Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem csak érdek, Miamiban rendre vacak eredményeket érünk el, különösen az utolsó fordulóban. Én azt a meccset jó előre zacsinak vettem 😀

több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 612
Most azért egész jó esély kínálkozik a támadósor megállítására, így hogy nincs Gronk, Bennett láthatóan nem egészséges, nincs Amendola sem, gyakorlatilag a három WR (Edelman, Hogan, Mitchell) van, meg két RB (Lewis, White) aki kaphat labdát (na jó még Develin kap mondjuk egyet). Blountnak jó éve van, de hát ellenetek futni sem igen lehet majd. Nyomást is lehet azért rakni a falra (bár az előző három meccsen csak egy sacket engedtünk), aztán egy-egy drop és szevasz punt.

Cserébe a védelmünk nem túl acélos, simán lehet sokat fent a támadósorotok, ami azért jócskán nehezíti a helyzetünket. Mondjuk pontot ennek ellenére nem sokat engedünk, és Bradyék is csak elkapják előbb, utóbb a fonalat, a Rams ellen meg végre mertünk tökösen hívni a védelemben is, ott gyakorlatilag 58 percig nagyszerű volt a játék, de hát Flacco nem Goff lesz, úgyhogy megint jöhet majd a 3 emberes nyomás (lol), és nézni, ahogy a fantasztikusan próbálunk 8 védővel lefedezni 5 célpontot, nulla sikerrel 😛
Wyatt
Hat Gronk segitseg, most gyorsabb, de "gyengebb" a S allomany. Hat nekunk a 3. Wr Aiken, szoval ez a Elkapo allomanyotok csak a ti mercetekkel "nem az igazi". De a legnagyobb elonyotok a rendszeretek nagyon jo futattasa, ami mukodik barkivel, persze nem mindegy a barki vs a liga legjobb TE. A futasotokat biztosan meg tudnank fogni, de a passz-futas elleni vvedekezesunk lesz a kulcs. Keves emberrel probalunk nyomast gyakorolni, felveszi a falatok, akkor nalunk sem az igazi a passzvedekezes. A kozepen vagyunk a legerosebbek, ha ott TB-re tudjuk tolni a falatokat, tobb eselye lesz a sec-nek is. Az OFF eddig 1 meccsen volt ertekelheto, de eddig a fal kevesebb ideig tartott, mint ronggya aztatott kartonpapir es ez folyamatosan fejlodik. Ha a fal tartani fog, akkor Flacco-ek kepesek megoldani a feladatot, a futasunk meg meg mindig egy kerdes, de az is fejlodott.
Ha a tamadok nem a Delfinek elleni format viszik fel a palyara, akkor a D# egyedul nagyon keves lesz es iden eddig csak az az 1 jo meccsuk volt.
Semmikepp nem mi vagyunk az eselyesek, de a tamadok legszebb arcaval, ami bennuk van, eselytelenek sem vagyunk.
Ez a meccs akkor lenne fontos, ha a vasas kikapna a Bills-tol, egyebkent teljesen erdektelen a presztizsen kivul.

