NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Gratulálok! Jobb volt a Ravens, megérdemelten nyert! A meccs képe alapján is tartom, hogy nem Bell hiányán múlott. Egyszerűen jobbak voltatok!Ha már így alakult, jussatok minél tovább! Jól áll nektek az underdog szerep! 😊 AFC North Powa'!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Mondjuk mennyire határozottan, az szerintem elég kérdéses 😊Van egy jó D front 7, egy elfogadható, de azért korántsem elit O fal, egy jó QB, egy jó special team (hm inkább elit kickerrel és punterrel). De ezen kívül egy toldozottfoldozott secondary, és az O line-on kívül az O felépítése inkább"ami elérhető a piacon" elvet követte, semmint a vágyainkat. Ja, és el ne feledjem, egy az esetek többségében magas színvonalon dolgozó edzői stáb. Ez a csapat egy meccsen megverhet bárkit, de kb. a Carolina ellen tartanám esélyesnek, csak velük jó soká játszhatunk.lucioA Pats ellen nektek általában jól megy. Harbaugh is érzi, hogy mit kell csinálni és a matchup is kedvező a két csapat utóbbi évekbeli stílusát nézve. Ugyanakkor az idei azért nem a 2-4 évvel ezelőtti helyzet. Az idei Ravens azért nem olyan jó, mint a 2-4 évvel ezelőtti. A Patriots viszont igen, talán jobb is. A defense sokkal jobb, mint a korábbi, és offense-ben alig-alig gyengébbek, mint a 2TE-s, Welkeres, Ridley+Fafej-es Pats volt.
De ettől még a matchup nem rossz, és nem lehet lebecsülni a "hagyományokat" sem, ha a "hagyományok" nem csak írott történelmet jelentenek, hanem edzőt, stílust is. A Pats mindig megszenved a Jets ellen is, pedig ők aztán nagyon visszaestek az utóbbi időben. Harbaugh ugyanúgy fel tudja készíteni a csapatot, mint Ryan, csak ő NYERNI is tud. 😊 Szóval sansz van, nem is rossz, de azért a Pats határozottan esélyesebb idén. Igaz, esélyesebb volt 2010-ben a Jets, 2011-ben a Giants, és 2012-ben ellenetek is.
A Denver, Colts v. Cincy meg még odébb van, oda előbb el kell jutni. 😊 Velük addig nem érdemes foglalkozni.peterk2005
A Giants ellen pl nem voltunk szerintem még csak esélyesebbek sem, nagyon szurkoltam ellenük az alapszakasz uccsó meccsén, mert úgy voltam vele, ha verik a Dallast, megnyerik az SB-t (nem most találom ki, tényleg úgy tartottam, az sem volt számunkra a legjobb ellenfél, de a 49ers sem biztos, hogy az lett volna). A 2012-esnél sajna két rohadt fontos veszteségünk volt, Gronko a meccs előtt, Talib az első félidőben. Aztán amikor ez utóbbit lereagálta a Ravens, vége is volt a meccsnek. Az előző idényben valahogy minden összejött, pedig Brady akkor sem volt jó, remélem, hogy a körülmények inkább ahhoz hasonulnak majd 😊 (nem eredményügyileg, hanem, hogy inkább nekünk jöjjenek ki jobban a fontos momentumok, ne pedig kis túlzással mindenből rosszul jöjjünk ki).
Én nem örülök a Ravensnek, de remélem, hogy nyerünk, meg persze, hogy sehol sem lesz sérülés.
