Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
amugy kizart hogy rabeszeltek barmire is Orr-t.A nyilatkozat szerint próbálták... hogy ez mit jelent, sose tudjuk meg.
no

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Soha nem is torodtek es a jatekosok zome le is tagad mindent csak hagyjak bizonyitani es a della enjen nekik is. Most hogy a perek miatt latszolag foglalkoznak vele, de ezek is inkabb a tamadasok elosegiteset veszik prioritaskent.amugy kizart hogy rabeszeltek barmire is Orr-t.
több mint 9 éve
Csak fura hogy mindenki szarik a játékosok egészségére. Kb annyi a lényeg h jöjjön a della a ligába. "Megpróbáltam lebeszélni". Na ennyit a játékosok biztonságáról.Nyílván, csak érzékeltetni akartam, hogy nem az a cél hogy az utolsó segglyuk izmodat is megvizsgáljákTippem van ,hogy más a két vizsgálat amit ők kapnak meg amit mi...Veleszuletett nyaki helyzet.Banyek azért nem kevés pénz lenne minden kerettagra CAT vizsgálatot elvégezni ....
Erdekes h a fociorvosok semmit se vizsgalnak. Mehet a hus a daraloba.
Collapo
Nem tudom voltál-e már sportorvosnál?? Vérnyomásmérésen kívül csak annyit néznek, hogy minden végtagod a helyén van aztán mehetsz a pályára.... Szerencséje a Csórinak hogy eddig nem történt semmi komolyabb balesett.
malkav
Janek
malkav
Tényleg a defenseless receiver a liga legnagyobb baja meg a concussion profil?
Vagy tényleg csak nekem fura h krónikus és öröklött betegségekkel senki se törődik?
Szvsz Orr esete nekem azt jelenti h akár edzésen is törhetett volna nyaka/gerince.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Nyílván, csak érzékeltetni akartam, hogy nem az a cél hogy az utolsó segglyuk izmodat is megvizsgáljákTippem van ,hogy más a két vizsgálat amit ők kapnak meg amit mi...Veleszuletett nyaki helyzet.Banyek azért nem kevés pénz lenne minden kerettagra CAT vizsgálatot elvégezni ....
Collapo
Nem tudom voltál-e már sportorvosnál?? Vérnyomásmérésen kívül csak annyit néznek, hogy minden végtagod a helyén van aztán mehetsz a pályára.... Szerencséje a Csórinak hogy eddig nem történt semmi komolyabb balesett.
malkav
Janek
több mint 9 éve
Tippem van ,hogy más a két vizsgálat amit ők kapnak meg amit mi...Veleszuletett nyaki helyzet.Banyek azért nem kevés pénz lenne minden kerettagra CAT vizsgálatot elvégezni ....
Collapo
malkav
több mint 9 éve
Veleszuletett nyaki helyzet.Banyek azért nem kevés pénz lenne minden kerettagra CAT vizsgálatot elvégezni ....
Collapo
több mint 9 éve
Gondolom nem 1 terrible towelt. 😊Eldőlt, hogy végül is a 3. héten, szeptember 24.-én játszotok majd velünk Londonban.szülcsinapom után egy nappal.
iktriad
vajon mit fogok kérni?
gedam
több mint 9 éve
gedam
6 478
Eldőlt, hogy végül is a 3. héten, szeptember 24.-én játszotok majd velünk Londonban.szülcsinapom után egy nappal.
iktriad
vajon mit fogok kérni?
több mint 9 éve
Eldőlt, hogy végül is a 3. héten, szeptember 24.-én játszotok majd velünk Londonban.
több mint 9 éve
Veleszuletett nyaki helyzet. Erdekes h a fociorvosok semmit se vizsgalnak. Mehet a hus a daraloba.

