igazolnod a helyukre, ami kb uennyibe kerulne ( jo esetben jobbak lennenek) es akkor Orr-Juice-West nem marad penz, max 1-re. Ha az elso 4 helyere nem hozzzzol senkit, hanem next man up, akkor meg rosszabbak leszunk es annal mar 100x jobb a rebuild.
több mint 9 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Tim Williams az inverz Courtney Upshaw...
Az a srác snappet nem töltött még futás ellen a pályán.
több mint 9 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
Padrinaggio
Tim Williams,OLB
Alabama

alatriste
Köszi!
több mint 9 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
Udv. Az igazat, ne azt mondja hogy mi voltunk 12. forduloig a legjobbak. Nem megbantva a Bills-t, de ok nem potens csapat O reszrol, mint a DC. Jol futnak, de ha kell csak egyik tudja megoldani passzal. Az egyiket megfogtuk a masik romma vert. Es igy mehetnenk sorba a potens O-ek levertek minket, ha dobni kellett, ha futni. A runD# rendben lehetne, ha kozepesen tudnanak vedekezni a passrush-secondary magukban. A jatekosallomany nem rossz, de nem is a legjobb. Pontosan ha mar egyenileg nem tudjak a sietettest elerni- levedekezni a wr-ket ( ha sok ideje van a qb-nak akkor gyak lehetetlen), akkor eloveszem a feltve orzott csaladi blitzcsomagot es keresek egy egeszseges balanszot. Mondhatnank, hogyy a cel szentesiti az eszkozt, de mivel a cel nem a 8-8 volt ( gondolom, remelem) igy ez sem lehet mentseg.

UI: Interju 2. reszeben elhangzott, hogy sokkal tobbet futott volna es szive szerint mindig blitz-elne, de nem szol bele mert nem akarja a ritmusukbol kizokkenteni. Ha en is ott lettem volna, mondtam volna hogy a kovetkezo meccsre legalabb ajanlothatta volna nekik.
no
Sok mindenben egyetértek, én csak azt mondom, hogy Harbaugh is érzi, hogy valahogy mentenie kell a seggét, mert hiába mindig a foltozgatás, a jó FA (Ahogy Peter írta: Wallace, Weddle), a draftok nem sikerülnek túl jól és hiába próbáljuk építgetni a D-t, éppen ezért annyira nem sikerül mégse. Közben Flacco előtt láthatjuk milyen fal van, bár az alapszakasz második felére már vállalható volt. Ha azt nyilatkozná, hogy nem volt az igazi a D, akkor elég erősen felelősségre lehetne vonni és amíg tudja igazolni magát statisztikával, számokkal, addig menti magát is.
Az egész egyébként ott van elcseszve szerintem, hogy annak ellenére, hogy nincsenek playmakerek és nincs túl sok elit játékosunk a Salary Cap régóta telve, így igazán nem tudunk megfizetni olyan játékosokat, akik a csapat új arcai lehetnének. Ha mazsolázunk kicsit a szerződések között láthatjuk Dumervil, Jimmy többet sérült mint, nem, Pitta ugyanez. Webb nem az igazi, Suggs pedig egy vezér, de öregszik. Flacco-t megfizettük az SB run miatt, ez oké, azóta egyre szarabb (a fal is nyilván).
Összetett a probléma, a lényeg az, hogy nekem sem tetszik annyira a D és Pees felfogása, de nehéz lesz az út, hogy visszatérjünk oda, ahol voltunk.

Még három rövid dolog:
Orr-t remélem megtartjuk, ha jól emlékszem lejár a szerződése neki is.
Weddle új lendületet adott a csapatnak, ez nem kérdés, egyik kedvencem lett nekem is.
Blitzeket én is hiányoltam.
több mint 9 éve
Peter
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 849 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Padrinaggio
Tim Williams,OLB
Alabama

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Most kezdtem hallgatni az interjukat. JH a 10 perc kornyeken kerdesre hogy mi lett a D#-el a utolso 4 meccsen, adott egy altala is annak mondott vegtelenul leegyszerusitett magyarazatot, majd kijelentette, hogy az elmult 2 evben felepitettek az egyik legjobb D#-t a ligaban. Eloszor meghallgattam 3szor, jol hallottam ( sztem ), leellenoriztem a datumot ( semmifele bolondok napja ninccs ). Hogy remenykedjen az ember DPees kirugasaban, ha ugyerzi JH, hogy vmi fantasztikus D#-t alkottak kozosen?
Meghallgatom tovabb, hatha el van rejtve a vicc kesobb, de a hangulat alapjan nem fog jonni.
no
Üdv! Most mit mondjon? Folyamatosan a D volt a prioritás, építgették, húzták a draftról az embereket, még sincs igazi playmaker, fontos játékosokat nem fizettek meg O-ból (Pl Osemele szerintem nagy hiba volt), de a D-ből sokakat igen. Valahogy a játékosállomány mégse az igazi. Összegyúrták, hogy csapatként együtt mozogjon és legyen egy átlagos, vagy top10 D, de ennyi. Szerintem tudja ő jól, hogy ez nem az igazi, rettegett Ravens D, de nem mondhat mást, mert nagyrészt az ő felelőssége is, hogy nem hasítunk úgy, mint régen.
Egyébként én ezért sem értem a nagy Pees szidást, mert szerintem a játékosállomány nem olyan jó, hogy más szisztémában szárnyaljunk, ez amolyan visszafogott, menjünk biztosra játék a Defense részéről. Annyira nem jó nézni ebben egyetértünk, sőt a legfontosabb meccset el is vesztette számunkra!

Azért ha a pass rush javulna jövőre, a D is jobban nézhetne ki, remélem első körben húzunk valami vadállatot. Nekem nagy kedvencem volt a tavalyi draftról Bosa, titkon reménykedtem, hogy megszerezzük. Nem így lett.
Padrinaggio