Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
A PO leegyszerusodott amennyire csak lehetett. A legfontosabb-legnehezebb ( vasas kivetelevel) meccset huztuk be. Sas- Bengals meccseket be kell, be fogjuk huzni ( ha akarunk vmit, mert itt nem hibazhatunk), Ne ellen kikaphatunk, persze bonusznak jo lenne, de nem szamit semmit a vereseg. igy lesz 9-6 (10-5). A vasas Bengals-Browns kotelezo, be is fogjak huzni, a BB-t is ( ha nem, akkor egyformak leszunk ha nyernek ellenunk a conf. es a div. is, akkor nem tudom ki a jobb) Es igy ok lesznek 10-5 vagy 9-6 es az egymas elleni eldonti ki megy a PO-ba. Kell-e ennel dramaibb forgatokonyv ( ha az uccso meccs lenne). Ravens at Steeler a PO-ert 10-6-al valaki.Vagy 9-6-1 😊
no
Amugy szerintem eleg lesz a 9-7, a kovetkezo ketto idegenbeli meccsbol egyet bukni fog a Steelers (nem hiszem hogy 4 vendegmeccset egymas utan behuznanak)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
A Ne otthonaban a buko belefer, eddig a meccsig szabotalta az off a csapatot. Feladni nem fogjuk az biztos, es Gronk hianya is segit, de akkor is ok az eselyesek.Nem láttam a meccset, de gondolom a legjobb elkapó személyében Landry-re gondolsz. Smith jóval magasabb mint Landry, ezért a súlypontja is magasabban van értelem szerűen, az irányváltásait, testcseleit, sokkal nehezebb lekovetnie, mint Powersnek vagy Youngnak. Meg ugye azert Parker se ügyetlen playa aztan vele szemben sokkal nagyobb hátrányba lenne Tavon vagy Powers, hiába Parker a no.2 wr nem biztos, hogy jobb ha őt a no.2 CB fogja.
Amit nem ertek, hogy adhatjuk fel a futast, ha megy-ha nem. Az 1 negyedben jo ha ketszer futottunk, a GT nem szamit. Hiaba voltak sebezhetoek a gyorsan elengedett labdaknal es/+ kozepen, akkor is kellett volna futni. A vedelem ma rosszabb volt, mint az Off, de igy most az Off kenyszeritette Tanen kezebe a labdat. Jol futottak, jobban mint gondoltam.
Valaki leirhatna nekem, JS miert nem a legjobb elkapot fogja, eleg gyors akarki ellen, az hogy erosebb csak jobb nekunk. TY-ot meg raallitjak aki szembejon, ha kisebb ha nem. Nem akarom bantani csak nem ertem.
Uez a 2 belso lb, Mosley-t elkuldjuk Qb rushra, mig Orr szalad a TE-el. Mosley nem egy sack kiraly, hogy abban o a kiemelkedoen jobb, o a sztar lb-nk oldja meg a nehezebb feladatot.
Az oromteli hogy az Off vegre jo volt.
Mi az aktualis szabaly mostanaban, ha a wr-t fogja egy vedo, de meg kuzd es nincs sipszo, egy masodik vedo megutheti a wr-t?
no
UI.: Mosley az egyik legjobban blitzelo középső LB
Szerkesztette: cikesz
több mint 9 éve
A PO leegyszerusodott amennyire csak lehetett. A legfontosabb-legnehezebb ( vasas kivetelevel) meccset huztuk be. Sas- Bengals meccseket be kell, be fogjuk huzni ( ha akarunk vmit, mert itt nem hibazhatunk), Ne ellen kikaphatunk, persze bonusznak jo lenne, de nem szamit semmit a vereseg. igy lesz 9-6 (10-5). A vasas Bengals-Browns kotelezo, be is fogjak huzni, a BB-t is ( ha nem, akkor egyformak leszunk ha nyernek ellenunk a conf. es a div. is, akkor nem tudom ki a jobb) Es igy ok lesznek 10-5 vagy 9-6 es az egymas elleni eldonti ki megy a PO-ba. Kell-e ennel dramaibb forgatokonyv ( ha az uccso meccs lenne). Ravens at Steeler a PO-ert 10-6-al valaki.
