Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Úgy tűnik Hurst fog kezdeni. Ha Monroe nem 100% akkor jobb talán így. Joe tudni fogja, hogy ott baj lehet.
több mint 10 éve
Valaki próbálta már kiiktatni Faragoricsit úgy,hogy a képet a sport tv adja a hangot meg valami hely rádió?
több mint 10 éve
Nem mi vagyunk az eselyrsek... 31-17 oda... Bar ne az lenne.CollapoJinxnek reméljük jó lesz. 😀
több mint 10 éve
Nem mi vagyunk az eselyrsek... 31-17 oda... Bar ne az lenne.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Nincs sértődés,egyébként -sajnos-nem vagyok érintett a borászatban,a célközönség része vagyok és a jó bort szeretem.Nem akarom magunkat fényezni, de ez magas labda volt, kicsit szemétkedtem 😊 Azt azért elmondanám, hogy a bikavér Szekszárdról származik, Garay versében található, hogy vörös, mint a bika vére... Jó borok vannak arrafelé, remélem nem sértődtél meg.....Ez erős volt..............Nem rossz, bár mifelénk az ilyet hordómosásra használják........ 😊csi77
A Sparban a Juhász Egri Bikavér 999ft volt,betáraztam estére ,kibontom és iszok a meccsre.
www.magyarbor.net/magyarbor/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_new&product_id=1107&category_id=5&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=134
Vagy győzünk vagy nem . 😊kátrány
Barátunk sutianap is esküszik a hazaira és én is szeretem a szekszárdit és az egrit...,villányit...,mátrait...,neszményit...,sopronit...,villányit...,homokit...
Esetleg konkrétumot írnál,hogy lássuk nem sz@rral gurigázol
plíz
😊kátrány
De ha már rákérdeztél, Takler Kadarka, Sárosdi Kékfrankos, Dúzsi Rosé és még sorolhatnám (bár én a Cabernet-t szeretem igazán). Egyébként egyik egri kolléganőmtől kaptam egy palack Vincze 2005 -ös kékfrankost, azt mindenképpen méltó módon illene kibontani.........
Bocs az offért......csi77
A Takler Trio azt ittam,az nagyon finom.Dúzsi -tól Cabernet Franc -t,ami nagyon finom,a többi még kimaradt.
Szoktam böngészni a tájegységeket pincészeteket,kóstolgatom a boraikat.
Köszi a kis kitérőt,Go North

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Pass rush. Ha a DL dominálni tudja a Pats OL-t, akkor jók lehetünk! Nem is az kell, hogy mindig zsákoljuk Bradyt (persze örömmel nézném minél többször. 😀), hanem, hogy szépen tönkreverjük a zsebet, kicsinyítsük le a fal 2 oldaláról, csökkentsük a komfortérzetét a zsebben a minimálisra, hogy ne tudjon teljesen a passzjátékára koncentrálni. 😀Szeretném, ha frusztráltságot látnék emiatt az arcán, hogy nem az igazi a dolog, zavarja, stb
Így persze a sec-nek is egy fokkal könnyebb dolga lenne.a meccsen. A PO-s sec forma nem rossz, de ma szintet kell ugraniuk nekik is, majd meglátjuk...
Az O-nál meg kell egy elfogadható futójáték. Azért, hogy Bradyék sok időt töltsenek a kispadon, és, hogy a védelem is minél többet tudjon pihenni. Ha ezek mellé, Flacco hozza a PO formáját, akkor szoros meccsen nyerhetünk. 😀
A tippem 24-20 ide.
több mint 10 éve
Na akkor a meccsről, a Steelersel ellentétben most az ellenfelet látom esélyesebbnek a győzelemre, a matek szakos csoport kedvéért az arány 51-49 %.Szerintem jobban fogunk futni mint múlthéten, cserébe a passzokkal gond lesz, itt lesznek CB-k is, a Steelersnél kb bohócok voltak felküldve, verekedni.
Ha Revis megfogja az öreg Smith-t, akkor gond lehet, csak Torreyra támaszkodva nem lesz elég pontunk hogy verjük a peccet.