Az ellenszenveteket remélem, majd levetkőzitek, messze nincs itt szó #tombradyazistentízbőltizenegyszernyerünk történetről 😊 Na jó, Suggsot kifejezetten nem kedvelem, nem bánnám, ha ő szenvedne azért a meccsen (szigorúan játékban, nem sérülés formájában)

több mint 10 éve
Szeretem, ha underdogok vagyunk. 😀 😛 Jó, legyen 60-40, a Pats pihenhet többet, meg a hazai pálya miatt. 😀Olyan 70-30 körülire rakom a Pats elleni derbit. De nekem az a meccs már ajándék.😀😀 ne kezdjétek már megint xDVoice
A Patsnek van több veszítenivalója. Borzasztóan jók, de mi teher nélkül játszhatunk majd. És szeretünk meglepetést okozni. 😀Vrijbloed
több mint 10 éve
Olyan 70-30 körülire rakom a Pats elleni derbit. De nekem az a meccs már ajándék.😀😀 ne kezdjétek már megint xD
A Patsnek van több veszítenivalója. Borzasztóan jók, de mi teher nélkül játszhatunk majd. És szeretünk meglepetést okozni. 😀Vrijbloed

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
Olyan 70-30 körülire rakom a Pats elleni derbit. De nekem az a meccs már ajándék.A Patsnek van több veszítenivalója. Borzasztóan jók, de mi teher nélkül játszhatunk majd. És szeretünk meglepetést okozni. 😀
több mint 10 éve
Jernigan sokat dobna még az amúgy is erős front7-en, Canty helyett. Kb csak kiemelkedő játékos lenne a kezdőben.Van esély arra hogy jövőhétre felépül Wagner, Monroe és Jernigan ?VoiceWagner IR-en van a többiek is neccesek sztemPeter
Sajnos Monroe szezonja elég gyenge, jobban örültem volna ha Wagner térhetne vissza.

több mint 10 éve
Van egy jó D front 7, egy elfogadható, de azért korántsem elit O fal, egy jó QB, egy jó special team (hm inkább elit kickerrel és punterrel). De ezen kívül egy toldozottfoldozott secondary, és az O line-on kívül az O felépítése inkább"ami elérhető a piacon" elvet követte, semmint a vágyainkat. Ja, és el ne feledjem, egy az esetek többségében magas színvonalon dolgozó edzői stáb. Ez a csapat egy meccsen megverhet bárkit, de kb. a Carolina ellen tartanám esélyesnek, csak velük jó soká játszhatunk.lucioA Pats ellen nektek általában jól megy. Harbaugh is érzi, hogy mit kell csinálni és a matchup is kedvező a két csapat utóbbi évekbeli stílusát nézve. Ugyanakkor az idei azért nem a 2-4 évvel ezelőtti helyzet. Az idei Ravens azért nem olyan jó, mint a 2-4 évvel ezelőtti. A Patriots viszont igen, talán jobb is. A defense sokkal jobb, mint a korábbi, és offense-ben alig-alig gyengébbek, mint a 2TE-s, Welkeres, Ridley+Fafej-es Pats volt.
De ettől még a matchup nem rossz, és nem lehet lebecsülni a "hagyományokat" sem, ha a "hagyományok" nem csak írott történelmet jelentenek, hanem edzőt, stílust is. A Pats mindig megszenved a Jets ellen is, pedig ők aztán nagyon visszaestek az utóbbi időben. Harbaugh ugyanúgy fel tudja készíteni a csapatot, mint Ryan, csak ő NYERNI is tud. 😊 Szóval sansz van, nem is rossz, de azért a Pats határozottan esélyesebb idén. Igaz, esélyesebb volt 2010-ben a Jets, 2011-ben a Giants, és 2012-ben ellenetek is.
A Denver, Colts v. Cincy meg még odébb van, oda előbb el kell jutni. 😊 Velük addig nem érdemes foglalkozni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ki a "csk" védő oldalon ? Mosley? mintha ő mondaná be a játékokat.

több mint 10 éve
lucio
329
Hatalmas gratuláció a csapatnak, srácok, idén is van kinek szurkolni az AFC-ben legalább még 1 hétig. 😊Lassan nem cool Joe lesz a beceneve hanem play off Joe. Jobb is lenne, nem bsztatnák az alapszakaszban.
Az eredménykövetőben kiemeltem Kubiak-et, de most ki kell a Harbaugh-Flacco párost is.