több mint 9 éve
A Ne otthonaban a buko belefer, eddig a meccsig szabotalta az off a csapatot. Feladni nem fogjuk az biztos, es Gronk hianya is segit, de akkor is ok az eselyesek.Amit nem ertek, hogy adhatjuk fel a futast, ha megy-ha nem. Az 1 negyedben jo ha ketszer futottunk, a GT nem szamit. Hiaba voltak sebezhetoek a gyorsan elengedett labdaknal es/+ kozepen, akkor is kellett volna futni. A vedelem ma rosszabb volt, mint az Off, de igy most az Off kenyszeritette Tanen kezebe a labdat. Jol futottak, jobban mint gondoltam.
Valaki leirhatna nekem, JS miert nem a legjobb elkapot fogja, eleg gyors akarki ellen, az hogy erosebb csak jobb nekunk. TY-ot meg raallitjak aki szembejon, ha kisebb ha nem. Nem akarom bantani csak nem ertem.
Uez a 2 belso lb, Mosley-t elkuldjuk Qb rushra, mig Orr szalad a TE-el. Mosley nem egy sack kiraly, hogy abban o a kiemelkedoen jobb, o a sztar lb-nk oldja meg a nehezebb feladatot.
Az oromteli hogy az Off vegre jo volt.
Mi az aktualis szabaly mostanaban, ha a wr-t fogja egy vedo, de meg kuzd es nincs sipszo, egy masodik vedo megutheti a wr-t?
több mint 9 éve
a lényeg hogy végre nyertünk egy mecset úgy hogy az O is hajlandó volt felmenni a pályára
több mint 9 éve
nyíván én is vicőtem csak ez lemaradt ....😀nem tudom mejik meccset nézted ... de itt az vót a taktik hogy 30 pontos előnyben lehet futni addig nem...Vicc volt vagy csak lett volna!
malkav
Peter
több mint 9 éve
nem tudom mejik meccset nézted ... de itt az vót a taktik hogy 30 pontos előnyben lehet futni addig nem...Vicc volt vagy csak lett volna!
malkav
több mint 9 éve
nem tudom mejik meccset nézted ... de itt az vót a taktik hogy 30 pontos előnyben lehet futni addig nem...
több mint 9 éve
ha ilyen játékkal alunk elő bármi lehet...Csak eleget kell futni waze!
malkav
több mint 9 éve
ha ilyen játékkal alunk elő bármi lehet...
több mint 9 éve
Foxilikba kikaphatunk azt mindenki bukónak vette alapból... de tényleg úgy látszik elkezdődött a december...Nem mindenki!
malkav
Parszor mar elkaptuk oket!
több mint 9 éve
Foxilikba kikaphatunk azt mindenki bukónak vette alapból... de tényleg úgy látszik elkezdődött a december...
több mint 9 éve
Ez foci volt. Szurkolhatunk a Giantsért. Bakker nem is értettem h mi van ma 😀 Jó lenne ezt a teljesítményt vinni Foxborughba.
több mint 9 éve
na ma akartam kiimádkozni egy jó szétverős mecset ahol a D 10 pont alatt tartja az ellenfelet és az O 30 -at rak fel.. mostantól minden meccs előtt imádkozom, mert ez bejött....
több mint 9 éve
nem hazudok de a szezon legjobb meccse ...
több mint 9 éve
na balherének megvan az első elkapása
több mint 9 éve
www.si.com/nfl/2016/12/01/john-harbaugh-baltimore-ravens-hot-seat-afc-north"Victory against the Le’Veon Bell-less Steelers" ezt muszály volt hozzátennie a szerzőnek.az,hogy túlvoltunk egy Rice ügyön,20játékos IR-en,PS-os safetyk játszanak cornert az tök normál.azt hittem csak Peter King vasas felszopó Az SI-nél de akkor van mégegy.
kátrány
több mint 9 éve
www.si.com/nfl/2016/12/01/john-harbaugh-baltimore-ravens-hot-seat-afc-northHat nagyon szepen osszefoglalta tag a multkori beszelgetest errol, erzelemmentesen jobban is hangzik. Akarmelyik posztrol is beszelunk, ha menni fog ha maradni ne a "mult es a ki lenne jobb?" kerdes legyen az asztalon. Mit, hogy, milyen koncepcival akarjuk elerni es kik erre a legalkalmasabbak.