Sajnos nem lesz a védelmünknek sem olyan egyszerű, mint múlthéten, itt majd dobnak screeneket, van domináns TE, még a futásuk is átlagos és #támbrédi közelre jól hajigál, néha ellát messzire is.
Szóval komolyabb passz és futójátékot várok a múlthetihez képest és a védelmük is jobb mint volt a vasasoknak, nem tetszik.
Nem várok sok pontot ilyen 17-20 körüli eredményt tippelek, remélem a javunkra.
Flacco szépen felszívta magát a PO-ra, ezzel kellemes meglepetést szerzett nekem.
Azon nyerhetjük a meccset, hogy brédit beletapossuk a gyepbe, amire a Ngata-Williams-Jernigan Suggs-Doom sorral van is esély és lezavarja a #D őket a pályáról.
Eddig sem ment neki ellenünk, ne most kezdje el.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Nem akarom magunkat fényezni, de ez magas labda volt, kicsit szemétkedtem 😊 Azt azért elmondanám, hogy a bikavér Szekszárdról származik, Garay versében található, hogy vörös, mint a bika vére... Jó borok vannak arrafelé, remélem nem sértődtél meg.....Ez erős volt..............Nem rossz, bár mifelénk az ilyet hordómosásra használják........ 😊csi77
A Sparban a Juhász Egri Bikavér 999ft volt,betáraztam estére ,kibontom és iszok a meccsre.
www.magyarbor.net/magyarbor/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_new&product_id=1107&category_id=5&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=134
Barátunk sutianap is esküszik a hazaira és én is szeretem a szekszárdit és az egrit...,villányit...,mátrait...,neszményit...,sopronit...,villányit...,homokit...
plíz
😊kátrány
De ha már rákérdeztél, Takler Kadarka, Sárosdi Kékfrankos, Dúzsi Rosé és még sorolhatnám (bár én a Cabernet-t szeretem igazán). Egyébként egyik egri kolléganőmtől kaptam egy palack Vincze 2005 -ös kékfrankost, azt mindenképpen méltó módon illene kibontani.........
Bocs az offért......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Soldi egész jó ómen volt, inkább örüljetek Sobri-nak, szerencsét hoz 😛HulkeinsteinErre számítok is, az ilyen szájhősök a meccs előtti napokban jó ómen 😀

több mint 10 éve
én tegnap kaptam a barátnőm apukájától egy karton San Miguel sört utólag karácsonyra 😊Ez erős volt..............Nem rossz, bár mifelénk az ilyet hordómosásra használják........ 😊csi77
plíz
😊kátrány
mára pont jó lesz!
szerk: ha elfogyna, jöhet a saját kőbányai 😀
több mint 10 éve
Ez erős volt..............Nem rossz, bár mifelénk az ilyet hordómosásra használják........ 😊csi77
plíz
😊

több mint 10 éve
...........Nem rossz, bár mifelénk az ilyet hordómosásra használják........ 😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Nade hogy valami értelmes kérdést is feltegyek, szerintetek kit fognak ráállítani Gronkra? Egyáltalán emberezni szoktátok a jobb TE-ket, vagy zónázással az épp arra tévedő LB/Safety próbálja majd szerelni valahogy?flzoliSzerintem Mosley elég fürge Gronkra, én vele oldanám meg.

több mint 10 éve
😀 😀És mikor nyert utojára SB-t a Ravens Ray Lewis nélkül?A kérdés úgy hangzott:mikor NYERT sb-t?2003 pats.az nfc sem sokkal gyakoribbPeterEsélyek?Mikor nyert AFC nr1 seed csapat utoljára SB-t?nem mostanában úgy rémlik.PeterMondjuk tavaly a #1 seed képviselte az AFCt a Super Bowlon.
