Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
hogy miii ??? ez egy munkahely, ahol a munkáltató (vagy ebben az esetben a tulajdonosi kört képviselő és a munkáltatói jogokat gyakorló személy) szabadon eldöntheti, hogy kivel akar együtt dolgozni vagy sem.Hol mondtam olyant, hogy a ligát ne érdekeljék erkölcsi vagy PR szempontok? Én csak annyit mondtam, hogy nem így kéne, hogy érdekelje. Ha már a munkahelyet hoztad példának, ott is azt tartom helyesnek, ha van egy erkölcsi kódex, amiben le van fektetve, hogy mi elfogadható egy alkalmazottól és mi nem, és aszerint vagy kirúgja vagy nem rúgja ki. De nem mérlegel, tárgyalgat, meg csökkent mondjuk fizetést. Egyszerűen a meccsektől való eltiltást érzem idegennek a köztörvényes eseteknél. Vagy ne legyen semmi ha még belefér, vagy ha nem fér bele, akkor ne meccsektől tiltsák el, hanem "bocsássák el" (tiltsák el a focitól).
ez a Rice ügy olyan PR károkat okozott a ligának, különösen a video felbukkanása utáni média, szurkolói sőt korábbi és jelenlegi NFL játékosok nyomása okán, amit nem lehetett máshogy kezelni. és aki az NFL-nek kárt okoz, annak nincs helye a ligában, és ez szerintem minden munkahelyen így van és így is kell legyen.
vagy szted Hernandezt miért tették ki azonnal, hogy kiderült az ügy ? még anélkül, hogy vádat emeltek volna, nemhogy elítélik, senki nem akarta, hogy vele összefüggésben említsék a nevét.
az NFL nem börtönbe küldi ezeket az embereket, így nem a bűnüggyel foglalkozik, hanem mininálisra írja el a reputációs kockázat miatti veszteséget. ez üzlet nem büntetőeljárás.gabtsi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
remélhetőleg lassan lecseng a rice-saga. csak egy dolog. itt majdnem mindenki bűncselekményt emleget. nos, ha jól tudom ez nem volt az. ha rávágok a gyerekem fenekére, mert 50 perce fejhangon visít, az ugyanez a kategória. ha asszony nem sérült 8 napon túl, és nem tett feljelentést, akkor büntetőjogi szempontból semmi nem történt. úgy tudom, ezt az amerikai jog is így kezeli. etikai okokból lehet büntetni, kivágni, bár borzasztóan szemforgató, gerinctelen módon történt ez a liga és a csapat részéről is.
több mint 11 éve
Most láttam a liftes videót és teljesen igaza volt Ray-nek. Az aranyásó hisztis picsa nem tudta hogy hol a határ, azt hitte mindent megengedhet magának. Nehogy már nekem bárkitől (kortól és nemtől függetlenül) el kelljen viselnem hogy verbálisan és tettlegesen is inzultáljon mert nem bír az idegeivel (pláne egy olyan ember akit én tartok el)he7edikAztán a szemét még kimászni se képes utána a liftből egyedül. Felháborító.
Ez az eddigi kedvencem a hsz-ek közül 😀 Lehetne aranyköpés is...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
akkor én kérek elnézést.Nincs ebben irónia a Ray-t fejét követelők képmutatássával szemben.he7edikMost láttam a liftes videót és teljesen igaza volt Ray-nek. Az aranyásó hisztis picsa nem tudta hogy hol a határ, azt hitte mindent megengedhet magának. Nehogy már nekem bárkitől (kortól és nemtől függetlenül) el kelljen viselnem hogy verbálisan és tettlegesen is inzultáljon mert nem bír az idegeivel (pláne egy olyan ember akit én tartok el)he7edik2 napja nem aludtam valami sokat, szóval kissé fáradt vagyok, valószínűleg ezért nem érzem az iróniát.Amadeus91
több mint 11 éve
Nincs ebben irónia a Ray-t fejét követelők képmutatásával szemben.Most láttam a liftes videót és teljesen igaza volt Ray-nek. Az aranyásó hisztis picsa nem tudta hogy hol a határ, azt hitte mindent megengedhet magának. Nehogy már nekem bárkitől (kortól és nemtől függetlenül) el kelljen viselnem hogy verbálisan és tettlegesen is inzultáljon mert nem bír az idegeivel (pláne egy olyan ember akit én tartok el)he7edik2 napja nem aludtam valami sokat, szóval kissé fáradt vagyok, valószínűleg ezért nem érzem az iróniát.Amadeus91

több mint 11 éve
Most láttam a liftes videót és teljesen igaza volt Ray-nek. Az aranyásó hisztis picsa nem tudta hogy hol a határ, azt hitte mindent megengedhet magának. Nehogy már nekem bárkitől (kortól és nemtől függetlenül) el kelljen viselnem hogy verbálisan és tettlegesen is inzultáljon mert nem bír az idegeivel (pláne egy olyan ember akit én tartok el)he7edik2 napja nem aludtam valami sokat, szóval kissé fáradt vagyok, valószínűleg ezért nem érzem az iróniát.