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Nyugi,Arthur Brown szabadügynök,biztos olcsó is.😊1/16-a egy Bama ILB esetleg?úgy néz ki az is need.Akkor megszabadul a topic tőlem 😊
Peter
Orrt sajnálom... De mi a fene ez, hogy a csapat megpróbálta lebeszélni. remélem ez annyira igaz, mint LaCanfora reggeli tweetje a hosszabbításról. Egészség az első.
Blaise
Gondolom súlyos de gyógyítható sérülés nem agyrázkódás vagy hasonló maradandó azért próbálták lebeszélni.
több mint 9 éve
1/16-a egy Bama ILB esetleg?úgy néz ki az is need.Akkor megszabadul a topic tőlem 😊
Peter
Orrt sajnálom... De mi a fene ez, hogy a csapat megpróbálta lebeszélni. remélem ez annyira igaz, mint LaCanfora reggeli tweetje a hosszabbításról. Egészség az első.
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/822449440145477633

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tavaly nagyon rossz volt az OL, de az valóban a sérülések miatt volt, '13-ban viszont ligaelit falat rakott össze. '11-ben meg az általa edzett Bills fal engedte a legkevesebb sacket.Joe D'Alessandris érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.SD-ban tavaly az OL-ben a csere cseréje is megsérült,változatos felállással nyomtátok.Gordon is hozta magát.
empty taxi
Szal elégedettek voltatok a munkájával.
Bmore-ban OL coach lesz,viszont a Greg Romain blokk és-futóstratégiáját fogja követni.
kátrány

Madden hates me.
több mint 9 éve
Joe D'Alessandris érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.SD-ban tavaly az OL-ben a csere cseréje is megsérült,változatos felállással nyomtátok.Gordon is hozta magát.
empty taxi
Szal elégedettek voltatok a munkájával.
Bmore-ban OL coach lesz,viszont a Greg Romain blokk és-futóstratégiáját fogja követni.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Mára sajttájt hívtak össze, várhatóan Orr szerződését fogják bejelenteni per LaCanfora (aki igazán befejezhetné a Trumpot szapuló írások retweetelését)
több mint 9 éve
Joe D'Alessandris érkezik OL-edzőnek, a liga egyik legjobbja.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én is szeretem B-Willt,viszont,ha Wagner vagy ő,akkor Wagner.Közel vagyunk egy jó O-line -hoz,Alex Lewis qrva jó volt LG-ként,ha Zuttah -t lecseréljük...Hensley már le is hozta, hogy B-Will megkapja máshol a nagy lóvét. Nyilván függ a nagy lóvé összegétől, de azért most már kezd k-baszottul frusztráló lenni, hogy egyetlen értelmes fiatalunkat sem tartunk meg/tudunk megtartani...Azért idén nem volt olyan penge, és passrushba harmatos, szóval lehet nem kap akkora lóvét...
Blaise
Én inkább Wagnert tartanám meg, mert Carl Davis, Henry, Pierce, van DT utánpótlásnak, RT meg nem nagyon ...
Kérdés, hogy melyik semmirekellő veterántól fogunk megszabadulni és capspace-t szedni ..
malkav

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Hensley már le is hozta, hogy B-Will megkapja máshol a nagy lóvét. Nyilván függ a nagy lóvé összegétől, de azért most már kezd k-baszottul frusztráló lenni, hogy egyetlen értelmes fiatalunkat sem tartunk meg/tudunk megtartani...Azért idén nem volt olyan penge, és passrushba harmatos, szóval lehet nem kap akkora lóvét...
Blaise
Én inkább Wagnert tartanám meg, mert Carl Davis, Henry, Pierce, van DT utánpótlásnak, RT meg nem nagyon ...
Kérdés, hogy melyik semmirekellő veterántól fogunk megszabadulni és capspace-t szedni ..
több mint 9 éve
Hensley már le is hozta, hogy B-Will megkapja máshol a nagy lóvét. Nyilván függ a nagy lóvé összegétől, de azért most már kezd k-baszottul frusztráló lenni, hogy egyetlen értelmes fiatalunkat sem tartunk meg/tudunk megtartani...
több mint 9 éve
No, akkor én biztosan az NFC nyertesének szurkolok majd a SB-ban. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Azért azt meg kell jegyeznem hogy jinxeltem egyet Castillo-val... sok szerencsét neki a Billsben....
több mint 9 éve
Varhatoan ma elkezdodik vegre a rajatszas. Remelem, mert eddig sajnos nem az igazi. Osszefoglalok elegek, de focit akarok vegre.