...Az elmúlt 3 évben meg 2×
...Az elmúlt 5 évben meg 3×
...Az elmúlt 7 évben meg 4×
Szóval annyira azért nem rossz ómen a div roundban vagy a konf döntőben no1 seednek lenni, mégha vigasztalja is a többieket, h aztán a SBon vesztenek...
btw, most feltörtem a kódot, (2006 óta) páratlan évben (alapszakasz évben) az első kiemelt játssza a döntőt, párosban nem. 2014-es szezont írunk. Sansza sincs a peccnek 😀Black_Adder
Soha?.....Sobri Jóska

több mint 10 éve
Srácok,a betyárság egy rendkívül összetett foglalkozás,Sobri most provokátori minőségében van itt,kéretik kb.olyan komolysággal venni szavait,mint ahogy leírja.Mert vigyorog a pörge bajusz alatt,mint akit b@szni visznek.
Lehet,hogy Belichick beépített embere,hogy Ravens mikro -hátországát is demoralizálja,hogy a magyar bowl.hu-s negatív hullámok cunamiként hömpölyögjenek végig a fél világon és elsodorják a Ravenst,mint egy magányos pálmafát a bícsen.
Belichick képes erre,mint annyi aljasságra.
VALLJ SZÍNT JÓZSI!!!
"most pedig következzen valami egészen más"
Nekem ajándék a mai meccs,ha nincs a kiskedvenc Chiefs,akkor nem vagyunk itt.Megvertük a nagy riválist a saját oroszlánbarlangjában.
Rice-Pista-Jimmy-Haloti-Rick Wagner a kezdőink kiesése.Itt vagyunk,egy esélytelen meccsen domináltunk.Óriási élmény volt,reggel mentem dolgozni és nem néztem.Hajnak 5-kor megébredtem és azt álmodtam,hogy vagy Soldi Igornak vagy Igor Soldinak mondja,hogy sok volt a 3 TD előny ,utána csak futott a csapat az eredmény után.Nem tudom kire mondták,az álom kicsit hiányosan jelent meg,én magunkra vettem.
Mikor bekapcsoltam a gépet még mindig a Steelers örömködő képeit vártam,ehelyett Suggs int.örömét látom.El sem akartam hinni.
A Pats egy komplex csapat.Amikor vertük őket ordítóbb hiányosságai voltak,amiket kihasználtunk.
Volt egy Ed Reed-ünk és a hosszú passzok előtt egy ezredmásodpercig kereste a 20-ast,ami már a mi nüanszunk volt.
A rush D-jük volt mindig gatya,most az is jó.Yanda nemezise Wilfork Zuttah-Urschel duóval fog találkozni,ami nem lesz egyszerű.
Már van egy Revisük ,nem töltelék CB-kel állnak fel.
Viszont ki gondolta,hogy Steward a safetynk lesz a nyerő emberünk,a sec leggyengébb láncszeme.
Melvinre pedig még nem dobált Brady szintű QB.
Nem sok javunkra dőlő párharc van a kulcspárharcok között.
Viszont ez a PO és ebben jók vagyunk és kiszámíthatatlanok,ami lehet nyerő is.
Meglátjuk.
Nekem ajándék ez a meccs,ahogy a múlt heti is,A Pats-Seahawks-GB nálam más kategóriát képvisel.
Vagy győzünk vagy nem . 😊

több mint 10 éve
Nem tudom mivel érdemeltétek ki Sobri haragját, de jaj nektek 😛
több mint 10 éve
Tavaly az összes AFC North-os csapatot megvertük, így is csak 8-8 -cal végeztünk. NFC North! 😊Amúgy, tessék ezt mai meccset behúzni az északiak becsületére! 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
És mikor nyert utojára SB-t a Ravens Ray Lewis nélkül?A kérdés úgy hangzott:mikor NYERT sb-t?2003 pats.az nfc sem sokkal gyakoribbPeterEsélyek?Mikor nyert AFC nr1 seed csapat utoljára SB-t?nem mostanában úgy rémlik.PeterMondjuk tavaly a #1 seed képviselte az AFCt a Super Bowlon.
Szóval annyira azért nem rossz ómen a div roundban vagy a konf döntőben no1 seednek lenni, mégha vigasztalja is a többieket, h aztán a SBon vesztenek...
btw, most feltörtem a kódot, (2006 óta) páratlan évben (alapszakasz évben) az első kiemelt játssza a döntőt, párosban nem. 2014-es szezont írunk. Sansza sincs a peccnek 😀Black_Adder
Soha?.....
több mint 10 éve
A kérdés úgy hangzott:mikor NYERT sb-t?2003 pats.az nfc sem sokkal gyakoribbEsélyek?Mikor nyert AFC nr1 seed csapat utoljára SB-t?nem mostanában úgy rémlik.PeterMondjuk tavaly a #1 seed képviselte az AFCt a Super Bowlon.
több mint 10 éve
Esélyek?Mikor nyert AFC nr1 seed csapat utoljára SB-t?nem mostanában úgy rémlik.PeterMondjuk tavaly a #1 seed képviselte az AFCt a Super Bowlon.
btw, most feltörtem a kódot, (2006 óta) páratlan évben (alapszakasz évben) az első kiemelt játssza a döntőt, párosban nem. 2014-es szezont írunk. Sansza sincs a peccnek 😀
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Nem tudom megmondani miért csinálja ezt most Sobri, lehet csak a konfliktust keresi, de lehet csak tükröt állít azon Ravens szurkolóknak, akik az elmúlt napokban olyan eszeveszett marhaságokat hordtak össze, mint most Ő. Olyanokat, mint:Jaj felejtsük már el ezt az egészet nem fog sehova sem vezetni... Kezdődött azzal hogy kisebbségi komplexusunk van, a mostani írás pedig egy sértődött kisfiúéra hasonlít aki nem bírja elviselni hogy lecicafocizzák a csapatát. Essünk már túl ezen és felejtsük el a felesleges szardobálást. Nagyon jó védelme van a NE-nek nem véletlenül kerültek a no1. Seedre mi pedig éppen becsúsztunk és a Steelers megverte magát ellenünk ennyi. Ez a meccs egyik csapat nélkül sem lenne örüljünk annak hogy van lehetőségünk ilyen mecset nézni.
1. A Patriots cicafocit játszik. Én értem, hogy az elmúlt 15 évben 1 Pats meccset sem láttatok, de 2000-2008-ig a Pats sok mindent játszott, csak cicafocit nem, sőt. A 3 SB alapja, de még a 16-0 is a kemény védelem érdeme volt, nem tudom mond-e bárkinek bármit itt Rodney Harrison, Vrabel, Bruschi, McGinest, Seymour, Ted Johnson, Ty Law vagy offense oldalról Corey Dillon neve. Nem éppen lógtak volna ki az "AFC North stílusból a srácok", ahogy erről pl. Mcginest is beszél ebben az interjúban: www.nfl.com/videos/new-england-patriots/0ap3000000455666/DDFP-TV-What-is-Tom-Brady-like-off-the-field
Ebben többek között azt említi, hogyha "finesse" játékra lettek volna kényszerítve, nem pedig fizikális focira, akkor rommá verték volna őket a PO meccseken.
Az is érdekes felvetés, hogy a jelenlegi Pats cicafocit játszik, mivel idén akkor volt domináns a csapat, amikor lenyomta az ellenfél torkán a futást, tömte labdákkal a sáros meztől irtózó Gronkowskit és karcolt a D, amit itt szintén félvállról vettek néhányan, pedig nem vagyok biztos benne, hogy nem jobb a mostani Pats D a két "nagy" AFC North csapaténál.
2. Az AFC North foci a legkeményebb. Ez tradicionálisan így van, de jelenleg az AFC North stílust az NFC West ezerszer inkább és keményebben képviseli, az elmúlt két évben biztosan (érdemes elolvasni az egyik Steelerses fórumtárs aláírását és a 610 yard történetét). Ehhez hozzátartozott egyfajta lenézése a többi AFC csapatnak itt, pedig jelenleg ha mondanom kellene brutális D-ket az AFC-ből, lehet a Billsel kezdeném a felsorolást, de nem érzem, hogy a Jets, vagy a csúcsformában lévő Denver D mennyivel is lenne puhányabb, mint az AFC North bármelyik D-je.
Nem akarom tovább szítani a tüzet, mivel alapvetően a visszafogott és sokat megélt Patriots szurkoló, aki 2006 óta majdnem minden meccsét látta a gusztustalan Peccnek, pontosan tudja, hogy milyen kemény lesz a mai mérkőzés, és a PO előtt leginkább a két nagy AFC North csapatot akarta volna elkerülni. Jó szurkolást estére!
(Szerk.: egyszerre cáfol és néhányaknak örömet okoz ez a videó, a cicafiú rosszul tűri az ütést: www.youtube.com/watch?v=_WT3_MD4NmE )Foldesi26
Ha meg simán elvertek minket akkor mit foglalkoztok azzal hogy a gyengébb csapat szurkolói mit írnak, az eredmény majd titeket igazol.
Jó szurkolást mindenkinek!
több mint 10 éve
Nem tudom megmondani miért csinálja ezt most Sobri, lehet csak a konfliktust keresi, de lehet csak tükröt állít azon Ravens szurkolóknak, akik az elmúlt napokban olyan eszeveszett marhaságokat hordtak össze, mint most Ő. Olyanokat, mint:1. A Patriots cicafocit játszik. Én értem, hogy az elmúlt 15 évben 1 Pats meccset sem láttatok, de 2000-2008-ig a Pats sok mindent játszott, csak cicafocit nem, sőt. A 3 SB alapja, de még a 16-0 is a kemény védelem érdeme volt, nem tudom mond-e bárkinek bármit itt Rodney Harrison, Vrabel, Bruschi, McGinest, Seymour, Ted Johnson, Ty Law vagy offense oldalról Corey Dillon neve. Nem éppen lógtak volna ki az "AFC North stílusból a srácok", ahogy erről pl. Mcginest is beszél ebben az interjúban: www.nfl.com/videos/new-england-patriots/0ap3000000455666/DDFP-TV-What-is-Tom-Brady-like-off-the-field
Ebben többek között azt említi, hogyha "finesse" játékra lettek volna kényszerítve, nem pedig fizikális focira, akkor rommá verték volna őket a PO meccseken.
Az is érdekes felvetés, hogy a jelenlegi Pats cicafocit játszik, mivel idén akkor volt domináns a csapat, amikor lenyomta az ellenfél torkán a futást, tömte labdákkal a sáros meztől irtózó Gronkowskit és karcolt a D, amit itt szintén félvállról vettek néhányan, pedig nem vagyok biztos benne, hogy nem jobb a mostani Pats D a két "nagy" AFC North csapaténál.
2. Az AFC North foci a legkeményebb. Ez tradicionálisan így van, de jelenleg az AFC North stílust az NFC West ezerszer inkább és keményebben képviseli, az elmúlt két évben biztosan (érdemes elolvasni az egyik Steelerses fórumtárs aláírását és a 610 yard történetét). Ehhez hozzátartozott egyfajta lenézése a többi AFC csapatnak itt, pedig jelenleg ha mondanom kellene brutális D-ket az AFC-ből, lehet a Billsel kezdeném a felsorolást, de nem érzem, hogy a Jets, vagy a csúcsformában lévő Denver D mennyivel is lenne puhányabb, mint az AFC North bármelyik D-je.
Nem akarom tovább szítani a tüzet, mivel alapvetően a visszafogott és sokat megélt Patriots szurkoló, aki 2006 óta majdnem minden meccsét látta a gusztustalan Peccnek, pontosan tudja, hogy milyen kemény lesz a mai mérkőzés, és a PO előtt leginkább a két nagy AFC North csapatot akarta volna elkerülni. Jó szurkolást estére!
(Szerk.: egyszerre cáfol és néhányaknak örömet okoz ez a videó, a cicafiú rosszul tűri az ütést: www.youtube.com/watch?v=_WT3_MD4NmE )
több mint 10 éve
Soldi egész jó ómen volt, inkább örüljetek Sobri-nak, szerencsét hoz 😛Hulkeinstein
ZoliZoltán