h
no
a denver is bukhat még hármat a hátralévő 4 meccséből, jelenleg sztem ez a papírforma. és akkor még a wild card is befigyelhet a csoportban.
gedam
A WC helynel azt jelenti 9-7 fogunk allni valoszinuleg, a Delfinek 4-t is nyerhetnek, 2 + NE az utolso forduloban nem biztos hogy lesz erdekuk jatszani+ Bills. A Bills 2 biztosan + vasas+ Delfin. Ha elverik a vasast, akkor az egymas elleni meccsuk gyoztese 10 wint fog szamlalni. Denver az utolso 3-t elbukhatja, de egyet eleg nekik nyerniuk, es ok eleg jok erre, es 10 w megvan. Kicsit zagyva lett, de a Denver, Miami kozel van hozza nagyon. Azt kalkulalni, hogy az elvarhatot egyik sem hozza, az rank is igaz lehet. A nagy elonyunk szinte mindenkivel szemben a jo win mutatonk a Conf. belul.
A kezunkre jatszhatnak a csapatok, de a 3 utolsot meg kell nyerni es kesz. Ha a vasas kikapna a Bills-tol, amit idoben fogunk tudni, akkor a NE elleni kivalthatja a vasas elleni gyozelmet.
Persze ha elvernenk a NE none az eselyunk, ha a vasas ellen kikapnank. De idegenben egyik helyen se mi vagyunk az eselyesek, de a vasast elverni nagyobb eselyunk van.
Persze lehet drukkolni a Denver, Miami ellen. A Bills mar erdekesebb kerdes, mert a vasas utan mar eselyesek lennenek.
több mint 9 éve
gedam 6 478
Most azért egész jó esély kínálkozik a támadósor megállítására, így hogy nincs Gronk, Bennett láthatóan nem egészséges, nincs Amendola sem, gyakorlatilag a három WR (Edelman, Hogan, Mitchell) van, meg két RB (Lewis, White) aki kaphat labdát (na jó még Develin kap mondjuk egyet). Blountnak jó éve van, de hát ellenetek futni sem igen lehet majd. Nyomást is lehet azért rakni a falra (bár az előző három meccsen csak egy sacket engedtünk), aztán egy-egy drop és szevasz punt.

Cserébe a védelmünk nem túl acélos, simán lehet sokat fent a támadósorotok, ami azért jócskán nehezíti a helyzetünket. Mondjuk pontot ennek ellenére nem sokat engedünk, és Bradyék is csak elkapják előbb, utóbb a fonalat, a Rams ellen meg végre mertünk tökösen hívni a védelemben is, ott gyakorlatilag 58 percig nagyszerű volt a játék, de hát Flacco nem Goff lesz, úgyhogy megint jöhet majd a 3 emberes nyomás (lol), és nézni, ahogy a fantasztikusan próbálunk 8 védővel lefedezni 5 célpontot, nulla sikerrel 😛
Wyatt
Hat Gronk segitseg, most gyorsabb, de "gyengebb" a S allomany. Hat nekunk a 3. Wr Aiken, szoval ez a Elkapo allomanyotok csak a ti mercetekkel "nem az igazi". De a legnagyobb elonyotok a rendszeretek nagyon jo futattasa, ami mukodik barkivel, persze nem mindegy a barki vs a liga legjobb TE. A futasotokat biztosan meg tudnank fogni, de a passz-futas elleni vvedekezesunk lesz a kulcs. Keves emberrel probalunk nyomast gyakorolni, felveszi a falatok, akkor nalunk sem az igazi a passzvedekezes. A kozepen vagyunk a legerosebbek, ha ott TB-re tudjuk tolni a falatokat, tobb eselye lesz a sec-nek is. Az OFF eddig 1 meccsen volt ertekelheto, de eddig a fal kevesebb ideig tartott, mint ronggya aztatott kartonpapir es ez folyamatosan fejlodik. Ha a fal tartani fog, akkor Flacco-ek kepesek megoldani a feladatot, a futasunk meg meg mindig egy kerdes, de az is fejlodott.
Ha a tamadok nem a Delfinek elleni format viszik fel a palyara, akkor a D# egyedul nagyon keves lesz es iden eddig csak az az 1 jo meccsuk volt.
Semmikepp nem mi vagyunk az eselyesek, de a tamadok legszebb arcaval, ami bennuk van, eselytelenek sem vagyunk.
Ez a meccs akkor lenne fontos, ha a vasas kikapna a Bills-tol, egyebkent teljesen erdektelen a presztizsen kivul.

h
no
a denver is bukhat még hármat a hátralévő 4 meccséből, jelenleg sztem ez a papírforma. és akkor még a wild card is befigyelhet a csoportban.
több mint 9 éve