több mint 11 éve
Steve Smith a nulla meccs után a végén megmentette a fantasy csapatom. Mit láttok nála reálisnak meccsenként? (Elkapás + yard)
több mint 11 éve
Én Gyulával értek egyet ezekben az ügyekben. Ezek bűnügyek, amivel nem a ligának - egy sportszervezetnek - kéne foglalkoznia, Mert nem hivatott rá, nincs is meg hozzá a háttere. Ezek az igazságszolgáltatásra tartoznak. Ha a ligában erkölcsi rendet akarnak - ez rendben van, támogatom - azt sokkal egyszerűbben meg lehet oldani: egyszerűen bele kell írni a szabálykönyvbe, hogy akit köztörvényes bűnügyben elítéltek, az nem lehet NFL játékos. Kész. A rendőrség, bíróság eldönti, hogy bűnös-e - ott megvan a tudás és háttér a mérlegeléshez, arányításhoz -, aztán a liga alkalmazza a szabályt, ha elmeszelik. De nem játszik bíróságosdit saját maga.hogy miii ???
(Az eltiltásokat a sporttal kapcsolatos ügyekre kéne korlátozni. Teljesítménynövelők, egyéb visszaélések, stb.)peterk2005
ez egy munkahely, ahol a munkáltató (vagy ebben az esetben a tulajdonosi kört képviselő és a munkáltatói jogokat gyakorló személy) szabadon eldöntheti, hogy kivel akar együtt dolgozni vagy sem.
ez a Rice ügy olyan PR károkat okozott a ligának, különösen a video felbukkanása utáni média, szurkolói sőt korábbi és jelenlegi NFL játékosok nyomása okán, amit nem lehetett máshogy kezelni. és aki az NFL-nek kárt okoz, annak nincs helye a ligában, és ez szerintem minden munkahelyen így van és így is kell legyen.
vagy szted Hernandezt miért tették ki azonnal, hogy kiderült az ügy ? még anélkül, hogy vádat emeltek volna, nemhogy elítélik, senki nem akarta, hogy vele összefüggésben említsék a nevét.
az NFL nem börtönbe küldi ezeket az embereket, így nem a bűnüggyel foglalkozik, hanem mininálisra írja el a reputációs kockázat miatti veszteséget. ez üzlet nem büntetőeljárás.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Most láttam a liftes videót és teljesen igaza volt Ray-nek. Az aranyásó hisztis picsa nem tudta hogy hol a határ, azt hitte mindent megengedhet magának. Nehogy már nekem bárkitől (kortól és nemtől függetlenül) el kelljen viselnem hogy verbálisan és tettlegesen is inzultáljon mert nem bír az idegeivel (pláne egy olyan ember akit én tartok el)

több mint 11 éve
lucio
329
Rizsa esete szánalmas.- Szánalmas, amit tett, és szigorú büntetést érdemel. De ez egyrészt büntetőjogi kategória, és csak másrészt sportkérdés. Az előbbivel most ne foglalkozzunk, arra ott van a bíróság.
- Szánalmas, hogy csak két meccset kapott, ne magyarázzák meg nekem, hogy nem tudtak/látták a videót.
- Szánalmas, hogy valaki vétkezett februárban, büntetést kap, aztán jamégse azt kapja. Ki kell javítani a hibás döntést, ez OK. De nincs joga jóistent játszani senkinek sem mások sorsa felett. Szánalmas, hogy határozatlan időre felfüggesztem stb. Amit tett, azért bűnhődni kell. Azonban a büntetés objektív tényeken kell, hogy nyugodjon, nem azon, vajon mindenki látja -e a videót, mekkora a felháborodás, vagy mit gondol éppen adott pillanatban x vagy y vezető.
