Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 10 éve
Igazából nem is kell erőltetni a srácot, aki a kezdő 2 évében csak a hibákat halmozza, nem érdemli meg, még ha pályán kívül nem is volt gond vele. Ott lesz a 4. éve, ha azt is elcseszi, mehet isten hírével.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Nem fogják lehívni az opciót, annyira nem játszott semmi, egy éve lesz bizonyítani egy egyre zsúfoltabb pozíción.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Szeptembertől jöhet a Trash Talk-szezon, addig is NFL pre-season meccsek a Sport TV-n! Kampányoltam érte 😀 Sikerült 😀😀

több mint 10 éve
Sajnálom a srácot, neki enyi volt nálunk. Brown szintén zenész! Igy visszanézve remek volt a 13as draft elsö és második pickje.. Ravens best defenseSzerintem korai még temetni.... Persze szar hogy 3 év alatt semmi nem történt vele, de JS sem egy év alatt let jó CB. Szerintem ha ebből elam tud erőt meríteni akkor még egy naon fasza 4. évet kihoz akkor 5. éves ópció és még bármi lehet..
több mint 10 éve
Jon Meoli @JonMeoli 7 p7 perccel ezelőtt Baltimore, MD Fordítás megtekintéseWith all the #Ravens seemingly on the field, no sign of CBs Tray Walker, Rashaan Melvin (hamstrings), and CB Chris Greenwood.
B+ kezdődik
több mint 10 éve
Sajnálom a srácot, neki enyi volt nálunk. Brown szintén zenész! Igy visszanézve remek volt a 13as draft elsö és második pickje..
több mint 10 éve
Már 2 éve bust Elam, meglepett volna ha idénre megtanul focizni...

több mint 10 éve
Brooks már mozgott a mandatory alatt a csapattal. Egyébként Elam sérülése ide vagy oda így is Hill és Lewis lett volna a kezdő. Ettől függetlenül sajnálom, lehet ez lett volna az utolsó esélye nálunk
több mint 10 éve
Brooks éppen sérült, nem? Vagy már rendbejött?CollapoMost -még- PUP listán van, de ahead of schedulet mondanak nála
Asked if he expects to be ready by Week 1, Brooks said he doesn’t want to get ahead of himself, “but the outlook is looking really good.”Köszi pfefe8 és kapitnono! 😊
több mint 10 éve
vagy a rojadirectára szoktak egy csomó linket kipakolni torrent/online/ filehostSajnálom, mert sose jó egy ilyen sérülés, ráadásul így gyakorlatilag elszáll minden esélye, hogy érdemben tudjon bizonyítani a csapatban. Jobbulást, felkészül Hill, Kendrick, Levine, Trawick... ööö... és nem tudom, hogy ez jó-e.CollapoJövőre talán még bizonyíthat, de egy lebőgő év és egy komoly sérülés után már több mint kétséges, hogy valaha is meg tudja mutatni magát 😕
Hill és K.Lewis kezdő és ne felejtsük el Brooksot sem! Ne sérüljön tovább senki az alakulatból, és rendben leszünk!
OFF: első PS meccs idején nem leszek gépközelben, tudnátok ajánlani valami oldalt torrent/filehost ahonnan le tudom majd szedni, vagy online megnézni?Flacco5

több mint 10 éve
TYT a legjobb vagy az ncore-ra is szoktak NFL-t feltölteni.Sajnálom, mert sose jó egy ilyen sérülés, ráadásul így gyakorlatilag elszáll minden esélye, hogy érdemben tudjon bizonyítani a csapatban. Jobbulást, felkészül Hill, Kendrick, Levine, Trawick... ööö... és nem tudom, hogy ez jó-e.CollapoJövőre talán még bizonyíthat, de egy lebőgő év és egy komoly sérülés után már több mint kétséges, hogy valaha is meg tudja mutatni magát 😕
Hill és K.Lewis kezdő és ne felejtsük el Brooksot sem! Ne sérüljön tovább senki az alakulatból, és rendben leszünk!
OFF: első PS meccs idején nem leszek gépközelben, tudnátok ajánlani valami oldalt torrent/filehost ahonnan le tudom majd szedni, vagy online megnézni?Flacco5
Steelers fan
több mint 10 éve
Brooks éppen sérült, nem? Vagy már rendbejött?Sajnálom, mert sose jó egy ilyen sérülés, ráadásul így gyakorlatilag elszáll minden esélye, hogy érdemben tudjon bizonyítani a csapatban. Jobbulást, felkészül Hill, Kendrick, Levine, Trawick... ööö... és nem tudom, hogy ez jó-e.CollapoJövőre talán még bizonyíthat, de egy lebőgő év és egy komoly sérülés után már több mint kétséges, hogy valaha is meg tudja mutatni magát 😕

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Sajnálom, mert sose jó egy ilyen sérülés, ráadásul így gyakorlatilag elszáll minden esélye, hogy érdemben tudjon bizonyítani a csapatban. Jobbulást, felkészül Hill, Kendrick, Levine, Trawick... ööö... és nem tudom, hogy ez jó-e.CollapoJövőre talán még bizonyíthat, de egy lebőgő év és egy komoly sérülés után már több mint kétséges, hogy valaha is meg tudja mutatni magát 😕
OFF: első PS meccs idején nem leszek gépközelben, tudnátok ajánlani valami oldalt torrent/filehost ahonnan le tudom majd szedni, vagy online megnézni?
több mint 10 éve
Sajnálom, mert sose jó egy ilyen sérülés, ráadásul így gyakorlatilag elszáll minden esélye, hogy érdemben tudjon bizonyítani a csapatban. Jobbulást, felkészül Hill, Kendrick, Levine, Trawick... ööö... és nem tudom, hogy ez jó-e.

NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Elvileg MattElam kihagyja a teljes szezont bicepsz szakadás miatt.

több mint 10 éve
Nick Perry esélyei nőttek ezzel.Közben Marlon visszatért,Melvin nem edz ma.
több mint 10 éve
Apa kezdődik 😕 😕 😕Aaron WilsonSúlyosnak írják a dolgot, benne van a season ending lehetősége is. Hamarosan lesznek hírek
@AaronWilson_NFL
Ravens safety Matt Elam may have a torn biceps, MRI today, sources say
Aaron WilsonItt a maszatolás nem tetszik.. Kezdődött azzal, hogy "csak az aznapi edzést kell kihagyni", folytatódott "pár nappal", most ott tartunk, hogy "nem tűnik hosszú távúnak". Remélem, hogy csak én festem az ördögöt a falra...
@AaronWilson_NFL
Breshad Perriman (bruised knee) may take more days than team initially hoped, but not regarded as long-term injury at this point
Aaron WilsonItt totális hírzárlat van, semmit nem lehet tudni
@AaronWilson_NFL
Ravens wide receiver Marlon Brown regarded as day to day with back injury
több mint 10 éve
1. hétaugusztus 13.
18:00 New Orleans @ Baltimore
Előszezont ad a sportTv? 😀

több mint 10 éve
A campben mindig mindenki nagy király, nem újdonság ez.már igen
Webb viszont megbukott a fizikai felmérőn, úgyhogy még nem edzhet a csapattal.Stez
psychocska
The veteran only missed one practice on the first day of training camp.Akkor komoly lemaradása lehetett 😀😀
Webb, 29, is the latest high-profile Raven not to pass the challenging test on the first try, joining the likes of former Ravens defensive tackle Haloti Ngata and Jacoby Jones.
“It’s always a big deal [not to pass],” Head Coach John Harbaugh said Thursday.
Harbaugh said Webb was in very good shape in a lot of different ways, but just wasn’t in good enough anaerobic shape to participate in practice at the start of camp.
Now Webb will likely be running with the first-team defense opposite Jimmy Smith.
Peter King Declares Ravens Super Bowl Contenders

több mint 10 éve
A campben mindig mindenki nagy király, nem újdonság ez.már igen
Webb viszont megbukott a fizikai felmérőn, úgyhogy még nem edzhet a csapattal.Stez
több mint 10 éve
A campben mindig mindenki nagy király, nem újdonság ez.Webb viszont megbukott a fizikai felmérőn, úgyhogy még nem edzhet a csapattal.
több mint 10 éve
Azért az érdekes,hogy Mcdonald,Hardy és most Galette is kap/kapott esélyt Rice meg még egy vizitre sem jó.
több mint 10 éve
Perriman -t mindenki dicséri a camp alatt, fantasztikus sebesség mellett kapdossa el a labdákat.I like it. Remélem tol egy 1200+ yardos 8-10 TD-s rookie szezont 😀😀

több mint 10 éve
Nem értek egyet Jensen nálam kuka az amit ő tud azt tudja Urschel és valószínűleg Myers... Campi meg lehet injury prone, de mehet PUP vagy IR listára ott elfér ....Brown biztosan marad még idén szerintem. Felment súlyban, mondanám, hogy meglátjuk, de eddig sem láttuk semmit sem belőle. Jensen is marad, nem mehetünk neki 3 csere olineal az idénynek még akkor sem ha Yanda RT-t is tud és Urschellről is feltételezhetjük, hogy a két guard mellett elviszi a centert is ha kell. Én Campanarot nem erőltetném. Porcelán a srác,, akkor már inkább Waller szokja a légkört és tanuljon a csapattal focizni.BlaiseÉn inkább a Dlineba tartanám meg az embereket mint a CB sorban. Asa pl felőlem mehet amerre lát...BlaiseHamár itt tartunk Jensen és a Brown is mehet a levesbe... Jensen helyett Urschel is elég lesz cserének, A Brown meg még ST-be se fért be...malkav
több mint 10 éve
Brown biztosan marad még idén szerintem. Felment súlyban, mondanám, hogy meglátjuk, de eddig sem láttuk semmit sem belőle. Jensen is marad, nem mehetünk neki 3 csere olineal az idénynek még akkor sem ha Yanda RT-t is tud és Urschellről is feltételezhetjük, hogy a két guard mellett elviszi a centert is ha kell. Én Campanarot nem erőltetném. Porcelán a srác,, akkor már inkább Waller szokja a légkört és tanuljon a csapattal focizni.Én inkább a Dlineba tartanám meg az embereket mint a CB sorban. Asa pl felőlem mehet amerre lát...BlaiseHamár itt tartunk Jensen és a Brown is mehet a levesbe... Jensen helyett Urschel is elég lesz cserének, A Brown meg még ST-be se fért be...malkav