Harbaugh 7 idegenbeli playoff győzelme félelmetes, a csapata playoff-beli felkészültsése szintén. Simán top5-ös HC.
Flacco pedig sokat volt kritizálva a szerződésének tükrében, viszont szerintem simán visszajozza az árát, mert a foci a playoffról szól, Flacco pedig jókor kapja össze magát, pomt tét alatt. Becsüljétek meg, sok csapat sok dolgot megafna egy Flaccoért 😊Hulkeinstein
több mint 10 éve
lucio
329
Ugyan evés közben jön meg az étvágy, de azért szerintem a tegnapi egy nagyon jól sikerült meccs volt, ettől még a következőkben bármelyik csapat ellen kevesebb esélyünk van, mint a Steelers ellen volt. Ha másért nem, mert kb. ők voltak az egyetlen pozitív mérlegű csapat, akit megvertünk az alapszakaszban, pl. a Bengas ellen 2 zakó volt. Van egy jó D front 7, egy elfogadható, de azért korántsem elit O fal, egy jó QB, egy jó special team (hm inkább elit kickerrel és punterrel). De ezen kívül egy toldozottfoldozott secondary, és az O line-on kívül az O felépítése inkább"ami elérhető a piacon" elvet követte, semmint a vágyainkat. Ja, és el ne feledjem, egy az esetek többségében magas színvonalon dolgozó edzői stáb. Ez a csapat egy meccsen megverhet bárkit, de kb. a Carolina ellen tartanám esélyesnek, csak velük jó soká játszhatunk.
több mint 10 éve
Hatalmas gratuláció a csapatnak, srácok, idén is van kinek szurkolni az AFC-ben legalább még 1 hétig. 😊Az eredménykövetőben kiemeltem Kubiak-et, de most ki kell a Harbaugh-Flacco párost is.
Harbaugh 7 idegenbeli playoff győzelme félelmetes, a csapata playoff-beli felkészültsése szintén. Simán top5-ös HC.
Flacco pedig sokat volt kritizálva a szerződésének tükrében, viszont szerintem simán visszajozza az árát, mert a foci a playoffról szól, Flacco pedig jókor kapja össze magát, pomt tét alatt. Becsüljétek meg, sok csapat sok dolgot megafna egy Flaccoért 😊
több mint 10 éve
Szép volt srácok 😉 . Legalább a 2. Kedvenc csapatom hasít 😊 . A D ott volt a szeren és az O is jó volt. Jók voltak a hívások.
több mint 10 éve
Továbbra se mi vagyunk az esélyesek, de ez nem volt rossz... grat a Steelersnek is, kitettek magukért, de most mi haraptunk nagyobbat... végre... azért eddig nem ez volt a tendencia.. hál'istennek azonban minden széria megszakad egyszer, most Flacco Benverő képtelensége jött soron.Collapoköszönjük bár nem nagyon van szerintem miért...inkább én gratulálok, mert a Ravens pont egy olyan játékot mutatott, amiért az ember anno a Steelerst is megszerette...bivalykemény front7 zúzott, szinte megállíthatatlanul és remek futójátékokkal megalapozott passzjáték is...természetesen ilyenkor a szerencse is oda pártol, aki többet dolgoznak érte...jó kis meccs lesz az a Pecc elleni, kíváncsi vagyok mennyit fekszik majd Brady a hátán 😀
több mint 10 éve
Köszi, de szerintem ez nem igaz... a Pats és a Denver tuti erősebb, a Colts meg ... még he egy szinten is lennénk, akkor is képes megalázóan megverni minket... ha a cincy nyerne kétszer, mi még egyszer, talán akkor, de a cicák is vérszemet kapnának... szóval szerintem nem, nem vagyunk esélyesek senki ellen... van jobb matchup és rosszabb... a SB-ig már nincs könnyű, vagy gyenge csapat, mi pedig hullámzunk.CollapoA Pats-et én is jobbnak tartom, ezért írtam hogy ha nyertek a jövő héten 😀 A jelenlegi Denver szerintem nem jobb, a Colts az kiszámíthatatlan, megverhetitek úgy őket ahogy mi, de lehet fordítva is. Úgy kell játszni mint tegnap, és akkor egyértelmű ki nyer. Ha eljutnak odaáig, mert ma a Bengalstól győzelmet sejtek.