több mint 11 éve
Sorry.OFF
Az én "mániám" (mint ahogy ti látjátok) az, hogy fantasy rangsorban a 10. legjobb futó helyen volt (tudom, a projected pontok számítanak ott). Szar a Pitt OL azt tudom, de könyörgök, hol van ő egy NFL top10 futóhoz? Lehet az, idővel.MarioAnaMost komolyan ott tartasz, hogy fantasy rangsorok alapján értékelsz játékosokat? Hihetetlen. Életemben nem fantasy-ztam, nem is tudom, h működik, de gondolom azért volt top 10-ben, mert all-down RB, emiatt sok carry-t kap, emellett sokoldalú játékos, elkapásban is hozza a yardokat és megvan a big play ability, ami TD-ket hoz. Mindezt egy jó QB, rossz fal, de jó, rá épített play design mellett. Ennyi. (Ezek valamennyire mutatják egyébként, h milyen kvalitásai vannak, de ezt hagyjuk.)
Ja, majd kifelejtettem, az első fordulóban hol végzett pontok szerint? Csakazértis utánanéztem, espn-nél holtversenyben első Lynch-csel. Jujjuj, vigyázat, ebből következik, hogy Beast Mode már nem is jobb futó nála. AP meg már a fasorban sincs.
A hosszú TD-jénél kb 5 tiszta elhibázott szerelés volt a védelem részéről, amiből ő max 2-t kényszerített ki. Az a Browns védelem nincs NCAA szintű sajnos.MarioAnaEzen azért rágódj még egy kicsit. Vagy vesd fel témának a Browns topikban.
Ha én is mennék a Vikings/Steelers/Ravens topikba vergődni az első GB/Bengals beszólásra, akkor elmenne rá az egész napom.MarioAnaKedves szóhasználat, inkább nem is reagálnék rá.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Sziasztok!szia!szerintem marad Pierce.
Forsett lehet most az első számú RB vagy Pierce kaphat még egy esélyt?Mr. Bombastic
több mint 11 éve
azért ez nem ilyen egyszerű.sokféle bűncselekmény van és sokfélét is lehet kreálni.nem mindegy,hogy megölök egy pár embert vagy magyar példával élve túlzott önvédelmet követek el a családom védelmében.mindkettőnél repülök a ligából?Az is nonszensz, hogy csak így jönnek a hírek, hogy ez 4 meccset kapott, az 6-ot, miközben már fél éve tudtak a történtekről. Ezt valahogy kornkrétan le kéne szabályozni, hogy mi alapján mekkora büntetést lehet kiszabni, mert így csak az egymásra mutogatás megy majd, hogy ez a csapat jól járt, az meg szarul.gabokockaÉn Gyulával értek egyet ezekben az ügyekben. Ezek bűnügyek, amivel nem a ligának - egy sportszervezetnek - kéne foglalkoznia, Mert nem hivatott rá, nincs is meg hozzá a háttere. Ezek az igazságszolgáltatásra tartoznak. Ha a ligában erkölcsi rendet akarnak - ez rendben van, támogatom - azt sokkal egyszerűbben meg lehet oldani: egyszerűen bele kell írni a szabálykönyvbe, hogy akit köztörvényes bűnügyben elítéltek, az nem lehet NFL játékos. Kész. A rendőrség, bíróság eldönti, hogy bűnös-e - ott megvan a tudás és háttér a mérlegeléshez, arányításhoz -, aztán a liga alkalmazza a szabályt, ha elmeszelik. De nem játszik bíróságosdit saját maga.
(Az eltiltásokat a sporttal kapcsolatos ügyekre kéne korlátozni. Teljesítménynövelők, egyéb visszaélések, stb.)peterk2005
ha beteszek egy fegyvert a csoport-riválisom kocsijába majd hívom a rendőröket előnyhöz jutok könnyen nem?
plusz a jogerős ítéletnél meg is dől az egész.egy pert évekig el lehet húzni,addig meg már mindegy
T. mindenki.lehet nem a legjobb példákat hoztam fel kérném a szőrszálhasogató megjegyzések mellőzését
több mint 11 éve
Az is nonszensz, hogy csak így jönnek a hírek, hogy ez 4 meccset kapott, az 6-ot, miközben már fél éve tudtak a történtekről. Ezt valahogy kornkrétan le kéne szabályozni, hogy mi alapján mekkora büntetést lehet kiszabni, mert így csak az egymásra mutogatás megy majd, hogy ez a csapat jól járt, az meg szarul.gabokockaÉn Gyulával értek egyet ezekben az ügyekben. Ezek bűnügyek, amivel nem a ligának - egy sportszervezetnek - kéne foglalkoznia, Mert nem hivatott rá, nincs is meg hozzá a háttere. Ezek az igazságszolgáltatásra tartoznak. Ha a ligában erkölcsi rendet akarnak - ez rendben van, támogatom - azt sokkal egyszerűbben meg lehet oldani: egyszerűen bele kell írni a szabálykönyvbe, hogy akit köztörvényes bűnügyben elítéltek, az nem lehet NFL játékos. Kész. A rendőrség, bíróság eldönti, hogy bűnös-e - ott megvan a tudás és háttér a mérlegeléshez, arányításhoz -, aztán a liga alkalmazza a szabályt, ha elmeszelik. De nem játszik bíróságosdit saját maga.
