Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 9 éve
Brees egy dobogep, egy csucsQb, Flacco nem rossz, sot jo, de nem egy kategoria a ketto. O BB szintjet tudna hozni max a megfelelo kornyezetben ( ami eleg jo). Az ellen nem tudja csak azert megnyerni a meccset, azert mert Flacco kezebe kenyszeritik a labdat, mert annal jobb, de koszonik szepen ha +50-t probalunk dobaltatni vele. Tegnap ha csak a szamokat nezem futottunk (mellesleg jobban, mint dobtunk yard/play), de a kiszamithatosagba jatszuk magunkat es ugy sokkal nehezebb dobni es futni is. Azutan jon a pottyi a back-nek, tegnap a fal megint eleg gyengusz volt pp-ben, hogy ideje se legyen, de iden Flacco is gyenge raadaskent, hogy teljesse tegyuk a playcall hulyesegeit.Most hogy rálestem a statisztikára, azt vágjátok hogy Brees az egyetlen QB akinek több paszkisérlete van idén mint Flacconak ?Ja,csak a nagyrésze checkdown passz sajna,meg Breesék átlagolnak vagy 35 pontot.
malkav
Peter
több mint 9 éve
Ravens rookie LT Ronnie Stanley hasn't allowed a Sack or QB Hit since Week 9 against the Pittsburgh Steelers (270 pass pro snaps)
több mint 9 éve
Most hogy rálestem a statisztikára, azt vágjátok hogy Brees az egyetlen QB akinek több paszkisérlete van idén mint Flacconak ?Ja,csak a nagyrésze checkdown passz sajna,meg Breesék átlagolnak vagy 35 pontot.
malkav
több mint 9 éve
Hát én is sokkot kaptam....
több mint 9 éve
Most hogy rálestem a statisztikára, azt vágjátok hogy Brees az egyetlen QB akinek több paszkisérlete van idén mint Flacconak ?Ezt még emésztenem kell. 😀
malkav
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Most hogy rálestem a statisztikára, azt vágjátok hogy Brees az egyetlen QB akinek több paszkisérlete van idén mint Flacconak ?
több mint 9 éve
nekem az is elgé ha karira győzelmet hozz nekünk a Jézuska...
több mint 9 éve
Na de Blaise! Úriember biztosra nem fogad 😀Mondjuk a Bengals is jo melyen magaba nezhet, vazz.... na, majd a Barnak akkor.Ha a barnáktól kikapnak bowl.hu-s pályafutásom végéig büszkén fogom Tomlint hordani avatarként.
Igor
Blaise

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Mondjuk a Bengals is jo melyen magaba nezhet, vazz.... na, majd a Barnak akkor.Ha a barnáktól kikapnak bowl.hu-s pályafutásom végéig büszkén fogom Tomlint hordani avatarként.
Igor
több mint 9 éve
Senki se akar 0-16-ot és csoport riválissal megúszni, na az nem MasterCard 😀 😛