több mint 10 éve
Meg vaaaaaaaaaaaaaan!!! 😀 😀 😀 😀 😀 nagyon jo volt a D!(is).yuhhhhheeeeeeeeey
több mint 10 éve
itt se ti voltatok az esélyesek, de végre az idény közepi Ravens-t láttuk a pályán és így simán megverhetitek a peccet nekik se lehet mindig jó napjuk
több mint 10 éve
Köszi, de szerintem ez nem igaz... a Pats és a Denver tuti erősebb, a Colts meg ... még he egy szinten is lennénk, akkor is képes megalázóan megverni minket... ha a cincy nyerne kétszer, mi még egyszer, talán akkor, de a cicák is vérszemet kapnának... szóval szerintem nem, nem vagyunk esélyesek senki ellen... van jobb matchup és rosszabb... a SB-ig már nincs könnyű, vagy gyenge csapat, mi pedig hullámzunk.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Szerintem ha nyertek a jövő héten (ezek után ezt elvárom😀) akkor megvan a SB részvétel, mert meggyőződésem, hogy az AFC többi, még életben lévő csapatától jelenleg jobbak vagytok.
több mint 10 éve
Gratulálok, jobbak voltatok.
több mint 10 éve
InterlegtionRemélem Brady is ad majd passzt Suggsnak, csak kicsit legyen pontosabb mint Ben mert a mostani bravúr elkapás voltmalkavEgyenlőre jobbnak látom a Pats-t nálunk, a Bell nélküli STE-t nem éreztem jobbnak.VoiceKíváncsi leszek hogy mit fogunk tudni majd mutatni a védelmetek ellen mert az alapszakasz utolsó pár hetében nem pörgött teljes üzemi hőfokon a támadó szekció, remélem nem lesz gond a üzemi fordulattal, jó kis kemény meccs lesz
Suggs tündöklését élmény volt nézni 😊Joco
több mint 10 éve
Remélem Brady is ad majd passzt Suggsnak, csak kicsit legyen pontosabb mint Ben mert a mostani bravúr elkapás voltEgyenlőre jobbnak látom a Pats-t nálunk, a Bell nélküli STE-t nem éreztem jobbnak.VoiceKíváncsi leszek hogy mit fogunk tudni majd mutatni a védelmetek ellen mert az alapszakasz utolsó pár hetében nem pörgött teljes üzemi hőfokon a támadó szekció, remélem nem lesz gond a üzemi fordulattal, jó kis kemény meccs lesz
Suggs tündöklését élmény volt nézni 😊Joco
több mint 10 éve
Egyenlőre jobbnak látom a Pats-t nálunk, a Bell nélküli STE-t nem éreztem jobbnak.VoiceKíváncsi leszek hogy mit fogunk tudni majd mutatni a védelmetek ellen mert az alapszakasz utolsó pár hetében nem pörgött teljes üzemi hőfokon a támadó szekció, remélem nem lesz gond a üzemi fordulattal, jó kis kemény meccs lesz
Suggs tündöklését élmény volt nézni 😊
több mint 10 éve
Két Suh közé befért egy Cutler.Flacco5sanyival ne foglalkozz folyamatosan faszsagokat beszel, szerintem nem is érti a szabályokat rendesen
Adirotor
Amúgy szép győzelem volt fiúk, majd jövök a bandwagonra ha kiestünk.
több mint 10 éve
Flacco5sanyival ne foglalkozz folyamatosan faszsagokat beszel, szerintem nem is érti a szabályokat rendesen
a Pats dologban pedig vhogy egyetértek , nagyon ellenszenvesek számomra is