(Az eltiltásokat a sporttal kapcsolatos ügyekre kéne korlátozni. Teljesítménynövelők, egyéb visszaélések, stb.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Sziasztok!Forsett lehet most az első számú RB vagy Pierce kaphat még egy esélyt?

több mint 11 éve
@RavensSalaryCap: Releasing Rice would save $3.529M against 2014 Cap. Could be carried over into 2015 to offset $9.5M of dead money caused by release. Ugly.
több mint 11 éve
Collapo: azért szerintem az jogos, hogy egy csokilopást mondjuk nem ugyanúgy büntetnek, mint mondjuk egy emberölést. 😊Nem a liga feladata a bűn súlyosságát mérlegelni, bűn mindkettő, s mint ilyen a sport szellemiségével nem összeegyeztethető. Szerintem.
Soldados

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Gratulálok, igazad van! Most már akkor lehetne értekezni a Ravensről és Riceról ebben a topikban?! Ha gondolod gyere át a Steelersbe és írd le ott is párszor, hogy nem tartod top 10-es futónak Bellt.RobillumaOFF:
Azért jövök a Bell-Blount üggyel, mert talán az a legaktuálisabb. Ha majd jön a hír arról, hogy Pacman vagy egy másik cicust elkapják betépve, akkor ő lesz a téma.
Bell felőlem hozhatja majd a számokat, el is fogom ismerni ha hosszú távon liga top10 futó lesz, mint ahogy most hiszik róla sokan. Nekem nem azzal van a bajom, hogy Steelers játékos és ezért utálnom kell. Polamalu például az egyik kedvencem, nem fogom azért nem szeretni és szapulni mert ott játszik. Az én "mániám" (mint ahogy ti látjátok) az, hogy fantasy rangsorban a 10. legjobb futó helyen volt (tudom, a projected pontok számítanak ott). Szar a Pitt OL azt tudom, de könyörgök, hol van ő egy NFL top10 futóhoz? Lehet az, idővel.
A Bernard hasonlatra inkább nem reagálok, teljesen más játékstílust képviselnek mind a ketten és más a szerepkörük. Volt/van Bengals futó akit Bellhez hasonlítottam, ha a füves ügyet ki tudták egyes fórumozók ragadni a környezetből akkor ennek is utánajárhatnak, hogy ki az.
A hosszú TD-jénél kb 5 tiszta elhibázott szerelés volt a védelem részéről, amiből ő max 2-t kényszerített ki. Az a Browns védelem nincs NCAA szintű sajnos.
és nem fogok vitatkozni erről, főleg nem egy külsős topikban. Teljesen elvittétek más irányba a témát, mint amiről szólt volna az írásom. Ha én is mennék a Vikings/Steelers/Ravens topikba vergődni az első GB/Bengals beszólásra, akkor elmenne rá az egész napom.
OFF VÉGE.MarioAna
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
OFFOFF:
Én nem tudom, hogy miért, nem is érdekel, de mégis mindig szóba hozod. Itt azzal jöttél, hogy micsoda álszent a liga, mert a füvezést jobban bünteti, mint a családon belüli erőszakot, de még ebbe is belekevered Bellt, hogy bezzeg őt nem tiltották el. Meracsúnyagonoszsztílersz Goddell bácsi kiskedvence (lol). /Amúgy kíváncsi vagyok, h a nőverést hova helyezné bárki egy betépve elgázolt gyerek mellett? És itt jegyzem meg, h remélem eltiltják Bellt 4 meccsre./
De legalább a nagy Steelers utálatodban közben tisztában lehetnél egy eltiltás kiszabásának a procedúrájával...
Robilluma
Azért jövök a Bell-Blount üggyel, mert talán az a legaktuálisabb. Ha majd jön a hír arról, hogy Pacman vagy egy másik cicust elkapják betépve, akkor ő lesz a téma.
Bell felőlem hozhatja majd a számokat, el is fogom ismerni ha hosszú távon liga top10 futó lesz, mint ahogy most hiszik róla sokan. Nekem nem azzal van a bajom, hogy Steelers játékos és ezért utálnom kell. Polamalu például az egyik kedvencem, nem fogom azért nem szeretni és szapulni mert ott játszik. Az én "mániám" (mint ahogy ti látjátok) az, hogy fantasy rangsorban a 10. legjobb futó helyen volt (tudom, a projected pontok számítanak ott). Szar a Pitt OL azt tudom, de könyörgök, hol van ő egy NFL top10 futóhoz? Lehet az, idővel.
A Bernard hasonlatra inkább nem reagálok, teljesen más játékstílust képviselnek mind a ketten és más a szerepkörük. Volt/van Bengals futó akit Bellhez hasonlítottam, ha a füves ügyet ki tudták egyes fórumozók ragadni a környezetből akkor ennek is utánajárhatnak, hogy ki az.
A hosszú TD-jénél kb 5 tiszta elhibázott szerelés volt a védelem részéről, amiből ő max 2-t kényszerített ki. Az a Browns védelem nincs NCAA szintű sajnos.
és nem fogok vitatkozni erről, főleg nem egy külsős topikban. Teljesen elvittétek más irányba a témát, mint amiről szólt volna az írásom. Ha én is mennék a Vikings/Steelers/Ravens topikba vergődni az első GB/Bengals beszólásra, akkor elmenne rá az egész napom.
OFF VÉGE.
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
az én számomra nem is a kiütés volt a megdöbbentő abban a videoban, hanem egyáltalán a bármilyen fajta aggodalom hiánya, kb le se szarta a nőt, én csak veszekedtem, ordítoztam eddig nővel (megütni nincs szándékomban), de volt, hogy mondtam olyat amit abban a pillanatban megbántam és tudtam h nem kellett volna. mikor kiborult ezen, azonnal hátraléptem, és véget vetettem az egésznek és próbáltam engesztelni a hölgyet, mert átléptem a határt.itt az ember kiütötte a picsába és kb még ő érezte magát kellemetlenül, hogy most ezzel itt mivan és foglalkozni kell vele. kihúzta félig mint egy zsák krumplit, fogalma nem volt és nem is érdekelte, hogy mi van a csajjal, és látszik, hogy legszívesebben elsétálna és otthagyná a gecibe, hogy ne fárassza. nem tudom melyik nfl játékos írta, hogy így kiütöd a lányomat és halott ember vagy. hát kb.
a Ravens pedig az egyetlen járható utat választotta, hogy utólag és nem akkor az lényegében mindegy, Rice bárki számára vállalhatatlan, ahogy Hernandez is volt, akit a vád pillanatában tettek ki, pedig neki még hozzáadott értéke is volt a csapat számára Rice-szal ellentétben. nem tudom miért kellett erre eddig várni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Talán ata írta korábban azt, amivel maximálisan egyetértek:Kiderült, hogy elgyepálta az asszonyt. Vajon mire gondoltak, amikor eltiltották két meccsre? Beöltöztek szadomazo cuccba és túl nagyott csapot a picsájára vagy mi? Erre most kijön a videó és próbálják visszalapátolni a szart a lóba.
Az is nonszensz, hogy csak így jönnek a hírek, hogy ez 4 meccset kapott, az 6-ot, miközben már fél éve tudtak a történtekről.
Ezt valahogy kornkrétan le kéne szabályozni, hogy mi alapján mekkora büntetést lehet kiszabni, mert így csak az egymásra mutogatás megy majd, hogy ez a csapat jól járt, az meg szarul.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Lehet hülye kérdés ilyen esettben marad Dead money Rice kivágása miatt ill. maradt a Patsnél Dead money Hernandez után?malkavCsak 7,500,000-al terheli az idei sapkát. 2013-ban is volt 2,500,000.
több mint 11 éve
nfl_lover
912
amúgy ne lepődjetek meg, ha holnap vagy a közeljövőben repül Goodell isbaggioa próféta szóljon belőled, pezsgőt bontanék, szó szerint, de még így sem gondolom ezt...az a gáz, hogy így is rengeteg pénzt csinál, és ugye, a kutya ugat, az előbbi meg...
több mint 11 éve
Sztem a két sztori nagyon nem ugyanaz. Ricet tuti ki kell fizetni.

E-A-G-L-E-S EAGLES !