Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Terrell Suggs running around perimeter of field, saying hello to Steelers' fans.

több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 612
Igaz hogy nem mi vagyunk az esélyesebbek, de bízom a csodába hogy ma minden összejön. Bármi megtörténhet, ki hitte volna hogy Carr megsérül, ami a győzelmi esélyüket nagyon visszavette a rájátszásba. Ma kétségtelen hogy az offense jó játéka nélkül nem nyerünk, hiába lesz-lehet jó a D. De vannak csodák, szóval én nagyon bízok a győzelembe. A cicákat meg csak elkapnánk ha már nyerünk Pittsburghbe.
Pool94
Flacco agya bármikor eldurranhat, akkor bárkinek képes TD hegyeket szórni, akkor bárki ellen esélyesek vagyunk. Nagyon nagyon remélem, hogy ezt a formát fogjuk ma látni!!😊
Flacco5
amen
több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Igaz hogy nem mi vagyunk az esélyesebbek, de bízom a csodába hogy ma minden összejön. Bármi megtörténhet, ki hitte volna hogy Carr megsérül, ami a győzelmi esélyüket nagyon visszavette a rájátszásba. Ma kétségtelen hogy az offense jó játéka nélkül nem nyerünk, hiába lesz-lehet jó a D. De vannak csodák, szóval én nagyon bízok a győzelembe. A cicákat meg csak elkapnánk ha már nyerünk Pittsburghbe.
Pool94
Flacco agya bármikor eldurranhat, akkor bárkinek képes TD hegyeket szórni, akkor bárki ellen esélyesek vagyunk. Nagyon nagyon remélem, hogy ezt a formát fogjuk ma látni!!😊
több mint 9 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
több mint 9 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
Carr sérülése pedig növeli a rájátszásbeli esélyeinket, ha sikerül ez a 2 meccs akkor nagy valószínűséggel a Dolphins otthon viszonylag simának venném, majd Oakland lenne idegenbe.

Ha jól értelmeztem a dolgokat akkor ha a Steelers kikap akkor ők búcsúznak a rájátszástól mivel hiába nyernek az utolsó fordulóba és kap ki a Miami (mi nyerünk a cicák ellen), az egymás elleni dönt és ezáltal a Dolphins jutna a rájátszásba.
Pool94
HA (és itt nem lehet túl nagyra venni, a HA szót) nyerünk, attól még nekünk a Cicusok elleni meccset is hozni kell, szóval közel sem biztos, hogy ha kikapnak akkor ki is esnek.
Óriási a tét, a többi csapat gárdáját és sérüléseit elnézve, aki ma nyer, az minimum az AFC döntőig menetelhet, igazán nagy játékerőt pedig "csak" a Prófétáék és a Chiefs képvisel. Húzzuk be, és eljuthatunk oda, ahova szeretnénk!!!
több mint 9 éve
46 emberkebol 5 mondott Ravens win-t, abbol ketto Baltimore-i
több mint 9 éve
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

több mint 9 éve
Boldog Karácsonyt kedves Ravenses társaim. Tegnap misén elmondtam egy miatyánkot szeretett csapatunkért, remélem teljesül a kívánság. Ma Flacco és az offense nem fogja szívatni a védelmet, hogy legyenek fent egész meccsen a pályán. Hiszem hogy ma képesek lehetünk nyerni.

Carr sérülése pedig növeli a rájátszásbeli esélyeinket, ha sikerül ez a 2 meccs akkor nagy valószínűséggel a Dolphins otthon viszonylag simának venném, majd Oakland lenne idegenbe.

Ha jól értelmeztem a dolgokat akkor ha a Steelers kikap akkor ők búcsúznak a rájátszástól mivel hiába nyernek az utolsó fordulóba és kap ki a Miami (mi nyerünk a cicák ellen), az egymás elleni dönt és ezáltal a Dolphins jutna a rájátszásba.
Pool94
Aki ma kikap az kiesik, a DB bejuthat meg a MD helyett es az OR sem biztos 2.
több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
Gameday, háborúval! 😊

Várós nagyon az este, addig elütöm az időt evéssel és hasonlókkal.

Mindenkinek Boldog Karácsonyt, reméljük a csapat is megajándékoz minket ma egy győzelemmel. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Pool94 Baltimore Ravens 106 — gabor.koczan@hotmail.com
Boldog Karácsonyt kedves Ravenses társaim. Tegnap misén elmondtam egy miatyánkot szeretett csapatunkért, remélem teljesül a kívánság. Ma Flacco és az offense nem fogja szívatni a védelmet, hogy legyenek fent egész meccsen a pályán. Hiszem hogy ma képesek lehetünk nyerni.

több mint 9 éve
gedam 6 478
na akkor maradt az egyetlen verzió, két meccset kell nyerni idegenben
több mint 9 éve
 www.profootballfocus.com/pro-why-a-fullback-holds-the-key-to-critical-ravens-steelers-showdown/
empty taxi
jo cikk a FB-ek eltuneserol. De azt nem latom, hogy mert nehezebb, mint a lb-knel (egy kicsit) ne tudnak megallitani akar fut, akar elkap. Persze eddig szinte csak szarul jatszott az OFF, szinte barmivel meglephetjuk oket,
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
 www.profootballfocus.com/pro-why-a-fullback-holds-the-key-to-critical-ravens-steelers-showdown/

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
gedam 6 478
Wide guy 😊)
Wyatt
wild guy
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Wide guy 😊)
Wyatt
akkor félrehallottam 😀
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wide guy 😊)

több mint 9 éve
ennél azt hittem rosszul hallok, de nem 😀
 m.youtube.com/watch?v=tV4r0n2iss4
gedam
Mocskos rasszista bíró 😀
több mint 9 éve
gedam 6 478
ennél azt hittem rosszul hallok, de nem 😀
 m.youtube.com/watch?v=tV4r0n2iss4

Szerkesztette: gedam
több mint 9 éve
Za'darius Smith-szel mi a helyzet? Tavaly viszonylag reményteljesen indult, ekkora idén a sophomore slump? Vagy Judon simán csak jobb nála?
tüsi91
Van Suggs úgyhogy eleve kevesebb snap jutott neki.amíg nem volt Doom rotálták de elég gyenge volt futás és passz ellen is.Judon meg jobb nála minden téren.

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Za'darius Smith-szel mi a helyzet? Tavaly viszonylag reményteljesen indult, ekkora idén a sophomore slump? Vagy Judon simán csak jobb nála?
több mint 9 éve
Mindkettőnél van jobb a poszton... szvsz
Collapo
Mozbi-nal is.
több mint 9 éve
Attól még hiányolhatom őket 😀
több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Mindkettőnél van jobb a poszton... szvsz

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Ja és Weddle-t is hiányolom
több mint 9 éve
Brandon Williams megint hiányzik ...