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Mondjuk a Bengals is jo melyen magaba nezhet, vazz.... na, majd a Barnak akkor.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Szerintem örülhettek a győzelemnek. Kevés csapat volt a szezonban, akik simán megverték az Eaglest, idegesítő hibák meg minden meccsen vannak. Gondolhattok úgy is az egészre, hogyha az utolsó 2 pontos bejön a Phillynek, akkor a PO álmoknak is nagy eséllyel vége. Nem így lett, roboghattok tovább! 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
Sztem wild card a mi csoportunkba nem lesz, csak a csoportgyőztes jut tovább.8-8 nal kiestunk, 10-6-nal csoportelsok vagyunk. 9-7 nel WC, ha a DB kikap 3-bol ketszer, MD pedig 2-bol ketszer, a tobbiek mindegy mit csinalnak mi jutnank be. En probaltam a gyereket rabeszelni, hogy kerje ezt a Jezuskatol, de villanyvasutat szeretne.
Pool94
több mint 9 éve
Sztem wild card a mi csoportunkba nem lesz, csak a csoportgyőztes jut tovább.
több mint 9 éve
Ja legyunk igazsagosak, most a DL+ Weedle is lehozta a legrosszabb teljesitmenyet.
több mint 9 éve
De nem értem h ez az Offense miért nem áll össze, meg miért nincs egy TOP offense kordinátorunk aki tud is vmit. Hát ha nyerünk a Heinz Fielden..... 😀 , de itt van még a Bengals is bakker. Ha nem lesz playoff akkor a Defense köszönheti a jó kis Offensenek.
több mint 9 éve
a 3. forduloban, ezt csak a statisztika nem veszi figyelembe.Ez megint mi volt? 37 percet volt a Defense a pályán, nem csoda h nekik se megy mindig. De Flacco meg az Offense valami szégyen, Flacco elite mester minden meccsen dob INT-t, persze sok pénzt kap mert hát megérdemli. AZ Offense hívások is ratyik sajna, így nem lehet h 2 percet van fenn a pályán az Offense. Ha ez lesz a Steelers ellen akkor nagyon hazavágnak minket.Ellenünk nem ez lesz, plusz ez a Philly agyonvert minket.
Pool94
bcsarli
Attol meg nyerhetunk, de ugy latszik korbeert a hibak feltarasa, mert visszatertunk az ev eleji melyik edzo tud nagyobb verest kapni az ellentol.
több mint 9 éve
Ez megint mi volt? 37 percet volt a Defense a pályán, nem csoda h nekik se megy mindig. De Flacco meg az Offense valami szégyen, Flacco elite mester minden meccsen dob INT-t, persze sok pénzt kap mert hát megérdemli. AZ Offense hívások is ratyik sajna, így nem lehet h 2 percet van fenn a pályán az Offense. Ha ez lesz a Steelers ellen akkor nagyon hazavágnak minket.joreszt a sajat hibajukbol, az elejetol kezdve nyeltek a futast. persze egy jo Off tudott volna segiteni ha mi is futunk, de olyan gyorsan jottek futasokkal, mint mas dobva.
Pool94
több mint 9 éve
Ez megint mi volt? 37 percet volt a Defense a pályán, nem csoda h nekik se megy mindig. De Flacco meg az Offense valami szégyen, Flacco elite mester minden meccsen dob INT-t, persze sok pénzt kap mert hát megérdemli. AZ Offense hívások is ratyik sajna, így nem lehet h 2 percet van fenn a pályán az Offense. Ha ez lesz a Steelers ellen akkor nagyon hazavágnak minket.Ellenünk nem ez lesz, plusz ez a Philly agyonvert minket.
Pool94
több mint 9 éve
Ez megint mi volt? 37 percet volt a Defense a pályán, nem csoda h nekik se megy mindig. De Flacco meg az Offense valami szégyen, Flacco elite mester minden meccsen dob INT-t, persze sok pénzt kap mert hát megérdemli. AZ Offense hívások is ratyik sajna, így nem lehet h 2 percet van fenn a pályán az Offense. Ha ez lesz a Steelers ellen akkor nagyon hazavágnak minket.
több mint 9 éve
Nekem meg van a velemenyem a statisztikarol, de a baj hogy ok elegedettek a latottakkal ugy altalanosssagban. Legalabbis nekem ez jon le a nyilatkozatokbol.Oké, szóval az ellenfélnek nincs két nfl szintű wr-je, újonc irányítója van, fúj a szél mint a büdös rossebb, és így is beszopunk 170 futott yardot. Well...Peest megmenti a statisztika.
De ha más nem az menti Peest, hogy két koordinátort egyszerre keresni lehet nem lesz a FO-nak ideje.
Blaise
kátrány
több mint 9 éve
Oké, szóval az ellenfélnek nincs két nfl szintű wr-je, újonc irányítója van, fúj a szél mint a büdös rossebb, és így is beszopunk 170 futott yardot. Well...Hadd egeszitsem ki, futni nem akarunk ha tornado van akkor sem, ha idot kellene huzni. 6.48 10 pont elony es nem futunk, baszki 2 futas 1 dobas ( valszeg nem haladtunk semmit), es ha int. dob akkor is 3x 40msp beljebb vagyunk. ST a szel okozta kenytelen vagy vissszahordani jatekot magasan ok nyertek labdaval-labda nelkul. A vegen miert nem hagyta bepattogni a labdat az end-zone-ba, 15 yardot buktunk ( ha elore pattan akkor is kb onnan jottunk volna, belefurodni a 2yardnal nem volt lehetseges vagy ide vagy oda pattant volna, csak nyerhettunk volna. D.Pees-rol nem is irok, mert kicsuszna a kultura a szambol. Amugy 3 az a koordinator, a nevjegykartya tarto poroghet egesz nap.
De ha más nem az menti Peest, hogy két koordinátort egyszerre keresni lehet nem lesz a FO-nak ideje.
Blaise
több mint 9 éve
Oké, szóval az ellenfélnek nincs két nfl szintű wr-je, újonc irányítója van, fúj a szél mint a büdös rossebb, és így is beszopunk 170 futott yardot. Well...Peest megmenti a statisztika.
Blaise

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Nem lesz egyszerű menet, a mainál több fog kelleni mindkét meccsen.Szokásos kiszenvedett győzelem...igen de nükünk mitkét meccset nyerni kell, mert a vasas nem fog kikapni a brownstól
Nyert a Vasas is. Ha ütjük őket, akkor jól látom, hogy helycserés támadás lesz a csoporton belül az uccsó forduló előtt?
Vrij6
malkav
több mint 9 éve
Persze, ez egyértelmű. 😀 2 W kell a csoportgyőzelemhez, a kezünkben a sorsunk, egyszerű a recept. 😀Szokásos kiszenvedett győzelem...igen de nükünk mitkét meccset nyerni kell, mert a vasas nem fog kikapni a brownstól
Nyert a Vasas is. Ha ütjük őket, akkor jól látom, hogy helycserés támadás lesz a csoporton belül az uccsó forduló előtt?
Vrij6
malkav
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil