Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem a H2H nem szamit bele, de mindkettot verjuk a conferedmenyek alapjan, mert a Miami-es a Denver 3-1-gyel zart az NFC ellen, mi meg 1-3-mal...Ha a végén a Miami a Baltimore és a Denver 9-7-el végezz a 6. helyen a Conferencebe, akkor mi a a Miamit egymás elleni eredmény alapján előzzük meg a Denvert meg Conf eredmények alapján? Tehát ha 9-7 mindhárom Team, mi vagyunk a 6.-ak?sztem igen.
kg0412
no
Viszont a Miami siman kiszenvedheti a 10-6-ot, meg Thill nelkul is... lehet hogy jobban is jarnak igy, hogy Ajayi-ra kell tamaszkodniuk... :S
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Azért vannak csapatok, ahol a szurkolók lassan egy fair catchet is örömmel látnának 😀😊
Wyatt
A labdat o se mindig kapta el , de az integetes azert ment neki, persze nalatok is jol ment az, vagy meg az se?
több mint 9 éve
Azért vannak csapatok, ahol a szurkolók lassan egy fair catchet is örömmel látnának 😀

több mint 9 éve
aki 95 %-ban fair catch-et integetett, nem hordott vissza, talan mert serult volt o is. Volt olyan meccse, ahol a palyan kellett volna neki felmondani, most hogy mar lassan beindul elkuldik, mert Campi felepult, remeljuk o vissza is fog hordani, sikeresen. Hester remelem szereti a varost, mert a tapasztalatok alapjan 2 het mulva serult lesz Campi. Viszont remelem ugy ter vissza hogy elhomalyositja Tyrek H-t.Zero returner volt rosteren.Clay,Campi sérült.Reynolds még sehol sincs.végülis fHall of fame returner.megpróbálták,ennyi.kar volt leigazolni, nem is tudom mit vartak tole.Campi rosterenés Hester elküldve.Taliafero IRre került érkezett egy ILB Lamar Louis.Jimmy és Powers szempontjából jó hír,hogy nem corner érkezett.
Peter
Peter
no
Peter
több mint 9 éve
Zero returner volt rosteren.Clay,Campi sérült.Reynolds még sehol sincs.végülis fHall of fame returner.megpróbálták,ennyi.kar volt leigazolni, nem is tudom mit vartak tole.Campi rosterenés Hester elküldve.Taliafero IRre került érkezett egy ILB Lamar Louis.Jimmy és Powers szempontjából jó hír,hogy nem corner érkezett.
Peter
Peter
no
több mint 9 éve
kar volt leigazolni, nem is tudom mit vartak tole.Campi rosterenés Hester elküldve.Taliafero IRre került érkezett egy ILB Lamar Louis.Jimmy és Powers szempontjából jó hír,hogy nem corner érkezett.
Peter
Peter
több mint 9 éve
Ha a végén a Miami a Baltimore és a Denver 9-7-el végezz a 6. helyen a Conferencebe, akkor mi a a Miamit egymás elleni eredmény alapján előzzük meg a Denvert meg Conf eredmények alapján? Tehát ha 9-7 mindhárom Team, mi vagyunk a 6.-ak?sztem igen.
kg0412
több mint 9 éve
Campi rosterenés Hester elküldve.Taliafero IRre került érkezett egy ILB Lamar Louis.Jimmy és Powers szempontjából jó hír,hogy nem corner érkezett.
Peter
több mint 9 éve
Ha a végén a Miami a Baltimore és a Denver 9-7-el végezz a 6. helyen a Conferencebe, akkor mi a a Miamit egymás elleni eredmény alapján előzzük meg a Denvert meg Conf eredmények alapján? Tehát ha 9-7 mindhárom Team, mi vagyunk a 6.-ak?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 9 éve
londonban találkozunk srácok😊Na, király, ez jó hír. 😀
www.nfl.com/news/story/0ap3000000756092/article/2017-london-games-nfl-announces-which-teams-will-be-playing
Snagal
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
A tehetseget, eszt, jatekfelismerest nem tudod szorgalommal helyetesiteni. Termeszetesen sok minden tanulhato es ott a szorgalom fontos. Videoelemezhet o 24 orat is egy nap, de a palyan 5 msp-e van donteni ( a jateka alapjan nala az arra megy el, hogy a bal labaval lepjen eloszor, mert hasraesik maskulonben)Ne irogassál hanem dolgozzál!Elam szar és kész! 😊Dolgoznek en de azon gondolkodom mikor lattam töle jo playt.... : D
Peter
Mellesleg en nagyon biztam benne hogy összekapja magat, de ugy nez ki ez a hajo elment : (
malkav
több mint 9 éve
Nekem nem jott be az NFL adon igy keresgetnem kellett hogy melyik amcsi tv adja, mire megtalaltam pont vegignezhettem a blokkolt fg-t azt is csak SD-ben. Igy en reszletekbe bele se tudnek menni, de nem fogom megnezni mert nem erdemes. Ez bukonak volt szamolva persze remenykedtem en is, de meg annyira se voltunk jok hogy az ajandekcsomaggal megszorongassuk oket. Eloszor is annak orulok, hogy nem mi vagyunk a statisztikaban sem az 1. D#, mert igy talan mar egy kardnyelo ujsagiro sem fogja felvetni, hogy ez a valaha legjobb Ravens D#. ( egy magyarazat van csak, hogy gyerekek, es a regi videokat nem nezhetik meg mert az korhataros nekik)
2 apro megjegyzes. Az egesz edzoi stabot el kell vinni egy tetovalo szalonba ( mint a filmben az amnezias pasi) es felirni 1.Fact: a futast nem hanyagolni, meg ha nem megy akkor sem. Minden egyes meccsen ujra feltalaljuk a futast, mint az evtized innovaciojat.
A masik, hogy jo volt nezni a NE felallasat D# oldalon, ugyan 4 emberrel jottek megis osszezavartak Flacco-ekat. Meg fogok nezni toluk egy jobb OFF elleni meccsuket, mert a mienk nem mervado.
A vasas tud futni+ dobni+ fala is tart, a NE jobb naluk, de nem sokkal, de oket jol ismerjuk ( persze vica-versa ). Irtam mar ott se mi leszunk az eselyesek, de nagyobb mint NE-ben.
TJ ha folyamatosan fejlodik, jovore ertekesebb lesz mint JS. JS a legjobb CB-nk, de akkor van vele valami amikor kell
több mint 9 éve
gedam
6 478
most néztem meg a meccset, sok közünk nem volt hozzá, mondjuk legalább az ajándékokat szépen pontokra váltottuk, tehát a pats 20-asáról legalább tudtunk td-t csinálni. de mondjuk, hogy 80 yardot vagy 60-at végigmasírozzunk az elképzelhetetlen volt. mindegy összességében egy biztató második félidő volt.
több mint 9 éve
Egy ST tackleje volt egy pár hete ami látványos volt de szerencsére nem volt pályán.egyébként nemtom miért nem Huff (vagy Webb) a pótcorner,neki legalább van tapasztalata benne.ha Jimmy out akkor baszhatjuk az egészet.Ne irogassál hanem dolgozzál!Elam szar és kész! 😊Dolgoznek en de azon gondolkodom mikor lattam töle jo playt.... : D
Peter
Mellesleg en nagyon biztam benne hogy összekapja magat, de ugy nez ki ez a hajo elment : (
malkav
Szerkesztette: Peter
több mint 9 éve
Ne irogassál hanem dolgozzál!Elam szar és kész! 😊Dolgoznek en de azon gondolkodom mikor lattam töle jo playt.... : D
Peter
több mint 9 éve
A francba! Pedig nagyon szeretem a Dianas cukrot.Az a baj Elammal,ha a pályán van ,mindig történik valami látványos egyben negatív esemény.Legutóbb a PO-ban ,az Amendolán elkövetett misstackle utáni TD-re emlékezhetsz.Alig várom,hogy a Lions-ban lássam,mit tud vele kezdeni Teryl Austin...A játékosok közül inkább Weddle és/vagy a CB (#36) a hunyó szerintem. Elam jól mozgott be a flat zónába, a CB oda nem követte a külső elkapót (Mitchell-t), Weddle pedig teljesen feleslegesen lépett fel két lépést. Btw Elam jól olvasta a játékot, Mitchell volt az elsődleges célpont, csak Weddle tárva-nyitva hagyta a back field-et, és a CB sem tért át Hogan-re időben.Az szar.egyébként Elam is kúrva jó ha éppen alszik.nem lehet lassan melóAkkor aludjál,pihengessél.rádfér. 😊Igen komoly 😀Szerződést kapni?ez most komoly?Hester,Elam cut kötelező lenne de ha Powers és Jimmy lesérült akkor megint megússza.Jó Elam azt a playt eléggé elbaszta szóval egyetértek, cut biztos nem lesz de szerződést se fog kapni.
Peter
Azért ez a meccs eléggé PO jellegű volt...
Hester se lesz itt jövőre, bízzunk abban hogy Reynolds felfejlődik a returner szintre
malkav
Campi is ott van psban.
Peter
és még nem sérült le ?
malkav
Peter
malkav
"Harbaugh said that Matt Elam was not responsible for coverage on that Hogan touchdown. He declined to say who was."
Peter
Másik oldalról az agresszív védelmekkel előfordul ilyesmi, túlreagálnak egy mozzanatot. Weddle lett volna a harmadik Ravens játékos, aki a Mitchell felé menő játékot levédekezhette volna. (Elamon kívül még egy LB (#54) is abban a zónában volt.)
tomi-tomi
Küldök egy diannás cukrot annak,aki egy valós pozitív eseményre emlékeztet minket,Elammal a pályán.
kátrány
több mint 9 éve
Hat en a Pats OFF-t hibaztatom 😊Az szar.egyébként Elam is kúrva jó ha éppen alszik.nem lehet lassan melóAkkor aludjál,pihengessél.rádfér. 😊Igen komoly 😀Szerződést kapni?ez most komoly?Hester,Elam cut kötelező lenne de ha Powers és Jimmy lesérült akkor megint megússza.Jó Elam azt a playt eléggé elbaszta szóval egyetértek, cut biztos nem lesz de szerződést se fog kapni.
Peter
Hester se lesz itt jövőre, bízzunk abban hogy Reynolds felfejlődik a returner szintre
malkav
Campi is ott van psban.
Peter
és még nem sérült le ?
malkav
Peter
malkav
"Harbaugh said that Matt Elam was not responsible for coverage on that Hogan touchdown. He declined to say who was."
Konrad Reuland RIP!
Peter
több mint 9 éve
Pont most akartam en is belinkelni:Az szar.egyébként Elam is kúrva jó ha éppen alszik.nem lehet lassan melóAkkor aludjál,pihengessél.rádfér. 😊Igen komoly 😀Szerződést kapni?ez most komoly?Hester,Elam cut kötelező lenne de ha Powers és Jimmy lesérült akkor megint megússza.Jó Elam azt a playt eléggé elbaszta szóval egyetértek, cut biztos nem lesz de szerződést se fog kapni.
Peter
malkav
Campi is ott van psban.
Peter
és még nem sérült le ?
malkav
Peter
malkav
Konrad Reuland RIP!
Peter
It appeared Matt Elam had erred, for the reserve safety – on the field because of injuries to others – had lined up opposite Hogan. But Harbaugh said the mistake wasn’t Elam’s, and indeed, safety Eric Weddle took the blame in the locker room. “I should have been there,” Weddle said. He said he expected the Patriots to run a play-action fake on first down, “and I told everyone to expect it,” he said.
Hat ezt mar sosem tudjuk meg .....
több mint 9 éve
Az a baj Elammal,ha a pályán van ,mindig történik valami látványos egyben negatív esemény.A karma nem egy úriasszony! 😊
kátrány
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Az a baj Elammal,ha a pályán van ,mindig történik valami látványos egyben negatív esemény.Legutóbb a PO-ban ,az Amendolán elkövetett misstackle utáni TD-re emlékezhetsz.Alig várom,hogy a Lions-ban lássam,mit tud vele kezdeni Teryl Austin...A játékosok közül inkább Weddle és/vagy a CB (#36) a hunyó szerintem. Elam jól mozgott be a flat zónába, a CB oda nem követte a külső elkapót (Mitchell-t), Weddle pedig teljesen feleslegesen lépett fel két lépést. Btw Elam jól olvasta a játékot, Mitchell volt az elsődleges célpont, csak Weddle tárva-nyitva hagyta a back field-et, és a CB sem tért át Hogan-re időben.Az szar.egyébként Elam is kúrva jó ha éppen alszik.nem lehet lassan melóAkkor aludjál,pihengessél.rádfér. 😊Igen komoly 😀Szerződést kapni?ez most komoly?Hester,Elam cut kötelező lenne de ha Powers és Jimmy lesérült akkor megint megússza.Jó Elam azt a playt eléggé elbaszta szóval egyetértek, cut biztos nem lesz de szerződést se fog kapni.
Peter
malkav
Campi is ott van psban.
Peter
és még nem sérült le ?
malkav
Peter
malkav
Peter
Másik oldalról az agresszív védelmekkel előfordul ilyesmi, túlreagálnak egy mozzanatot. Weddle lett volna a harmadik Ravens játékos, aki a Mitchell felé menő játékot levédekezhette volna. (Elamon kívül még egy LB (#54) is abban a zónában volt.)
tomi-tomi
Küldök egy diannás cukrot annak,aki egy valós pozitív eseményre emlékeztet minket,Elammal a pályán.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
A játékosok közül inkább Weddle és/vagy a CB (#36) a hunyó szerintem. Elam jól mozgott be a flat zónába, a CB oda nem követte a külső elkapót (Mitchell-t), Weddle pedig teljesen feleslegesen lépett fel két lépést. Btw Elam jól olvasta a játékot, Mitchell volt az elsődleges célpont, csak Weddle tárva-nyitva hagyta a back field-et, és a CB sem tért át Hogan-re időben.Az szar.egyébként Elam is kúrva jó ha éppen alszik.nem lehet lassan melóAkkor aludjál,pihengessél.rádfér. 😊Igen komoly 😀Szerződést kapni?ez most komoly?Hester,Elam cut kötelező lenne de ha Powers és Jimmy lesérült akkor megint megússza.Jó Elam azt a playt eléggé elbaszta szóval egyetértek, cut biztos nem lesz de szerződést se fog kapni.
Peter
malkav
Campi is ott van psban.
Peter
és még nem sérült le ?
malkav
Peter
malkav
Peter
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Az szar.egyébként Elam is kúrva jó ha éppen alszik.nem lehet lassan melóAkkor aludjál,pihengessél.rádfér. 😊Igen komoly 😀Szerződést kapni?ez most komoly?Hester,Elam cut kötelező lenne de ha Powers és Jimmy lesérült akkor megint megússza.Jó Elam azt a playt eléggé elbaszta szóval egyetértek, cut biztos nem lesz de szerződést se fog kapni.
Peter
malkav
Campi is ott van psban.
Peter
és még nem sérült le ?
malkav
Peter
malkav
Konrad Reuland RIP!