Wyatt

h
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 9 éve
Hat ez eredmenyek tekinteteben teljesen erdektelen het lesz, kiveve aki hisz a WC-ban, de azok meg drukkolhatnak a vasasnak a Bills ellen. En nem hiszek a WC-ban. De en bizok Igor joslataban, bukik a vasas 1-t ( mondjuk a Bills) es a NE elleni 100x felertekelodik, mert akkor nem kell nyernunk ellenuk, de sztem nem fognak kikapni ,mi meg......
Kivancsi leszek a D#-nkre a NE ellen, szerencsere nincs Gronk, mert a S-k lehet kicsik lennenek hozza, a lb-k meg lassuak/.....
több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
ALewis visszatért az edzésbe.hétfőn nem játszik de ami azt illeti nem is bolygatnám meg a falat miatta ami jól játszik.

több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
tudjatok ki az a braxa88?
Volt egy idézete tőlem, de sehol nem látom és nem is találom a felhasználók között ?
malkav
én vagyok, kommenteltem de töröltem
braxa88
Ja ok 😀
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Volt egy idézete tőlem, de sehol nem látom és nem is találom a felhasználók között ?
malkav
én vagyok, kommenteltem de töröltem
több mint 9 éve
több mint 9 éve
 fuzovelkifele.com/2016/12/08/a-leggyengebb-lancszem-afc-north/

ez egy elég vicces cikk lett
gedam
nem is értem...

Zuttah vagy Aiken helyett Stanley
Orr, amikor itt van egy Wright vagy láttuk Webb szenvedését...
cikesz
Ez nekem is zavaros...
Zuttah nálam is az első illetve Flacco is idekerülne, mert valljuk be ő is alul teljesít...
Én még SSS-t is elővenni a sok bünti miatt.

Védelemben meg Tsizzle melletti bármelyik OLB (Doom Judon Zsmith) inkább mint Orr.
Judon jó de fiatal, Doom alig játszott Zsmith meg hangtalan... azért aki egy ilyen formában lévő Sizzle mellett nem tud nyomást gyakorolni az gyenge
több mint 9 éve
cikesz Baltimore Ravens 622

gedam
nem is értem...

Zuttah vagy Aiken helyett Stanley
Orr, amikor itt van egy Wright vagy láttuk Webb szenvedését...
több mint 9 éve
gedam 6 478

több mint 9 éve
ABrownt claimelte a Jets.próbajátékon volt David Bruton safety.

több mint 9 éve
Közben Asa Detroitba került,visszahoztuk S.Houstont a helyére.

több mint 9 éve
Mondjuk én annak is örülnék ha a steelers beleszaladna a késbe a Browns elleni meccsen 😀
malkav
A 0-12-t nézve talán már nem túl korai kimondani, hogy Hue egy pöppet túl volt hypeolva a szezon előtt... ettől függetlenül persze nyerhetnek is, mert nekünk voltak idén olyan homály meccseink hogy azzal a teljesítménnyel bárkitől kikaptunk volna.
De jobban örülnék ha a karácsonyi meccs döntené el hogy ki merre, mert az olyan klasszik AFC N történet lenne: hideg, smashmouth football, Ravens-Steelers, ki-ki meccs... pont amit szeretünk. 😊
Jan
Sztem Hue jo lesz, de a Browns nagyon melyen van (minden teren), talan a 3. evben mar odaerhetnek a nyakunkra ( remelhetoleg ok jonnek fel nem mi le 😊 )
Iden nem tudtok leolvadni annyira, hogy ne nyerjetek ellenuk.
erik a mini donto 😊
Igazi védelmi csata lesz | (lesz vagy 60 pont ennek örömére 😀) |

Wyatt
Na azért elismerheted te is várod már ezt a mecset... ezen lehet kicsit izgulni...
malkav
Ja én abszolút nem várok még véletlenül sem sima meccset, persze, örülnék neki 😀 De tekintve, hogy jövő héten szerintem már én is utazom Bostonba, hátha kell egy célpont Bradynek, a ti védelmetek meg kezd jó lenni, a mienk meg hát khm inkább... 😀 Szóval vártam már szívesebben is meccset, de legalább most már kiderül, hol tarthatunk a csapattal, mert ebben a szezonban eddig egy nagy meccsünk volt, azon meg kikaptunk 😀

De attól függetlenül szerintem mókás, hogy ez a két csapat engedte a második legkevesebb pontot, és pont ezért vicces lenne, ha most pontháború lenne belőle 😀
Wyatt
Azon felul, hogy mindenki nyerni akar mindig, ez egy gyozelemkenyszer nelkuli meccs lesz nekunk, ha kikapna a vasas akkor is csak egy lehetoseg. Ha nyernenk is valoszinuleg a vasas elleni fog donteni. Persze azert mert ingyenmeccs, ti a legnemesebb preda kategoriaba estek. A pontzuhatagot en nem varom, mert az ritkan mokas nekunk.
Remelem adunk az Off -teknek, de csak felebarati joindulatbol, hogy beoltozzhes Wr-nek NE-ben ( tudom sok mindent adnal erte) 😊
no
sztem elég fontos meccs, mivel wild card helyhez is segíthet, ha nyerünk. a következő fordulóban new england-broncos. én már nem tartom elképzelhetetlennek, hogy nálunk a csoportmásodik is továbbmegy majd.
gedam
en nem hiszek a WC-ban, de ha ugy jutunk, be legyen ugy. Nem lehetetlen, csak ha azt el is elerjuk, akkor valoszinuleg a csoport is meglesz.
több mint 9 éve
Arthur Brownt kitette a Jags is.kár érte.

több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
Mondjuk én annak is örülnék ha a steelers beleszaladna a késbe a Browns elleni meccsen 😀
malkav
A 0-12-t nézve talán már nem túl korai kimondani, hogy Hue egy pöppet túl volt hypeolva a szezon előtt... ettől függetlenül persze nyerhetnek is, mert nekünk voltak idén olyan homály meccseink hogy azzal a teljesítménnyel bárkitől kikaptunk volna.
De jobban örülnék ha a karácsonyi meccs döntené el hogy ki merre, mert az olyan klasszik AFC N történet lenne: hideg, smashmouth football, Ravens-Steelers, ki-ki meccs... pont amit szeretünk. 😊
Jan
Dettó. 😊

Plusz elképzelhetetlennek tartom, hogy a Browns elverjen titeket, ahhoz rettenet nagy homály kellene a részetekről. Játszunk egy kurva jó meccset, és nyerjen a jobb, így az igazi. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 543 — Steelers fan
malkav
több mint 9 éve
több mint 9 éve
gedam 6 478
Szerencsére ez nem olyan pontozásos sportág, mint az NCAA. 😊 Mondom ezt úgy, hogy aligha sokan juttatnák PO-ba szubjektív alapokon a Ravens-t. De az NFL-ben szerencsére nem így működnek a dolgok. Minden jel szerint a harácsonyi ütközet dönt majd az AFC North képviselőjéről. Már most mindannyian dörzsölhetjük a tenyerünket. Még véletlenül se szeretnék olyan uncsi meccset, mint az első volt. Olyat szeretnék, ami az utolsó pillanatokban dől el vérre menő küzdelemben.

Can't wait! See you on the field! 😊
Soldados
Éés ilyenkor sajnálja a Ravens fan, hogy a Raiders/Skins/Giants/Jets kombón felkerültünk a 'rollerra 😕 Ha ezekből lehozunk kettőt (ami még az akkori formában is bőven benne lett volna), most szinte nem is lenne miről beszélnünk.
Chiefs/Broncos részről komoly mélyrepülés kellene, hogy esély legyen a Northból mindkettőnknek továbbjutni. Így marad, hogy az utolsó meccsen valamelyikünk kipottyan a PO-ból. Mondjuk ez pont illik is a rivalizáláshoz: mi illene hozzánk jobban mint pont a Vasalósokat kiütni a PO-ból, ill. fordítva: mennyire sorsszerű lenne, ha pont ők ütnének ki minket, amikorra már megjön a PO forma!
Flacco5
a broncos meccsei: titans, pats, chiefs, raiders
ők azért még felszállhatnak a szopórollerra
több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Szerencsére ez nem olyan pontozásos sportág, mint az NCAA. 😊 Mondom ezt úgy, hogy aligha sokan juttatnák PO-ba szubjektív alapokon a Ravens-t. De az NFL-ben szerencsére nem így működnek a dolgok. Minden jel szerint a harácsonyi ütközet dönt majd az AFC North képviselőjéről. Már most mindannyian dörzsölhetjük a tenyerünket. Még véletlenül se szeretnék olyan uncsi meccset, mint az első volt. Olyat szeretnék, ami az utolsó pillanatokban dől el vérre menő küzdelemben.