kátrány
több mint 9 éve
www.si.com/nfl/2016/12/01/john-harbaugh-baltimore-ravens-hot-seat-afc-north

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Előreláthatólag $13,468,000 lesz a fr. tag a Dtackleöknek amit persze nem érdemes Bwilre tenni de ehhez az összeghez lehet viszonyítani a szerződését.A tag kire kerul? Senkire. Akiknek lejar a szerzodesuk, egyik fele egy egyszeru csere, vagy olcsoert marad, toltelekek. BWill, Wagner lenne erdekes, de annyikat nem fizetnek nekik. BWill pedig egy fr. arc is lehetne, de a penz nagy ur. Es van par "hatar"eset, akik akar elengedve, akar tulfizetve is fanyalgos lesz.
Peter
Cut Pitta, Wright, Webb vagy legalabbis a penzuk ( a nagyja). Es siman Qb-t is huznek, '19-ben Flacco penze nagy lesz, kellene a biztositek. Wallace-nak szerzodest kell adni.
OLB, CB, S (inkabb a FA, a draftcetlit ne dobaljuk ki az ablakon), WR, QB, LG ( Ducasse lehet megoldana es o olcso lenne). Az 1-4 kor meg is van, utana Ozzie onthetne rank a DL, LB, RB corps-ot, csak WR-t ne huzzon hatul mert tele vannak veluk a PS-ok a ligaban. Udfa-n meg varjuk a tovabbi csodakat, Mosley nemsokara lejaros es olcsobb Udfa-rol. Orr-Mosley osszevetesben, Orr kellene osszesegeben.
több mint 9 éve
Előreláthatólag $13,468,000 lesz a fr. tag a Dtackleöknek amit persze nem érdemes Bwilre tenni de ehhez az összeghez lehet viszonyítani a szerződését.
több mint 9 éve
Ez csak az en velemenyem, de annak ellenere hogy eleg fosti az offense en lattok pozitiv dolgokat amire lehet alapozni... Pl. Perriman 2TD-je, Wallace West es Dixon jateka. Az elsödeleges problema szerintem a szabalytalansagokkal van es ebben Zuttah nagyon otthonosan mozog sajnos, es az utobbi idoben SSS is elkezdte gyüjteni a sargakat. Aztan a következö problema hogy a TE-k nem nagyon tudnak sem a futasban sem a passblokkolasban elörebb lepni. Ha az ö jateküuk javul pl. bolye-lal vagy gilmore visszateresevel az is adhat egy kis pluszt. Pitta sem jatszik tul erösen, bar csoda hogy egyaltalan visszakerült a palyara.Ha ezeket tudjuk orvosolni akkor lehet eselyunk a PO-ra söt...nyilván sokösszetevős. a legfontosabb láncszem a fal. mivel sok volt a sérült nem védték meg úgy flaccot, hogy neki bizalma legyen az o-line felé, így sérülésből visszatérve nagyon tartott sztem egy újabb pauzától, elég fostosan játszott eddig, az utóbbi két meccsen azért már mutatott életjeleket. na meg persze a futásunk is rajtuk múlik, az is kezd beindulni tán.Mondjuk ebben kerdes az is, hogy vajon annak a celpontnak dobta-e a labdakat akik ugymond checkdown targetet voltak vagy csak nem vett eszre mas hosszabb paszolasi lehetöseget...a pff szerint már most jól játszott flacco és a gyogyós játékhívásokat teszi felelőssé a kevés pontért. azon meg csak egy ordinátor csere segít.Nyilvan de akkor sem fogunk neki 10 millio per evet kiperkalni... Es hogy összinte legyek elg sok csapatban elfer egy NT szoval lehet meg többet is ki tud a managere sajtolni.Persze,igazad van,nem is nálunk fog bankot robbantani,csak egy szerethető mackó,aki nem mellékesen THE WALL .Illetve kellene megint arc a világ szurkolóinak,ahogy Ray,Ed,Suggs van,volt.Ha valamiben jók vagyunk az a DL fejlesztés úgyhogy én nem áldoznék korai kört erre a nt dologra.itt van Pierce,Davis és Henry nosenak.inkább egy jó passrusher tipikus DE forma kéne nekünk sztem,Guy lehet megy,Urban backup szint,Kaufusi meg ???BWill biztosan kapós lesz a FA piacon.Wagner örül?Hát én is valahol évi 5-6 milió körül számoltam az ő fizuját, mármint Wagnerét, de amik a jobb oldalon rookie szerződések vannak addig ezt ki lehet bírni.
#Patriots OT Marcus Cannon has agreed to a 5-year extension worth $32.5M, source said. He gets $14.5M guaranteed.
Peter
malkav
" empty taxi San Diego Chargers Wisconsin Badgers 17 535 — Fire McCoy!
DT poszton ennyire gyenge a class, hogy jelenleg 2 első körös talentet tartasz számon? Nem túl jó hír ez nekünk szvsz.
peach
3-techben erős a class, NT alkatú srácokból látok per pill kevés jót, konkrétan van Vita Vea a Washingtonban, de ő rSo, szal koránt sem biztos h kijön meg van a kis Lotulelei, Lowell a Utahban, ő meg true junior. "
Empty-re hivatkozva hiány lesz NT-ből.Úgy járunk vele ,mint KO-val.Mivel van Pierce nem fogjuk túlfizetni.Sajnos,benne láttam nagy kedvencemet,Kelly Gregget.
kátrány
Peter
Ahogy olvasom az öltözői hangadók között is ott van.
kátrány
Az lessz a nagy kerdes hogy mit kezd ozzi az olyan jatekosokkkal akiknek nem tul jo a szerzödes, mert nem csinalnak semmit, (Arrington.Lewis,) vagy nem megfelelö a fizetesuk a teljesitmenyükhöz (Pitta, Wallace, Webb) ha ezekt sikerül megoldani es egy kis dellat felszabaditani, akkor van esely arra hogy mondjuk Wagnert, Juice-t megtartsuk es akkor meg ott van West, Orr akiket tenderezni kell + a rookiek. szoval nem kenyelmes a helyzet. Egyetlen problema van hogy Flacco ritka kevesett tett eddig hozza a csapathoz es a nagy della miatt ideje lenne mutatni valamit, ha decemberbe elöjön a PO flacco es bejutunk a PO-ba es ott nyerunk gy mecset akkor befogom a pofam, de addig...
malkav
www.profootballfocus.com/pro-cin-bal-grades/
gedam
Szerintem korai meg temetni Martyt, nem a legidealisabb helyzetet orokolte meg.... majd az offseason meg a jövö ev eleje eldönti hogy megy ö is a kukäba mint trashman (erted TRASHman)..
malkav
egy szó, mint száz, ha sikerül összekapni a támadófalat, nem tud annyira konzervatívan játszani a koordinátor, hogy az o ne haladjon előre.
gedam
több mint 9 éve
gedam
6 478
nyilván sokösszetevős. a legfontosabb láncszem a fal. mivel sok volt a sérült nem védték meg úgy flaccot, hogy neki bizalma legyen az o-line felé, így sérülésből visszatérve nagyon tartott sztem egy újabb pauzától, elég fostosan játszott eddig, az utóbbi két meccsen azért már mutatott életjeleket. na meg persze a futásunk is rajtuk múlik, az is kezd beindulni tán.Mondjuk ebben kerdes az is, hogy vajon annak a celpontnak dobta-e a labdakat akik ugymond checkdown targetet voltak vagy csak nem vett eszre mas hosszabb paszolasi lehetöseget...a pff szerint már most jól játszott flacco és a gyogyós játékhívásokat teszi felelőssé a kevés pontért. azon meg csak egy ordinátor csere segít.Nyilvan de akkor sem fogunk neki 10 millio per evet kiperkalni... Es hogy összinte legyek elg sok csapatban elfer egy NT szoval lehet meg többet is ki tud a managere sajtolni.Persze,igazad van,nem is nálunk fog bankot robbantani,csak egy szerethető mackó,aki nem mellékesen THE WALL .Illetve kellene megint arc a világ szurkolóinak,ahogy Ray,Ed,Suggs van,volt.Ha valamiben jók vagyunk az a DL fejlesztés úgyhogy én nem áldoznék korai kört erre a nt dologra.itt van Pierce,Davis és Henry nosenak.inkább egy jó passrusher tipikus DE forma kéne nekünk sztem,Guy lehet megy,Urban backup szint,Kaufusi meg ???BWill biztosan kapós lesz a FA piacon.Wagner örül?Hát én is valahol évi 5-6 milió körül számoltam az ő fizuját, mármint Wagnerét, de amik a jobb oldalon rookie szerződések vannak addig ezt ki lehet bírni.
