Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 10 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Annál jobban szereti,tiszteli Jacobyt,hogy a frankot mondja.

több mint 10 éve
Flacco5 Baltimore Ravens 831
jacobyt meg kibaszta a sandy
gedam
de leigazolta a vasas 😕
gedam
és legalább nem is kellett nekünk 😊
Collapo
Annyira jó, hogy Haribó lenyilatkozta, hogy mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük... Nem mintha bármit is segített volna (ST-ben megkopott, WR-ben már semmit nem tudott hozzátenni). DE óriási fan favorit volt. Nem ok nélkül, nekem még JJ mezem is van. Ami inkább aggasztóbb, hogy már nem először nyilatkozik a Mester összevissza, ami után biztosak lehetünk, hogy az ellentéte fog történni annak, amit mondott. Nem is kell mondanom ugye, hogy a legutóbbi nyilatkozata a 8-0 volt 😀
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
gedam
de leigazolta a vasas 😕
gedam
és legalább nem is kellett nekünk 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
gedam 6 507
gedam
de leigazolta a vasas 😕
több mint 10 éve
gedam 6 507
több mint 10 éve
Chuck Jacobs WR érkezett ex niner.
Peter
PS-ba.Joe Morgan ex Saints az aktív keretbe.

több mint 10 éve
Chuck Jacobs WR érkezett ex niner.

több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 210 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Azért végignézve a csapatok mostani állását igazából a 49ers elleni zakónk az egyetlen ami csúfos...
malkav
Áh,browns otthon mindet visz.
Peter
A 49ers elleni zavaróbb szerintem. Jó, Browns, nagy rivális, stb,de a Niners jobban fogalmatlan idén, nem egy meccsüket láttam idén a miénken kívül,és néha fizikai fájdalmat okozott nézni, amit művelnek...
Van nekik is bajuk bőven, még több, mint nekünk...

Bár igen, egy idei formában lévő Kaep, vagy egy Josh McCown megvert minket, nehéz választani... 😀 😕

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Azért végignézve a csapatok mostani állását igazából a 49ers elleni zakónk az egyetlen ami csúfos...
malkav
Áh,browns otthon mindet visz.

több mint 10 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Uhh basszus és ez a srác is megvert idén minket...
több mint 10 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Jo tpenzert jo idoben jo csapathoz ment tory... Sajna ez nem gari a sikerre. A 9ers fele hianyzik v elment kiraktak... Kap nem csódalom h nincs fejben ott... Ettol meg ertheto a dontes de duplan szomoru sztori

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Na Kap megy a kispadra, azért ezt észre kellett volna venni, hogy egy deka védő nincs a két elkapóján...
 twitter.com/NFL/status/660910532061364224?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 10 éve
Kicsit számoltam:
Előzetesen kb. 150M-ra becsülik a capet 2016-ra.
Jövőre 144M-val vagyunk a sapiban, de
Pittával spórolunk 0.6M ha kivágjuk.. (7.2M caphit, de 6.6M deadmoney lenne)
Flacco szerződésével 28M-ről lehetne egy kicsit még spórolni.. (mondjuk kb. 5-6M-t szerződés hosszabbítással talán ??)
Webby visz 9.5M de megint korai cuttal is csak 3.5M spórolás (6M dead money)
Elam pedig 1.5M spórolna nekünk ha kivágnánk...

Ez összesen 10-11M, de ezzel biztos kellene egy Nr.2 corner

SSS és Canty nyugdíjazása esetén még 5M lehet felszabadítani.

Eddig ez kb. 20M-val van a cap alatt (150M-130M)
Draft class meg UDFA vigyen el mondjuk 6M-át marad 14M

Ebből kellene egy Nr. 2 CB (Arrington, Walker ??) egy LG (Ursula??? ha KO-t nem tartjuk meg) és egy komplett WR sor (Periman, Waller és Campi áll még szerződés alatt jövőre is)
Nem mitnha lényeges lenne, de jövőre nincs backup QB és nem életbiztosítás ilyen kölyök WR sor sem.
Ehhez képest KO, Upshaw és Tucker szerződése jár le. KO Upshaw kérdéses, Tuckenek kb 4-5M a FRtag
Szóval nem rózsás a helyzet, Ozzinak fel van adva a lecke...
több mint 10 éve
Figyeljétek meg, most hogy SSS lesérült most indul be a szekér és nem lesz se PO se korai draft pick... 8-8- al végzünk a csoportban. 😛
több mint 10 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 210 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
Lehet hatottak a szavak :
 www.facebook.com/officialraylewis/videos?fref=photo
Greengo
Jó volt ezt hallani. 😊

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 10 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 320 — Eagles fan
Lehet hatottak a szavak :
 www.facebook.com/officialraylewis/videos?fref=photo

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Győzelem, de John Harbaugh said Steve Smith tore his Achilles and is out for the season. Could be a career - a great one.

😕

több mint 10 éve
Riversnek megszületett az újabb gyermeke, bár a Chargers csak 2-5-el áll (amin én megvagyok döbbenve), biztos fel lesz dobva ellenünk emiatt, plusz még a legtöbb yardot passzolta eddig, a mi secondarynk meg "nagyon jó", szóval nem sok jóra számítok holnap...
Vrij6
Ha ez feldobná, akkor folyamatosan allpro formában tolna, ez volt nekik a nyolcadik, asszem.
Még három és megvan a Los Angeles-i offense. 😀
megyerikrisz
Jogos, de stat alapján nem várok sok jót, ettől függetlenül be lesz lőve a stream 7-től ofkórsz.

több mint 10 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Riversnek megszületett az újabb gyermeke, bár a Chargers csak 2-5-el áll (amin én megvagyok döbbenve), biztos fel lesz dobva ellenünk emiatt, plusz még a legtöbb yardot passzolta eddig, a mi secondarynk meg "nagyon jó", szóval nem sok jóra számítok holnap...
Vrij6
Ha ez feldobná, akkor folyamatosan allpro formában tolna, ez volt nekik a nyolcadik, asszem.
Még három és megvan a Los Angeles-i offense. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Nem tudom, hogy van-e szükségünk egy Crabtree típusú arcra... Szerintem nincs. Én a draftról nézelődnék. Második, harmadik körben lehet majd ügyes gyerekeket találni. Szerintem idén ott lesz a legbőségesebb felhozatal.
Blaise
ha SR visszavonul kell a veterán oda is.nem szoktak visszahívni olyat aki már egyszer nemet mondott nekik de Boldin is lejárós és nála legalább elismerték,hogy hiba volt.hátha...

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Safety Matt Elam has been suspended without pay for one game for violating the NFL Policy and Program for Substances of Abuse.
több mint 10 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Nem tudom, hogy van-e szükségünk egy Crabtree típusú arcra... Szerintem nincs. Én a draftról nézelődnék. Második, harmadik körben lehet majd ügyes gyerekeket találni. Szerintem idén ott lesz a legbőségesebb felhozatal.
több mint 10 éve
cab azért tolja így mert egy épkézláb elkapó van mellette....senki nem fog neki no 1-es fizetést tolni
malkav
Miért ne tennék meg ha jók így együtt?Oaklandnek van rá lóvéja.