Soldados
Éés ilyenkor sajnálja a Ravens fan, hogy a Raiders/Skins/Giants/Jets kombón felkerültünk a 'rollerra 😕 Ha ezekből lehozunk kettőt (ami még az akkori formában is bőven benne lett volna), most szinte nem is lenne miről beszélnünk.
Chiefs/Broncos részről komoly mélyrepülés kellene, hogy esély legyen a Northból mindkettőnknek továbbjutni. Így marad, hogy az utolsó meccsen valamelyikünk kipottyan a PO-ból. Mondjuk ez pont illik is a rivalizáláshoz: mi illene hozzánk jobban mint pont a Vasalósokat kiütni a PO-ból, ill. fordítva: mennyire sorsszerű lenne, ha pont ők ütnének ki minket, amikorra már megjön a PO forma!
több mint 9 éve
gedam 6 478
Igazi védelmi csata lesz | (lesz vagy 60 pont ennek örömére 😀) |

Wyatt
Na azért elismerheted te is várod már ezt a mecset... ezen lehet kicsit izgulni...
malkav
Ja én abszolút nem várok még véletlenül sem sima meccset, persze, örülnék neki 😀 De tekintve, hogy jövő héten szerintem már én is utazom Bostonba, hátha kell egy célpont Bradynek, a ti védelmetek meg kezd jó lenni, a mienk meg hát khm inkább... 😀 Szóval vártam már szívesebben is meccset, de legalább most már kiderül, hol tarthatunk a csapattal, mert ebben a szezonban eddig egy nagy meccsünk volt, azon meg kikaptunk 😀

De attól függetlenül szerintem mókás, hogy ez a két csapat engedte a második legkevesebb pontot, és pont ezért vicces lenne, ha most pontháború lenne belőle 😀
Wyatt
Azon felul, hogy mindenki nyerni akar mindig, ez egy gyozelemkenyszer nelkuli meccs lesz nekunk, ha kikapna a vasas akkor is csak egy lehetoseg. Ha nyernenk is valoszinuleg a vasas elleni fog donteni. Persze azert mert ingyenmeccs, ti a legnemesebb preda kategoriaba estek. A pontzuhatagot en nem varom, mert az ritkan mokas nekunk.
Remelem adunk az Off -teknek, de csak felebarati joindulatbol, hogy beoltozzhes Wr-nek NE-ben ( tudom sok mindent adnal erte) 😊
no
sztem elég fontos meccs, mivel wild card helyhez is segíthet, ha nyerünk. a következő fordulóban new england-broncos. én már nem tartom elképzelhetetlennek, hogy nálunk a csoportmásodik is továbbmegy majd.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
nfl.com
4) MORE LIKELY TO ... win the AFC North: Pittsburgh or Baltimore?

Both are 7-5, and the way the Ravens and Joe Flacco just shredded Miami was noteworthy. These two teams meet on Christmas Day in Pittsburgh. I like the Steelers to win that game and the division.

Baltimore still has a game at New England -- though contests against Philly and Cincy are quite winnable. Baltimore's defense is solid. And maybe Flacco's ready to get back on track, fresh off his best game of the year.

But Ben Roethlisberger, Antonio Brown and Le'Veon Bell are all special. Ladarius Green emerging at tight end is huge for the Steelers. And Pittsburgh's remaining schedule includes the Bills, Bengals and Browns. Major advantage.