#Patriots OT Marcus Cannon has agreed to a 5-year extension worth $32.5M, source said. He gets $14.5M guaranteed.
Peter
malkav
DT poszton ennyire gyenge a class, hogy jelenleg 2 első körös talentet tartasz számon? Nem túl jó hír ez nekünk szvsz.
peach
3-techben erős a class, NT alkatú srácokból látok per pill kevés jót, konkrétan van Vita Vea a Washingtonban, de ő rSo, szal koránt sem biztos h kijön meg van a kis Lotulelei, Lowell a Utahban, ő meg true junior. "
Empty-re hivatkozva hiány lesz NT-ből.Úgy járunk vele ,mint KO-val.Mivel van Pierce nem fogjuk túlfizetni.Sajnos,benne láttam nagy kedvencemet,Kelly Gregget.
kátrány
Peter
kátrány
Az lessz a nagy kerdes hogy mit kezd ozzi az olyan jatekosokkkal akiknek nem tul jo a szerzödes, mert nem csinalnak semmit, (Arrington.Lewis,) vagy nem megfelelö a fizetesuk a teljesitmenyükhöz (Pitta, Wallace, Webb) ha ezekt sikerül megoldani es egy kis dellat felszabaditani, akkor van esely arra hogy mondjuk Wagnert, Juice-t megtartsuk es akkor meg ott van West, Orr akiket tenderezni kell + a rookiek. szoval nem kenyelmes a helyzet. Egyetlen problema van hogy Flacco ritka kevesett tett eddig hozza a csapathoz es a nagy della miatt ideje lenne mutatni valamit, ha decemberbe elöjön a PO flacco es bejutunk a PO-ba es ott nyerunk gy mecset akkor befogom a pofam, de addig...
malkav
gedam
Szerintem korai meg temetni Martyt, nem a legidealisabb helyzetet orokolte meg.... majd az offseason meg a jövö ev eleje eldönti hogy megy ö is a kukäba mint trashman (erted TRASHman)..
malkav
egy szó, mint száz, ha sikerül összekapni a támadófalat, nem tud annyira konzervatívan játszani a koordinátor, hogy az o ne haladjon előre.
több mint 9 éve
Mondjuk ebben kerdes az is, hogy vajon annak a celpontnak dobta-e a labdakat akik ugymond checkdown targetet voltak vagy csak nem vett eszre mas hosszabb paszolasi lehetöseget...a pff szerint már most jól játszott flacco és a gyogyós játékhívásokat teszi felelőssé a kevés pontért. azon meg csak egy ordinátor csere segít.Nyilvan de akkor sem fogunk neki 10 millio per evet kiperkalni... Es hogy összinte legyek elg sok csapatban elfer egy NT szoval lehet meg többet is ki tud a managere sajtolni.Persze,igazad van,nem is nálunk fog bankot robbantani,csak egy szerethető mackó,aki nem mellékesen THE WALL .Illetve kellene megint arc a világ szurkolóinak,ahogy Ray,Ed,Suggs van,volt.Ha valamiben jók vagyunk az a DL fejlesztés úgyhogy én nem áldoznék korai kört erre a nt dologra.itt van Pierce,Davis és Henry nosenak.inkább egy jó passrusher tipikus DE forma kéne nekünk sztem,Guy lehet megy,Urban backup szint,Kaufusi meg ???BWill biztosan kapós lesz a FA piacon.Wagner örül?Hát én is valahol évi 5-6 milió körül számoltam az ő fizuját, mármint Wagnerét, de amik a jobb oldalon rookie szerződések vannak addig ezt ki lehet bírni.
Peter
malkav
peach
kátrány
Peter
kátrány
malkav
gedam